Vágó István nyilvánosságra hozott egy telefonbeszélgetést KERO-ról, amint épp üvölt valakivel

A Nagyúr taxit hívott a Nagymező utcára, azzal azonban nem számolt, hogy a diszpécser ezt a beszélgetést nyilvánosságra fogja hozni. Nem tudjuk, hogy mikor történt az eset, Vágó István oldalán találtuk meg a felvételt, ami annyira felháborító, hogy akkor is örülnénk a lemondásának, ha nem vallottak volna rá áldozatok olyasmiket, mint a vállfával való, alsógatya nélküli elfenekelés.

Érdemes kiemelnünk az alábbi a mondatot a telefonhívásból: “unom a szemtelen fiatalembereket, uram”

A kérdés csak az, hogy ha élőben beszélnek, vajon a diszpécsert elfenekelte volna a tiszteletlenségéért?

89 Comments

 1. Mennyi eszement ember ül még odafent !!!!???? Mit képzelnek ezek magukról ???? Nekik a népet kellene szolgálni és nem fordítva !!!

 2. Az a lényeg, de attól még érdekes az is, hogy hogyan jutott Vágóhoz.
  A világ bonyolult, több körülmény is fennállhat egyszerre. Szokjad.

 3. …. ez egy kulturált ember ??? Még a kutyámmal sem beszélnék így , nem hogy azzal , akitől kérek – rendelek – taxit. Hogy tudott eddig az emberek – színészek ,

  — diszpécserek — szemébe nézni ????? Mit képzelt magáról , mikor egy faragatlan tuskó !!!!!!

 4. “Mária néni” nem egy demens vénasszony, hanem egy fidesses troll, akit ezért fizetnek.
  Le kell xarni nagy ívben, attól elgurul a gyógyszere. 😁

 5. mariska meg megy a libsipelusba.:)sunyi maris te gyávA alja troll:))ne is nézz tükörbe, még a tükörképed is visszahányna a szervilis aljas pofádba:)

 6. Még mindig itt rontod a levegőt, miközben a temetők üresek? Ostoba fasztalicska vagy. Még mindig.. Szerintem menj haza, keresd meg anyádat és csinálj magadnak kisöcsit. tefasz

 7. Mindegy már mi volt,ilyen hangnemet senki nem engedhet meg magának,senkit meg nem alázhat.Őnekik ezt tudomásul kell venniük.

 8. Ennek a Mária néninek felhívnám a figyelmét, hogy az Operettszínház fenntartója a fideszes “emberminisztérium”, és, ha jól emlékszem Bájer Zsolt blogjában utasította vissza először az “alaptalan” vádakat…

 9. Mit ugat egy olyan idióta, aki gyógyszerekkel puffasztja a testét. Izomagyú baromállatnak nem osztottam lapot. Kussolsz impotens.

 10. Miért,te miit csinálsz bő szókincseddel, Kussolsz, takarodsz,büdös libcsi, na meg hivatkozás Istenre állandóan.Te leszel az első aki kibasznak a mennyországból,aztán jön főnököd Vitya is.

 11. Én megtudtam hallgatni pár perce.Fel kell tolni a hangerőt a videó jobb sarkában.én is először azt hittem nincs hang.

 12. kikérem magunknak a faragatlan tuskók nevében !! nekünk hozzá képest 4 diplománk van még a kiöregedett gyökereinknek is ….. 🙂

 13. 1976. július 12-24 között az IBUSZ szervezésében Amatőr Művészeti Tábor járta a Balaton északi partjának színpadjait. A táborban négy csoport vett részt, így a Kerényi Miklós Gábor által vezetett KISKŐRÖSI PERISZKÓP SZÍNPAD (honvédségi csoport) és az általam vezetett abonyi BÚZAVIRÁG néptánc-együttes. Az együtt töltött két hét, valóságos rémálom volt! A légkört Kerényi mérgezte, nagy hozzáértéssel. A közös záró gálaműsor végén az abonyi táncos fiúk az A csikósok, a gulyások… dallamára „kukactaposó” tánccal próbáltak elégtételt venni a két hét Kerényitől elszenvedett sértésekért… Több, mint negyven éve! A SORS útjai kifürkészhetetlenek.

 14. Ebböl ls látszik, hogy milyen sokat számit egy erélyes fellépés, még ha oktalan, jogtalan is, de akkor is csodálkozom, hogy senki nem küldte el a picsába, vagy törölte képen… Nyilván álltak mögötte, azért volt ekkora pofája..

 15. szegény. jo nagy büntit kapott. Még jo hogy több baja nem lett. Felajánlhatna szegények javára ugy karácsony előtt legalább 7 millát belőle..A sok éhező családnak ,gyereknek akinek még nem jutott ünnepi étel,hus és édesség ,sőt kenyér sem elég az asztalára.Vezekelhetne ez a majom.

 16. Ez egy bunkó. Inkább azzal foglalkozna, hogy hogy inzultálta az embereket, és utólag milyen hazugságokkal próbálta szépítgetni.

 17. Neked a párod az, aki november elején a berlini Kinderbauernhof gyerekeknek fenntartott állatkertben megerőszakolt egy pónilovat? Gondolom vágyott egy kis romantikára utánad.

 18. Válogatott ocsmányságokat okádsz ide, te agyhalott fidess.nyalonc ! …..akkor Bárkányit te elletted a világra ? …az apja patkány-csótány keverék?

 19. Vagy pl.te!!:)Köcsög Orbánc faszán himbálódzó agyatlan
  Gerinctelen Libsi fasszopó komcsi Ribanc!!!Neked kellene már befogni azt az ocsmány pofádat Trollpatkány!!!

 20. Keress meg te Patkány és legyen rám gondod!!Úgy szeretnék sivalkodni neked!!De ne csak a pofád járjon hanem gyere és árts nekem Te Orbáncbérenc vén kúrva arca mögé bújt töketlen fasszopó!!Ha kell adok címet is hol találsz!! Szóval ne csak pofázz!!Cselekedj!! Várni foglak szeretettel!!

 21. I loved as much as you will obtain carried out right here. The caricature is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you would like be delivering the following. sick surely come more earlier once more since precisely the similar nearly very continuously within case you protect this hike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.