Wittner Mária a háta mögé lopakodva a fülébe súgott valamit, amitől halálra rémült a képviselő

Forrás: youtube

Sokan azt gondolják, hogy a parlamenti képviselők munkája az csupa láblógatás és ücsörgés, olykor megszakítva egy rövid kis sajtótájékoztatóval. De ez alapján a történet alapján bizony nemhogy a világ egyik legkeményebb munkája, de talán még életveszélyes is…

Ma került elő  ismét Facebookon egy nagyon ijesztő történet, ami Szabó Tímeával (a Párbeszéd társelnökével) esett meg az országgyűlési munkája során. A képviselő asszony éppen egy tiltakozó akciót vezényelt a T. Ház falai között az egykulcsos adó ellen, amikor saját bevallása szerint Wittner Mária “odasompolygott mögé” és mindenféléket sugdosott a fülébe. Ami Szabóval ekkor történt, azt nem szívesen élné át egyikőnk sem.

Szabó Tímea saját szavaival így emlékszik a rémítő eseményre:

“Először is rájöttem, hogy az egyetlen képviselő, aki halálra tud rémiszteni, az Ő. Most is észrevétlenül

odasompolygott mögém, majd olyan hangerővel üvöltött fejhangon a fülembe, hogy kis híján elejtettem a táblát.

A már kissé poros, ámde örökzöld fideszes gondolatot osztotta meg velem: “nemzetárulók vagytok”! Nem bírtam a hangerőt, inkább odébbálltam.”

Ezen nincs is mit csodálkozni. Csak kevés jószívű ember tudja Wittner Máriát közelről elviselni. (Talán még távolról sem!) Hát még akkor, ha mindenféléket sugdos is az ember fülébe! Szabó Tímeának ugyanakkor üzenjük, hogyha még egyszer ilyen helyzetbe kerül, nincs mitől tartania. Legközelebb elég a sugdolózó fideszes öregasszony szemébe mélyen belenéznie és kimondania a gonosz-űző varázsigét: hess, banya!

 

55 Comments

 1. Kedves Ellenszél!Az ilyen ökör semmi cikkekkel csak egyvalamit értetek el,mert ez már a sokadik,nemhogy megosztást nem kaptok,hanem letiltás lesz a jutalmatok.

 2. Ezt a vén lotyót miért nem zavarják már el a francba.Nem hiszem el,hogy a FideSSnek erre a valamikori prostituáltra szüksége lenne. Ha eltűrik,akkor tud valamit róluk a vénség. Az biztos,hogy többet árt mint használ a magyar parlament munkájának. Azon sem csodálkoznék,ha Ő lenne ” Mária néni”

 3. Persze, hogy nem szeretik a nemzetárulók, ha megmondják nekik, hogy azok. Persze, hogy megijednek, mert tudják, hogy előbb-utóbb megbűnhődnek.

 4. Mi van vén prosti? Adtál jó éjt puszit a csuti kigömböcnek? Esti mesét mondtál neki? Az életedről mesélj. Mennyiért szoptál,nyaltál, dobtad szét a lábaidat a csóró kiskatonáknak? A kolléganőid már elárulták,hogy te voltál a legolcsóbb lotyó Witner Mariska. Téged már csak a nagyon részegek béreltek ki,mert már nem láttak rendesen. Látszik a pofázmányodon,hogy akkor is rusnya voltál.Te nők szégyene. Jöhet a ” kussol” ellenszöveg

 5. Egy szóval nem írtam,hogy az a ringyó a forradalom hőse volt. Azért írtam,hogy Mária néni és Wittner Mária egy és ugyan az a lény,mert a szókincsük és az emberek gyűlölete ( kivéve a csutit és seggnyalóit) igen csak hasonló. Volt szerencsétlenségem pár éve annak az őskövületnek egy megszólalását meghallgatni, mit mondjak: A cigány putrikban értelmesebb és kevesebb mocsok jön ki a szájakból,mint annak a szétbombázott seggű (vastag betonréteg felkenésének köszönhető,hogy nem málott le a pofájáról a bőrréteg.) múmiának
  Na remélem ebből már magadra ismersz vén satrafa

 6. Te vagy a mocskos kurv@ Wittner Marcsa ?………. eszedbe jutott már ki a gyereked apja?…….te a söpredék legalja voltál mindig! A fajtáddal nem szabadna beszennyezni az Országház padjait!

 7. Miért kellene hallgatni a mocskos Wittner Mariskáról? ….a fidess ilyen szemét állatokból csinált képviselőt…..meg a farkasFlóriból ……..

 8. A forradalom hőse a Wittner Mariska? ….hazánk szégyene azokkal együtt, akik beültették EZT a mocskos kurv@t a parlamentbe !

 9. egyelőre a Mária nénik vannak megtűrve, mert imádjuk nézni, hogy milyen tahó a fideszes úgy általában.

 10. Nem békélek meg ! Nem hagyom ,hogy egy rohadék cigógyerek a bandájával teljesen taccsra tegye a hazámat! ………mocskos fideszes söpredék !

 11. Wittner Mariska egy véreskezű 1956-os kurva! “Több ízben is részt vettünk olyan emberek begyűjtésében, akiknek állítólag fontos ismeretük volt a pártházról, illetve a bunker megépítéséről. November 1-én vagy másodikán éjfél tájban a Lipótvárosba mentünk, és velünk tartott egy feltűnősködő, riszáló, hangosan röhögő fiatal nő is, aki a “századparancsnokkal” láthatóan eléggé jól összestimmelt. A hölgyecske élen járt a zsidózásban és az illető zsidó úr letartóztatásában, akit aztán teherautóval, amelynek platóján tartózkodtunk vagy harmincan, a Köztársaság térre vittünk és ott átadtuk a parancsnokságnak. Talán két óra is lehetett, amikor visszaérkeztünk a körletünkbe. Utólag határozottam állíthatom, hogy a hölgy – egyik a több kamaszlány közül – Wittner Mariska volt.” http://asperjangyorgy.blog.hu/2011/10/28/wittner_mariska_erenyessegerol

 12. János Falusi: ugyan, kevés ő ahhoz is, hogy náci lehessen…! Max egy kifröccsös + bableveses rima, rothadó belű p*csaszájú ribanc!

 13. Azzal békélnénk meg, ha nem rontanád itt tovább a levegőt.
  Mindenkinek jót tennél vele te vén satrafa

 14. Annyira jellemző rád ez, te beteges lelkű , szánalmas csúszó-mászó !……. te vagy a vályogsori suttyó csicskája ! …….undorító féreg !

 15. Tipikus fideszes gondolkodás! Megvenni kilóra az erdélyi bozgorokat lehet és a cigányokat ! Az igaz magyarok nem árulják magukat ……mint a hozzád hasonló kurv@k !

 16. A forradalom időszakába helyesen cselekedett Mária asszony a fiúkat harci szünetben ki elégítette, így nem volt gondjuk a kalandozás után vágyódni az helyben meg oldódott.

Leave a Reply

Your email address will not be published.