Döbbenet: fülénél és hajánál fogva tépték a vak lakót a fideszes aktivisták, amiért kidobta a konzultációs ívet

Az orbáni gyűlöletnek nincsen határa, elképesztő írás jelent meg a reflketor.blog.hu oldalon egy bántalmazott vak művészről.

Apám, Weszely Ernő, 65 éves szakmán belül elismert vak zongora- és harmonikaművész, aki a III. kerületben lakik egy körfolyosós földszinti lakásban. Alapvetően baloldali érzelmű ember, közélettel foglalkozik, sokat olvas (hangoskönyvet – a szerk.).

Múlt héten hétfő délután 3 óra körül apám hallotta, hogy valamit bedobtak a postaládájába, aztán rögtön csöngettek. Megkérdezte, hogy ki az, egy nő válaszolt, hogy bedobtak egy füzetet a postaládába, ezzel kapcsolatban akarnak vele beszélni. Úgy fogalmaztak, hogy “tájékoztató anyagot hoztak Soros Györggyel kapcsolatban”.

Apám kinyitotta az ajtót és két nyugdíjas nő állt ott, aki azt kérdezte tőle, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt.

Apám kerek-perec közölte velük hogy nem, “megkukázta”, kidobta a kukába. Ezzel annyira kihúzta a gyufát, hogy a nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros bérenceztek. Pár másodpercig tarthatott az egész.

A szomszéd vetett véget a helyzetnek, amikor kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Apám csak állt ott csodálkozva, hogy mi a fene történt, a nénik meg “úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak.”

A postaládába dobott kis füzetet kidobta és nyilván nem látta, mi van ráírva. Azt sem lehet tudni igazán, hogy a nőknek leesett-e, hogy ő nem lát.

Ebből is látszik amiről, egyre több szó esik mostanában: a kormány frusztrációt gerjeszt, majd agressziót szít, a következményeket pedig úgy állítja be, mintha ez lenne a normális reakció.

Rossz belegondolni, mi lett volna akkor, ha a nénik tudják: apám többször is eljátszotta Soros Györgynek a kedvenc dalát kb. 30 évvel ezelőtt a Waldorf Astoriában, ráadásul még borravalót is kapott érte

126 Comments

 1. Ide jutottunk, köszönjük szépen Orbán Viktor, hogy isten kegyelméből, magyart fordítasz, a magyar ellen, apát a fia ellen…

 2. Megint az egyes idióta, hülye agymosott nyugdijasok és ráadásul nők.Akik anyák. nagymamák valahol. Borzasztó.

 3. én ma kaptam meg és most fogok begyújtani vele, ha akarják végig is nézhetik… lehet reklamálni is de azt nem teszik ki az ablakba amit kapnak érte 😀

 4. Rászaratam a kutyát. Szétkentem, és visszaküldtem nekik. Az én pénzemen ne erről konzultáljanak.
  Egyébként meg nincs az az idióta migráns, aki ilyen ótvar szar országba akar jönni. Az is elmegy aki ide született. Ez az elmebeteg, kerekre duzzadt kertitörpe és a hordája, mindenkit elüldöz.

 5. Nem ám, “csak ” a nyugdíjasok !! Kb olyan arányba vannak, mint a fiatalok !! Csak ezt is orbánc szajkózza !! A hüle emberek pedig elhiszik !! Én is nyugdíjas vagyok, de az orbánc féle emberek és akik lenézik a nyugdíjasokat (Olvasd végig ne hagyd abba!!) AKIK FELÉPÍTETTÉK EZT AZ ORSZÁGOT A SEMMIBŐL !! AKIK 56-BAN FIATALOK VOLTAK (VOLTUNK) EGY ROMOS ORSZÁGBÓL FELÉPÍTETTÜK NEKTEK AZ ORSZÁGOT A SEMMIBŐL (NÉZZ MEG EGY ’56-OS KÉPET) Most minket becsméreltek ?? Mi vagyunk a rosszak ?? Menjetek el szavazni és basszátok ki aki nem a parlamentbe való !! NEM TI MIÉRT IS CSINÁLNÁTOK VALAMIT A JÓLÉTETEKÉRT ?? Üdv: Egy öreg nyugdíjas aki tett már az aztalra, hogy nektek FIATALOKNAK jó legyen ! Tegyetek meg Ti is valamit, hogy nekünk is jó legyen !!!

 6. Úgy érzem, átfordultunk, avagy átestünk a ló túloldalára. Ha ezt sem fogják fel az emberek, akkor minden fölösleges. Ha ennek ellenére a főcigányék nyerik a választást, akkor ez az összes ellenzéki párt felelőssége, mert még mindig nem késő OLDALTÓL FÜGGETLENÜL ÖSSZEFOGNI, és kiebrudalni a politikából a roma-nosztrát. Ha erre nem hajlandók ne is induljanak a választáson. Halljátok Momentumosok, és LMP-sek?

 7. NNA! Az öreg lányok sem voltak százasok. Nem tudom mit szóltak volna ahhoz ha a bácsi behúzza őket a lakásba aztán jól megruházta volna őket. Persze ha nem egy vak emberről lenne szó, de azért egy két seggbe rúgást megérdemelnének. Majd a Nagyvezír kezet csókol nekik, sőt virágot is fognak kapni.

 8. Ez a Pesti Bolondvar csak hazugsagokat alit ezen az oldalon ,hogy bolonditsa az embereket ,Andikapatak vagytok ,aki hiszi ezeket amik ide vanak firkalva ,

 9. Tevedsz nagyon mert Orban osze tartsa a Magyarsagot tik vagytok a Gyolcan Ferencetek aki Magyar ,Magyar ,elen fordit az pont tik vagytok es nem Orban ,

 10. Hat akor kinek az erdekeit vedi ha nem az orszaget ,hogy megved titeket a sok bevandorloktol es a teroristaktol hogy tudjatok nyugudtan aludni hugy ne koltse a penzt a bevandorlokra hanem adjon nektek tob nyugdijt es tob fizetest ,, csak ezen az oldalon akik az orszag elen firkalnak azok drogosok vagy reszegek vagy haza arulok ,szegyeljetek magatokat ,inkab csololnatok mag Orbanak a talpat hogy nem engedi hogy Bruszel vagy idegenek vezesg az orszagot ,

 11. Én az olyanokkal akik támogatják a Soros tervet , azt csinálnám hogy létre hoznák egy külön falut és be költöztetnék hozzájuk bevándorlókat , tartsák el őket . Ha már annyira az emberi jogokra hivatkoznak . Majd ha panaszkodnak , hát így jártak , ők akarták .

 12. Török József-Nem veszi észre,hogy ez a Soros dolog egy választási trükk?Melyik migráns az, aki Mo.-on akar letelepedni? Nincs ilyen.A fejlett nyugatra tartanak. Akkor maga mit hazafiaskodik itt? A konzultációnak nevezett valami tele van irányított röhelyes kérdésekkel. Kukába vele!

 13. A ” neved a végzeted ” Uram a helyesírás nem tartozik az erősségei közé ! Szégyelld , ellen , kellenek ezeket a szavakat így kell helyesen írni. A helyes gondolkodás sem az erőssége . Azért, mert valakit embernek néznek, nem kell lefeküdni vele.A BEVÁNDORLÓK IS EMBEREK ! Annak ellenére hogy a mi féltett ” kultúránkban ” ez nem divat.

 14. És ez a sok ökör ellenzéki idióta csak úgy csámcsog rajta,,,,,nyomorék megvezetett barmok!!!!!!!!Főleg nők várják szétrakott lábakkal a derék négereket ahogy látom,,,,

 15. Te Sanyi gyerek,mondd csak kérlek,iszol Te rendesen…???
  Nos,ha már megkérdezted,hogy “…kinek az érdekeit védi,ha nem az országét…?”-Segítek neked,mert látom,hogy ott nálatok az alimentarában csak kannás bort lehet kapni…!!! A stadionokkal,az 1400 hektár földjeivel,a kisvasútjával,a strómanjával,a talpnyaló bábjaival,s nem utolsó sorban a a testileg,lelkileg kizsigerelt,megfélemlített,s egymásnak ugrasztott néppel kibélelt
  játszóterét félti…!!!

 16. Idióta orbánc-nyalonc! ……a fajtád a cigógyerekkel fekszik és kel ! ……a “bevándorlók” különb emberek, mint a fideszes banda és hívei ! ……ezért félnek tőlük, mert kiderül a különbség, és lehet, hogy te is rájössz, hogy a narancsos maffia nem vállalható !

 17. Nem írom, hogy ritka nagy barom vagy, mert a narancsos fajtádból túl sok vagy ! ……. Sorost a fideszesek ismerik a legjobban, mert őket tömte pénzzel több tízévig! …..ez most Soros bosszúja a csúti vajda és bandája miatt?

 18. Orbán a csúti putrilakó CSAK a sz@rt keveri ! ….annó Soros pénzelte, ma Putyin ! ……… orbáncnak semmi köze a magyarokhoz, mocskos bozgor cigány !

 19. Szerintem is te egy mocskos bozgor vagy, mert nem tudsz rendesen magyarul ! ……a drogosokat és alkoholista állatokat a Fidess soraiban keresd ! Nekik a néptől ellopott pénzen telik drogra és pálinkára ! …..jó lenne ha tudnád, hogy Viktor vezéred kezdeményezte az EU -hoz csatlakozást és ő tárgyalta le ! ….ez a buggyantagyú cigány gyerek egyszer a KGST-vel rúgja fel az együttműködést, most az EU-val akarja ! ……a csicska bandájával semmi elképzelése nincs a továbbiakról, mert szakembert nem tűr meg maga körül, CSAK seggnyaló csicskákat!

 20. Na figyelj Margarita ! Velem egy mocskos narancsos gazember bánt el nagyon csúnyán mikor azt mondtam neki, nem megyek el népszavazni, mert az Orbán hatalmas baromsága! Ne tudd meg milyen szavakkal küldött el a búsba, de én láttam a szemében a villanást és elmenekültem, mielőtt ütött volna ! Minden fideszes hívő ilyen rohadék gazember!

 21. Idióta vadbarom ! …….orbánc seggét viszont úgy látom a narancsos birkák feltétlenül nyalják, ha nő, ha férfi !

 22. Te sem gondoltad, hogy ilyen mocskos , agresszív állatok a narancsos hívők? …szerintem neked tudnod kell, elég ha tükörbe nézel !

 23. Ellenzék? …..nem ők szavaznak ! A buta agymosott magyar birkáknak kéne észhez térni és gondolkodni!

 24. Te is a vályogsoron szocializálódtál? ……fejezd be a hülye hablatyolásodat, tanulj meg magyarul !

 25. Telitalálat. Ezt nem lehetett volna velősebben leírni. Gratulálok. Agymosott fityeszbirkáknak föladta a leckét. Lehet min gondolkodni, már ha még maradt nekik mivel.

 26. Nagyon szep valaszt adtal ,da tgudatom veled hogy en nem iszom mar tizennyolc eve se nem szivarazok es nam hasznalok ojansmit ami karos az ember egisegere ,es roncsa az ember elmeletit ezeket nem hasznalok ,,es engemet nem erdekel hogy ki mien part tag mert mind emberek vagynk ,az isten elot egyformak ,vagfyunk ,nala nincsen szemej valogatas ,Es meg nezetek mas hireket is ahol az igasagot monjak ,es nem szabad ragalmazni senkit sem mert az nagy bun , ,igaz minenki felel a sajat bunjeiert ,

 27. Nem szegyeled magadot hogy a hataron kivuli magyarokat ien hangon ragalmazod ,szegyeld magad ,mert latszik hogy egy reszeges drogos haza arulo vagy ,az ien embert kikene zarni az orszagbol es ide kene kuldeni ,ahol beszelsz magyarul utnek a szadra , ,meg szerencse hogy van magyarorszagnak egy becsuletes kormany fo aki osze tartsa a magyarokat ,nem mnd ti senki haziak te vagy bozgor mert a haza elen vagy ,te egy haza arulo vagy ,szegyeld magad ,,

 28. Mit hazudot emelte a nyugdijatoket igen ,emelte a fizeteseteket igen es sok fele tamogatast kaptok ,nektek semi sem eleg ,mert telhetetlenek vagytok es nagy ragalmazok ,

 29. Orbánc a csúti suttyó meg a becsület?……te noormális vagy ? A hazaáruló, hazug, tolvaj férget isteníted? …… Viktor a büdös-bunkó az EU-t is elárulta, mert a cigány fajtája ilyen gazember!

 30. Ez nagyon jóóóóóóóóóóó !!!! A fideszes férgeket a szeretet vezérli?…….ez a hónap vicce !

 31. Én úgy gondolom hogy elmondtam a véleményemet , mivel hogy szólás szabadság van . Én ezzel senkit nem soroltam sehova és nem sértegettem . Arról meg nem tehetek hogy vannak olyan parasztok akik képtelenek ember módján kommunikálni és azt gondolják magukról , hogy most jól megadtam neki . Ez a lelki szegénységet bizonyítja számomra , ismeretlenül le barmozni valakit és megállapítani a politikai hova tartozását , nagy parasztságra vall a szó rossz értelmében véve .

 32. De észre vettem . Tudom , hogy most a hatalomért folyik a küzdelem felsőbb szinten . És sajnos szomorúnak tartom hogy semmi sem szent nekik a hatalmi harcban . Magyarokat fordítanak , magyar emberek ellen S.T.B.

 33. Tévedsz Gyula ! Te már akkor besoroltad az embereket, mikor azt írtad, hogy egy külön faluba költöztetnéd….stb ! Az ilyen buta embereket barmozom le, akik észre sem veszik miket irkálnak . Sajnos a fajtáddal már nem lehet másképpen bánni ! Tudod az a bizonyos húr már túlfeszült és sajnos orbánc és büdös-bunkó bandája nem tudja mi lesz ennek a következménye !

 34. Együtt élünk 1.500.000 olyan migránssal, akik , vagy amik 500 éve ölik, rabolják, fosztogatják a magyar embereket. Ezek ellen az emberszabásuak ellen nem tetszik ugatni? Pedig ezek ugyanúgy Indiából származnak, és az üldözés elöl menekültek, mert már Indiában sem tudták elviselni az erőszakos, tolvaj viselkedésüket. Sajnos ez azóta sem változott.

  Ahogy nézem a Berkes Györgyi lehet hogy jobban járna egy jól szituált szírrel, ment egy önhöz hasonló sötét, mélymagyarral.

 35. Nem olvasod el mert haza arulo vagy ,szegyn hogy ien emberek vanak megyarban ,szerencse hogy magyarban leg tob ember jozan gondolkodasuak

 36. Csak enyit tudtal mondani nem lasatok hogy enek az oldalnak meg a neve sem rendes ,mert igy hivjak Pesti Bolondvar bolondit titeket

 37. Az te leszel aki bűnhődni fog. Van bőven miért! Add meg a címed, küldök neked ajándékot. Mondjuk egy rózsafüzért. Hehehehe..

 38. Megadom a címem; minden kedden reggel kihúzom a kukát a ház elé. Turkálhatsz benne, amíg el nem viszi a kukásautó.
  Zabálj!

 39. a sajátját meg a magadfajta lábon kihordott agyhalálos faszparasztjaiét, ami cirka milka, hogy kordában bégessetek két szervilis seggnyalintás közepette.
  arra még tán jók vagytok, aztán leolthatjátok a pilácsot max:)

 40. akinek nem inge……
  te mért szidod a fiatalokat? kádár csecsén szocializálódott szervilis embereket látnak akik diktatúrára vágynak gondolkodás helyett.

 41. Ahogyan latom hogy te paraszt vagy a parasztnal ,mert nem vagy egy csepet sem iledelmes ,azert mert te most is mikor idealtal firkalni , most is reszeg vagy es drogos , tegedet sajnalni kene ,te kene hogy menjel az orvoshoz ez elmedel ,mert nagy baj van veled szegeny fejed

 42. Én elmondtam a véleményemet , ez nem jelenti azt hogy le állok vitatkozni olyanokkal akik attól érzik jól magukat hogy hogyan tudják az embereket sértegetni . Legalább tudna helyesen írni , ha már mocskolódva érzi többnek magát . Téma lezárva , hülyékkel nem foglalkozom . Nem ér annyit az egész . Választ nem várok .
  MÉG CSAK ANNYIT HOGY ÉN VÁLLALOM FÉNYKÉPPEL A VÉLEMÉNYEMET ÉS NEM REJTŐZKÖDÖM .

 43. De pontosan tudom hogy választási trükk . De azt is tudom hogy ha elfogadjuk a menekült kvótát ,akkor betelepítenek Magyarországra is mindenféle menekültet . Tudom hogy nem maradnának itt , hanem ismételten megindulnának nyugat felé . A konzultációnak én sem látom értelmét , mivel nem várnak sok elfogadó ( igen ) választ . A kormány feladata a közbiztonság megőrzése és nem az embereket kellene egymás ellen hangolniuk . Minden tiszteletem a magáé , mert ön legalább kulturáltan válaszolt . Ellentétben a fénykép nélküli mocskolódásokkal szemben .

 44. Hat baratom tudatom veled hogy en mar tizen het eve nem iszom es nam cigaretazom ,ugy hogy az en elmem negyon is tiszta ugy hogy tudom hogy mit beszelek , csak azt nem tudom hogy ojan nagyon a kormany elen vagytok ,akor miert fogadjatok el a kormanytol a nyugdij emeleseket es a premiukat ,es a fizetes emeleseket ,akor azokat is a kukaba kene hogy dobjatok es ne tegyetek a zsebetekben mert a kormany adta nektek es nem Soros akit ugy partoltok ,

 45. Orbany kormany nagyon is jol csinalja hogy nem engedi meg hogy idegenek vezeseg az orszagot ,se EU se Bruszel se Soros ne parancsoljan az orszagban hogy kit engedjen be es kit nem a bevandorlokat akiknek nincsen hiteles engedeje ,

 46. az orbány-kormány engedeje …….Te szerencsétlen barom! Tanulj meg magyarul és utána pofázz! …..szánalmas agyhalott!

 47. Ezért is lettek vándor………..öööööööööö…………rejtett munkaerő! Mert nem kedvelik a szabályokat, Indiában halál jár azért, ha valaki átlépi a kasztrendszer határait………az anarchia a lételemük, s mi ezeket babusgatjuk? Hányinger, hogy egy ilyen faj képviselője az ország “első????” embere…………..bár az ember is elég kérdéses………

 48. Kedves József, Önnek meg ajánlanám kőbányán, a fővárosban a Hős utcai lakásokat………..utána beszéljünk, rendben? 😀

 49. Rossz hírem van kedvetlen József……….épp a fityesz kormánykája jó pénzért letelepedést ad abból az országból sokkal veszélyesebb elemeknek, mint akik papírok nélkül jönnek ide, hogy a németekhez és más uniós országokba menjenek! Azt sem tudják mi az a magyar!!!!! Ne a migránsoktól féljen, azoktól, akik zsíros pénzeket fizettek a kormánynak, hogy ide települhessenek! Erről ennyit, de csak nyelje a viktorka fals szövegét, ennyi erővel a farkát is nyalogathatja, de a végén nyelje is csak le, ami lesz belőle! 😀

 50. S melyik Ön a fényképen? Csak nem a hölgy? A mai világban nem gáz a vak komondor óta a letagadás! 🙂

 51. Akor dobd a kukaba azt is amit kapsz a kormanytol nyugdij emelest a nyugdij premiumot a fizetes emeleseket es sok mindent amit a javatokra van szanva azokat is dobd a kukaba es ne ted a zsebedbe ,mutasd meg hogy nincsen szukseged amit ad a kormany nektek ,pedig sokan nem erdemlik meg ,mind te sem ,

 52. Undorító, ilyen emberek fognak a kormány maradására szavazni? Ezek miatt fognak sokan elfordúlni vagy otthon maradni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.