Kis pöcsnek nevezte Orbánt a híres történész – ha megtudod miért te sem gondolod majd másképp

Konok Péter nagyon kemény bejegyzést tett közzé. Megszokhattuk tőle, hogy mindig egyenes, kemény véleményeket fogalmaz meg, ezúttal is fején találta a szöget.

Íme a bejegyzés:

“Száz éve történt a nagy októberi szocialista forradalom, ami nem volt se nagy, se októberi, se forradalom. Egy külföldről pénzelt kis novemberi államcsíny volt” – írja a Facebookon Magyarország törvényes miniszterelnöke, pedig nincs már Magyarország, sem törvényesség, és tulajdonképpen miniszterelnök sincs, csak egy a zsebünkből és külföldről pénzelt kis pöcs, aki az állammal csínykedik.”

Konok Pétert, Orbán Viktor ezen bejegyzése bőszítette fel.

Amennyiben te is hasonló véleménnyel vagy Orbán Viktorról akkor írd meg neki hozzászólásban a Facebook bejegyzésénél.

226 Comments

 1. Ma hozza szoltam egy cikhez ami minden ember letkerdese senki nem valaszol az alkotmanyunkal szembe Magyar orszag ORBAN VIKTOR miniszterelnok sajat tulajdona

 2. Lenint állítólag kísérleti nyúlnak használták és Svájcon keresztül pénzelték. Tudjuk mi lett belőle. Orbánékat Soros pénzelte. Most az EU.Az első Orbán kormány eladta összes állami gazdaságot./a többiről nem tudok/ Most az ország következik, meg a lelkünk!

 3. Attól, hogy Orbán (aki őt bántja minket bánt) a tanult szakmáján kívül az orosz naptárhoz sem ért – merthogy az a kis ribillió október 25-én volt az orosz birodalomban használt julián naptár szerint -, az a “kis államcsíny” annyira nem volt kicsi, hogy Orbán 1989-ben még bátran kiabálhatott a kivonulóban lévő szovjet csapatok után, követelve, hogy vonják ki őket.

 4. Na aludj már te vén f…szopó,már egy kivénhedt seggnyaló lettél. Az előző rendszerben a párttitkárok farkán lógtál,most innen szívod az élet nedüjét! Tente mari,tente……..🐑

 5. Nincs már alkotmány! A fideszes banda egy alaptörvényt kreált, ami CSAK a fideszes haverok és a fideszesek pereputtyának kedvez !

 6. A csúti suttyó milyen érdekesen értelmezi a nagy októberi szocialista forradalmat ! …….ez a külföldről való pénzelés az ő sajátja . Régen Soros pénzelte a kis buggyantagyú cigógyereket, most Putyin ! …..szégyen, hogy ez a kis PÖCS hazám miniszterelnöke !

 7. Mi van riherongy, már megint itt lopod a napot? Irány a placc, tessék keresni a betevőt! Van akit a “Soros” pénzel, van akit (téged) a drogos kocsmatöltelékek. Tudod kis faroknyelő, hogy a Miniszterelnök úr meddig vezeti az országot? Ameddig ő úgy akarja, és utána is mi jövünk, a magadfajta hazaárulók pedig meneküljenek…Hajrá magyarok, prolik takarodó!

 8. Szabó elvtársnő, eriggy már a placcra és “ne fürgyé le”, így lesz jó a kocsmatöltelékeknek!

 9. Miniszterelnök ÚR ????? ….a vályogsori csúti cigányt urazod?….a mocskos köpönyegforgató gazembert, aki naponta csinál segget a szájából ? …már az egész világ tudja, mekkora szélhámos Orbán ! …….nem tudjátok a sz@rosgatyáját tisztára mosni !

 10. Daróczi elvtárs, ennyi a tudományod? Olvasd el figyelmesen az írásodat és mélyen szégyelld el magadat!

 11. Nos,a ‘csuti ramszesz’ talán találóbb lenne…!
  S íme egy eleddig megcáfolhatatlan ősnépi megfigyelés,mely generációkról,generációkra hagyódik,s ami imígyen szól;
  “Minél magasabbra kapaszkodik egy törpe,annál jobban látszik,hogy törpe…!!!”-:(((

 12. Szabó elvtársnő, a magyarokat megilleti a tisztelet, az csak a magadfajta repedtsarkú ballibbant férgeknek nem jár. Érted? Sosem nyertek, szánalmas varangyok!

 13. Szabó, hányszor kell még neked el ondani, hogy visszatakarodsz a placcra? Tátray úr elmondta. Végrehajtani!

 14. A Konok a híres történész! Még viccnek is rossz! Elmész ám te a picsába ricsifiú a kurva anyáddal együtt (a konokot is vihetitek magatokkal!).

 15. Konok csak annyira híres történész, amennyire Orbán az évszázad államférfije, politikai zseni, a világ egyik vezető politikusa, a Kárpátok Géniusza stb. 😉

 16. Nehéz lehet a CÖF -ös majmok élete! …….se éjjele se nappala, mert a BayerZsóti hajtja-űzi a trollokat! …….remélem megérem, hogy ketrecbe zárják a fajtátokat!

 17. Örvendek és jó mulatást örökvesztes falusgeci! (azért nem cserélnék veled agyhalott idióta, sz@r lehet mindig a vesztes oldalon vergődni) Mi magyarok megvetjük a fajtádat! El ne felejtsd bevenni a bogyóidat, így is aggasztó az állapotod…

 18. (majdnem) Háromelemis Pál elvtárs, fejtsd már ki nekem h milyen érzés hazaárulónak lenni, nem kínos-e átvenni a júdáspénzt? Ne aggódj, mi magyarok megbocsájtunk a magadfajta férgeknek is, hiszen nem tudod mit beszélsz! (vonatfütty? hmmm…) Meg kibonthatnád mire gondolsz, netán a fajelvtársaiddal “indul a vonatfütty”? És hová? Szánalmas egy figura vagy ecsém!

 19. CÖF = civilbe öltözött fideszesek ! A múlt rendszerből itt maradt, vén köpönyegforgató gazemberek gyülekezete! A gond ott van, hogy a buggyantagyú csúti vezér , közpénzből milliárdokat ad azért ezeknek a gazembereknek, hogy a Fidess hazugságait terjesszék ! …aki támogatja őket, az mind hazaáruló !

 20. Felejtsd el ezt a 2 szót : mindig és soha ! A vályogsori suttyó sem fog MINDIG győzni, mert túlfeszítette a húrt! ……..

 21. Tátray Pityúú ! ……… ügyeletben vagy CÖF -ös majom ? Mocskos köpönyegforgató gazemberek !

 22. Te helyettesíted “Mária néni ” -t ? Már túl sok van a mocskos fajtátokból ! …..kártékony narancsos férgek !

 23. Hagyd őket vergődni! Megszépítik a napunkat. Sajnos reménytelenek egytől egyig.
  Szót, betűt nem érdemelnek!

 24. Tátray ! Az elvtársozás annyira beléd égett , vagy fideszes körökben kötelező elvtársnak szólítani a csúti törpét és maffia bandáját?

 25. Szánalmas vagy Tátray! …….a vesztes te vagy, akinek a csúti geci farpofáit kell bámulnia egész nap. Nem unod a cigógyerek füstös seggét?

 26. Te a placcon nevelkedtél, hogy mindig azt emlegeted?…… az anyukádhoz jártál be a munkahelyére? ….látszik, hogy nem ismerted az apádat !…….

 27. Szabó elvtársnő, örülök, ha nyertesnek érzed magad. És akkor öröknyertes leszel, mert a helyzet már nem fog változni! (de azért nem irigyellek…)

 28. Vinyókám, ezen még a fajelvtársaid is csak mosolyognak! Ne csüggedj, a “remény hal meg utoljára”, de próbálj meg a realitás talaján maradni, ott pedig a hazaáruló fajtád esélytelen, ezt te is tudod! (vagy még a liberobib átlagnál is hülyébb vagy)

 29. Próbálgatom elfelejteni, de attól még a tény megkerülhetetlen: Esélytelenek vagytok, örökre! Feszes húr ide-oda, mentek a levesbe!

 30. Ajjaj István, nagy a baj látom! Valóban a remény hal meg utoljára. Az kevéske ami maradt nektek. Mindegy mit írsz, betudjuk a hiányos elmeállapotodnak. Lehet neked is többet kéne elmenni a gazdáddal Graz-ba a kezelésre.

 31. Szánalmas kis narancsos PÖCS ! …….ne álmodozz ! …….ha felébredsz , rácsokon látod a napvilágot!

 32. Na herpeszes pistike, csak ennyire telik?? Én azt hittem, hogy nektek buziknak buziknak legalább fantáziátok van. De te úgy tűnik,hogy te a hülye buzik csoportjába tartozol. Írogass még, hátha egyszer, sikerül valami értelmeset is írnod.Ne add fel. Kis buzi.

 33. Nem túl bő a szókincsed genderfiú, amolyan bolsevikos. Nagyszerű vagy obszcenitásban, (tudod h mit jelent, agyhalott?) hasonlóan a fogyóban lévő maréknyi fajelvtársadhoz. Tartózkodj a nehéz zsíros kajáktól, hagyd el a tudatmódosítókat (ennél hülyébb azért már tényleg ne legyél) és a piát, fontos h sétálj nagyokat a friss levegőn, aztán esetleg benyalhatsz egy néger szeretődnek! Pusztulj!

 34. KP-nek szerencséje van, mert beperelni sem lehet, mert ehhez a vezérnek gatyát kéne tolni.
  OV-nek meg az a szerencséje, hogy nem KP tanította történelemre, mert nem biztos, hogy bejut az egyetemre. Csak azt nem tudom, hogyan felvételizett töriből, hogy bekerült a jogi karra.

 35. Az előző bejegyzés után olvastam el a kommenteket. Megkérdezhetem, hogy van-e itt moderátor? Vagy az az Ellenszélnél nem divat?

 36. Neked BayerZsótinál is választékosabb a szókincsed Pista ! …….te is egyik bizonyíték vagy arra, hogy mocskosabb féreg a fideszeseknél nincs ! ……..

 37. te a kuncsaftokkal is ilyen választékos úrinő vagy? Jól be lehetnek lőve, ha ezzel a stílussal is ki tudod préselni belőlük a lét…

 38. a ti magyarkodó ostoba buta nemzethy magyarjai szégyenek már. inkább pirézek leszünk, vagy migráncs:))
  tudod a migráncs kapásból beszél három nyelvet.,mig az ostoba felkapaszkodott mélymagyar még magyarul sem helyesen:)de hát ugyi a szarkupac ha felül a polcra felbassza a sáros csizmáját mert nagyon magyar, attól még nem lesz lekvár:)max. erjedt fos, mint látni:)

 39. nincs is szebb annál mikor a méylbuta faszparaszt okádja a szájába rágott mantrát, de még ahhoz is lusta buta szar, gondolkodni képtelen,hogy a szavak jelentését tudja:)gugli nem barátja neki az is hazaáruló és telihányja vele a netet:)szerencsére ott marad a nyoma:))

 40. magadfajta mélyostobanemzethymagyart durunggal szoktuk prosztatán csiklandozni:)) te is erre gerjedsz én tudom:))

 41. túlórát fizetnek maris:))van az a tál lencse amiért a mtaknypodban csúszkálva trollkodsz te aljaféreg.de lehet a féregnek is sértő a lényed:))

 42. Úrinők körülötted vannak Tátray ! …..tudod akik a lovászfiúkkal , kertészlegényekkel hancúroznak ! …..a cselédlányokat hagyd békén, mert feljelentenek a molesztálásod miatt!

 43. Na Szabó elvtársnő, csak ki tudott préselni magából egy félig-meddig (első négy szó) értelmes mondatot, gratula!

 44. Fenyegetőzöl, gendersöpredék? Szoktátok? A hazaárulóknak is a legalja vagy, agyatlan örökvesztes proli!

 45. Mi van nemzésképtelen gendersöpredék, berágtál? Aggasztó az állapotod, és még milyen lesz a nagytakarításnál… Csomagolj, jobban jársz!

 46. Ostoba gendersöpredék, feküdj össze a három nyelven beszélő atomfizikusokkal, dupla pastu nyelvvel tisztogathatod a retkes seggüket. Április után amúgy is csak ez a lehetőség marad a magadfajta hazaáruló retkeknek!

 47. Te csomagolj mert mehetsz a csuti genyó gazdáddal
  Grazba. Te mi a faszt dolgozol ? Állandóan a fórumokon trollkodsz ,ezért kapod a fizut te patkány fajzat?

 48. Huhh melák elvtárs, re változatlanul egy jelentősen alulművelt, megkeseredett büdös proli vagy, tudod?

 49. Huhúúú alulművelt hazaáruló proli, kezdenek elgurulni a piruláid… Gyorsan ereszkedj térdre, keresgéld a megmentőt (közben kitakaríthatod a hátsómat így térden állva) és ismételgesd: Hajrá Magyarok, hajrá VIKTOR, vesszenek a hazaárulók. Így még tán rendbejöhetsz. A “faszt” a te genderfajtád dolgozza, mi magyarok a végzettségünknek megfelelő hasznos munkát végzünk, furcsa ugye, faszkalap?

 50. melákgender, ez a mondatod is nagyon égő, hihetetlenül tanulatlan, büdös proli vagy. Írkálj még, égesd csak magadat!

 51. Idióta f@sz vagy ! …….teljesen nem tzdok lemenni a szinteedre, mert olyan mélyen vannak a marancsos férgek, hogy ott már nekem kevés az oxigén! Tátray elvtárs ! ……tudod ez a megszólítás a magadfajta narancsos maffiózóknak nem jár !

 52. Nyugi, nem fogjuk! Hallani fogod azt az örömódát. Élvezettel fogjuk nézni, ahogy téged és a gazdáidat, láncra verve visznek Recskre.
  Soha többet belőletek!

 53. „Kis pöcsnek nevezte Orbánt a híres történész”
  Híres???? Nem híres, hanem hírhedt, amióta fellép a szarkeverő hír tv-be. Úgy néz ki, mint akit a bábaasszony mosdatott, és fésült utoljára meg.

 54. Te hülyébb vagy mint gondoltam. Neked teljesen mindegy kinek írsz ugyan azt szajkózod. Mi van a 2 elemis tudásodnak csak ezt tudták betanítani?

 55. Úgy látszik te a placcon élsz ,nem csak kijársz. Megkeresitek a nőddel a napi kannás borra valót. Gondolom igen azért vagy ilyen agy rokkant.

 56. melákgenderretek, felment a pumpa? Anyázol, waze? Elővetted a fajelvtársaid végső “érvét”? Szivd ki belőlük a fehérjét te mocskos háromelemis proli!

 57. Húúúú, most jól beolvastál, agyhalott sarkirihe! Fuss neki mégegyszer elvtársnő, hátha kiböffentesz valami használhatót!

 58. Eszembe jutott már, de egyenlőre szórakoztat a néhány megmaradt ballibbant féreg borgőzös agonizálása, gondoltam megpróbállak benneteket hozzásegíteni az ön-harakirihez! Értesz, félcédulás örökvesztes?

 59. Infantilis melákgender, próbálj már egyszer egy önálló, felnőtt féreghez méltó gondolatot kipréselni az agyad helyére termett sejthalmazból, OK?

 60. Mi az rex homoszex, már megint anyázol? Elgurultak a pirulák? A fenti fotód alapján már nem csodálkozom h az egész napos epeömléssel elégíted ki magad, ha így folytatod, már a banánzabálóknak sem lesz rád gusztusuk!

 61. Tátray a vályogsori cigógyerek vezette jobboldal “hőse” ! ……..mindig hangosan röhögök, ha eszembe jut, hogy a jobboldaliak éppen a csúti mocsokból, a Soros által kivakart f@ttyút választották meg vezérnek !

 62. Hahaha geci szopó . Téged mást nem lehet mint anyázni meg szopatni. Nem unod még ez a sok baszatást tulok? Azt hiszem anyázni nem is érdemes mert te egy féreg vagy és a férgeket nem anya szüli hanem a gané rakás alatt tenyésznek. Na őszintén élvezed ezt a sok szart amit rád kenünk? Ritka egy barom vagy bazdd ki.

 63. Nem Józsi! Eszter. De ne menjünk bele, úgysem érted..
  Arra gondolok, hogy tolod a süketséget, rémisztgetitek a gazdáiddal az embereket. Ellenségkép gyártás, Soros, Gyurcsány, migránsok,…
  Ezzel van tele az egész pocokvajnatélapó kurmánymédiája. Elterelés az intézményesített lopásotokról. A haldokló egészségügyről, oktatásról.
  Így már megy? Vagy kell még segítség? Tudom folytatni, bár ezt te is tudod. uh szükségtelen raboljuk egymás idejét.

 64. Neked kell orvos. Meg Mária néninek. De jobb lenne mindenkinek ha pap menne hozzátok az utolsó kenettel..
  Hehehe…

 65. Kedves lotyó asszony, mit ért répka mese alatt? Mi magyarok magyarul beszélünk, érzünk és gondolkodunk. Sajnos nem értjük a féregbeszédet!

 66. vincs gender, aggasztó az állapotod, napról-napra hülyülsz. Neked különösen megártott a sok-sok kudarc… Baromi primitív proli vagy!

 67. Gusztustalan egy primitív féreg vagy prolikám. Anyázzál csak, hátha a mocskos fajelvtársaid is megundorodnak tőled, mert ez már tényleg a legalja. Ugye pedofil is vagy, az még a hasonló kategória! Rohadjál szét, de csak a választási bukta után, gendersöpredék!

 68. Szánalmas vagy anyukám (vagy ki tudja nálatok) minél jobban pattogtok, annál kevesebben lesztek, undorodik tőletek minden magyar. Sajnos meguntalak benneteket, kilépek a szellemi sivárságotok szorításából. További jó gyűlölködést, örökvesztes genderhalmaz!

 69. Amolyan ” bolsevikos ” ?? Tudod is te hogy milyen az. Szerencsétlen kis buzi. Ezért bizony kár volt abbahagyod a szopást. Máskor ne tedd, mert még félre nyelsz. Nem mintha bárkinek is hiányoznál, csíra.

 70. Ez az! Végre elhúzol innen. Senkinek nem fogsz hiányozni!! Ezt hívják győzelemnek.
  Így járnak a gazdádék is. Pá pá!

 71. Ez kölcsönös.. És bár a remény hal meg utoljára, azért nagyon ne éld bele magad…(röhögnöm kell!)

 72. Ez az! Végre csak eltakarodsz innen. Egy trollal kevesebb.
  A gazdáid is mennek nemsokára.
  Ezt hívják győzelemnek.
  Senkinek nem fogsz hiányozni.
  PÁ -PÁ

 73. Használd ki, míg megteheted. Utána úgysem fogsz. És most már tényleg TAKARODJ innen.
  Eleget trollkodtál itt.

 74. Szánalmas vergődése a narancsos férgeknek . ………. annyira röhejesek vagytok a vályogsori vezéretekkel együtt! …….undorodom a kártékony fajtátoktól !

 75. Pityúúúú ! Nincs cirillbetű a gépemen , pedig úgy azonnal tudnád miről írtam ! Ismételd át az orosz nyelvet, mert Putyin bácsinál csak úgy vágódhatsz be ! …igaz neked hosszú a nyelved, majd azzal helyettesíted ………. Miért emlegeted a lotyó anyádat? ….még űzi az ipart?

 76. Figy már hátulgombolós repedtsarkú, elköszöntem mert unalmas hazaáruló férgek vagytok. Tudom h nehezen bírod, lehet h 1-2 hét múlva visszajövök kiosztani az agyhalott elvtársaidat. Addig is jó munkát a placcon, csókacsalád!

 77. CSAK provokálni kell az agymosott narancsosokat, egyből megmutatják a valódi énüket! Minden rohadék narancsos gazember! ……

 78. Idióta! Köszönj el anyádtól , ahogy illik ! ……… cseréld ki alatta a pelust és ápold le a repedt sarkát! ……..szegény sokat szomorkodik a baromfija miatt!

 79. Nahát büdös kurva, felizgultál? Nem bírsz elereszteni? Esélytelen vagy, én magyar vagyok, a magadfajtát bottal se piszkálom!

 80. Majd 18 -ba meglátjuk ki lesz a vesztes. Vonyítani fogsz hülye gyerek. No maszturbáljál csak , azért baszatod itt magad Hahaha.

 81. Te magyar ? Te parazita patkány vagy. Te izgulsz te barom. Már maszturbálni is csak így tudsz,hogy itt baszatod magad faszkupak.

 82. Tőled már megundorodtak nincs egy fajtársad se aki kiállna melledet. De te nem is igényled jobban örülsz ha az összes szart rád kenjük,mert te csak is a szarban érzed jól magad .Hahaha . Ja pedofil vagyok mert most baszattam meg anyádat egy éves csődörrel.Készülj jön a kis öcsi. Nyugi előbb elrohadsz ,te már kezdesz.

 83. Látszik kitől undorodnak nincs egyetlen ember még a fideszesek között se aki melléd állna. Még azok is szégyenlik amit itt vergődsz. Szerencsétlen rakás szar vagy.

 84. Szerintem Mária megjegyzése kifejezetten jóindulatú volt.
  Mert kis pöcs helyett akár töketlennek is nevezhette volna 🙂
  Tehát látatlanban megelőlegezett Orbánnak egy kis tökösséget.
  Na persze csak egészen kicsit… 😀

 85. Érdekes! Miket nem mondasz!? :O Én mindezen kifejezéseket Orbán Viktátor hivatalos oldalán szereplő dicsőítő kommentekben olvastam, illetve onnan idéztem! Már ennyire betette volna az ellenség keze a lábát mindenhová?? :O Orbán Viktátor hivatalosa oldala is “libsi sajtónak” minősül??? :O A Kór mélyebb mint azt bárki is sejtette volna!

 86. Na majd megtudod te ,hogy milyen vesztesnek lenni.18 után megy az egész narancsos trugyi a süllyesztőbe.Na igen vayn itt egy agy halott idióta úgy hívjál tátray . Milyen érzés agy halottnak lenni?

 87. Nézz körül te barom Téged még a faj táraid is meg vettnek. Egy sincs aki melledet lenne .Még azok is szégyenlenek egy ilyen barom mellet kiállni.Egy szánalmas fasz vagy. Mivel,hogy magyar vagyok nem genderezek.

 88. Akkor jóindulattal egy retkes farokimádó buzi vagy, de ezzel a helyesírással ne nevezd magad magyarnak, mert ezért még a betolakodó Abdul is kiröhög. Nem beszélve arról h egyszerűen egy hazaáruló féreg vagy, úgyhogy a “magyarságodat” felejtsd el, büdös genderfajzat!

 89. Megint itt rontod a levegőt? Nem sokáig bírtad nélkülünk, pedig azt szajkóztad, hogy elhúzol innen. Hazudós vagy mint a gazdáid!!
  Valld inkább be, hogy ránk vagy kattanva! A lelked mélyén te is bolsevik vagy, csak itt igyekszel az épp aktuális érának nyalni. Vagy esetleg nem te is vettmagyar vagy? Megvásárolható szélkakas..

 90. Oo mit nem mondasz,ilyen okos vagy ? Na nem ha okos lennél elhúznál már a picsába,nem égetnéd itt magad. Látom jól be vagy indulva Muhaha.

 91. Emberek emberek .Mindenki csodálja meg ezt a nagy magyar embert. “gender,repedsarku,infantilis,gendersőpredék,melákgenderretek stb.” ilyen a 200 szavas szó kincse.És ez a patkány teszi magát mint nagy magyar.

 92. Te féreg tőled szánalmasabb lény nem kell. Már kezdelek megsajnálni. Hogy tudsz ennyi szart elviselni amit itt meg máshol rád kennek?

 93. A propaganda az megy 😂 Mindenki aki a fideszre szavaz – Hazaaruló – ! Tehát Ön az! Ön hazaáruló! Milyen érzés agy nélkül, szem és fül nélkül élni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.