Orbán mostani kijelentése miatt milliók erében fagyott meg a vér

Orbán Viktor  a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén tartott beszédet. Néha azt gondolnánk, hogy nem tud meglepni minket, de mindig sikerül neki. A b1.blog elég érdekes összefüggéseket vélt felfedezni Orbán beszédében.

Ezúttal a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülése volt a díszlet Orbán menekült-ellenes őrjöngésének. Természetesen előkerült minden, eddig használt topik:

Magyarországot el akarja taposni a globalizmus, mert az nem szívelheti az erős nemzetet, Európa lemondott keresztényi politikájáról, Európai Egyesült Államokat akarnak (valakik) létre hozni. Ezért “szállítanak (!) a kontinensre milliószám (!) az európai kultúrán kívüli embereket”. Mindez pedig “nem lehet baleset és senki sem mondhatja, hogy képtelen lenne Európa megvédeni a határait, ha akarja. Az akarat hiányzik, és nem véletlenül, hanem határozott szándék van mögötte. Rajtunk, európaiakon kívül ezt senki sem csinálja. Sem Amerika, sem a gazdag arab országok, pedig fajtestvéreikről van szó.”

Fajtestvérek? Na itt álljunk meg!

Fajtestvérek? Ha a miniszterelnök úr őkegyelmessége esetleg arra akart volna finoman utalni, hogy arab az arabnak farkasa, avagy arab arabnak nem vájja ki a szemét, és hasonló marhaságok, ugyan miért nem ezt mondta? Miért nem a viszonylag széles körben elterjedt “arab” szót volt szíves használni? Ehelyett közölte, hogy “fajtestvérek”.

Ha nagyon szeretnénk nem érteni, mit is mondott pontosan a kedves vezető, érdemes fellapozni egy általános iskolai biológia tankönyvet. Abból is megtudhatjuk: a homo sapiens maga az emberi faj. Nem fajta, hanem faj. Így tehát fajtestvéri alapon keblünkre ölelhetjük az egész világot. De szép is lenne. De ha nagyon beleássuk magunkat a bioszba, kiderül: alfaja is van az embernek. Ám sajnos abból is csak egy, a homo sapiens sapiens. Nagyjából ennyi. Innen még szokás – földrajzi és nem genetikai alapon – nagyrasszokra osztani az emberiséget, ám az Európában elfogadott felosztás szerint az arabok bizony az europid nagyrasszba tartoznak – vagyis az orbáni terminológia szerint nekünk is fajtestvéreink.

(Csak halkan jegyezzük meg: a Közel- és Közép-Keleten élnek arabok, perzsák, palesztinok, törökök, kurdok és még sok egyéb nemzetiség, amelyik nagyjából annyira tekint egymásra rokonként, mint mi a dánokra.)

Vészkorszakot idéző Retorika

Egy olyan országban ahol több mint 400 ezer honfitársunk esett áldozatul a Holokausztnak, ott bizony a “fajtestvér” kijelentés az több mint aggályos. Úgy látszik, hogy Orbán már lassan túl van a Sorosozáson és inkább a szívének kedves 30-as 40-es évek retorikáját kezdi a zászlajára tűzni.

Egy ország miniszterelnöke aki egy kicsit is ismeri a hazája történelmét nem beszélhet így. Ha tovább folytatja ezt a retorikát egy biztos, előbb vagy utóbb a nép fogja elkergetni.

187 Comments

 1. Nem előbb vagy utóbb a nép fogja elkergetni, hanem előbb,ami nem is oly soká lesz. Ilyen gusztustalan ember nem tűrhető az ország élén. Szégyen , hogy még mindig ő vezeti az országot, de hová ,hát a szakadék szélére a nyomorba. Ezt nem engedhetjük tovább. Annyira buzdítja a külhoni magyarokat a szavazásra. Nem tudom akkor is így tenne , ha tudja, nem a fideszre szavaznak. Kétlem. De mivel le vannak fizetve , ezért rájuk szavaznak,ami nagyon igazságtalan és aljas dolog.A mi sorsunk ne az ő szavazataikon muljon már jó!!!!

 2. Nem most kezdi a 30-as 40-es évek politikáját dícsérni !
  Midig is Horthyt és Hitlert tekintette példaképének. ezért fasizálódik nem az ország, hanem a vezetői.
  Úgy gondolják, hogy a lopott pénz mögé bújva bármit megtehetnek !!!!!!!!!!

 3. Toronymagasan vezet a Fidesz mégis.Valamit nagyon nem értek hogy is van ez?Ezek szerint nem lehet olyan rossz a helyzet vagy a média mond mást?

 4. nem az újfasiszta te volnál, hiszen kifordítod mások beszédjét, de komolyan gondolód, hogy eze a hülye iromány fedi a valóságot? Ugyan már, az egész egy kalap sz@r, de naivak vagytok óvódás bébikék?)

 5. ugyan már te ezt igazán tudod, hiszen finnugrista szennylapok árasztanak rengeteg fertőző hazugságot, na ja van honnan tudd:)

 6. a GŐZ felhevíti egyesek fantáziáját aztán megy a ,mutogatás, de a média jócskán Soros párti, hiszen honnan is jönnek a támogatások, ám erről hallgat a média

 7. Mivan?Kinek a kezében van a média, te szerencsétlen.Talán Mészáros, Vajna és a többi tróger kezében.Ezek mind Soros pártiak ugye?Teneked elment a maradék eszed is, ha volt egyáltalán.Az egész vidéki sajtó szőröstől bőrőstől Mészáros tata kezében van.Na?

 8. a finnugrista hazug elméleteket egy hetedikes gyerek is bevágja, hiszen könnyű megjegyezni, hogy magyarok primitívek voltak – minden szavunkat a szlovákoktól kérték kölcsön( csak azt nem tom, hogy hitelbe kérték, vagy hogyan? 🙂 ezenkívül barbárok voltak, éhesek voltak s elmentek nyugatra zabkását lopni, ezek miatt még embert is öltek, stb Nos. aki ezt elmondja egyszúszra az átment történelemből, ennyire jaj de milyen nehéz 🙂

 9. Aki ilyen primitív szinten műveli az anyanyelvét az ne ossza itt az észt, hanem húzzon el a 3,14csába és mélyen hallgasson. Vágod náci?

 10. mért talán bűnt követtem el mert nem művelem a nyelvemet, nem reszelem mint azok akik törik a nyelvet, a tévében hemzsegnek az effélék, ja, de nekem nincs reszelőm elvtársak, mi lesz velem?

 11. Ezt ki állítja? ők saját maguk. Ellenjegyezte, hitelesítette-e jegyzett szakértő, esetleg szakértők? Ha igen, itt az alkalom bizonyításra’
  Eddig soha nem bizonyítottak hitelesen egyetlen állításukat sem. Engem pl soha meg nem kérdezett a z állásfoglalásomról egyetlen közvélemény kutató sem. Szerintem nem is működik ilyen hivatal, igaz minek is, diktatúrában felesleges.

 12. Olyat hazudnak, ami épp az érdeküknek megfelel. Ennyi a történet. A média is náluk van. Hörcsögfejű vajnapapi birodalmában.

 13. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy Orbán vagy Magyarország egyedül mehet szembe a globalizmussal. Ha így lenne, Orbán már Kennedy sorsára jutott volna. A globalizmus éppen hogy európai központjává akarja tenni Magyarországot, migránsok nélkül és minél kevesebb és minél ostobább magyarral. Ebben szolgálja ki Orbán a globalistákat, pontosabban a kalergistákat. Orbánt a kalergisták tartják hatalmon, míg hazánk Kalergisztánná nem válik. Ezt elkerülni csak az oktatás azonnali liberalizálásával és fejlesztésével, illetve EU- és NATO-tagságunk erősítésével lehetne.

 14. Elolvastam a cikket, és a hozzászólásokat is. Meglepődve tapasztaltam, hogy hazánkban ennyi alulképzett, öntelt idióta maradt. Azt hittem, hogy ezek – tiltakozásul – külföldre mentek, de úgy látszik, ahhoz nincs bátorságuk. Sajnálom, hogy nyilatkozataikból nem tűnik ki megalapozott ténybeli és politikai ismeretük, csak saját tehetetlenségük miatti gyűlöletük, amit gyávák önmagukkal szemben kifejezni.

 15. “Becsületben megőszült jóravaló nénike vagyok”,hát ez az alpári stílus ahogy írogatsz nem azt sugallja!!!

 16. Aki belevan pistulva a diktátorba az ne ezen az oldalon szövegeljen !! JA !! megfertőződtél a halálos OR-BŰN virussal !! Javaslom a viki gyereket ráolvasáűssal gyógyi !!

 17. A Fidesz vezet, Orbán egyre népszerűbb, a többség támogatja. Itt sivalkodik a vesztes törpe kisebbség és azt csaholja, hogy mindenki más hülye.

 18. Egy holland ismerősöm / aki 12 éve itt él Magyarországon / mondta egyszer, nem érti a magyar vezetőket miért ágálnak a segítséget kérő nemzetek ellen hollandok mindig együtt éltek különböző nemzetiségiekkel soha senki nem kérte számon miért vannak ott, pedig kisebb az országuk és több millióval többen vannak.

 19. Érteni vélem a fajtestvér szó orbáni jelentését. Az arabok, akik maguk is nagyon különböző alrasszhoz tartoznak Afrika nyugati szélétől a Vörös tenger túloldaláig, sémi nyelvet beszélnek. És hát a zsidók is semiták nyelvi szempontból. Ahhoz, hogy kapcsolatot találjunk közöttük, azt a tévedést is el kell követni, hogy a nyelvet azonosítsuk a néppel, mely beszéli. (Ezt szokták elkövetni azok, akik a nyelvrokonság okán a magyarokat a finnek rokonainak gondolják.)

 20. Éppen ezt mondom. Ti vagytok az okosabbak, perverz genderek, migránsszopók, akik az országot tönkretették.

 21. Olvasgatom a hsz-t,s egyre jobban rádöbbenek,hogy jó pár Magyarországban élő zemberke keveri a szezont a fazonnal.Nem mindegy,hogy a f@x melyik oldalán állunk!!!De ezek szerint sok hozzászoló szivesen van a cső végén!!!

 22. Kérhetnék egy személyes konzultációt kedves Mária? Kétségeim merültek fel Önnel kapcsolatban…….mert aki ennyi idős, mint Ön, az már megélt pár kemény és softos diktatúrát, szóval csak felismerné, ha mégsem, akkor viszont orvosi segítségre szorul! Mint tisztelt orbán viktor úr……………. 🙂

 23. Mária, Ön saját magát égeti……….tényleg el kellene menni már az orvoshoz gyógyszerért, mert nagyon látszik, hogy nem szedi…….

 24. Hagyjátok már Marikát, itt éli ki magát, a kutya se szarja le évtizedek óta…………itt legalább foglalkozunk vele……… 😀

 25. szóval téged irritál a nemzet-i felfogás, na hát akkor nem vagy köteles egy nemzethez sem tartozni, olyan vagy mint a gomba a vérben aki azt mondja magáról, hogy ő “kívülálló” de mégis bent van az erekben, stb

 26. Téged milyen szerzethez tartozó nőstény ellett erre a világra? Te ugyan olyan neonáci vagy mint a szeretett vezííred!

 27. Nem dolgozni küldünk oda, degere! Ápoltnak! Vagy egy elme gyógyász barátom mondta, hogy ott therápiaként a szexet is alkalmazzák!Oda madámnak mennél, napi négy -öt ” bevetésre”!

 28. Nem unod még? Mehetnél Tátray után. Nagy nehezen megértette hogy nincs itt semmi keresnivalója. El is húzott a picsába. Olyan ostoba volt mint te.

 29. úgy úgy hagyd itt a komcsi névjegyed, hadd lássa mindenki hogy a kultúra hogy fényeskedik rajtad, szóval madarat tolláról, pofázót viselkedéséről lehet megismerni, folytasd csak ezt a szájharcot, s közben pukizzál nagyokat, egyebet úgysem tudnál

 30. ó, a gomba a végbélben keresi a gazdatest szénhidrátjait, kotord magad még lejjebb, ott az ürülékben is találsz némi fehérjét, parazita mód a legjobb életmód, s közben gyalázkodjál csak úgy is visszaszáll rád

 31. Ja nem Orbán bérenc vagyok, hanem Jobbik. Mért is baj ha valaki őseinkhez hasonlóan küzd az idegen szívűek ellen. Hogy ezt a szép kifejezést kölcsönözzem Dr.
  Papp Lajos professzor úrtól.

 32. ENNÉL TÖBBET NEM tudsz kihozni agyadból, s nézem bemutatót tartasz, éppen szexközben a partnereddel ? Hűha! de kicsike vagy a pártnered mellett, fel sem éred az ülepét sebaj jobban benyalsz neki 🙂

 33. Akkor miért itt rontják a levegőt a hülye holland ismerőseid, miért nem takarodnak haza a muszlimokat szopni?

 34. beégni ? ilyen nincs a magyar nyelveben bunkója, leégni van meg megégni de beégni, hova? Mindjárt megmondom 🙂 Látszik hogy fogalmad nincs a magyar igekötőkről, honnan tudhatnád hogy nem mindegy szar mellett falni, vagy fal mellett szarni, te mindig az elsőt preferálod:)

 35. Bírom, mikor a vérkomcsi vályogsori suttyó csicskái másokat komcsiznak ! A hablatyoló, hazugságokat pofázó Viktor is nagyokat szellent közben?….ezt te tudod, csicska, aki a csúti törpe seggénél tanyázol !

 36. Miki Cy ! Te magadból indulsz ki?……. te azt várod, hogy Orsós Vityka osztjon neked a lopott szajréból?

 37. Soros a vályogsori suttyót és rohadék haverjait pénzelte! ….így aztán jogosan félnek a volt Soros-fiókák, mert ők tudják, hogy Soros milyen nagy hatalommal bír!

 38. Vona Orbánc tanítványa volt ! …..tőle tanult minden ocsmányságot! ….a jobbikos csürhe éppen olyan nemzetáruló mint a Fidess !

 39. Ezekkel a narancsos tetükkel nem szabad találkozni, mert veszélyes elmebaj vírusát hordozzák magukban ! …..fertőznek ! ….az elsődleges vírushordozó a csúti törpe !

 40. Orbánnnak Soros vett diplomát az Ecseri piacon ! ….aztán megtanította késsel , villával enni ! ………

 41. Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

 42. Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.
  Felelni fogsz!

 43. Tisztességes, becsületesen dolgozó magyar emberek szeretnék a narancsos maffiá végét látni! Sajnos Orbán a génjeiben hordozza az aljasságot, gazemberséget. A vályogsoron nem látott mást, CSAK bűnt!

 44. Idióta! Fenyegetni azt tudsz ! ……tudod kinek kell felelni a gyűlöletkeltésért?…..a csúti pockos törpének ! A buggyantagyú f@sz milliárdokat szórt el a gyűlöletet szító soros plakátokra ! ……..szemét, mocskos narancsos csürhe !

 45. szép az illusztráció rólad, nehezen tudom elképzelni hogy lehasalva is ne tudnál produkálni még ügybuzgóbban – érted buzgóizé:))) és hiába dicsekszel a helyesírás tudásoddal , az nem a te érdemed azt a gép automatikusan javítja, ebből is látom a más farkával ugornak az ilyenek a tyúkra – akik a másik munkájúval dicsekszenek 🙂 na, jó írjál csak helyesen – úgy is kell, mert én megérdemlem, de neked még nem jött el az ideje, hogy helyesen írt kommentárt
  kapj, ki kell érdemelni:)

 46. Jézus is pásztor volt, nem ciki az 🙂
  Te pedig eredj nyugatra s nyugodj le, feltéve ha a migránc tesók megengedik neked 🙂

 47. Az valóban nem az. Ellenben egy olyan “pásztort” követni, mint a csuti törpétek, hát az nem kicsit ciki. De hát te tudod…

 48. !!!! AZ ORBÁNTÓL:A SOROS TÁRSAIT MEGISMERNI A SZAGUKRÓL IS!!!!! nem szószerint… csak kétszer hallottam.
  felháborított.

  szégyen az oldal,már bánom ..

 49. Miért irigyeljem azokat, akik nem ismerik a Kepler törvényeket, miért irigyeljem azokat, akik nem tudják levezetni a koszinusz tételt?

 50. azért mert ő legalább nem fárasztja agyát hülyeséggel, ugyanis az életben hol használhatom fel ezt a cosiunus elméletet? Sehol, de ha mégis akkor amikor elveszem a kenyeret a pultról szólok az eladónak várjon kiszámítom, hol a bukszám, stb és felírom cos = – 1000 szorozva x-el

 51. mikor kicsi volt biztosan nem volt, azonban az ember ahogyan nő úgy szaporodnak ellenségei – nos aki ellenáll a terrornak – azt mindjárt újfasisztának kezdik becézni, mi haszna van, nem érdekes.

 52. magyar történelem? hol van az? csak nem a tescoban árulják, mert amit történelemnek neveztek az a győztesek verziója

 53. azt se bánon, ha osztva, felőlem akár ki is vonhatja mínuszból a mínuszt, semmi haszna az egész csak egy elmélet

 54. Te rohadt, buzos pofaju “labatlan”, mi a francert nem tirhulsz vissza abba a “budos nostenybe, aki erre a vilagra ellett”???!!!!!

 55. Orban kifejezte magat,ahogy kifejezte,de minden esetre igaza van,,,csak menjenek a szinesek oda,ahonnan jottek,vagy ahova hivtak oket !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.