Kiszivárgott a jobbikos hangfelvétel: ez még Orbán médiájában is kiverte a biztosítékot

MTI - Varga György

Jobbikos nácik gúnyolódtak a holokauszton

Általában nem látni nagy különbséget a náci cuki Jobbik politikája és az Orbán-kormány napi működése között. Ám most olyan beszélgetés hanganyaga jutott el az emberekhez, amit még a kormánypárti sajtóban dolgozók is csak szájtátva hallgattak.

A Mandiner nevű jobboldali oldal számolt be az undorító hangfelvételről. Első döbbenetünkben mi is tátogni tudtunk, amikor meghallottuk, miről beszélnek rajta. Ám nem szabad halogatni és azonnal ki kell mondani: Jobbikos politikusok fennhangon röhögnek a Holokauszton. Igen, jól olvasták. A kutyákkal pózoló, Simicska-bérenc Vona Gábor pártjának tagjai megmutatták az álarc mögött rejtező igazi arcukat. És ez valami egészen félelmetes látvány. Írjuk le még egyszer, mert ez nagyon fontos:

Jobbikos politikusok fennhangon röhögtek a Holokauszton.

Az eset a  Szent Korona rádióban történt, ahol is  Apáti István (volt jobbikos parlamenti képviselő) és Zagyva György Gyula (tiszavasváriban dolgozó jobbikos) beszélgetett. A beszélgetés egy pontján éktelen kacaj szakad föl ezekből a nácikból, Auschwitz haláltáborának kapujára vésett szavakat felidézve:

Apáti:  “Semmi  baj, a munka nemesít.”
Zagyva: “Meg néha  szabaddá is  tesz.”

Mint ismert, a haláltábor bejáratára azt a feliratot írták, hogy “A munka szabaddá tesz”. Auschwitzban kétmillióan vesztették életüket. Maradt még valakiben kérdés a Jobbik igazi szándékaival kapcsolatban?

Akinek  van gyomra hozzá, a beszélgetésbe itt tud belehallgatni:

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata