Molnár Gyula a zaklatás áldozatai mellett: régen láttunk MSZP-s politikust ilyen érzékenyen nyilatkozni

Molnár Gyula Facebook

MSZP-s pártelnök az áldozatok mellett

A hetek óta dagadó színházi zaklatási botrány, amiről több ízben az Ellenszélen is hírt adtunk továbbra sem csitul. A napokban az operettszínház művészeti vezetője “KERO”, azaz Kerényi Miklós Gábor bukott le, hogy fiatal művészeket molesztált. (Egész pontosan “elfenekelte” őket.)

Ilyenkor persze rendre megjelennek azok a hangok, akik az áldozatokat hibáztatják. (“Miért volt ott?”, “Miért bent bele?”, “Biztos ő viselkedett félreérthetően!”, stb.) Nem célunk most minden részletre kiterjedő beszámolót adni, hogy ezek a kérdések miért végtelenül károsak. Inkább egy az egyben idéznénk az MSZP elnökének, Molnár Gyulának a szavait, aki olyan érzékletesen, elegánsan és mégis találóan pontosan fogalmazott, amit régen láthattunk politikustól. A szöveget, amit a Facebookról idézünk, tekintettel a fontosságára, változtatás nélkül közöljük.

Ritka ocsmány dolognak, sőt a társadalomra károsnak tartom az áldozathibáztatást. Nem volt, nincs és soha nem lehet olyan indok, ami a zaklatás, az erőszak és a hatalommal való visszaélés áldozatainak sérelmeit kisebbíti. A világban és Magyarországon zajló folyamatot, a sértettek nyilvános kiállását megtisztulási folyamatnak tartom, aminek folytatódnia kell. Köszönöm a bátrak kiállását, mellettetek vagyok!”

Köszönjük, Gyula! Ez most szép volt!

10 Comments

 1. Valóban, kedves Vinyó? Szóval ezen a szennyoldalon csak a magadfajták gyalázhatják a magyarokat, árulhatják a hazát, mi magyarok pedig alázatosan bólogassunk? Nézd meg kérlek, a fajelvtársaid obszcén epeömléseit a magyarság ellen és szégyelld magad helyettük is! Hajrá Magyarok!

 2. 1. Csak szerinted szennyoldal!
  2. Ki hívott ide? Ki mondta, hogy ide firkálj!
  3. Takarodjál az origóra! Ja, hogy ott nem lehet kommentelni? Óóó de nem sajnálom. A gazdáid cenzúrája miatt van! Ki mit érdemel ugyebár…

  Javaslom keress magadnak másik narancsos oldalt, ahol még talán sztár is lehetsz. De a szád akkor is szaros marad. Biztos nagyon szereted az ízét….
  https://uploads.disquscdn.com/images/c8abed809b6b5dece520399067931709f6f2bf88214007ebfbf14025d3b4093f.jpg

 3. Eszti bácsi, te genderizmus fattya, te tökös leányka!
  1. Minden magyar szerint utolsó szennyoldal, csak a magadfajta agyhalott magyargyűlölők csüngenek a hazugságain
  2. Úri jókedvemben és a liberobibek iránti szánalomból.
  3. Ahol a valóságról írnak igazi újságírók, az a te fajtádnak nem pálya, csak a véres epeömlést szeretitek, ne is gyertek az Origóra!
  Áprilisban takarodó a magadfajtának ecsém (lyányom?) addig csomagolj, mert utána nem lesz időd…

 4. Látom, nem szereted az igaz magyarokat, csak a fattyú elvtársaid elégítenek ki. Gender elvtárs, maradok!

 5. Persze. Abból a kb. 10 szavas szókincsedből nem is sikerülhetett volna ilyen okádék rizsát felböfögnöd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.