Bokros Lajos lerántotta a leplet, hogy mitől félnek Orbánék: “Elhiszem, hogy tele a gatya. A játéknak vége lesz hamarosan.”

Bokros Lajostól nem szokatlan a kemény beszéd. Most is páros lábbal szállt bele Orbánékba. 

“A fiúk lopnak,

erre jött rá az Európai Bizottság. Nos, mi ezt már igen régóta tudjuk. Gyanítom, hogy Brüsszel is régóta tudja, csak hát jogállamban (ilyen az Európai Unió, nem Magyarország), a hivatalok malmai lassan őrölnek.

Össze kell szedni a bizonyítékokat, alaposan fel kell készülni az ellenőrzésre. Na, most az EU elkészült. Budapestre küld egy hadseregnyi ellenőrt, hogy évekre visszamenően megvizsgáljanak csaknem minden, legalább részben a “hanyatló nyugat” adófizetőinek pénzéből fedezett projektet, közbeszerzési eljárást. A Fidesz önkényuralom megszokott pökhendi módján igyekszik lekicsinyelni ezt a lépést. Pedig ezúttal jeges kéz markolt a szívükbe. Egyre fokozódik a rémület. A Fidesznek eddig jól kimódolt terve volt a hatalom és a pénz együttes kisajátítására. Loptak reggel, délben és este, minden hullámhosszon. De ezt nem lehetett kideríteni, feltárni, mert megszüntették a tisztakezű és független ügyészséget és a sajtószabadságot. Erre pontosan azért volt szükség, hogy a Fidesz-bűnszövetkezet garázdálkodásaira sohase derülhessen fény.

Hát, most baj van, fiúk. Arra nem gondoltatok, hogy az általatok papírtigrisnek tekintett EU egyszer megelégeli sorozatos lopásaitokat, hazudozásaitokat? A magyar népnek be tudtátok fogni a száját, de Európának nem. (MIért nem léptetek ki az EU-ból?) Még egy baj van. Az EU pénze nélkül a Fidesz-hatalom egyetlen napig sem életképes. Idén már több, mint ezer milliárd forintot sikerült projektekre elkölteni, mert a hazai költségvetés ezt megelőlegezte. Igen ám, de abban a reményben, hogy ez az összeg hamarosan befolyik az EU kasszájából, így nem lesz belőle hazai költségvetési hiány.

Hát most az lesz. Minden valószínűség szerint az elköltött összeg töredékét kapja vissza a magyar államháztartás. A fideszes rablóbandának ezzel sikerül megduplázni a magyar költségvetés 2017-es hiányát.

Ha erre rájön a nemzetközi tőkepiac, akkor baj lesz.

Elhiszem, hogy tele a gatya. A játéknak vége lesz hamarosan.”

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.



Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Kiss József

  A próféta beszéljen belőle…

 • Oláh Péterné

  Majd ha látom.

 • Marcsi

  Úgy legyen!
  Már nagyon elegünk van ebből a tolvaj, korrupt csürhéből!

  • József-Istvan Franczia

   Tisztelt Marcsi ! Ja, ja, hiányzik a csődközeli helyzet s a régi jó gáz ár emelések háromhavonta, a sok munkanélküli s az hogy nyugdíjat közalkalmazottat csak hitelből lehessen fizetni !!! Majd úgy ugrálni ahogy a hitelező s a bankok, multik füttyentenek !!! Hogy minden utcasarkon legyen egy, egy, félkezű rabló, amelyik a maradék kis pénzt is elszedi az emberektől ! Újra hitelt kelljen felvenni a megélhetéshez, amit ha nem tudsz fizetni viszi a lakást házad, vagy mehet ki dolgozni az férj, asszony meg majd csak meglesz a szomszéd “munkanélkülin” !!! Hű miCSODA jó világ jönne !!! -de jó lesz a Marcsi-féléknek !!! De mi lesz az ország józanabbik részével ???

   • OfficeDev Info

    Szerintem Ön elég kuka ahhoz, hogy mindig rábasszon. Szerintem a fideszre szavazzon,

    • József-Istvan Franczia

     Biztosan rá fogok szavazni ! Majd kiderül ki is volt a “kuka” ! “Rábaszni” ellenben biztosan ön is “rábaszna ha visszatérne a baloldal, a gond hogy önnel egyetemben az egész ország “RÁBASZNA” :-))

     • Wincs Eszter

      Agymosott idióta

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Wincs Eszter ! Büdös qrva ! Ez is ugyanolyan állítás mint az öné ! Ajánlom a Google keresőt, tájékozódjon, olvasson, majd érveljen s támassza alá mondanivalóját tényekkel, mielőtt minősít ! Ellenben marad az amit állítottam !

     • Wincs Eszter

      Az a kurva aki teged a világra fosott. Neked kell tájékozódni! Nem az origorol kell okosodni.
      Nem látsz a narancsos ködben az orrodnál tovább..

     • József-Istvan Franczia

      🙂 Mi a gond kisanyám ??? a libsi séród azt már nem bírja ha őt minősítik s nem csak ő minősíthet !!! Lehet hogy téged a világra fostak de kérlek ne általánosíts !!! Még akkor sem, ha látatlanban telitalálatot értem el ! Meg kellene tanulni, hogy abban a pillanatban mikor minősíteni kezdünk valakit, felhatalmazzuk őt is ugyanerre !!! Nincs narancs köd nem is volt sohasem, viszont nyitott szemmel nem azért járok, kelek, hogy nézzek, hanem azért, hogy lássak is ! Mindenkinek ajánlott !

     • Wincs Eszter

      Menthetetlen vagy. Ismerek egy jó papot. Szólj ha már nem bírod..

     • Veronika Szabó

      Józsi-Pista! Vedd le a narancssárga szemüvegedet és akkor látni fogod Orbánisztán mocskát!

     • Varga Kriszta

      Az ” agymosott idióta” , nem hinném , hogy bárkit is felhatalmazz arra, hogy ” lequrvâzzunk” bârkit is !! Es szerintem azért mert nem egy-csónakban evezz mindenki , azért még Ök is lâtnak és nem csak néznek !!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Varga Kriszta ! Kérem olvasson vissza s megtalálja választ arra hogy ki is hatalmazott fel ! Abban a pillanatban mikor valaki megengedi magának hogy vita s érvek helyett személyeskedjen felhatalmaz ugyanerre engem is ! Amennyiben én agymosott idióta vagyok neki, akkor ő nekem miért ne lehetne büdös qurva ??? Ön azt gondolja hogy X jelzőkkel illetheti Y-t, viszont Y nem X-t ??? Nos én vallom a mosdó s törölköző esetét !!!

     • Bori Gévay

      Amiket ezen az oldalon ön állít, azok is hiányába vannak a tényekkel való alátámasztásnak.
      Én meg azt állítom, hogy én vagyok a Csipkerózsika. Elhiszi?

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bori Gévay ! Talán, ha rámutatna valamire mindjárt tudnám prezentálni tényeket ! Közös talán van önökben, ö is állom világban élt egy ideig, s mint ilyen mondhatjuk, hogy ön is egy, Csipkerózsika ! :-))

     • Veronika Szabó

      Anyádat kurvázd ,te idióta vadbarom ! …….. a fajtádat írtani kell, mert kártékony vagy !

     • Varga Kriszta

      ” Kedves” József-Istvãn Franczia !
      Miért kell mindjãrt ” büdös qurva” – zni ? Ez olyan tipikus mostanság !! “Nem az én nézeteimet nézi ” ?, akkor jó magyar szokás módjára nyissuk gãzoljunk bele a másikba ! De lennem 2 kérdésem :- honnan tudja, hogy az illetö büdös ?? Tán büdöset érez magakörül ? Akkor talán el kéne mennie Önnek fürödni !! És , hogy “qurva” ?? Tudja mit jelent ez a szó ?? Valaki a testét pénzért árulja !! Elöször bizonyosodjon meg erröl és utána talán lequrvâzhatja !! De még akkor sem biztos , hogy van hozzá joga !!

     • József-Istvan Franczia

      “Tisztelt” Varga Kriszta ! Kérem olvasson vissza s megtalálja választ arra hogy ki is hatalmazott fel ! Abban a pillanatban mikor valaki megengedi magának hogy vita s érvek helyett személyeskedjen felhatalmaz ugyanerre engem is ! Amennyiben én agymosott idióta vagyok neki, akkor ő nekem miért ne lehetne büdös qurva ??? Ön azt gondolja hogy X jelzőkkel illetheti Y-t, viszont Y nem X-t ??? Nos én vallom a mosdó s törölköző esetét !!!
      Én nem értem önt ! Normálisan érvelek valaki agyhalottnak minősít s nem az a kérdése hogy, “Miért kell mindjãrt ” agyhalott” – zni ? Ez olyan tipikus mostanság !!” nem önt az zavarja hogy én felveszem a kesztyűt s ebben a stílusban válaszolok !!! Már megbocsásson, de, ha valaki odamegy önhöz s leköpi akkor én azon legyek felháborodva ha ön lekever neki egy istenes pofont ??? Ez gazemberség lenne, mint ahogyan az ön felháborodása is gazemberség !!! Térjünk vissza a kérdéseire ! Pontosítsunk, nem két kérdése volt, hanem négy !
      1.Honnan tudom hogy büdös ? Onnan ahonnan ő hogy agymosott vagyok! 2.Nem, de ha Ön azt érez maga körül, akkor önnek kellene elmenni fürdeni, s nem árt ha egy jó szappant is használatba vesz !!! 3. Honnan tudom hogy pénzért árulja bájait, onnan ahonnan ő hogy idióta vagyok !!! 4.Tudom, s nem tartom másnak mint ami ! Jogom van hozzá, ha neki joga volt engem minősíteni ! Nincs kettős mérce, nem hiszek a politikailag korrekt beszédben, a piszibe, s nem genderszakon szocializálódtam, nekem a szar, az szar hiába akarja valaki csak kakának beállítani !!! Remélem válaszaim kielégítették kíváncsiságát, amennyiben nem, jövőben is állok rendelkezésére ! A vitában partner vagyok, igaz ha személyeskedni s jelzővel szeretne illetni abban is rendelkezésére álok csak akkor ne legyen meglepve s felháborodva ha e törölköző olyan mint a mosdó !!!!

     • József-Istvan Franczia

      Büdös útszéli qrva !

     • OfficeDev Info

      hámmongyuk’ az se nem rossz álláspont, de én nem fizetek Ön után nyugdíjat, semmi értelme, mert azt is simán elbassza tejre, kenyérre meg macskaeledelre.

     • József-Istvan Franczia

      Prioritás függvénye az egész ! :-))

     • Bubu

      A tét nem a “baloldal”, hanem a szenny rendszer eltakarítása. Ezt pedig a pénz adójának nem csak joga, de kötelessége is!

     • Wincs Eszter

      Helyes!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bubu ! Tud alternatívát ? Nem jobbat csak olyat ami nagyjából a mostanit megközelíti ! Nem olyat aki a gondjainkat csak tetézi ! Lát ilyet ? Mert én nem ! S nem vagyok olyan mint az a marha aki levágta a kecskéjét mert naponta csak 3 liter tejet adott, és tehenet akart ami tizenötöt is ad, de tehén kilátásba se volt így jöttek a megmaradt takarmányra a patkányok ! A vége, se kecske, se tej, ellenben patkányok dögivel !!!

     • Veronika Szabó

      A narancsos maffia nem alternatíva ! Szerinted meddig garázdálkodhatnak a csúti suttyó hívei? ….ha megszűnik az EU támogatás, akkor a narancsos férgek egymást fogják felzabálni ! ……..annyira szánalmas az érvelésed, agymosott!

     • Veronika Szabó

      Orbánisztán a narancsos maffia területe ! ……..idióta fidess-nyalonc barmok !

   • Olga Gróf

    Hát József, hol is kezdjem:
    1. Nem volt csődközeli helyzet, mindössze 2008-ban kitört a világválság.
    2. Gázár: a gáz pillanatnyi világpiaci ára alacsonyabb, mint a magyar “rezsicsökkentett” ár.
    3. A munkanélküliség azért alacsony, mert nagyon sokan közmunkán tengődnek, másrészt 9 hónapról, 90 napra csökkentették a munkanélküli ellátást. Aki kikerül a rendszerből, nem rontja a statisztikát.
    4. Most is van félkarú rabló, csak most Vajna papa kaszinóiban, amelyikek nem adóznak.
    5. A devizahitelt a fidesz találta ki, 2002-ben. Az árfolyam a fidesz miatt szállt el.
    6. Akik elhagyják az országot azért teszik, mert itthon nincs lehetőség a normális megélhetésre.
    Hát kb ennyi.

    • kovács judit

     Kedves Olga! Ha nem veszed rossz néven, kiegésziteném azzal, hogy ha nem fizeti valaki a hitelt, MOST is elveszik a házát! És egyre több embert lakoltatnak ki! Még arra sincsenek tekintettel, hogy pici baba van a családban! Imádkozom, hogy Bokros Lajosnak legyen igaza!

     • Judit Vincze

      Én is!!!!!!!!!!!!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Olga Gróf !
     1. Nem hogy nem volt csődközeli helyzet, majdnem totális csőd volt !!! Világválság mint írja az egész világon volt mégsem adósodott el az egész világ s nem IMF hitelből tartotta fen magát !!!
     2. 🙂 Milyen kis viccesnek tetszik lenni ! Amennyiben ez igaz nem tudom miért fizeti az egész EU a miénktől többet a gázért !!! Ők vajon tudják ???
     3. 🙂 mondom én hogy vicces ! Közmunkás egyre kevesebb. Nem találni jóformán sehol munkást ! Nézzen a környezetében körül s látni fogja sokkal többen dolgoznak mint anno Gyurcsány Bajnai érában !
     4. Legalább 10 kocsmát játéktermet ismertem a 90-es években mindenhol átállított gépek “működtek” (egyik ismerősöm szedte be a pénzt s vitte a tulajnak), néhány után nem hogy nem adózott, be se volt jelentve ! Vajna papa kaszinói azért adóznak, tessék csak komolyabban utánanézi ! Viszont az ország szerencsétleneit nem rabolja ki nap mint nap, aki oda jár az nem a gyerek pelenkájának s tápszerének az árát veszítheti el !!! Láttam ilyet s hasonlót nem egyszer, volt olyan akinek én adtam pénzt s zavartam haza ! Sose legyen még egyszer ilyen az országban, ez a legocsmányabb rablás !
     5. A devizahitelt a Fidesz engedélyezte, de !!!! MSZP-kormány beszüntette a lakáscélú kamattámogatási rendszert, amely révén beindult a hitelezési bum Magyarországon. Ráadásul a háztartások devizahitel-állománya ebben az időszakban futott fel, a szabályozás pedig távol állt az akkori kormánytól. Az MSZP-nek és az SZDSZ-nek is súlyos szerepe volt abban, hogy a magyar gazdaság válságba került a későbbiekben a kiköltekezés miatt. A hitelezéssel komoly profitra tettek szert, miközben a kockázatok másodlagossá váltak. Ráadásul szabályozás hiányában olyan szerződéseket tudtak kreálni, amilyet csak akartak, és persze saját érdekeiket képviselték.
     6. Akik elhagyták az országot azok nagyrészt Gyurcsányi s Bajnai politikájának köszönhetően távoztak, volt aki kényszerből , volt aki jobb élet reményében ! Manapság a térségből tőlünk mennek legkevesebben külföldre munka s bér miatt !!!
     Hmm .. remélem a végén nem azt akarja itt bemagyarázni hogy e kormányzás előtt van valami az országba ami az ország érdekét nézve jobb volt ??? Meg kellene kérdezni a Bajnai áldásos tevékenysége miatt öngyilkosok gyermekeit ! A Gyurcsányi áldásos tevékenysége miatt szem nélkül élőt, de szerintem ezeket ön is tudja csak nem akarja tudni !!!

     • Marcsi

      Szóval magadtól vagy ennyire hülye és ráadásul borzasztóan tájékozatlan.
      Csak az elmebeteg mantráját tudod hajtogatni. Annyit is érsz!

     • József-Istvan Franczia

      A tények makacs dolgok !!! -nehéz velük vitába szállni !- ellenben a minősítésekkel, az mindenkinek megy ! Örülök hogy úgy érzi ön többet ér, de érve egy száll se ! Legyen egy szép estéje ! Csak arra vigyázzon nehogy felébredjen a valóságban !!!

     • Endre Hídvégi

      Aztán te tetves faszszopó DK-s kurva, te mennyit érsz? Senkiházi mocsok vagy!

     • Bubu

      Ezt a választékos fogalmazást, kifejezésmódot csak a magadfajtától sajátíthattad el…

     • Bori Gévay

      Nete, ne! Micsoda modor ez?

     • Gabó

      Fidss-es kultúremberek.

      Vesszen a fidss, hajrá Magyarország!

     • Marcsi

      Olyan fidesznyikes! 🙂

     • Herczegfalvi György

      Alakul ez , a kúltúra szépen, intelligensen.

     • idsblabla

      Biztosan van neki vagy három “diplomája”!

     • Marcsi

      Anyádnak mondasz ilyeneket? Szégyelld magad! 😀

     • Pál Hegyi

      Ne dőlj be ennek a fideszes (francos) provokátornak! Hiába hozol fel realitásokat erről lepereg mint a nyári zápor a tetőről! Az utolsó szó mindig az övé, úgyhogy ne foglalkozz vele, lassan itt a vége a seggnyalóknak!

     • József-Istvan Franczia

      Azon el lehetne vitatkozni, hogy ki is a provokátor s ki a fideszes komcsi libsi stb.

     • Veronika Szabó

      Te egy elmebeteg barom vagy ! Kényszerzubbonyba kell öltöztetni a fajtádat !

     • Kádár Éva

      Ámen!!!!!

     • idsblabla

      Akinek az “ezatuti blogstar cikke bizonyíték arra nem érdemes szót vesztegetni!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt idsblabla ! Nem a blogstar cikke a bizonyíték, hanem a tények ami benne leledzenek !!! Talán cáfolná valamelyiket ? :-)) Szerintem önre ki neve helyett is blablabázik, nem érdemes szót fecsérelni !

     • Wincs Eszter

      Agymosott idióta vagy

     • József-Istvan Franczia

      Büdös qrva !

     • Veronika Szabó

      Anyádnak kéne címezni ! ……..arról mi nem tehetünk, hogy a büdös qrva anyád megszült!

     • Kádár Éva

      3. .-) A Gyurcsány Bajnai érához képest sokkal többen dolgoznak külföldön és ez a szám egyre növekszik
      1. .-) Igen, mert én azt hallottam, hogy az IMF csak nekünk Magyaroknak, a világon senki másnak, csak nekünk adott hitelt, sőt azért hozták létre az IMF-et.

     • József-Istvan Franczia

      3. A Gyurcsány Bajnai érához képest sokkal kevesebben dolgoznak külföldön s lassan azok is szállingóznak haza fele !
      1. Nem, adott az Argentinoknak is, valamint előírta nekik mit kell tenniük, tudja mi lett a vége ? Megsúgom, államcsőd !!! Adott a görögöknek is, nekik is folyamatosan előírja mit tegyenek, gondolom tudja milyen jól élnek azóta is !!! Nekünk is adott s meg akarta mondani mit tegyünk , ha hallgatunk rájuk talán Görög hon nyomdokaiban járnánk ! Egy ország sem dicsőíti az IMF-et ahol tőle vettek fel hitelt !!!
      Az Eurodad vizsgálata azonban kimutatta, hogy az IMF-hitelt felvevő országok szabályosan hitelfüggővé váltak. A vizsgált 2012–2013-as periódusban új IMF-hitelt felvevő 22 országból 20 a megelőző egy évtizedben, többségük pedig a vizsgált periódust megelőző három évben is már az IMF „ügyfele” volt.
      A tények, tisztelt Kádár Éva, a tények kemény egy valóságot vázolnak fel :
      http://www.magyartudat.com/az-imf-hitelfuggove-tette-az-ugyfel-orszagokat/

     • Marcsi

      Ostobák gyöngye!
      Azért nincs már szakember Mo.-on (csak elvétve) – mert szállingóznak haza… Röhejes vagy és szörnyen ostoba!
      Menj már orvoshoz – olyan elmeorvoshoz!

     • József-Istvan Franczia

      Te vadbarom ! Eddig nem tudtam miért csökken ennyire az ellenzék támogatottsága ! Meg van rá a magyarázat ! Ilyeneket mint ön nem lehet támogatni ! Az egész világon elismerik hogy 700-750 ezer munkahelyet teremtett a Fidesz, tudod azok akiknek ez a szakmája, s fellendítette a gazdaságot de te elvakult vadbarom módjára hajtogatod hogy nem s nem, csak a közmunkásokkal van több, élj ebben a hitben s halj vele !!! Még ti írjátok másokra hogy agymosott idióta, hiszen azok ti vagytok !!! Tudjátok az igazságot, látjátok az igazságot, de még mindig a hazugságot hiszitek el !!! :-)) Gratulálok nektek ! Nincs is miért tovább vitázni hiosz a tényeket ti figyelmen kívül hagyjátok ! Megnyugodtam, ha ilyen az ellenzék nem csoda hogy lassan ellenzékváltó hangulat van az országban !!! 🙂 No csak így tovább a süllyesztőbe !!! Eddig nem tudtam miért csökken ennyire az ellenzék támogatottsága !

     • Veronika Szabó

      Ne gondolkodj, hogy miért csökkent az ellenzék támogatottsága …..azon aggódj, hogy a Fidess hazugságát még többen elhiggyék ! ……a világ nem narancssárga szemüvegen keresztül nézi, mit művel Orbánisztánban a narancsos maffia ! ….reméljük megmentenek bennünket a Fidess-től és a buggyantagyú csúti f@sztól !

     • Erika Seres

      Szép dolog a statisztika ! / Főleg ha én csinálom /Az egész világon elismerik ! Na ne röhögtess !….csak olyanokat ismerek, akik kimentek, vagy menni készülnek ! Vannak akik családostól , mindent feladva-eladva . Kalandvágyó nép a magyar , még a történelem könyvek is tanítják ….

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erika Seres !
      Én csinálom a statisztikát ! Hmmm….. nagy hatalmú ember lettem ! Kár hogy ezt mások nem tudják !

      http://nepszava.hu/cikk/1138716-felminositette-magyarorszagot-a-standard-poors

      https://www.hirado.hu/2017/07/04/szakerto-felminositheti-magyarorszagot-a-moodys/

      Lehet, hogy ezek a felminősítések nem a világ elismerését jelentik,de azért ne tartsuk magunkat már okosabbnak náluk !!! Főleg azért ne mert a mi véleményünkre jóformán a kutya se kíváncsi ellentétben az övékére !!! Mentek, menni készülnek, stb. ! Valahogy mégiscsak százalékosan, kevesebben mennek mint a térségben a többi országból vagy Angliából !!!
      Lehet, hogy ez általános közép Európában ?
      Liberális pofára esés CXVII: elég kevés magyar megy külföldre :

      http://spiler.blog.hu/2017/02/13/liberalis_pofara_eses_cxvii_eleg_keves_magyar_megy_kulfoldre

      Úgy látszik a történelem könyv ellenére a kalandvágyban több ország népe jócskán megelőzi a Magyart ! Azért ez elég pofára esés, nem ?

     • Erika Seres

      Valahol az éterben kering a válaszom, 😃 itt nem jelent meg, ezért leírom még1x :
      A Churchillnek tulajdonított mondásra utaltam, miszerint ” csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam!” Nem rád céloztam, csak feltételeztem, hogy ismered ezt a ” szállóigét” !
      A kutyát nem érdekli, hogy a többi országból hány % a kivándorló, az legyen az ő gondjuk, feltételezem, hogy neked sem a lengyel orvos , vagy osztrák kőműves hiányzik itthon ! A saját dolgainkat- gondjainkat saját magunknak kellene megoldanunk, na ez az ami nem nagyon megy, és ne gyere megint a statisztikával ! Milyen szépen hangzott, az 1 millió új munkahely, ugye ? Statisztikailag tényleg létesültek munkahelyek : közmunka. Cselédsors , amivel még faszán vissza is élnek: ha nem oda szavazol, ha nem így , vagy úgy teszel, még azt sem kapod.

     • József-Istvan Franczia

      Sajnos annyira hozzászoktál a szemellenzőhöz hogy az már orvosi eset! Az igazság a tény s a valóság nem érdekel csak az ostobaságodat fújod s fújod ! Szerintem ha otthon elrontod a tükörtojást az is az Orbán sara nem a tiedé !!! :-)) Azért, ha már a rizses hús is egy ragacsos egytálétellé változik Orbán okolása helyett, egy főzős honlap felkeresése előbbre vinné az otthoni békét !

     • Veronika Szabó

      Ekkora állatságokat kell már bemásolnod?……igaz az agyalágyult vén komcsi CÖF -ösök már teljesen taccson vannak !

     • Erika Seres

      Tisztelt József-István Franczia
      Mivel nagyon kedveli , vagy legalábbis ragaszkodik a statisztikákhoz, néhány adat a Profession.hu oldaláról / csak megjegyzem , hogy a KSH adataiból dolgoznak, ami talán elég megbízhatónak tekinthető /: 2013-ban 21 580- ra tették a tartósan külföldre távozók számát, ők azok, akik ezt be is jelentették hivatalosan. 2014-ben ez a szám 46 %-al emelkedett, 31 500-ra. Ez a 6 és félszerese a 2009-ben / Bajnai-éra/ külföldre távozottak számának! Az emigrálók 44%-a 30 évnél fiatalabb, valamint 54% a férfiak aránya, akik 2/3-a nőtlen. Ráadásul ezek a számok meglehetősen alulbecsültek, mert sokan nem jelentik be a TB- nek, NAV-nak hogy külföldre távoznak. Ezek a számok évről évre emelkednek, és semmilyen racionális ok nem látható sajnos sem a gazdaság, sem egyéb területen, hogy a tendencia megfordulna.
      Ez már csak saját megjegyzés: szerinted azok a fiatalok, de akár a családok is, akik megtalálják az adott országban a számításukat, elismerik a munkájukat, megfizetik őket, esetleg ott születik gyermeke, azok haza fognak szállingózni ? Kétlem!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erika Seres ! Imádom mikor olyan személlyel hoz össze a sors mint ön, ki finoman csúsztat s manipulál ! Legtöbb embernél (ezt ön is jól tudja) célt is ér ! Jelzi s egyben ezzel tereli is a figyelmemet, hogy Ksh adatait idézi, sőt jönnek az évszámok, százalékok, arányok, számok, majd összegzés, hogy ez a Bajnai éra hányszorosa !!! 🙂 Imádni való, tényleg, csendesen nevetek s azt hiszem csekély endorfinnal hozzájárult a napomhoz ! Na térjünk a lényegre ! Miért nem írta egyenesen, hogy ez hányszorosa a Kádár korszakban külföldre távozók számának ? :-)) Csak egy példa hogyan mentek volna ugyanannyian külföldre munkát válalni Bajnai, ne adj isten Gyurcsányi érában mikor csak 2011 május 1.-től szabad munkavállalás Németországban és Ausztriában és akkor Angliát még nem is említettem ??? :-)) Ilyen alapon jöhetne az általam említett Kádár korszak statisztikáival is :-)) ! Van aki egy két hónap esetleg év után hazajön van aki öt tíz év múlva jön haza s van olyan aki sváb létére Németországból 30 év után gondolkodik a hazatérésén, természetesen lesz olyan is aki sosem jön haza s olyan is aki asszimilálódik ! Személyesen ismerek olyat aki nem hogy megtalálta a számításait hanem a mi mércénkkel sosem látott jólétben él Kanadában (ezt mindössze 17 év alatt elérve mégis azt mondta nekem hogy öregségére elad mindent s hazajön feleségével s talán gyerekével együtt hogy nyugodt gondtalan életet éljen míg meg nem hal ! Én ezt nem hiszem de ő ebben hisz ! Lesz ilyen is olyan is, sőt, szerintem olyan is lesz hogy holland, német, francia, svéd “menekültjeink” jócskán több lesz mint migránsaink ! Figyelje a következő egy két évet !

     • Erika Seres

      Kedves József-István!
      Azt mondja, csúsztatok, manipulálok. Legyen./ lehet, át kellene váltatunk tegeződésre, mert itt papírforma szerint az a megszokottabb, és mi is hol magázzuk, hol tegezzük egymást! Ha már ilyen jól elbeszélgetünk-írogatunk./
      Mivel 2015-2016-ból már nincsenek konkrét adatok, csak becsült számok, azok nem teljesen megbízhatóak, ezért hoztam az utolsó, KSH által 2014-ben közzétett pontos adatot. Érdekes hozzáállás, hogy mindent össze lehet hasonlítani a Gyurcsány-Bajnai érával, csak ezt nem. Csak a pontosság kedvéért, jó is, hogy Anglia nem lett említve, mert ők voltak azok, akik azonnal, 2004-ben megnyitották a munkaerő-piacukat mind a 10, újonnan csatlakozott tagállam munkavállalói előtt.
      Ha lenne ’15-16-os pontos adat, az lett volna az összehasonlítási alap. Egyetlen becsült adat sem azt jelzi, hogy az elvándorlás csökkenne, vagy legalábbis stagnálna. A felmérések pedig azt mutatják, hogy ma a magyar középiskolások, egyetemisták 70!!! %-a külföldön képzeli el a jövőjét ! Elég riasztó ez a szám, még akkor is, ha ezeknek a fiataloknak csak 20-30%-a dönt ténylegesen az elvándorlás mellett.
      Ez számomra nem ad okot mosolygásra, még akkor sem, ha lesz közülük néhány aki hazaszállingózik. Sajnos nem ők lesznek többségben.
      Nem nagyon kell figyelnem, mert az a borsodi kis “porfészek” /imádom egyébként/, ahonnét származom, de főként a környező falvak eladó házai már legalább 20 éve, vagy még több is, nagyrészt német , holland tulajdonba kerülnek.

     • Kádár Éva

      2. .-) ez a pont kimaradt, bár ez a szöveg elég butácska az Ön jóltájékozottságához képest, mivel mivel a nyugati gázár nagysága lehet, hogy magasabb, mint a miénk, de torz következtetésre jutunk, hogy a nyugatiak a magasabb gázárat mennyi jövedelemből kell kigazdálkodni, és akkor láthatjuk, hogy sokkal jobb a költségarány a nyugatiak javára, mint nálunk a minimálbérből élő többsegnek, ezen azért lehetne gondolkodni ám!!!!!!!!!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Kádár Éva ! A 2.-ez a pont pontosan a gáz áráról szolt így nem maradhatott ki ! Nos irreleváns, de maradjunk az ön eszmefuttatásánál ! Ha, és amennyiben igaznak fogadjuk el az ön eszmefuttatását akkor csak az a kérdés ez hogyan aránylik ahoz a Gyurcsányi, Bajnai gázárakhoz mikor mi az egész Európai Unió legdrágább gáz árat fizettünk ? Az még csak ferdíti is mindezt hogy akkori fizetéseink arányaiban még kevesebb volt mint a nyugati fizetések !!! Hát igen !!! Itt van az mikor a tények gúzsba kötik az embert ! Igaz ?

    • Endre Hídvégi

     Te tényleg ennyire idióta vagy? Kezeltesd magad!

     • Bubu

      Ő nem idióta, csak nem fideszközeli kedvezményezett. Minden kitételével egyetértek. Nagyon nagy önmérsékletet mutat minden megjegyzése.

     • József-Istvan Franczia

      Csak utána kellene nézni a tényeknek, nem rabol sok időt pár kattintás az egész !!! Ja s nem tények ellenére mást mantrázni !

     • Wincs Eszter

      Egy kérdésre válaszolj te nagytudású! Hol vannak a magánnyugdíjpénztárból ellopott pénzek? Mert ellopta az rohadék csürhéd?
      He?
      Dögöljetek meg!

     • József-Istvan Franczia

      Kezdjük mindjárt a legvégén ! Megdöglünk mint ahogyan te is, de mi, csak ha te már megrohadtál !!! He ???? Nem az utcasarkon röfögsz he ! Tudom, tudom, a szokás hatalma, de ha már leültél írogatni, próbálj megszabadulni a beidegződéséktől vagy menj vissza a sarokra !!! Nem lopták el a magánnyugdíjakat ! Ha én ellopom a sarkon keresett pénzed abből te holnap nem tudsz vásárolni ! Mutass valakit aki az “ellopott” magánnyugdíj miatt nem tudott menni vásárolni ! Vagy úgy lopták el hogy közben mégis utalják ??? Betették az államkasszába, mert hős ballibsi vezéreid kormányozni nem tudtak (nem én mondom, tudod az a fránya Öszödi beszéd), nem hogy országot vezetni, s csődbe vitték az országot amit a Fidesznek kellett kirángatni abból a pöcegödörből ahol hagyták ! Sosem voltam Fidesz szimpatizáns akik ismernek tudják mennyire ellenük voltam első kormányzásuk idején, de amit csináltak magukért beszél !!! Lehet itt akármit írogatni a tények azok tények maradnak, mióta ők vannak :
      https://ezatuti.blogstar.hu/2017/11/13/igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-teljes-lista/44722/
      Ezek tények, nem lehet vitatkozni velük, lehet mismásollni hogy kik írták meg de mindegy megírhatod te is, akkor is ugyanolyan tények mint amikor más írja ! Ennek tizedét sem érték el a ballibsi elődök !!!

     • Bence László

      Ez a lényeg: kijelenteni, hogy amit mondasz tények, és nem lehet vitatkozni. Mert azt mondtad, és kész. Tipikus fideszes érvelés, ez van minden diktaturában. Én pl. nem szeretem a diktaturát, mert éltem benne.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bence László ! Talán felvethetne valamit amiben nem ért egyet s megpróbáljuk ki hogyan érvel ellene, mellette, esetleg milyen tényeket tud prezentálni !!! Maga, maguk lehazudják a csillagot az égről !!! Tény, Öszödi beszéd ! Hazudtak reggel, éjjel meg este ! Nos ez tény !!! Azért ha akaratlanul is de elismeri most nem diktatúrában él !!! Én sem szeretem, és összehasonlítva a Gyurcsányi kormánnyal, az sokkal közelebb volt egy diktatúrához mint a mostani !!! Még most sem tudjuk kik verték a magyarokat igaz ? Azonosító nuku mint egy diktatúrában !

     • Kádár Éva

      Békésen sétáló embereket vertek – ezek a békésen sétáló emberek, molotov koktéllal a zsebükben, törtek, zúztak, gyujtogattak, kocsikat borogattak, gyútottak föl, útköveket szedtek föl barrikádnak, a rendőröket megdobálták, stb.stb..
      Természetesen ez Ön szerint meg sem történt, pedig ezek is tények!!!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Kádár Éva ! Nem.nem, kérem ne szűkítse le néhány száz rendbontóra s balhéra törekedőre ! Tény volt ilyen is köztük, de ha csak ilyenek lettek volna akkor sem jogosítja fel a kormányt hogy bűncselekményre bűncselekménnyel válaszoljon s rendőröknek kinéző vérengző fenevadakat azonosító nélkül a népre küldje !!! A tények talán itt jobban prezentálva vannak, amennyiben ideje engedi nézze meg s nézze a Brüsszeli képviselők arcát mikor látják a TÉNYEKET !!! Egy szép éjszakát !

     • Marcsi

      Egy puccskísérletnél mégis mit kellett volna tenni? – szerinted? Mert ez puccskísérlet volt, amit elmebeteg vezíred irányított – aztán gyáván lelépett, mikor látta, hogy vesztésre állnak. Akár éleslőszert is bevethetett volna Gyurcsány – de mivel tudta mire megy ki a játék – nem engedett csak gumilőszert. A rendőrök ilyenkor nem mérlegelnek – nekik is csak egy életük van. Egyébként ebben van ám szépen bevágott (máshol készült) filmrészlet is.
      Miért nem azt tetted fel, hogy a csürhe mit művelt?
      Ja, azért nem fizetnek!

     • József-Istvan Franczia

      Nos, tegyük fel hogy puccskísérlet volt ! Akkor le kell lőni mindenkit aki az utcán van ? Mi van ha az egész ország kimegy az utcára, mindenkit lelőnének csak hogy a hatalom megmaradjon ??? Amennyiben puccs lett volna az embereknek minden joguk meg lett volna erre hiszen akkor derült ki hogy csalással jutottak hatalomra MEGHAMISITOTTÁK még az EU-nak küldött jelentéseket is !!!! Maga ennyire elvakult, hogy a tényeket se ismeri el ???? -azt se amit a saját szájával dicső vezére ejtett ki ???? Leírom hátha elkerülte figyelmét !!!!! “Hazudtunk reggel, éjjel meg este ” „Nincsen sok választás. Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. (…) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt el sem tudtuk korábban képzelni. (…) És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit! Nem tudtok mondani az elmúlt négy évből olyan jelentős kormányzati intézkedést, amelyre büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végén. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?”
      Ezek után a magyar népnek minden erkölcsi alapja megvolt hogy a csaló kormányt elzavarja ! Nos tüntettek ellenük mert becsapva érezték magukat ami igaz és ezt tények bizonyítják ! Igaz mit magának a tények, nem is veszi figyelembe !!! Hogy rohadna meg mikor a rendőrök egy életére hivatkozik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézze meg mit műveltek !!! Miért nem viseltek azonosítókat a rend őrei ???? Lerúgták egy gyerek fejét miközben az a kirakatott nézte lőtték a szerencsétlent aki pechére egy aluljáróból akkor jött fel !!!! Maga nem nő, nem anya, nem ember, hanem az emberiség rákfenéje !!! Ilyenek miatt mint ön remélem SOHA nem lesz még egyszer MSZP.s hatalom látható kikből táplálkozik !!!! Érzelemmentes okádékokból !!! Remélhetőleg a mai határozata az Európai uniónak kiejti a parlamentből Gyurcsányát s az önhöz hasonló söpredéket !!! Megnézte ??? Nézte az emberek megdöbben arcát mikor ezt látták ? Nézze s gondolkodjon hátha sikerül !!!! :

     • Veronika Szabó

      Csalással a Fidess került 2/3-dos hatalomra ! ……a kurv@hajcsár bozgor ex-püspök szervezte milliárdokért a bozgorok szavazatát!

     • József-Istvan Franczia

      Milyen csalással ??? Ki szervezte a csalást ? Miért nem jelentették a csalást ? Ki a bozgor expüspök ? Milyen bozgorok szavazatát ? Mit jelent a bozgor ? Nevezd nevén akit, akiket akarsz, hogy mindenki megértse !!!

     • Veronika Szabó

      Tőkés Ladislaus ex-püspök milliárdokat kapott a csúti pockostól…….most a luvnyájával Brüsszelben dőzsöl . EP képviselő a rohadék állat, magyarnak vallja magát, pedig az is CSAK egy bozgor fattyú !

     • Mária néni

      Irígykedj, alantas féreg!

     • Veronika Szabó

      Jajjj ! Annyira nagy varom vagy ! …szerinted semmi köze Orbáncnak ?…….CSAK az ilyen agymosott barmoknak tudja Orbánc bemesélni, hogy nem volt köze a bulihoz!

     • Veronika Szabó

      Orbán felheccelte a jobbikos csürhét ……. de ez teljesen természetes fideszéknél !

     • Kádár Éva

      Az öszödi beszéd a párttársaknak szólt, de mindegy ő legalább ebben a büdös életben egyszer beismerte, hogy hazudtak, na ezt ov nem fogja soha megtenni, igaz persze, hogy ő nem hazudi, csak akkor, ha mozog a szája!

     • keyser soze

      Honnan tudja mit ismert be a párttársai előtt? Csak nincs kiszivárogtató mint Fletóéknál.

     • Veronika Szabó

      Tudni kell olvasni a sorok között! …..és figyelni, mekkora állatságokat hordanak össze a Fidess-csicskák !

     • keyser soze

      Én olvasok, bár nekem az oszt tökmindegy én nem szavazok egyikre sem (Orbán, Gyurcsány)

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Kádár Éva ! Ne neveljünk már úgy hogy kisfiam semmi gond te legalább beismerted hogy hazudsz a másik is azt teszi de nem ismeri be, mert a következő lépés semmi baj fiacskám te beismered hogy megölted, bezzeg a másik nem !!! Ja, és mindezt tetézzük azzal hogy a beismerés csak a családtagoknak szólt !!!

     • Veronika Szabó

      Te egyre hülyébb vagy ! ……ruszkikhaza Viktor, ma Putyin seggét nyalja …..kell ennél világosabb érv arra, mekkora rohadék gazember Orbánc ?

     • József-Istvan Franczia

      Baromarcú agyhalott ! A fél világ Putyin seggét nyalja miközben úgy tesz mintha szóba se állna vele, Orbán nyíltan vállalja hogy kell az országunknak az oroszokkal való kereskedés ! Ez tény minden ország rá van utalva az Orosz piacra, csak képmutatóan, mást mutatnak kifele, de azért a háttérben üzletelnek vele !!! Nos Agyhalott az hogy szüksége van az országnak az oroszokkal való kereskedésre az nem azt jelenti hogy ruszkik gyertek vissza !!! Remélem ezt talán feléred ésszel ! Hiú remény, igaz ?

     • Veronika Szabó

      Idióta! Orbánisztán mivel akar kereskedni? …….mezőgazdaságunk nulla, élelmiszeriparunk nulla ………a fideszes kurv@kat akarja áruba bocsájtani? …ez annyira, de annyira szánalmas !

     • József-Istvan Franczia

      Még jó hogy azért elég jól megéltél eddig ebből a sok nullából !!! Esetleg volt alternatívád ! :-))

     • Veronika Szabó

      Honnan tudod te idióta vadbarom , hogy én miből éltem eddig?……. Te azt hiszed, mindenki a lopott szajréból él, mint a fidess-mutyis fajtád?

     • Mária néni

      Te lopásból élsz, mocskos liberális féreg.

     • József-Istvan Franczia

      Igazad van kiszuperált lotyó, az utcasarkon nem sokra viszed ha lopsz is ! Viszont a ruszki ugyanúgy fizet ott is mint más !!!

     • Veronika Szabó

      A kölykeid anyja is utcasarki lotyó?…..akkor nem is biztos, hogy mindegyiknek te vagy az apja . …….sebaj ! A vérfrissités ráfér a családra. ……..a kis sétatéri keverék kölykeid legalább nem rád hasonlítanakk ! ………

     • József-Istvan Franczia

      Nem ! Nincsenek kölkeim ! Azt az ilyen agyhalott, disznók fattya mint te vagy, ellik e világra !

     • Veronika Szabó

      Annyira szánalmasak ezek a fidess-nyalonc barmok, akik még mindig gyurcsányoznak , pedig a hazugságokra épülő Soros-tervük mindent visz!

     • Veronika Szabó

      Idióta ! Orbán sohasem fogja bevallani ,hogy hazudnak telipofával !…a Soros -terv?…….ez a legújabb hazugságuk, amit milliárdokból próbálnak elhitetni ! ……szánalmas vagy Franczia !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott vagy ! Nincs soros terv, mi te barom ? Soros saját maga leírja de az olyan marhák mint te tagadod ? Nincs betelepítési kvóta ? Majd tegnap az EU megszavazta ! Ennyit értek ti ! Mindent tagadtok a tényeket figyelmen kívül hagyjátok ! Csak fújjátok a magatokét majd ha beüt a menkő kussoltok, oldja meg aki tudja, ha megoldotta elkezdtek újra pofázni hogy ez nem jó az nem jó megint elkúrtok mindent (nem én mondtam) kussoltok s kezdődhet minden elölről !!!

     • Veronika Szabó

      A Soros terv létezett, mikor beszervezte a fideszes ficsúrokat hazaárulóknak ! ……..a mocskos füstös csúti suttyó milliókat kapott, hogy keverje a sz@rt!

     • József-Istvan Franczia

      Most, akkor van, vagy nincs Soros terv, döntsd már el ! Ki, kit szervezet be ?

     • Veronika Szabó

      Volt Soros terv, te agyalágyult vadbarom ! VOLT ! ….mikor a csúti cigógyereket átképezte hazaárulóvá !

     • Mária néni

      Hazaáruló vagy

     • József-Istvan Franczia

      Ha csak volt Soros terv akkor most mit cáfolt hogy akart ő 2015-ben egymillió migránst de most már csak 300 ezret akar s akart ő fejenként 9 milliót adni nekik de most már csak négy s félmilliót kapjanak :-)) A gazda beismeri de te csak tagad !!! Ekkora pancser lotyót mint te keveset hord hátán e föld !!!

     • Veronika Szabó

      Agymosott barom ! …….orbánc vajda hablatyát a narancsos, agmosott fajtád simán beszopta !………. ezért vagyunk a Balkán legalján, mert a cigógyerek a bandájával kifosztotta az országot és a hazugságokkal félelemben tartja az embereket!

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Tudod az igazságot, látod az igazságot, de te ennek ellenére még mindig a hazugságnak hiszel !!! Csak az igazság s a tények nem érdekelnek ! És még csodálkozik a világ hogy miért is a Fidesz e nagy támogatottsága ! Hát kit támogasson a nép, az ekkora marhákat mint te vagy ??? :-))

     • József-Istvan Franczia

      Tipikus ballibsi érvelés !!! Mint a liberális demokrácia :-)) !!! Nem azért tények mert én mondom és kész, hanem azért mert tényeket mondok ! Nem mindegy ! Ezek tények :
      https://ezatuti.blogstar.hu/2017/11/13/igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-teljes-lista/44722/ Cáfolja őket ha nem ért egyet !!!

     • Marcsi

      “https://ezatuti.blogstar.hu…”-ba tények? Ne röhögtess már minket! Qrmány média/oldal – azt írja, amit az ilyenek, mint te is – hallani akartok, mert eszetek az nincs! Valahol az elmebeteg hátuljába maradt.

     • Veronika Szabó

      Tipikus fideszes hazugság! ……Tények?……a fajtádat az nem zavarja ! ………de már süllyed a narancsos naszád, mert már az egész világ tisztában van, a csúti suttyó gazságaival !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott vagy de jövő évi szavazás után azért felébredhetnél :-))

     • Veronika Szabó

      Ébren vagyok, nagyonis tisztán látom, mekkora egy rohadék Fidess-troll vagy, Józsi-Pista !

     • József-Istvan Franczia

      Egy szikarcnyival sem vagyok nagyobb troll náladnál !!! Esetleg Ballibsi tollnak tetszik lenni ??? :-))

     • Veronika Szabó

      Bevallottad, hogy CÖF-ös majom vagy ! ……közpénzből tömik a fajtádat, hogy a fideszes ordas hazugságokat terjesszed ! ……..idióta narancsos söpredék !

     • Mária néni

      CÖF-ről példát vehetnétek, mocskos hazaárulók

     • Veronika Szabó

      A vén komcsi CÖF -ösöktől? …….idióta bagázs !

     • József-Istvan Franczia

      Bevallottad, hogy egy utcasarki lotyó vagy ! kuponért árulod magad s szabadidődben itt kábítanád az embereket, nyomorult ballibsi féreg !!! Ja ezt ott vallottad be, ahol én, hogy CÖF-ös majom vagyok !!! Ne felejtsd ez nem egyszemélyes játszma ! Hazudni mindenki tud te pancser !!! Egy idióta vesztes vagy még hazudni is úgy hazudsz hogy rögtön belebuksz !

     • Veronika Szabó

      Szánalmas kis narancsos féreg ! …….nyomod a BayerZsóti hablatyát ! Tanulhatnátok már más dumát, mert rohadtul unalmas !…….a lotyó anyádból kiindulva, te azt hiszed, hogy mindenki az?……..fideszes körökben az aljas, szemét viselkedés alap !

     • József-Istvan Franczia

      Nem, nem tanult szöveg ! Zsigerből jön, mikor olvasom miket írsz, s ez a helyes ! Ki mint vet, úgy arat ! Valamint köze lehet a mosdó s törölközőhöz is ! Fentebb említetted a jó anyádat, hogy ő is e mesterséget űzi (nem, lepődtem meg rajta, ezt ott is észrevételeztem), de előbb kérdezd meg akar e e beszélgetés tárgya lenni, lehet nem szívesen veszi ha minduntalan belevonod vitánkba s mesterségével hivalkodsz ! Fideszes körökben nem tudom mi az alap de viselkedésem, mindig függvénye annak ahogyan viselkedik az adott partner ! Nem tettem magamévá a politikai korrekt blablát, ami szar az nekem szar s nem kaka ! A fekete nem sötét hanem fekete, az örömlány az örömlány , ellenben a kurva csak kurva !

     • Judit Vincze

      Nem bírják a kérdéseket, amit mondanak, de inkább már mantráznak, az úgy van! Senki semmit…se kérdezni se mondani…..komcsiznak, libsiznek, agresszívak….ezek annyira tipikus klinikai esetek….azt hiszik, hogy rajtuk kívül senki nem ismeri a történelmet, adatokkal vagdalóznak, mindenki sötét, cinikusak és flegmák.Beteg agyak, az Isten bocsássa meg

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Judit Vincze ! :-)) még hogy nem bírják a kérdéseket, amit mondanak, de inkább már mantráznak, az úgy van ! Konkrét kérdést feltett ? Cáfolt valamit érdemlegesen ? Csak mellébeszél s azt hiszi ha másikat erősíti a levegőbe dobált szavaival akkor már igaza is lesz !!!!Nézzen már utána ki mit állít s ki csak mantráz !!!

     • Veronika Szabó

      Aki hazudik az te vagy ! Letagadod, hogy a 3000 milliárdot nem lopta el a Fidess ! ….akkor hol van agymosott?

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott ! Miért nem jelented fel hogy ellopta ??? Az államkassza üres volt, nem üres tele volt tartozással s nem akart Görög útra lépni ezért beletette az államkaszába, ezzel elkerülte görög utat ! Az jobb lett volna te agyhalott ??? Hiszen direkt úgy adták át hogy belebukjon s csődöt jelentsen !!! Ezzel a huszárvágással kikerült a közvetlen csőd közeléből s eljuttatta a magyar gazdaságot a most Európa szerte elismert útjára !

     • Veronika Szabó

      Amíg a narancsos poltPetya a főügyész addig hiába minden feljelentgetés! ……. tehát mégis ellopta a csúti cigógyerek maffia bandája a nyugdíjpénzt? …….. a rohadék tolvaj gazemberek hazudnak , hazudnak, lopnak, hazudnak…….. te is fidess-mutyis vagy, akinek a csúti törpe oszt a lopott szajréból ??? …talán ha Vajna disszidens hörcsög úrr is adózna , akkor jobban állna a gazdaság ! ….és a nemzet gázszerelője, aki a csúti suttyó strómanja is kevesebbet lopna ?………

     • József-Istvan Franczia

      :-)) A feljelentést iktatják ! Majd ha nem lesz Polt Péter a főügyész visszamész s hivatkozol a feljelentésedre bediktálod az iktatószámot amit elkértél s kéred hogy vegyék újra elő !!! Nyugdíjpénzt nem lopta el senki minden nyugdíjas kapja s kapni fogja a nyugdíját !!! Már kifejtettem ha ellopnak tőled valamit akkor te abból már nem eszel !!! Mutass egy nyugdíjast aki a nyugdíjalap hiánya miatt nem kap nyugdíjat !!!
      Kívánom neked, teljes szívemből, hogy annyiból élj naponta, amennyit én a Fidesz vagy Fidesz közeliektől kapok évente !!! Gyanítom nagyon hamar éhen fogsz dögleni ! :-)) Vajna többet adózott már eddig is, mint amennyit te s én adóznánk ha 200 évig élnénk ! A gázszerelő annyit keres amennyit kerestek a külföldi cégek, konszernek, multik kik 2010 előtt megkapták ugyanazokat a munkákat amiket ez után a gázszerelő kapott s lehet hogy jobb minőségben végzi azokat el mint elődei ! Különbség csupán abban van hogy az oly elvakult marhák mint te is csak azt látjátok hogy ő gazdagodik ! Azt nem láttátok hogy ennyit vagy ennél is többet azok a konszernek, multik is gazdagodtak csak ők kivitték azt a pénzt az országból, persze erre gondolni megerőltető, nem beszélve arról, hogy ehhez kellene valami olyasmi, amit neked szűkösen mért a természet !!!

     • Veronika Szabó

      Telipofával hazudni BŰN ! ……. te annyira hülye vagy, hogy az már fáj ! …… szerintem te vagy a másik nagyon okos barom Lölö után, aki okosabb “Zukkerbergnél ” ………… a fideszes propaganda szöveget nyomod !

     • József-Istvan Franczia

      Bűn bizony ! Így ha nem akarsz bűnbe esni ne tedd !!! Valamint ne mantrázd már folyamatosan azt a süket dumát hogy Fideszes propaganda szöveg ! Hiszen sehol nem nyomok semmilyen propagandát, csak mikor nem tudsz válaszolni, jön a mantra !!! Kímélj meg tőle ha nem tudsz válaszolni nem szégyen, viszont ha sokáig mantrázod a Fideszes dumát az lassan az lesz !

     • Veronika Szabó

      Orbánisztán a csúti vajda birodalma abban is különleges, hogy itt van külön propagandaminisztérium, ahol a hívő birkáknak megmondják mit lehet mondani és nyomják a fideszes hazugságokat! A narancsos birkáknak önálló gondolata nem lehet ……..milliárdokat kap rogánTóni a gülüszemű abortuszm@radék képződmény , hogy szervezze a birkahadat. ………egészségüggyel és oktatással külön minisztérium nem foglalkozik, mert a csúti buggyantagyú f@sznak buta , gondolkodni nem tudó alattvalók kellenek ! ….Balog páter majd imádkozik érted is, te idióta barom !

     • József-Istvan Franczia

      Összehordol hetet havat ahelyett hogy gondolkodnál, tájékozódnál. Szánalmas vagy ! Imádkozni érted kellene te agyhalott marha !

     • Veronika Szabó

      Idióta fidess-nyalonc barom ! ……..a diktatúra mindig csúnyán ér véget és a diktátor is csúnya halált hal ! ……sokat emlegeted anyádat, aki az utcasarkon stríhelt! …..

     • Mária néni

      Soha nem lesz már liberális kormány amíg élsz. Mi fogunk elföldeni 😂

     • Veronika Szabó

      Anyádat fogod elföldelni, te agymosott fideszes féreg !…… a narancsos maffia sem garázdálkodhat végtelen időkig !

     • Mária néni

      A könnyeiteken csónakázunk, mi fideszesek

     • Veronika Szabó

      Vicces vagy Marcsa! …….a fajtádon csak harsányan röhögni lehet !

     • Mária néni

      Kussolsz, hazaáruló

     • Erika Seres

      Valami olyasmire emlékszem, hogy maga O V nyilatkozta azt, hogy Bajnaiék a körülményekhez képest / válság, stb./ elég jó állapotban adták át a ” szekeret”. Aztán Kósa , mint nagytudású szakember, csőd- közeli helyzetet vizionált, gyorsan esett is az árfolyam úgy 29 forintot egy nap alatt . Akkor végülis ki hazudott ?

     • József-Istvan Franczia

      Rosszul emlékszel !

     • Erika Seres

      Nem emlékszem rosszul, nézz utána !

     • Veronika Szabó

      Ez a hazug verzió, amit a csúti törpe nyom !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, a hazug verziót te nyomod, hiszen közelébe se kerültél az államkasszának, mégis állítasz róla olyasmit ami ellentmondása annak amit az állít aki az államkasszát átvette !

     • Veronika Szabó

      Szánalmas fidess-nyalonc barom ! Orbánc a testnedvein keresztül megfertőzött elmebajjal ! Már minden fidess-csicska elmebajos bolond !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Nyalsz egész nap, hiszen, ahogyan Hajós András mondotta a szopó ágra születtél ! Nem csak te vagy bolond, csupán mint minden bolond mást látsz bolondnak !

     • Erzsebet Borodi

      A stílus, uram, maga az ember…

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi ! Viselkedésem, stílusom mindig az adott személy stílusának a függvénye ! Nem gondolja talán, hogy valaki mocskolódhat, minősíthet, és mindezt valaki csak viselje s ne ugyanabban a stílusban reagáljon? Nem hiszek a politikai korrektségben, ami szar azt nem kell kakának hívni !!!
      Nem tudom mi megy végbe Borsodba vagy Békésbe, de azt tudom hogy e kormány megadta a z előző kormány által felvett s elköltött IMF hitelt, stadionokat, kórházakat épített, épít, hűtő, kazán cserét finanszíroz, házak, lakások szigetelésére vissza nem térítendő támogatást nyújt, vörös iszap károsultakon segített, 25 %-kal csökkentették a háztartások rezsijét, 3 évig jár a Gyes. adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérő kismamákat, adómentes a fizetés három vagy több gyermek esetében !!! A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 % -ra csökkent.
      A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor András féle MNB- vel ahol évente 100 – 200 milliárdos veszteség keletkezett, amit a költségvetésnek kellett pótolni. Mik ezek, ha nem a köz jót szolgáló projektek ?

     • Veronika Szabó

      Te elhiszed ezt a sok hazugságot, amit ide hánytál? ….abban igazad van, hogy Matolcsy a devizahitelesek vére árán realizált nyereséget, amit aztán kiosztott a pereputtyának és a haveroknak !

     • József-Istvan Franczia

      Miért nem jelented fel, agyhalott disznó fattyú ?

     • Erika Seres

      Az IMF hitel egy része nem lett elköltve, stadionokról inkább nem is mondok semmit, az leginkább a lenyúlásról szól, és fizetőképes kereslet sem nagyon van rá.

     • József-Istvan Franczia

      A Bajnai kormány elköltötte az IMF hitelt ! Ön szerint egy országnak amelyik több száz futballpályáját, kis stadiont, eladott s benzinkutakat épített helyettük kijátszva azt a törvényt hogy ilyenek helyére csak sportolásra szánt épületek építhetőek nem kell stadionokat építeni vagy várjunk még ötven évet a stadionok építésével had röhögjön rajtunk a világ ha erre járnak ??? Fizetőképes kereslet nincs rá de azért láttuk azt az eufóriát amit egy kis réssiker is okozott az Európa bajnokságon !!! Miből kellene normális fizetést adni ??? Tudja ha egy vállalkozó gyárt valamit s annak ára x előállítási költsége y nem adhat x fizetést a munkásának mert nagyon hamar csődöt jelent !!! Azzal már nem is untatom hogy az állam nem adhat fizetést se az Aldiba se a Tescoba többit nem sorolom ! Igy írása kicsit sántít ! A komcsik majd utánuk a ballibsik majd 70 évig rabolták az országot s most elvárnák hogy a Fidesz 10 év alatt mindent rendbe tegyen !!! Ön se lenne képes rendbe tenni lakását 10 nap alatt, ha azt évekig lelakják s szétverik ! Segítette az embereket, ha tetszelgett vele, ha nem, előző kormányok is mindent megragadtak volna hogy tetszelegjenek de csak akasztott emberek maradtak utánuk (Bajnai tevékenysége okán ! Tudjuk a bíróság felmentette, igaz viszont, hogy azt is tudjuk, a bíróság O.J.Simpsont is felmentette) !!! A háztartások rezsije jóval kisebb mértékben csökkenhetett volna, ha előző kormányok idején a szánalmas béreink (nyugati bérekhez viszonyítva) ellenére nem mi fizettük volna Európában a legtöbbet érte ! De garanciával privatizált a “szakértő” kormány !!!! Biztosította a nyereséget ! Igaz hogy velünk fizettette ! Ezért emelte átlagosan négy havonta a gáz árát !!!! Hülyének is néztek bennünket !!! Itt parkoltatta fél Európa a pénzét, s tolták ki talicskával a nyereséget akkora kamatot fizettünk hála “szakértő” Gyurcsány Bajnai kormányunknak !!! Mikor Matolcsi vitte lefele a kamatlábakat idiótázták s a végén mégiscsak neki lett igaza ! Nem tudom milyen a Matolcsi hozzáértése de most nem vesztességes a MNB mint volt anno Simor András szakértelme alatt !!
      Pest megye s Szolnok megye nem jó ? Itt elég sok felé megfordulok .

     • Erzsebet Borodi

      Menjen Borsodba, Békésbe… vagy akár a nyóckerbe… Nem az a legnagyobb baj, hogy sok pénz van a kormány kezében, ha az, hogy olyan procc és értelmetlen beruházásokba ölik, amelyek néhány emberen kívül – ugye, nem kell neveket sorolni – senki másnak nem hoznak semmilyen hasznot, nem teszi jobbá az életüket. Azt hiszem, magától is fel tudna sorolni pár százat, nem kellene sokat gondolkodnia. Viszont annál többet, ha csak tíz olyan projektet, amelyek “magukért beszélnek” és a közjót szolgálják…

     • Judit Vincze

      Ez az ember nem normális, nem kell vele vitatkozni

     • Abádi Szabó Imre

      “Nem lehet vitatkozni velük.” Megmondták a gyűlésen… Barom.

     • Marcsi

      Teljesen hülyeségeket írsz! Valóságalapja sincs!
      Ami pedig “az a fránya Öszödi beszéd”-et illeti – egyszer is végighallgattad? Nem hiszem, ha pedig mégis, akkor nem értelmezted, mert ahhoz azért kicsivel több ész kell, mint ami belédszorult.

     • József-Istvan Franczia

      Az a hülyeség amit te írsz a valósággal köszönő viszonyban sincs !!! Az Öszödi beszédet agyi kapacitásod hiánya miatt nem értheted, pedig egyértelmű ! Buta vagy s az is maradsz, nem tehetsz róla, erre születtél !

     • Tóth László

      Nem “francia” vagy te,hanem egy korlátolt,elborult agyú pöcs.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Tót László ! Ugyanezen az alapon, ön viszont egy agyhalott faszfej !!! Egy szép éjszakát !

     • Veronika Szabó

      Mocskos bozgor! Ne pofázz bele az életünkbe !

     • József-Istvan Franczia

      Bozgor az a jó kurva anyád akit meghágott egy büdös disznó s világra hozott !! :-))

     • Wincs Eszter

      Hagyd Veronika! Sötét mint a rókalyuk … menthetetlen.
      Hadd mondja. Nem érdekel itt ugyse senkit.

     • Veronika Szabó

      Tudom ! Okos enged……csakhogy ha mindig engedek , akkor egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen hülyékkel vagyok körülvéve mint a fidess-nyalonc férgek. ……….

     • Mária néni

      A két mocskos hazaárló egymásratalált. Szabó-Wincs, mocsok duó

     • Veronika Szabó

      A CÖF -ös majmok alul maradtak ! ….túl nagy a pofátok !

     • Wincs Eszter

      Sivalkodj!

     • Mária néni

      Kussolsz

     • Tóth László

      Módosítsd a franciát románra!

     • József-Istvan Franczia

      Megteszem, abban a pillanatban, amint ön a tóth-ot szlovákra vagy szlovénra cseréli !!!

     • Veronika Szabó

      Bozgor vagy?……így már érthető, hogy nyomod a fideszes hazugságokat! ……

     • József-Istvan Franczia

      Anyád volt az,csak apád miatt disznónak néznek !

     • Veronika Szabó

      Anyázol , mocskos fidess-troll ?………tehát egy bozgor vagy ?…..anyád a medvékkel adta össze magát, szőröstalpú ?

     • József-Istvan Franczia

      Anyázok te fattyúja a disznóknak ! Mit gondolsz te mocskolódhatsz és ezt mások megköszönik ? Elmehetsz s seggen csókolhatod az összes szőröstalpút ! Az az agyhalott disznó fattya fajtád megérthetné, ha elkezd személyeskedni s minősítgetni, abban a pillanatban felhatalmazza ugyanerre engem is ! Tudom hogy agyhalott vagy, de ez akkor sem mentesít !!!

     • Veronika Szabó

      Te aljas, mocskos fidess-nyalonc barom ! A fajtádat nem kell provokálni, te született rohadék állat vagy ! ……. téged a mocskosságra, szemétségre a vályogsori suttyó hatalmazott fel ……..mert annak is annyi esze van, mint a hátsó udvarban kapirgáló tyúknak ! Mocskos Orbáncnak mocskosak a hívei !

     • Mária néni

      Sivalkodj, alantas libsi!

     • lábatlan

      Az öszödi beszédet Te nem érted! Nagyon nem ! Aki az öszödi beszédet hozza fel vita alapnak és megkérdezed tőle, hogy mondjon egy mondatot, ami abban a beszédben nem igaz, néz mint a borjú az új kapura! A gyenge válasz néha az, hogy azt mondta, hogy az a qrva haza! Tényleg?

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt lábatlan ! Én nem vitatom az Öszödi beszéd valódiságtartalmát, sőt, pont a valóságtartalma az ami bosszantó ! Beismerik hogy kormányzásra képtelenek, hazudtak a népnek, hogy nyerhessenek, hamis beszámolót küldtek Brüsszelnek !!! Ez az ami kevéssel a választások után az utcára vitte az embereket !!! Rengeteg videó van a Youtubeon ami teljesebb képet fest le 2006 őszéről ! Akik hivatkoznak rá de ott se voltak legalább onnan tájékozódhatnának mielőtt véleményt formálnának !!!

     • Veronika Szabó

      Ami bosszantó, hogy a csúti törpe hazugságait simán beszopja a fajtád ! …..az a temérdek sok hazugság nagyon sok közpénzt emésztett fel ! ….az orbánc-féle konzultációk, a sok hazug plakátok …….Mocskos Fidess ! Mocskos Orbánc !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott disznó fattya, tájékozódj mielőtt röfögsz !

     • Veronika Szabó

      Mocskos szőröstalpú bozgor fatty ! …..te vagy aki tájékozatlan vagy inkább hazug gazember!

     • József-Istvan Franczia

      🙂 Disznók fattya még mindig itt röfögsz s próbálsz mocskolódni ? Érted a mosdó s törölköző közti összefüggést ? :-))

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott disznók fattya ! Definiálnád a bozgor jelentését ???

     • Veronika Szabó

      Röhejes vagy patkányfajzat! …….ha valamit nem tudsz, kérdezd meg gyógyszerészedet, vagy a dilidokidat !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Használsz valamit mit a magyar nyelv nem is ismer, de értelmezni nem tudod !!! :-)) agyrágó bogár már attól éhen halna ha rád nézne !!!

     • Veronika Szabó

      Bozgor vagy ! Talált elsüllyedt!

     • József-Istvan Franczia

      :-)) Bozgor csak a fajtád lehet :-)) nézz már utána van jelentése a bozgornak lottyó !!!

     • Veronika Szabó

      Te tiszta hülye vagy ! …….orbánc hazugságait nem tudod értelmezni, vagy nem akarod fidess-troll ?

     • József-Istvan Franczia

      Te meg egy idióta ! beszopod az összes ballibsi csúsztatást, annak ellenére hogy tudod, látod az igazságot !!!

     • Veronika Szabó

      Látom az igazságot! Orbánc a mocskos cigógyereket Soros kivakarta a mocsokból és a pökhendi, nagyképű sz@ralak, most a fideszes bandájával garázdálkodik hazámban……te és a bozgor fajtád, pedig ennek a mocskos maffia főnöknek nyalja a seggét !

     • Mária néni

      Gyűlölköj!

     • József-Istvan Franczia

      Tehetsz egy nagy szívességet minden bozgornak !!! Kinyalhatod a seggüket szépen sorba (hiszen csak ehhez értesz), csak előbb kérdezd meg, megengedik hogy azzal a szaros nyelveddel hozzájuk érhetsz e !!!

     • Veronika Szabó

      A bozgoroknak a seggét a Fidess nyalja és a fidess-hívek ! ……kellenek a szavazatok a csúti diktátornak ! ……..a mocskos bozgorok, pedig 2 fillérért nem csak az anyjukat, hanem a medvét is ……..

     • József-Istvan Franczia

      :-)) nem, nem, a Fidesz nincs miért nyaljon !!! Utcahosszal nyeri a választásokat, az ország szavazóinak köszönhetően ! Ellenben veled ki nyalásra születtél !! Hajós András után szabadon, “vannak akik a szopó ágra születnek” nos te az vagy !!! Minden értelemben !

     • Veronika Szabó

      Egyre szánalmasabb vagy ! ……nyomod a süket dumát! Pihend ki magadat ! Hátha holnap az agyad kitisztul !

     • József-Istvan Franczia

      Tudd az igazságot látod az igazságot de a hazugságot hiszed !!! Fájdalmas ébredés jön 2018-ban ! Marad megint a Fidesz szidása ahelyett hogy magadba néznél s felismernéd az igazságot s a tényeket figyelmen kívül hagytad !!! Marad az utca sarka !!! Tudod, a szopóágra születés !

     • Veronika Szabó

      Te idióta vadbarom ! A 3000 milliárd Ft nyugdíjra befizetett nyugdíjjárulékot bizony ellopta a narancsos maffia ! …….te vagy nagyon hülye vagy, vagy rettenetesen szemét gazember! ……….A csúti vályogsori suttyó haverjai és pereputtya szemérmetlen mértékben gazdagodnak…..de MIBŰ ???? …….. a csúti törpe pocakja miből hízik?

     • luciofish

      Józsi! Csak hogy tudd,igenis ellopták azt a pénzt,berakták máshová,hogy takarja a lukat…az már csak papíron van kisapám…s mire odakerül a sor lóf@szt se fogsz kapni az az összeg után,ez tény.Ja és papírom mindent meg lehet magyarázni,indokolni,elmesélni,de a tény tény marad akármennyire is fáj.Mint ahogy az is ,hogy a fidesz is csak segített mélyebbre nyomni a sz@rba az országot…

     • Erika Seres

      Kicsit kevered a szezont a fazonnal ! Amit lenyúltak, azt nem most utalják, hanem 10-
      20- 30 év múlva kellett volna !

     • József-Istvan Franczia

      🙂 Szezon ide fazon oda, ha 10-20-30- év múlva is utalni fogják akkor már a hazugságod miatt nem kell jótállj igaz !!! Igaz ember vagy !!! Gratulálj magadnak, de ha élsz még, s 10-20-30 év múltán még mindig utalják azokat a nyugdíjakat, csak állj tükör elé s köpd szembe magad !!! Legalább magadnak valld majd be hogy megérdemled !

     • Erika Seres

      Kedves József-István !
      Mivel nem vagyok jövőbelátó, nálam sokkal inkább hozzáértő szakemberek prognózisaira hagyatkozom. Szerinted miért tologatják kifelé a nyugdíj korhatárát, miért hívják vissza a nyugdíjasokat melózni ? Az 1870- es évektől soha nem született ilyen kevés gyerek az országban, mint manapság. Kik fogják megtermelni az elöregedő társadalom kiadásait ? Persze ez az egész “fejlett ” világban gond, nem csak nálunk. Én nem hazugoznék le valakit csípőből, csak azért mert más véleménye van mint nekem. Egyetlen szóval sem mondtam sehol, hogy tuti , hogy 10 év múlva már nem lesz nyugdíj. Már most pedzegetik, hogy 30 %-al kellene csökkenteni a nyugdíjakat, hogy 25-30 évig esetleg fenntartható legyen. És marhára nem mindegy, hogy akkor mennyi lesz a vásárlóértéke. Mivel az idén leszek 50, bízom benne, hogy ha nem is 30-at, de legalább 20-at még megélek relative egészségesen, és tudod mit?, legyen neked igazad, és nekem kelljen akkor a tükör előtt leköpni magam a “hazugságomért” ! De vajon TE is megteszed-e ugyanezt, ha te tévedsz ?! A jelen hozzáállásodból ítélve erős kételyeim vannak !

     • Wincs Eszter

      Grat.! Erika! Kiváló hozzászólás! Sajnos én is így látom…1 upvote-ot lehet csak adni, de megadnám a 10-et is.

     • József-Istvan Franczia

      Szövegértés ! Nem azt mondtam hogy hazug ! -hanem, idézem “ha 10-20-30- év múlva is utalni fogják akkor már a” ! Ennek ellenére ha félreérthető lettem volna elnézésedet kérem !
      Szeretném én aszt a szakemberi prognózist (természetesen nem baloldalit, hanem függetlent) mely azt prognosztizálja hogy 10-20-30 év múlva a Fidesznek által költségvetésbe áttett pénzeknek köszönhetően nem fogják utalni a nyugdíjakat !!! Ne tévessze meg a baloldali kormányzások évei, ott lehet hogy minden a megvonásról , vizitdíjról, megszorításokról szólt (IMF iskola), most valahogy erősebb lábakon áll e ország, a megszorítások elmaradása ellenére is !
      Ahogyan én látom tágabb környezetemben a kormány családpolitikájának eredményeképpen, egyre többen gondolkodnak nem csak a két, hanem három gyermekben is, ez durván húsz harminc éves távlat s fizetőképesebbé teszi a rendszert, addig meg az állam garantálja a nyugdíjak folyósítását s mivel csőd esetén kívül kevés az esélye hogy tévedjek, relatíve nyugodtan vállalhatom azt, hogy a tükör elé keljen állnom !!! Viszont legyen mivel nem rég töltöttem az ötvenet, talán van esélyem hogy beváltsam ha tévednék !!!

     • Erika Seres

      Kedves József-István! Nem nagyon szeretnék belemenni egymás kioktatásába, mert annak előbb-utóbb stílusváltás a vége.
      Szövegértés….hmmm !
      ” 10-20-30 év múlva kellett volna” -szó szerint ezt írtam . Teljesen tökmindegy, hogy milyen nevű párt lesz akkor hatalmon, a kirovó-felosztó rendszer rákfenéje az, hogy a prognózisok szerint, kb.25-30 év múlva 1,5- 2 aktív dolgozóra jut egy eltartott, amiben nem csak a nyugdíjasok, hanem a gyermekek, és tanulók, és mindenki más is benne van, aki nem dolgozik. 40-50 évvel ezelőtt ez a szám nagyjából 3,5 volt. Nem beszélve arról, hogy ebben az időszakban mennek nyugdíjba az úgynevezett Ratkó-korszak gyermekei, jelentős számban. A magánnyugdíj-pénztári megtakarítás az öngondoskodásról szólt /volna/, ami időben sávosan tehermentesítette volna a TB-t, magyarán, mindenki arra a nyugdíjra lett volna jogosult, ami a magánszámláján összegyűlt. / + hozam+ kamatok+ kiegészítve TB által/ Ezt nevezik öngondoskodásnak.
      Az állami nyugdíjkasszák mindenhol, ahol ez a rendszer működik, az összeomlás szélén állnak, tök egyszerűen demográfiai okokból. Ehhez valóban nem sok köze van a fidesznek: csak annyi, hogy az esélyét is elvették annak, hogy aki előre gondoskodik magáról, ne a nagy közös kalapba menjen a pénze, hanem esélye legyen öregségére egy emberhez méltó életre. Ne az állam által odaszórt alamizsnára várjon.
      Újra a szövegértés : a kutya sem mondta, hogy a fidesz miatt nem lesz 30 év múlva nyugdíj. Arra utaltam, hogy ez a rendszer hosszútávon nem tartható fenn, erre vonatkoznak a prognózisok, nem csak nálunk, Európa számos országában, és erre vonatkozik a nyugdíjak jövőbeni csökkentésének lehetősége is. Megértem, vagyis nem annyira értem, de legalábbis tiszteletben tartom, ha valaki fidesz-fan, csak nem kellene bárminemű kritikát azonnal magunkra venni !
      A megszorításokról : 32 ÚJ adónemet lehet bárhogy elnevezni, attól bizony még megszorítás marad !
      Az erős lábakról: ha a GDP növekedésből kivesszük a 2 nagy autógyár által előállított, az EU által ideömlesztett, és a kalandvágyból külföldön tévelygő honfitársaink által hazaküldött pénztömeget, nem hogy növekedés, meg erősláb, de még stagnálás sincs, hanem kőkemény recesszió. Habár néhány hívő szerint a negatív növekedés is növekedés! / ez irónia akart lenni !😏 /
      Az állam már nem garantálja a nyugdíjak kifizetését, feltételeztem, hogy legalább nagy vonalakban tisztában van az Alaptörvénynek elkeresztelt csodával./ na arról lett volna kutya kötelessége népszavazást tartani pártunk-és kormányunknak !/
      Abban a 20-30 éves távlatban, amiről beszél , magyar fiatalok, és kevésbé fiatalok százezrei fogják még elhagyni az országot, és akik ezután születnek, azoknak a gyerekeknek nagyrésze már nem itthon fog megszületni, a kettő nem kompenzálja egymást. És aki itthon születik, azoknak a gyerekeknek hány %-a fog szintén egy jobb élet/ vagy egyszerűen a megváltozott körülmények/ miatt elmenni? Ezt senki nem tudhatja 30 éves távlatban !
      Mindemelett nem nagy vigasz annak a nyugdíjasnak, aki mondjuk 20 év múlva nem tudja magát fenntartani, hogy “nyugi, várj még 10 évet, majd akkor már kajára is, fűtésre is jut a gyógyszer mellett!”
      Nem kell hozzá csőd, sajnos azt megelőzendő fog bekövetkezni.
      Még egy nagyon fontos dolog, amit ma még elképzelni sem nagyon tudunk, az a robotika rohamszerű fejlődése, a következő nagy ipari forradalom a nem túl távoli jövőben, ami emberek százmillióit teheti munkanélkülivé. Igaz, ez most még egy kicsit odébb van, de a gyerekeink korosztálya már meg fogja tapasztalni.

      Olvasva a kommenteket, / tudom ezt már sokan, sok helyen szóvá tették/ elgondolkodtató, hogy fenőtt, magukat valamire tartó magyar emberek , nők, férfiak szemrebbenés nélkül “kurvaanyázzák, köcsögözik, kussoltatják” egymást, sokszor nem is annyira elvi alapon, hanem párt, és pártpolitikusok istenítése miatt. Ki gondolkozott már KOMOLYAN el azon, hogy mi a faxnak kellenek egyáltalán politikusok !? 🤔🤔🤔

     • Erzsebet Borodi

      Wincs Eszter (jó kis nickname 🙂 ), csak azért nem tudok egyetérteni, mert leírta az utolsó mondatot… Elég, ha ők beszélnek durván, nekünk erre nincs szükségünk. 🙂

     • Wincs Eszter

      Többeteket zavart a vége, korrigáltam. Attól még a véleményem ugyanaz.

     • Erzsebet Borodi

      Köszönöm… Ne hivatkozhassanak ránk, hogy mi kezdtük az “átkozódást”.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi !
      Attól hogy utólag korrigált, a tény, tény marad !!! Önök kezdték az “átkozódást” !!!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas , rohadék narancsos gazember! …….reméljük jön a fajtádra a pusztulat!

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott féreg ! reménykedj , de a pusztulat olyanokra jön amilyen te vagy !!! Amúgy is már dögrováson vagytok !!!

     • Veronika Szabó

      Idióta Józsi-Pista ! …….nyomod a mocskos , aljas fideszes dumát?

     • Mária néni

      Sivalkodj, idióta

     • Erzsebet Borodi

      Most miért engem szólít meg…? Talán inkább Szabó Veronikának címezze mondandóját…

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi ! Csak jelezni akartam hogy attól hogy Szabó Veronika utólag törli egy két mocskolódását az ön hozzászólásának hatásár attól még az a tény hogy ő kezdett mocskolódni tény marad ! Elnézését kérem, ha akaratom ellenére félreérthető voltam ! Tisztelettel ! -egy szép estét !

     • Erzsebet Borodi

      Sajnos, igazság szerint a moderátor/adminnak kellene szóvá tennie a meg nem engedett hangnemet. Szeretek vitatkozni, de igyekszem a normalitás határain belül maradni. A durva hangnem a legtöbb kommentálásra lehetőséget adó oldalon egyre inkább eluralkodik. Viszont az is igaz, hogy a vita ilyen formája eléggé széttöredezi a gondolatmenetet, és nem is tudjuk egymást meggyőzni. Ma már annak is örülni kell, ha egyáltalán megpróbálkozunk vele. Remélem, magának is szép estéje volt.

     • Veronika Szabó

      Orbánisztánban moderálni a rohadék, tolvaj, hazaáruló Fideszes gazembereket kéne ! ……Ön kedves Erzsébet, jó nyugdíjjal várja Viktor júdáspénzét karácsonyra, de vannak betegek, rokkantak akik 30-40 évi munkában töltött évek után havi 27500, Ft-ot vagy semmit sem kapnak ! ….azt a bizonyos húrt Orbánc és maffia bandája már túlfeszítette és ha az elszakad, akkor nem lesz elég a “moderátor” !…..de gondolom tanulmányai során találkozott a diktatúra fogalmával, amit mint tudjuk demokratikus úton nem lehet eltávolítani .

     • Mária néni

      Sivalkodj! Ti libsik nem érdemeltek havi 20ezernél többet

     • Veronika Szabó

      Józsi-Pista ! Megint nem figyelsz! Nem én töröltem a hozzászólásomat, mert a mocsok Fidess minden trágárságot megérdemel ! A cinikus, pökhendi bandája a csúti törpének !

     • Mária néni

      Belétek töröljük a lábunkat

     • Veronika Szabó

      Miért kéne egy rohadék, tolvajmaffia banda véleményére adni? ……a hazug, szemét fideszes banda akármit mondhat, hazudhat ……de a vége az, hogy a ballibek..stb kezdték ! Legyen vége ennek a hazaáruló büdös-bunkó naramcsos banda garázdálkodásának !

     • Veronika Szabó

      Hogyan lehetne szépen beszélni egy népnyomorító, hazug, tolvaj, hazaáruló bandáról? …….

     • igazad van, de miért vagy ilyen mérges? 3 millió emberből 2.900.000 birkaként hagyta hogy elvegyék. Most mondjam azt, hogy ezek gyáva szar emberek voltak? Nem elég csak azt mondana, hogy gyávák voltak?

     • Veronika Szabó

      Mivel fenyegették őket?….arra emlékszel. hogy a selmecigabi mit hazudozott össze-vissza?……persze azt én sem értem, hogy ennek a mocskos narancsos maffia bandának miért hisznek el bármit is azóta !

     • ferigabi

      Sajnos a fenyegetés, a kényszerítés nagy úr! De már egyre több embernek nyílik a tudata, szerencsére. De még mindig nem elégnek! Ha ez megtörténne, akkor kezdhetne narancsoséknak rezegni a gatya!

     • Veronika Szabó

      A fideszes férgek CSAK hazudni tudnak ! ….minden szavuk ordas hazugság!

     • Bence László

      miért nem tetted meg,

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bence László ! Én túl vagyok rajta, ön ???

     • Abádi Szabó Imre

      Biiiizony! És ha még idegen nyelven is tudsz olvasni, még szebb és teljesebb a kép…

     • Marcsi

      “Csak utána kellene nézni a tényeknek, nem rabol sok időt pár kattintás az egész !!! Ja s nem tények ellenére mást mantrázni!”
      EZ PONTOSAN RÁD VONATKOZIK!

     • József-Istvan Franczia

      Te beteg vagy !!! :-)) beteg és vak, nézel de nem látsz !!!

     • Veronika Szabó

      At elmebetegek azok a fidess-nyaloncok akik elhiszik a csúti vályogsori suttyó és maffia bandája hazugságait!

     • József-Istvan Franczia

      Téged nem érdekel az igazság , nem érdekelnek a tények, a valóság, csak ömlik a szádon az ocsmányság s a gyalázkodás ! Tuti hogy ez személyes ! Mi lenne ha a saját sikertelenségedért nem másokat okolnál, nem személyeskednél s nem minősítenél, valós információ hiányában ??? Lehet, hogy nem lennél ekkora vesztes ? Vagy minden hiába ??? Akkor is ez lenne az eredmény ?

     • Veronika Szabó

      Józsi-Pista ! ……ebben az orbáni fostengerben CSAK a parazita fajtád szeret lubickolni ! …..sajnos túlszaporodtatok !…..kártékony narancsos férgek !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Valahogy mégiscsak a fattyú fajtád lesz egyre kevesebb, legalább is a Fidesz s más pártok támogatottsága ezt mutatja !!! Lassan de rájött az ország többsége hogy csak kárt tudtok okozni az országnak !!!

     • Veronika Szabó

      A Fidess támogatottsága ?… ne reménykedj !

     • József-Istvan Franczia

      :-)) reménykedni neked kell a tények makacs dolgok, nehéz velük vitába szállni !

     • Veronika Szabó

      Akik telipofával hazudnak az a fideszes férgek ! ……. nem sorolom, a sok rohadék hazudozó gazembert élükön a vályogsori suttyóval !

     • Veronika Szabó

      A fideszes fiúk tele voltak devizahitellel, mint kutya bolhával ! …érdekes módon ők tudtak végtörleszteni …….de vajon MIBŰ ? ……megérne egy misét, ennek kiderítése !

     • Wincs Eszter

      Te fizetted! Még én… meg még sokan mások is…

     • Mária néni

      Nekem nincs egy fillér hitelem sem. Csak ti prolik vettetek fel hitelt lapostévére

     • Veronika Szabó

      A fideszes fiúkat prolizod?……ejnye-bejnye ezért a BajerZsóti nem dicsér meg ! ……..

     • József-Istvan Franczia

      Átváltották !!!

     • Veronika Szabó

      Te szerencsétlen ! …….lövésed sincs a devizahitelről, de nyomod a süket dumát!

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Azt se tudod hogy forinton s kuponon kívül van e fizető eszköz (megsugom a kupon csak a te környezetedben elfogadott fizetőegység)! Nem hogy deviza, vagy deviza alapú, stb.

     • Veronika Szabó

      Fáradt vagy Jóska ! Milyen kuponról hablatyolsz? ……. Köszönj el szépen a CÖF -ös vén f@szoktól és kérd el a járandóságodat !

     • József-Istvan Franczia

      Tudod te nagyon jól milyen kuponról van szó :-)) ! Te ismerheted őket miért én köszönjek el tőlük ? Neked fizetnek ?

     • Wincs Eszter

      Rád is ráférne

     • Bence László

      csak bunkó vagy, de neked ez elég is

     • Gleaner

      Jól fizetik a mocskos száját?!

     • Abádi Szabó Imre

      Vén barom, nem jut más eszedbe, csak amit a doktor mondott neked tegnap?

     • Krajcsik József

      Nem tudja kezeltetni magát,mert az összes valamire való orvos Orbán miatt elment az országból. Nagy bajban lennél ,ha kórházba kellene menned. menj inkább Felcsútra vasutazni !

    • Bence László

     meg még egy sok más, de azt hiszem hívőknek falra hányt bors

     • József-Istvan Franczia

      :-)) a bagoly esete a verébbel !!! 🙂

    • Ballerhunter2

     A svájci frank árfolyama a Fidesz miatt szállt el….
     Kedvesem, ekkora bődületes baromságot állítani még a balliberális oldaltól is sok!
     ( Nem is tudtuk eddig, hogy a svájci frank-euró árfolyam is Orbántól függ, most már legalább ezt is tudjuk. )
     A devizahitelt lehet, hogy egyébként a Fidesz találta ki, viszont a MASZOP-SZDSZ kormánynak igencsak jól jött, mert így LÁTSZÓLAG nagyot ugrott a Pannon-puma. ( Ugye emlékszünk még erre az ominózus mondatra?! )
     A gáz világpiaci ára általában SEHOL A VILÁGON nem egyenlő a fogyasztó árral, tessék megnézni a német lakossági gázárakat!
     Nemhogy csökkent, hanem még kicsit emelkedett is az elmúlt években!
     De igen, csődközeli helyzet volt, a világgazdaságban azt találgatták, hogy ki dől be előbb, mi vagy a görögök?
     Akik elhagyják az országot, annak egy tetemes része kalandvágyból teszi, azért, mert MEGTEHETI! ( Ugyanis ez EU-s csatlakozás, vagyis 2004 óta csak az utóbbi években szűnt meg a régi EU-s tagállamok által védekezésként kiharcolt munkavállalási moratórium.
     Hát kb. ennyi.
     Amit ön összehordott, az nem más, mint a balliberális lózungok garmadája.

     • Gleaner

      ..ez tudatos hazudozás! A svájci frank közel 40 százalékos erősödése a forinthoz képest, 2010 nyarán történt macskajancsi!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Gleaner ! Megkérném a mai világban mikor minden leellenőrizhető néhány kattintással ne csúsztassunk már, ne nézzük teljesen hülyének az itt olvasókat s maradjunk a TÉNYEKNÉL !!! Valamint ne minősítsük a másikat mert ezzel egyúttal felhatalmazzuk őt is ugyanerre s lehet az ő jelzői nem fognak jólesni ! Nos a Svájci frank 2010-ben nem erősödött a forinthoz képest közzel 40%-ot !!! Januárban 183,38 ft volt egy svájci frank, majd 181,92 184,72 majd kitörés júliusban 216,67 ez durván 20% aug. 212,29 jön az ősz 221,49 okt. 211,16 nov. 207,27 és ez már rég nem a nyár 220,34 szóval az az ominózus majd 40% jó esetben január december viszonylatban is csupán 22% és akkor nem is beszélünk hogy Orbán vezette kormánynak köszönhetően 180-ft.-on fagyasztva váltották vissza a bankok !!! Van régiónkban olyan ország ahol ezt forintra átszámolva 240ft. vagy felett váltották !

     • Gleaner

      Akkor amit elhallgat:
      2011. augusztus: a CHF árfolyama 237 Ft felett volt!
      2011. november a CHF árfolyama 250 Ft felett van.
      Hála kedves nemzetvezetőjének a Világbank segítsége kell, hogy talpon maradjon a gazdaság!
      A devizahitelezést az első Orbán-kormány tette lehetővé, és a Kedves Vezetője az elsők között (2012 tavaszán) vett fel devizahitelt!
      Szerintem a maszop és a fidesz egyformán felelősek (a meggondolatlan polgárokkal együtt) a kialakult helyzetért!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Gleaner ! Menjen maga a jó büdös francba !!!

      “Gleaner Ballerhunter2 • 18 órája
      ..ez tudatos hazudozás! A svájci frank közel 40 százalékos erősödése a forinthoz képest, 2010 nyarán történt macskajancsi! ”

      Nem hallgattam el semmit !!!
      Erre válaszoltam !!! Itt ön írja 2010-et !!! -nem én, erre válaszoltam ! Most meg jön nekem 2011-el ! – mi köze van 2010 nyarának 2011-hez ??? Miért nem jön mindjárt 2015-el ??? 2015 ben biztosan több volt a svájci frank !!!! Hazudozik össze vissza majd mikor szembesítem vele jön egy következő évvel ! Igaz a mondás !!! Az idióta, tudja az igazságot, látja az igazságot, de még mindig a hazugságot hiszi el !!! Orbán kormány tette lehetővé a devizahitelt de az MSZP hajszolta bele az ország népét !!! Korábban ezt már kifejtettem. Ez pont olyan mikor valaki lehetővé teszi a Balaton átúszását, de valaki más meg belekergeti a népet a Balatonba, ha tud úszni, ha nem !!! Az meg hogy azt sejteti Orbán felelős a svájci frank mozgásáért egyszerűen nevetséges ! A világon minden pénzhez viszonyítva erősödött !!! Nagy hatalmú ez az Orbán hogy erre is képes ! :-))

     • Veronika Szabó

      Idióta barom ! Már megírtam. hogy a Fidess lepaktált a bankokkal ……az ócsai lakópark , pedig a fityiszes haverok gazdagodását szolgálta !

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Veronika Szabó ! Agyhalott Marha ! A bankok annyira örültek hogy a Fidesz kivette a zsebükből a nyereségüket hogy rögtön lepaktáltak velük !!! Ekkora marhát is rég látott a világ !!!!

     • Veronika Szabó

      Szövegértés Józsi-Pista ! …….ekkora ökröket tud megvezetni a csúti pockos, mint te !

     • József-Istvan Franczia

      Szövegértelmezés te agyhalott barma a világnak !!!

     • Veronika Szabó

      Józsi-Pista! A bozgorok sajnos hadilábon állnak a magyar nyelvvel . …….a szövegértelmezés pedig végképp nem megy a fajtádnak ! …… te is CSAK a fideszes propaganda dumát nyomod !

     • Mária néni

      Kussolsz

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! A te nyelved amúgy is minden segget nyal , mi lenne csak a fajtáddal s nem mással foglalkoznál ??? Esetleg a te fajtád már nem fizet neked ??? Te agyhalott már írtam neked a propagandát te nyomod, csak nem bírod felfogni azzal az agyhalott tyúk eszeddel !!!

     • Veronika Szabó

      Te szerencsétlen patkányfajzat! ……muszáj a kártékony fideszesekkel foglalkozni, mert a hazámban garázdálkodnak ! ……

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya !- te hazátlan vagy, azt se tudod értelmezni mi a haza !!! Csak itt élsz de ezt is tönkretennéd s megszüntetnéd miközben nyalnád Soros ülepét ! Rühes disznófagy létedre, jogokat vindikálsz magadnak de megsértődöl ha más, hatásodra ugyanezt teszi !

     • Veronika Szabó

      Nem sértődtem meg, mert nem azt nézem mit írkálsz Józsi-Pista, hanem azt nézem, hogy ki írta ! KI ???……egy patkányfajzat , aki a hazaáruló narancsos maffia szekerét tolja !!…….A hazámat már tönkrevágta a csúti és bandája. Ez itt Orbánisztán a csúti vajda birodalma, ennek semmi köze Magyarországhoz! …..szidhatsz ameddig jól esik de az igazság az én oldalamon van !

     • József-Istvan Franczia

      Ha így gondolod akkor végkép nem értem mi a gondod ? – s miért élsz még mindig itt ??? Döntsd el mi van s élj aszerint !

     • Tibi

      te buzi…

     • József-Istvan Franczia

      Anyád nem ezt mondta !!!

     • Veronika Szabó

      A meggondolatlan polgárok nem gondolták, hogy a Fidess a bankokkal lepaktál és megengedi nekik, hogy egyoldalúan megváltoztassák a közjegyzők által hitelesített szerződéseket az ügyfél kárára ! …..a bankok a tisztességtelen magatartásukkal tisztességtelen hasznot realizáltak, de erről a fityiszes “hírmondók ” mélyen kussolnak ! …… Mocskos Fidess !

     • Zoltán Bánrévi

      Ez mind igaz amit leirtál !De sajnos ott hibádzik az egész dolog, hogy sose látott a CHF et adtak forintba. Sok szegény ember nyögte a CHF kamatot a semire. Hiszen nem frankba törleyztett senki hanem forintba. Arról nem beszélve a bankok biztositást kötöttek a kihelyezett hitelekre. Amit természetessen fel is vették. A m

     • Veronika Szabó

      Segítesz hazudni a fideszes féregnek? ……Orbán egy rohadék hazaáruló gazember a maffia bandájával együtt! Kár a Fidess szarosgatyáját mosni, úgysem sikerül ! Tények?……na ez az ami a legkevésbé érdekli a fityiszeseket és agymosott híveit!

     • József-Istvan Franczia

      Nem segítek senkinek ! Nem ismerek egy Fideszest sem ! Orbán oly hazaáruló, a “bandájával” együtt, hogy rendbe tette az országot mit csőd szélén vett át ! Megadta az IMF hitelt ! Gazdaságot talpra állította, majd épített s felújított, amit már rég meg kellett volna tenni ! Kezd egyre elfogadhatóbb béreket adni az ország munkásainak, azokat akik csak szipolyozták a lakosok vérét (minden sarkon nyerőautomaták, hogy a szerencsétlennek annyi pénze se maradhasson, segélyből, gyerekekből élők) megszüntette ! Megismertette Vona cicahuszár Zázrivecz, igazi arcát a szavazóival !!!
      Tessék prezentálni kicsivel akár csak rosszabbat s akkor, de csak akkor, lehet elgondolkodni egy másik kormányzáson ! Jobbat nem tud, rosszabbat ne akarjon !!!

     • Veronika Szabó

      Orbánc a haveroknak és a pereputtyának segíti a gazdagodását ! Vajna papa kaszínói adómentesen működnek …… nem folytatom, mert te akkora idióta vagy, hogy festeni nem lehetne nagyobbat! Rohadék fidess-nyalonc barom !

     • József-Istvan Franczia

      Megválaszoltam a felvetéseidet ! Nem maradt más hátra mint a személyeskedés s minősítés, hiszen erre nem hogy felhatalmaztál, egyenesen kiprovokálod ! Menj nyalni gyurcsány s ludas bajnai féle seggeket, már csak erre vagy jó, te agyhalott féreg !

     • Veronika Szabó

      Mit válaszoltál meg narancsos vadbarom?…..nyomod a fideszes propaganda dumát ami köszönőviszonyban sincs az igazsággal ! …… a seggnyalást a csúti vezéred követeli meg az alattvalóitól……….tipikus, agymosott észjárás, ha valaki gyűlöli a hazaáruló csúti suttyót, akkor az CSAK Gyurcsány hívő lehet? ……….bozgoréknál a tisztesség ismeretlen fogalom !

     • József-Istvan Franczia

      🙂 Nem ! Lehetne mondjuk Momentumos ki a leszerepelt SzDSz gyerkőceiből s Soros genderőrült tornából felmentett pojácákból áll, esetleg Jobbikos, igaz ezt elcseszte Vona cicus Zázrivecz vagy mit tudom én hogy hívják vezetője, pár napja teljesen kicsinált párt szerintem szavazói lassan sírnak kínjukban ami lett a pártból !!! No és maradt a baloldal egyedüli hiteles politikusa Gyurcsány !!! Hitelesen magyarellenes, hazaáruló népátverő, népét verető, országát eladó, privatizációból meggazdagodó senkiházi !!!Más alternatíva nem nagyon van, vagy ha van nem számottevő 3-7%-on mozgó pártocska ! Jaj bocs elfelejtettem, lehet még egy csoport, ezeknek fel kellet adniuk eddigi életüket s el kellett menniük dolgozni, nem kapják a segélyeket amiből eddig éltek, valamint kivették a kezükből a lehetőséget, hogy lopjanak, adót csaljanak, bűnözzenek esetleg nyerőgépeikkel lerabolják embertársaikat !!!! Ezek személyes okból gyűlölnek !!! Részben érthető, de ezek mindenkit gyűlölnének aki megakadályozza eddigi tevékenységüket !!!!

     • Veronika Szabó

      Orbánisztánban lopni CSAK a vályogsori suttyónak lehet és haveri körének, valamint az orsós pereputtynak!…….Az EU pénzek akadály nélkül vándorolnak a fideszes férgek zsebébe .! Vajna papáról gondolom nem hallottál , mert szelektív a hallásod ! ……..selát, sehall Józsi-Pista ! …….tudod mit mondott Pokorny narancsos elvtárs , mikor hatalomra kerültek?…….levágjuk annak a kezét, aki lop……….Röhejes lenne a kéznélküli fideszesek ! ……..A hazaárulásról annyit, hogy a csúti füstös f@sz már megegyezett Putyinnal !

     • József-Istvan Franczia

      Tróger senkiházi !!! Jelentsd fel ha lopnak, ha nem megy itthon, fordulj nemzetközi fórumhoz kérj segítséget a trasparencitől ott úgy is ilyen rohadékok vannak mint te vagy !!! Nyalj míg ki nem szárad a nyelved, de hiába nyalsz nem kapsz érte már semmit ! Megegyezett Putyinnal ?-hogy az ilyen agyhalott marhákat mint te legyen mivel világíts s ne keljen a fél keresetedet ezért kifizetned te agyhalott isten barma !!!

     • Veronika Szabó

      Józsi-Pista ! …….a tróger hazaáruló az a fajtád ! Putyin seggét nyaló vadbarom !

     • József-Istvan Franczia

      Veronika ! Te utcasarki kiöregedett lotyója a komcsi ballibsi senkiháziaknak ! Már a seggnyalásért se fizetnek ??? Csinálod megszokásból ingyért ? Még megengedik ?

     • Veronika Szabó

      Mondtam már, hogy a lotyó anyádat ne emlegesd !…….bayerZsóti után szabadon….a jó kurv@ anyádat!

     • József-Istvan Franczia

      A mamád is az volt ??? Nem is tudom, miért is nem vagyok meglepve !!!

     • Veronika Szabó

      Fáradsz Jóska ! ….egyre gyengébbek az érveid !

     • József-Istvan Franczia

      A lényeg, hogy igazak !

     • Mária néni

      Az fáj, hogy már nem tudsz lopni, a munka meg büdös neked

     • Mária néni

      A Fidesz mindig igazat mond. Ez fáj neketek, hazaárulóknak

     • Erika Seres

      Ez volt az árfolyamgátnak nevezett csoda, amivel csak azok jártak relative jól, akik egyben vissza tudták fizetni a még fennálló tartozást. Ezt nagyrészt azok tudták megtenni, akiknek egyébként sem nagyon lett volna szüksége hitelre, hanem kihasználták az akkor kedvezőbbnek tűnő lehetőséget. Ez a réteg volt az, aki a jövedelme után forinthitelt is fel tudott volna venni, de sokkal magasabb kamatra. Amikor borult a bili, gyorsan hoztak egy törvényt, elsősorban saját magukra alkotva. A többi árfolyamgátas időszakosan fellélegezhetett, de a feketeleves akkor lesz, amikor a külön számlán gyűjtött, kamattal terhelt összeget újra hozzácsapják a még meglévő tartozáshoz, ami nagyon sok embernek duplája-háromszorosa az eredetileg felvett összegnél. A forintosításnak nevezett szemfényvesztés 256 ft-on történt ./ nem mellesleg, nem sokkal előtte több fideszes politikus határozottan állította , hogy nem napi árfolyamon fog történni. / És abba ne is menjünk bele, hogy az egész egy előre megírt, máshol már eljátszott forgatókönyv alapján zajlott. Egyetlen szerződés sem valós, és sorban hozták a törvényeket a legalizálására !

     • Ballerhunter2

      Na, itt a másik okoska…
      Vagy inkább történelem hamisító.
      Google a barátod, keress már rá a svájci frank erősödése kifejezésre!
      Akkortájt a svájci jegybank kényszerintézkedéseket hozott az árolyam emelkedés miatt: http://arfolyamelorejelzes.hu/svaci-frank-elemzesek/115-rekord-eros-szinten-a-frank
      De szerintetek ennek is az Orbán az oka, mert ő még a nemzetközi pénzügyet is irányítja.
      Inká

     • Gleaner

      Látom, a hivatásos trollokat sikerült felbosszantanom! ÉS milyen érdekes, hogy a 2008-as válságért a maszop a felelős, de a 2010-es devizaválságért pedig a ronda bankárok! Nagyon ügyes! Macskajancsik!

     • Ballerhunter2

      Ha én troll vagyok, akkor te meg egy a valós tényeket figyelmen kívül hagyó, megrögzött hazudozó vagy!

     • Gleaner

      ..csak ennyire telik? Ha már érvek nincsenek!

     • Ballerhunter2

      Neked nincs valós érved te vadbarom! Mennyit változott 2010-12 között a CHF/EUR árfolyam? Erre válaszolj!!

     • Gleaner

      ..ha kedves mamáddal szeretnél beszélgetni, akkor nem kellene ekkora nyilvánosság!

     • Ballerhunter2

      A tiéd!
      Egyébként meg engem van pofád hivatásos trollnak nevezni, amikor a Disqus profilod alapján pont neked van több, mint 3400 hozzászólásod??!!!
      Te gerinctelen fizetett bértollnok!
      Mennyit kapsz ezért a balliberális gazdáidtól, hogy naponta tonnaszám gyártod a kormányellenes hozzászólásaidat?
      ERŐSÖDÖTT-E A SVÁJCI FRANK AZ EURÓHOZ KÉPEST IS, ERRE VÁLASZOLJ VÉGRE INKÁBB SÉRTEGETÉS ÉS HAZUDOZÁS MEG MELLÉBESZÉLÉS HELYETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Egyébként meg itt a link, ami bizonyítja, hogy csak egy ótvaros, mocskos hazudozó bértollnok vagy:
      http://exchangeconversions.com/charts/EUR-CHF-chart-10-years.jpg

     • Gleaner

      Na, ennyit a maffia rajongóiról! Saját magukat minősítik stílusukkal!
      Egyébként hál’istennek semmi közöm sem a maszophoz, sem pedig a Kedves Beteg agyatlan híveihez. És nem változtatom hivatásszerűen hetente a nevemet!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas vagy narancsos tetű ! …….ömlik a sz@r a szádból, ahogy az összes rohadék fideszesnek !

     • József-Istvan Franczia

      Hogy nyelnéd le azt a sok mocskot ami nap mint nap ömlik ki a szádon !! Habár nyelsz te naponta pont eleget !

     • Veronika Szabó

      Hofi már régen megmondta…….Kövér evvtárs szájából ömlik a sz@r! ……azóta minden rohadék fideszes szájából ömlik, így lassan belefulladunk !

     • József-Istvan Franczia

      Nem tudod értelmezni Hofi szavait !!! Így a szádból ömlik !!! Ezért is vetettem fel alternatívaként, hogy le is nyelhetnéd, ezzel két legyet ütnénk egycsapásra ! Mi megmenekülnénk a szófosás-tól te pedig végre akár jól is lakhatnál ebben a szörnyű rendszerben ahol oly nehezen élsz !!! :-)) az utcasarok nem fényes kilátással kecsegtet, minél hosszabb ideje vagy ott annál inkább válik reménytelenebbé a helyzet ! Ez van .

     • Veronika Szabó

      Szövegértelmezésed egyenlő a nullával ! Számodra és a fajtádnak a terepe a vályogsor és az utcasarok ! Neked is néhány kijózanító apai pofon hiányzott …..Tudtad?……hogy a csúti törpét az apja ütötte-verte, mert már akkor sem hallgatott az okos szóra ?

     • József-Istvan Franczia

      Ittál valamit ?- hogy össze vissza hordol hetet havat ? Már atyai pofonokról is álmodozol ? Orbánmániás agyhalott, ha holnap esik az is Orbán műve ha nem esik az is ! :-))

     • Tibi
     • Tibi
     • Veronika Szabó

      Arra válaszolj, miért engedte a Szász-féle pénzügyi felügyelet, hogy a bankok azt csináljanak, amit akarnak?…..vajon miben egyeztek meg a bankokkal fideszék, hogy végtörleszthettek a fideszes férgek? ……és kérdés, honnan szereztek a narancsosok pénzt a végtörlesztésre? …..sohasem fogjuk megtudni ……..mocskos narancsos csürhe !

     • Mihaly Schober

      2012-13 gazdaságunk 1,7%minuszba tették és leminősitettek bogliba orbán művek.

     • Veronika Szabó

      Te mocskos hazudozó fidess-troll ! …….olyan vagy, mint a csúti vályogsori suttyó ! …a génjeidben hordozod az aljasságot, gazemberséget !

     • Veronika Szabó

      Te hülyébb vagy a sokévi átlagnál ! …….. Orbán csicskákkal vette körül magát, sehol egy szakember !

     • Margit Nemedi

      Normális országban normális,reális árak vannak,minek következtében,normális bérek,amiből meg lehet élni,és nem hűbér adomány,akinek tetszik a képe kap akinek nem,nem kap,de hát mi normális ebben rendszerben?Semmi.

     • Kos Istvan

      Ez egxyáltalán nem hazudozás! Nézzen csak utánna kedves uram,hogy mennyire igy volt! Nem pofázni kell a hülyeséget,hanem meggyözödni a dolog hitelességéröl! De ugy látom a szemellenzö miatt ez nem megy! Akárhogy is erölködik,ez sajnos igy történt! Amikor Kósa és Rogán bedobták,hogy a göröghöz közeli csödhelyzet közelit! Na ez igy történt!Kár ezen erölködnie!

     • Erzsebet Borodi

      Az MNB szándékosan gyengítette a forintot a devizákkal szemben, mert az árfolyamnyereséget csodálatos alapítványaikba mentették, ahol ezek az irdatlan összegek – ahogy Matolcsy úr szokta volt mondogatni – “elvesztették közpénz jellegüket”. – Az árakat nem önmagukban kell összehasonlítani. El szoktak ájulni, mennyibe kerül mondjuk Bécsben egy fagylalt, egy villamosjegy vagy bármi más. Csak ezt felejtik el, hogy mennyit keres egy átlagos osztrák állampolgár. Ajánlom, nézzen meg olyan összevetéseket, amelyek a jövedelem és a közüzemi díjak százalékos arányát mutatják. Meg fog lepődni.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi ! Már egyszer leírtam, ha mindezt amit ön leírt vesszük alapul,akkor talán felvilágosíthatna, mindezeket figyelembe véve, hogy a büdös francba jött ki a ballibsi időkben hogy nekünk kiknek a fizetésük a nyugati fizetések töredékét érte (kevesebbet mint most), mért kellett mégis nekünk fizetni a legtöbbet a gázért, áramért ?????????? Vagy ez csak akkor igaz ha nekünk kell a legkevesebbet fizetni majd ha jön a ballib, akkor már más direktíva szerint számolunk s lesz a legtöbb ???

     • István Kováts

      T. Uram! Hagyjuk már ezt a pimpós dumát a ballibbel, ez annyira erőltetett és szánalmas, a korábbi kormányok épp úgy hibásak és felelősek a mára kialakult helyzetért, mint most ezek, csak itt már végképp elszabadult a pokol, a gátlástalan, pofátlan kifosztás lett a módi!!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt István Kovács ! Pontosítana mi is az a “pimpós” duma amire ön hivatkozik ? – “a gátlástalan, pofátlan kifosztás” nagyobb volt mint most van csak most látják a nyereséget, mert nem hurcolják ki a multik, bankok, konzorciumok, mint tették azt 2010 előtt !!! Nem furcsa hogy 2010 előtt 3-4 áram s gázáremelés volt évente, semmire nem volt pénz, most meg a sok “a gátlástalan, pofátlan kifosztás” mellett is mindenre jut ??? Talán el kellene ezen kicsit gondolkodni !!!

     • Ballerhunter2
     • Erzsebet Borodi

      Nem 2011-ről szól a történet., hanem két-három évvel későbbről. Figyelmébe ajánlom: https://444.hu/2016/04/21/ezt-a-birodalmat-akarta-eldugni-elolunk-matolcsy
      “….A közvélemény először csak 2014 nyarán értesült arról, hogy a Magyar Nemzeti Bank alapítványokat indított, elképesztően nagy alaptőkével. Nem sokkal később Matolcsy György bejelentette, hogy az alapítványokat az MNB nyereségéből tőkésítették fel, és ez – a később 260 milliárd forintig emelkedett – összeg tulajdonképpen nem is közpénz, az alapítványok körül pedig nincs semmi látnivaló, hiszen azok csak az országot sikerre vivő gazdasági elméleteket fogják terjeszteni”.
      illetve:
      http://index.hu/gazdasag/2016/04/21/mnb_cegek_alapitvanyok/
      Egyébként – jellemző módon – egyetlen alapítvány honlapján sem talállható az alapítás éve.

     • Ballerhunter2

      Kedves Erzsébet!
      Ne tereljen! Az alapvetés az volt, hogy önök a svájci frank árfolyam erősödése miatt Orbánt okolták a hozzászólásaikban.
      Miközben az igazság és a valóság az, hogy a svájci frank MINDEN valutához képest jelentősen erősödött!
      Pl:
      http://exchangeconversions.com/charts/EUR-CHF-chart-10-years.jpg

     • Veronika Szabó

      Oktondi fidess-nyalonc ! Orbán egy rohadék gazember, aki hazudik, lop és már hazánkat is kiárusította !

     • Erika Seres

      Ez igaz, de ahelyett, hogy enyhíteni próbálták volna a károkat, még rátettek néhány lapáttal ! Közhely, de ez is igaz : ha gödörben vagy , a minimum az, hogy az ásást hagyd abba !

     • Veronika Szabó

      Matolcsy . aki Orbán jobbkeze , pofátlanul lopja ki a közpénzt és a pereputtyának átjátssza !

     • János Dunai

      semmi beleszolasa az mnb-nek a forint arfolyamba.ezert kell fuggetlen!!forint es a devizaszukseglet bejön a kulfoldre szállitokból.pártok -se egy se tobb part-,kamat tözsde nato nyet.fuggetlen foruint.ez az alapja mindennek es a legfontosabb a kamu államadosság.fekete janos ota fzessuk trukkosen.a vilaggazdasagi valsagokat a csorokkal fizettetik meg a nyakukba varva néhany milliard leosztott adossagot amnmit nem kotnek az orrodra,legutobb 5 milliard dollart es ez sosem elfogyo hanem kamatos kama megy ra torleszteskent.ez is az uzsoras trukk resze,orban csak tavaly 2016-ban 13 milliard dollart tolt a szakitunk az imf-el zsebébe.ez 13 mercedeszgyar ara.a kecskeméti 800 millio euroba kerult.at 0,8 milliard euró.7 ev alatt orban mennyit fizetett meg a regebbi 4 ve alatt hogy kormanyozva csontig benyalva kormanyozhasson?7 ev alatt 91 db autogyar?ennyit a multirol.magyar á l l a mi ipar kell es mezogazdasag.

     • Csorba István

      Ó! Ó! rózsaszín a szemüveg és szelektív az emlékezet!

     • Pal Arady

      Igaza van Dunai Úrnak – bár a számokat néhol eltúlozza.
      A kormány 2010- óta legkevesebb 12 ezer milliárd Forint sorsáról nehezen tud számot adni – ez a mai államadósságunk közel FELE!! (ennyit sóztak a nyakunkba 6 év alatt az államadósság elleni “harc” jegyében, ami a tragikus volta miatt azért szerencsés, mert nem tudni mi lett volna ha nem “harcolnak” ellene….)

      Az országot csak az húzhatja ki az egyre nagyobb bajból, ha újra indul a szociális ipar, és a tömeges lakásépítést is visszavezetik az állami szolgáltatások közé. Ezzel párhuzamosan át kell venni az Eurót mint fizetőeszközt, és tisztességes szintre kell emelni a béreket is, vagy lesz nagy sivalkodás, rohangálás meg ordítozás… és a mai orbán imádók közül százezer szám állnak majd át az emberek a másik oldalra..

     • Mihály Gelányi

      2010 júniusában a szijjártó-kósalali duó sivalkodására kezdett zuhanórepülésbe a forint!!! Az Európai Központi Bank szerint semmi nem indokolta a hisztit mivel nem volt csődveszély az országra nézve!! Két nap múlva ez a két idióta megpróbálta elbagatellizálni a nyilatkozatukat,hogy nehogy már azért zuhant ekkorát a forint mert ők azt mondták,mi is megyünk a görögök után!! Mikor a pénzpiac és a tőzsde vezető szereplői elmagyarázták nekik,hogy már ők vannak kormányon és nem ellenzékből pofáznak felelőtlen hazugságokat,ugyanolyan hülye képet vágtak mint azóta is bármikor ha váratlan kérdéseket kapnak,és nincs a szájukba rágva a válasz! Mert ugye az eszüket kéne használni,ami nincs!!!

     • Utána Elötte

      kb egy hétig tartott az emelkedés utána minden visszatért a régi kerékvágásba.

     • Ballerhunter2

      Hányszor írjam még le, hogy a devizahitelek problémáját NEM a forint gyengülése, HANEM A SVÁJCI FRANK RENDKÍVÜLI ERŐSÖDÉSE okozta?!
      Itt a grafikon, uszkve 10 éves távlatban mutatja az euró/svájci frank árfolyamot:
      http://exchangeconversions.com/charts/EUR-CHF-chart-10-years.jpg
      MIT NEM LEHET EZEN BALLIBERÁLIS AGGYAL FELFOGNI?????!!!!
      Tudom, azért is az Orbán a hibás, hogy az euróhoz ( meg a dollárhoz, meg az összes valutához ) képest erősödött a svájci frank.

     • Veronika Szabó

      Te narancsos agymosott ! ……ekkora állatokat ketrecbe kéne tartani , mint Te és a haverjaid !

     • Ballerhunter2

      Ja, Én vagyok az agymosott, de te még a valós tényeket sem vagy hajlandó elfogadni.
      Tényleg nem vagy agymosott, de csak azért, mert akkora agyad sincs, mint egy marék lepkének, te segghülye liberálbalfasz!

     • Veronika Szabó

      Idióta ! Bemásolod a BayerZsóti-féle kötelező dumát, és fogalmad sincs a devizahitelről ! …….ne zavarjon, hogy már bíróság kötelezte a bankokat a tisztességtelen haszon visszafizetésére ! ………és az sem zavarjon, hogy a Matolcsy pereputtya a devizahitelesek vérén gazdagodik ! Ezek a tények a többi CSAK fideszes hazugság!

     • Mária néni

      A taknyodon fogsz csúszni 🤣

     • Veronika Szabó

      Valós tények ?…..a mocskos fideszes fajtád CSAK telipofával hazudni tud ! …hazudni hazudni, hazudni ! RogánTóni és VargaMiska ordas hazugságai és Matolcsy devizával való trükközése a fajtádat hidegen hagyja !

     • Náhlik Pál

      Aki rühelli ezt a tolvaj törpe cigányt, az liberális?
      Mert akkor én is az vagyok…

     • István Kováts

      És én is!!! 🙂

     • Juhász Ferenc

      Biztosítom, hogy töbször nem kell leírnia, ha egyszer azt letetszik írni, hogy a Gyurcsány kormány mennyiben tehet a svájci frank erősödéséről. Ön szerint.

     • István Balogh

      Akárhányszor leírhatja, nem változtat a tényen, hogy egy részadatból vonja le az egészre vonatkozó – s így téves – következtetést. Javaslom ugyanilyen lelkesedéssel tegye mellé a HUF/CHF grafikont is! Abból kiderülhet, hogy amíg a vizsgált időszakban (2009 január – 2017 december) az EUR/CHF paritás 16,5 %-kal növekedett, addig a jó magyar forint értéke 49,2 %-kal romlott a svájci frankhoz képest! Ugye így már mindjárt másabb a “leányzó fekvése”? Tehát, ha időben bevezeti kis hazánk az eurót (ahogy ígérte), akkor a devizahitelesek vesztesége – és persze az MNB nyeresége is – sokkal kisebb lett volna! Mit nem lehet ezen – nem balliberális, hanem – unortodox aggyal felfogni?

     • Ballerhunter2

      “Tehát, ha időben bevezeti kis hazánk az eurót (ahogy ígérte)…”
      Aha…
      Az euró bevezetésének első céldátumát MEDGYESSY PÉTER JELENTETTE BE 2003. JÚLIUS 16.-ÁN!!!
      Aztán egy évvel később ezt már 2009-re tolta a balliberális MSZP-SZDSZ kormány, majd 2006-ban ISMÉT EGY ÉVVEL KÉSŐBBRE TOLTÁK, de ekkor már világosan látszott, hogy ez a dátum sem lesz tartható, így utána már nem is beszéltek róla.
      TEHÁT KI IS NEM VEZETTE BE I-D-Ő-B-E-N AZ EURÓT????????!!!!!!!!!!
      Egyébként:
      2009. január 4.-én 1 CHF 0,66 Eurót ért, 2017. december 4.-én pedig 0,85-öt!
      Ez uszkve 30%-os erősödés!
      Tehát mocskos módon HAZUDSZ, amikor ennek a felét állítod!!!!

     • István Balogh

      Tessék mondani, a kedves vezető mikor akarja meglépni a belépéskor vállalt kötelezettséget? Azt se tessék közben elfelejteni, hogy a csatlakozási megállapodás 31 fejezetéből 28-at még az első Orbán kormány tárgyalt le. Ha esetleg a hivatkozást is mellékelnéd, azonnal eldönthetnénk, hogy ki “hazudik mocskos módon”! Persze, hogy nem beszéltek róla (mármint az euró bevezetéséről), mert a kormányváltás utáni unortodox gazdaságpolitika nem is akarta, hiszen akkor az MNB nem kaszálhatott volna az emberek nyomorán százmilliárdokat! Ez az egész visszamutogatás kezd erősen hasonlítani a bezárt vasútvonalak, a bezárt falusi posták, a bezárt falusi iskolák, a tizenharmadik havi nyugdíj, a svájci indexálás, stb. témájára. Mondd csak hány vasútvonal, hány posta nyitott ki azóta?

     • Ballerhunter2

      ” Tudod, Romániában – és azt hiszem Horvátországban is – meg merték lépni a felvételkori árfolyamon történő átváltást a hazai valutára! Nos, ez a baromi nagy különbség.”
      Te szerencsétlen!
      Hány forintos árfolyamon is forintosítottak??!!
      180 forinttal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Szóval KUSSSSSSSS!!!!!!!!!!
      “Persze, hogy nem beszéltek róla (mármint az euró bevezetéséről), mert a kormányváltás utáni unortodox gazdaságpolitika nem is akarta bevezetni, hiszen akkor az MNB nem kaszálhatott volna az emberek nyomorán százmilliárdokat! ”
      AKKOR EHHEZ MIT SZÓLSZ OKOSKA:
      “A második Gyurcsány-kormány nem nevezett meg céldátumot a közös pénz átvételére,[7] mivel a kormány és a jegybank lemondott arról, hogy 2008-ban bejelentse a közös valuta bevezetésének dátumát.”
      https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarország_csatlakozása_az_euróövezethez
      HE?????????
      “Az Európai Központi Bank (EKB) 2008. május 7-ei konvergenciajelentése mélyen lesújtó volt Magyarországot illetően. Egyik kritériumot sem teljesítette Magyarország, valamint a jegybank függetlensége sem felelt meg az elvárásoknak, illetve az intézményi követelményeknek sem felelt meg az ország.[8] 2008 júliusában a Nemzeti Bank elnöke még mindig nem mondott konkrét időpontot az euró bevezetésére, mivel még egyik kritériumot sem sikerült teljesíteni.”
      A TÉNYEKKEL KÁR VITATKOZNI!!!!!!
      Egyébként meg itt a link az EUR/CHF árfolyamra, napra pontosan megnézheted, mikor, mennyi volt:
      http://www.x-rates.com/historical/?from=CHF&amount=1&date=2017-12-04
      Egyébként meg én nem visszamutogatok, hanem TE POFÁZTÁL ARRÓL, HOGY “ha időben bevezeti kis hazánk az eurót…”
      Az, hogy ezt az MSZ(M)P-SZDSZ elkúrmányok nem tették meg, már megbocsáss, de NEM A FIDESZ HIBÁJA!
      Szóval ez ügyben igencsak rossz célpontra lődözöl.

     • István Balogh

      Megfogadva tanácsod, be is fejezem, mert vitatkozni csak érvekkel, intelligens módon lehet. Én egyetlen sorommal se minősítettelek, te pedig egy mondatot se tudsz leírni fröcsögés nélkül.

     • Ballerhunter2

      Értem.
      Most, hogy szembesítettelek a valós tényekkel, már rögtön nem akarsz vitatkozni…
      Na látod, ez jellemző rátok ott az ellenzéki oldalon.
      Egyébként abban igazad van, hogy vitatkozni csak érvekkel, intelligens módon lehet, csak az a probléma, hogy te EGYETLEN VALÓS ÉRVET SEM HOZTÁL FEL, CSAK VAGDALKOZTÁL ÉS CSÚSZTATTÁL.
      A devizahiteles ügyben nem ám csak annak van felelőssége, aki jól vagy rosszul megpróbálta helyrehozni a dolgot, hanem annak is, aki felelős pozícióban politikai érdekből (MSZ(M)P-SZDSZ kormányok) hosszú éveken át hagyta, hogy az emberek nyakra-főre felvegyék a devizahiteleket, valamint annak is, aki felelőtlenül
      ( pl. lakás+autóhitel ) felvette!

     • Róbert Nagy

      seggfejkém ugassál már az államadósság emelkedéséről a beérkezett 32 milliárd felzárkóztatási pénzről, meg a manyupról már hogy el ne vesszél a részletekben….méghogy ballerhunter. Hibbant papagáj. 😀

     • Ballerhunter2

      Ugassak?
      Tessék:
      Magyarország GDP arányos államadóssága 2010-ben 80,5%, 2017 III. negyedévi adatok alapján pedig 72,7%.
      HOL ITT A NÖVEKEDÉS TE BALFÉK????????
      Ja, hogy 2002-ben 55% volt, ami 2009-re 77,8%-ra, VAGYIS AZ MSZ(M)P-SZDSZ ELKÚRMÁNYOK ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGE FOLYTÁN TÖBB, MINT 22%-AL EMELKEDETT???

     • István Kováts

      Na, ez meg a másik, igen, így van!!!

     • István Kováts

      Ember, az Isten áldja meg, orbán, (így kicsivel) nem a svájci frank erősödésében hibás, hanem hogy sorsukra hagyta, az emiatt bebukott hitelesek hatalmas táborát, továbbmenve, még arcátlanabbul ki is zsigereli, de nem csak őket, hanem az egész középosztályt is lassan, egy tény, hogy ov, csak befejezi a piszkos munkát, amit az előző, nem kevésbé alávaló politikai formációk képviselői elkezdtek!! Ennyi!!!

     • Ballerhunter2

      “hanem hogy sorsukra hagyta, az emiatt bebukott hitelesek hatalmas táborát…”
      Miért is hagyta sorsukra?
      Nem volt forintosítás 180 forintos árfolyamon?
      Mit kellett volna csinálnia?
      Kifizetni mindenki hitelét, vagy mit?
      Az MSZ(M)P-SZDSZ elkúrmányok 2002-től karba tett kézzel nézték, hogy adósítja el magát a nép devizában.
      (Persze, hogy nézték és hagyták(!!!!!), hiszen így UGROTT NAGYOT A PANNON-PUMA!!!!)
      Hadd higgyék a népek, hogy itt a kánaán…
      Most meg Orbán nyakába akarják/akarjátok önteni az egész szart, amit voltak szívesek hagyni a tiszelt balliberális elvtársak, hadd gyűljön.

     • Veronika Szabó

      Matolcsyt ismered ? ….vajon miből gazdagodott ő és a pereputtya?……ki engedte meg, hogy a bankok egyoldalúan módosítsák a deviza hitelszerződéseket az ügyfél kárára? ……nem folytatom, mert az agymosott, buta fajtád nem érti ! ….a buggyantagyú füstösképű csúti törpe találta ki azt az állatságot, hogy kalandvágyból mentek ki a munkaképes fiataljaink …….arra már nem gondolt az elmebeteg csúi f@sz, hogy adót is ott fizetnek, ahol dolgoznak ! …..amit Te itt összehordtál az a hivatalos fideszes hazugság !

     • Erika Seres

      Azért az tény, hogy amikor Kósa bedobta a ” csőd-közeli” helyzetet, közel 30 ft- al lett magasabb az árfolyam egy nap alatt. Ez egy átlagos hitel törlesztőjét kb. 15 ezerrel dobta meg, az amúgy is gázban lévő ” devizásoknak” . Persze akinek volt néhány milliója, persze nem forintban, az meg jó nagyot kaszált rajta ! A legnagyobbat az MNB .

     • László Neumann

      Kedves Ballerhunter2 ! Remélem jó hosszú számsor lesz a csekken amit küld a pártjának ! A hovatartozását az írásából és abból lehet tudni,hogy a véleményéhez nem adja az arcát és a nevét !

     • Pal Attka

      Beszélsz össze.vissza ! A csehek például a zuhanó gázár mértékével csökkentettek, nem volt benne semmi önfényező- zombihülyítő propaganda. Ezt a sz@rt csak ti ittátok be, hogy lám a fidesz mennyire jótékonykodó, pedig a csökkenés “előnyeiben” alaposan megmártóztak szeretett pajtásaid !!

     • Csorba István

      Mekkora nagyot tévedsz, baromságokat fejtegetsz! Goindolkozz és nézz “rózsaszín szemüveg” nélkül a mai magyar valóságban!
      k

     • Daróczi László

      Baller 🐏,te is a cöf cumit kapod? Kit szívtál, a bencsiket vagy a bayert! Az hogy az agyad 7 éve betelt,és nincs már szabad hely,a te bajod! Törölj valamennyit,hogy legyen szabad hely az újabb infók befogadására! Ezeket az infókat nem kell minden nap többször elmondani, normális agynak egyszer is elég, azonnal felfogja,és megérti! Úgy köszönök el, ahogy ti közösségetek is megérti, beeee!

     • Dávid József Kormos

      Te meg egy névtelenségbe bujkáló fideszfan vagy …szokásos fideszes faszkalap aki ossza az észt ,mert rápirítanak valamit a valóságból.
      Németországgal ne példálózzál, te nyomorék fasz . Itt a fizetésemből játszva kifizetem a rezsimet autóstól, ruháztatástól az élelmezésig. És még mindig marad mit félretenni a Magyarországon, fidesz kormány által szétrabolt szerencsétlen megélni akaró véreinknek.
      Te nyomorult faszkalap, kormánypárti zugírkász remélem hamarosan elmegy a kedvetek a hazugságtól.
      Legyen BOROSNAK igaza ! Ti meg patkányok módjára fogtok futni …

     • Petteny Imre

      Amit te írsz az pedig a fityeSSes hazug bődületes marhaságainak gyűjteménye….

     • Péter Jáhni

      Ballerhunter2 nem vagy más, mint egy fideszes kutya! Nem azért mentem el külföldre, mert kalandvágyat éreztem volna, hanem mert a kedves politikusaid miatt tönkre ment a vállalkozásom. Szerintem nyitott szemmel kellene járni az országban és nem elhinni amit az imádott politikusaid összehordanak.Remélem, hogy leváltják őket és jöhet az elszámoltatás.

     • clarina

      Egy masik fidesz rajongo aki nem latja hogy Orban meg a szemet is kilopna es Meszaros baratjanak adna ja es beszeljunk a rengeteg kihasznalatlan ures nezoteru stadionokrol???es akkor meg nem beszeltunk a miliardokrol amit Orban baraja a hataron kivulre kuld maga szerint nem lehetne hasznat venni itt Magyarorszagon es segiteni az a rengeteg szegeny embert???? Szegyelhet ezt a vedobeszedet Orban jol megfizeti???Vagy ingyen vedi ezt az embertelen rablobandat

     • Zoltán Péter

      Kalandvágyból…mi???

     • Bbci Béla

      Én azért utána néznék Kósa Lajos beszólásainak.

     • Pal Arady

      A gázárral kapcsolatban annyit hozzá kell tenni, hogy mindenki tudja hogy “valami van a gázárral” de csak kevesen tudják pontosan meg fogalmazni hogy mi is az.
      Nos ezt az információhiányt orvosolandó, TUDOMÁNYOS tanulmány jelent meg a MET-METI üggyel kapcsolatban, amit Csányi – Orbán-Karancsi nevei fémjeleznek. (by KKK Budapest)
      A tanulmány tényekkel alátámasztva – kutatási alapon – megállapítja, hogy a fogyasztói gázár valóban magasabb mint a nagykereskedelmi, de a kettő közti igen jelentős különbség az említett urak “magánpénzévé konvertálódik”. Ezt a korábbi rendszerben köztulajdonra elkövetett sikkasztásnak minősítette volna a jog a tulajdonviszonyok megsértése miatt. (a tulajdon, tulajdonos fogalma és az államnak a szerepe a gázimportban azóta se változott, csak az ilyen esetben nyomozásra jogosult ügyészség viszonya alakult át a kormányzók “előnyére”…….)
      A tanulmányban az orbán rendszer közgazdasági meghatározása érdekében a kutatók két új, a nemzetközi szakirodalomban eddig ismeretlen definíciót voltak kénytelenek kitalálni.
      Az egyik a “haveri kapitalizmus” ami a közbeszerzések, és állami támogatások jellegének és módszertanának összefoglaló – és nagyon kifejező – neve lett.
      A másik a “kleptokrata kormány” ami orbán és miniszterei – a gázárak elsikkasztásába is torkolló – tevékenységét foglalja össze – szintén egyértelműsítve a folyamtok jellegét.

      Nos ilyen és hasonló “mutyikkal” eddig 12 ezer milliárd Forintot tüntettek el.. ez nem “lózung” kedves barátom, hanem “tény”.

     • Ballerhunter2

      Az ön által “tudományos”-ként beállított tanulmány, nem más, mint FIKCIÓ, feltételezés!
      Hogy miért merem ezt állítani?
      Például ezért:

      “De a CRCB kutatói interjúikkor Orbán szerepére is rákérdeztek, és közülük többen is úgy VÉLEKEDTEK, HOGY a kormányfőnek KÖZE LEHET az üzlethez. Íme egy részlet az egyik anonimizált interjúból:

      “Kérdés: Vita van róla, hogy Orbán van-e a MET mögött. Míg az újságok, persze bizonyíték nélkül, ezt sugallják, Lantos Csaba, aki a MET igazgatóságának elnöke, határozottan cáfolja ezt.

      Válasz: Igen, ismerem Lantos Csaba nyilatkozatát. SZERINTEM (szerinte!) LANTOS TÉVED, lehet, hogy naiv, vagy becsapja magát, elhiszi azt, amit látni akar.”
      Ugyan már! Egy tudományos tanulmány ami szubjektív feltételezéseken alapul?
      Szóval kedves barátom, ez bizony LÓZUNG a javából!!!
      Ja, és ezt se hagyjuk ki:
      “Az elemzést a Korrupciókutató Központ Budapest (CRCB) kutatócsoportja készítette az Energiaklub megbízásából. A kutatás a NYÍLT TÁRSADALOM ALAPÍTVÁNY finanszírozásával valósult meg az Energiaklub „Countering State Capture by Strengthening CivilDiscussions about the Hungarian Energy Sector” projektje keretében.”

      Ugye-ugye, hogy összenő ami összetartozik?
      Tehát az ön “tudományos tanulmánya” nem más, mint egy Soros György által támogatott, súlyosan elfogult, kormányellenes firkálmány!

     • Pal Arady

      Gondolom, önt egy csöppet sem zavarja, hogy nemzetközi publikációban megjelent, tudományos dolgozat egy elemét idézi, a szakértők megállapításai – amik ezt a nüanszot is figyelembe vették – már nem érintik szellemileg.. (zavarná a rajongásban)

      ” A haveri kapitalizmus is járadékvadászaton keresztül jön létre, sőt itt a járadékvadászat „maga a rendszer” – az állam ekkor arról szól, hogy a politikai vezető (extrém esetben diktátor) a holdudvarára, barátaira ruházza a társadalom erőforrásait, minél erősebb, minél nagyobb hatalma van, az erőforrások annál nagyobb részét
      6 . A haveri kapitalizmus immanens tulajdonsága a járadékvadászat, hiszen a „haverok” számára mindenkor, és minden eszközzel meg kell teremteni a kedvező piaci, szabályozási feltételeket.
      A haveri kapitalizmus alapján álló államban par excellence a haverok erőforráshoz juttatása a politika célja.”

      Gondolom nem érti, de az ön nyelvén és fogalomrendszerében ez az idézet Pénztáros Lőrinc, Vajna András, Csányi Sándor és mások “bámulatos” üzleti karrierjének hátterét foglalja össze, arra utalva, hogy ez nem állam már, hanem egy szakadt ázsiai minidiktatúra (ezt tudós így nem mondhatja ki, de ez van!)

      Jah. “Soros” . Csak hogy ezt a nemzetközi bűntettet nem Soros, hanem az ön imádott vezére hozta létre – ergo Sorosnak minden Magyar Állampolgár hálával tartozik, ha ebben a tudományos munkában csak egyetlen centtel is támogatta a szakértőket!

      Az nincs benne a munkában – mert az sem a dolga a tudósnak hogy vádiratot készítsen a vizsgált személyi kör ellen – hogy az orosz állam, és a magyar állam közti érvényes szerződés szerint, a MET-METI nevű cégek nem közvetlen jogalanyok a teljesítésben.
      Ezek a cégek csak és kizárólag abban az esetben kaphattak részt vagy egészt a szerződés lebonyolításából, ha ahhoz a kormány hozzájárult. Tetszik érteni?? Ez pedig ebben az időben orbán viktor (ezért remélhetően később vádlott) birtokában volt.

    • Pekár Gyuláné

     Nagyon így van! Köszi, hogy összefoglaltad ennek az átlúgozott agyú Józsefnek. De szerintem ezt ő úgysem fogja érteni, mert az agyát átmosták… Ezek reménytelenek….

    • Utána Elötte

     de okos vagy…ha lenne kedvem és időm az összes általad leirtakat megcáfolnám.

    • luciofish

     7. Az állam már eddig is csődbe volt …csak nyújtják mint a rétestésztát,mert még vannak kivenni való milliók…
     8.Ha kilépnénk 5 éven belül beindulna a belső termelés és kereskedelem megfelelő szabályozással és ellenőrzéssel.
     9.Nem lenne könnyű …baromira nem …de utána nem lennénk kénytelenek annyira másoknak ugrálni.
     Nem folytatom..

    • Gyula Oláh

     Ez az igazság van akinek hályog van a szemén de sokan igy látunk és érzünk.

    • Fehér Zsolt

     Ebből csak az a gond hogy a következő kormánynak a nadrág szíjon kell húzni egy pár lyukat ahhoz hogy ne menjen csődbe az ország!Mivel a lopott pénzt vissza kell tenni a kasszába,és más megoldás kevésbé lehet mint viktor előtti rendszer!DE AZ NEM JÓ AZ OSTOBA MAGYARNAK!Már megint kezdenek jönni a Bokros fajta csomaggal!Nem igaz hogy nincs kormány aki rendet tudna tenni! DE VOLT AZ ÖSSZES SZOCIALISTA vezetésű kormány, mind ott tartott,hogy ki húzza az országot a vécéből! DE! NEM! MI! OSTOBA MAGYAROK mi felháborodunk a szorításon! JÖN A viktor csapat majd ő! SEGÍT! MÉG JOBBAN TÖNKRE VÁgjA A NÉPET!ÉS MI MEG ŐRÜLÜNK viktorér! ÉS EZÉRT KELL MOST IS viktort választani HADD SZÍVJUK ÉS NYALJUK viktort!

    • István Kapos

     Olga Gróf A devizahitel Gyurcsány alatt kezdett elharapózni.Gyurcsány figyelmeztetett amikor el kellett hagynia a szinteret,de Orbán nem vizsgálta felül.azóta is profitálnak belőle.

    • István Kováts

     Gratula!! Csak sajnos a sok szemellenzős, szűk látókörű kormánypárti, hát had ne folytassam a negatív jelzőket, képtelen felfogni, amit a józan ész diktál! Ennél a rablóbandánál, már minden más, csak jobb lehet!!

   • Marcsi

    Látszik rajtad, hogy csak a qrmány médiát hallgatod, nézed. Pont ennyi eszed van.
    Fizetnek neked, hogy ostoba legyél? – vagy magadtól vagy ennyire fafejű?

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Marcsi ! Hál istennek az internet világában nem csak kormány média, a ballibsi média, hanem a tények is behozható néhány kattintással ! Ajánlanám magának is de hozzászólása alapján nem vagyok biztos benne hogy amit talál meg is értené ! Nem, nem az ön hibája, környezete s génjei, hogy mást ne mondjak ! Talán ostobaságomat néhány ténnyel, érvel is alátámaszthatná, nem csak szavakkal, mert leostobázni én is tudok ! :-))

     • Marcsi

      Csak lődözöl – de nem találsz! Ostoba!

     • Veronika Szabó

      Idióta vagy ! …… egy vaksi sz@rosszájú narancsos !

   • kovács judit

    Te miről beszélsz?? Amit itt hablatyolsz összevissza, az a JELEN!! Te helyből vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból??

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt kovács judit ! Talán ténnyel, tényekkel, érvekkel is alátámasztaná mondanivalóját, mert e nélkül ön tűnik helyből és nekifutásból is, hülyének !

     • Veronika Szabó

      A fajtádat éppen a tények zavarják ! …….agymosott narancsos söpredék !

   • Milán

    Miért most talán nem kell hitelt felvenni a megélhetéshez? Jaaaah igen, ha Fidesz közeli az ember akkor nem kell, vagy nem annyit!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Milán ! Nem, nem kell hitelt felvennem ahoz hogy megéljek, de tovább ragozom, sosem kaptam egyik párttól sem egy fillér segélyt vagy adományt így nem tartozom egyiknek sem ! Amennyiben önnek ez nem megy hitel nélkül több opció lehetséges, elissza (addig nem gond míg mások életét ez nem befolyásolja), elkölti kétes erkölcsű hölgyekre (ez sem gond sőt, de ha nem keres eleget valahol meg kell húzni a határt), rossz munkahelyet talált (ez már kicsit gond, sürgősen keressen másikat), esetleg Czeglédy rendszerén keresztül vállalt munkát (nos ez azért már komolyabb gond hiszen ha nem ez a kormány lenne pénzét talán sosem látná) ! Gyermekeimet felneveltem, ki jobb, ki rosszabb szakmával a kezében tisztességes munkahelyen dolgozik : Nem Czeglédy szerű rendszerben ! Nem vagyok Fidesz közeli, sőt falunkban polgármesternek másra szavaztam, mert jobbnak tartottam a falu számára mint a fideszes jelöltett ! Ettől függetlenül elismerem munkájukat s messze különbnek tartom mint elődeik vergődését ! Végezetül, a mondat s mondatvégi írásjel közzé azért teszek szóközt mert nekem jobban áttekinthetőbb valamint így tetszik ! Remélem nem okoz gondot . Amúgy sem vagyunk egy irodalmi kis estén ! Semmi részem nem kívánja azt a bizonytalanságot amit a Gyurcsányi Bajnai érában éltünk, azt se tudtuk mikor emelnek gáz vagy áram árat, lesz államcsőd vagy nem lesz, gyermekem, rokonom, esetleg szomszédom mikor lesz fejbe rúgva egy rendőrnek öltözött gengszter által, csupán azért mert a kirakatott nézi rossz helyen !!!
     Ajánlott videó, talán kicsit felnyitja a szemet, persze hosszú de talán érdemes végignézni, ártani biztosan nem árt ! :

     • Milán

      Köszönöm a kis előadást, az ötödik mondat után meguntam az olvasást. Ez a videó, hogy jön ide? Hitelekről szólt a “fáma” az írásomban.

     • Veronika Szabó

      Józsi-Pista egy agymosott fidess-troll !

   • Erzsebet Borodi

    Nem tudom, mivel fogllakozik, hol él, de hogy nem itt és most, az biztos. A kormány EU-pénz nélkül béna kacsa… Az ország józanabbik része nem a Fideszre fog szavazni. Kezdjen megbékélni a gondolattal.

   • Judit Vincze

    József, kérdeznék Öntől mondjuk egy tök egyszerűt 🙂 Ön szerint a jelenlegi kormány miért költ száz milliárdokat értelmetlen dolgokra, amikor más területen sokkal nagyobb szükség van a pénzre??? Ezer dolog érdekelne, de csak ezt kérdezném 🙂

   • Bali Erzsébet

    A Fidesz eltüntette a magánnyugdíj vagyont, az EU-s ezermilliárdokat, elherdálta a termőföldet, beműtrágyázta Kishantost, ezzel évtizednyi biogazdaságot cseszett el, eltüntette a középosztályt, az Alkotmányt, a független oktatást és az emberi egészségügyet. Esetleg meg kell kérdezni a 15 ezer Questor károsultat, akik mindenüket levesztették, hogy milyen szuper itt !!!! A trafikokat szétosztotta a haveroknak, van akinek 3-4 is jutott, közben akik 50 éve ebből éltek, mentek a süllyesztőbe. Lassan kiürül az ország, több, mint 7 éve szívják a vérünket, hát te csak helyeselj ! Elegem van az urizálásaikból, a kisvasútból, meg az üres stadionokból a várba költözése erkélyestől, lovardástól már kabaré, a házelnöki rezidencia, a hihetetlen számú államtitkár és “szakértő” iszonyatos pénzeket vesz el, miközben a befizetett adóforintjainkat lassan magánvagyonként kezelik. A híveinek üzenem, hogy egy demokratikus országból újra orosz csatlósállamot csináltak, az agymosó plakátjai csak a leg ostobábbaknál találnak célba, szánlak és megvetlek, mert ezek a történelem legsötétebb lapjai lesznek a jövő történelemkönyveiben. 48 adót vezettek be, ha a szocik tették volna, ennél jobb lenne a gazdaság, de te és a hozzád hasonlók akkor tüzet okádnának !!!! Szánlak, mert mi konkrétan ebbe döglünk bele – de miután még egy ciklust nem bírunk ki, tavasztól kb mind elmegyünk és majd ellesztek magatokban, hallelújázhattok a grázi betegnek !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Esetleg te is kedvezményezett vagy ? Vagy fizetett troll ?

    • Marcsi

     Teljesen egyetértek Veled, csak egy helyen javítanék: “a befizetett adóforintjainkat lassan magánvagyonként kezelik” – NEM LASSAN, HANEM MÁR ÉVEK ÓTA ÚGY IS KEZELIK, MINTHA AZ ÖVÉK LENNE!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Bali Erzsébet ! Ön így látja és ezt tiszteletben tartva felvázolom én hogyan látom . A Fidesz a magánnyugdíjt betette az államkasszába amit nem hogy üresen kapott hanem adóssággal megtöltve ! Ahhoz hogy ne jelentsen rögtön kormányra kerülve államcsődöt mint Görögország s ne az IMF által mutatott utat kövesse (ami azért valljuk be nem egy életbiztosítás hiszen egy felmérés szerint aki IMF hitelt vesz fel s követi az utasításaikat azok az országok 23-ból ha jól emlékszem 20 -an újra adósok lettek) szükség volt erre is .
     Termőföldet eladta kisebb nagyobb gazdáknak, mielőtt lejár a moratórium s rátenné kezét a nyugat vagy Sorosbarát konzorciumok, lásd Ukrán termőföldek 60% Soros érdekeltségében s amerikai kezekben !!! Azt hiszem helyükben ingyen is inkább a gazdáknak adtam volna, mint hogy Ukrán termőföldek sorsára jusson ! A cukorgyáraink azért jó leckének bizonyultak, már aki tanulni akar belőle !!!
     Kishantos ! Nagyrészt egyetértek önnel, meg kellett volna állapodni velük, igaz viszont hogy a bérlet lejárta után egy tulajdonosnak joga van pályázat útján új bérlőket kiválasztani ! Tulajdonjog !
     Questor ! Nem tudok hozzászólni nem látom az összefüggést mi is terheli a Fideszt ez ügyben, s mit kellet volna tennie ellene ! Csak azt ne írja hogy a Questor károsultakat kártalanítani, mert akkor, ha egy cég csődbe jut majd, szaladnak a kormányhoz kártalanításért !
     A trafikok ! Van ország ahol nem csak trafikok vannak, hanem Italkereskedés is ! Én ezt is bevezetném ! Úgy látom ennek bevezetése a jövedéki termék nyeresége, valamint adója az országon belül maradását szolgálta ! (ugyan ez ok miatt, vezetném be az italkereskedéseket) Volt néhány kárvallottja ezt mindenütt tudomásunkra hozta az ellenzéki média ! Amondó vagyok hogy lehetett volna szociálisan érzékenyebben kezelni esetleg segíteni de akkor az lett volna a vád hogy van kivételezés és ha neki van a másiknak miért nincs ! Voltak kritériumok aminek meg kellett felelni !
     Lassan kiürül az ország ! Nem ezt látom sőt !
     http://hvg.hu/enesacegem/20170211_Nem_is_el_olyan_sok_magyar_kulfoldon__terkep
     Ha ön azon kesereg hogy lassan kiürül az ország az elvándorlások miatt mit mondjanak az Angolok ahonnan a mi 6%-unk helyett 7.6% megy külföldre munkát keresni, vagy a Lengyelek 11.5% Románok 17,5% és akkor a vezető országokról ne is beszéljünk ?
     “Elegem van” Nekem és sok szavazónak (ezért van most a Fidesz s választások után meglátjuk kinek lesz jobban elege) viszont abból lett elegünk hogy negyed annyi fizetésből mint a németek mi fizettük a legnagyobb gáz árat az Unióba, remegtünk minden 3-4-ik hónapba hogy emelik e újra az árát e vagy sem, választások előtt lassan mondták hogy megértsük nem lesz gáz ár emelés, majd 30%-ot emeltek választások után !!! Úgy adták el hogy garantált nyereséget is adtak hozzá, garantálták hogy emelik majd az árat hogy biztosítsák a nyereséget ! Elegem lett abból hogy munka nem volt fizetés annyi se, fél ország munkanélküliként tengette életét, segélyért kuncsorogtak az emberek, haza fele menet betévedtek a kocsmába ahol az ital 100ft. de a nyerőgép vitte ami nála volt ! Hogy a Velencei tó egy részét egy rohadt korhadt almásért akarták odaadni ! Hogy emberek ölték meg magukat csak azért mert Bajna cége úgy ment csődbe hogy Bajnai jóval gazdagabb lett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megvethet, de megvetésre ön inkább rászolgál !!! Szánalmára, nem tarok igényt ! A világ elismeri a mostani magyar gazdasági eredményeket, de önnek az a jó amikor hitelből élt, nem csak a polgár, hanem az ország is !! Nem is tudom kit kellene szánni s megvetni ezek után ! Amennyiben tavasszal tényleg elmennek, valahogy kiheveri ezt is az ország, beledögléstől ahogy elnézzem elég messze állnak ! Nem ismerek egy Fideszest sem, így kedvezményezett nem lehetek, trollkodni nem szokásom, nem hogy fizetve lennék érte !

   • Veronika Szabó

    De jó is lesz, ha az agymosott fajtád szaporodik Orbánisztánban …….a csúti cigógyerek és maffia bandája pedig hátradől és nézi a vergődéseteket!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Veronika Szabó ! Nem, az lesz jó ha az agyhalott fajtád fog szaporodni Gyurcsisztánba nem ? Hogy legyen aki felakassza magát ha a Bajnaif élék tönkreteszik az életüket !!! Agyrágó bogár a fejedben éhen döglene !!!

     • Veronika Szabó

      Szánalmasan nagy barom vagy ! Orbánisztán a vályogsoriak leszármazottjaival és a bozgor fajtáddal van tele !

     • József-Istvan Franczia

      Te disznó fattya menj dagonyázni a pocsolyába oda való vagy !!!

     • Veronika Szabó

      Ilyenek a bozgorok ! Anyád egy nagy szőröstalpú medvével adta össze magát……..tudod mit?…..nálad a pocsolyában dagonyázó disznók is különbek , intelligensebbek !

   • Tibi

    te ütödöttt,,,,,

   • Zoltán Németh

    Józsi ne nyald annyira a Fideszt! Majd ha téged is jó beljebb tesznek, akkor más lesz a véleményed. Ezek jellemtelen, sunyi emberek akik most pozícióba vannak, sajnos ismerek egy-két államtitkárt belőlük, az anyjukat sem ismerik már meg. Szemét egy társaság, nincsenek senkire tekintettel, valóban igaz náluk, amit a Lázár mondott, hogy “mindenki annyit ér amennyije van”. Tisztességes vezető beosztású ember ilyet ki nem ejt ki a száján. Ezek megértek az elszámoltatásra, na meg a börtönre!!!

   • hangvilla

    “mehet ki dolgozni az férj, asszony meg majd csak meglesz a szomszéd “munkanélkülin” Ez van most. Miről is beszélünk? 🙂

    • József-Istvan Franczia

     Ez volt, s lenne egy kormányváltás után, nemrég jött ki, hogy Gyurcsányunkat az országának a legtöbb gazdasági kárt okozó vezetők között tartják számon !!! Most lassan szivárognak haza akik miatta mentek ki !!! Az egész világ elismeri hogy folyamatosan erősödik gazdaságunk mióta a jelenlegi kormány vezeti az országot, de vannak itt oly “szakemberek” kik mindezt kétségbe szeretnék vonni !!!

   • clarina

    Talan az Orban rablobanda fizet teged hogy igy megvedjed oket nem veszed eszre hogy mindent fillert kilopnak a zsebedbol az orszag minden harmadik gyereke ehezik nem beszelve a felnotekrol…..a k

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt clarina ! Senki sem fizet, valamint nem védek senkit a saját meggyőződésem amit írok s csupán azért mert azt látom hogy sokkal kevesebben éheznek mint éheztek 2010 előtt, azt látom sokkal több a munkalehetőség környezetemben mint 2010 előtt, azt veszem észre hogy minden külföldi gazdasági szaklap pozitívan értékeli az Orbáni gazdaságpolitikáját s sikeresnek könyvelik el azt amit 2010 óta elért, azt veszem észre hogy obijektív értékelés szerint elismert szakirodalom a legkártékonyabb vezetők között említik Gyurcsányt mint aki a legtöbb kárt okozta országának gazdaságilag, azt veszem észre hogy a tüntetőknek nem lövik ki a szemét még akkor sem ha újságírókra rátörnek !!! Van még tovább is de ezt ön is jól tudja szerintem, csak oka van annak ,hogy ezt maga előtt is tagadja !!! Az okot ne én keljen már megtalálnom ! Tegye fel magának a kérdést ! Miért nem veszem észre a pozitív változást s megtalálja az okot !!!

   • Róbert Nagy

    Node bobóka minden évben felvettek 1000 milliárd kölcsönt! A manyup 3000 milliárdjának elrablása mellett! maga miről beszél szerencsétlen ember!
    ?

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Róbert Nagy ! Ki, kitől vet fel minden évben 1000 milliárd kölcsönt a manyup 3000 milliárdjának elrablása mellett ??? Agyhalott barma e világnak beszél de azt se tudja miről ??? Amennyiben rablásról van tudomása s nem jelenti a hatóságoknak akkor ön bűnpártoló s ez bűncselekmény, menjen s jelentse ! Ellenben ha csak a száját jártatja s nincs tudomása ilyesmiről csak itt ferdít, akkor egy ócska gazember !

   • Papp Róbert

    Hülye vagy

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Papp Róbert ! Annak örülök, hogy ön nem hülye s érveivel alátámasztott mondanivalóját itt megossza a pórnéppel !!!

  • Úgy van! Úgggyvan. Igaza van!

  • Jozsef Eckhardt

   Már nagyon elegünk van ebböl a korrupt csürhe Marcsiból!!!!!!!!!!!!

   • Veronika Szabó

    Eckhardt a migráns-fajtádnak nem osztottunk lapot! ….pofázz ott ahol a jó édesanyukád a világra hozott!

 • József Gyurgyik

  Azok is csak pénzből élnek!

 • Trencsényi Melinda

  jjjja! szép is lenne! csakhogy ezek az ellenőrök sem lefizethetetlenek!!!

 • Wincs Eszter
  • Kari Miga

   A SÖPREDÉKEK HADA , AKIKET LEBUTÍTOTT EZ A CIGÁNY HÓHÉR , A TETVES orbán !

   • Wincs Eszter

    O1G!

   • Mr. Bell

    te is csak egy rasszista szemet vagy? zsido viccet is tudsz, vagy csak a ciganyokat utalod?

    • Veronika Szabó

     CSAK a vályogsori cigógyereket és maffia bandáját gyűlöljük, mert letarolták a hazánkat!

   • Azért mert Simicska szerint Orbán Geci, az egyáltalán nem jelenti, hogy tetves.

    • Veronika Szabó

     A csúti vályogsori suttyóra már nem lehet jelzőket találni …….annyira aljas, szemét gazember a híveivel együtt !

   • idsblabla

    Ezeket sajnos nem kellett lebutítani! Ezek így születtek!

    • Kari Miga

     sajnos, hogy igy születtek, ezért lehet ezeket manipulálni ! Demokratikus államban minden embernek lakhatási jogának kellene lenni, ahol méltósággal élhet !!!!!!!!!! EZ JOG ! EZEK A SÖPREDÉK orbánék ELVESZIK, KILAKOLTATJÁK, HAJLÉKTALANNÁ TESZIK AZOKAT, AKIKET AKARNAK !!!!! UNDORÍTÓ BITÓRA VALÓ ÁLLATOK EZEK A BŰNBEN SZÖVETKEZETT SÁTÁN ALJASOK ! MINDET FEL KÉNE AKASZTANI NYILVÁNOSAN !!!!!!! NINCS PARDON !!! EZEK HIVATALOSAN IS BŰNOZŐK !!!!!!!!!

  • Mr. Bell
   • Tudod Ferikém, a Viktorral vigyázz, mert Geci!

    • Mr. Bell

     ferinel nagyobb, (budosebb, eletkeptelenebb, csalobb, undoritobb) gecit meg nemigen hordott a fold a hatan.

     • Wincs Eszter

      Dehogynem. A gazdád az! Az a gömbölyűre hízott törpe diktátor

     • Mr. Bell

      cillag, szaladj a konyhaba es csinalj egy szendvicset az uradnak. Attol megnyugszol.

     • Mr. Bell

      cillagom, benedvesedik a bugyi mikor jon a feri az atv-n, mi?

     • Wincs Eszter

      Ferkó nem hoz lázba. Te gerjedsz rá, hogy ennyit emlegeted.

     • Veronika Szabó

      Húzd ki a fejedet orbánc seggéből, akkor talán világosan látod, mit művel Orbánisztánban a fidess maffia !

     • Gyurcsány nem megosztóbb mint Orbán, és Gyurcsánynak már hazudnia sem kell. Gyurcsány gazdagként politizál, Orbán a politikából gazdagodott meg. Lehetne sorolni a különbségeket, de ha valaki Istenként szereti az ördögöt, nos akkor minek sorolni…had szeresse!

     • Mr. Bell

      Pont igy vagyok veled és Gyurcsányoddal. Szeresd hát, azt aki a kapcsolati tôkébôl gazdagodott meg és nem a saját tudásából.
      Ferenc egy gerinctelen féreg, szerencsére semmi esélye visszajutni a nagypolitikába.

     • Veronika Szabó

      Orbáncot azért utáljuk, mert a rohadék gazembert előbb Soros pénzelte most Putyin, és közben a hazámat taccsra vágta ! …….. akinek FarkasFlóri a tanácsadója az ne emlegesse a tudást! ………. szánalmasak vagytok orbánc-hívek !

     • Veronika Szabó

      Hajrá Gyurcsány ! A csúti suttyó még mindig retteg tőle ! ……..

    • Mr. Bell
     • Veronika Szabó

      A csúti suttyó agymosott birka híveiról miért nem teszel fel képet?…… akkor lenne fair!

 • György Szabó

  Én is így látom! De: ebből megint nem lesz semmi….
  mindig kibekkelik, sőt jól jönnek ki belőle…nyomorultak

  • Marcsi

   Reménykedjünk, hogy nem Neked lesz igazad!

 • Kari Miga

  VÉGRE ! CSAK LÁTNÁM MÁR A SÖPREDÉKEKET A BIOTÓN LÓGNI A HULLADÉK CSALÁDTAGJAIVAL EGYÜTT ! UNDORÍTÓ , TETVES SZEMETEK ! ÖRÖKRE HÁNYINGERT KAP TŐLETEK AZ UTÓKOR !!!!!!!

  • Endre Hídvégi

   Te sem panaszkodhatsz faszszopó DK-s!

   • Bubu

    IQ nuku

   • Veronika Szabó

    Szánalmas vagy sz@rosszájú narancsos ! …….a csúti füstös segge téged teljesen “elvarázsolt ” ?

  • József-Istvan Franczia

   Tisztelt Kari Miga ! Mi az oka ennek a nagy utálatnak ? Talán el kellett menni dolgozni s nem lehet otthon ülve, a családiból megélni ??? Netán nem lehet lopni, áfá-t csalni, nem jön a segély, esetleg üzemeltetett egy két félkarú rablót s nyúzta vele embertársait ? Mert a gyűlölete, személyes sérelmen alapszik, az bizonyos !!!

   • Veronika Szabó

    Szemét narancsos állat! Akik nem dolgoznak, azok éppen a hozzád hasonló rohadék fidess-mutyis tetvek ! …….Andy bácsi kaszinóiról nem írkálsz, pedig a vén rohadék disszidens állat nem fizet adót! ……..

   • Kari Miga

    TE TÖKETLEN ÖKÖR ! TUDD, HOGY UTÁLOM AZ orbánt ÉS A FIDESZ SZEMETEKET OLYAN SZINTEN, HOGY TŐLEM MÁR NORMÁLIS EMBERI SZAVAK NEM TUDNAK KIJÖNNI, EZÉRT AZ ILYEN SÖPREDÉK NÉPSÉGET CSAK SÖPREDÉK SZAVAKKAL LEHET SZINTEN JELLEMEZNI ! ÉN DEMOKRÁCIÁT AKAROK VÉGRE, JOGOT MINDEN EMBERNEK ÉS LAKHATÁST, HOGY NE LEHESSEN KITENNI SENKIT AZ UTCÁRA, EMBERI ÉLETET MINDENKINEK, A MILLIÁRDOS HULLADÉKOKAT PEDIG AKASZTÓFÁRA KÜLDENÉM !!!!!!! VILÁGOS VAGYOK ?????? NEM ÉRTEM, EDDIG MIÉRT NEM ÉRTETT MEG JÓZSEF !!!!!!!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Kari Miga ! Te agyalágyult BAROM ! Leszarom hogy kit utálsz s kit nem ! Anyád megtaníthatott volna ennek ellenére viselkedni !!!Ha nem tudnak normális szavak kijönni a szádon ne nyisd ki ! Esetleg nyeld le ! Demokráciában élsz ! Ezt mi sem bizonyítja jobban mint hogy ily levelek után még mindig otthon éled sivár életedet s nem egy sötét zárkában vernek nap mint nap !!! Olyan embert ki felelősen él s nem adósította el magát lakása kárára nem tudnak kitenni otthonukból ! A milliárdosok akasztófára küldése helyett, gondolkozz el azon hogy valami olyasmit nyújts e világnak amiből te is milliárdos lehess, amennyiben nem megy nem jó alternatíva az irigység ! Menj el dolgozni s próbálj ebből tisztességesen megélni ! Ma már (nem úgy mint Gyurcsány s Bajnai érában) meg lehet élni tisztességesen, tisztességes munkásként is, amennyiben nem élsz oly igényekkel amire tudásod nem predesztinál !!! Jászberény mellett CNC üzem működik, ahol 220 ezer nettót is hazavihetsz havonta betanított munkásként ! Csak azért írtam, hogy ha nem találnál normális fizetésű munkát !!! Több millió honfitársunk megél tisztességes munkából emberi körülmények között ! Kövesd példájukat s ne mást okolj ha eddig nem sikerült ! Remélem elég világos amit leírtam !

     • Kari Miga

      TE NAGYON HATALMASAN ROHADÉKÁLLAT, JOBB LESZ HA LEHÚZOD MAGAD A SAJÁT RÖTYIDEN , MERT HA FELKERESLEK A FARKADAT MEGETETEM VELED ÉS AZ LESZ NEKEM A DEMOKRÁCIA, HA ILYEN MOSLÉKOKAT ÉS SÖPREDÉKEKKEL LESZÁMOLOK ALJAS orbánista PARAZITÁK !!!!!!! UNDORÍTÓ GERMÓ OLYAN VAGY , MINT A FÜHRERED UGATSZ ÉS A POFÁD JÁR DE FINGOD SINCS A KÖRNYEZETEDRŐL TE MOSLÉKOS DÉZSA !!!!!!!!!! TAKARODJ ABBA TETVES KURVA ANYÁDBA, REMÉLEM EZT IGY MÁR MEGÉRTETTED, TUDOM , HOGY ILYEN VAGY TE AGYRÁKOS ÁLLAT TE CSÖKÖTT TAPLÓ, AKIKBEN A SZEMÉTSÉG ÉS A BAROMSÁG TÚLTENG BENNETEK, HÁT ÉN VAGYOK A DOKTOROK BAZD MEG , ÉN HELYREHOZLAK BENNETEKET ÖRÖKRE MOCSKOS IVADÉKOK !!!

     • József-Istvan Franczia

      :-))Te köcsög, genderszakos buzeráns, apáddal zabáltathatod meg a farkát hacsak előbb beléd nem veri, hogy ne tudjon még egy olyan agyhalott marhát csinálnia mint te vagy !!! Féreg létedre pofázol moslékról söpredékről meg orbanistákról te fóbiás vadbarom !!! Te doktornak képzeled magad azt hiszed hogy ha otthon két három nyálbélút rettegésben tartasz megijed tőled valaki ha kiteszed a lábadat ??? a környezetemben ilyen köcsög buzi genderszakos okádék mint te nem kerül ezért tényleg fingom sincs az olyan tetvesekről mint te vagy ! Anyádba hozhatsz helyre valamit, mégpedig ha elmész s a Duna parton az 500ft.-os Qrvák között megtalálván hazarugdosod mielőtt kuncsaftjai egyike egy újabb férget csinál neki !!! A kuncsaftjait meg átveheted hogy a pofádba azt tegyenek ami abba beleillik !!!

     • Kari Miga

      AGYHALOTT VAGY TE HULLADÉK! NEM VILÁGOS ELŐTTED, HOGY MILLIÁRDOSOK LETTEK A FIDESZESEK? NEM LÁTOD MENNYIT CSALNAK ÉS LOPNAK ÉS TITKOSÍTANAK ÉS A HÍREKET IS STOPPOLJÁK AMI NYILVÁNOSSÁGOT KÍVÁNNA? TE TETVES DÖG ! HA EZT NEM ÉRTITEK MEG , KÁR BELÉTEK A MOSLÉK ! SZÓRA SEM ÉRDEMESÍTLEK TE PARAZITA BUNKÓ! ANNYI AGYAT VAN , MINT 1 TETŰNEK !!! NA TAKARODJ ABBA A ZAVARODOTT ZÁRT ÉS KÖRÜLBÁSTYÁZOTT CSÖPPNYI VILÁGODBA TE KORLÁTOLT ÁLLAT ! NEKED EZENTÚL KUSSS !!!!!!!!! TAHÓ BUNKÓ! orbánista ÁLLAT !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott köcsög ! Világos hogy milliárdosok lettek, csak neked nem világos hogy ezek a milliárdok eddig kimentek az országból a multik és konzorciumokon keresztül kik megnyerték a pályázatokat, Persze téged nem zavart mert nem volt látható, de most hogy magyarok nyerik a tendereket s ők gazdagodnak már zavar !!!!! Az ilyen parazita agyhalott köcsög buzeránst az zavarja ha magyar a vállalkozó s azt a nyereséget amit eddig kivittek most ők teszik el, de nem zavarja ha nevesincs tulajdonú konzorcium kiviszi a nyereséget mi te okádék ??? Ez nem lopás a lopás az amit te teszel mikor ellopsz valamit ez egy megrendelés teljesítése utáni nyereség !!! Kuss a családodba dívik, te agyatlan barma istennek, ott apád ezt mondja anyádnak s mindketten mondják neked, mert másképpen nem értesz te rothadéka az emberiségnek !!!

     • Kari Miga

      TE HULLADÉK, ERRE UGASS MOST !!!!!! MOST DIKTATÚRA VAN ÉS EGY PÁRTRENDSZER VAGY SZERINTED EZ A DEMOKRÁCIA? ERRE VÁLASZOLJ ÉS TUDNI FOGOM KI VAGY ! IGAZ, MÁR SEJTEM A VÁLASZOD, DE HÁTHA SZORULT MÉG BELÉD 1 CSIPETNYI AGY? MOST MEGLÁTOM BASZKI !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott barom ? A kérdésedre te magad vagy a válasz !!! Diktatúrában már rég nem pofáznál ! Egypártrendszerben 5-7 párt nem egymást szívatja nap mint napa a tv-k képernyője előtt mint ahogyan itt most azt teszik !!! Agyatlan egy marha vagy hogy még ezt sem vagy képes felfogni !!! Egypártrendszer mi, te agyhalott loser !!!
      Itt felsorolják a töketlen ellenzéket képviselő összes pártot !!! :
      https://24.hu/belfold/2017/12/01/juhasz-peter-elo-adasban-besetalt-az-atv-studiojaba-es-agyonbeszelte-az-mszp-s-vendeget/

     • Kari Miga

      BÜDÖS VAGY ÉS GYÖKÉR ! NA TAKARODJ AHONNAN JÖTTÉL, NEM IDE VALÓ A FIZIMISKÁD TAHÓ !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott marhája istennek ! Nincs érv :-)) s jön a takarodj ! Takarodj te oda ahonnan jöttél te tulok !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott barma az istennek ! Anyád s apád nem tanított meg arra hogy a kutya s te takarodsz ??? Gyökér vagy, érvelni nem tudsz de jössz itt a tahósággal ??? Te magad vagy az élő példa a tahóságra !!! Genderszakos kis buzeráns ! Ma az 1500-as tuntivel elmentetek a levesbe !!! :-)) Végetek van mint a botnak csak nem veszed észre ! :-))

     • Kari Miga

      TE ÓRIÁS TÜLÖK, JOBB LENNE MÁR BEKUSSOLNOD TE GYÖKÉR, MERT HA FÁJNA A BAROMSÁGOD MÁR KÍNOK KÖZT FETRENGNÉL ! MENJ LECKÉRE A MOCSKOS orbánodhoz ÉS SZÍVD TOVÁBBRA IS A FARKÁBÓL A TUDÁSODAT, MÁR ÚGYIS LE VAGY ÉPÜLVE AGYILAG, NEKED MÁR NEM ÁRT ! BÜDÖS GYÖKÉR FIDESZES POJÁCA HA TUDNÁD MILYEN UNDORÍTÓ VAGY, BEUGRANÁL AZONNAL A DUNÁBA A TÖBBI SÖPRE4DÉK FIDESZESSEL !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott barom ! Mindig az igazság fájj legjobban az embernek, még ha sok közöd az emberi fajhoz nem is nagyon van, látom neked is ez fáj, de nagyon ! Ne keverd a családodat az emberek többségével, igaz hogy ott szocializálódtál s azt láttad, hogy apuci a szomszédod farkából szívja mindazt a tudást mit neked átadott, de ez egyedi, s csak a családod specifikuma !!! Buzeráns féreg !!!

     • Kari Miga

      UNDORÍTÓ FIDESZ SÖPREDÉK VAGY! AZ ILYENEK FEJBE RÚGÁST ÉRDEMELNEK ! ELÉG VOLT BELŐLETEK AGYHULLADÉKOK ! BITÓRA VELETEK !

      BITÓRA RÚGNÁLAK !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott marhája istennek ! Az olyan elvakult marhák mint te vagy valóak a bitóra !!! Saját magad tehetetlenségén siránkozol miközben egy tolvaj bandát szeretnél az ország élén látni !!! Egy gané söpredék tagja vagy de azt hiszed nektek kellene az irányt mutatni !!! Nevetséges agyhalott barom !!!

     • Kari Miga

      MOCSKOS SÖPREDÉKEK VAGYTOK MIND ! OKÁDNOM KELL TŐLETEK !

     • József-Istvan Franczia

      🙂 Szánalmas agyhalott marha ! Saját okádékodba fogsz megfulladni ! :-)) Van ez így mikor a saját mérgedet kell nyelned !

     • Kari Miga

      BAXI BENNETEKET KÉNE BELÖVETNI A DUNÁBA ÉS AZ ORSZÁG HELYRE JÖNNE ! TE DURUNG ÁLLAT ! KUTYA VAGY, SZOLGÁNAK SZÜLETTÉL, AZT SEM VFESZED ÉSZRE, HOGY SZAROS A POFÁD MIKÖZBEN NYALOD AZ orbánod RETKES VALAGÁT ! GYÖKÉR !

     • József-Istvan Franczia

      Anyádat kelet volna belövetni a Dunába mikor megállt annak az ávós apádnak, hogy téged megcsináljon a Duna parton !!! Nagyobb kutya ki szolgáljon s szaros levitézlett segget nyaljon mint te úgysem találni !!! Köcsög !!!

     • Kari Miga

      KÖCSÖG KUTYA UGASS TE BUNKÓ ! EZ A DOLGOD! UNDORÍTÓ AGYATLAN PARAZITA !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott buzeráns ! Anyád ugat mióta apád megtanította rá te meg eltanultad tőlük !!! Köcsög féreg !

    • József-Istvan Franczia

     Te agyhalott marha ! Azt tudom, hogy utálod, a kérdés az volt hogy miért !!!! El kelet menni dolgozni ……………………. Söpredék népséget otthon keress, hisz ott vannak melletted, te is az vagy, közéjük tartozol, úgy viselkedsz, úgy élsz, úgy írsz, tehát az vagy csak marha vagy hogy mindezt észrevedd !!! Ne lehessen kitenni senkit az utcára !!! No persze mert marhamód eljátszatod a lakásod, kocsit vettél olyat amit nem engedhettél meg magadnak, majd összetörted, fényüzően éltél, de ne lehessen kitenni az utcára mi ??? A társadalom biztosítsa neked a lakást de te szórakozhass ??? Mi ??? Megérdemled a sorsod ! Ne mást hibáztass a saját hibáid miatt baromarc ! Demokráciát akarsz és ez nem az ??? Menj Németországba ott majd demokratikusan bevágnak a sitre azért mert uszításnak értékelik a hozzászólásaidat, vagy mens Spanyolországba ott demokratikusan felrugdosnak ha szabadságot akarsz Katalóniának, szavaz Gyurcsányra majd demokratikusan kilöveti a szemed !!! Ezt a nagy diktatórikus rendszert nem bírod már mi ??? Pancser , loser, vesztes !!!

 • Kari Miga

  EZEK ÉS A HASONLÓ IGAZSÁGOK KELLENÉNEK AZ ELLENZÉKTŐL , MINDENHOL OLVASNI ÉS HALLANI, MIKET MŰVELT EDDIG EZ A SÖPREDÉK BŰNSZÖVETKEZET !!!! BITÓRA VELETEK FIDESZ TRÓGEROK !!!!!!!

 • Riszt József

  Degenerált hülye ez….:) Ráfázol te tetű.mert nem lesz meg az 1%-ék és visszafizeted a pártfinanszírozást ….utána kénytelen leszel a munkával megismerkedni,mert ceu se lesz ,nem kell ide gender-lófütty,az már van egy …te….A bokros csomagod után,csodálkozom,hogy akad még 1-4 rajongod…:)

 • Árpád Kovács

  😀 😀 😀

 • Béla Etl Id

  félti a soros apanázst jo egy segfej megint emelni szeretné az adokat mint annak idején nem szégyelli ez magát olyan vastag böre van minta rinocérosznak

 • József-Istvan Franczia

  Álmodik a nyomorúságos ballibsi csürhe, s belekapaszkodik minden hazugságba ! Volt itt már EU-s ellenőrzés az se talált semmit, mert nincs mit. Bocsánat, talált, de azt ti loptátok !!

  • Agi Vamosi

   csak egy kérdés: mennyit éltél a MI kis hazánkban??? vagy mennyivel járulsz hozzá a Magyar gazdasághoz??? a többit már nem is vitatom ,hogy milyen ködön keresztül nézel át hazánkba

   • József-Istvan Franczia

    Tisztelt Agi Vámosi ! A MI kis hazánkban élek gyermekeimet itt a MI kis hazánkban neveltem fel, nem számoltam mennyivel járultam eddig hozzá a Magyar gazdasághoz (ön igen), de szerintem nem kell szégyenkeznem ha kettőnk hozzájárulását összevetjük !!! Nincs is mit vitatnia, nincs se köd se ellenző, amit önről nem biztos hogy elmondható ! Soha egyik párt kormányzása idején se vettem fel egy fillér segélyt vagy adományt lett légyen akármelyik párt is hatalmon, gyermekeimet felneveltem ki jobb kit rosszabb szakmával a kezében tisztességes munkahelyen s szakmában dolgozik ! Eddig segélyt ők se igényeltek se munkanélkülit se más milyet ! Ez gondolom elmondható önről is ! Természetesen !!! Valakivel keverhet, ha abban a hitben van hogy átnézek hazánkban ! A jövőben legyen alaposabb, akkor elkerüli az ilyen ciki lyukra futást ! Egy szép éjszakát !

    • Veronika Szabó

     Fidess-mutyis vagy a kölykeiddel együtt? …..tisztességes munkából Orbánisztánban nem lehet ,megélni, CSAK vegetálni . …….mocskos Fidess ! Mocskos Orbán ! ……..

     • József-Istvan Franczia

      Kölykeid neked vannak hiszen eletted őket ! Gyermekeim, ki jobb ki rosszabb szakmát tanulva, tisztességes munkát vállalva, tisztességes fizetést kap ! Nem élnek nagy lábon s nem gondolják hogy nekik két nap alatt kellene meggazdagodniuk !!! Tudják hogy egy 60 évig folyamatosan komcsik majd ballibsik által tönkretett ország 10 év alatt nem tud regenerálódni s nyugati fizetést biztosítani nekik, de hisznek abban hogy jó irányban halad az ország s ha semmi sem jön közbe, előbb utóbb ez az ország is szépen fel fog zárkózni és élhetőbb lesz mint sok nyugati !!! Itt biztosan nem fogják a gyerekeinket idegen kultúrából ideszármazó gyermekek terrorizálni s nem fognak rettegni ha iskolába kell majd menniük !!! Amennyiben önök vegetálnak és dolgoznak ! – valószínű hogy rossz munkahelyet választottak, esetleg nem tudják a korlátaikat ! Megjegyzem az ital s dohánytermék nem beszélve a komolyabb függőségeket okozó termékek, nincsenek az ország vezetése által támogatott fogyasztási cikkek között !!!

     • Veronika Szabó

      Jó írányba halad Orbánisztán?…te tényleg ekkora ökör vagy? ……a csúti suttyó már a Balkán legaljára “kormányozta” az országot!…..és az agymosott fajtád, még mindig a hazug, tolvaj, hazaáruló orbánc bandában hisz !……….idióta !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Tudod az igazságot, látod azt, de te még mindig a hazugságot hiszed el ! Csak a tények s az igazság nem érdekel !!!
      Ez biztosan a Balkán legalja ! Tények, amiket figyelmen kívül hagysz !!! :

      Negyven éve nem volt olyan alacsony az infláció, mint idén,
      – rezsicsökkentés: 25 százalékkal csökkent az áram, a gáz és a távhő ára, – valamint a csatorna, a víz és a PB gáz díja,
      – ebben az évben már 4,6 százalékkal emelkedett az átlagbér,
      – a családi adókedvezmény 230 milliárd forinttal támogatja a gyermeket nevelőket,
      – a házasulókat havi 5-5 ezer Ft.-tal segíti a kormány a közös életre való felkészülésben,
      – 2011-től újra a gyermek hároméves koráig jár a gyes,
      – adókedvezmény segíti a munkába visszatérő kismamákat,
      – 2010 óta több mint 5 százalékkal csökkent a munkanélküliek száma,
      – 2013-ban 56 ezer emberrel több jutott munkához, mint az előző évben,
      – a kis- és középvállalkozások társasági adója 19-ről 10 százalékra csökkent,
      – Erzsébet-program: 260 ezer embernek biztosít üdülési lehetőséget,
      – az idén 700 ezer tanuló jutott ingyen tankönyvhöz,
      – jövőre már törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól,
      – 160 ezer pedagógusnak növekedett átlagosan 34 százalékkal a jövedelme,
      – 95 ezer egészségügyi dolgozó kap 10-41 ezer forintos béremelést,
      – a Széchenyi Kártya Program több mint egymillió ember pihenését segítette,
      – Magyarország a válság ellenére emelni tudta a nyugdíjak reálértékét,
      – hazánkban a kormányváltás óta 24 500 forinttal nőtt a minimálbér,
      – a Munkahelyvédelmi Akció 300 milliárd forinttal segíti közel egymillió ember munkahelyének megőrzését,
      – Magyarországnak már nincs IMF tartozása,
      A kormány 2000 település 685 milliárd forintos adósságát vállalta át, ezzel, több mint 9 millió ember életét helyezte biztonságba.
      Ez a kormány fizette ki az MSZP. helyett a MÁV Start- ot, és a tűzoltók elmaradt bérét is
      – a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány 28 ezer szegény családot támogat,
      -A devecseri és kolontári vörös iszap-katasztrófa kárvallottai új házakat és berendezést kaptak
      -Kártalanította a libatartókat.
      -Minden idők legnagyobb dunai árvízét védte ki a lakosság a kiváló szervezésnek köszönhetően.
      -Újjáépült a Zeneakadémia,
      a Vigadó,
      a Kossuth tér,
      Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete) impregnált kövekkel tatarozták a Parlamentet.
      Megújult az Olimpiai park,
      a Ferenciek tere,
      a Keleti pályaudvar,
      az Erkel Színház,
      a Mátyás templom,
      a Várkert Bazár,
      -a Palota Negyed a nyóckerben és szinte az egész 8. kerület!
      -a Sasadi út (a volt Osztyapenkó) és környéke.
      -Megnyílt a felújított füzéri vár.
      -Elkészült a 4-es Metró, a Keletitől a Kelenföldi pályaudvarig.
      -Új egyetem született és épült, a Ludovika és most épül a Campus kollégiuma.
      -Befejeződött a Széll Kálmán tér felújítása.
      -Jelentősen emelkedik az orvosok jövedelme.
      -A kormány átvállalja a kórházak adósságát.
      -Támogatják a falvakat a segélyezési feladataikban.
      -Szeptembertől minden rászoruló gyermek napi 4-szeri étkezésben részesül.
      Folyik a kórház felújítás! 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház, 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.Lerakták az egri Markhot Ferenc Kórház megújítását célzó 7 milliárd forintos beruházás alapkövét. 10 milliárd forint a sportkórház felújítására, 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek. 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése. 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház, a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül, 11,2 milliárdos beruházás a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Még néhány tétel: 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en. 2.)APécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása. 3) Heves megye, Markot Ferenc kórház 6milliárd. 4) Szombathely Markusovszky kórház. 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd. 6) Bethesda gyerekkórház. BP. 7) Debreceni kórház. 8) Kőrmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.9)Kaposvári kórház. 1.5 milliárd! 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház.. 11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva. 12) KARCAGI kórház. 13) Várpalotai kórház. 14) Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft. 15) Nyíregyházi kórház. 16) Dombovári kórház.! 17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió. 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórház. 19) Siófoki kórház. 19) Pécsi kórház. 20) Mohácsi kórház. 21) A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: “Kórházfejlesztések Magyarországon” .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel! Tavaly 500milliárd forintot áldozta kórházépítésre. A 2016 évben 1000milliárd + alkalmazottaknak is!
      A tanárok fizetését is emelték! 2013 szeptembertől átlagban 50 százalékos béremelést tartalmaz az a pedagógus-életpályamodell, 2014. febr. 7. – Szeptembertől újabb pedagógus-béremelés várható, átlagosan mintegy tízezer forintos nagyságrendben nőnek a keresetek. 2015 Szeptembertől 3,5 százalékkal emelték a pedagógusok bérét, (2002 óta 60 százalékkal csökkentek a pedagógusbérek-2012-es tájékoztatás Csabalik Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezete miskolci, középiskolai titkára.)
      Főbb utak építésérő, iskolák felújításáról, települések szépítéséről, sport létesítményekről, 4-es metróról, és felszíni tereiről, Kossuth térről nem is írtam. Pedig ezek mind magyar építő szakmában dolgozó emberek megélhetését jelentik, szállítók, kőművesek, asztalosok stb.stb. És ezek csupán a épített dolgok, azoknak is csak a kivonatos vázlata! A 6,4 milliárdból megépülő 30 hektárnyi Mátra naperőművet is csak megemlítem. A hűtő-, és mosógép csere pályázat is említésre méltó.
      -Lekerültünk a szégyenpadról, ahová az előző kormányok juttattak.
      – Felminősítették Magyarországot.
      -10+ 10 millióval támogatják a családok otthonteremtését (CSOK)
      -2017-ben 1743 milliárd forint lesz a családtámogatásra szánt összeg, ami 243 milliárd forinttal több, mint az előző évben.
      Viszont nem tervezett milliárdokért kormánynegyedet a Nyugatinál, nem emelt gázárat egy évben háromszor.
      A kormány igyekezetét a magyarok többsége értékeli,éppen ezért toronymagasan vezet a Fidesz!

     • Veronika Szabó

      Ha-ha-ha ! Ez a kabarénál is jobb! BayerZsóti szövegét vagy a kis rogán hazug propaganda hablatyát másoltad be?….azt elfelejtetted, hogy a mocskos fideszes banda halálra ítélte a rákbetegeket? ……és a többi ocsmányságot! Arról írj, hogy a buggyantagyú csúti f@sz mennyi pénzt szórt el plakátokra és a semmire sem jó inzultációs levelekre ?.

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Annyit amennyit a pártkasszája megenged !!! Te mennyit költesz kérdi valaki ? A kutyát se érdekli ! Az MSZP s a többi annyit költ amennyire futja nekik nem kellet volna a komcsiktól örökölt vagyont elherdálni !!!

     • Veronika Szabó

      Te agyalágyult vadbarom! Az egészségügyre vagy a nyugdíjra befizetett adót arra kell költeni amire befizettük, de a buggyantagyú csúti f@sz stadionokra, kisvasútra és saját magukra költi. …..a plakátokra és az inzultációs levelekre költött pénz ami milliárdokra rúg, az tényleg teljesen feleslegesen elszórt pénz, de neked annyi eszed sincs mint a hátsó udvarban kapirgáló tyúknak, hogy ezt felfogjad ! ……a komcsik, hogy tudjad, a Fidess soraiban ! …….ezek ugyanazok ! ……..A köpönyegforgató ruszkikhaza Viktor, ma Putyin seggét nyalja !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya a világnak ! A plakátokat nem az egészségügy vagy a nyugdíjra befizetett adóból finanszírozta hanem a párt kasszájából ami a párt működtetésére van !!! A stadionokat és a kisvasutat viszont nem pártkasszából fizették !!! Egy részük uniós támogatásból (ezért is jöttek a feljelentés miatt ellenőrizni a kisvasutat ahol mindent rendben találtak), többi államkasszából került kifizetésre, e milliárdos költekezés ellenére se haladjuk meg az EU által szabott költségvetés hiányt, nem úgy mint elődeik kik folyamatosan átlépték azt !!! Egy dedós, okosabb, értelmesebb, mint te vagy !

     • Veronika Szabó

      Isten hatalmas nagy barma ! Röhejes a fajtád, aki CSAK a fideszes propagandából tájékozódik …….a párt működésére adott pénz miből van? ……annyira hülye vagy, de annyira ……… az EU majd megmondja a frankót ……CSAK várd ki a végét !

     • József-Istvan Franczia

      Te Agyhalott ! Hát, biztosan nem Czeglédy vállalkozásából !!! Az EU megmondja, csak mikor megmondta (3-as metró) akkor mintha kussba mentél volna át !!!

     • Veronika Szabó

      Idióta! Te tényleg azt hiszed, hogy a pártoknak adott támogatás nem az adónkból megy? …..ilyen barmok a csúti hívei? …..röhejes vagy !…….. már itt az idő, hogy eltakarítsuk a narancsos szemetet !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott ! Hogy mit hiszek az releváns, van adónkból befizetett pénzek is minden pártkasszába, volt az MSZP s Jobbik kasszájába is, csak ők elherdálták ! Itt az idő hogy eltakarítsatok ???? Mind a harmincan ??? :-)) + a szemöldökcsipesz és egy selfi a vizslával ! Ne röhögtesd már magad !!!

     • Veronika Szabó

      Rájöttél fidess-nyalonc, hogy a csúti bolond a pénzünket szórja?……a rohadék állatot már laposra kell taposni a csótány fajtáddal együtt!

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Ellentétben veled nem kell rájöjjek olyasmire minek tudása birtokában élek ! Laposra taposni édes anyádat s édes apádat kelet volna taposni, mielőtt egy ilyen férget világra hozott mint amilyen te vagy s akit nem tudtak megtanítani tisztességes viselkedésre !!!

     • Veronika Szabó

      Mondtam már, hogy te egy rohadék bozgor fattyú vagy ? Nem tudsz helyesen magyarul ! Az “édes apád ” ha időben szétrúgja a füstös seggedet, most kevesebb gondunk lenne a fajtáddal !

 • Béla Etl Id

  tisztelt kari miga tükörbe kéne nézni és ugy beszélni

 • Mr. Bell

  Mar annyira vartam, hogy megszolaljon Magyarorszag nyulszajuja, az alulkepzett kozgaszdaszok asza, a panamai diplomas, a jovo zaloga es megmondja az IGAZAT!
  :DDDDD

  • Veronika Szabó

   Már annyira vártam, hogy egy agymosott fidess-nyalonc megszólaljon ! ….nem lehet mindenki annyira okos, mint Viktor akinek Soros bácsi vette a diplomát az Ecserin és akinek olyan tanácsadója van mint FarkasFlóri ……és akinek a strómanja okosabb mint “Cukkenberg ” !

 • Károly Szabó

  Kár előre inni a medve bőrére .a kisvasútnál már próbálkozott a híres lebuktató csapat azután nagy égés lett mert az Eunak tetszett ,és nem találtak semmit ,sőt megdicsérték a létesítményt ,pedig a legnagyobb Orbán ellenségeket hozták vizsgálódni! Majd szégyenszemre elvonult a folyamatosan jelentgető csapat .mint annak idején ,csak akkor az oroszoknak jelentgettek!!

  • Orbán Károly

   VITTEK EGY KÖRT A KISVASÚTON?

  • Marcsi

   Te ezt honnan veszed okoska? Még nem jött meg a vizsgálódás eredménye – nov. végére, dec. elejére várható!
   Vagy te előrelátó vagy?

   • Mária néni

    Pofád befogod, koca!

  • Veronika Szabó

   Szánalmas fidess-csicska ! ….te is a vályogsoron álmodoztál a kisvasútról? …..dettó mint az orbánc gyerek?

 • A játék folytatódása még csak most kezdődik!

 • Stöckert László

  Bokros úr! Ön valami nagyon rossz gyógyszert szedett be!

  • Veronika Szabó

   Te is egy sz@rosszájú orbánc-myalonc vagy ?

 • Аттила Юхас

  Meg se kellett volna választani a cigánykirályt a bulibáróival együtt…
  Hitler és Sztálin forog a sírjában hogy ezek feltámadtak…
  Majd a Betyársereg rendet rak asszem megint lesz üldözés s nem fognak grófók hercegek gadzsók csurárók uzsorások uralkodni és rajkodni…

 • Endre Hídvégi

  Ez a vég… a tetves, faszszopó Jabronka meg Bokros, így együtt…Istenem, ez a két szemét geci még egyáltalán létezik…

  • Wincs Eszter

   Kussolsz nyavalyás. Seggnyaló ostoba barom.

   • Endre Hídvégi

    Kedves édesanyádat nyugodtan baszd szájba a ravatalon rühes DK-s geci. Az ilyen saját nevét és mocskos pofáját vállalni nem merő szarfaszú bérkommentelő genetikai hulladékoktól mint te is vagy, úgy kéne megszabadulni, hogy gondosan kibelezünk, aztán felzabáltatunk a patkányokkal, akik közé valók vagytok!

    • Wincs Eszter

     Ostoba hülye!
     Miből gondolod hogy DK-s vagyok? Elarulom, egyik sem a szívem csücske. De ezeket még annál is jobban utálom!
     Takarodjanak végre! És te is takarodj a primitív hozzászólásoddal együtt.

     • Endre Hídvégi

      Primitív te vagy köcsög kistáska! Elképesztően unintelligens és buta vagy! És próbáld felvállalni a nevedet és a pofádat, hitelesebb lennél még a faszságaiddal együtt is. Így csak egy szarkupac senki vagy!

     • Wincs Eszter

      Jól van gyökér.. sikerült megint magadból kiindulnod. A hitelesség nem ezen múlik, a vélemény számít. A véleményem akkor is ugyanaz!
      O1G! A Fidesz pedig tolvaj! Te meg jobb ha kussolsz!

     • Endre Hídvégi

      Ne izgasd magad, mert a végén még beszarsz, annál nagyobb szarkupac leszel…Mi a szájba baszott anyádért kussoljak te idióta? neked minden hülyeséget lehet mondani, nekem, a tőled fényévekkel okosabbnak meg nem? Nekem változatlanul a véleményem: rohadj szét te mocskos patkány!

     • Wincs Eszter

      Nem izgatom magam. Sőt! Jó nézni, ahogy itt vergődsz, és próbálkozol mindenféle szennyel igazolni azt, ami nyilvánvaló hazugság. Azért kussolj, mert értelmeset nem tudsz hozzászólni. Nem sajátjaid a gondolatok, a nyalonc agymosott propadanda jön belőled. Húzzál a 888-ra kommentelni. Ott sztár lehetsz. Okosnak meg csak hiszed magad. Itt egyedül vagy a gondolattal, és a nyomorúságoddal is! Illedelmesen el is köszönök tőled. Pá pá Bandika!
      https://uploads.disquscdn.com/images/63a67321047e847ec0270f4530fb4bfd799fafb097ffedc9d0bdc1bee95608e0.jpg

     • Endre Hídvégi

      Te genderfasiszta, faszszopó, vörös bértollnok! Még ahhoz is gyáva szar vagy, hogy férfi nevet válassz magadnak. Egyébként megtudnom, hogy ki is vagy, nem tart déltől harangszónál tovább, aztán ha találkozunk, kezdj el rettegni…Veheted fenyegetésnek is piciny kis szartakony!!!! No, neked is pá,pá…

     • Veronika Szabó

      Te rohadék narancsos tetű ! ……. cigó-segget nyaló vadbarom !

 • Németh Attila

  Bár így lenne , de sajnos , elsikálják!

 • Bori Gévay

  És ez esetben is a baj ott van, hogy: “a hivatalok malmai lassan őrölnek”. Mire megőrlődik minden, addigra úgy elrejtik, hogy tán még maguk sem találják. 🙂

 • Kálmán Tamás

  Ezt a Fich & vajon miért nem tudja, hiszen éppen most minősítette fel Magyarországot. Inkább úgy tenném fel a kérdést: mennyiért nem akarja tudni ?

 • Sándor Barna

  Úgy látom, hogy szinte az összes Orbán-párti hozzászólást kitöröltétek.
  Ezzel is ezt fogjátok tenni!
  Egyetlen kérdésem miatt:
  Ki is az a Bokros Lajos?!

  Honnan ismerjük?!
  Mit tett az országgal?!
  Mit tett az ország polgáraival?!
  Mit tett a Költségvetéssel 1995-1998. közötti időszakban?!
  Milyen világ köszöntött ránk utána éveken keresztül?!
  Emlékeztek még?!
  A közelmúltbéli nyilatkozataiból sejthetjük, hogy most ugyanazt tenné…
  Szavazzatok rá!
  Nem kell a Cavinton, az sem segít rajtatok: Újra át akarjátok élni az 1995-1998-as időszakot…
  Megérdemlitek, de nem azért mert az ellenzékhez tartoztok, hanem azért, mert ti magatok is ugyanolyan szenilisek vagytok, mint a vezéreitek, akik a múlt hibáiból semmit sem tanultak húsz év alatt sem… Másodszorra sem fogtok belőle tanulni, ha még megélitek, harmadszor is ugyanúgy csináltok mindent… Kútba ugranátok, csak mert egy általatok istenített ti kutyátok kölyke ezt hirdeti egyedüli lehetőségnek…

  Mi viszont sok-sok lehetőséget látunk, és igyekszünk, hogy ne legyen lehetőségetek annak az egyetlen útnak az újbóli végigjárásához, mert az a pokolba vezet…

  • Veronika Szabó

   Ki az az Orbán Viktor?…….Soros kivakarta a csúti vályogsorról és csicska bandájával taccsra tette Magyarországot! ………akinek FarkasFlóri az egyes számú tanácsadója az szerinted milyen ember?….ember egyáltalán?

   • Sándor Barna

    Ezek után a következő kérdés: Ki az a Veronika Szabó?! Ki vakarta ki Veronika Szabót, és honnan?! …. Úgy fogalmaz, mint egy kisiskolás: “csicska”. Szüksége lesz még néhány évre, hogy a politikához felnőjön… Az országot Bokros tette tönkre, ő volt a legelső ebben a sorban. Aztán folytatta Gyurcsány, őt pedig Bajnai követte. A legnagyobb kárt Bokros okozta, a legalattomosabban pedig Gyurcsány működött. Bajnai meg a legcsicskább volt, az ön szóhasználatával élve… Ön pedig eddig sem tudta ezt, és ezután sem fogja tudni, mert a valóság önt egyáltalán nem érdekli…

    • Veronika Szabó

     Orbán a csúti vályogsori suttyó és maffia bandája?……….Te agymosott, vadbarom Barna Sanyi ! Hol élsz?……..egy percre sem jössz ki a csúti füstös seggéből? ……..Idióta! 2017 -et írunk és a narancsos maffia már 7 éve garázdálkodik ! …….. szerintem is nagyon égő rátok nézve, hogy egy nyomorult vályogsori suttyógyereket választottatok vezérnek ! ………szánalmas vagy !

 • József Balogh

  Kedves József miről beszél a bankok most mit csinálnak magyar családokAt szó szerint kinyirják, adós rabszolga lesz nem tudom ön fél?

 • József Balogh

  orban és csirke tolvaj bandája csak a devizásoktól 800 milliárdot lopott ell ezt osztogatják, ország adósága nőtt ,lehet tetveseknek nevezni a bal libiket de a magán embereket a családoktól nem lopták el a Pénzünket ahol több száz év munkája veszett el nem tudom orbanak csokolt már kezet?

  • József-Istvan Franczia

   Tisztelt József Balogh ! Hogy nyílna meg a föld maga alatt mikor ilyen égbekiáltó hazugságokat ír !!! Hogy nem száll magára az a sok átok ami a ballibsiket érintette mikor Bajnai tevékenysége okán emberek akasztották fel magukat mert mikor már nem fizettek cégei, még akkor is kötelezte a gazdákat hogy szállítsák be a leszerződtetett ludakat fizetség nélkül !!! Majd mikor mindenüket elvesztették felkötötték magukat !!!! Hogy átkuk sújtson önre mikor még egyszer ki meri ejteni száján vagy leírja hogy ők magánemberektől, a családoktól nem loptak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Orbán a devizásoktól nem lopott, hagyhatta volna hogy napi árfolyamon törlesszenek de 220ft./svájci frank helyett 180ft.-on váltatta át amiért egész Európa elismeréssel adózott (mindenki azt mondta milyen szerencsések a magyarok hogy rögzitették a svájci frankot 180 ft.-on.), csak kezdik elfelejteni, 2010-ben a svájci frank 220ft körül zárt, de 180ft.-on lehetett vég törleszteni !!!

   • Wincs Eszter

    Pedig jól irta B. J. Így van! Fogd már fel végre! Tolvaj a kormányod az egész hordájával együtt!
    Valóban 180 fton lehett végtörleszteni, de kiknek? Akik megtehették. Aki nem, azok most is nyögik, és még hosszú évekig fogják, mert a különbözetet ugyanúgy ki kell perkálni csak később. Nem csinaltak semmit, csak eltolták az adósságot későbbre. Ennyit a világra szóló intézkedésükről!
    Takarodjanak végre a közéletből!

    • József-Istvan Franczia

     Én fogjam fel már végre ? Te agyhalott !!! Tudatlan marha, hát az ilyenek miatt nem halad rendesen előre az ország ! Nem csoda hogy egyre kecesebben kíváncsiak rátok ! Nos, te észlény, nem kellett senkinek hogy legyen megtakarítása amiből vég törlesztett, egyszerűen bement a bankba és kérte a forintosítását a hitelének és 180ft-on forintosították a svájci frank típusú hitelét !!! Az ilyen marha mint te, akarod megmondani hogy ki takarodjon a közéletből ??? Mondjad csak, mondjad a magadét, egyre kevesebben figyelnek az ilyen szánalmas pojácákra mint amilyen te vagy !!! Buta vagy értsd már meg ! Az elején nem értettem miért írsz csak annyit hogy ” Idióta ”
     Most már értem s meg van bocsátva a személyeskedés, hiszen ezzel próbáltad leplezni tudatlanságodat !!!!

     • Wincs Eszter

      Te komolyan elhiszed hogy a 180 ft és a 280 ft közötti különbséget nem kell kifizetni? Milyen rendesek lettek ezek a bankok!
      Dehogy lettek! Az arfolyam kulonbseg miatti adósság megmaradt csak aki nem tudta azonnal egybe kinyögni, az fizeti csak később. Nem egy ilyen ismerősöm van sajnos. Annak volt segitség akinek volt pénze egyben kifizetni. Ez egy szemfényvesztés.

     • József-Istvan Franczia

      Nem hiszem, tudom !!! 180ft. on rögzítve váltották át a svájci alapú hitelt, így forintosították !!!

     • Wincs Eszter

      Ez ok. De a különbözetről nem beszélsz! Az van! Fizetni kell ugyanúgy. Sajnos ez a helyzet.

     • József-Istvan Franczia

      Te teljesen hülye vagy vagy nekifutsz néha s úgy leszel ennyire hülye ???? Személyesen nekem 180ft.-on forintosította a svájci alapú hitelemet a bank, onnantól forint hitelem volt, nem kellett a különböztetett fizetnem !!! Mindenkinek volt rá lehetősége, volt aki élt vele volt aki nem ! Olvas utána ! Ennyire egy értetlen …… rég láttam !

     • Wincs Eszter

      Még nem kellett! Azt majd később. Nem jótéteményi intézmények a bankok hogy lemondjanak az árfolyam különbözeről…. de mindegy. Értetlen vagyok, meg hülye… Hagyjuk egymást inkabb.

     • József-Istvan Franczia

      Helyes !

     • Veronika Szabó

      Minek hazudsz Józsi-Pista? …….az ilyen sz@rosszájú fidess-hívőknek közpénzből fizette ki a hitelét a Fidess 180,-Ft-on ! ….azért véditek a zsebdiktátort és rendszerét !

     • József-Istvan Franczia

      Nem fizettek ki senkinek semmilyen hitelét közpénzből ! Csupán az ilyen seggnyaló picsák hazudják ezt amilyen te vagy !

     • Veronika Szabó

      A seggnyaló , agymosott f@sz az te vagy, aki elhiszi, hogy a fideszes retkeknek volt pénzük amiből kifizették a hitelüket. DajcsTompika haverja a paralimpikonok pénzét lopta el, hogy kifizesse a hitelét, ez kiderült !…….. telipofával hazudni a fajtád szokott. …….eltanultátok a csúti cigógyerektől ! ……..a rohadék hazudozó, tolvaj, hazaáruló gazembertől !

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott, disznók fattya ! Nem tudod senki anyagi helyzetét csak vádaskodsz de nem teszel egy lépést sem hogy vádaiddal szembesítsd azt kit vádolsz, mert félsz hogy a sivár életed hátralevő részét munkával kellene töltsd hogy fizethesd a rágalmak miatti kiszabott kártérítést s perköltségeket !!! Mantrázod a beléd oltott baromságokat ! Elhiszed hogy mindez igaz, de nem veszed a fáradságot hogy elgondolkodj rajta ha mindez igaz volna hogy hogy nem jelenti az ellenzék nemzetközi fórumokon s nem fordul nemzetközi segítségért !!! Látod az igazságot, tudod az igazságot, mégis hiszel a hazugságnak ! Csak a tények és az igazság nem érdekel !

     • Veronika Szabó

      Mit tudsz te agymosott barom? ……..a fideszes propaganda hazugságot nyomod !

     • Erika Seres

      Nem jól tudod, nézz utána !

     • Erika Seres

      Mielőtt tudatlan marházok valakit, a VALÓS tényekről tájékozódok, vagy nem szólok hozzá, nehogy én legyek a tudatlan marha a végén. Nem kellene összekeverni az árfolyamgátat a forintosítással, sem a végtörlesztéssel. Mindhárom teljesen másról szól ! Mint ahogy a devizahitel, és a deviza-alapú hitel is! Ha a gugli olyan jó barát, ennek már utána lehetett volna nézni, kérem !

     • Erika Seres

      Ja, és bocsi, nem szoktam ismeretlenül ítélkezni, de néhány hozzászólásából levonva a következtetést, inkább az ilyen szűklátókörű honfitársaink miatt ” nem halad előre az ország”!

 • József Balogh

  Kedves József ahogy olvasom önt csőd közeli helyzet volt irja, tehát a magyar kormány bukott volna meg vagyis az ön vezére, pardon az ön királya, tehát mindenki nulláról kezte volna hogy kormányon tudjon maradni a magyar állam polgárokat adósitotta el mindent elkövetet hogy kormányon maradjon az sem érdekelte hogy több ezer öngyilkos lesz családok százezrei földönfutová lessz százezrek elhagyják az országot csak hogy az ön királya és faszszopói a magyar családokat továbra is fosztogassa.

 • Ballerhunter2

  Bokros megint hozza a szokott formáját és baromságokat beszél.

  • Veronika Szabó

   Attól félek, minden szava igazság! ……a narancsos maffia rászolgált a bírálatra !

 • Mária néni

  Ki ez a paraszt a képen?

 • Mária néni

  “Hogyan „lophatta meg” az Orbán kormány az elmúlt
  7-évben a magyar az embereket:
  Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha
  komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.
  Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül
  felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.
  Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is
  azokat, akik nem akasztották fel magukat.
  Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet
  miközben Németország vízben úszott.
  Majd tovább loptak és átlag 25 %-al csökkentették a háztartások rezsijét a víz
  csatorna és gázdíjakat.
  Eltörölték az örökösödési illetéket az ingatlanok, ingóságok és vállalati
  vagyonok után.
  2011-től újra 3 évig jár a Gyes.
  Adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérő kismamákat
  700 ezer gyerek kap napi háromszori étkezést szünidőben is!!!
  Ez év végéig összesen 500 ezer gyermeknek biztosít ingyenes vagy rendkívül
  kedvezményes üdülést az Erzsébet program.
  10 millió Ft vissza nem térítendő támogatással, 10 millió Ft kedvezményes
  hitellel és 5 millió Ft áfa mentességgel segítik a három gyermekes, vagy
  legalább három gyermeket vállaló házasokat lakáshoz jutásban.
  A gyerekes családok jelentős adókedvezményben részesülnek három gyerek után
  gyakorlatilag nincs személyi jövedelemadó az alacsonyabb jövedelműeknél a
  kedvezmény levonható egyéb bérteherből.
  2017- től már 1743 milliárd Ft jut családtámogatásra.
  Az újonnan házasulók havi 5 – 5 ezer Ft támogatást kapnak.
  19- ről 10 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó és 4 % –al a bérek
  közterhei.
  Egymillió ember üdülését segíti a Szépkártya.
  Gátlástalanul tovább „loptak”, így sikerült rendbe tenni a költségvetést és a
  gazdaságot. Visszafizettük idő előtt a 18 milliárd dolláros IMF hitelt és az 5
  milliárd Eurós Európai Bank- tól felvett hitelt. Amit Gyurcsányék voltak
  szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre felvenni, hogy majd a Fidesznek
  kelljen visszafizetni. Remélték, hogy Orbánék belebuknak! (Megjegyzendő hogy a
  Paksi Atomerőműre, 30 évre 10 milliárd Eurós hitelt veszünk fel beruházásra,
  nem pedig az összeomlás elhárítására.
  Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal,
  kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az
  Eszközkezelő létrehozásával, a magáncsőd intézményével, az ingatlanok áron
  aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.
  Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.
  Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a
  kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF hitel visszafizetése lehetőség
  az önálló gazdaságpolitikára.
  A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 %-ra csökkent.
  A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor
  András féle MNB- vel ahol évente 100 – 200 milliárdos veszteség keletkezett,
  amit a költségvetésnek kellett pótolni.
  Az államadóság a GDP 82 %-ról 74 % -ra csökkent.
  A GDP az idén 4 %-os lesz.
  Rekordokat dönt a külföldi tőke beáramlás a beruházások formájában és nő a
  profit visszaforgatása is.
  Évente 5-10 százalékkal nő az idegenforgalom bevétele mivel nő a belföldi és
  külföldi turistaforgalom.
  A külkereskedelmi mérleg 9978 milliárd Euró többletet mutatott 2016-ban és az
  export folyamatosan nő.
  De nem volt elég a „lopásból”, így kifizették az összes önkormányzat adósságát
  685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett PPP konstrukcióban
  (Magyar Bálint , SZDSZ) felvett visszafizethetetlen adósságát.
  Közben csökkent a munkanélküliség több mint hétszázezer új munkahely létesült.
  Így a munkanélküliség 4.3 százalékos az egyik legalacsonyabb az Unióban.
  Visszavásároltuk az oroszoktól a MOL részvények 25 %-át.
  Visszavásároltuk a gáztározóinkat, az energiaszolgáltató szektorokat (gáz,
  villany, víz,) a külföldi tulajdonosoktól.
  Visszavásároltak bankokat így a hazai tulajdoni arány 50 százalékos.
  3400 milliárd Ft jut a megyei jogú városok fejlesztésére a Modern Városok
  program keretében.
  1500 milliárd Ft jut vasút fejlesztésre
  300 milliárd F t.-értékű turisztikai fejlesztés folyik
  Törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól és 60 ezer magyar gazda vehetett
  állami földet.
  Az elmúlt hét évben 7000 milliárd Ft-a nőtt az állami vagyon.
  9 százalékra csökkentették a társasági adót, mely a legalacsonyabb az Unióban
  Racionalizálták a közigazgatási ügyintézést az okmányirodákkal, az egyablakos
  ügyintézéssel.
  Folyamatosan nőnek a reálbérek és az átlag kereset is ez utóbbi idén a
  tavalyihoz képest 14 százalékkal
  Az idén 15 százalékkal nőtt a minimálbér és 30 százalékkal a szakmunkás
  minimálbér
  És csak „lopnak és lopnak” ennek következtében a ciklusban 50 százalékkal nőnek
  a pedagógus bérek, 50 százalékkal a rendvédelmi dolgozók bére, 30 százalékkal a
  kormány tisztviselők bére, 30 százalékkal a vasutasok bére, 30 százalékkal a
  vízügyi dolgozók bére, 50 százalékkal nő az Államkincstár és az egészségügyi
  dolgozók bére 2019 ig. besorolástól függően 52-74 százalékkal nő és 2017 végéig
  két részletben 200 ezer Ft-tal nő az orvosok bére havonta. Közben folynak a
  tárgyalások a köztisztviselők bérének emeléséről.
  300 milliárd Ft-tal segíti a kormány a munkahelyek megőrzését a kis és
  középvállalatok támogatásával az un. Munkavédelmi akciótervvel.
  A nyugdíjak a választási ígérethez híven megőrizték vásárló értéküket
  nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a rezsicsökkentéssel
  kb. egyhavi értékükkel nőttek.
  Nem maradt ki a „rablásból” az egészségügy sem, így az alábbi
  kórházfelújításokra került sor: Szent Imre kórház 6,8 milliárd Ft., Egri Markot
  Ferenc Kórház 6 milliárd Ft., Sport Kórház 10 milliárd Ft., Körmendi Kórház 1,4
  milliárd Ft., Veszprémi Cholnoky Ferenc Kórház 1,4 milliárd Ft., Zalaegerszegi
  megyei kórház 30 milliárd Ft., Dombovári Szent Lukács Kórház 1,8 milliárd Ft.,
  Győri Petz Aladár Kórház 11.2 milliárd Ft., Teljes felújítás a Pécsi 400 ágyas
  egyetemi klinikákon 15 milliárd Ft., Szombathelyi Markusovszki Kórház 6, 3
  milliárd Ft., Hatvani Albert Schweitzer Kórház 3,5 milliárd Ft., Bethesda
  Gyermekkórház 150 millió Ft., Debreceni Kenézy Kórház 500 millió Ft., Kaposvári
  kaposi Mór kórház 600 millió Ft., Békés megyei Pándy Kálmán Kórház Gyula 6,6
  milliárd Ft., Budapesti Bajcsy Zsilinszki Kórház 700 millió Ft., Karcagi Kátai
  Gábor Kórház 800 millió Ft., Várpalotai Szent Donáth Kórház 800 millió Ft.,
  Budapesti Uzsoki Kórház 6,5 milliárd Ft., Nyíregyházi Jósa András Kórház 1,1
  milliárd Ft., Hódnezővásárhelyi és makói egyesült Kórház , 3,3 milliárd ft.,
  Továbbá felújítottak 60 mentőállomást, átadtak 20 új mentőállomást, vásároltak
  500 új mentőautót.
  50 százalékkal nőtt a CT és MRI vizsgálóeszközök száma.
  A „katasztrofális” egészségügyi helyzetet az is jellemzi, hogy jelentősen
  csökkent a várólisták száma és a várakozási idő. Olyannyira, hogy Nagybritániából
  ide járnak műtétekre (168 óra !!!), mert ott nem tudnak időpontot mondani. Fél
  Európa ide jár fogorvosi ellátásra. Párizsban két hetet kell várni, hogy
  bejusson valaki a körzeti orvoshoz, a mentő nem megy ki bemondásra, a körzeti
  orvos legtöbb helyre nem megy ki, mert fél. Nem úgy, mint itthon, ha negyedórán
  belül nincs a helyszínen a mentő bárki telefonhívására, már tombol a sajtó.
  Szóval az egészségügy sehol sem Schwarzwald klinik, vagy Bergdoktor. Londonba
  ha bejut valaki egy körzeti rendelőben ott ül egy turbános ember zakóban és
  rögtön szól hogy ne gyere közelebb, megkérdezi mi a bajod, beüti számítógépbe
  ír egy receptet és „see You again.” Sorolhatnám USÁ-tól, Kanadáig a
  rémtörténeteket.
  Havi 260 ezer Ft-tal nőtt a háziorvosi praxistámogatás.
  Mintegy ötszázmilliárdos egészségügyi fejlesztési program valósult és valósul
  meg a ciklusban mely a legnagyobb a magyar egészségügy történetében.
  Most indul egy 600 milliárdos kórházfejlesztési program.
  „Lerabolják” az oktatást is, így 2016 – 17-ben 230 milliárd Ft. jut
  infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft-al jut több az
  oktatásra mint 2010-be.
  Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda így ahol nem volt, a
  program keretében harminc új uszoda épül.
  Ingyenes lesz a nyelvvizsga megszerzése.
  900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.
  Nem maradt ki a „rablásból” az épített környezet és örökség sem. Ezért indult a
  kastély és várprogram melynek keretében a nemzeti emlékezet és a turizmusban is
  fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg. Így a füzéri vár, a
  diósgyőri vár, szigeti vár, egri vár, kisvárdai vár, a sümegi vár, a soproni
  várfal, a gyulai vár, a szerencsi Rákóczi vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai
  vár, a várgesztesi vár, a visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki
  vár, Somló vára, nagyvázsonyi Kinizsi vár, a várpalotai Thury vár, az ónodi
  vár, a regéci vár, a sárospataki Rákóczi vár, Szádvár, a siroki vár, az
  esztergomi vár, Drégely vára, Hollókő vára, Nógrád vára, Fehérkő vára, a
  sárvári Nádasdy vár, Szarvaskő vára, Csobánc vára Szigliget sopronhorpácsi
  Széchenyi kastély,
  A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító széthordott
  kirabolt lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg illetve újul meg.
  jelentős idegenforgalmi vonzerőt jelentve. Igy a tiszadobi Andrássy kastély, az
  edelényi Hulier kastély, a füzérradványi Károlyi kastély, a dégi Festetics
  kastély, a hatvani Grassalkovics kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a
  fertődi Esterházy kastély, a bajnai Sándor- Metternich kastély, a majki
  kamalduli remeteség, a kisbéri Batthyányi- Wenkheim kastély, a dénesfai Ciráky
  kastély, a lovasberényi Ciráky kastély, a soponyai Zichy kastély, a fáji Fáy
  kastély, a bicskei Batthyányi kastély, a csákvári Esterházy kastély, az
  iszkaszentgyörgyi Bajzáth- Papenheim kastély, a váli ürményi kastély, a sopron
  horpácsi Széchenyi kastély, a mihályi Dőry kastély, a szanyi püspöki kastély, a
  tatai Esterházy kastély, a szécsényi Benczur kastély, az acsai Prónay kastély,
  a péceli Ráday kastély, az aszódi Podmenicky kastély, a váchartyáni Rudnay
  kastély, a somogysárdi Somsich kastély, a sümegi püspöki kastély, a vassurányi
  kastély Shilson kastély, a körmendi Batthyányi kastély, a szabadkígyósi
  Wenckheim kastély, a kállósemjéni Kállay kuria, a gyulai Almássy kastély, a
  fehérvárcsurgói Károlyi kastély.
  Megújulnak a zsidótemetők vidéken és Budapesten (Kerepesi u.), a zsinagógák pl.
  a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.
  Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso kincset, a Magyar Nemzeti
  Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyűjteményeket.
  A felsorolt gátlástalan „rablások” után rávetették magukat Budapestre és azt is
  „szétlopták”. Így rendbe tették a 4 –es metró kaotikus beruházását jelentős
  értékű pereket nyerve a külföldi beszállítókkal szemben. (Alstom) Befejezték a
  szintén átláthatatlan Bálna épület beruházását, kicserélték a budapesti
  autóbusz parkot, konszolidálták a szocik által lerohasztott nyolcvan milliárdos
  adóság tehertől roskadozó BKV-t, felújították a Széll Kálmán teret amit 20 évig
  Demszki ígérgetett, befejezték a rohadó Tüskecsarnokot , ragyogó
  sportlétesítmény uszoda és jégpálya lett belőle, felújították az Erkel
  színházat amit a szocik le akartak bontani. Felújították a Vigadót, eredeti formáját
  nyeri vissza a Szépművészeti Muzeum, megújul világszínvonalon az Állatkert épül
  benne a Biodrom, megújul Európa díjas tervek alapján a lerohadt Városliget,
  megújult és eredeti formáját nyerte vissza a Országház és a Kossuth tér, mely
  már egy balkáni pályaudvar koszlott parkolójához hasonlított, megújult a volt
  Osztyapenkó szobornál a Sasadi útnál az M1-M7 bevezetőszakasza, megújult a
  lerohasztott Várkert bazár, felújították a Károly körutat és megépült e fonódó
  villamos, megújult a Citadella, beindult a Budai vár rekonstrukciója (lovarda,
  testőrségi palota, Stöckl lépcső, Szent István terem, Karmelita kolostor, volt
  Honvédelmi Minisztérium) Teljesen felújítják az Operaházat ami egy új raktár és
  díszletbázist is kapott a Kőbányai úton. Megindul a 3-as Metró felújítása amire
  negyven évig semmit sem költöttek és teljesen felújítják a régi metró kocsikat.
  Csodálatosan felújították a Margitszigetet, a parkot, a szökőkutat, a lerobbant
  Kaszinót.
  Ez se volt elég, a sportot is „lerabolták”. Ezért épült és épül több futball
  stadion, FTC, MTK, DVSC, Vasas, Videoton, Haladás, DVTK épül a Puskás Ferenc
  stadion (volt Népstadion), megépült világszínvonalon a Győri ETO kézilabda
  csarnoka. És „volt képük” megrendezni az eddigi legjobb úszó-világbajnokságot,
  megépíteni a Duna-arénát, az előttük lévő rakpartot, felújítani a Dagályfürdőt,
  felújítani margitszigeti Hajós Alfréd uszodát, a Komjádi uszodát, megrendezték
  Győrben nagy sikerrel az ifjúsági olimpiát. 2010 és 2016 között 400 milliárd
  Ft. jutott sportra ebből a tavalyi évben 180 milliárd. Soha ennyi pénzt nem
  kapott a magyar élsport, tömegsport és diáksport. 2017 ben ez az összeg mintegy
  20 milliárddal lesz több.
  Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája!!! Ez nem abban merül ki hogy
  linguálisan tamponáljuk az aktuális európai kretén politikusok és magukat
  főnöknek képzelő EU-s tisztségviselők ülepeit, hanem képviseljük saját
  érdekeinket, és próbáljuk őrizni szuverenitásunkat a gazdaságpolitikánkban, a
  migráns politikánkban, a külkapcsolatok építésében és nem kushadunk ha nyugaton
  valaki felemeli a mutatóujját. NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk
  elszigetelve! Járt itt a kínai elnök, a kínai miniszterelnök, japán
  miniszterelnök, német kancellár, angol miniszterelnök, orosz elnök, egyiptomi
  elnök, izraeli miniszterelnök, lengyel elnök és jön a francia elnök. Majd
  megszokják Európában, hogy van önálló véleményünk.
  A fékeveszett „rablás” kiterjedt a határon túlra is. Nem átallottak
  állampolgárságot adni az elcsatolt területek megalázott kifosztott ma is sokban
  elnyomott magyarságának. Így több tízmillió Ft-tal támogatják a vajdasági és
  kárpátaljai magyar oktatást, a szórványkollégiumokat. 50 milliárd Ft-tal a
  vajdasági, 20 milliárd Ft-tal a kárpátaljai magyar vállalkozásokat pályázati
  rendszerben. Jelentős összegek jutnak a kiemelkedően fontos határon túli világi
  és egyházi magyar műemlékek felújítására is. De például, finanszírozzák a
  szabadkai zsinagóga felújítását is.
  De itt nem álltak meg érzéketlenül „kifosztották a családokat, az embereket”.
  Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett,
  D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási
  rendszerét. Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelező óvodába járást,
  beindult egy bölcsődei program ahol tíz gyerek estén minden településen
  kötelező biztosítani a bölcsődei elhelyezést. Folyamatosan növelik a béreket, a
  munkahelyeket, Mivel ugyebár a lakosság folyamatosan drámaian szegényedik
  évente 4-5 százalékkal nő a fogyasztás, hétvégeken nem lehet wellness hotelben
  szobát kapni, növekszik a külfödi és a belföldi utazások száma, vasárnap nincs
  hely a vendéglőkben nemzeti sport lett az evésfesztivál falun városon. A magyar
  lakosság rendelkezik Kelet –Európában a legmagasabb GDP-hez arányított
  vagyonnal, ami a GDP 95 %-a (Szlovákia, Románia 55%, Lengyelország,
  Horvátország 70 %,) miközben a legalacsonyabb a lakossági eladósodottság
  Európában (Európai Központ Bank). Évről évre nőnek a megtakarítások így a
  válság előtti nulláról évi 5,6- ra emelkedett. Ma már az Államkincstárban az
  államadósság több mint 20 százalékát igen kedvezően a lakossági állampapírok
  fedezik. Ez a legmagasabb Európában, utánunk Írország következik 8 százalékkal.
  Lehetne még sorolni mi minden történt e hét év alatt ( pl. hűtőgép,
  gázkonvektor, mosógépcsere program), de kontrasztként nézzük honnan indult ez a
  kormány.
  Mert feriék nem loptak, feri tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott,
  táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a
  Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot
  keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben
  hazudott reggel-délben-este. Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe.
  Történelmi beszédeket mondott a Múzeum kertben március 15-én, miközben
  mesterlövészek vigyázták, fagatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„ Modern
  volt nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva
  országot.” És ebbe majd bele pusztult. Kitagadta a határon túlikat és így
  „megvédte” az országot 25 millió romántól.
  Ennek következtében ugrott a pannon puma és vele az államadósság 52 %- ról 84
  %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5 néha 6 választáskor 8-9 százalékra, a
  munkanélküliség 12 százalékra. Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok,
  a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak. Ragyogó elképzelések voltak az
  egészségügyben heveny kórház bezárásokkal, vizitdíjjal botrányos inzultusokig
  fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen
  korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600
  milliárd Ft kivonásával.
  Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a
  pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák
  sanyargatásával, a követelményrendszer relatívizálásával, a szülő gyerek
  pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPP programokkal, a több
  milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos
  tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó
  egyetemekkel és képzésekkel!!!
  Csődbevitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót ahol
  tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket egyeseket
  öngyilkosságba hajszolva. Így fosztották ki a Megyeri híd építőinek és a
  Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot. 4-es Metró
  beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV
  tartozása. Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek
  Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat
  Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb, stb stb. Az országot
  tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök az elnök Erdei úr
  döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot
  a devizahitel rabságában a lakosságot.
  Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret,
  MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát,
  bankokat, Andrássy úti palotákat. Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás
  szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF- es gigahitel és az EU
  lélegeztetőgépén. Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk.
  Lehet választani csak tessék, tessék!”

  • Mr. Bell

   Ez igen! Ezt jol osszeszedte valaki.

   • Mária néni

    Nem én 😊

    • Veronika Szabó

     Bemásoltad a hivatalos fideszes propaganda dumát! Gratula !

 • Token

  Nem csak az EU-ban kellene reménykednünk. Magunknak kellene rendet rakni házunk táján.

 • Abádi Szabó Imre

  Könyörgöm, ne válaszoljatok ennek az agyalágyult jóskapistának, mert ez élteti a rohadék trollját. Én már blokkoltam, blokkoljátok ti is.

 • Hernek János

  Nem a fidesz bukott meg,(sajna)hanem az Unió. Ugyanis ha valóban létezne a demokrácia,meg a jogállam,akkor nem is hagyták volna ezt egyetlen pártnak sem. A helyzet az,hogy most már szinte minden párt a fidesznek dolgozik,mivel belátták,hogy őket nem lehet már leváltani. Legalábbis demokratikus körülmények között. Akár tetszik,akár nem,de a bevándorlás politikájával az Unió megbukott,ezért is nem hoz semilyen szankciókat Orbánék ellen. A fidesz nem a magyar kisembereknek kell már elsősorban,hanem az EU-nak,csak ezt sosem fogják beismerni. Sőt tovább megyek,az Uniónak épp az a célja,hogy minél több munkaerőt vonjon ki az országból,erősítve így a saját gazdaságát,mert rádöbbent,hogy a migránsokkal nem fog tudni mit kezdeni. Bokrosnak az a célja,hogy össze ugrassza az országban maradt embereket,mivel a hatalma már elveszett. Mégegyszer mondom,a valóságban minden párt a fidesznek dolgozik,kivétel nélkül ebben az országban,ugyanis mindegyik a leeső koncot nézi az asztalról. Azért hunynak szemet az egészségügy felett is,mert nem az a cél,hogy egészséges magyar embereket neveljenek,ugyanis kell a hely másoknak,akiknek van annyi pénzük,hogy egy biztonságosnak mondott helyre költözenek. Azt ugye senki sem hiszi,hogy Putyin csak a vezerünk két szép szeméért jött hozzá látogatóba. Mert az igen csak naív,meg az is,aki hisz még az olyan mesékben,hogy demokrácia. A diktatúra,hölgyek urak már elkezdődött,és egyre magasabb fokozatba kapcsol,mivel az érdekek ezt kívánják. Ja,hogy eközben százával halnak az emberek a rossz orvosi ellátás miatt,kit érdekel,hiszen ez a cél,halottakra van szükség,meg rabszolgákra,de elsősorban minél több elhagyott házra,telekre,ahová a tehetősebb,és még élni akaró és szerető,holland,német nyugdíjas itt élvezhesse háborítatlanul a hátra lévő éveit. Miközben persze a mi fiaink és lányaink,pedig növelik az ők gazdaságát,mivel másképp már a nyugat nem is élhetne meg. Szóval nem a fidesznek lesz itt vége hamarosan én úgy látom,hanem az Uniónak,és ebben Magyarország kulcsszerepet játszik,amiért cserébe pár ember rendelkezhet az ország minden vagyonával,és ingóságával. Majd mi többiek nem nézünk oda,de ezért a vakságért csak csurran cseppen majd nekünk is valami. Sajnos ezt nem csak én,de jó pár ember még így látja.

  • vigoro

   “Bokrosnak az a célja,hogy össze ugrassza az országban maradt embereket,mivel a hatalma már elveszett.”
   Bokrosnak soha nem volt hatalma (legfeljebb a saját feneke felett, hogy reggel vagy délután üljön a WC-re).
   Egy pártonkívüli pénzügyminiszter volt, aki egy nagyon erős pártelnök – és miniszterelnök – mellett megcsinálta a gazdaság konszolidációját és növekedési pályára állította a gazdaságot.
   Az 1994-es 2,9%-kal szemben 1995-ben csak 1,5, 1996-ban pedig 1,3%-kal nőtt a gazdaság. (Aztán 1997-ben már 4,6%-ra gyorsult a növekedés.
   A konszolidáció után nekiállt volna a gazdasági reformoknak is, de azt a pártelnök – miniszterelnök, annak népszerűtlen elemei miatt nem merte felvállalni a közeledő 1998-as választásra való tekintettel.
   Ezért lemondott.

 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
  • Mr. Bell

   Istenem! Mekkora egy rakas szar szerencsetlenseg ott egyedul :DDDDDDDDDDDDDDD

   • Mária néni

    Valóban olyan mint egy rakás.
    Láttad, hogy pontot tettek minden szó után? Prolik.

 • Mária néni
  • Mr. Bell

   A Magyar Oriasok egy kepen. :DDDDDD
   A fikaevo szigetvari, a drogos juhasz es a szerencsetlene wannabe kozgazdasz (panamai diplomas), sajnos a negyedik “urat” nem ismerem.

   • Mária néni

    A negyedik szerintem Karácsony, aki kinevezte magát miniszterelnök jelöltnek, miután tönkretette Zglót.

 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
  • Veronika Szabó

   Veszélyesnek minősítette Bokrost a CÖF ? ….akkor igazat beszél ! A fideszes propaganda gépezet Bokrost vette célba ! ………. a narancsos csicska had gatyája már sz@ros ?

 • Mária néni

  No comment:

 • Mihaly Toth

  Luesznek kellene már rájönnie, hogy egy maroknyi agyalágyulton kívül senki nem figyel rá a politikában. Egyébként nekem annak idején nagyon nagy szívességet tett, miközben mindenkit eszelősen szívatott. Azzal, hogy őrült iramban inflálta a Forintot, a fix kamatozású lakáskölcsönöm tőkéjét is sikerült elértékteleníteni. A végén egy havi fizetésemből kiperkáltam az egészet. Úgy, hogy a tőke nem csökkent, hanem növekedett, mivel csak az eredeti törlesztőrészletet voltam hajlandó fizetni. Emiatt a bank állandóan a tőkéhez csapta a különbözetet. Sok “közgazdász” akkortájt fizette vissza a kölcsönét, amikor tartani kellett volna.

 • Mihaly Toth

  Luesznek is meg kellene mutatni, hogy hol vannak leverve a cölöpök és akkor ő is tudna vízen járni.

 • ordas

  Na, most van bajban a Zorbán…. 😀

 • Utána Elötte

  Ez pofázik…két olyan csomagot nyomott ránk, hogy rendesen megéreztük….szeretem azt amikor hatalmon volt szart mindenre csak sz…patta a népet most meg ossza az észt a pincéből.

  • Veronika Szabó

   Azóta a narancsos maffia nyomorgat bennünket!

  • vigoro

   ” Ez szimplán hangzik… Így nincsen hatása!
   Mondhatta volna szebben, kis lovag,”
   (Cyrano de Bergerac)

   Az 1995. március 12-én bejelentett kiigazítási csomag megmentette az ország fizetőképességét[1] és a rákövetkező években helyreállt a magyar gazdaság megbomlott külső és belső egyensúlya, megteremtve a felzárkózó országokra jellemző gyors gazdasági növekedés újraindulásának alapjait. Az intézkedéscsomag ugyanakkor az életszínvonal jelentős zuhanásával járt és névadója számára példátlan népszerűtlenséghez vezetett. (Wikipedia).
   Van úgy, hogy a rossz dolgok közül a kisebbik a jó dolog.
   A forint leértékelés, a vámpótlék bevezetése, a nominálbérek korlátozása, a családi pótlékra jogosultak jövedelmekhez kötött korlátozása, nyugdíj korhatár emelése bakfitty egy országcsődhöz viszonyítva.
   Ha ezt nem látod át, haragudj Bokrosra!
   A pincéből.

 • Mária néni

  Vendéghallgató volt a Bokros Lajos a Marx Károly Közgazdasági Egyetem diákjaként a panamai egyetemen, ezért nem is regisztrálták őt, állítja a volt pénzügyminiszter egykori csoporttársa. Bokros panamai disszertációjának valódiságát az MDF romjain létrejött JESZ párt vonta kétségbe azt állítva, hogy egy 1995-ös panamai levél bizonyítja, az európai parlamenti képviselő csak plágiummal szerezhette diplomáját. Bokros egykori csoporttársa szerint szuperintenzív nyelvtanfolyammal készültek Dél-Amerikára.

  • Veronika Szabó

   A Soros fiókák hol tanulták a gazemberséget? ……..FarkasFlóri orbánc egyes számú tanácsadója hol szerezte a diplomáját? ….dajcsTompika diplomája? …….a bibó kollégista gyerekeket Stumpf mivé képezte ki?……… kussoljatok, szemét narancsosok !

  • vigoro

   Mária néni kedves!
   Biztos abban, hogy nem fordította félre azt a spanyol nyelven írt panamai levelet?

 • Hegóczki Zsolt

  Mire megyünk vele?Kiderül,hogy lopnak megbüntetik Magyarországot az adófizetők pénzén meg kifizetik.Mindig mi szívjuk meg kisemberek.

 • Pinabajusz

  ugat a bajszosbolha

 • Jánosné Proksa@gmail.com

  Ideje lenne, hogy az EU. vizsgálatot inditjon a Fidesz ellen a lakosságot etetik a sok hazugságaikkal a lakosság meg hisz nekik most is kapkodnak osztogatnak, hogy a szavazatokat ő rájuk tegye a nép. A vidéki embereket be csapják igérgetésekből elege van a magyar lakosságnak érdekes amióta a Fidesz van hatalmon mindenki milliárdos lett, mert ellopták az EU. us pénzeket vagy ha valamit csináltak kapkodva újra kellett kezdeni arról nem beszélve minden háromszor annyiba kerültek a be ruházások nagyon a körmükre kell nézni. Ne higgyen senki a FideszneK!!!!

 • Sándor Barna

  Soros 1995-ben, az akkor még 100%-ban magyar állami tulajdonban álló OTP Bank ZRt. részvényeinek 25%-át akarta megvásárolni bagóért. Bokros Lajos, akkori pénzügyminiszter segítségével el akarták távolítani az OTP éléről Csányi Sándort, mert Csányi nem Sorosnak akarta adni az OTP egy negyedét, hanem NyRt.-t akart alapítani és be akarta vezetni azt a részvénytőzsdére. Horn Gyula, akkori miniszterelnök és még néhány vezető politikus felismerte, hogy mekkora veszélyt rejt magában az, ha a legnagyobb magyar pénzintézet egy spekuláns kezébe kerül, ezért Csányi Sándort támogatták Sorossal és Bokros Lajossal szemben. Az OTP NyRt.-vé alakult és mára Magyarország és Közép-Kelet-Európa vezető pénzintézete lett.

 • István Pálinkás

  Nem lesz ennek soha sem vége! El jöttek a kis vasutat is ellenőrizni! Minden rendben volt! Meg még lehetne sorolni hogy miről tud az EU! Vastagon benne vannak ők is! Megint jön a Bokros csomag?????? Vagy marad minden a régi???

 • János Dunai

  sszegény tudatlan hulye.loptatok lapnak lopni is fognak addig még a felhulye torkos fajtatokat ki nem rugjuk a hatalombol.nepszavis szavazast ellenörzest.pártok parament nyet.tudod kocsog mindennek vege szakad egyszer.huzzatok a picaba.new york london tel aviv…orbannak a belét mi fogjuk kitaposni az uj néphatalom a ti beletekkel egyutt

 • Csorba István

  Sajnos, ha ez a jóslat be is teljesedik, megint a magyar adófizetők fognak “ráfaragni”, mert arra nincs lehetőségük, hogy a “VÉTKES hatalom birtoklóit szankcionálják”, csak a magyar államot. Ők majd megint “röhögnek” a markukba, mert már “elbirtokoltak” annyi vagyont, hogy néhány évig továbbra is luxus szinten tudnak élni, majd a KISEMBER szívja meg a szankciókat!

 • Károly Horváth

  sajnos,már nem hiszünk a mesékben …

 • Finta Pálné.

  Nagyon reméljük, hogy végre itt a vége a rablásnak, hazudozásnak, képmutatásnak,és főleg az agymosásnak ! A díszes társaság megbukik,és dutyiba kerülnek mindhalálig !

 • Tamás Nagy

  mikori ez a cikk és mi történt azóta a másfél hónap alatt?

 • Edit Kőszegi Ex Vörös

  De mindeggyik ugyanugy lop èpp mindegy hogy melyik van hatalmon.mind egyforma csak mind màskèpp csinàlja.

 • George Tibor Kovacs

  Bokros pajti elfelejti hogy Mo meg volt az eu előtt is!
  Elfelejti hogy csak az a kis különbség az “adott” pénz ami a befizetés összege felett jön,
  de neki kéne a legjobban tudnia hogy az Eu a nagy vállatok érdekeit képviseli s azok rekord mennyiségű profitot visznek el az országból! A szocik idején annyit hogy egyenesen visszafelé folyt a Duna!

 • Sándor Szűcs

  minde szava szentigaz jolbeszél lalikám iszok egyjot az egézzségedre

 • János Szakács

  Már ideje, hogy valaki tegyen a rengeteg lopás, hazugság, csalás ellen.
  Mészáros, Karancsi és a többi stróman által bekebelezett cégeket, szállódákat stb meg azonnal államosítani kell, mint tették 1945 után.

 • Madarász Bánhegyi

  Ezzel már csak az a probléma, hogy gyakorlatilag már ellopták az összes ellopható pénzt a Fideszesek. Mire kiszab valami büntetést az unió, az már az új kormányt érinti, azaz a Fidesz malmaira hajtják a vizet, hiszen nem csak a tönkretett országot kell helyrehoznia az új kormánynak, hanem még a fideszesek bűneiért is “nekik kell fizetni”. valahogy az az ember érzése, mintha az unió folyamatosan támogatná a Fideszt, ami a néppárton keresztül lehetséges is, azaz az uniós néppárt egy diktatúrát támogat.

 • Éva Hontváriné Lukovics

  Csak egy a baj: ennek is mi isszuk meg az árát.

 • Bitó Sándorné

  Isten beszélne Önből!