Végre együttműködnek: közel lehet az ellenzéki pártok megállapodása

Ellenzéki feladvány

Azt már megszokhattuk, hogy a választás felé közeledve az ellenzéki pártoknak újra és újra el kell játszaniuk az “Összefogósdi” nevű játékot. Erre Orbán Viktor választási rendszere kényszeríti őket. Ám a négy évvel ezelőtti kínkeserves megállapodás helyett most egészen másban gondolkoznak az ellenzéki pártok. Ma kiderült:

akár egész közel lehet lehet a várva várt megegyezés.

Az egész onnan indult, hogy reggel a Kossuth Rádióban a korábbi MSZP-s pártelnök, Kovács László azt találta mondani, hogy máris nyélbe ütötték az MSZP-DK megállapodást. Szerinte a 106 egyéni körzetből 66 jutott volna a szocialistáknak, míg 44 Gyurcsány Ferenc pártjának. Erre válaszul a Demokratikus Koalíció közleményt adott ki.
A közlemény címe elsőre lehangolónak tűnik. Mint írják “nem született még megállapodás a demokratikus ellenzéki pártok között”.  Ugyanakkor azt is hozzáteszik, hogy az egyéni körzetekről szóló tárgyalások “az elmúlt napokban is folytak,
a DK vezetői találkoztak az MSZP, az Együtt-Párbeszéd és a MoMA képviselőivel is.
Az a szándék, hogy heteken belül átfogó megállapodást érjünk el.”
Ez pedig azt jelenti, hogy az ellenzéki pártvezérek képesek voltak tanulni a hibáikból. Végre nem a nyílt színen folytatják a vitáikat, hanem javában serénykednek. Ha hihetünk a közleménynek, heteken belül kiderülhet, kikből áll majd a “szuper ellenzéki-válogatott”, akik az egyesült ellenzék színeiben megdöntik a Fidesz rémuralmát. Végre valami jó hír, a megannyi rossz között!

11 Comments

  1. A “szuper ellenzéki-válogatott”, segítség röhögőgörcsöt kaptam…Böszme a miniszterelnök, Szanyi belügyér, Molnár igazságügyér, Puch pénzügyér stb… Ez kellene nektek ballibbant söpredék? Ébredjetek, nem lesz a zsebünkben a mancsotok! Világ prolijai, takarodjatok!

  2. Nana, Mária néni, ezeket a retek hazaárulókat nem kéne közpénzen etetni a jó meleg börtönben. Teljes vagyonelkobzás után Mogadishuban kitenni a csürhét egy szál gatyában, kérjenek menedékjogot ott, az imádott banánzabálóiktól. A feketéktől megkapnák, amit megérdemelnek. Nem kéne tárgyalás, elég rájuk nézni…

  3. Üdv néked, hátulgombolós melák bolsi, tudod h ti hazaáruló gyökerek mind 1formák vagytok? fiktív, minyon és a többi névtelen-arctalan magyargyűlölő proli.. Egy marék lepkébe több intelligencia lakozik, mint a ti szánalmas csapatocskátokban. Mi magyarok megvetünk benneteket, és örökre huszadrangú szolgák maradtok a hazában, úgyhogy cihelődjetek, “el lehet menni”, vagy ki lesztek verve…

  4. Pityóka! Te mocskos CÖF -ös majom! Meddig eszi a fajtád a drága kenyeret közpénzen? …….cigány fatty !

  5. Ha összefognak, ha nem, akkor is mennek a kukába. A Fidesz fog győzni 2018-ban is. Remélem, hogy a 2/3-ad is összejön, de akár még ennél sokkal több is. Eltakarítjuk a mocskos komcsik/libsik okozta károkat, szemetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.