Fekete-Győr András nyíltan Orbán mellé állt

Forrás: Youtube

A Momentum nevű furcsa pártkezdeménnyel kapcsolatban eddig is bizonytalan érzelmeink lehettek. Egyfelől szimpatikus volt az olimpia-ellenes fellépésük, másfelől azóta nemhogy érdemi munkát nem végeztek, de kifejezetten csak ártottak az ellenzéknek. (Ez meg is látszik a támogatottságukon, ami bizony alaposan visszaesett. Ma már alig 1%-ra mérik őket.) Ám ma

Fekete-Győr András gyakorlatilag hűségesküt tett Orbán Viktornak.

A magyar választási rendszer viszonylag egyértelmű helyzetet teremt: az nyer, aki az egyéni körzetek többségét elhozza. Az egyéni körzetekben az nyer, aki az összes versenyző közül a legtöbb szavazatot megszerzi. Mivel a Fidesz egy erős párt, a széttöredezett ellenzéknek szövetséget kell kötnie, ha nyerni akar. (Márpedig ma csak ez lehet a cél, nem?) Egy ilyen kiélezett helyzetben bizony minden szavazat számít. Éppen ezért félelmetes látni, hogy az a Fekete-Győr András, aki a politika megújításának jelszavát kiabálva lépett a politika színpadára, most mindent megtesz azért, hogy a Fideszt hatalomban tartsa.

Ma ugyanis a Momentum bejelentette, hogy mind a 106 egyéni körzetben jelöltet állít. Tehát semmi koordináció, semmi együttműködés, semmi átgondoltság: kizárólag a kamaszos dac, a “csak azért is megmutatjuk” életérzés. Ez pedig – könnyű belátni – egyedül Orbánnak kedvez. Igaz ugyan, hogy a Momentum kis párt, valószínű, hogy be sem jutna a parlamentbe. De ne feledjük:

az ellenzéki szövetségnek 50-60 egyéni körzetet meg kell nyernie

ha komolyan gondolja a kormányváltást. Ezekből több körzet is lehet, hogy hajszálon fog múlni. Kérdezzük tehát meg: aki egy ilyen kritikus pillanatban akár csak egy százalékot is megpróbál ellopni az ellenzéki jelölttől, az kinek is dolgozik? A válasz sötét és nyilvánvaló: Orbán Viktornak.

Semmi baj, kedves András! Még szerencse, hogy időben kimutattad a fogad fehérjét. Legalább már mi is tudjuk, kinek az oldalán állsz.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Somogyi Katalin

  Egy-két megjegyzés:
  1. Jó lenne, ha megtudhatnánk valamit ezekről a jelöltekről. (Nem csak a nevüket!)
  2. Ács polgármesterének beválasztása ebbe a listába nekem tetszik. Elképzelhető, hogy a MoMo ezen javaslata egy tárgyalási alap lehet. Talán megjön az eszük, és egyeztetnek a többi demokratikus pártokkal és az itt megjelöltek is hajlandók más demokratikus pártokat is támogatni.

  • ssmagdi

   T.Somogyi Katalin !
   Nem az eszüknek kellene megjönni,hanem őszintén beszélni !
   Mindenki tudja,hogy hová kell sorolni őket.
   Majd a Fidesz a hónuk alá nyúl,mint a KDNP-nek és az LMP-nek is 🙁 Nem kell aggódni,hiszen ezek mind ilyen fidesznyik szülők csemetéi. Ezeknek nem kell majd soha dolgozniuk,csak a néphülyítésen 🙁 ,azt meg nagyon értik .

   • Veronika Szabó

    Sajnos a fidess-kölkekben nem lehet bízni ! Egyik sem munkából akar megélni !

 • Bódi József

  Talán korai leszedni ezekről a keresztvizet. Még változhatnak.

  • Máté Pungor

   Úgy mint a “””Schifferes””” LMP, mi??? Nem gondolod, hogy a főnök ügyvédje csak úgy a semmiből összegründol egy pártot??? Nem, őt hozzásegítették!!!! Az ellenzék megbontására!!! A Vonát ki építette fel??? Csak kérdezem!!!—Tudod, a Polgári körök nem volt véletlen alakulat!!!!— Nem láttok ki a fejetekből. A Jobbikot pontosan azért hívták életre, hogy a radikális jobboldaliak ne terheljék a pártjukat. Ilyen egyszerű a politika, csak a magyar mint mindent, túl “spilázzuk”. Őket is egy párt hozta életre, hogy még nagyobb káoszt okozzon az ellen oldalon. A baloldalt meg felejtsétek el, mert az már 20 éve nem létezik. Szép lassan elsorvasztották. Nézd végig, kik ülnek az MSZP parlamenti csoportjában. Ha tüzetesen tanulmányozod, megdöbbensz, hogy eddig erre nem gondoltál. Ők saját magukat fogják elemészteni!!! –Botka, Szanyi, Budai, hogy csak a felszínt említsem, a háttér embereket meg még nem.—Ha visszatekintesz a magyar történelem távlatába, vagy csak az elmúlt évtizedekre, rájössz hogy itt nép képviselet sohasem volt, csak mindig mindenki rájuk hivatkozva rabolta szét a hazát.

   • Bódi József

    Sok igazság van abban, amit leírtál. Ezt el kell ismerni. Csak én nem úgy nézem a világot, ahogyan Te. Én szeretném azt hinni, hogy nem mindenki aljas és gazember, aki valamilyen párthoz hozzácsapódik.
    Az, hogy a vezérek és holdudvaruk lopnak, csalnak és hazudoznak még egymás közt is,az minden előző rendszerben ismerős volt.A széles tömeg szerintem még a pártokban is becsületes, csak így-vígy úgy meg van vezetve. Ezért nem szabad általánosítani. Az ember egyedi jelenség, így is kell megítélni, mindenkit egyénileg, nem kiemelve a környezetéből. Ezért vagyok én örök optimista, mert minden emberben ott van a szikra, csak legyen egy olyan alkalmas egyén, aki ezt lángra tudja bontani.

    2017. november 1. 5:18 Disqus írta, :

    • Máté Pungor

     Akkor javaslom, az interneten keress rá a fityesz székház rongálására. Nézd meg a kisnyugdíjasokat, hogy üvöltöznek a hallgatag fiatalok képébe. A savazó-s tatát külön a figyelmedbe ajánlom. Vagy ajánlom még azt a képet, amikor a Parlament előtt a délvidéki magyarság elnökét köpködték ügyvédi segédlettel. Hát csak higgyél, meg szeresd hinni hogy az emberek jók!!! Én reálisan látom a világot, hinni meg a templomban az istennek kell és lehet. Én nem állítottam hogy csalók az emberek, én azt állítottam, hogy a parlamenti pártok hogy működnek, hogy jöttek létre és kik alkotják. Nézd meg a képviselőket, ki mit mond és csinál. Már amelyik megszólal a parlamentben.Ha ebből az jött le, hogy én mindenkit “lecsalóztam” , sajnálom, nem vagyunk egy szinten. Olvass sokat és nézz utána dolgoknak, a hitet meg hagy meg az úrnak. Ja, és azt is javaslom, nézz utána, hogyan tűnt el és mi lett az embereivel az MDF-nek, Kisgazda Pártnak, MIÉP-nek. Érdekes eredményre juthatsz, ha a szövegértésed is rendben lesz. Jó olvasást és majd megtudod mi a valós magyar politikai helyzet.

     • Bódi József

      Sajnállak, mert egy maghasonlott pesszimista alak lehetsz. Ebből csak erőszak születhet. Én békepárti vagyok.

      2017. november 1. 19:17 Disqus írta, :

     • Máté Pungor

      Engem te ne sajnálj!!!! Mert én azt vallom, inkább legyen 10 ezer sajnálom, mint egy ….. Amíg ilyen lófütyi emberkék vannak kis hazánkban a zsebcézárnak nincs félni valója. A béke pártiak miatt volt mindig háború, és mentetek a hazát megvédeni idegen országban. Pl. Ukrajna, Don-kanyar, vagy akár Isonzó: A halvérű emberkék csak a létszámot növelik, egyébként kuka. Ez meg az én véleményem. Ha van kedved nézd meg a profilom, ami nem a pesszimista emberkét mutatja. Soha sem voltam pesszimista, az a békepártiak jellemzője. Mi nyilasok mindig is harcos , erős emberkék voltunk és vagyunk. További jó melegedést a szottyant pudingban, aztán ha rájöttök megint, hogy hülyék voltatok, ne siránkozz.. Itt a vége fuss el véle.

     • Bódi József

      Nem várok választ .

      2017. november 2. 13:14 József Bódi írta, :

    • HaKati

     Én nagyon megértem az álláspontját – én is szeretek hinni. Csak a tapsztalat azt mutatja, hogy az egész folyamatnak (hatalomszerzés) van egy olyan pszichológiai forgatókönyve, ami akkor is működik, ha nem. Ez az egész nyilván magyar specifikus. Mi már nem tudjuk elképzelni, hogy egy politikus mondjuk a népéért szeretne tenni, mint pl. Macron vagy Merkel, mert egészen egyszerűen megszoktuk, hogy aki politikus, az szükségszerűen köztörvényes bűnöző is egyben. Lehet F-Gy András talán jószándékú és vannak eszméi, de orbánnak is voltak!! Ne legyen igazam…

 • Elekes Attila

  Persze azért én látni vélem az LMP fogasárgáját is ……

  • Rosenfeld Krisztián

   …barna az, te fasz!
   (mint a nyelved, jejunumig)

 • Baróti Zsazsa

  Édes Istenem! Nem lehettek ilyen naívak. Az olimpiai színház megrendezett volt. Kedves viktor kereste az alkalmat, kiszállni belőle. Kapóra jött a Momentum. Így nem volt nagy égés a kiszállás és megmutathatta a fidesz, mennyire demokratikusak. Fekete Győr még 2014-ben is fidesz szavazó volt. Ő személy szerint és az egész pereputtya. Kutyából nem lesz szalonna, jó emberek. A naivitás kiment a divatból. Pont olyan megélhetési politikusnak készül, mint orbán volt. Mindkettő kerüli a munkát, kifizetődőbb a Parlamentben ücsörögni.

  • Katalin Buzásné

   Ugyan ezt gondolom én is !!!! Benne volt a forgató könyvbe !!!!

  • Mária néni

   Te ostoba

   • Jozsef Sandor Schmidt

    …vigyázz mariska figyellek!!!

    • Mária néni

     Kussolsz

     • straca

      Anyáddal csevegsz, céda?:-)

     • Mária néni

      Nem csevegek, proli. Parancsot adtam.

     • Veronika Szabó

      Mariska bácsi parancsot kapott !…..a vályogsori suttyó embere ! FarkasFlóri + Mária “néni ” = megyek hányni a rohadék fajtájuktól !

     • Mária néni

      Kussolsz, cseléd!

     • Baróti Zsazsa

      Milyen fajtára gondolsz?????

    • Baróti Zsazsa

     kapd már el!

  • László Terlasz

   Én is ezt mondom már régóta.

  • HaKati

   Azt nem nagyon hiszem, hogy az olimpiai ‘színház’ egy előre megírt forgatókönyv lett volna – talán inkább csak kapóra jött – a többivel nyilván egyetértek!

 • Sándor Eged

  Baróti Zsuzsának igaza van

 • Kiss Katica

  Még mindig jobb mintha buzi lenne

  • Zalavári Andrásné

   Nem itt a helyed,hanem a kocsi soron.

   • Kiss Katica

    Onnan írok bocsesz

   • Mária néni

    Ahol anyád?

 • Gezius Bolgárúr

  Ha ez az Ellenszél az energiáinak a felét a Fidesz és nem a demokratikus erők baszogatására fordítaná ,talán nagyobb lenne az esély a kormányváltásra.

  • Veronika Szabó

   Momentum ? ……. nem bízom bennük ! Számukra a Fidess az etalon !

  • Baróti Zsazsa

   Talán csak nem a Momentumot nevezed demokratikus erőnek? Vicces.

 • laszlo derfi

  A keresztvizet nem kell leszedni,de moslékkal lelehet öket önteni.

 • Vasvári Sándor

  Mindig is tudtuk,hogy Orbán teremtvénye a momentum!

  • Mária néni

   Neked csak annyit kell tudnod, hogy hol kapni farhátat

   • Veronika Szabó

    Elárultad magad fideszes vénassszony ! Ha véded a Momentumot, akkor fix, hogy a Fidess teremtménye ! ….sok a fideszes kölök, szaporodtak a pökhendi narancsosok, mint a nyulak !

    • Rosenfeld Krisztián

     (már végképp kiöregedtek a HÖK szinekurákból, hát kellett nekik valami új…)

    • Mária néni

     Sivalkodj!

     • Veronika Szabó

      Lesz kapsz Mariska! Elárultad a Fidess titkát ! ……a Momentum valójában a csúti suttyó szüleménye !

     • Mária néni

      Paranoiás vagy

     • Veronika Szabó

      Retardált barom !

 • Fehér Zsolt

  Mi a bánatos faszomnak kell ekkora Majmokkal foglalkozni! ÉN SZOC… vagyok AKKOR JÖHET MINDEN MAJOM PÁRT!

 • B Tótafalvy Zéno

  jó rendőr, rossz rendör, ismerős játék

 • Mária néni

  A paranoia biztos jele, ha Orbánt hibáztatják azért is, mert az ellenfelei alkalmatlanok.

  • Veronika Szabó

   Idióta agymosott vén gazember! ……… a mocskos maffiózó orbánc mire alkalmas?………….golyóérett a szolnoki parasztleánnyal együtt ! ….dögöljön meg minden hazaáruló fideszes féreg !

   • Mária néni

    Gyűlölködj csak, te alacsonyabbrendű 😆😆😆

    • Veronika Szabó

     A narancsos féregnél alacsonyabb rendű parazita nincs !

     • Mária néni

      Gyűlölködj, csak erre vagy képes

     • Veronika Szabó

      Mocskos narancsos söpredék ! ……..

     • Mária néni

      Sivalkodj, ez nekünk jó hír

   • Kiss Katica

    Ammeg ki?

 • gobelin

  Ki nem tudta? Az olimpia ellen azért léptek fel, mert már Orbán sem akart olimpiát rendezni és így nem kellett neki magyarázkodni. Ezek a fidesz fiúk előléptek a semmiből és megoldották Orbán problémáját. Most meg a szétforgácsolódott ellenzéknek akar ezekkel a fiúkkal még jobban betartani. Ezt csak a hülye nem látja.

  • Veronika Szabó

   Itt a pont! ……mocskos momentumos fijjúk ! …szemét narancsos-csicskák !