Mindenki nyugodjon meg: nem marad Orbán 30 évig, és azt is megmutatjuk miért

forrás: youtube

Ezt így senki sem  bírná

Nagyon tanulságos véleményt tett közzé Lovas Zoltán, reagálva a HVG legújabb címlapjára, amin Orbán Viktor 2047-ben megöregedett diktátorként ábrázolják azzal a szöveggel, hogy  “Leválthatatlan?”.  Lovas  erre nagyon találóan összefoglalta, miért nem kell rettegnünk attól a forgatókönyvtől, hogy a Fidesz-vezér örökre ittragad a nyakunkon. Lovas  szerint ugyanis

A kényszeres zsebben matatás, szájnyalogatás, a krónikus és egyre súlyosabb alvászavarok mind-mind egy szétesőben lévő embert vetítenek elénk. A kezelhetetlenül növekvő túlsúly, és nyomában a fokozódó mozgáshiány, a koleszterin dús táplálkozás csak elősegíti a véget. Mindehhez persze hozzátesz a személyiség mind elharapózóbb tönkremenetele, a morális züllés. Bizonyosan alapos orvosi kezelés és kontroll alatt áll, ahogyan az már a diktátoroknál lenni szokott.”

Majd  levonja  a  végkövetkeztetést.

Személyes prognózisom: max 10-12 aktív év. Már ha addig meg nem puccsolják. Merthogy az is benne van a kalapban. Sőt… igazán az van benne a kalapban.”

Mi azért bízunk benne, hogy ennyit sem kell várni és már áprilisban új miniszterelnököt választunk magunknak.

56 Comments

 1. Drága “Mária néni” ! Ha nem álfényképpel lenne itt és nem fizetett trollként, írogatná az okosságait mostmár számtalanszor, akkor elmondanám, hogy itt még 4 évet sem bírunk ki a maga által istenített férgek között. Ha nem sikerül a leváltás, akkor aki még él az elmúlt 8 év ámokfutása után, az elhúz innen mint a szél és amikor már csak agymosott, szenilis ostobák maradnak, akkor egymást fogják fölfalni villámsebesen. Kettőnk közt az a különbség, hogy én nem közpénzből írogatok és nem bújok álarc, álnév mögé. Amúgy mindenki meg fogja kapni amit érdemel, ha ostoba a nép, akkor legyen nyugodt, a Jóisten nem téveszt !!!! Ezeknek a patkányoknak is és a magafajtának is egyszer szembe kell néznie azzal amit tett !!!!

 2. Inkább kérdés hogy a mezei választónak mi a programja. Megvárja-e a “gyönnek a rézfaszu bagók” meg a “gyön a kutbó a véres enber” plakátkampányt, vagy azt mondja hogy “jöjjön valami egészen más, ne kelljen már folyton ezeknek a pofáját nézegetnem”.
  A cikk amúgy a mini szterelnök úr dolgairól szólt, nem az ellenzéki programokról.

 3. Kussolj banya! csak ennyire futja!Vagy családtag vagy?…akkor remélem hogy együtt kerültök a pokolra! Bár…..sajnálom szegény ördögöket,….nem hiszem hogy kellene őket miattatok ennyire büntetni.

 4. Köszönöm a jó hírt. Mivel 2018-ban újra nyerni fogunk, miénk lesz a hatalom. Már csak hab a tortán, ha maguk eltakarodnak. Már most is mehet, eleget loptak már tőlünk.

 5. Addig ne nyuvadjon már ki,még vissza nem adja a kamionokkal kiszállított milliárdok pontos címét és kódját meg nem adja.Az még ki kell belőle szedni,mert különben üres államkasszával a legjobb indulatú következő párt sem tud mit kezdeni.Arra is figyelni kell,hogy Mészáros vagyona sem Lölőé,hanem a csutié. Az a bamba pofa csak az aláírógép.

 6. Ez a ” Mária néni” már most is egy koszos rongy,de kevés a gyűlölet beszéd a főnökének,így megtartotta mariskát bértollnoknak.Egyre biztosabb vagyok benne,hogy “Wittner Mariska,Ő a g..tarisznya aki a nő nélkül maradt katonákat szopkodta.az 56-os időkben

 7. Amit felraktál,az nagyon jó lenne,csak miért kímélik a FideSSt? Miért csak a választások után akarják megkezdeni ezt az akciót? Ugye arra hivatkoznak,hogy nem akarják a FideSSt megzavarni a választásokban.Na de miért nem? Nyugodtan zavarják csak meg.Ők már 8 éve zavarják a magyar emberek jó nagy részét.csak a töketlen ellenzéknek köszönhető,hogy ennyire is tartják magukat,mint amennyire most vannak.Ha nem nyer a FideSS,akkor úgy is vissza áll a rend,ha nyernek,akkor meg ennyi pénzzel kevés lesz Orbánt legyűrni.

 8. Így van! Igazad van Mária néni! Éljen is,mert holtan nem sokra megyünk vele. Majd akkor dobja a tappancsokat az Istened felé,ha kiverték belőle az ellopott milliárdokat

 9. A Fidesz üres államkasszát vett á a büdöskomcsiktól 2010-ben. Sőt, még egy frissen felvett és már elpazarolt 25 milliárd € hitelt is.
  Mégis tudott mit kezdeni, annak ellenére, hogy akadályozni próbáljátok ti, hazaárulók.

 10. Kussoljál most te büdös banya. Fel is töltötték azonnal a magán nyugdíjpénztár 3000 ft milliárdos megtakarításával. Te könnyen ugatsz,mert szétkúrták a segged a ruszkik így nem tudtál gyereket szülni.Akiknek viszont dolgozó gyerekük volt mikor a mocsok vezéred lenyúlta a nyugdíj megtakarításukat azoknak elúszott jó pár év. Vén büdösbogár! Neked fizetnek a sok baromságért amit ide hánysz,de Főnököd téged áldoz be legelőször ha bukik,mert már semmire nem leszel jó.

 11. És mivel égettél be? Téged minősítettelek fidesz katona! Keress egy normális állást, hogy ne számítógép közmunkás legyél! Nem igazán lesz fényes jövőd bérkommenteléssel… Továbbá támogatod a rezsimet és így te is ugyanolyan gerinctelenné és tolvajjá válsz mint ők.

 12. Az alpári hangnemmel nem kompenzálja a hianyzó értelmi képességeit, lelkem.
  Nagy családom van, sok okos unokám. Mindenki dolgozik, adózik. Szépen gyarapodunk szellemileg, anyagilag. Mi szeretjük a meritokráciát.
  A Horn Gyula féle magánynyugdíj rendszer lopás volt. Kötelező volt, nem önkéntes. Átcsapolták a pénzt a nyugdíj rendszerből a saját haverokhoz, azok meg eltőzsdézték. Az állami nyugdíjkassza kiürült, hónapról hónapra adóbevételből kellett kipótolni.
  Maga ezt nem érti, mert nagyon primitív.

 13. Annyira primitív vagy, hogy észre sem vetted, mekkora szégyen, amikor a szókincsemet kritizálod, közben arról teszel tanúbizonyságot, hogy a tiéd szegényes. Szánalmas proli vagy.

 14. Aha, értem, és én szoktam 3-4 szóval szidni mindenkit… Ja, nem. Igen dedós, amit csinálsz. De gondolom ezért is pénzt kapsz.

 15. Attól még hogy te nem hallottad ebben a formában, az nem azt jelenti, hogy nem létezik 🙂 Keress inkább normális állást, fidesz bérenc.

 16. Mária néni,hol él?…..majd gondoljon erre a megnyilvánulására 2019-től,amikor elkezdhetjük visszafizetni a kötvények milliárdjait,az paksi hitelt és azt a sok keleti hitelt…drága,nézzen már utána,mielőtt komcsizik,,,mert akkor nem volt magas az állam adóság,de most…ehetjük majd a szart,de akkor egye csak ön…

 17. Te még véletlen sem gyarapodsz szellemileg.A családod nem ismerem, a gyerekeidet és az unokáidat sem.Lehet,hogy Ők tényleg okos értelmes emberek.Gratulálok nekik,hogy egy ilyen ikunuku anya és nagyi mellett normális emberek lettek.
  A nyugdíjpénztár nem volt kötelező.Az én fiam is akkor kezdett dolgozni mikor ezt behozták mint lehetőség,de maradhatott volna az állami nyugdíj fizetés mellett is.Sajnos bedőlt a trükknek,mert sokan átmentek a magán nyugdíjpénztárakhoz, így Ő is.El is veszett neki ja jól tudom 13 éve. 2013-tól van nyilvántartva,hogy fizet nyugdíjt.Az előtte lévő évek befizetéséről semmi papírja,adata nincs.Orbánod egyszerűen lenyúlta az összes pénzt.

 18. Kötelező volt. Ön vagy nem ismeri a tényeket, vagy hazudik. Az állami befizetés is kötelező maradt, így a nyugdijviszony folytonos. Ön ezt sem tudja jól, vagy hazudik.
  A kötelező magánnyugdíjpénztári tagságot Horn vezette be, nem Orbán. Ön ezt is rosszul tudja, vagy hazudik.

 19. “Hogyan „lophatta meg” az Orbán kormány az elmúlt
  7-évben a magyar az embereket:
  Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha
  komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak.
  Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül
  felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.
  Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is
  azokat, akik nem akasztották fel magukat.
  Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet
  miközben Németország vízben úszott.
  Majd tovább loptak és átlag 25 %-al csökkentették a háztartások rezsijét a víz
  csatorna és gázdíjakat.
  Eltörölték az örökösödési illetéket az ingatlanok, ingóságok és vállalati
  vagyonok után.
  2011-től újra 3 évig jár a Gyes.
  Adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérő kismamákat
  700 ezer gyerek kap napi háromszori étkezést szünidőben is!!!
  Ez év végéig összesen 500 ezer gyermeknek biztosít ingyenes vagy rendkívül
  kedvezményes üdülést az Erzsébet program.
  10 millió Ft vissza nem térítendő támogatással, 10 millió Ft kedvezményes
  hitellel és 5 millió Ft áfa mentességgel segítik a három gyermekes, vagy
  legalább három gyermeket vállaló házasokat lakáshoz jutásban.
  A gyerekes családok jelentős adókedvezményben részesülnek három gyerek után
  gyakorlatilag nincs személyi jövedelemadó az alacsonyabb jövedelműeknél a
  kedvezmény levonható egyéb bérteherből.
  2017- től már 1743 milliárd Ft jut családtámogatásra.
  Az újonnan házasulók havi 5 – 5 ezer Ft támogatást kapnak.
  19- ről 10 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó és 4 % –al a bérek
  közterhei.
  Egymillió ember üdülését segíti a Szépkártya.
  Gátlástalanul tovább „loptak”, így sikerült rendbe tenni a költségvetést és a
  gazdaságot. Visszafizettük idő előtt a 18 milliárd dolláros IMF hitelt és az 5
  milliárd Eurós Európai Bank- tól felvett hitelt. Amit Gyurcsányék voltak
  szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre felvenni, hogy majd a Fidesznek
  kelljen visszafizetni. Remélték, hogy Orbánék belebuknak! (Megjegyzendő hogy a
  Paksi Atomerőműre, 30 évre 10 milliárd Eurós hitelt veszünk fel beruházásra,
  nem pedig az összeomlás elhárítására.
  Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal,
  kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az
  Eszközkezelő létrehozásával, a magáncsőd intézményével, az ingatlanok áron
  aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.
  Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.
  Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a
  kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF hitel visszafizetése lehetőség
  az önálló gazdaságpolitikára.
  A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 %-ra csökkent.
  A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor
  András féle MNB- vel ahol évente 100 – 200 milliárdos veszteség keletkezett,
  amit a költségvetésnek kellett pótolni.
  Az államadóság a GDP 82 %-ról 74 % -ra csökkent.
  A GDP az idén 4 %-os lesz.
  Rekordokat dönt a külföldi tőke beáramlás a beruházások formájában és nő a
  profit visszaforgatása is.
  Évente 5-10 százalékkal nő az idegenforgalom bevétele mivel nő a belföldi és
  külföldi turistaforgalom.
  A külkereskedelmi mérleg 9978 milliárd Euró többletet mutatott 2016-ban és az
  export folyamatosan nő.
  De nem volt elég a „lopásból”, így kifizették az összes önkormányzat adósságát
  685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett PPP konstrukcióban
  (Magyar Bálint , SZDSZ) felvett visszafizethetetlen adósságát.
  Közben csökkent a munkanélküliség több mint hétszázezer új munkahely létesült.
  Így a munkanélküliség 4.3 százalékos az egyik legalacsonyabb az Unióban.
  Visszavásároltuk az oroszoktól a MOL részvények 25 %-át.
  Visszavásároltuk a gáztározóinkat, az energiaszolgáltató szektorokat (gáz,
  villany, víz,) a külföldi tulajdonosoktól.
  Visszavásároltak bankokat így a hazai tulajdoni arány 50 százalékos.
  3400 milliárd Ft jut a megyei jogú városok fejlesztésére a Modern Városok
  program keretében.
  1500 milliárd Ft jut vasút fejlesztésre
  300 milliárd F t.-értékű turisztikai fejlesztés folyik
  Törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól és 60 ezer magyar gazda vehetett
  állami földet.
  Az elmúlt hét évben 7000 milliárd Ft-a nőtt az állami vagyon.
  9 százalékra csökkentették a társasági adót, mely a legalacsonyabb az Unióban
  Racionalizálták a közigazgatási ügyintézést az okmányirodákkal, az egyablakos
  ügyintézéssel.
  Folyamatosan nőnek a reálbérek és az átlag kereset is ez utóbbi idén a
  tavalyihoz képest 14 százalékkal
  Az idén 15 százalékkal nőtt a minimálbér és 30 százalékkal a szakmunkás
  minimálbér
  És csak „lopnak és lopnak” ennek következtében a ciklusban 50 százalékkal nőnek
  a pedagógus bérek, 50 százalékkal a rendvédelmi dolgozók bére, 30 százalékkal a
  kormány tisztviselők bére, 30 százalékkal a vasutasok bére, 30 százalékkal a
  vízügyi dolgozók bére, 50 százalékkal nő az Államkincstár és az egészségügyi
  dolgozók bére 2019 ig. besorolástól függően 52-74 százalékkal nő és 2017 végéig
  két részletben 200 ezer Ft-tal nő az orvosok bére havonta. Közben folynak a
  tárgyalások a köztisztviselők bérének emeléséről.
  300 milliárd Ft-tal segíti a kormány a munkahelyek megőrzését a kis és
  középvállalatok támogatásával az un. Munkavédelmi akciótervvel.
  A nyugdíjak a választási ígérethez híven megőrizték vásárló értéküket
  nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a rezsicsökkentéssel
  kb. egyhavi értékükkel nőttek.
  Nem maradt ki a „rablásból” az egészségügy sem, így az alábbi
  kórházfelújításokra került sor: Szent Imre kórház 6,8 milliárd Ft., Egri Markot
  Ferenc Kórház 6 milliárd Ft., Sport Kórház 10 milliárd Ft., Körmendi Kórház 1,4
  milliárd Ft., Veszprémi Cholnoky Ferenc Kórház 1,4 milliárd Ft., Zalaegerszegi
  megyei kórház 30 milliárd Ft., Dombovári Szent Lukács Kórház 1,8 milliárd Ft.,
  Győri Petz Aladár Kórház 11.2 milliárd Ft., Teljes felújítás a Pécsi 400 ágyas
  egyetemi klinikákon 15 milliárd Ft., Szombathelyi Markusovszki Kórház 6, 3
  milliárd Ft., Hatvani Albert Schweitzer Kórház 3,5 milliárd Ft., Bethesda
  Gyermekkórház 150 millió Ft., Debreceni Kenézy Kórház 500 millió Ft., Kaposvári
  kaposi Mór kórház 600 millió Ft., Békés megyei Pándy Kálmán Kórház Gyula 6,6
  milliárd Ft., Budapesti Bajcsy Zsilinszki Kórház 700 millió Ft., Karcagi Kátai
  Gábor Kórház 800 millió Ft., Várpalotai Szent Donáth Kórház 800 millió Ft.,
  Budapesti Uzsoki Kórház 6,5 milliárd Ft., Nyíregyházi Jósa András Kórház 1,1
  milliárd Ft., Hódnezővásárhelyi és makói egyesült Kórház , 3,3 milliárd ft.,
  Továbbá felújítottak 60 mentőállomást, átadtak 20 új mentőállomást, vásároltak
  500 új mentőautót.
  50 százalékkal nőtt a CT és MRI vizsgálóeszközök száma.
  A „katasztrofális” egészségügyi helyzetet az is jellemzi, hogy jelentősen
  csökkent a várólisták száma és a várakozási idő. Olyannyira, hogy Nagybritániából
  ide járnak műtétekre (168 óra !!!), mert ott nem tudnak időpontot mondani. Fél
  Európa ide jár fogorvosi ellátásra. Párizsban két hetet kell várni, hogy
  bejusson valaki a körzeti orvoshoz, a mentő nem megy ki bemondásra, a körzeti
  orvos legtöbb helyre nem megy ki, mert fél. Nem úgy, mint itthon, ha negyedórán
  belül nincs a helyszínen a mentő bárki telefonhívására, már tombol a sajtó.
  Szóval az egészségügy sehol sem Schwarzwald klinik, vagy Bergdoktor. Londonba
  ha bejut valaki egy körzeti rendelőben ott ül egy turbános ember zakóban és
  rögtön szól hogy ne gyere közelebb, megkérdezi mi a bajod, beüti számítógépbe
  ír egy receptet és „see You again.” Sorolhatnám USÁ-tól, Kanadáig a
  rémtörténeteket.
  Havi 260 ezer Ft-tal nőtt a háziorvosi praxistámogatás.
  Mintegy ötszázmilliárdos egészségügyi fejlesztési program valósult és valósul
  meg a ciklusban mely a legnagyobb a magyar egészségügy történetében.
  Most indul egy 600 milliárdos kórházfejlesztési program.
  „Lerabolják” az oktatást is, így 2016 – 17-ben 230 milliárd Ft. jut
  infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft-al jut több az
  oktatásra mint 2010-be.
  Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda így ahol nem volt, a
  program keretében harminc új uszoda épül.
  Ingyenes lesz a nyelvvizsga megszerzése.
  900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.
  Nem maradt ki a „rablásból” az épített környezet és örökség sem. Ezért indult a
  kastély és várprogram melynek keretében a nemzeti emlékezet és a turizmusban is
  fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg. Így a füzéri vár, a
  diósgyőri vár, szigeti vár, egri vár, kisvárdai vár, a sümegi vár, a soproni
  várfal, a gyulai vár, a szerencsi Rákóczi vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai
  vár, a várgesztesi vár, a visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki
  vár, Somló vára, nagyvázsonyi Kinizsi vár, a várpalotai Thury vár, az ónodi
  vár, a regéci vár, a sárospataki Rákóczi vár, Szádvár, a siroki vár, az
  esztergomi vár, Drégely vára, Hollókő vára, Nógrád vára, Fehérkő vára, a
  sárvári Nádasdy vár, Szarvaskő vára, Csobánc vára Szigliget sopronhorpácsi
  Széchenyi kastély,
  A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító széthordott
  kirabolt lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg illetve újul meg.
  jelentős idegenforgalmi vonzerőt jelentve. Igy a tiszadobi Andrássy kastély, az
  edelényi Hulier kastély, a füzérradványi Károlyi kastély, a dégi Festetics
  kastély, a hatvani Grassalkovics kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a
  fertődi Esterházy kastély, a bajnai Sándor- Metternich kastély, a majki
  kamalduli remeteség, a kisbéri Batthyányi- Wenkheim kastély, a dénesfai Ciráky
  kastély, a lovasberényi Ciráky kastély, a soponyai Zichy kastély, a fáji Fáy
  kastély, a bicskei Batthyányi kastély, a csákvári Esterházy kastély, az
  iszkaszentgyörgyi Bajzáth- Papenheim kastély, a váli ürményi kastély, a sopron
  horpácsi Széchenyi kastély, a mihályi Dőry kastély, a szanyi püspöki kastély, a
  tatai Esterházy kastély, a szécsényi Benczur kastély, az acsai Prónay kastély,
  a péceli Ráday kastély, az aszódi Podmenicky kastély, a váchartyáni Rudnay
  kastély, a somogysárdi Somsich kastély, a sümegi püspöki kastély, a vassurányi
  kastély Shilson kastély, a körmendi Batthyányi kastély, a szabadkígyósi
  Wenckheim kastély, a kállósemjéni Kállay kuria, a gyulai Almássy kastély, a
  fehérvárcsurgói Károlyi kastély.
  Megújulnak a zsidótemetők vidéken és Budapesten (Kerepesi u.), a zsinagógák pl.
  a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.
  Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso kincset, a Magyar Nemzeti
  Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyűjteményeket.
  A felsorolt gátlástalan „rablások” után rávetették magukat Budapestre és azt is
  „szétlopták”. Így rendbe tették a 4 –es metró kaotikus beruházását jelentős
  értékű pereket nyerve a külföldi beszállítókkal szemben. (Alstom) Befejezték a
  szintén átláthatatlan Bálna épület beruházását, kicserélték a budapesti
  autóbusz parkot, konszolidálták a szocik által lerohasztott nyolcvan milliárdos
  adóság tehertől roskadozó BKV-t, felújították a Széll Kálmán teret amit 20 évig
  Demszki ígérgetett, befejezték a rohadó Tüskecsarnokot , ragyogó
  sportlétesítmény uszoda és jégpálya lett belőle, felújították az Erkel
  színházat amit a szocik le akartak bontani. Felújították a Vigadót, eredeti formáját
  nyeri vissza a Szépművészeti Muzeum, megújul világszínvonalon az Állatkert épül
  benne a Biodrom, megújul Európa díjas tervek alapján a lerohadt Városliget,
  megújult és eredeti formáját nyerte vissza a Országház és a Kossuth tér, mely
  már egy balkáni pályaudvar koszlott parkolójához hasonlított, megújult a volt
  Osztyapenkó szobornál a Sasadi útnál az M1-M7 bevezetőszakasza, megújult a
  lerohasztott Várkert bazár, felújították a Károly körutat és megépült e fonódó
  villamos, megújult a Citadella, beindult a Budai vár rekonstrukciója (lovarda,
  testőrségi palota, Stöckl lépcső, Szent István terem, Karmelita kolostor, volt
  Honvédelmi Minisztérium) Teljesen felújítják az Operaházat ami egy új raktár és
  díszletbázist is kapott a Kőbányai úton. Megindul a 3-as Metró felújítása amire
  negyven évig semmit sem költöttek és teljesen felújítják a régi metró kocsikat.
  Csodálatosan felújították a Margitszigetet, a parkot, a szökőkutat, a lerobbant
  Kaszinót.
  Ez se volt elég, a sportot is „lerabolták”. Ezért épült és épül több futball
  stadion, FTC, MTK, DVSC, Vasas, Videoton, Haladás, DVTK épül a Puskás Ferenc
  stadion (volt Népstadion), megépült világszínvonalon a Győri ETO kézilabda
  csarnoka. És „volt képük” megrendezni az eddigi legjobb úszó-világbajnokságot,
  megépíteni a Duna-arénát, az előttük lévő rakpartot, felújítani a Dagályfürdőt,
  felújítani margitszigeti Hajós Alfréd uszodát, a Komjádi uszodát, megrendezték
  Győrben nagy sikerrel az ifjúsági olimpiát. 2010 és 2016 között 400 milliárd
  Ft. jutott sportra ebből a tavalyi évben 180 milliárd. Soha ennyi pénzt nem
  kapott a magyar élsport, tömegsport és diáksport. 2017 ben ez az összeg mintegy
  20 milliárddal lesz több.
  Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája!!! Ez nem abban merül ki hogy
  linguálisan tamponáljuk az aktuális európai kretén politikusok és magukat
  főnöknek képzelő EU-s tisztségviselők ülepeit, hanem képviseljük saját
  érdekeinket, és próbáljuk őrizni szuverenitásunkat a gazdaságpolitikánkban, a
  migráns politikánkban, a külkapcsolatok építésében és nem kushadunk ha nyugaton
  valaki felemeli a mutatóujját. NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk
  elszigetelve! Járt itt a kínai elnök, a kínai miniszterelnök, japán
  miniszterelnök, német kancellár, angol miniszterelnök, orosz elnök, egyiptomi
  elnök, izraeli miniszterelnök, lengyel elnök és jön a francia elnök. Majd
  megszokják Európában, hogy van önálló véleményünk.
  A fékeveszett „rablás” kiterjedt a határon túlra is. Nem átallottak
  állampolgárságot adni az elcsatolt területek megalázott kifosztott ma is sokban
  elnyomott magyarságának. Így több tízmillió Ft-tal támogatják a vajdasági és
  kárpátaljai magyar oktatást, a szórványkollégiumokat. 50 milliárd Ft-tal a
  vajdasági, 20 milliárd Ft-tal a kárpátaljai magyar vállalkozásokat pályázati
  rendszerben. Jelentős összegek jutnak a kiemelkedően fontos határon túli világi
  és egyházi magyar műemlékek felújítására is. De például, finanszírozzák a
  szabadkai zsinagóga felújítását is.
  De itt nem álltak meg érzéketlenül „kifosztották a családokat, az embereket”.
  Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett,
  D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási
  rendszerét. Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelező óvodába járást,
  beindult egy bölcsődei program ahol tíz gyerek estén minden településen
  kötelező biztosítani a bölcsődei elhelyezést. Folyamatosan növelik a béreket, a
  munkahelyeket, Mivel ugyebár a lakosság folyamatosan drámaian szegényedik
  évente 4-5 százalékkal nő a fogyasztás, hétvégeken nem lehet wellness hotelben
  szobát kapni, növekszik a külfödi és a belföldi utazások száma, vasárnap nincs
  hely a vendéglőkben nemzeti sport lett az evésfesztivál falun városon. A magyar
  lakosság rendelkezik Kelet –Európában a legmagasabb GDP-hez arányított
  vagyonnal, ami a GDP 95 %-a (Szlovákia, Románia 55%, Lengyelország,
  Horvátország 70 %,) miközben a legalacsonyabb a lakossági eladósodottság
  Európában (Európai Központ Bank). Évről évre nőnek a megtakarítások így a
  válság előtti nulláról évi 5,6- ra emelkedett. Ma már az Államkincstárban az
  államadósság több mint 20 százalékát igen kedvezően a lakossági állampapírok
  fedezik. Ez a legmagasabb Európában, utánunk Írország következik 8 százalékkal.
  Lehetne még sorolni mi minden történt e hét év alatt ( pl. hűtőgép,
  gázkonvektor, mosógépcsere program), de kontrasztként nézzük honnan indult ez a
  kormány.
  Mert feriék nem loptak, feri tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott,
  táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a
  Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot
  keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben
  hazudott reggel-délben-este. Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe.
  Történelmi beszédeket mondott a Múzeum kertben március 15-én, miközben
  mesterlövészek vigyázták, fagatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„ Modern
  volt nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva
  országot.” És ebbe majd bele pusztult. Kitagadta a határon túlikat és így
  „megvédte” az országot 25 millió romántól.
  Ennek következtében ugrott a pannon puma és vele az államadósság 52 %- ról 84
  %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5 néha 6 választáskor 8-9 százalékra, a
  munkanélküliség 12 százalékra. Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok,
  a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak. Ragyogó elképzelések voltak az
  egészségügyben heveny kórház bezárásokkal, vizitdíjjal botrányos inzultusokig
  fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen
  korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600
  milliárd Ft kivonásával.
  Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a
  pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák
  sanyargatásával, a követelményrendszer relatívizálásával, a szülő gyerek
  pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPP programokkal, a több
  milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos
  tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó
  egyetemekkel és képzésekkel!!!
  Csődbevitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót ahol
  tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket egyeseket
  öngyilkosságba hajszolva. Így fosztották ki a Megyeri híd építőinek és a
  Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot. 4-es Metró
  beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV
  tartozása. Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek
  Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat
  Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb, stb stb. Az országot
  tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök az elnök Erdei úr
  döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot
  a devizahitel rabságában a lakosságot.
  Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret,
  MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát,
  bankokat, Andrássy úti palotákat. Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás
  szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF- es gigahitel és az EU
  lélegeztetőgépén. Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk.
  Lehet választani csak tessék, tessék!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.