Leleplező videót tettek fel Orbánról – a betegségéről vall benne: nézd meg, amíg nem veszik le!

Fotó: Beliczay László / MTI

Korábban írtunk már arról, hogy Orbán Viktor súlyos betegségben szenved, legalábbis Székely Szabolcs diagnózisa alapján, amit kizárólag a miniszterelnökre vonatkoztatva elemzett egy könyvben.

Találtunk az interneten egy videót, ahol a kormányfő arról vall, hogy “mindig is volt egy kis skizofrén hajlama,” valamint az őt ért gyerekkori brutális verésekről is szót ejtett. Mit is jelent ez?

A skizofrénia (schizophrenia) tünetei nagyfokú változatosságot mutathatnak. A beteg időről időre különbözőképpen viselkedhet. Néha nagyon izgatott vagy zaklatott lesz, máskor egy transszerű állapotba kerülhet, megint máskor pedig mozdulatlan, válaszképtelen állapot alakulhat ki (catatonia), ám az is előfordulhat, hogy az idő nagy részében teljesen normálisan viselkedik.

Téveszmék – nem a valóságból táplálkozó személyes hit, például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme.

Bizarr téveszmék – például valaki azt hiszi, hogy marslakók szabályozzák a gondolatait. Hallucinációk – nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása. Inkoherencia (összerendezetlenség) – logikátlan gondolatok.

Érzelemmentesség, vagy nem megfelelően kimutatott érzelmek. Folyamatos olyan érzés, hogy valaki figyeli.

Munkahelyi, illetve társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés.

Társasági izoláció.

További információk a betegségről az orvosok által szerkesztett Webbetegen olvashatók

73 Comments

 1. Már tele van a hócipőm a “leleplező” cikkekkel, videókkal! Na és, ezektől változik valami? Csak süketelünk és hergeljük magunkat, egymást, miközben ő hátradőlve issza a hungarikumot és jót röhög a vergődésünkön. 🙁

 2. Már unalmas ez a videó valami ujjat is tudsz mutatni!
  Ez akkor lehet hogy egy akkori sajnáltató reklám volt csak hiszen mindig is betegesen szeretett a közép pontban lenni és ezért mindent elkövet. Nem mondom hogy nem egy beteg elme de md ezzel a több tíz éves videóval gyertek már elő ez már unalmas! És mi a f@szomért jelenik ez nekem meg ez a szenny amikor nem követek egy ilyen szart sem!

 3. Nem veszed észre, hogy, nem a dolgozó embernek építi, sokkal inkább a fideszes pereputtynak, na meg az Orbán családnak.

 4. VOLT skizofrén hajlama???MOST IS VAN!!!Ez olyan mikor valakit kiengednek a “viccosztályról”hogy az illető gyógyult!Nálamnál sokkal okosabb szakértők mondják,hogy az elmeproblémákból a büdös életbe sem lehet kigyógyulni!Ez az illető korának előrehaladtával,csak sulyosbodik!Tünetek:vállrángatás,szájszélnyalás,stb

 5. Nem csoda, hogy ilyen lelketlen lett! Hisz a videóban is mesél az állat apjáról, aki nem engedte, hogy védje a fejét és üvöltötte, hogy vedd le a kezed!

 6. Persze, hogy épít! A családján és a csatlósain kívül nyakra-főre építi a Stadionokat, a felcsúti vasút állomást vasúttal, az erdélyieknek kórházakat, templomot, stb. Hosszú lenne felsorolni, hogy másoknak még miket! …és ne felejtsük el a szöges drótkerítést sem!

 7. Pedig a röhögés helyett a gondolkodás lehet, hogy hasznosabb lenne, kedves Mária Néni. Vagy csak Mária? Úgy gondolom, hogy a kommentemre adott tegező stílus feljogosít engem is a tegező módra. 😀

 8. Attól, hogy valakit megvert 1-2 alkalommal az apja, senki nem lesz skizofrén! Attól nem lesz rosszabb ember sem, sőt 1-1 időben kapott pofon jót tett a gyermek nevelésének gyermek!

 9. Te kedves Barátom honnan beszélsz?
  Én Gyöngyfáról 31 éve Kis Magyar Paraszt vagyok!
  2006- ban égettem a 6. úton a Fecó bábuját.
  Tüntetésen szónokoltam Páva Zsolt mellett Pécse.
  -hogy miért?
  Azért amiért hányingerem van a mostani Cézártól!
  Ha hasonlítani kéne, Néró lenne a legmegfelelőbb.
  Ki felgyújtotta Rómát mert nagy tüzet akart látni.
  Ráfogta a Keresztényekre, és a Colosseumba az oroszlánokkal tépette szét Őket!
  A falvak Polgármesterei a Kormányhivatal, a vidék ellenségévé vállt.
  Felszámolták a Paraszti gazdaságokat.
  Kiölték a hitet az emberekből, nem járnak Templomba!
  A Lelkészek azt magyarázzák: “A modern világ így van ez jó” 10 faluba 1 lelkész! Vagy Pap!
  Rátelepedtek a Falvak határába lévő földekre, külföldi és magyar oligarchák.
  Uram Pátyám János!
  Miről beszél?
  Mért haragszik rám?
  Tán azt gondolja Kend, hogy hazudok?
  Miért tenném?
  A 45 tehenem veszett rá, maradt három tehén, és három kétéves üszőm!
  De ne mocskolom, szidom, nyomorúságos ember társamat.
  Mert más a véleménye!
  Lehet hogy?
  Azért utálja, mert 30-ezer a nyugdíja!……………………………………….Viktornak? https://uploads.disquscdn.com/images/b68de3466d408390ea64c4f5e5217d6215dbcf124f5a863b0e2f311074177144.jpg

 10. Borika drága,ne hergeld magadat,mert csak annyi történik ilyenkor,hogy szabadnapos a mellé kirendelt ápolója,illetve elmaradhatott az esti szurija…!!!-:(((

 11. Szerencsétlen öregasszony, akinek a képével visszaélsz! Föld alatt van már, hogy ilyen pofátlanul kiteszed a fotóját? Édesanyád volt, vagy haragosod?

 12. Szerintetek ezt a Mária nénit nem lehet letiltani az oldalról? Ez egy öreg nő képével visszaélve ( lehet, hogy a halott anyja, vagy haragosa), aki bizonyosan már a föld alatt van, olyan mocskos beszólásokat ír, mint amilyeneket a fidelitás táborában elhangzottak.Hergel és csúnyán beszól idős embereknek. Lehet, hogy pénzért csinálja, de miért kell ezt eltűrnünk? Hova kell beszólni a letiltáshoz?

 13. Forr a spicli véred? A feljelentgetés nálatok családi hagyomány? Az ellenvélemény tulajdonosát eliminálni reflexből, büdös komcsi?

 14. Az ilyeneknek valamiért homályosodik a látása. Teszem fel túl közeli és érdeke fűződik a fényezéshez. Ugyanúgy dúskál a jólétben mint védelmezettje,… Vagy annyira sötét, hogy ki se lát a fejéből! 😀 😀 😀

 15. Ebben teljesen igaza van, mégis azt mondom, ne süllyedjünk az ő szintjükre. Persze mindenki maga dönti el, mit tesz, de én gyerekek között látom, hogy ha észreveszik a mást, próbálnak idomulni. Itt még nem is olyan súlyos a helyzet most, mint néha szokott lenni. Persze az is lehet, hogy ebben a körben nincs kit “nevelni”, olyan fafejek. akkor meg emiatt kár a gőzért.

 16. Olvassa végig a Mária néni bejegyzéseket, majd meglátja! Először én is beugrottam neki, aztán felnyitották a szememet, hogy ez egy troll a fidelitásból.

 17. Nem vészes?Ha valaki így áll hozzá a dolgokhoz, várja, hogy még durvábban beszéljenek! Bántani? ezt a bunkót nem lehet bántani, ahhoz jóérzés és lelkivilág kellene, amivel nem rendelkezik! Vagy intézetben nőtt fel, ahol nem kapott szeretetet, vagy olyan családban, ahol anyja-apja ilyen bunkó volt.

 18. Így van! Annak idején, még én is Orbánra szavaztam 90-ben. Most már nagyon szégyellem magam miatta, hogy hittem benne.

 19. Mikor fogunk látni/ hallani pl. Gyurcsány F-ről, Demszky G-ról, , s a többi politikusról ellenzéki, kormánypárti, kisebbségi képviselőkről,….. csak úgy, a tárgyilagosság kedvéért.!!-

 20. Ha majd kifárad az éj és a hamis álmok papjai szűnnek
  A kitörő nap nem teremt áltudományt
  Ki hull a kard az erőszak fúrva kezéből
  Szent béke korát nem cudarítja gyilok……………”

 21. Szájtapogatás
  nyakkendőtapperolás
  fejvakarás
  öltönyigazgatás
  nyelvnyújtogatás
  nyakkendő igazgatás
  nyelvnyújtogatás
  nyelvnyújtogatás
  nyelvnyújtogatás
  mindez 16 másodpercben

  Tuti baj van az “emeleten”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.