Bokros Lajos lerántotta a leplet, hogy mitől félnek Orbánék: “Elhiszem, hogy tele a gatya. A játéknak vége lesz hamarosan.”

Bokros Lajostól nem szokatlan a kemény beszéd. Most is páros lábbal szállt bele Orbánékba. 

“A fiúk lopnak,

erre jött rá az Európai Bizottság. Nos, mi ezt már igen régóta tudjuk. Gyanítom, hogy Brüsszel is régóta tudja, csak hát jogállamban (ilyen az Európai Unió, nem Magyarország), a hivatalok malmai lassan őrölnek.

Össze kell szedni a bizonyítékokat, alaposan fel kell készülni az ellenőrzésre. Na, most az EU elkészült. Budapestre küld egy hadseregnyi ellenőrt, hogy évekre visszamenően megvizsgáljanak csaknem minden, legalább részben a “hanyatló nyugat” adófizetőinek pénzéből fedezett projektet, közbeszerzési eljárást. A Fidesz önkényuralom megszokott pökhendi módján igyekszik lekicsinyelni ezt a lépést. Pedig ezúttal jeges kéz markolt a szívükbe. Egyre fokozódik a rémület. A Fidesznek eddig jól kimódolt terve volt a hatalom és a pénz együttes kisajátítására. Loptak reggel, délben és este, minden hullámhosszon. De ezt nem lehetett kideríteni, feltárni, mert megszüntették a tisztakezű és független ügyészséget és a sajtószabadságot. Erre pontosan azért volt szükség, hogy a Fidesz-bűnszövetkezet garázdálkodásaira sohase derülhessen fény.

Hát, most baj van, fiúk. Arra nem gondoltatok, hogy az általatok papírtigrisnek tekintett EU egyszer megelégeli sorozatos lopásaitokat, hazudozásaitokat? A magyar népnek be tudtátok fogni a száját, de Európának nem. (MIért nem léptetek ki az EU-ból?) Még egy baj van. Az EU pénze nélkül a Fidesz-hatalom egyetlen napig sem életképes. Idén már több, mint ezer milliárd forintot sikerült projektekre elkölteni, mert a hazai költségvetés ezt megelőlegezte. Igen ám, de abban a reményben, hogy ez az összeg hamarosan befolyik az EU kasszájából, így nem lesz belőle hazai költségvetési hiány.

Hát most az lesz. Minden valószínűség szerint az elköltött összeg töredékét kapja vissza a magyar államháztartás. A fideszes rablóbandának ezzel sikerül megduplázni a magyar költségvetés 2017-es hiányát.

Ha erre rájön a nemzetközi tőkepiac, akkor baj lesz.

Elhiszem, hogy tele a gatya. A játéknak vége lesz hamarosan.”

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Kiss József

  A próféta beszéljen belőle…

 • Oláh Péterné

  Majd ha látom.

 • Marcsi

  Úgy legyen!
  Már nagyon elegünk van ebből a tolvaj, korrupt csürhéből!

  • József-Istvan Franczia

   Tisztelt Marcsi ! Ja, ja, hiányzik a csődközeli helyzet s a régi jó gáz ár emelések háromhavonta, a sok munkanélküli s az hogy nyugdíjat közalkalmazottat csak hitelből lehessen fizetni !!! Majd úgy ugrálni ahogy a hitelező s a bankok, multik füttyentenek !!! Hogy minden utcasarkon legyen egy, egy, félkezű rabló, amelyik a maradék kis pénzt is elszedi az emberektől ! Újra hitelt kelljen felvenni a megélhetéshez, amit ha nem tudsz fizetni viszi a lakást házad, vagy mehet ki dolgozni az férj, asszony meg majd csak meglesz a szomszéd “munkanélkülin” !!! Hű miCSODA jó világ jönne !!! -de jó lesz a Marcsi-féléknek !!! De mi lesz az ország józanabbik részével ???

   • OfficeDev Info

    Szerintem Ön elég kuka ahhoz, hogy mindig rábasszon. Szerintem a fideszre szavazzon,

    • József-Istvan Franczia

     Biztosan rá fogok szavazni ! Majd kiderül ki is volt a “kuka” ! “Rábaszni” ellenben biztosan ön is “rábaszna ha visszatérne a baloldal, a gond hogy önnel egyetemben az egész ország “RÁBASZNA” :-))

     • Wincs Eszter

      Agymosott idióta

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Wincs Eszter ! Büdös qrva ! Ez is ugyanolyan állítás mint az öné ! Ajánlom a Google keresőt, tájékozódjon, olvasson, majd érveljen s támassza alá mondanivalóját tényekkel, mielőtt minősít ! Ellenben marad az amit állítottam !

     • Wincs Eszter

      Az a kurva aki teged a világra fosott. Neked kell tájékozódni! Nem az origorol kell okosodni.
      Nem látsz a narancsos ködben az orrodnál tovább..

     • József-Istvan Franczia

      🙂 Mi a gond kisanyám ??? a libsi séród azt már nem bírja ha őt minősítik s nem csak ő minősíthet !!! Lehet hogy téged a világra fostak de kérlek ne általánosíts !!! Még akkor sem, ha látatlanban telitalálatot értem el ! Meg kellene tanulni, hogy abban a pillanatban mikor minősíteni kezdünk valakit, felhatalmazzuk őt is ugyanerre !!! Nincs narancs köd nem is volt sohasem, viszont nyitott szemmel nem azért járok, kelek, hogy nézzek, hanem azért, hogy lássak is ! Mindenkinek ajánlott !

     • Wincs Eszter

      Menthetetlen vagy. Ismerek egy jó papot. Szólj ha már nem bírod..

     • Bori Gévay

      Amiket ezen az oldalon ön állít, azok is hiányába vannak a tényekkel való alátámasztásnak.
      Én meg azt állítom, hogy én vagyok a Csipkerózsika. Elhiszi?

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bori Gévay ! Talán, ha rámutatna valamire mindjárt tudnám prezentálni tényeket ! Közös talán van önökben, ö is állom világban élt egy ideig, s mint ilyen mondhatjuk, hogy ön is egy, Csipkerózsika ! :-))

     • József-Istvan Franczia

      Büdös útszéli qrva !

     • OfficeDev Info

      hámmongyuk’ az se nem rossz álláspont, de én nem fizetek Ön után nyugdíjat, semmi értelme, mert azt is simán elbassza tejre, kenyérre meg macskaeledelre.

     • József-Istvan Franczia

      Prioritás függvénye az egész ! :-))

     • Bubu

      A tét nem a “baloldal”, hanem a szenny rendszer eltakarítása. Ezt pedig a pénz adójának nem csak joga, de kötelessége is!

     • Wincs Eszter

      Helyes!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bubu ! Tud alternatívát ? Nem jobbat csak olyat ami nagyjából a mostanit megközelíti ! Nem olyat aki a gondjainkat csak tetézi ! Lát ilyet ? Mert én nem ! S nem vagyok olyan mint az a marha aki levágta a kecskéjét mert naponta csak 3 liter tejet adott, és tehenet akart ami tizenötöt is ad, de tehén kilátásba se volt így jöttek a megmaradt takarmányra a patkányok ! A vége, se kecske, se tej, ellenben patkányok dögivel !!!

   • Olga Gróf

    Hát József, hol is kezdjem:
    1. Nem volt csődközeli helyzet, mindössze 2008-ban kitört a világválság.
    2. Gázár: a gáz pillanatnyi világpiaci ára alacsonyabb, mint a magyar “rezsicsökkentett” ár.
    3. A munkanélküliség azért alacsony, mert nagyon sokan közmunkán tengődnek, másrészt 9 hónapról, 90 napra csökkentették a munkanélküli ellátást. Aki kikerül a rendszerből, nem rontja a statisztikát.
    4. Most is van félkarú rabló, csak most Vajna papa kaszinóiban, amelyikek nem adóznak.
    5. A devizahitelt a fidesz találta ki, 2002-ben. Az árfolyam a fidesz miatt szállt el.
    6. Akik elhagyják az országot azért teszik, mert itthon nincs lehetőség a normális megélhetésre.
    Hát kb ennyi.

    • kovács judit

     Kedves Olga! Ha nem veszed rossz néven, kiegésziteném azzal, hogy ha nem fizeti valaki a hitelt, MOST is elveszik a házát! És egyre több embert lakoltatnak ki! Még arra sincsenek tekintettel, hogy pici baba van a családban! Imádkozom, hogy Bokros Lajosnak legyen igaza!

     • Judit Vincze

      Én is!!!!!!!!!!!!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Olga Gróf !
     1. Nem hogy nem volt csődközeli helyzet, majdnem totális csőd volt !!! Világválság mint írja az egész világon volt mégsem adósodott el az egész világ s nem IMF hitelből tartotta fen magát !!!
     2. 🙂 Milyen kis viccesnek tetszik lenni ! Amennyiben ez igaz nem tudom miért fizeti az egész EU a miénktől többet a gázért !!! Ők vajon tudják ???
     3. 🙂 mondom én hogy vicces ! Közmunkás egyre kevesebb. Nem találni jóformán sehol munkást ! Nézzen a környezetében körül s látni fogja sokkal többen dolgoznak mint anno Gyurcsány Bajnai érában !
     4. Legalább 10 kocsmát játéktermet ismertem a 90-es években mindenhol átállított gépek “működtek” (egyik ismerősöm szedte be a pénzt s vitte a tulajnak), néhány után nem hogy nem adózott, be se volt jelentve ! Vajna papa kaszinói azért adóznak, tessék csak komolyabban utánanézi ! Viszont az ország szerencsétleneit nem rabolja ki nap mint nap, aki oda jár az nem a gyerek pelenkájának s tápszerének az árát veszítheti el !!! Láttam ilyet s hasonlót nem egyszer, volt olyan akinek én adtam pénzt s zavartam haza ! Sose legyen még egyszer ilyen az országban, ez a legocsmányabb rablás !
     5. A devizahitelt a Fidesz engedélyezte, de !!!! MSZP-kormány beszüntette a lakáscélú kamattámogatási rendszert, amely révén beindult a hitelezési bum Magyarországon. Ráadásul a háztartások devizahitel-állománya ebben az időszakban futott fel, a szabályozás pedig távol állt az akkori kormánytól. Az MSZP-nek és az SZDSZ-nek is súlyos szerepe volt abban, hogy a magyar gazdaság válságba került a későbbiekben a kiköltekezés miatt. A hitelezéssel komoly profitra tettek szert, miközben a kockázatok másodlagossá váltak. Ráadásul szabályozás hiányában olyan szerződéseket tudtak kreálni, amilyet csak akartak, és persze saját érdekeiket képviselték.
     6. Akik elhagyták az országot azok nagyrészt Gyurcsányi s Bajnai politikájának köszönhetően távoztak, volt aki kényszerből , volt aki jobb élet reményében ! Manapság a térségből tőlünk mennek legkevesebben külföldre munka s bér miatt !!!
     Hmm .. remélem a végén nem azt akarja itt bemagyarázni hogy e kormányzás előtt van valami az országba ami az ország érdekét nézve jobb volt ??? Meg kellene kérdezni a Bajnai áldásos tevékenysége miatt öngyilkosok gyermekeit ! A Gyurcsányi áldásos tevékenysége miatt szem nélkül élőt, de szerintem ezeket ön is tudja csak nem akarja tudni !!!

     • Marcsi

      Szóval magadtól vagy ennyire hülye és ráadásul borzasztóan tájékozatlan.
      Csak az elmebeteg mantráját tudod hajtogatni. Annyit is érsz!

     • József-Istvan Franczia

      A tények makacs dolgok !!! -nehéz velük vitába szállni !- ellenben a minősítésekkel, az mindenkinek megy ! Örülök hogy úgy érzi ön többet ér, de érve egy száll se ! Legyen egy szép estéje ! Csak arra vigyázzon nehogy felébredjen a valóságban !!!

     • Endre Hídvégi

      Aztán te tetves faszszopó DK-s kurva, te mennyit érsz? Senkiházi mocsok vagy!

     • Bubu

      Ezt a választékos fogalmazást, kifejezésmódot csak a magadfajtától sajátíthattad el…

     • Bori Gévay

      Nete, ne! Micsoda modor ez?

     • Gabó

      Fidss-es kultúremberek.

      Vesszen a fidss, hajrá Magyarország!

     • Marcsi

      Olyan fidesznyikes! 🙂

     • Herczegfalvi György

      Alakul ez , a kúltúra szépen, intelligensen.

     • idsblabla

      Biztosan van neki vagy három “diplomája”!

     • Marcsi

      Anyádnak mondasz ilyeneket? Szégyelld magad! 😀

     • Pál Hegyi

      Ne dőlj be ennek a fideszes (francos) provokátornak! Hiába hozol fel realitásokat erről lepereg mint a nyári zápor a tetőről! Az utolsó szó mindig az övé, úgyhogy ne foglalkozz vele, lassan itt a vége a seggnyalóknak!

     • József-Istvan Franczia

      Azon el lehetne vitatkozni, hogy ki is a provokátor s ki a fideszes komcsi libsi stb.

     • Kádár Éva

      Ámen!!!!!

     • idsblabla

      Akinek az “ezatuti blogstar cikke bizonyíték arra nem érdemes szót vesztegetni!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt idsblabla ! Nem a blogstar cikke a bizonyíték, hanem a tények ami benne leledzenek !!! Talán cáfolná valamelyiket ? :-)) Szerintem önre ki neve helyett is blablabázik, nem érdemes szót fecsérelni !

     • Wincs Eszter

      Agymosott idióta vagy

     • József-Istvan Franczia

      Büdös qrva !

     • Kádár Éva

      3. .-) A Gyurcsány Bajnai érához képest sokkal többen dolgoznak külföldön és ez a szám egyre növekszik
      1. .-) Igen, mert én azt hallottam, hogy az IMF csak nekünk Magyaroknak, a világon senki másnak, csak nekünk adott hitelt, sőt azért hozták létre az IMF-et.

     • József-Istvan Franczia

      3. A Gyurcsány Bajnai érához képest sokkal kevesebben dolgoznak külföldön s lassan azok is szállingóznak haza fele !
      1. Nem, adott az Argentinoknak is, valamint előírta nekik mit kell tenniük, tudja mi lett a vége ? Megsúgom, államcsőd !!! Adott a görögöknek is, nekik is folyamatosan előírja mit tegyenek, gondolom tudja milyen jól élnek azóta is !!! Nekünk is adott s meg akarta mondani mit tegyünk , ha hallgatunk rájuk talán Görög hon nyomdokaiban járnánk ! Egy ország sem dicsőíti az IMF-et ahol tőle vettek fel hitelt !!!
      Az Eurodad vizsgálata azonban kimutatta, hogy az IMF-hitelt felvevő országok szabályosan hitelfüggővé váltak. A vizsgált 2012–2013-as periódusban új IMF-hitelt felvevő 22 országból 20 a megelőző egy évtizedben, többségük pedig a vizsgált periódust megelőző három évben is már az IMF „ügyfele” volt.
      A tények, tisztelt Kádár Éva, a tények kemény egy valóságot vázolnak fel :
      http://www.magyartudat.com/az-imf-hitelfuggove-tette-az-ugyfel-orszagokat/

     • Marcsi

      Ostobák gyöngye!
      Azért nincs már szakember Mo.-on (csak elvétve) – mert szállingóznak haza… Röhejes vagy és szörnyen ostoba!
      Menj már orvoshoz – olyan elmeorvoshoz!

     • József-Istvan Franczia

      Te vadbarom ! Eddig nem tudtam miért csökken ennyire az ellenzék támogatottsága ! Meg van rá a magyarázat ! Ilyeneket mint ön nem lehet támogatni ! Az egész világon elismerik hogy 700-750 ezer munkahelyet teremtett a Fidesz, tudod azok akiknek ez a szakmája, s fellendítette a gazdaságot de te elvakult vadbarom módjára hajtogatod hogy nem s nem, csak a közmunkásokkal van több, élj ebben a hitben s halj vele !!! Még ti írjátok másokra hogy agymosott idióta, hiszen azok ti vagytok !!! Tudjátok az igazságot, látjátok az igazságot, de még mindig a hazugságot hiszitek el !!! :-)) Gratulálok nektek ! Nincs is miért tovább vitázni hiosz a tényeket ti figyelmen kívül hagyjátok ! Megnyugodtam, ha ilyen az ellenzék nem csoda hogy lassan ellenzékváltó hangulat van az országban !!! 🙂 No csak így tovább a süllyesztőbe !!! Eddig nem tudtam miért csökken ennyire az ellenzék támogatottsága !

     • Kádár Éva

      2. .-) ez a pont kimaradt, bár ez a szöveg elég butácska az Ön jóltájékozottságához képest, mivel mivel a nyugati gázár nagysága lehet, hogy magasabb, mint a miénk, de torz következtetésre jutunk, hogy a nyugatiak a magasabb gázárat mennyi jövedelemből kell kigazdálkodni, és akkor láthatjuk, hogy sokkal jobb a költségarány a nyugatiak javára, mint nálunk a minimálbérből élő többsegnek, ezen azért lehetne gondolkodni ám!!!!!!!!!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Kádár Éva ! A 2.-ez a pont pontosan a gáz áráról szolt így nem maradhatott ki ! Nos irreleváns, de maradjunk az ön eszmefuttatásánál ! Ha, és amennyiben igaznak fogadjuk el az ön eszmefuttatását akkor csak az a kérdés ez hogyan aránylik ahoz a Gyurcsányi, Bajnai gázárakhoz mikor mi az egész Európai Unió legdrágább gáz árat fizettünk ? Az még csak ferdíti is mindezt hogy akkori fizetéseink arányaiban még kevesebb volt mint a nyugati fizetések !!! Hát igen !!! Itt van az mikor a tények gúzsba kötik az embert ! Igaz ?

    • Endre Hídvégi

     Te tényleg ennyire idióta vagy? Kezeltesd magad!

     • Bubu

      Ő nem idióta, csak nem fideszközeli kedvezményezett. Minden kitételével egyetértek. Nagyon nagy önmérsékletet mutat minden megjegyzése.

     • József-Istvan Franczia

      Csak utána kellene nézni a tényeknek, nem rabol sok időt pár kattintás az egész !!! Ja s nem tények ellenére mást mantrázni !

     • Wincs Eszter

      Egy kérdésre válaszolj te nagytudású! Hol vannak a magánnyugdíjpénztárból ellopott pénzek? Mert ellopta az rohadék csürhéd?
      He?
      Dögöljetek meg!

     • József-Istvan Franczia

      Kezdjük mindjárt a legvégén ! Megdöglünk mint ahogyan te is, de mi, csak ha te már megrohadtál !!! He ???? Nem az utcasarkon röfögsz he ! Tudom, tudom, a szokás hatalma, de ha már leültél írogatni, próbálj megszabadulni a beidegződéséktől vagy menj vissza a sarokra !!! Nem lopták el a magánnyugdíjakat ! Ha én ellopom a sarkon keresett pénzed abből te holnap nem tudsz vásárolni ! Mutass valakit aki az “ellopott” magánnyugdíj miatt nem tudott menni vásárolni ! Vagy úgy lopták el hogy közben mégis utalják ??? Betették az államkasszába, mert hős ballibsi vezéreid kormányozni nem tudtak (nem én mondom, tudod az a fránya Öszödi beszéd), nem hogy országot vezetni, s csődbe vitték az országot amit a Fidesznek kellett kirángatni abból a pöcegödörből ahol hagyták ! Sosem voltam Fidesz szimpatizáns akik ismernek tudják mennyire ellenük voltam első kormányzásuk idején, de amit csináltak magukért beszél !!! Lehet itt akármit írogatni a tények azok tények maradnak, mióta ők vannak :
      https://ezatuti.blogstar.hu/2017/11/13/igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-teljes-lista/44722/
      Ezek tények, nem lehet vitatkozni velük, lehet mismásollni hogy kik írták meg de mindegy megírhatod te is, akkor is ugyanolyan tények mint amikor más írja ! Ennek tizedét sem érték el a ballibsi elődök !!!

     • Bence László

      Ez a lényeg: kijelenteni, hogy amit mondasz tények, és nem lehet vitatkozni. Mert azt mondtad, és kész. Tipikus fideszes érvelés, ez van minden diktaturában. Én pl. nem szeretem a diktaturát, mert éltem benne.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bence László ! Talán felvethetne valamit amiben nem ért egyet s megpróbáljuk ki hogyan érvel ellene, mellette, esetleg milyen tényeket tud prezentálni !!! Maga, maguk lehazudják a csillagot az égről !!! Tény, Öszödi beszéd ! Hazudtak reggel, éjjel meg este ! Nos ez tény !!! Azért ha akaratlanul is de elismeri most nem diktatúrában él !!! Én sem szeretem, és összehasonlítva a Gyurcsányi kormánnyal, az sokkal közelebb volt egy diktatúrához mint a mostani !!! Még most sem tudjuk kik verték a magyarokat igaz ? Azonosító nuku mint egy diktatúrában !

     • Kádár Éva

      Békésen sétáló embereket vertek – ezek a békésen sétáló emberek, molotov koktéllal a zsebükben, törtek, zúztak, gyujtogattak, kocsikat borogattak, gyútottak föl, útköveket szedtek föl barrikádnak, a rendőröket megdobálták, stb.stb..
      Természetesen ez Ön szerint meg sem történt, pedig ezek is tények!!!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Kádár Éva ! Nem.nem, kérem ne szűkítse le néhány száz rendbontóra s balhéra törekedőre ! Tény volt ilyen is köztük, de ha csak ilyenek lettek volna akkor sem jogosítja fel a kormányt hogy bűncselekményre bűncselekménnyel válaszoljon s rendőröknek kinéző vérengző fenevadakat azonosító nélkül a népre küldje !!! A tények talán itt jobban prezentálva vannak, amennyiben ideje engedi nézze meg s nézze a Brüsszeli képviselők arcát mikor látják a TÉNYEKET !!! Egy szép éjszakát !

     • Marcsi

      Egy puccskísérletnél mégis mit kellett volna tenni? – szerinted? Mert ez puccskísérlet volt, amit elmebeteg vezíred irányított – aztán gyáván lelépett, mikor látta, hogy vesztésre állnak. Akár éleslőszert is bevethetett volna Gyurcsány – de mivel tudta mire megy ki a játék – nem engedett csak gumilőszert. A rendőrök ilyenkor nem mérlegelnek – nekik is csak egy életük van. Egyébként ebben van ám szépen bevágott (máshol készült) filmrészlet is.
      Miért nem azt tetted fel, hogy a csürhe mit művelt?
      Ja, azért nem fizetnek!

     • József-Istvan Franczia

      Nos, tegyük fel hogy puccskísérlet volt ! Akkor le kell lőni mindenkit aki az utcán van ? Mi van ha az egész ország kimegy az utcára, mindenkit lelőnének csak hogy a hatalom megmaradjon ??? Amennyiben puccs lett volna az embereknek minden joguk meg lett volna erre hiszen akkor derült ki hogy csalással jutottak hatalomra MEGHAMISITOTTÁK még az EU-nak küldött jelentéseket is !!!! Maga ennyire elvakult, hogy a tényeket se ismeri el ???? -azt se amit a saját szájával dicső vezére ejtett ki ???? Leírom hátha elkerülte figyelmét !!!!! “Hazudtunk reggel, éjjel meg este ” „Nincsen sok választás. Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. (…) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt el sem tudtuk korábban képzelni. (…) És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit! Nem tudtok mondani az elmúlt négy évből olyan jelentős kormányzati intézkedést, amelyre büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végén. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?”
      Ezek után a magyar népnek minden erkölcsi alapja megvolt hogy a csaló kormányt elzavarja ! Nos tüntettek ellenük mert becsapva érezték magukat ami igaz és ezt tények bizonyítják ! Igaz mit magának a tények, nem is veszi figyelembe !!! Hogy rohadna meg mikor a rendőrök egy életére hivatkozik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézze meg mit műveltek !!! Miért nem viseltek azonosítókat a rend őrei ???? Lerúgták egy gyerek fejét miközben az a kirakatott nézte lőtték a szerencsétlent aki pechére egy aluljáróból akkor jött fel !!!! Maga nem nő, nem anya, nem ember, hanem az emberiség rákfenéje !!! Ilyenek miatt mint ön remélem SOHA nem lesz még egyszer MSZP.s hatalom látható kikből táplálkozik !!!! Érzelemmentes okádékokból !!! Remélhetőleg a mai határozata az Európai uniónak kiejti a parlamentből Gyurcsányát s az önhöz hasonló söpredéket !!! Megnézte ??? Nézte az emberek megdöbben arcát mikor ezt látták ? Nézze s gondolkodjon hátha sikerül !!!! :

     • Veronika Szabó

      Jajjj ! Annyira nagy varom vagy ! …szerinted semmi köze Orbáncnak ?…….CSAK az ilyen agymosott barmoknak tudja Orbánc bemesélni, hogy nem volt köze a bulihoz!

     • Veronika Szabó

      Orbán felheccelte a jobbikos csürhét ……. de ez teljesen természetes fideszéknél !

     • Kádár Éva

      Az öszödi beszéd a párttársaknak szólt, de mindegy ő legalább ebben a büdös életben egyszer beismerte, hogy hazudtak, na ezt ov nem fogja soha megtenni, igaz persze, hogy ő nem hazudi, csak akkor, ha mozog a szája!

     • keyser soze

      Honnan tudja mit ismert be a párttársai előtt? Csak nincs kiszivárogtató mint Fletóéknál.

     • Veronika Szabó

      Tudni kell olvasni a sorok között! …..és figyelni, mekkora állatságokat hordanak össze a Fidess-csicskák !

     • keyser soze

      Én olvasok, bár nekem az oszt tökmindegy én nem szavazok egyikre sem (Orbán, Gyurcsány)

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Kádár Éva ! Ne neveljünk már úgy hogy kisfiam semmi gond te legalább beismerted hogy hazudsz a másik is azt teszi de nem ismeri be, mert a következő lépés semmi baj fiacskám te beismered hogy megölted, bezzeg a másik nem !!! Ja, és mindezt tetézzük azzal hogy a beismerés csak a családtagoknak szólt !!!

     • Veronika Szabó

      Te egyre hülyébb vagy ! ……ruszkikhaza Viktor, ma Putyin seggét nyalja …..kell ennél világosabb érv arra, mekkora rohadék gazember Orbánc ?

     • József-Istvan Franczia

      Baromarcú agyhalott ! A fél világ Putyin seggét nyalja miközben úgy tesz mintha szóba se állna vele, Orbán nyíltan vállalja hogy kell az országunknak az oroszokkal való kereskedés ! Ez tény minden ország rá van utalva az Orosz piacra, csak képmutatóan, mást mutatnak kifele, de azért a háttérben üzletelnek vele !!! Nos Agyhalott az hogy szüksége van az országnak az oroszokkal való kereskedésre az nem azt jelenti hogy ruszkik gyertek vissza !!! Remélem ezt talán feléred ésszel ! Hiú remény, igaz ?

     • Veronika Szabó

      Annyira szánalmasak ezek a fidess-nyalonc barmok, akik még mindig gyurcsányoznak , pedig a hazugságokra épülő Soros-tervük mindent visz!

     • Veronika Szabó

      Idióta ! Orbán sohasem fogja bevallani ,hogy hazudnak telipofával !…a Soros -terv?…….ez a legújabb hazugságuk, amit milliárdokból próbálnak elhitetni ! ……szánalmas vagy Franczia !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott vagy ! Nincs soros terv, mi te barom ? Soros saját maga leírja de az olyan marhák mint te tagadod ? Nincs betelepítési kvóta ? Majd tegnap az EU megszavazta ! Ennyit értek ti ! Mindent tagadtok a tényeket figyelmen kívül hagyjátok ! Csak fújjátok a magatokét majd ha beüt a menkő kussoltok, oldja meg aki tudja, ha megoldotta elkezdtek újra pofázni hogy ez nem jó az nem jó megint elkúrtok mindent (nem én mondtam) kussoltok s kezdődhet minden elölről !!!

     • József-Istvan Franczia

      Tipikus ballibsi érvelés !!! Mint a liberális demokrácia :-)) !!! Nem azért tények mert én mondom és kész, hanem azért mert tényeket mondok ! Nem mindegy ! Ezek tények :
      https://ezatuti.blogstar.hu/2017/11/13/igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-teljes-lista/44722/ Cáfolja őket ha nem ért egyet !!!

     • Marcsi

      “https://ezatuti.blogstar.hu…”-ba tények? Ne röhögtess már minket! Qrmány média/oldal – azt írja, amit az ilyenek, mint te is – hallani akartok, mert eszetek az nincs! Valahol az elmebeteg hátuljába maradt.

     • Veronika Szabó

      Tipikus fideszes hazugság! ……Tények?……a fajtádat az nem zavarja ! ………de már süllyed a narancsos naszád, mert már az egész világ tisztában van, a csúti suttyó gazságaival !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott vagy de jövő évi szavazás után azért felébredhetnél :-))

     • Judit Vincze

      Nem bírják a kérdéseket, amit mondanak, de inkább már mantráznak, az úgy van! Senki semmit…se kérdezni se mondani…..komcsiznak, libsiznek, agresszívak….ezek annyira tipikus klinikai esetek….azt hiszik, hogy rajtuk kívül senki nem ismeri a történelmet, adatokkal vagdalóznak, mindenki sötét, cinikusak és flegmák.Beteg agyak, az Isten bocsássa meg

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Judit Vincze ! :-)) még hogy nem bírják a kérdéseket, amit mondanak, de inkább már mantráznak, az úgy van ! Konkrét kérdést feltett ? Cáfolt valamit érdemlegesen ? Csak mellébeszél s azt hiszi ha másikat erősíti a levegőbe dobált szavaival akkor már igaza is lesz !!!!Nézzen már utána ki mit állít s ki csak mantráz !!!

     • Veronika Szabó

      Aki hazudik az te vagy ! Letagadod, hogy a 3000 milliárdot nem lopta el a Fidess ! ….akkor hol van agymosott?

     • József-Istvan Franczia

      Te agyhalott ! Miért nem jelented fel hogy ellopta ??? Az államkassza üres volt, nem üres tele volt tartozással s nem akart Görög útra lépni ezért beletette az államkaszába, ezzel elkerülte görög utat ! Az jobb lett volna te agyhalott ??? Hiszen direkt úgy adták át hogy belebukjon s csődöt jelentsen !!! Ezzel a huszárvágással kikerült a közvetlen csőd közeléből s eljuttatta a magyar gazdaságot a most Európa szerte elismert útjára !

     • Erzsebet Borodi

      A stílus, uram, maga az ember…

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi ! Viselkedésem, stílusom mindig az adott személy stílusának a függvénye ! Nem gondolja talán, hogy valaki mocskolódhat, minősíthet, és mindezt valaki csak viselje s ne ugyanabban a stílusban reagáljon? Nem hiszek a politikai korrektségben, ami szar azt nem kell kakának hívni !!!
      Nem tudom mi megy végbe Borsodba vagy Békésbe, de azt tudom hogy e kormány megadta a z előző kormány által felvett s elköltött IMF hitelt, stadionokat, kórházakat épített, épít, hűtő, kazán cserét finanszíroz, házak, lakások szigetelésére vissza nem térítendő támogatást nyújt, vörös iszap károsultakon segített, 25 %-kal csökkentették a háztartások rezsijét, 3 évig jár a Gyes. adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérő kismamákat, adómentes a fizetés három vagy több gyermek esetében !!! A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 % -ra csökkent.
      A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor András féle MNB- vel ahol évente 100 – 200 milliárdos veszteség keletkezett, amit a költségvetésnek kellett pótolni. Mik ezek, ha nem a köz jót szolgáló projektek ?

     • Veronika Szabó

      Te elhiszed ezt a sok hazugságot, amit ide hánytál? ….abban igazad van, hogy Matolcsy a devizahitelesek vére árán realizált nyereséget, amit aztán kiosztott a pereputtyának és a haveroknak !

     • József-Istvan Franczia

      Miért nem jelented fel, agyhalott disznó fattyú ?

     • Erzsebet Borodi

      Menjen Borsodba, Békésbe… vagy akár a nyóckerbe… Nem az a legnagyobb baj, hogy sok pénz van a kormány kezében, ha az, hogy olyan procc és értelmetlen beruházásokba ölik, amelyek néhány emberen kívül – ugye, nem kell neveket sorolni – senki másnak nem hoznak semmilyen hasznot, nem teszi jobbá az életüket. Azt hiszem, magától is fel tudna sorolni pár százat, nem kellene sokat gondolkodnia. Viszont annál többet, ha csak tíz olyan projektet, amelyek “magukért beszélnek” és a közjót szolgálják…

     • Judit Vincze

      Ez az ember nem normális, nem kell vele vitatkozni

     • Abádi Szabó Imre

      “Nem lehet vitatkozni velük.” Megmondták a gyűlésen… Barom.

     • Marcsi

      Teljesen hülyeségeket írsz! Valóságalapja sincs!
      Ami pedig “az a fránya Öszödi beszéd”-et illeti – egyszer is végighallgattad? Nem hiszem, ha pedig mégis, akkor nem értelmezted, mert ahhoz azért kicsivel több ész kell, mint ami belédszorult.

     • József-Istvan Franczia

      Az a hülyeség amit te írsz a valósággal köszönő viszonyban sincs !!! Az Öszödi beszédet agyi kapacitásod hiánya miatt nem értheted, pedig egyértelmű ! Buta vagy s az is maradsz, nem tehetsz róla, erre születtél !

     • Tóth László

      Nem “francia” vagy te,hanem egy korlátolt,elborult agyú pöcs.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Tót László ! Ugyanezen az alapon, ön viszont egy agyhalott faszfej !!! Egy szép éjszakát !

     • Veronika Szabó

      Mocskos bozgor! Ne pofázz bele az életünkbe !

     • József-Istvan Franczia

      Bozgor az a jó kurva anyád akit meghágott egy büdös disznó s világra hozott !! :-))

     • Tóth László

      Módosítsd a franciát románra!

     • József-Istvan Franczia

      Megteszem, abban a pillanatban, amint ön a tóth-ot szlovákra vagy szlovénra cseréli !!!

     • Veronika Szabó

      Bozgor vagy?……így már érthető, hogy nyomod a fideszes hazugságokat! ……

     • József-Istvan Franczia

      Anyád volt az,csak apád miatt disznónak néznek !

     • lábatlan

      Az öszödi beszédet Te nem érted! Nagyon nem ! Aki az öszödi beszédet hozza fel vita alapnak és megkérdezed tőle, hogy mondjon egy mondatot, ami abban a beszédben nem igaz, néz mint a borjú az új kapura! A gyenge válasz néha az, hogy azt mondta, hogy az a qrva haza! Tényleg?

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt lábatlan ! Én nem vitatom az Öszödi beszéd valódiságtartalmát, sőt, pont a valóságtartalma az ami bosszantó ! Beismerik hogy kormányzásra képtelenek, hazudtak a népnek, hogy nyerhessenek, hamis beszámolót küldtek Brüsszelnek !!! Ez az ami kevéssel a választások után az utcára vitte az embereket !!! Rengeteg videó van a Youtubeon ami teljesebb képet fest le 2006 őszéről ! Akik hivatkoznak rá de ott se voltak legalább onnan tájékozódhatnának mielőtt véleményt formálnának !!!

     • Veronika Szabó

      Ami bosszantó, hogy a csúti törpe hazugságait simán beszopja a fajtád ! …..az a temérdek sok hazugság nagyon sok közpénzt emésztett fel ! ….az orbánc-féle konzultációk, a sok hazug plakátok …….Mocskos Fidess ! Mocskos Orbánc !

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott disznó fattya, tájékozódj mielőtt röfögsz !

     • Veronika Szabó

      Te idióta vadbarom ! A 3000 milliárd Ft nyugdíjra befizetett nyugdíjjárulékot bizony ellopta a narancsos maffia ! …….te vagy nagyon hülye vagy, vagy rettenetesen szemét gazember! ……….A csúti vályogsori suttyó haverjai és pereputtya szemérmetlen mértékben gazdagodnak…..de MIBŰ ???? …….. a csúti törpe pocakja miből hízik?

     • Erzsebet Borodi

      Wincs Eszter (jó kis nickname 🙂 ), csak azért nem tudok egyetérteni, mert leírta az utolsó mondatot… Elég, ha ők beszélnek durván, nekünk erre nincs szükségünk. 🙂

     • Wincs Eszter

      Többeteket zavart a vége, korrigáltam. Attól még a véleményem ugyanaz.

     • Erzsebet Borodi

      Köszönöm… Ne hivatkozhassanak ránk, hogy mi kezdtük az “átkozódást”.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi !
      Attól hogy utólag korrigált, a tény, tény marad !!! Önök kezdték az “átkozódást” !!!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas , rohadék narancsos gazember! …….reméljük jön a fajtádra a pusztulat!

     • József-Istvan Franczia

      Agyhalott féreg ! reménykedj , de a pusztulat olyanokra jön amilyen te vagy !!! Amúgy is már dögrováson vagytok !!!

     • Veronika Szabó

      Miért kéne egy rohadék, tolvajmaffia banda véleményére adni? ……a hazug, szemét fideszes banda akármit mondhat, hazudhat ……de a vége az, hogy a ballibek..stb kezdték ! Legyen vége ennek a hazaáruló büdös-bunkó naramcsos banda garázdálkodásának !

     • Veronika Szabó

      Hogyan lehetne szépen beszélni egy népnyomorító, hazug, tolvaj, hazaáruló bandáról? …….

     • igazad van, de miért vagy ilyen mérges? 3 millió emberből 2.900.000 birkaként hagyta hogy elvegyék. Most mondjam azt, hogy ezek gyáva szar emberek voltak? Nem elég csak azt mondana, hogy gyávák voltak?

     • Veronika Szabó

      Mivel fenyegették őket?….arra emlékszel. hogy a selmecigabi mit hazudozott össze-vissza?……persze azt én sem értem, hogy ennek a mocskos narancsos maffia bandának miért hisznek el bármit is azóta !

     • Veronika Szabó

      A fideszes férgek CSAK hazudni tudnak ! ….minden szavuk ordas hazugság!

     • Bence László

      miért nem tetted meg,

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Bence László ! Én túl vagyok rajta, ön ???

     • Abádi Szabó Imre

      Biiiizony! És ha még idegen nyelven is tudsz olvasni, még szebb és teljesebb a kép…

     • Marcsi

      “Csak utána kellene nézni a tényeknek, nem rabol sok időt pár kattintás az egész !!! Ja s nem tények ellenére mást mantrázni!”
      EZ PONTOSAN RÁD VONATKOZIK!

     • József-Istvan Franczia

      Te beteg vagy !!! :-)) beteg és vak, nézel de nem látsz !!!

     • Veronika Szabó

      At elmebetegek azok a fidess-nyaloncok akik elhiszik a csúti vályogsori suttyó és maffia bandája hazugságait!

     • Veronika Szabó

      Akik telipofával hazudnak az a fideszes férgek ! ……. nem sorolom, a sok rohadék hazudozó gazembert élükön a vályogsori suttyóval !

     • Veronika Szabó

      A fideszes fiúk tele voltak devizahitellel, mint kutya bolhával ! …érdekes módon ők tudtak végtörleszteni …….de vajon MIBŰ ? ……megérne egy misét, ennek kiderítése !

     • Wincs Eszter

      Rád is ráférne

     • Bence László

      csak bunkó vagy, de neked ez elég is

     • Gleaner

      Jól fizetik a mocskos száját?!

     • Abádi Szabó Imre

      Vén barom, nem jut más eszedbe, csak amit a doktor mondott neked tegnap?

    • Bence László

     meg még egy sok más, de azt hiszem hívőknek falra hányt bors

     • József-Istvan Franczia

      :-)) a bagoly esete a verébbel !!! 🙂

    • Ballerhunter2

     A svájci frank árfolyama a Fidesz miatt szállt el….
     Kedvesem, ekkora bődületes baromságot állítani még a balliberális oldaltól is sok!
     ( Nem is tudtuk eddig, hogy a svájci frank-euró árfolyam is Orbántól függ, most már legalább ezt is tudjuk. )
     A devizahitelt lehet, hogy egyébként a Fidesz találta ki, viszont a MASZOP-SZDSZ kormánynak igencsak jól jött, mert így LÁTSZÓLAG nagyot ugrott a Pannon-puma. ( Ugye emlékszünk még erre az ominózus mondatra?! )
     A gáz világpiaci ára általában SEHOL A VILÁGON nem egyenlő a fogyasztó árral, tessék megnézni a német lakossági gázárakat!
     Nemhogy csökkent, hanem még kicsit emelkedett is az elmúlt években!
     De igen, csődközeli helyzet volt, a világgazdaságban azt találgatták, hogy ki dől be előbb, mi vagy a görögök?
     Akik elhagyják az országot, annak egy tetemes része kalandvágyból teszi, azért, mert MEGTEHETI! ( Ugyanis ez EU-s csatlakozás, vagyis 2004 óta csak az utóbbi években szűnt meg a régi EU-s tagállamok által védekezésként kiharcolt munkavállalási moratórium.
     Hát kb. ennyi.
     Amit ön összehordott, az nem más, mint a balliberális lózungok garmadája.

     • Gleaner

      ..ez tudatos hazudozás! A svájci frank közel 40 százalékos erősödése a forinthoz képest, 2010 nyarán történt macskajancsi!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Gleaner ! Megkérném a mai világban mikor minden leellenőrizhető néhány kattintással ne csúsztassunk már, ne nézzük teljesen hülyének az itt olvasókat s maradjunk a TÉNYEKNÉL !!! Valamint ne minősítsük a másikat mert ezzel egyúttal felhatalmazzuk őt is ugyanerre s lehet az ő jelzői nem fognak jólesni ! Nos a Svájci frank 2010-ben nem erősödött a forinthoz képest közzel 40%-ot !!! Januárban 183,38 ft volt egy svájci frank, majd 181,92 184,72 majd kitörés júliusban 216,67 ez durván 20% aug. 212,29 jön az ősz 221,49 okt. 211,16 nov. 207,27 és ez már rég nem a nyár 220,34 szóval az az ominózus majd 40% jó esetben január december viszonylatban is csupán 22% és akkor nem is beszélünk hogy Orbán vezette kormánynak köszönhetően 180-ft.-on fagyasztva váltották vissza a bankok !!! Van régiónkban olyan ország ahol ezt forintra átszámolva 240ft. vagy felett váltották !

     • Gleaner

      Akkor amit elhallgat:
      2011. augusztus: a CHF árfolyama 237 Ft felett volt!
      2011. november a CHF árfolyama 250 Ft felett van.
      Hála kedves nemzetvezetőjének a Világbank segítsége kell, hogy talpon maradjon a gazdaság!
      A devizahitelezést az első Orbán-kormány tette lehetővé, és a Kedves Vezetője az elsők között (2012 tavaszán) vett fel devizahitelt!
      Szerintem a maszop és a fidesz egyformán felelősek (a meggondolatlan polgárokkal együtt) a kialakult helyzetért!

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Gleaner ! Menjen maga a jó büdös francba !!!

      “Gleaner Ballerhunter2 • 18 órája
      ..ez tudatos hazudozás! A svájci frank közel 40 százalékos erősödése a forinthoz képest, 2010 nyarán történt macskajancsi! ”

      Nem hallgattam el semmit !!!
      Erre válaszoltam !!! Itt ön írja 2010-et !!! -nem én, erre válaszoltam ! Most meg jön nekem 2011-el ! – mi köze van 2010 nyarának 2011-hez ??? Miért nem jön mindjárt 2015-el ??? 2015 ben biztosan több volt a svájci frank !!!! Hazudozik össze vissza majd mikor szembesítem vele jön egy következő évvel ! Igaz a mondás !!! Az idióta, tudja az igazságot, látja az igazságot, de még mindig a hazugságot hiszi el !!! Orbán kormány tette lehetővé a devizahitelt de az MSZP hajszolta bele az ország népét !!! Korábban ezt már kifejtettem. Ez pont olyan mikor valaki lehetővé teszi a Balaton átúszását, de valaki más meg belekergeti a népet a Balatonba, ha tud úszni, ha nem !!! Az meg hogy azt sejteti Orbán felelős a svájci frank mozgásáért egyszerűen nevetséges ! A világon minden pénzhez viszonyítva erősödött !!! Nagy hatalmú ez az Orbán hogy erre is képes ! :-))

     • Veronika Szabó

      Idióta barom ! Már megírtam. hogy a Fidess lepaktált a bankokkal ……az ócsai lakópark , pedig a fityiszes haverok gazdagodását szolgálta !

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Veronika Szabó ! Agyhalott Marha ! A bankok annyira örültek hogy a Fidesz kivette a zsebükből a nyereségüket hogy rögtön lepaktáltak velük !!! Ekkora marhát is rég látott a világ !!!!

     • Veronika Szabó

      A meggondolatlan polgárok nem gondolták, hogy a Fidess a bankokkal lepaktál és megengedi nekik, hogy egyoldalúan megváltoztassák a közjegyzők által hitelesített szerződéseket az ügyfél kárára ! …..a bankok a tisztességtelen magatartásukkal tisztességtelen hasznot realizáltak, de erről a fityiszes “hírmondók ” mélyen kussolnak ! …… Mocskos Fidess !

     • Zoltán Bánrévi

      Ez mind igaz amit leirtál !De sajnos ott hibádzik az egész dolog, hogy sose látott a CHF et adtak forintba. Sok szegény ember nyögte a CHF kamatot a semire. Hiszen nem frankba törleyztett senki hanem forintba. Arról nem beszélve a bankok biztositást kötöttek a kihelyezett hitelekre. Amit természetessen fel is vették. A m

     • Veronika Szabó

      Segítesz hazudni a fideszes féregnek? ……Orbán egy rohadék hazaáruló gazember a maffia bandájával együtt! Kár a Fidess szarosgatyáját mosni, úgysem sikerül ! Tények?……na ez az ami a legkevésbé érdekli a fityiszeseket és agymosott híveit!

     • József-Istvan Franczia

      Nem segítek senkinek ! Nem ismerek egy Fideszest sem ! Orbán oly hazaáruló, a “bandájával” együtt, hogy rendbe tette az országot mit csőd szélén vett át ! Megadta az IMF hitelt ! Gazdaságot talpra állította, majd épített s felújított, amit már rég meg kellett volna tenni ! Kezd egyre elfogadhatóbb béreket adni az ország munkásainak, azokat akik csak szipolyozták a lakosok vérét (minden sarkon nyerőautomaták, hogy a szerencsétlennek annyi pénze se maradhasson, segélyből, gyerekekből élők) megszüntette ! Megismertette Vona cicahuszár Zázrivecz, igazi arcát a szavazóival !!!
      Tessék prezentálni kicsivel akár csak rosszabbat s akkor, de csak akkor, lehet elgondolkodni egy másik kormányzáson ! Jobbat nem tud, rosszabbat ne akarjon !!!

     • Ballerhunter2

      Na, itt a másik okoska…
      Vagy inkább történelem hamisító.
      Google a barátod, keress már rá a svájci frank erősödése kifejezésre!
      Akkortájt a svájci jegybank kényszerintézkedéseket hozott az árolyam emelkedés miatt: http://arfolyamelorejelzes.hu/svaci-frank-elemzesek/115-rekord-eros-szinten-a-frank
      De szerintetek ennek is az Orbán az oka, mert ő még a nemzetközi pénzügyet is irányítja.
      Inká

     • Gleaner

      Látom, a hivatásos trollokat sikerült felbosszantanom! ÉS milyen érdekes, hogy a 2008-as válságért a maszop a felelős, de a 2010-es devizaválságért pedig a ronda bankárok! Nagyon ügyes! Macskajancsik!

     • Ballerhunter2

      Ha én troll vagyok, akkor te meg egy a valós tényeket figyelmen kívül hagyó, megrögzött hazudozó vagy!

     • Gleaner

      ..csak ennyire telik? Ha már érvek nincsenek!

     • Ballerhunter2

      Neked nincs valós érved te vadbarom! Mennyit változott 2010-12 között a CHF/EUR árfolyam? Erre válaszolj!!

     • Gleaner

      ..ha kedves mamáddal szeretnél beszélgetni, akkor nem kellene ekkora nyilvánosság!

     • Ballerhunter2

      A tiéd!
      Egyébként meg engem van pofád hivatásos trollnak nevezni, amikor a Disqus profilod alapján pont neked van több, mint 3400 hozzászólásod??!!!
      Te gerinctelen fizetett bértollnok!
      Mennyit kapsz ezért a balliberális gazdáidtól, hogy naponta tonnaszám gyártod a kormányellenes hozzászólásaidat?
      ERŐSÖDÖTT-E A SVÁJCI FRANK AZ EURÓHOZ KÉPEST IS, ERRE VÁLASZOLJ VÉGRE INKÁBB SÉRTEGETÉS ÉS HAZUDOZÁS MEG MELLÉBESZÉLÉS HELYETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Egyébként meg itt a link, ami bizonyítja, hogy csak egy ótvaros, mocskos hazudozó bértollnok vagy:
      http://exchangeconversions.com/charts/EUR-CHF-chart-10-years.jpg

     • Gleaner

      Na, ennyit a maffia rajongóiról! Saját magukat minősítik stílusukkal!
      Egyébként hál’istennek semmi közöm sem a maszophoz, sem pedig a Kedves Beteg agyatlan híveihez. És nem változtatom hivatásszerűen hetente a nevemet!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas vagy narancsos tetű ! …….ömlik a sz@r a szádból, ahogy az összes rohadék fideszesnek !

     • Veronika Szabó

      Arra válaszolj, miért engedte a Szász-féle pénzügyi felügyelet, hogy a bankok azt csináljanak, amit akarnak?…..vajon miben egyeztek meg a bankokkal fideszék, hogy végtörleszthettek a fideszes férgek? ……és kérdés, honnan szereztek a narancsosok pénzt a végtörlesztésre? …..sohasem fogjuk megtudni ……..mocskos narancsos csürhe !

     • Veronika Szabó

      Te mocskos hazudozó fidess-troll ! …….olyan vagy, mint a csúti vályogsori suttyó ! …a génjeidben hordozod az aljasságot, gazemberséget !

     • Veronika Szabó

      Te hülyébb vagy a sokévi átlagnál ! …….. Orbán csicskákkal vette körül magát, sehol egy szakember !

     • Margit Nemedi

      Normális országban normális,reális árak vannak,minek következtében,normális bérek,amiből meg lehet élni,és nem hűbér adomány,akinek tetszik a képe kap akinek nem,nem kap,de hát mi normális ebben rendszerben?Semmi.

     • Erzsebet Borodi

      Az MNB szándékosan gyengítette a forintot a devizákkal szemben, mert az árfolyamnyereséget csodálatos alapítványaikba mentették, ahol ezek az irdatlan összegek – ahogy Matolcsy úr szokta volt mondogatni – “elvesztették közpénz jellegüket”. – Az árakat nem önmagukban kell összehasonlítani. El szoktak ájulni, mennyibe kerül mondjuk Bécsben egy fagylalt, egy villamosjegy vagy bármi más. Csak ezt felejtik el, hogy mennyit keres egy átlagos osztrák állampolgár. Ajánlom, nézzen meg olyan összevetéseket, amelyek a jövedelem és a közüzemi díjak százalékos arányát mutatják. Meg fog lepődni.

     • József-Istvan Franczia

      Tisztelt Erzsébet Borodi ! Már egyszer leírtam, ha mindezt amit ön leírt vesszük alapul,akkor talán felvilágosíthatna, mindezeket figyelembe véve, hogy a büdös francba jött ki a ballibsi időkben hogy nekünk kiknek a fizetésük a nyugati fizetések töredékét érte (kevesebbet mint most), mért kellett mégis nekünk fizetni a legtöbbet a gázért, áramért ?????????? Vagy ez csak akkor igaz ha nekünk kell a legkevesebbet fizetni majd ha jön a ballib, akkor már más direktíva szerint számolunk s lesz a legtöbb ???

     • Ballerhunter2
     • Erzsebet Borodi

      Nem 2011-ről szól a történet., hanem két-három évvel későbbről. Figyelmébe ajánlom: https://444.hu/2016/04/21/ezt-a-birodalmat-akarta-eldugni-elolunk-matolcsy
      “….A közvélemény először csak 2014 nyarán értesült arról, hogy a Magyar Nemzeti Bank alapítványokat indított, elképesztően nagy alaptőkével. Nem sokkal később Matolcsy György bejelentette, hogy az alapítványokat az MNB nyereségéből tőkésítették fel, és ez – a később 260 milliárd forintig emelkedett – összeg tulajdonképpen nem is közpénz, az alapítványok körül pedig nincs semmi látnivaló, hiszen azok csak az országot sikerre vivő gazdasági elméleteket fogják terjeszteni”.
      illetve:
      http://index.hu/gazdasag/2016/04/21/mnb_cegek_alapitvanyok/
      Egyébként – jellemző módon – egyetlen alapítvány honlapján sem talállható az alapítás éve.

     • Ballerhunter2

      Kedves Erzsébet!
      Ne tereljen! Az alapvetés az volt, hogy önök a svájci frank árfolyam erősödése miatt Orbánt okolták a hozzászólásaikban.
      Miközben az igazság és a valóság az, hogy a svájci frank MINDEN valutához képest jelentősen erősödött!
      Pl:
      http://exchangeconversions.com/charts/EUR-CHF-chart-10-years.jpg

     • Veronika Szabó

      Oktondi fidess-nyalonc ! Orbán egy rohadék gazember, aki hazudik, lop és már hazánkat is kiárusította !

     • Veronika Szabó

      Matolcsy . aki Orbán jobbkeze , pofátlanul lopja ki a közpénzt és a pereputtyának átjátssza !

     • Mihály Gelányi

      2010 júniusában a szijjártó-kósalali duó sivalkodására kezdett zuhanórepülésbe a forint!!! Az Európai Központi Bank szerint semmi nem indokolta a hisztit mivel nem volt csődveszély az országra nézve!! Két nap múlva ez a két idióta megpróbálta elbagatellizálni a nyilatkozatukat,hogy nehogy már azért zuhant ekkorát a forint mert ők azt mondták,mi is megyünk a görögök után!! Mikor a pénzpiac és a tőzsde vezető szereplői elmagyarázták nekik,hogy már ők vannak kormányon és nem ellenzékből pofáznak felelőtlen hazugságokat,ugyanolyan hülye képet vágtak mint azóta is bármikor ha váratlan kérdéseket kapnak,és nincs a szájukba rágva a válasz! Mert ugye az eszüket kéne használni,ami nincs!!!

     • Utána Elötte

      kb egy hétig tartott az emelkedés utána minden visszatért a régi kerékvágásba.

     • Ballerhunter2

      Hányszor írjam még le, hogy a devizahitelek problémáját NEM a forint gyengülése, HANEM A SVÁJCI FRANK RENDKÍVÜLI ERŐSÖDÉSE okozta?!
      Itt a grafikon, uszkve 10 éves távlatban mutatja az euró/svájci frank árfolyamot:
      http://exchangeconversions.com/charts/EUR-CHF-chart-10-years.jpg
      MIT NEM LEHET EZEN BALLIBERÁLIS AGGYAL FELFOGNI?????!!!!
      Tudom, azért is az Orbán a hibás, hogy az euróhoz ( meg a dollárhoz, meg az összes valutához ) képest erősödött a svájci frank.

     • Veronika Szabó

      Te narancsos agymosott ! ……ekkora állatokat ketrecbe kéne tartani , mint Te és a haverjaid !

     • Veronika Szabó

      Matolcsyt ismered ? ….vajon miből gazdagodott ő és a pereputtya?……ki engedte meg, hogy a bankok egyoldalúan módosítsák a deviza hitelszerződéseket az ügyfél kárára? ……nem folytatom, mert az agymosott, buta fajtád nem érti ! ….a buggyantagyú füstösképű csúti törpe találta ki azt az állatságot, hogy kalandvágyból mentek ki a munkaképes fiataljaink …….arra már nem gondolt az elmebeteg csúi f@sz, hogy adót is ott fizetnek, ahol dolgoznak ! …..amit Te itt összehordtál az a hivatalos fideszes hazugság !

    • Pekár Gyuláné

     Nagyon így van! Köszi, hogy összefoglaltad ennek az átlúgozott agyú Józsefnek. De szerintem ezt ő úgysem fogja érteni, mert az agyát átmosták… Ezek reménytelenek….

    • Utána Elötte

     de okos vagy…ha lenne kedvem és időm az összes általad leirtakat megcáfolnám.

   • Marcsi

    Látszik rajtad, hogy csak a qrmány médiát hallgatod, nézed. Pont ennyi eszed van.
    Fizetnek neked, hogy ostoba legyél? – vagy magadtól vagy ennyire fafejű?

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Marcsi ! Hál istennek az internet világában nem csak kormány média, a ballibsi média, hanem a tények is behozható néhány kattintással ! Ajánlanám magának is de hozzászólása alapján nem vagyok biztos benne hogy amit talál meg is értené ! Nem, nem az ön hibája, környezete s génjei, hogy mást ne mondjak ! Talán ostobaságomat néhány ténnyel, érvel is alátámaszthatná, nem csak szavakkal, mert leostobázni én is tudok ! :-))

     • Marcsi

      Csak lődözöl – de nem találsz! Ostoba!

   • kovács judit

    Te miről beszélsz?? Amit itt hablatyolsz összevissza, az a JELEN!! Te helyből vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból??

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt kovács judit ! Talán ténnyel, tényekkel, érvekkel is alátámasztaná mondanivalóját, mert e nélkül ön tűnik helyből és nekifutásból is, hülyének !

   • Milán

    Miért most talán nem kell hitelt felvenni a megélhetéshez? Jaaaah igen, ha Fidesz közeli az ember akkor nem kell, vagy nem annyit!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Milán ! Nem, nem kell hitelt felvennem ahoz hogy megéljek, de tovább ragozom, sosem kaptam egyik párttól sem egy fillér segélyt vagy adományt így nem tartozom egyiknek sem ! Amennyiben önnek ez nem megy hitel nélkül több opció lehetséges, elissza (addig nem gond míg mások életét ez nem befolyásolja), elkölti kétes erkölcsű hölgyekre (ez sem gond sőt, de ha nem keres eleget valahol meg kell húzni a határt), rossz munkahelyet talált (ez már kicsit gond, sürgősen keressen másikat), esetleg Czeglédy rendszerén keresztül vállalt munkát (nos ez azért már komolyabb gond hiszen ha nem ez a kormány lenne pénzét talán sosem látná) ! Gyermekeimet felneveltem, ki jobb, ki rosszabb szakmával a kezében tisztességes munkahelyen dolgozik : Nem Czeglédy szerű rendszerben ! Nem vagyok Fidesz közeli, sőt falunkban polgármesternek másra szavaztam, mert jobbnak tartottam a falu számára mint a fideszes jelöltett ! Ettől függetlenül elismerem munkájukat s messze különbnek tartom mint elődeik vergődését ! Végezetül, a mondat s mondatvégi írásjel közzé azért teszek szóközt mert nekem jobban áttekinthetőbb valamint így tetszik ! Remélem nem okoz gondot . Amúgy sem vagyunk egy irodalmi kis estén ! Semmi részem nem kívánja azt a bizonytalanságot amit a Gyurcsányi Bajnai érában éltünk, azt se tudtuk mikor emelnek gáz vagy áram árat, lesz államcsőd vagy nem lesz, gyermekem, rokonom, esetleg szomszédom mikor lesz fejbe rúgva egy rendőrnek öltözött gengszter által, csupán azért mert a kirakatott nézi rossz helyen !!!
     Ajánlott videó, talán kicsit felnyitja a szemet, persze hosszú de talán érdemes végignézni, ártani biztosan nem árt ! :

     • Milán

      Köszönöm a kis előadást, az ötödik mondat után meguntam az olvasást. Ez a videó, hogy jön ide? Hitelekről szólt a “fáma” az írásomban.

   • Erzsebet Borodi

    Nem tudom, mivel fogllakozik, hol él, de hogy nem itt és most, az biztos. A kormány EU-pénz nélkül béna kacsa… Az ország józanabbik része nem a Fideszre fog szavazni. Kezdjen megbékélni a gondolattal.

   • Judit Vincze

    József, kérdeznék Öntől mondjuk egy tök egyszerűt 🙂 Ön szerint a jelenlegi kormány miért költ száz milliárdokat értelmetlen dolgokra, amikor más területen sokkal nagyobb szükség van a pénzre??? Ezer dolog érdekelne, de csak ezt kérdezném 🙂

   • Bali Erzsébet

    A Fidesz eltüntette a magánnyugdíj vagyont, az EU-s ezermilliárdokat, elherdálta a termőföldet, beműtrágyázta Kishantost, ezzel évtizednyi biogazdaságot cseszett el, eltüntette a középosztályt, az Alkotmányt, a független oktatást és az emberi egészségügyet. Esetleg meg kell kérdezni a 15 ezer Questor károsultat, akik mindenüket levesztették, hogy milyen szuper itt !!!! A trafikokat szétosztotta a haveroknak, van akinek 3-4 is jutott, közben akik 50 éve ebből éltek, mentek a süllyesztőbe. Lassan kiürül az ország, több, mint 7 éve szívják a vérünket, hát te csak helyeselj ! Elegem van az urizálásaikból, a kisvasútból, meg az üres stadionokból a várba költözése erkélyestől, lovardástól már kabaré, a házelnöki rezidencia, a hihetetlen számú államtitkár és “szakértő” iszonyatos pénzeket vesz el, miközben a befizetett adóforintjainkat lassan magánvagyonként kezelik. A híveinek üzenem, hogy egy demokratikus országból újra orosz csatlósállamot csináltak, az agymosó plakátjai csak a leg ostobábbaknál találnak célba, szánlak és megvetlek, mert ezek a történelem legsötétebb lapjai lesznek a jövő történelemkönyveiben. 48 adót vezettek be, ha a szocik tették volna, ennél jobb lenne a gazdaság, de te és a hozzád hasonlók akkor tüzet okádnának !!!! Szánlak, mert mi konkrétan ebbe döglünk bele – de miután még egy ciklust nem bírunk ki, tavasztól kb mind elmegyünk és majd ellesztek magatokban, hallelújázhattok a grázi betegnek !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Esetleg te is kedvezményezett vagy ? Vagy fizetett troll ?

    • Marcsi

     Teljesen egyetértek Veled, csak egy helyen javítanék: “a befizetett adóforintjainkat lassan magánvagyonként kezelik” – NEM LASSAN, HANEM MÁR ÉVEK ÓTA ÚGY IS KEZELIK, MINTHA AZ ÖVÉK LENNE!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Bali Erzsébet ! Ön így látja és ezt tiszteletben tartva felvázolom én hogyan látom . A Fidesz a magánnyugdíjt betette az államkasszába amit nem hogy üresen kapott hanem adóssággal megtöltve ! Ahhoz hogy ne jelentsen rögtön kormányra kerülve államcsődöt mint Görögország s ne az IMF által mutatott utat kövesse (ami azért valljuk be nem egy életbiztosítás hiszen egy felmérés szerint aki IMF hitelt vesz fel s követi az utasításaikat azok az országok 23-ból ha jól emlékszem 20 -an újra adósok lettek) szükség volt erre is .
     Termőföldet eladta kisebb nagyobb gazdáknak, mielőtt lejár a moratórium s rátenné kezét a nyugat vagy Sorosbarát konzorciumok, lásd Ukrán termőföldek 60% Soros érdekeltségében s amerikai kezekben !!! Azt hiszem helyükben ingyen is inkább a gazdáknak adtam volna, mint hogy Ukrán termőföldek sorsára jusson ! A cukorgyáraink azért jó leckének bizonyultak, már aki tanulni akar belőle !!!
     Kishantos ! Nagyrészt egyetértek önnel, meg kellett volna állapodni velük, igaz viszont hogy a bérlet lejárta után egy tulajdonosnak joga van pályázat útján új bérlőket kiválasztani ! Tulajdonjog !
     Questor ! Nem tudok hozzászólni nem látom az összefüggést mi is terheli a Fideszt ez ügyben, s mit kellet volna tennie ellene ! Csak azt ne írja hogy a Questor károsultakat kártalanítani, mert akkor, ha egy cég csődbe jut majd, szaladnak a kormányhoz kártalanításért !
     A trafikok ! Van ország ahol nem csak trafikok vannak, hanem Italkereskedés is ! Én ezt is bevezetném ! Úgy látom ennek bevezetése a jövedéki termék nyeresége, valamint adója az országon belül maradását szolgálta ! (ugyan ez ok miatt, vezetném be az italkereskedéseket) Volt néhány kárvallottja ezt mindenütt tudomásunkra hozta az ellenzéki média ! Amondó vagyok hogy lehetett volna szociálisan érzékenyebben kezelni esetleg segíteni de akkor az lett volna a vád hogy van kivételezés és ha neki van a másiknak miért nincs ! Voltak kritériumok aminek meg kellett felelni !
     Lassan kiürül az ország ! Nem ezt látom sőt !
     http://hvg.hu/enesacegem/20170211_Nem_is_el_olyan_sok_magyar_kulfoldon__terkep
     Ha ön azon kesereg hogy lassan kiürül az ország az elvándorlások miatt mit mondjanak az Angolok ahonnan a mi 6%-unk helyett 7.6% megy külföldre munkát keresni, vagy a Lengyelek 11.5% Románok 17,5% és akkor a vezető országokról ne is beszéljünk ?
     “Elegem van” Nekem és sok szavazónak (ezért van most a Fidesz s választások után meglátjuk kinek lesz jobban elege) viszont abból lett elegünk hogy negyed annyi fizetésből mint a németek mi fizettük a legnagyobb gáz árat az Unióba, remegtünk minden 3-4-ik hónapba hogy emelik e újra az árát e vagy sem, választások előtt lassan mondták hogy megértsük nem lesz gáz ár emelés, majd 30%-ot emeltek választások után !!! Úgy adták el hogy garantált nyereséget is adtak hozzá, garantálták hogy emelik majd az árat hogy biztosítsák a nyereséget ! Elegem lett abból hogy munka nem volt fizetés annyi se, fél ország munkanélküliként tengette életét, segélyért kuncsorogtak az emberek, haza fele menet betévedtek a kocsmába ahol az ital 100ft. de a nyerőgép vitte ami nála volt ! Hogy a Velencei tó egy részét egy rohadt korhadt almásért akarták odaadni ! Hogy emberek ölték meg magukat csak azért mert Bajna cége úgy ment csődbe hogy Bajnai jóval gazdagabb lett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megvethet, de megvetésre ön inkább rászolgál !!! Szánalmára, nem tarok igényt ! A világ elismeri a mostani magyar gazdasági eredményeket, de önnek az a jó amikor hitelből élt, nem csak a polgár, hanem az ország is !! Nem is tudom kit kellene szánni s megvetni ezek után ! Amennyiben tavasszal tényleg elmennek, valahogy kiheveri ezt is az ország, beledögléstől ahogy elnézzem elég messze állnak ! Nem ismerek egy Fideszest sem, így kedvezményezett nem lehetek, trollkodni nem szokásom, nem hogy fizetve lennék érte !

   • Veronika Szabó

    De jó is lesz, ha az agymosott fajtád szaporodik Orbánisztánban …….a csúti cigógyerek és maffia bandája pedig hátradől és nézi a vergődéseteket!

    • József-Istvan Franczia

     Tisztelt Veronika Szabó ! Nem, az lesz jó ha az agyhalott fajtád fog szaporodni Gyurcsisztánba nem ? Hogy legyen aki felakassza magát ha a Bajnaif élék tönkreteszik az életüket !!! Agyrágó bogár a fejedben éhen döglene !!!

  • Úgy van! Úgggyvan. Igaza van!

 • József Gyurgyik

  Azok is csak pénzből élnek!

 • Trencsényi Melinda

  jjjja! szép is lenne! csakhogy ezek az ellenőrök sem lefizethetetlenek!!!

 • Wincs Eszter
  • Kari Miga

   A SÖPREDÉKEK HADA , AKIKET LEBUTÍTOTT EZ A CIGÁNY HÓHÉR , A TETVES orbán !

   • Wincs Eszter

    O1G!

   • Mr. Bell

    te is csak egy rasszista szemet vagy? zsido viccet is tudsz, vagy csak a ciganyokat utalod?

   • Azért mert Simicska szerint Orbán Geci, az egyáltalán nem jelenti, hogy tetves.

   • idsblabla

    Ezeket sajnos nem kellett lebutítani! Ezek így születtek!

  • Mr. Bell
   • Tudod Ferikém, a Viktorral vigyázz, mert Geci!

    • Mr. Bell

     ferinel nagyobb, (budosebb, eletkeptelenebb, csalobb, undoritobb) gecit meg nemigen hordott a fold a hatan.

     • Wincs Eszter

      Dehogynem. A gazdád az! Az a gömbölyűre hízott törpe diktátor

     • Mr. Bell

      cillag, szaladj a konyhaba es csinalj egy szendvicset az uradnak. Attol megnyugszol.

     • Mr. Bell

      cillagom, benedvesedik a bugyi mikor jon a feri az atv-n, mi?

     • Wincs Eszter

      Ferkó nem hoz lázba. Te gerjedsz rá, hogy ennyit emlegeted.

     • Gyurcsány nem megosztóbb mint Orbán, és Gyurcsánynak már hazudnia sem kell. Gyurcsány gazdagként politizál, Orbán a politikából gazdagodott meg. Lehetne sorolni a különbségeket, de ha valaki Istenként szereti az ördögöt, nos akkor minek sorolni…had szeresse!

     • Mr. Bell

      Pont igy vagyok veled és Gyurcsányoddal. Szeresd hát, azt aki a kapcsolati tôkébôl gazdagodott meg és nem a saját tudásából.
      Ferenc egy gerinctelen féreg, szerencsére semmi esélye visszajutni a nagypolitikába.

    • Mr. Bell
 • György Szabó

  Én is így látom! De: ebből megint nem lesz semmi….
  mindig kibekkelik, sőt jól jönnek ki belőle…nyomorultak

  • Marcsi

   Reménykedjünk, hogy nem Neked lesz igazad!

 • Kari Miga

  VÉGRE ! CSAK LÁTNÁM MÁR A SÖPREDÉKEKET A BIOTÓN LÓGNI A HULLADÉK CSALÁDTAGJAIVAL EGYÜTT ! UNDORÍTÓ , TETVES SZEMETEK ! ÖRÖKRE HÁNYINGERT KAP TŐLETEK AZ UTÓKOR !!!!!!!

  • Endre Hídvégi

   Te sem panaszkodhatsz faszszopó DK-s!

   • Bubu

    IQ nuku

  • József-Istvan Franczia

   Tisztelt Kari Miga ! Mi az oka ennek a nagy utálatnak ? Talán el kellett menni dolgozni s nem lehet otthon ülve, a családiból megélni ??? Netán nem lehet lopni, áfá-t csalni, nem jön a segély, esetleg üzemeltetett egy két félkarú rablót s nyúzta vele embertársait ? Mert a gyűlölete, személyes sérelmen alapszik, az bizonyos !!!

 • Kari Miga

  EZEK ÉS A HASONLÓ IGAZSÁGOK KELLENÉNEK AZ ELLENZÉKTŐL , MINDENHOL OLVASNI ÉS HALLANI, MIKET MŰVELT EDDIG EZ A SÖPREDÉK BŰNSZÖVETKEZET !!!! BITÓRA VELETEK FIDESZ TRÓGEROK !!!!!!!

 • Riszt József

  Degenerált hülye ez….:) Ráfázol te tetű.mert nem lesz meg az 1%-ék és visszafizeted a pártfinanszírozást ….utána kénytelen leszel a munkával megismerkedni,mert ceu se lesz ,nem kell ide gender-lófütty,az már van egy …te….A bokros csomagod után,csodálkozom,hogy akad még 1-4 rajongod…:)

 • Árpád Kovács

  😀 😀 😀

 • Béla Etl Id

  félti a soros apanázst jo egy segfej megint emelni szeretné az adokat mint annak idején nem szégyelli ez magát olyan vastag böre van minta rinocérosznak

 • József-Istvan Franczia

  Álmodik a nyomorúságos ballibsi csürhe, s belekapaszkodik minden hazugságba ! Volt itt már EU-s ellenőrzés az se talált semmit, mert nincs mit. Bocsánat, talált, de azt ti loptátok !!

  • Agi Vamosi

   csak egy kérdés: mennyit éltél a MI kis hazánkban??? vagy mennyivel járulsz hozzá a Magyar gazdasághoz??? a többit már nem is vitatom ,hogy milyen ködön keresztül nézel át hazánkba

   • József-Istvan Franczia

    Tisztelt Agi Vámosi ! A MI kis hazánkban élek gyermekeimet itt a MI kis hazánkban neveltem fel, nem számoltam mennyivel járultam eddig hozzá a Magyar gazdasághoz (ön igen), de szerintem nem kell szégyenkeznem ha kettőnk hozzájárulását összevetjük !!! Nincs is mit vitatnia, nincs se köd se ellenző, amit önről nem biztos hogy elmondható ! Soha egyik párt kormányzása idején se vettem fel egy fillér segélyt vagy adományt lett légyen akármelyik párt is hatalmon, gyermekeimet felneveltem ki jobb kit rosszabb szakmával a kezében tisztességes munkahelyen s szakmában dolgozik ! Eddig segélyt ők se igényeltek se munkanélkülit se más milyet ! Ez gondolom elmondható önről is ! Természetesen !!! Valakivel keverhet, ha abban a hitben van hogy átnézek hazánkban ! A jövőben legyen alaposabb, akkor elkerüli az ilyen ciki lyukra futást ! Egy szép éjszakát !

 • Béla Etl Id

  tisztelt kari miga tükörbe kéne nézni és ugy beszélni

 • Mr. Bell

  Mar annyira vartam, hogy megszolaljon Magyarorszag nyulszajuja, az alulkepzett kozgaszdaszok asza, a panamai diplomas, a jovo zaloga es megmondja az IGAZAT!
  :DDDDD

 • Károly Szabó

  Kár előre inni a medve bőrére .a kisvasútnál már próbálkozott a híres lebuktató csapat azután nagy égés lett mert az Eunak tetszett ,és nem találtak semmit ,sőt megdicsérték a létesítményt ,pedig a legnagyobb Orbán ellenségeket hozták vizsgálódni! Majd szégyenszemre elvonult a folyamatosan jelentgető csapat .mint annak idején ,csak akkor az oroszoknak jelentgettek!!

  • Orbán Károly

   VITTEK EGY KÖRT A KISVASÚTON?

  • Marcsi

   Te ezt honnan veszed okoska? Még nem jött meg a vizsgálódás eredménye – nov. végére, dec. elejére várható!
   Vagy te előrelátó vagy?

   • Mária néni

    Pofád befogod, koca!

 • A játék folytatódása még csak most kezdődik!

 • Stöckert László

  Bokros úr! Ön valami nagyon rossz gyógyszert szedett be!

 • Аттила Юхас

  Meg se kellett volna választani a cigánykirályt a bulibáróival együtt…
  Hitler és Sztálin forog a sírjában hogy ezek feltámadtak…
  Majd a Betyársereg rendet rak asszem megint lesz üldözés s nem fognak grófók hercegek gadzsók csurárók uzsorások uralkodni és rajkodni…

 • Endre Hídvégi

  Ez a vég… a tetves, faszszopó Jabronka meg Bokros, így együtt…Istenem, ez a két szemét geci még egyáltalán létezik…

  • Wincs Eszter

   Kussolsz nyavalyás. Seggnyaló ostoba barom.

   • Endre Hídvégi

    Kedves édesanyádat nyugodtan baszd szájba a ravatalon rühes DK-s geci. Az ilyen saját nevét és mocskos pofáját vállalni nem merő szarfaszú bérkommentelő genetikai hulladékoktól mint te is vagy, úgy kéne megszabadulni, hogy gondosan kibelezünk, aztán felzabáltatunk a patkányokkal, akik közé valók vagytok!

    • Wincs Eszter

     Ostoba hülye!
     Miből gondolod hogy DK-s vagyok? Elarulom, egyik sem a szívem csücske. De ezeket még annál is jobban utálom!
     Takarodjanak végre! És te is takarodj a primitív hozzászólásoddal együtt.

     • Endre Hídvégi

      Primitív te vagy köcsög kistáska! Elképesztően unintelligens és buta vagy! És próbáld felvállalni a nevedet és a pofádat, hitelesebb lennél még a faszságaiddal együtt is. Így csak egy szarkupac senki vagy!

     • Wincs Eszter

      Jól van gyökér.. sikerült megint magadból kiindulnod. A hitelesség nem ezen múlik, a vélemény számít. A véleményem akkor is ugyanaz!
      O1G! A Fidesz pedig tolvaj! Te meg jobb ha kussolsz!

     • Endre Hídvégi

      Ne izgasd magad, mert a végén még beszarsz, annál nagyobb szarkupac leszel…Mi a szájba baszott anyádért kussoljak te idióta? neked minden hülyeséget lehet mondani, nekem, a tőled fényévekkel okosabbnak meg nem? Nekem változatlanul a véleményem: rohadj szét te mocskos patkány!

     • Wincs Eszter

      Nem izgatom magam. Sőt! Jó nézni, ahogy itt vergődsz, és próbálkozol mindenféle szennyel igazolni azt, ami nyilvánvaló hazugság. Azért kussolj, mert értelmeset nem tudsz hozzászólni. Nem sajátjaid a gondolatok, a nyalonc agymosott propadanda jön belőled. Húzzál a 888-ra kommentelni. Ott sztár lehetsz. Okosnak meg csak hiszed magad. Itt egyedül vagy a gondolattal, és a nyomorúságoddal is! Illedelmesen el is köszönök tőled. Pá pá Bandika!
      https://uploads.disquscdn.com/images/63a67321047e847ec0270f4530fb4bfd799fafb097ffedc9d0bdc1bee95608e0.jpg

     • Endre Hídvégi

      Te genderfasiszta, faszszopó, vörös bértollnok! Még ahhoz is gyáva szar vagy, hogy férfi nevet válassz magadnak. Egyébként megtudnom, hogy ki is vagy, nem tart déltől harangszónál tovább, aztán ha találkozunk, kezdj el rettegni…Veheted fenyegetésnek is piciny kis szartakony!!!! No, neked is pá,pá…

 • Németh Attila

  Bár így lenne , de sajnos , elsikálják!

 • Bori Gévay

  És ez esetben is a baj ott van, hogy: “a hivatalok malmai lassan őrölnek”. Mire megőrlődik minden, addigra úgy elrejtik, hogy tán még maguk sem találják. 🙂

 • Kálmán Tamás

  Ezt a Fich & vajon miért nem tudja, hiszen éppen most minősítette fel Magyarországot. Inkább úgy tenném fel a kérdést: mennyiért nem akarja tudni ?

 • Sándor Barna

  Úgy látom, hogy szinte az összes Orbán-párti hozzászólást kitöröltétek.
  Ezzel is ezt fogjátok tenni!
  Egyetlen kérdésem miatt:
  Ki is az a Bokros Lajos?!

  Honnan ismerjük?!
  Mit tett az országgal?!
  Mit tett az ország polgáraival?!
  Mit tett a Költségvetéssel 1995-1998. közötti időszakban?!
  Milyen világ köszöntött ránk utána éveken keresztül?!
  Emlékeztek még?!
  A közelmúltbéli nyilatkozataiból sejthetjük, hogy most ugyanazt tenné…
  Szavazzatok rá!
  Nem kell a Cavinton, az sem segít rajtatok: Újra át akarjátok élni az 1995-1998-as időszakot…
  Megérdemlitek, de nem azért mert az ellenzékhez tartoztok, hanem azért, mert ti magatok is ugyanolyan szenilisek vagytok, mint a vezéreitek, akik a múlt hibáiból semmit sem tanultak húsz év alatt sem… Másodszorra sem fogtok belőle tanulni, ha még megélitek, harmadszor is ugyanúgy csináltok mindent… Kútba ugranátok, csak mert egy általatok istenített ti kutyátok kölyke ezt hirdeti egyedüli lehetőségnek…

  Mi viszont sok-sok lehetőséget látunk, és igyekszünk, hogy ne legyen lehetőségetek annak az egyetlen útnak az újbóli végigjárásához, mert az a pokolba vezet…

 • József Balogh

  Kedves József miről beszél a bankok most mit csinálnak magyar családokAt szó szerint kinyirják, adós rabszolga lesz nem tudom ön fél?

 • József Balogh

  orban és csirke tolvaj bandája csak a devizásoktól 800 milliárdot lopott ell ezt osztogatják, ország adósága nőtt ,lehet tetveseknek nevezni a bal libiket de a magán embereket a családoktól nem lopták el a Pénzünket ahol több száz év munkája veszett el nem tudom orbanak csokolt már kezet?

  • József-Istvan Franczia

   Tisztelt József Balogh ! Hogy nyílna meg a föld maga alatt mikor ilyen égbekiáltó hazugságokat ír !!! Hogy nem száll magára az a sok átok ami a ballibsiket érintette mikor Bajnai tevékenysége okán emberek akasztották fel magukat mert mikor már nem fizettek cégei, még akkor is kötelezte a gazdákat hogy szállítsák be a leszerződtetett ludakat fizetség nélkül !!! Majd mikor mindenüket elvesztették felkötötték magukat !!!! Hogy átkuk sújtson önre mikor még egyszer ki meri ejteni száján vagy leírja hogy ők magánemberektől, a családoktól nem loptak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Orbán a devizásoktól nem lopott, hagyhatta volna hogy napi árfolyamon törlesszenek de 220ft./svájci frank helyett 180ft.-on váltatta át amiért egész Európa elismeréssel adózott (mindenki azt mondta milyen szerencsések a magyarok hogy rögzitették a svájci frankot 180 ft.-on.), csak kezdik elfelejteni, 2010-ben a svájci frank 220ft körül zárt, de 180ft.-on lehetett vég törleszteni !!!

   • Wincs Eszter

    Pedig jól irta B. J. Így van! Fogd már fel végre! Tolvaj a kormányod az egész hordájával együtt!
    Valóban 180 fton lehett végtörleszteni, de kiknek? Akik megtehették. Aki nem, azok most is nyögik, és még hosszú évekig fogják, mert a különbözetet ugyanúgy ki kell perkálni csak később. Nem csinaltak semmit, csak eltolták az adósságot későbbre. Ennyit a világra szóló intézkedésükről!
    Takarodjanak végre a közéletből!

    • József-Istvan Franczia

     Én fogjam fel már végre ? Te agyhalott !!! Tudatlan marha, hát az ilyenek miatt nem halad rendesen előre az ország ! Nem csoda hogy egyre kecesebben kíváncsiak rátok ! Nos, te észlény, nem kellett senkinek hogy legyen megtakarítása amiből vég törlesztett, egyszerűen bement a bankba és kérte a forintosítását a hitelének és 180ft-on forintosították a svájci frank típusú hitelét !!! Az ilyen marha mint te, akarod megmondani hogy ki takarodjon a közéletből ??? Mondjad csak, mondjad a magadét, egyre kevesebben figyelnek az ilyen szánalmas pojácákra mint amilyen te vagy !!! Buta vagy értsd már meg ! Az elején nem értettem miért írsz csak annyit hogy ” Idióta ”
     Most már értem s meg van bocsátva a személyeskedés, hiszen ezzel próbáltad leplezni tudatlanságodat !!!!

 • József Balogh

  Kedves József ahogy olvasom önt csőd közeli helyzet volt irja, tehát a magyar kormány bukott volna meg vagyis az ön vezére, pardon az ön királya, tehát mindenki nulláról kezte volna hogy kormányon tudjon maradni a magyar állam polgárokat adósitotta el mindent elkövetet hogy kormányon maradjon az sem érdekelte hogy több ezer öngyilkos lesz családok százezrei földönfutová lessz százezrek elhagyják az országot csak hogy az ön királya és faszszopói a magyar családokat továbra is fosztogassa.

 • Ballerhunter2

  Bokros megint hozza a szokott formáját és baromságokat beszél.

 • Mária néni

  Ki ez a paraszt a képen?

 • Mária néni

  “Hogyan „lophatta meg” az Orbán kormány az elmúlt
  7-évben a magyar az embereket:
  Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha
  komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.
  Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül
  felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.
  Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is
  azokat, akik nem akasztották fel magukat.
  Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet
  miközben Németország vízben úszott.
  Majd tovább loptak és átlag 25 %-al csökkentették a háztartások rezsijét a víz
  csatorna és gázdíjakat.
  Eltörölték az örökösödési illetéket az ingatlanok, ingóságok és vállalati
  vagyonok után.
  2011-től újra 3 évig jár a Gyes.
  Adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérő kismamákat
  700 ezer gyerek kap napi háromszori étkezést szünidőben is!!!
  Ez év végéig összesen 500 ezer gyermeknek biztosít ingyenes vagy rendkívül
  kedvezményes üdülést az Erzsébet program.
  10 millió Ft vissza nem térítendő támogatással, 10 millió Ft kedvezményes
  hitellel és 5 millió Ft áfa mentességgel segítik a három gyermekes, vagy
  legalább három gyermeket vállaló házasokat lakáshoz jutásban.
  A gyerekes családok jelentős adókedvezményben részesülnek három gyerek után
  gyakorlatilag nincs személyi jövedelemadó az alacsonyabb jövedelműeknél a
  kedvezmény levonható egyéb bérteherből.
  2017- től már 1743 milliárd Ft jut családtámogatásra.
  Az újonnan házasulók havi 5 – 5 ezer Ft támogatást kapnak.
  19- ről 10 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó és 4 % –al a bérek
  közterhei.
  Egymillió ember üdülését segíti a Szépkártya.
  Gátlástalanul tovább „loptak”, így sikerült rendbe tenni a költségvetést és a
  gazdaságot. Visszafizettük idő előtt a 18 milliárd dolláros IMF hitelt és az 5
  milliárd Eurós Európai Bank- tól felvett hitelt. Amit Gyurcsányék voltak
  szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre felvenni, hogy majd a Fidesznek
  kelljen visszafizetni. Remélték, hogy Orbánék belebuknak! (Megjegyzendő hogy a
  Paksi Atomerőműre, 30 évre 10 milliárd Eurós hitelt veszünk fel beruházásra,
  nem pedig az összeomlás elhárítására.
  Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal,
  kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az
  Eszközkezelő létrehozásával, a magáncsőd intézményével, az ingatlanok áron
  aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.
  Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.
  Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a
  kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF hitel visszafizetése lehetőség
  az önálló gazdaságpolitikára.
  A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 %-ra csökkent.
  A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor
  András féle MNB- vel ahol évente 100 – 200 milliárdos veszteség keletkezett,
  amit a költségvetésnek kellett pótolni.
  Az államadóság a GDP 82 %-ról 74 % -ra csökkent.
  A GDP az idén 4 %-os lesz.
  Rekordokat dönt a külföldi tőke beáramlás a beruházások formájában és nő a
  profit visszaforgatása is.
  Évente 5-10 százalékkal nő az idegenforgalom bevétele mivel nő a belföldi és
  külföldi turistaforgalom.
  A külkereskedelmi mérleg 9978 milliárd Euró többletet mutatott 2016-ban és az
  export folyamatosan nő.
  De nem volt elég a „lopásból”, így kifizették az összes önkormányzat adósságát
  685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett PPP konstrukcióban
  (Magyar Bálint , SZDSZ) felvett visszafizethetetlen adósságát.
  Közben csökkent a munkanélküliség több mint hétszázezer új munkahely létesült.
  Így a munkanélküliség 4.3 százalékos az egyik legalacsonyabb az Unióban.
  Visszavásároltuk az oroszoktól a MOL részvények 25 %-át.
  Visszavásároltuk a gáztározóinkat, az energiaszolgáltató szektorokat (gáz,
  villany, víz,) a külföldi tulajdonosoktól.
  Visszavásároltak bankokat így a hazai tulajdoni arány 50 százalékos.
  3400 milliárd Ft jut a megyei jogú városok fejlesztésére a Modern Városok
  program keretében.
  1500 milliárd Ft jut vasút fejlesztésre
  300 milliárd F t.-értékű turisztikai fejlesztés folyik
  Törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól és 60 ezer magyar gazda vehetett
  állami földet.
  Az elmúlt hét évben 7000 milliárd Ft-a nőtt az állami vagyon.
  9 százalékra csökkentették a társasági adót, mely a legalacsonyabb az Unióban
  Racionalizálták a közigazgatási ügyintézést az okmányirodákkal, az egyablakos
  ügyintézéssel.
  Folyamatosan nőnek a reálbérek és az átlag kereset is ez utóbbi idén a
  tavalyihoz képest 14 százalékkal
  Az idén 15 százalékkal nőtt a minimálbér és 30 százalékkal a szakmunkás
  minimálbér
  És csak „lopnak és lopnak” ennek következtében a ciklusban 50 százalékkal nőnek
  a pedagógus bérek, 50 százalékkal a rendvédelmi dolgozók bére, 30 százalékkal a
  kormány tisztviselők bére, 30 százalékkal a vasutasok bére, 30 százalékkal a
  vízügyi dolgozók bére, 50 százalékkal nő az Államkincstár és az egészségügyi
  dolgozók bére 2019 ig. besorolástól függően 52-74 százalékkal nő és 2017 végéig
  két részletben 200 ezer Ft-tal nő az orvosok bére havonta. Közben folynak a
  tárgyalások a köztisztviselők bérének emeléséről.
  300 milliárd Ft-tal segíti a kormány a munkahelyek megőrzését a kis és
  középvállalatok támogatásával az un. Munkavédelmi akciótervvel.
  A nyugdíjak a választási ígérethez híven megőrizték vásárló értéküket
  nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a rezsicsökkentéssel
  kb. egyhavi értékükkel nőttek.
  Nem maradt ki a „rablásból” az egészségügy sem, így az alábbi
  kórházfelújításokra került sor: Szent Imre kórház 6,8 milliárd Ft., Egri Markot
  Ferenc Kórház 6 milliárd Ft., Sport Kórház 10 milliárd Ft., Körmendi Kórház 1,4
  milliárd Ft., Veszprémi Cholnoky Ferenc Kórház 1,4 milliárd Ft., Zalaegerszegi
  megyei kórház 30 milliárd Ft., Dombovári Szent Lukács Kórház 1,8 milliárd Ft.,
  Győri Petz Aladár Kórház 11.2 milliárd Ft., Teljes felújítás a Pécsi 400 ágyas
  egyetemi klinikákon 15 milliárd Ft., Szombathelyi Markusovszki Kórház 6, 3
  milliárd Ft., Hatvani Albert Schweitzer Kórház 3,5 milliárd Ft., Bethesda
  Gyermekkórház 150 millió Ft., Debreceni Kenézy Kórház 500 millió Ft., Kaposvári
  kaposi Mór kórház 600 millió Ft., Békés megyei Pándy Kálmán Kórház Gyula 6,6
  milliárd Ft., Budapesti Bajcsy Zsilinszki Kórház 700 millió Ft., Karcagi Kátai
  Gábor Kórház 800 millió Ft., Várpalotai Szent Donáth Kórház 800 millió Ft.,
  Budapesti Uzsoki Kórház 6,5 milliárd Ft., Nyíregyházi Jósa András Kórház 1,1
  milliárd Ft., Hódnezővásárhelyi és makói egyesült Kórház , 3,3 milliárd ft.,
  Továbbá felújítottak 60 mentőállomást, átadtak 20 új mentőállomást, vásároltak
  500 új mentőautót.
  50 százalékkal nőtt a CT és MRI vizsgálóeszközök száma.
  A „katasztrofális” egészségügyi helyzetet az is jellemzi, hogy jelentősen
  csökkent a várólisták száma és a várakozási idő. Olyannyira, hogy Nagybritániából
  ide járnak műtétekre (168 óra !!!), mert ott nem tudnak időpontot mondani. Fél
  Európa ide jár fogorvosi ellátásra. Párizsban két hetet kell várni, hogy
  bejusson valaki a körzeti orvoshoz, a mentő nem megy ki bemondásra, a körzeti
  orvos legtöbb helyre nem megy ki, mert fél. Nem úgy, mint itthon, ha negyedórán
  belül nincs a helyszínen a mentő bárki telefonhívására, már tombol a sajtó.
  Szóval az egészségügy sehol sem Schwarzwald klinik, vagy Bergdoktor. Londonba
  ha bejut valaki egy körzeti rendelőben ott ül egy turbános ember zakóban és
  rögtön szól hogy ne gyere közelebb, megkérdezi mi a bajod, beüti számítógépbe
  ír egy receptet és „see You again.” Sorolhatnám USÁ-tól, Kanadáig a
  rémtörténeteket.
  Havi 260 ezer Ft-tal nőtt a háziorvosi praxistámogatás.
  Mintegy ötszázmilliárdos egészségügyi fejlesztési program valósult és valósul
  meg a ciklusban mely a legnagyobb a magyar egészségügy történetében.
  Most indul egy 600 milliárdos kórházfejlesztési program.
  „Lerabolják” az oktatást is, így 2016 – 17-ben 230 milliárd Ft. jut
  infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft-al jut több az
  oktatásra mint 2010-be.
  Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda így ahol nem volt, a
  program keretében harminc új uszoda épül.
  Ingyenes lesz a nyelvvizsga megszerzése.
  900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.
  Nem maradt ki a „rablásból” az épített környezet és örökség sem. Ezért indult a
  kastély és várprogram melynek keretében a nemzeti emlékezet és a turizmusban is
  fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg. Így a füzéri vár, a
  diósgyőri vár, szigeti vár, egri vár, kisvárdai vár, a sümegi vár, a soproni
  várfal, a gyulai vár, a szerencsi Rákóczi vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai
  vár, a várgesztesi vár, a visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki
  vár, Somló vára, nagyvázsonyi Kinizsi vár, a várpalotai Thury vár, az ónodi
  vár, a regéci vár, a sárospataki Rákóczi vár, Szádvár, a siroki vár, az
  esztergomi vár, Drégely vára, Hollókő vára, Nógrád vára, Fehérkő vára, a
  sárvári Nádasdy vár, Szarvaskő vára, Csobánc vára Szigliget sopronhorpácsi
  Széchenyi kastély,
  A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító széthordott
  kirabolt lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg illetve újul meg.
  jelentős idegenforgalmi vonzerőt jelentve. Igy a tiszadobi Andrássy kastély, az
  edelényi Hulier kastély, a füzérradványi Károlyi kastély, a dégi Festetics
  kastély, a hatvani Grassalkovics kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a
  fertődi Esterházy kastély, a bajnai Sándor- Metternich kastély, a majki
  kamalduli remeteség, a kisbéri Batthyányi- Wenkheim kastély, a dénesfai Ciráky
  kastély, a lovasberényi Ciráky kastély, a soponyai Zichy kastély, a fáji Fáy
  kastély, a bicskei Batthyányi kastély, a csákvári Esterházy kastély, az
  iszkaszentgyörgyi Bajzáth- Papenheim kastély, a váli ürményi kastély, a sopron
  horpácsi Széchenyi kastély, a mihályi Dőry kastély, a szanyi püspöki kastély, a
  tatai Esterházy kastély, a szécsényi Benczur kastély, az acsai Prónay kastély,
  a péceli Ráday kastély, az aszódi Podmenicky kastély, a váchartyáni Rudnay
  kastély, a somogysárdi Somsich kastély, a sümegi püspöki kastély, a vassurányi
  kastély Shilson kastély, a körmendi Batthyányi kastély, a szabadkígyósi
  Wenckheim kastély, a kállósemjéni Kállay kuria, a gyulai Almássy kastély, a
  fehérvárcsurgói Károlyi kastély.
  Megújulnak a zsidótemetők vidéken és Budapesten (Kerepesi u.), a zsinagógák pl.
  a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.
  Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso kincset, a Magyar Nemzeti
  Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyűjteményeket.
  A felsorolt gátlástalan „rablások” után rávetették magukat Budapestre és azt is
  „szétlopták”. Így rendbe tették a 4 –es metró kaotikus beruházását jelentős
  értékű pereket nyerve a külföldi beszállítókkal szemben. (Alstom) Befejezték a
  szintén átláthatatlan Bálna épület beruházását, kicserélték a budapesti
  autóbusz parkot, konszolidálták a szocik által lerohasztott nyolcvan milliárdos
  adóság tehertől roskadozó BKV-t, felújították a Széll Kálmán teret amit 20 évig
  Demszki ígérgetett, befejezték a rohadó Tüskecsarnokot , ragyogó
  sportlétesítmény uszoda és jégpálya lett belőle, felújították az Erkel
  színházat amit a szocik le akartak bontani. Felújították a Vigadót, eredeti formáját
  nyeri vissza a Szépművészeti Muzeum, megújul világszínvonalon az Állatkert épül
  benne a Biodrom, megújul Európa díjas tervek alapján a lerohadt Városliget,
  megújult és eredeti formáját nyerte vissza a Országház és a Kossuth tér, mely
  már egy balkáni pályaudvar koszlott parkolójához hasonlított, megújult a volt
  Osztyapenkó szobornál a Sasadi útnál az M1-M7 bevezetőszakasza, megújult a
  lerohasztott Várkert bazár, felújították a Károly körutat és megépült e fonódó
  villamos, megújult a Citadella, beindult a Budai vár rekonstrukciója (lovarda,
  testőrségi palota, Stöckl lépcső, Szent István terem, Karmelita kolostor, volt
  Honvédelmi Minisztérium) Teljesen felújítják az Operaházat ami egy új raktár és
  díszletbázist is kapott a Kőbányai úton. Megindul a 3-as Metró felújítása amire
  negyven évig semmit sem költöttek és teljesen felújítják a régi metró kocsikat.
  Csodálatosan felújították a Margitszigetet, a parkot, a szökőkutat, a lerobbant
  Kaszinót.
  Ez se volt elég, a sportot is „lerabolták”. Ezért épült és épül több futball
  stadion, FTC, MTK, DVSC, Vasas, Videoton, Haladás, DVTK épül a Puskás Ferenc
  stadion (volt Népstadion), megépült világszínvonalon a Győri ETO kézilabda
  csarnoka. És „volt képük” megrendezni az eddigi legjobb úszó-világbajnokságot,
  megépíteni a Duna-arénát, az előttük lévő rakpartot, felújítani a Dagályfürdőt,
  felújítani margitszigeti Hajós Alfréd uszodát, a Komjádi uszodát, megrendezték
  Győrben nagy sikerrel az ifjúsági olimpiát. 2010 és 2016 között 400 milliárd
  Ft. jutott sportra ebből a tavalyi évben 180 milliárd. Soha ennyi pénzt nem
  kapott a magyar élsport, tömegsport és diáksport. 2017 ben ez az összeg mintegy
  20 milliárddal lesz több.
  Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája!!! Ez nem abban merül ki hogy
  linguálisan tamponáljuk az aktuális európai kretén politikusok és magukat
  főnöknek képzelő EU-s tisztségviselők ülepeit, hanem képviseljük saját
  érdekeinket, és próbáljuk őrizni szuverenitásunkat a gazdaságpolitikánkban, a
  migráns politikánkban, a külkapcsolatok építésében és nem kushadunk ha nyugaton
  valaki felemeli a mutatóujját. NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk
  elszigetelve! Járt itt a kínai elnök, a kínai miniszterelnök, japán
  miniszterelnök, német kancellár, angol miniszterelnök, orosz elnök, egyiptomi
  elnök, izraeli miniszterelnök, lengyel elnök és jön a francia elnök. Majd
  megszokják Európában, hogy van önálló véleményünk.
  A fékeveszett „rablás” kiterjedt a határon túlra is. Nem átallottak
  állampolgárságot adni az elcsatolt területek megalázott kifosztott ma is sokban
  elnyomott magyarságának. Így több tízmillió Ft-tal támogatják a vajdasági és
  kárpátaljai magyar oktatást, a szórványkollégiumokat. 50 milliárd Ft-tal a
  vajdasági, 20 milliárd Ft-tal a kárpátaljai magyar vállalkozásokat pályázati
  rendszerben. Jelentős összegek jutnak a kiemelkedően fontos határon túli világi
  és egyházi magyar műemlékek felújítására is. De például, finanszírozzák a
  szabadkai zsinagóga felújítását is.
  De itt nem álltak meg érzéketlenül „kifosztották a családokat, az embereket”.
  Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett,
  D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási
  rendszerét. Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelező óvodába járást,
  beindult egy bölcsődei program ahol tíz gyerek estén minden településen
  kötelező biztosítani a bölcsődei elhelyezést. Folyamatosan növelik a béreket, a
  munkahelyeket, Mivel ugyebár a lakosság folyamatosan drámaian szegényedik
  évente 4-5 százalékkal nő a fogyasztás, hétvégeken nem lehet wellness hotelben
  szobát kapni, növekszik a külfödi és a belföldi utazások száma, vasárnap nincs
  hely a vendéglőkben nemzeti sport lett az evésfesztivál falun városon. A magyar
  lakosság rendelkezik Kelet –Európában a legmagasabb GDP-hez arányított
  vagyonnal, ami a GDP 95 %-a (Szlovákia, Románia 55%, Lengyelország,
  Horvátország 70 %,) miközben a legalacsonyabb a lakossági eladósodottság
  Európában (Európai Központ Bank). Évről évre nőnek a megtakarítások így a
  válság előtti nulláról évi 5,6- ra emelkedett. Ma már az Államkincstárban az
  államadósság több mint 20 százalékát igen kedvezően a lakossági állampapírok
  fedezik. Ez a legmagasabb Európában, utánunk Írország következik 8 százalékkal.
  Lehetne még sorolni mi minden történt e hét év alatt ( pl. hűtőgép,
  gázkonvektor, mosógépcsere program), de kontrasztként nézzük honnan indult ez a
  kormány.
  Mert feriék nem loptak, feri tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott,
  táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a
  Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot
  keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben
  hazudott reggel-délben-este. Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe.
  Történelmi beszédeket mondott a Múzeum kertben március 15-én, miközben
  mesterlövészek vigyázták, fagatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„ Modern
  volt nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva
  országot.” És ebbe majd bele pusztult. Kitagadta a határon túlikat és így
  „megvédte” az országot 25 millió romántól.
  Ennek következtében ugrott a pannon puma és vele az államadósság 52 %- ról 84
  %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5 néha 6 választáskor 8-9 százalékra, a
  munkanélküliség 12 százalékra. Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok,
  a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak. Ragyogó elképzelések voltak az
  egészségügyben heveny kórház bezárásokkal, vizitdíjjal botrányos inzultusokig
  fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen
  korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600
  milliárd Ft kivonásával.
  Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a
  pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák
  sanyargatásával, a követelményrendszer relatívizálásával, a szülő gyerek
  pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPP programokkal, a több
  milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos
  tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó
  egyetemekkel és képzésekkel!!!
  Csődbevitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót ahol
  tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket egyeseket
  öngyilkosságba hajszolva. Így fosztották ki a Megyeri híd építőinek és a
  Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot. 4-es Metró
  beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV
  tartozása. Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek
  Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat
  Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb, stb stb. Az országot
  tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök az elnök Erdei úr
  döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot
  a devizahitel rabságában a lakosságot.
  Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret,
  MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát,
  bankokat, Andrássy úti palotákat. Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás
  szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF- es gigahitel és az EU
  lélegeztetőgépén. Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk.
  Lehet választani csak tessék, tessék!”

  • Mr. Bell

   Ez igen! Ezt jol osszeszedte valaki.

   • Mária néni

    Nem én 😊

 • Token

  Nem csak az EU-ban kellene reménykednünk. Magunknak kellene rendet rakni házunk táján.

 • Abádi Szabó Imre

  Könyörgöm, ne válaszoljatok ennek az agyalágyult jóskapistának, mert ez élteti a rohadék trollját. Én már blokkoltam, blokkoljátok ti is.

 • Hernek János

  Nem a fidesz bukott meg,(sajna)hanem az Unió. Ugyanis ha valóban létezne a demokrácia,meg a jogállam,akkor nem is hagyták volna ezt egyetlen pártnak sem. A helyzet az,hogy most már szinte minden párt a fidesznek dolgozik,mivel belátták,hogy őket nem lehet már leváltani. Legalábbis demokratikus körülmények között. Akár tetszik,akár nem,de a bevándorlás politikájával az Unió megbukott,ezért is nem hoz semilyen szankciókat Orbánék ellen. A fidesz nem a magyar kisembereknek kell már elsősorban,hanem az EU-nak,csak ezt sosem fogják beismerni. Sőt tovább megyek,az Uniónak épp az a célja,hogy minél több munkaerőt vonjon ki az országból,erősítve így a saját gazdaságát,mert rádöbbent,hogy a migránsokkal nem fog tudni mit kezdeni. Bokrosnak az a célja,hogy össze ugrassza az országban maradt embereket,mivel a hatalma már elveszett. Mégegyszer mondom,a valóságban minden párt a fidesznek dolgozik,kivétel nélkül ebben az országban,ugyanis mindegyik a leeső koncot nézi az asztalról. Azért hunynak szemet az egészségügy felett is,mert nem az a cél,hogy egészséges magyar embereket neveljenek,ugyanis kell a hely másoknak,akiknek van annyi pénzük,hogy egy biztonságosnak mondott helyre költözenek. Azt ugye senki sem hiszi,hogy Putyin csak a vezerünk két szép szeméért jött hozzá látogatóba. Mert az igen csak naív,meg az is,aki hisz még az olyan mesékben,hogy demokrácia. A diktatúra,hölgyek urak már elkezdődött,és egyre magasabb fokozatba kapcsol,mivel az érdekek ezt kívánják. Ja,hogy eközben százával halnak az emberek a rossz orvosi ellátás miatt,kit érdekel,hiszen ez a cél,halottakra van szükség,meg rabszolgákra,de elsősorban minél több elhagyott házra,telekre,ahová a tehetősebb,és még élni akaró és szerető,holland,német nyugdíjas itt élvezhesse háborítatlanul a hátra lévő éveit. Miközben persze a mi fiaink és lányaink,pedig növelik az ők gazdaságát,mivel másképp már a nyugat nem is élhetne meg. Szóval nem a fidesznek lesz itt vége hamarosan én úgy látom,hanem az Uniónak,és ebben Magyarország kulcsszerepet játszik,amiért cserébe pár ember rendelkezhet az ország minden vagyonával,és ingóságával. Majd mi többiek nem nézünk oda,de ezért a vakságért csak csurran cseppen majd nekünk is valami. Sajnos ezt nem csak én,de jó pár ember még így látja.

 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
  • Mr. Bell

   Istenem! Mekkora egy rakas szar szerencsetlenseg ott egyedul :DDDDDDDDDDDDDDD

   • Mária néni

    Valóban olyan mint egy rakás.
    Láttad, hogy pontot tettek minden szó után? Prolik.

 • Mária néni
  • Mr. Bell

   A Magyar Oriasok egy kepen. :DDDDDD
   A fikaevo szigetvari, a drogos juhasz es a szerencsetlene wannabe kozgazdasz (panamai diplomas), sajnos a negyedik “urat” nem ismerem.

   • Mária néni

    A negyedik szerintem Karácsony, aki kinevezte magát miniszterelnök jelöltnek, miután tönkretette Zglót.

 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni
 • Mária néni

  No comment:

 • Mihaly Toth

  Luesznek kellene már rájönnie, hogy egy maroknyi agyalágyulton kívül senki nem figyel rá a politikában. Egyébként nekem annak idején nagyon nagy szívességet tett, miközben mindenkit eszelősen szívatott. Azzal, hogy őrült iramban inflálta a Forintot, a fix kamatozású lakáskölcsönöm tőkéjét is sikerült elértékteleníteni. A végén egy havi fizetésemből kiperkáltam az egészet. Úgy, hogy a tőke nem csökkent, hanem növekedett, mivel csak az eredeti törlesztőrészletet voltam hajlandó fizetni. Emiatt a bank állandóan a tőkéhez csapta a különbözetet. Sok “közgazdász” akkortájt fizette vissza a kölcsönét, amikor tartani kellett volna.

 • Mihaly Toth

  Luesznek is meg kellene mutatni, hogy hol vannak leverve a cölöpök és akkor ő is tudna vízen járni.

 • ordas

  Na, most van bajban a Zorbán…. 😀

 • Utána Elötte

  Ez pofázik…két olyan csomagot nyomott ránk, hogy rendesen megéreztük….szeretem azt amikor hatalmon volt szart mindenre csak sz…patta a népet most meg ossza az észt a pincéből.

 • Mária néni

  Vendéghallgató volt a Bokros Lajos a Marx Károly Közgazdasági Egyetem diákjaként a panamai egyetemen, ezért nem is regisztrálták őt, állítja a volt pénzügyminiszter egykori csoporttársa. Bokros panamai disszertációjának valódiságát az MDF romjain létrejött JESZ párt vonta kétségbe azt állítva, hogy egy 1995-ös panamai levél bizonyítja, az európai parlamenti képviselő csak plágiummal szerezhette diplomáját. Bokros egykori csoporttársa szerint szuperintenzív nyelvtanfolyammal készültek Dél-Amerikára.