Kiszivárgott a jobbikos hangfelvétel: ez még Orbán médiájában is kiverte a biztosítékot

MTI - Varga György

Jobbikos nácik gúnyolódtak a holokauszton

Általában nem látni nagy különbséget a náci cuki Jobbik politikája és az Orbán-kormány napi működése között. Ám most olyan beszélgetés hanganyaga jutott el az emberekhez, amit még a kormánypárti sajtóban dolgozók is csak szájtátva hallgattak.

A Mandiner nevű jobboldali oldal számolt be az undorító hangfelvételről. Első döbbenetünkben mi is tátogni tudtunk, amikor meghallottuk, miről beszélnek rajta. Ám nem szabad halogatni és azonnal ki kell mondani: Jobbikos politikusok fennhangon röhögnek a Holokauszton. Igen, jól olvasták. A kutyákkal pózoló, Simicska-bérenc Vona Gábor pártjának tagjai megmutatták az álarc mögött rejtező igazi arcukat. És ez valami egészen félelmetes látvány. Írjuk le még egyszer, mert ez nagyon fontos:

Jobbikos politikusok fennhangon röhögtek a Holokauszton.

Az eset a  Szent Korona rádióban történt, ahol is  Apáti István (volt jobbikos parlamenti képviselő) és Zagyva György Gyula (tiszavasváriban dolgozó jobbikos) beszélgetett. A beszélgetés egy pontján éktelen kacaj szakad föl ezekből a nácikból, Auschwitz haláltáborának kapujára vésett szavakat felidézve:

Apáti:  “Semmi  baj, a munka nemesít.”
Zagyva: “Meg néha  szabaddá is  tesz.”

Mint ismert, a haláltábor bejáratára azt a feliratot írták, hogy “A munka szabaddá tesz”. Auschwitzban kétmillióan vesztették életüket. Maradt még valakiben kérdés a Jobbik igazi szándékaival kapcsolatban?

Akinek  van gyomra hozzá, a beszélgetésbe itt tud belehallgatni:

 

67 Comments

 1. Ennyiből leszűrtétek, hogy a holokauszton röhögnek? Ti aztán kitudjátok tekerni a az infók nyakát. Lassan lesüllyedtek a 888, meg a Balra Magyar szintjére. Nem sok kell, és uszító szennylappá változtok. Gratulálok…..

 2. Nem, kedves Mária néni. Nem az a probléma, hogy miről írnak, hanem ahogy tálalják. Semmi nem utal arra, hogy a holokauszton viccelődnek. Egy beteg elme kikövetkeztetett tévelygéseit állítja be tényként.

 3. Amit leközöltek, az egy 17 másodperces hangfelvétel, ami nem mond semmit. Ami le van írva, az csak képzelgés. Sok a lejárató hazug cikk. Nekem tények kellenek.

 4. 1, nem hír, hanem egy magánbeszélgetés nyilvánosságra hozatala
  2, akkor most szabad a vélemény vagy nem? ki mondhatja meg, hogy miről beszélhetnek az emberek?

 5. Amikor politikusok nyilatkoznak, az nem magánbeszélgetés tata. Javasolom, hogy vagy tanuljon kicsit többet a világról, ha meg már nem megy, akkor kussoljon.

 6. Őket már nem lehet lejáratni! Ennél lejjebb már nem kerülhetnek!
  Hazugságokkal akartak hatalomra jutni!
  A Fidesz kormány 7 éven áttörténő rágalmazása ehhez kevés!
  A kormány eredményei mindenki számára láthatóak! Az emberek a saját szemüknek jobban hisznek, mint Vonának!!

 7. A Fidess szekerét tolta Vona évekig ! Ma sem tudom miért váltott köpönyeget Zadrivecz . Lehet, hogy kevés már neki a Fidess asztaláról lehullott morzsák? …..ahogy kutyából nem lesz szalonna, úgy Vonából és Orbánból sem lesz soha tisztességes ember !

 8. Eddig mit csináltak a jobbikos f@szok? ….azért mert a Szeged-Csanádi zsidógyerek megtért, azért nem sok minden változott!

 9. Ha bármelyik szélsőséges szervezet csinál valamit, azt mindig a jobbik nyakába varrják. A hozzád hasonlók meg elhiszik. Nézz körül, egyik pártnak sincs programmja a legégetőbb problémákra, a jobbikot leszámítva.

 10. Hülyeségeket írsz. 2006-hoz semmi köze Vonának. A kedvenceid az MSZP a nyolc év alatt csinált annyi kárt az országnak, amit a kommcsi rezsim 40 év alatt. És a pufajkás barátod 4 évnyi “hőstetteit” bele sem számoltam.

 11. Igen, meghallgattam, semmi nem utal arra, hogy a zsidók kiírtásán szórakoznának. Holokauszt, apokalipszis, armageddon…….ezek álltalános szavak.

 12. Valóban mindenki számára láthatóak. Hazudnak, lopnak, rémisztgetik az embereket.
  Soros..soros..soros… migráns…migráns soros..
  Ez megy hónapok óta.
  O1G!

 13. Vona orbánc seggét nyalta ezerrel ! …….miközben cigányoztak, addig Vona tezsvír a csúti cigógyerek seggében volt! ……annyira ostobák vagytok ! ……… most is a csúti suttyót véded, mert a narancsos maffiánál nagyobb kárt nem okozott még senki ennek az országnak !

 14. Nem akarom védeni a narancsost, de nem ő okozta az országnak a legnagyobb kárt, hanem az MSZP. Ezek a külföldi nagytőkének loptak. Ami hasznot hozott volna az országnak, az most nyugati országoknak profitál. Amit a fityesz lop, annak a profitja Magyarországon marad, és a Magyar gazdaságot erősíti.

 15. Szánalmas vagy ! 7 éve a Fidess maffia van hatalmon, de te hátrafelé mutogatsz? A 3000 milliárdot, amit közvetlenül a dolgozóktól lopott el a narancsos maffia mindent visz! Te tényleg egy agymosott narancsos birka vagy, aki beszopja a fideszesek hablatyát! Amit a fityesz ellop a közösből azt a haveroknak és az orsós pereputtynak osztja el a csúti törpe !

 16. Engem nem érdekel melyik kormányzó párt mit mond. Az érdekel, hogy mit tesz. Ezért az én agyamat nem tudják a dumájukkal kimosni. Főleg nem az Orbánc. Nem ismersz, de kijelented, hogy agymosott narancsos birka vagyok. Ez nem igaz, de még mindig jobb lenne, mintha akkora gyökér lennék mint te.

 17. Orbánc és maffia bandája mit tesz? …..itt a lényeg! Gyökér vagyok, mert a hazaáruló fajtádat elítélem ? …maradj meg narancsos birkának, mert szerintem neked ízlik a sz@rosfű ! ……

 18. Amit leírok, azt pártállás nélkül írom, de te váltig állítod, hogy narancsos vagyok. Hogy bevegye végre a gyenge elméd, nem vagyok narancsos. És már soha nem is leszek. A szegfüs komcsijaid pártján, akiknek a golyóit nyálazod, meg soha nem is voltam. Ők a hazaárulók. A fél országot eladták külföldre. Előbb tájékozódj, utánna birkázz másokat hugyagyu picsa.

 19. Szánalmas vagy Tiki-Taki, de már átlátunk a rohadék fajtátokon ! Nyomni a hazugságot ezerrel és elterelni a figyelmet a gazságaitokról ! A köpönyegforgató komcsik a narancsosok soraiban vannak ! Ez tény, még ha nem is akarod tudomásul venni ! Tájékozódni neked kellene, mert egy idióta agymosott barom vagy ! ……..fideszes seggnyaló söpredék !

 20. Nyaljuk is továbbra is és megmutatjuk, hogy mi az összetartás!!! Ti meg nyaljátok a Fideszét, aztán jövőre majd elválik!!!! Hajrá Jobbik!!!! Győzni fogunk!!!!

 21. Befogott orral talán én is képes lennék arra, hogy Vonára szavazzak, de ahhoz meg kell ígérnie, hogy nem lesz kíméletes Viktorral a tanítómesterével és a narancsos maffiával !!

 22. Minden jobbikos bízik benne, hogy rács mögött lesz az egész banda. A lopott javakat pedig visszaszolgáltatják a Magyar népnek. Ezt a korrupt bagázst meneszteni kell, mert beleroppan az ország.

 23. A kölykeidet kérdezd. Gondolom csak egy 3000 forintos műanyag urnában fognak téged elhozni a krematóriumból 😬

 24. Megteszik saját maguk,vona,zagyva,az IQ bajnok gárdisták,torockait már nem is kellene,így is le sz…i mindegyiket!!!!

 25. Iiiiigen,kedves agymosott fidesznyik?3000 mlrd magánnyugdíj,bedöntött oktatás,egészségügy ,De a falábu senkiháziaknak a ME hobbija a milliárdos stadionok,néző és igazi foci nélkül!Hazugságok,lopás lenyúlás,túlárazott selejtes ut és épületfelújítások(Várkrt Bazár-mészáros utépítései,csatornázása stb)Önök hisznek a hazug csutinak aki hülyét csinált magukból!!!!

 26. két nagybarom jobbikos egymásra talált,hajráIQ bajnokok!Orbántól eltanultátok,hogy a piros is fehér,ha a vezír mondja!!!!

 27. Nem rémítgetés!! Nézz körül azokban az országokban ahol jelen vannak a migránsok!! Erőszak, terror NO-GO zónák mindenütt!!
  Soros a migránsok Európába telepítésén munkálkodik!!
  Ahányszor, tagadja a tényt az ellenzék annyiszor válaszol rá a kormány!!!
  A Fidesz kormány a mi biztonságunkért dolgozik, míg az ellenzék a Soros pénzéért!

 28. Ne a hazugságoknak higgy, hanem a tényeknek!!! Összefoglalom nagy vonalakban mi minden tettek az elmúlt 7 évben a Fidesz kormány. A csőd széléről hozták vissza az országot, amit üres kasszákkal vettek át, és hatalmas államadóssággal 81%, ami most 72 %!
  Kifizették az IMF hitelt. Az országot gazdaságosan működtetik, miközben fizetik az előző kormány által felvett hiteleket, azok kamatát.
  Az inflációt alacsonyan tartják! Mivel tartósan 3% alatt volt a hiány, így kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól, aminek köszönhetően több ezer milliárd Ft uniós pályázati pénz lehívására lettünk jogosultak.
  A hitelminősítők folyamatosan emelik a státuszunkat, elértük a „bóvliból”, a „befektetésre javasolt” címet.
  A lakosság helyett a bankokat, multikat adóztatták meg!!
  A Franciáktól átvették az Erzsébet utalvány készítését és az ebből maradó haszonból a rászorulók nyaralhatnak. (évente 250 000 fő)
  A multik helyett 5400 magyar család kapta meg a dohányértékesítési jogot! (csak jogot és senki nem kapott dohányboltot és senkitől nem vették el a trafikját sem)
  A minimálbért megemelték 75000 Ft-ról 127 500 Ft-ra. (jelentős emelést még mindig csak a Fidesz tett). Csökkentették a személyi jövedelemadót 32%-ról 15%-ra, így a túlóra és egyéb juttatás díját nem viszi el az adó, van értelme többet dolgozni.
  Megvédték a nyugdíjak vásárló értékét, minden évben infláción felül emelték a nyugdíjakat (eddig 28,5 %). A nők 40-év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek.
  A 25-30% rezsi csökkentés minden család kiadását érinti.
  22 közüzemi céget vásároltak vissza, amit az előző kormányok adtak el.
  MUNKAHELYEKET TEREMTETTEK!! Az új munkahelyek száma 750 000-rel nőt, már sok helyen munkaerőhiány van!!!
  Nagy fejlesztés alatt van a MÁV, sín cserék vannak folyamatban 1200 km. Új állomások épülnek, a régi állomásokat felújítják (70 állomást), új mozdonyokat, vasúti kocsikat vásároltak, új vasúti hidakat, átjárókat építettek. A pályák mellé zajvédők készülte. Felújítják a HÉV-et, a Kelenföldi pályaudvart átalakítják.
  A tűzoltók új tűzoltó autókat kaptak, új felszereléseket, új ruhákat, fizetésüket megemelték.
  A rendőrség létszáma 5000 fővel bővült most plusz 3000 főt toboroztak, a fizetésük emelkedett, a rendőrautókat lecserélték, az épületeket felújították, térkamerákat telepítettek! Új börtönöket építenek 8 db! Bevezették a 3 csapás törvényt!!!
  A honvédség létszámát és fizetését szintén megemelték, hadi eszközökre is többet költenek a NATO kérésére. Most bővítik a létszámot 1300 fővel.
  Az egészségügyben az összes vidéki kórházban volt fejlesztés (160), most a fővárosi kórházak következnek, 30 új mentő állomás épült 97 mentőállomást felújítottak, új mentőhelikopterek, új sárga mentők és új ambuláns kocsik kerülte a felújított mentőállomásokra!
  100 milliárdért új eszközöket vásároltak, röntgen gépeket, MR, CT, ultrahangos készülékeket. Az egészségügyi dolgozók fizetése jelentősen emelkedik, folyamatosan nő!
  Csökkentették a gyógyszer árakat. Folyik az egészséges életre nevelés, rendszeres egészség megelőző vizsgálatokat vezettek be. Több 10 ezerrel nőt a rendszeresen sportolók száma és a sportban elért jó eredmények is megvannak. 800 000 gyerek sportol!
  Fordítanak pénzeket a kutatásokra-fejlesztésekre.
  Újból van élelmiszer minőség ellenőrzés!
  22%-al csökken a fontosabb élelmiszerek ára!!!
  A tanároknak életpálya modellt vezettek be, 520 iskolában volt felújítás, és építettek újakat is. Most 25 iskola, tornaterem, tanuszoda építése folyik. Átírják, átdolgozzák a tananyagokat. A könyveket ingyen adják és az étkezés is ingyenes a diákok nagy részének, még a szünetben is! Egységesítették az iskolákban a tankönyveket, nem kell új könyveket venni iskola váltáskor és mindenki ugyan azt tanulja – ugyan azzal az eséllyel indul a felvételin. Az állami nyomda készíti a tankönyveket, ezáltal azok ára is 25 %-al csökkent.
  Támogatják a gyerekes családokat, a családi pótlékon kívül gyerekenként 10-15000 Ft adókedvezmény adnak, 3 gyerek esetében 99000 Ft/hó.
  Visszaállították a GYES-t 3 évre, bevezették a GYED –extrát, megemelték az anyasági segélyt.
  Újból van szocpol (CSOK) a lakásvásárlásokhoz.
  A nagyvárosok a Modern Városok program keretében nagyobb összegeket kaptak fejlesztésekre, ki mire kért, arra kapta. (A nagyváros belső tereit felújították. Középületeket, iskolákat, óvodákat, bölcsődéket, orvosi rendelőket újítottak fel. Ipari parkok, uszodák, utak épülnek, nő a munkahelyek száma….)
  Fejlődik a közlekedés megépítették a 4 metrót, a 3 metrót felújítják. Lecserélték a járműparkokat új kék buszok vannak a fővárosban (a jövőben 1000 új busz csere lesz évente), új villamosokat vettek, új villamos pályákat építettek, azokban a nagyvárosokban is, ahol villamosok közlekednek (2-es villamosok).
  Folyamatos felújítások, fejlesztések alatt vannak az utak, a cél, hogy a határig érjenek el a fő utak, rengeteg körgyűrű épült, sok kerékpárút.
  Felújítják a turista utakat és a turista házakat 160- at! Kerékpár utak készülnek a turistáknak is.
  Árvízvédelem több új víztározót építettek (6), új gátakat a Tisza és Duna mentén. Megvédték a Duna-partiak házát a nagy árvíztől! Felújították a régi gátakat.
  A lakosság kényelme érdekekében 190 új kormány ablakot nyitottak! Csökkentik a bürokráciát. Csökkentették az okmányok és illetékek költségét.
  Átvállalták az önkormányzatok adósságát!
  Megépítették a Nemzeti Színházat, felújították az Erkel színházat, most az Opera következik! Az Operában a fiataloknak kedvezményes előadásokat tartanak. Több mint 35 ezer bérletes jár az Operába. Nagyon sok ingyenes kulturális műsor van ország szerte.
  Sikeresen működik a filmgyártás!! (36 év után 2. OSCAR)
  A műemlék védelem keretében felújításra került a Műjégpálya, Vigadó, Zsinagógák, Ludovika, Zeneakadémia, Várkert bazár, Mátyás templom, Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete), ….. Nagy beruházások lesznek a Ligetben, az Állatkertben, a Várban.
  Több műemléket visszavásároltak, amik felújításra várnak. Felújították az első világháború emlékhelyeit. Emlékművekkel adóztak a második világháború áldozatainak.
  Felújításra került még a Kossuth tér, Erzsébet tér, Széll Kálmán tér, Ferenciek tere, …… szinte az összes nagyobb tér és az alábbiak:
  – Parlament és annak esti kivilágítását,
  – Olimpiai park, Bálna, Tüskecsarnok
  – Palota Negyed és szinte az egész 8. kerület!
  – A Margit-szigetet teljesen felújították (Zenélő szökőkút, virágok)
  – Sikló és környéke………..
  Épült 5 gyönyörű stadion és új uszoda, amik versenyek megrendezésére is alkalmasak.
  Amit még ez előző kormány hagyatékaként fizettek ki:
  Kártalanították a vörös iszap károsultjait (új házakat kaptak). Kifizették Bajnai libás károsultjait. A tűzoltók MSZP kormány alatt kifizetésre nem került túlóra pénzét. Visszafizették a vállalkozóknak a MSZP által jogtalanul elvett ÁFÁ-t.
  A devizahitelesek 4-5 mentőcsomagot kaptak, kilakoltatási moratóriumot rendeltek el, családvédelmi program indul az érdekükben. 1000 milliárd került át a deviza hitelesekhez a forintosításra, ezáltal átlag 20%-al csökkentek a törlesztő részletek.
  Kerítést építettek a határra, megvédtek minket a migránsoktól!
  Megrendezték a Vizes VB-t!
  Megkezdték az ország iparosítását már 20 ipari vállalatot adtak át!

 29. Fidesz kormány az elmúlt 7 évben többet költött az egészségügyre, mint az elmúlt 25 évben összesen költöttek!!!! MR és CT gépet is sokat vásároltak! – de valószínűleg mindig lesz olyan, ami még hiányzik!! Az MSZP-SZDSZ kormány 600 milliárdot vont ki az egészségügyből! (ez a pénz hiányzik az egészségügyből) Bezárta a kórházakat, utcára tette az orvosokat! 4000 orvos került az utcára!
  Míg a Fidesz kormány óriási fejlesztéseket végez, bért emel az orvosoknak, nővéreknek, szociális dolgozóknak, védőnőknek, mentősöknek. Háziorvosok praxisonként havi 260 000 Ft. Szakorvos havi 100 000 fölött kapott emelést, nővérek 2019- ig 67 % emelés, mentősök két év alatt 67 % emelés. Fogorvosok 70 % emelés! Szerződéseket kötött a rezidens orvosokkal, hogy ne menjenek el az országból, ha végeznek havi 150 000 Ft. Plusz pénzt ad azoknak, akik hiány szakmát tanulnak havi 180 000 Ft.
  100 milliárd Ft-ot költöttek eszközvásárlásokra (MR, CT, röntgen, ultrahangos készüléket)
  23 új rendelőintézetet építettek! Új szoftvereket vásároltak, hogy gyorsabb legyen az adat áramlás.
  30 új mentőállomást építettek 97-et felújítottak, nem csak az épületet, a technikát is.
  Lecserélték a mentőket!
  Új mentőhelikoptereket vásároltak, ahová kellett leszálló pályát építettek.
  Most építenek egy hatalmas 100 000 négyzetméteres 1000 ágyas kórházat Kelenföldön és 22 Budapesti kórházat rendelőt felújítanak ezek folyamatban vannak!!!!.
  160 kórház és rendelő intézet újult meg vidéken!
  TIOP fejlesztések (már lezárták ezt a típusú támogatást)
  Struktúraváltás támogatása a járó- és fekvőbeteg ellátás fejlesztésével, az infrastruktúra és az eszközállomány bővítése, cseréje stb.
  TIOP-224 fejlesztések (27 db)
  Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet
  Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
  Fejér Megyei Szent György Kórház
  Szent Borbála Kórház
  Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.
  Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt.
  Bajai Szent Rókus Kórház
  Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza
  Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet
  Halasi Semmelweis Kórház
  Felső-Szabolcsi Kórház
  Kátai Gábor Kórház
  Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.
  Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórháza
  Magyar Imre Kórház
  Karolina Kórház-Rendelőintézet
  Soproni Erzsébet Oktató Kórház
  Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
  Gróf Tisza István Kórház
  Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros
  Siófok Város Kórház-Rendelőintézet
  Kanizsai Dorottya Kórház
  Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Kp. Hódmezőcvásárhely-Makó
  Markhot Ferenc Kórház
  Zala Megyei Kórház
  Tolna Megyei Balassa János Kórház
  TIOP-226 fejlesztések (72 db)
  Dr. Kenessey Albert Kh-Ri
  Békéscsaba Dr. Réthy Pál Kórház – Rendelőintézet
  Gyula Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház – Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet
  Bonyhád Városi Kórház-Rendelőintézet
  Celldömölk Kemenesaljai Kh.
  Csorna Margit Kórház
  Debrecen Kenézy-DEOEC
  Dombóvár Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft.
  Edelény Koch Róbert Kórház
  Kazincbarcika Kórház Nonprofit Kft.
  Eger – Mezőkövesd Markhot Ferenc Kórház Kft.
  Esztergom Vaszary Kolos Kórház
  Hatvan Albert Schweitzer Kórház Nonprofit Kft.
  Hévíz Szent András Reumakórház
  Keszthely Városi Kórház
  Makó Csongád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó
  Jászberény Szent Erzsébet Kórház Nonprofit Kft.
  Kecskemét Bács-Kiskun Megyei Kórház
  Kaposvár Kaposi Mór Oktató Kórház és Marcali integráció
  Komárom Selye János Kórház
  Komló Egészségcentrum Nonprofit Kft.
  Miskolc BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
  Mohács Városi Kórház
  Mosonmagyaróvár Karolina Kórház – Rendelő Intézet
  Nagyatád NagyatádMed Nonprofit Kft.
  Pápa Gr. Esterházy Kórház és Rendelőintézet
  Pásztó Margit Kórház
  Salgótarján Szent Lázár Megyei Kórház
  Siklósi Kórház Nonporfit Kft.
  Soproni Erzsébet Kórház-Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet
  Székesfehérvár Fejér Megyei Szent György Kórház és Mór Város Kórház-Rendelőintézet
  Szentes Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház
  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
  Szolnok Megyei MÁV Kórház rendelőintézet
  Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
  Tapolcai Deák Jenő Kórház
  Tata Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet
  Tatabánya Szent Borbála Kórház
  Sárvári Kórház
  Szent Pantaleon – Dunaújváros
  Felső-Szabolcs Kórház – Kisvárda
  Mezőtúr Kórház
  Parádfürdői Állami Kórház
  Kátai Gábor Kórház – Karcag
  Csolnoky Ferenc Kórház – Veszprém
  Orosházi Kórház
  Mátrai Gyógyintézet – Mátraháza
  Állami Szívkórház Balatonfüred
  Gróf Tisza István Kórház – Berettyóújfalu
  Kanizsai Dorottya Kórház – Nagykanizsa
  Batthyány Kázmér Szakkórház – Kisbér
  Zala Megyei Kórház – Zalaegerszeg
  Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet – Farkasgyepü
  Szent Rókus – Baja
  Pécsi Tudományegyetem
  Szegedi Tudományegyetem
  Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum
  Vas Megyei Markusovszky Kórház, Egyetemi Oktatókórház
  Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
  Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
  Bács-Kiskun Megyei Kórház
  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház
  Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
  Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
  Szigetvár SzigetvárMed Nonprofit Kft.
  Nagykálló Sántha Kálmán SzKh NpKft.
  Miskolc MISEK Nonprofit Kft.
  Kiskunfélegyháza Városi Kórház, Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Közpomt
  Kalocsa Szent Kereszt Kórház
  Hódmezővásárhely Erzsébet Kórház és Rendelőintézet
  Fehérgyarmat Szatmár-Beregi Kórház, Gyógyfürdő Nonprofit Kft.
  Mátészalka Területi Kórház Nonprofit Kft.
  TIOP-227 fejlesztések (5 db)
  Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
  Kecskeméti Gyógyintézeti Központ
  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
  Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
  A Fidesz egy tönkre tett eladósított országot vett át! Az is csoda, hogy a csőd széléről visszahozták. Nem a Fidesz kormány az aki nem tett eleget a egészségügyért! Aki nem tett eleget az országért!- nagyon is sokat tett minden területen!

 30. Minden területen óriási a fejlődés! A manyup, pedig most van jó helyen a nyugdíj kasszába!!! Nem maradt ki az épített környezet és örökség sem. Ezért indult a kastély és várprogram melynek keretében a nemzeti emlékezet és a turizmusban is fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg. Így a füzéri vár, a diósgyőri vár, szigeti vár, egri vár, kisvárdai vár, a sümegi vár, a soproni várfal, a gyulai vár, a szerencsi Rákóczi vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai vár, a várgesztesi vár, a visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki vár, Somló vára, nagyvázsonyi Kinizsi vár, a várpalotai Thury vár, az ónodi vár, a regéci vár, a sárospataki Rákóczi vár, Szádvár, a siroki vár, az esztergomi vár, Drégely vára, Hollókő vára, Nógrád vára, Fehérkő vára, a sárvári Nádasdy vár, Szarvaskő vára, Csobánc vára Szigliget sopronhorpácsi Széchenyi kastély,
  A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító széthordott kirabolt lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg illetve újul meg. jelentős idegenforgalmi vonzerőt jelentve. Igy a tiszadobi Andrássy kastély, az edelényi Hulier kastély, a füzérradványi Károlyi kastély, a dégi Festetics kastély, a hatvani Grassalkovics kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a fertődi Esterházy kastély, a bajnai Sándor- Metternich kastély, a majki kamalduli remeteség, a kisbéri Batthyányi- Wenkheim kastély, a dénesfai Ciráky kastély, a lovasberényi Ciráky kastély, a soponyai Zichy kastély, a fáji Fáy kastély, a bicskei Batthyányi kastély, a csákvári Esterházy kastély, az iszkaszentgyörgyi Bajzáth- Papenheim kastély, a váli ürményi kastély, a sopron horpácsi Széchenyi kastély, a mihályi Dőry kastély, a szanyi püspöki kastély, a tatai Esterházy kastély, a szécsényi Benczur kastély, az acsai Prónay kastély, a péceli Ráday kastély, az aszódi Podmenicky kastély, a váchartyáni Rudnay kastély, a somogysárdi Somsich kastély, a sümegi püspöki kastély, a vassurányi kastély Shilson kastély, a körmendi Batthyányi kastély, a szabadkígyósi Wenckheim kastély, a kállósemjéni Kállay kuria, a gyulai Almássy kastély, a fehérvárcsurgói Károlyi kastély.
  Megújulnak a zsidó temetők vidéken és Budapesten (Kerepesi u.), a zsinagógák pl. a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.
  Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso kincset, a Magyar Nemzeti Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyűjteményeket.

 31. Kérem nézze meg az ön írása fölötti bejegyzéseimet, amikben surdilló-nak válaszoltam, ha nem lenne képben a fejlesztésekkel! Tudom ezekről nem számolnak be az ellenzéki médiák!!

 32. Megnéztem. Szép hosszú a lista, azt meg kell hagyni. Nem is lenne ezzel probléma, ha a másik oldalon meg nem azt látnám, hogy pl. lőrincke meg a többi kormányhoz közeli figura, milliárdokat tüntet el a közvagyonból. Amiben az enyém is benne van, mert tőlem is elvették.
  Persze, tudom, én voltam a hülye, mert hagytam. De akkor is! Engem ez zavar, tetszik tudni. És ehhez nem szeretnék a továbbiakban (2018. áprilistól) hozzájárulni. Nagyon remélem sokaknak kinyílik/kinyílt már a szeme.

 33. Aha, és tessék mondani! A pénzért (letelepedési kötvényért) beengedett migránssok nem veszélyesek? Amiből megint csak hatalmast bizniszt csinált a tonyó! Pénzért (jó sokért) jöhetnek, amúgy meg fúú de veszélyesek… hogy is van ez akkor?

 34. Volner János is helyeselte a gazdasági bizottság tagjaként a letelepedési kötvények bevezetését, hiszen akkor nem kapott hitelt az országunk, mivel az MSZP kormány által összehozott 21 000 milliárdos államadósság miatt bóvli kategóriában volt az ország! Csak megszorítások által juthattunk volna IMF hitelhez! Úgy mellékesen megjegyzem, hogy a görögök nem szakítottak az IMF-el és 2010-óta 13 megszorítási csomagot vezettek be náluk, 60 %-al csökkent a nyugdíj és az államadósságuk tovább nőt 171 %, pedig 2010-ben kb. egy szinten voltunk.
  A letelepedési kötvény ezért kellett, mert hitel nélkül nem lehetett lehívni az uniós pénzeket! Amikor kalkuláljuk azt, hogy megérte-e, akkor azt is bele kellene számolni, hogy a hitelek segítségével mennyit növekedett a nemzeti vagyon Ami 2010-óta éppen megduplázódott 7000 milliárddal nőt!!
  Csak 30 % ügynöki díj jött le a letelepedési kötvényekből (ahogy a többi országban is, ahol ilyen van)! Ahogy láttam a jobbikosok kalkulációját ők úgy számolnak, hogy a befolyt összegnek kiszámolták a 30 %-át és ezt mondják, hogy ebből gazdagodtak meg egyesek!
  Ez így nem igaz, ugyan is a pénzt külföldről kellett beszervezni, tehát, ha nem Kínai volt az ügynök akkor ki kellett utazni Kínába, üzletet kellett bérelni, annak a rezsijét fizetni és gazdag embereket felkeresni meggyőzni, hogy adják ide a pénzüket egy tönkre ment eladósodott országnak!! Nem tudom hány személlyel beszélhetett az ügynök mire egy-egy ember úgy döntött, hogy befektet nálunk. Remélem sikerült szemléltetnem nem lett senkié tisztán az a pénzt, amiről a jobbik beszél! (ez csak csúsztatás)
  A letelepedési kötvénnyel 5700 többségében kínai üzletember jött be, akik 4 szintű ellenőrzésen estek át!!!!
  Akik ide adták a pénzüket, hogy az országunk haladni tudjon és itt üzletet nyitnak, azokat nem kell a mi pénzükből eltartani.
  Úgy, mint azokat, akik azért jöhetnek majd be ide:
  Mert a jobbik nem szavazta meg az alkotmány módosítást!
  Mert a jobbik a népszavazás ellen buzdította a szavazóit!
  Mert a jobbik elégette a nemzeti konzultációs levelet …….
  A jobbik, a kormány minden intézkedését keresztül húzta, amit a kormány azért tett, hogy megakadályozza a kötelező kvóta bevezetését hazánkba!
  Szerinted, ha kapott néhány külföldi 5 évre letelepedési engedélyt, arra az a jó válasz, hogy akkor jöhet mindenki??????
  NEM! NEM! NEM!
  Mert a jobbik ezt teszi!!!
  Azt mondják, a Fidesz kiskaput hagyott a letelepedési kötvényekkel!! Erre ők kinyitják a nagykaput mindenkinek!! – mert minden ténykedésükkel azon vannak, hogy a Fidesz ne győzzön a kötelező kvóta ellen!!!

 35. Eszter! Gondolkozzon el azon, hogy ha ennyi mindenre tellett, akkor valóban ellopták a pénzeket?? Ezekben a listákban a negyede sincs a tényeknek! Minden ágazat kapja a pénzeket, minden fejlődik az egészségügy, az oktatás, a családvédelem, a rend védelem, az export, a közlekedés, a kultúra……. vannak munkahelyek, emelkednek a bérek!
  Mészáros L. vállalkozó, akkor nyer pályázatot, amikor ő adja a legjobb ajánlatot!! Rajta kívül még több ezer építési vállalkozó nyer, de azokat nem mondja be a média!! Nem régen éppen a HÍR Tv -ben volt, hogy Mészáros L. vagyonát 89 milliárd hitel terheli!! Erről valahogy elfelejtenek számot adni, azok akik a 100 milliárdos vagyonról beszélnek! Amíg azon 89 milliárd hitel van addig az a vagyon nem a Mészárosé!! – nagyon sokat kell még neki ahhoz dolgozni, hogy az övé legyen!! DOLGOZNI!!! – mert nem nyeri a pénzeket, hanem munkát nyer!

 36. Ha nem hiszel a felsorolásomnak, akkor nézd meg a képeket!!
  Kattints ide:
  ‪#‎egeszsegugyifejlesztesekmo2010hm‬

 37. Azért megnézném Mészáros válalkozási bevallásait….lehet hogy azé kapja hogy ami lehetséges vissza is kerüljön??? Ha esze van OV nak nyilván igy csinálja mert más pártok lenyúlnák ahogy a szadesz a metrót előtte a szocik is tolták kifelé a nemzeti vagyont hogy MVM meg a máv volt a pártkassza, előtte meg az ÁSZ megállapitotta a mszp mit tüntetett el 89 től..namost ki nem volt sáros ebben a kis hazában??? És vajjon simicska most soros alá tagozodott be vagy saját projekt szétbaxni még azt is ami van? Ok egy platformon vagyunk. Nem szeretni kell a politikusokat hanem figyelni és követelni az igéretüket..OV eddig nem eresztette rá a illegális bemasirozókat az országra, ahogy az összes többi akarja! vagy igéri sorosnak a léért….

 38. Azokat lelehetett ellenőrizni gondolom nem ugy árulták a kötvényeket mint a cigit mert azok pénzpapirok mint a betétkönyvek.

 39. Fidesz kormány az elmúlt 7 évben többet költött az egészségügyre, mint az elmúlt 25 évben összesen költöttek!!!! MR és CT gépet is sokat vásároltak! – de valószínűleg mindig lesz olyan, ami még hiányzik!! Az MSZP-SZDSZ kormány 600 milliárdot vont ki az egészségügyből! (ez a pénz hiányzik az egészségügyből) Bezárta a kórházakat, utcára tette az orvosokat! 4000 orvos került az utcára!
  Míg a Fidesz kormány óriási fejlesztéseket végez, bért emel az orvosoknak, nővéreknek, szociális dolgozóknak, védőnőknek, mentősöknek. Háziorvosok praxisonként havi 260 000 Ft. Szakorvos havi 100 000 fölött kapott emelést, nővérek 2019- ig 67 % emelés, mentősök két év alatt 67 % emelés. Fogorvosok 70 % emelés! Szerződéseket kötött a rezidens orvosokkal, hogy ne menjenek el az országból, ha végeznek havi 150 000 Ft. Plusz pénzt ad azoknak, akik hiány szakmát tanulnak havi 180 000 Ft.
  100 milliárd Ft-ot költöttek eszközvásárlásokra (MR, CT, röntgen, ultrahangos készüléket)
  23 új rendelőintézetet építettek! Új szoftvereket vásároltak, hogy gyorsabb legyen az adat áramlás.
  30 új mentőállomást építettek 97-et felújítottak, nem csak az épületet, a technikát is.
  Lecserélték a mentőket!
  Új mentőhelikoptereket vásároltak, ahová kellett leszálló pályát építettek.
  Most építenek egy hatalmas 100 000 m2 1000 ágyas kórházat Kelenföldön és 22 Budapesti kórházat felújítanak.
  160 kórház és rendelő intézet újult meg vidéken!
  TIOP fejlesztések (már lezárták ezt a típusú támogatást)
  Struktúraváltás támogatása a járó- és fekvőbeteg ellátás fejlesztésével, az infrastruktúra és az eszközállomány bővítése, cseréje stb.
  TIOP-224 fejlesztések (27 db)
  Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet
  Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
  Fejér Megyei Szent György Kórház
  Szent Borbála Kórház
  Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.
  Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt.
  Bajai Szent Rókus Kórház
  Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza
  Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet
  Halasi Semmelweis Kórház
  Felső-Szabolcsi Kórház
  Kátai Gábor Kórház
  Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.
  Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórháza
  Magyar Imre Kórház
  Karolina Kórház-Rendelőintézet
  Soproni Erzsébet Oktató Kórház
  Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
  Gróf Tisza István Kórház
  Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros
  Siófok Város Kórház-Rendelőintézet
  Kanizsai Dorottya Kórház
  Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Kp. Hódmezőcvásárhely-Makó
  Markhot Ferenc Kórház
  Zala Megyei Kórház
  Tolna Megyei Balassa János Kórház
  TIOP-226 fejlesztések (72 db)
  Dr. Kenessey Albert Kh-Ri
  Békéscsaba Dr. Réthy Pál Kórház – Rendelőintézet
  Gyula Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház – Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet
  Bonyhád Városi Kórház-Rendelőintézet
  Celldömölk Kemenesaljai Kh.
  Csorna Margit Kórház
  Debrecen Kenézy-DEOEC
  Dombóvár Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft.
  Edelény Koch Róbert Kórház
  Kazincbarcika Kórház Nonprofit Kft.
  Eger – Mezőkövesd Markhot Ferenc Kórház Kft.
  Esztergom Vaszary Kolos Kórház
  Hatvan Albert Schweitzer Kórház Nonprofit Kft.
  Hévíz Szent András Reumakórház
  Keszthely Városi Kórház
  Makó Csongád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó
  Jászberény Szent Erzsébet Kórház Nonprofit Kft.
  Kecskemét Bács-Kiskun Megyei Kórház
  Kaposvár Kaposi Mór Oktató Kórház és Marcali integráció
  Komárom Selye János Kórház
  Komló Egészségcentrum Nonprofit Kft.
  Miskolc BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
  Mohács Városi Kórház
  Mosonmagyaróvár Karolina Kórház – Rendelő Intézet
  Nagyatád NagyatádMed Nonprofit Kft.
  Pápa Gr. Esterházy Kórház és Rendelőintézet
  Pásztó Margit Kórház
  Salgótarján Szent Lázár Megyei Kórház
  Siklósi Kórház Nonporfit Kft.
  Soproni Erzsébet Kórház-Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet
  Székesfehérvár Fejér Megyei Szent György Kórház és Mór Város Kórház-Rendelőintézet
  Szentes Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház
  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
  Szolnok Megyei MÁV Kórház rendelőintézet
  Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
  Tapolcai Deák Jenő Kórház
  Tata Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet
  Tatabánya Szent Borbála Kórház
  Sárvári Kórház
  Szent Pantaleon – Dunaújváros
  Felső-Szabolcs Kórház – Kisvárda
  Mezőtúr Kórház
  Parádfürdői Állami Kórház
  Kátai Gábor Kórház – Karcag
  Csolnoky Ferenc Kórház – Veszprém
  Orosházi Kórház
  Mátrai Gyógyintézet – Mátraháza
  Állami Szívkórház Balatonfüred
  Gróf Tisza István Kórház – Berettyóújfalu
  Kanizsai Dorottya Kórház – Nagykanizsa
  Batthyány Kázmér Szakkórház – Kisbér
  Zala Megyei Kórház – Zalaegerszeg
  Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet – Farkasgyepü
  Szent Rókus – Baja
  Pécsi Tudományegyetem
  Szegedi Tudományegyetem
  Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum
  Vas Megyei Markusovszky Kórház, Egyetemi Oktatókórház
  Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
  Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
  Bács-Kiskun Megyei Kórház
  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház
  Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
  Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
  Szigetvár SzigetvárMed Nonprofit Kft.
  Nagykálló Sántha Kálmán SzKh NpKft.
  Miskolc MISEK Nonprofit Kft.
  Kiskunfélegyháza Városi Kórház, Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Közpomt
  Kalocsa Szent Kereszt Kórház
  Hódmezővásárhely Erzsébet Kórház és Rendelőintézet
  Fehérgyarmat Szatmár-Beregi Kórház, Gyógyfürdő Nonprofit Kft.
  Mátészalka Területi Kórház Nonprofit Kft.
  TIOP-227 fejlesztések (5 db)
  Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
  Kecskeméti Gyógyintézeti Központ
  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
  Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
  A Fidesz egy tönkre tett eladósított országot vett át! Az is csoda, hogy a csőd széléről visszahozták. Nem a Fidesz kormány az aki nem tett eleget a egészségügyért! Aki nem tett eleget az országért!- nagyon is sokat tett minden területen!

 40. Összefoglalom nagy vonalakban mi minden tettek az elmúlt 7 évben a Fidesz kormány. A csőd széléről hozták vissza az országot, amit üres kasszákkal vettek át, és hatalmas államadóssággal 81%, ami most 72 %!
  Kifizették az IMF hitelt. Az országot gazdaságosan működtetik, miközben fizetik az előző kormány által felvett hiteleket, azok kamatát.
  Az inflációt alacsonyan tartják! Mivel tartósan 3% alatt volt a hiány, így kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól, aminek köszönhetően több ezer milliárd Ft uniós pályázati pénz lehívására lettünk jogosultak.
  A hitelminősítők folyamatosan emelik a státuszunkat, elértük a „bóvliból”, a „befektetésre javasolt” címet.
  A lakosság helyett a bankokat, multikat adóztatták meg!!
  A Franciáktól átvették az Erzsébet utalvány készítését és az ebből maradó haszonból a rászorulók nyaralhatnak. (évente 250 000 fő)
  A multik helyett 5400 magyar család kapta meg a dohányértékesítési jogot! (csak jogot és senki nem kapott dohányboltot és senkitől nem vették el a trafikját sem)
  A minimálbért megemelték 75000 Ft-ról 127 500 Ft-ra. (jelentős emelést még mindig csak a Fidesz tett). Csökkentették a személyi jövedelemadót 32%-ról 15%-ra, így a túlóra és egyéb juttatás díját nem viszi el az adó, van értelme többet dolgozni.
  Megvédték a nyugdíjak vásárló értékét, minden évben infláción felül emelték a nyugdíjakat (eddig 28,5 %). A nők 40-év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek.
  A 25-30% rezsi csökkentés minden család kiadását érinti.
  22 közüzemi céget vásároltak vissza, amit az előző kormányok adtak el.
  MUNKAHELYEKET TEREMTETTEK!! Az új munkahelyek száma 750 000-rel nőt, már sok helyen munkaerőhiány van!!!
  Nagy fejlesztés alatt van a MÁV, sín cserék vannak folyamatban 1200 km. Új állomások épülnek, a régi állomásokat felújítják (70 állomást), új mozdonyokat, vasúti kocsikat vásároltak, új vasúti hidakat, átjárókat építettek. A pályák mellé zajvédők készülte. Felújítják a HÉV-et, a Kelenföldi pályaudvart átalakítják.
  A tűzoltók új tűzoltó autókat kaptak, új felszereléseket, új ruhákat, fizetésüket megemelték.
  A rendőrség létszáma 5000 fővel bővült most plusz 3000 főt toboroztak, a fizetésük emelkedett, a rendőrautókat lecserélték, az épületeket felújították, térkamerákat telepítettek! Új börtönöket építenek 8 db! Bevezették a 3 csapás törvényt!!!
  A honvédség létszámát és fizetését szintén megemelték, hadi eszközökre is többet költenek a NATO kérésére. Most bővítik a létszámot 1300 fővel.
  Az egészségügyben az összes vidéki kórházban volt fejlesztés (160), most a fővárosi kórházak következnek, 30 új mentő állomás épült 97 mentőállomást felújítottak, új mentőhelikopterek, új sárga mentők és új ambuláns kocsik kerülte a felújított mentőállomásokra!
  100 milliárdért új eszközöket vásároltak, röntgen gépeket, MR, CT, ultrahangos készülékeket. Az egészségügyi dolgozók fizetése jelentősen emelkedik, folyamatosan nő!
  Csökkentették a gyógyszer árakat. Folyik az egészséges életre nevelés, rendszeres egészség megelőző vizsgálatokat vezettek be. Több 10 ezerrel nőt a rendszeresen sportolók száma és a sportban elért jó eredmények is megvannak. 800 000 gyerek sportol!
  Fordítanak pénzeket a kutatásokra-fejlesztésekre.
  Újból van élelmiszer minőség ellenőrzés!
  22%-al csökken a fontosabb élelmiszerek ára!!!
  A tanároknak életpálya modellt vezettek be, 520 iskolában volt felújítás, és építettek újakat is. Most 25 iskola, tornaterem, tanuszoda építése folyik. Átírják, átdolgozzák a tananyagokat. A könyveket ingyen adják és az étkezés is ingyenes a diákok nagy részének, még a szünetben is! Egységesítették az iskolákban a tankönyveket, nem kell új könyveket venni iskola váltáskor és mindenki ugyan azt tanulja – ugyan azzal az eséllyel indul a felvételin. Az állami nyomda készíti a tankönyveket, ezáltal azok ára is 25 %-al csökkent.
  Támogatják a gyerekes családokat, a családi pótlékon kívül gyerekenként 10-15000 Ft adókedvezmény adnak, 3 gyerek esetében 99000 Ft/hó.
  Visszaállították a GYES-t 3 évre, bevezették a GYED –extrát, megemelték az anyasági segélyt.
  Újból van szocpol (CSOK) a lakásvásárlásokhoz.
  A nagyvárosok a Modern Városok program keretében nagyobb összegeket kaptak fejlesztésekre, ki mire kért, arra kapta. (A nagyváros belső tereit felújították. Középületeket, iskolákat, óvodákat, bölcsődéket, orvosi rendelőket újítottak fel. Ipari parkok, uszodák, utak épülnek, nő a munkahelyek száma….)
  Fejlődik a közlekedés megépítették a 4 metrót, a 3 metrót felújítják. Lecserélték a járműparkokat új kék buszok vannak a fővárosban (a jövőben 1000 új busz csere lesz évente), új villamosokat vettek, új villamos pályákat építettek, azokban a nagyvárosokban is, ahol villamosok közlekednek (2-es villamosok).
  Folyamatos felújítások, fejlesztések alatt vannak az utak, a cél, hogy a határig érjenek el a fő utak, rengeteg körgyűrű épült, sok kerékpárút.
  Felújítják a turista utakat és a turista házakat 160- at! Kerékpár utak készülnek a turistáknak is.
  Árvízvédelem több új víztározót építettek (6), új gátakat a Tisza és Duna mentén. Megvédték a Duna-partiak házát a nagy árvíztől! Felújították a régi gátakat.
  A lakosság kényelme érdekekében 190 új kormány ablakot nyitottak! Csökkentik a bürokráciát. Csökkentették az okmányok és illetékek költségét.
  Átvállalták az önkormányzatok adósságát!
  Megépítették a Nemzeti Színházat, felújították az Erkel színházat, most az Opera következik! Az Operában a fiataloknak kedvezményes előadásokat tartanak. Több mint 35 ezer bérletes jár az Operába. Nagyon sok ingyenes kulturális műsor van ország szerte.
  Sikeresen működik a filmgyártás!! (36 év után 2. OSCAR)
  A műemlék védelem keretében felújításra került a Műjégpálya, Vigadó, Zsinagógák, Ludovika, Zeneakadémia, Várkert bazár, Mátyás templom, Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete), ….. Nagy beruházások lesznek a Ligetben, az Állatkertben, a Várban.
  Több műemléket visszavásároltak, amik felújításra várnak. Felújították az első világháború emlékhelyeit. Emlékművekkel adóztak a második világháború áldozatainak.
  Felújításra került még a Kossuth tér, Erzsébet tér, Széll Kálmán tér, Ferenciek tere, …… szinte az összes nagyobb tér és az alábbiak:
  – Parlament és annak esti kivilágítását,
  – Olimpiai park, Bálna, Tüskecsarnok
  – Palota Negyed és szinte az egész 8. kerület!
  – A Margit-szigetet teljesen felújították (Zenélő szökőkút, virágok)
  – Sikló és környéke………..
  Épült 5 gyönyörű stadion és új uszoda, amik versenyek megrendezésére is alkalmasak.
  Amit még ez előző kormány hagyatékaként fizettek ki:
  Kártalanították a vörös iszap károsultjait (új házakat kaptak). Kifizették Bajnai libás károsultjait. A tűzoltók MSZP kormány alatt kifizetésre nem került túlóra pénzét. Visszafizették a vállalkozóknak a MSZP által jogtalanul elvett ÁFÁ-t.
  A devizahitelesek 4-5 mentőcsomagot kaptak, kilakoltatási moratóriumot rendeltek el, családvédelmi program indul az érdekükben. 1000 milliárd került át a deviza hitelesekhez a forintosításra, ezáltal átlag 20%-al csökkentek a törlesztő részletek.
  Kerítést építettek a határra, megvédtek minket a migránsoktól!
  Megrendezték a Vizes VB-t!
  Megkezdték az ország iparosítását már 20 ipari vállalatot adtak át!

 41. A letelepedési kötvénnyel 5700 többségében kínai üzletember jött be, akik 4 szintű ellenőrzésen estek át!!!!
  Akik ide adták a pénzüket, hogy az országunk haladni tudjon és itt üzletet nyitnak, azokat nem kell a mi pénzükből eltartani.
  Úgy, mint azokat, akik azért jöhetnek majd be ide:
  Mert a jobbik nem szavazta meg az alkotmány módosítást!
  Mert a jobbik a népszavazás ellen buzdította a szavazóit!
  Mert a jobbik elégette a nemzeti konzultációs levelet …….
  A jobbik, a kormány minden intézkedését keresztül húzta, amit a kormány azért tett, hogy megakadályozza a kötelező kvóta bevezetését hazánkba!
  Szerinted, ha kapott néhány külföldi 5 évre letelepedési engedélyt, arra az a jó válasz, hogy akkor jöhet mindenki?????? –NEM! NEM! NEM!

  Mert a jobbik ezt teszi!!!
  Azt mondják, a Fidesz kiskaput hagyott a letelepedési kötvényekkel!! Erre ők kinyitják a nagykaput mindenkinek!! – mert minden ténykedésükkel azon vannak, hogy a Fidesz ne győzzön a kötelező kvóta ellen!!!

 42. Volner János is helyeselte a gazdasági bizottság tagjaként a letelepedési kötvények bevezetését, hiszen akkor nem kapott hitelt az országunk, mivel az MSZP kormány által összehozott 21 000 milliárdos államadósság miatt bóvli kategóriában volt az ország! Csak megszorítások által juthattunk volna IMF hitelhez!
  Úgy mellékesen megjegyzem, hogy a görögök nem szakítottak az IMF-el és 2010-óta 13 megszorítási csomagot vezettek be náluk, 60 %-al csökkent a nyugdíj és az államadósságuk tovább nőt 171 %, pedig 2010-ben kb. egy szinten voltunk.

  A letelepedési kötvény ezért kellett, mert hitel nélkül nem lehetett lehívni az uniós pénzeket! Amikor kalkuláljuk azt, hogy megérte-e, akkor azt is bele kellene számolni, hogy a hitelek segítségével mennyit növekedett a nemzeti vagyon.
  Ami 2010-óta éppen megduplázódott 7000 milliárddal nőt!!

  Csak 30 % ügynöki díj jött le a letelepedési kötvényekből (ahogy a többi országban is, ahol ilyen van)! Ahogy láttam a jobbikosok kalkulációját, ők úgy számolnak, hogy a befolyt összegnek kiszámolták a 30 %-át és ezt mondják, hogy ebből gazdagodtak meg egyesek!
  Ez így nem igaz, ugyan is a pénzt külföldről kellett beszervezni, tehát, ha nem Kínai volt az ügynök akkor ki kellett utazni Kínába, üzletet kellett bérelni, annak a rezsijét fizetni és gazdag embereket felkeresni meggyőzni, hogy adják ide a pénzüket egy tönkre ment eladósodott országnak!! Nem tudom hány személlyel beszélhetett az ügynök mire egy-egy ember úgy döntött, hogy befektet nálunk. Remélem sikerült szemléltetnem nem lett senkié tisztán az a pénzt, amiről a jobbik beszél! (ez csak csúsztatás)

 43. Good day! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.