Csúnyán ráfázott Mészáros Lőrinc: a mohóság megkapta méltó büntetését

Orbán gázszerelője

Mind tudjuk, kicsoda Mészáros Lőrinc: Orbán Viktor strómana, aki egykori falusi gázszerelőből elvtelenül lett az ország egyik leggazdagabb embere. Mindezt csak azért, mert jó barátságban van a miniszterelnökkel. Ám úgy látszik, mégis van igazság. A mohósága most megkapta méltó jutalmát…

Még áprilisban röppent fel a hír, hogy Mészáros Lőrinc egymás után kezdte el rátenni  a kezét balatoni kempingekre. Az ügylet mögött az állhat, hogy a kormány 5 milliárd (!) forint támogatást ad majd a balatoni kempingek fejlesztésére. Az ország gázszerelője nyilván ezeket kívánja bezsebelni.

Az Élet azonban közbeszólt és csúnyán az orrára koppintott a felcsúti milliárdosnak. A történet egy siófoki horgásztó melletti kempingről szól. 2016-ban ugyanis még kemény egymilliárd forintért kínálták a helyet, ám időközben harmadára esett az értéke, hiszen végül alig 377 millióért sikerült túladni rajta. A vevő pedig nem Mészáros cége, hanem egy bizonyos Retro Motors Company, aki a jövőben üzemeltetni is fogja.

Nem tudjuk, pontosan milyen furfangokat kellett bevetni, hogy Mészáros hoppon maradjon, de annak csak örülhetünk, hogy ez megtörtént. Ismét bebizonyosodott, hogy mohósággal és Orbán Viktor barátságával sem lesz az emberből teljhatalmú úr. Több alázat kellene ezek után, Mészáros úr!

Aki kíváncsi a cégügyek részleteire, az megteheti a 24.hu cikkében.

5 Comments

  1. Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

Leave a Reply

Your email address will not be published.