Fekete-Győr András nyíltan Orbán mellé állt

Forrás: Youtube

A Momentum nevű furcsa pártkezdeménnyel kapcsolatban eddig is bizonytalan érzelmeink lehettek. Egyfelől szimpatikus volt az olimpia-ellenes fellépésük, másfelől azóta nemhogy érdemi munkát nem végeztek, de kifejezetten csak ártottak az ellenzéknek. (Ez meg is látszik a támogatottságukon, ami bizony alaposan visszaesett. Ma már alig 1%-ra mérik őket.) Ám ma

Fekete-Győr András gyakorlatilag hűségesküt tett Orbán Viktornak.

A magyar választási rendszer viszonylag egyértelmű helyzetet teremt: az nyer, aki az egyéni körzetek többségét elhozza. Az egyéni körzetekben az nyer, aki az összes versenyző közül a legtöbb szavazatot megszerzi. Mivel a Fidesz egy erős párt, a széttöredezett ellenzéknek szövetséget kell kötnie, ha nyerni akar. (Márpedig ma csak ez lehet a cél, nem?) Egy ilyen kiélezett helyzetben bizony minden szavazat számít. Éppen ezért félelmetes látni, hogy az a Fekete-Győr András, aki a politika megújításának jelszavát kiabálva lépett a politika színpadára, most mindent megtesz azért, hogy a Fideszt hatalomban tartsa.

Ma ugyanis a Momentum bejelentette, hogy mind a 106 egyéni körzetben jelöltet állít. Tehát semmi koordináció, semmi együttműködés, semmi átgondoltság: kizárólag a kamaszos dac, a “csak azért is megmutatjuk” életérzés. Ez pedig – könnyű belátni – egyedül Orbánnak kedvez. Igaz ugyan, hogy a Momentum kis párt, valószínű, hogy be sem jutna a parlamentbe. De ne feledjük:

az ellenzéki szövetségnek 50-60 egyéni körzetet meg kell nyernie

ha komolyan gondolja a kormányváltást. Ezekből több körzet is lehet, hogy hajszálon fog múlni. Kérdezzük tehát meg: aki egy ilyen kritikus pillanatban akár csak egy százalékot is megpróbál ellopni az ellenzéki jelölttől, az kinek is dolgozik? A válasz sötét és nyilvánvaló: Orbán Viktornak.

Semmi baj, kedves András! Még szerencse, hogy időben kimutattad a fogad fehérjét. Legalább már mi is tudjuk, kinek az oldalán állsz.

91 Comments

 1. Egy-két megjegyzés:
  1. Jó lenne, ha megtudhatnánk valamit ezekről a jelöltekről. (Nem csak a nevüket!)
  2. Ács polgármesterének beválasztása ebbe a listába nekem tetszik. Elképzelhető, hogy a MoMo ezen javaslata egy tárgyalási alap lehet. Talán megjön az eszük, és egyeztetnek a többi demokratikus pártokkal és az itt megjelöltek is hajlandók más demokratikus pártokat is támogatni.

 2. Édes Istenem! Nem lehettek ilyen naívak. Az olimpiai színház megrendezett volt. Kedves viktor kereste az alkalmat, kiszállni belőle. Kapóra jött a Momentum. Így nem volt nagy égés a kiszállás és megmutathatta a fidesz, mennyire demokratikusak. Fekete Győr még 2014-ben is fidesz szavazó volt. Ő személy szerint és az egész pereputtya. Kutyából nem lesz szalonna, jó emberek. A naivitás kiment a divatból. Pont olyan megélhetési politikusnak készül, mint orbán volt. Mindkettő kerüli a munkát, kifizetődőbb a Parlamentben ücsörögni.

 3. Úgy mint a “””Schifferes””” LMP, mi??? Nem gondolod, hogy a főnök ügyvédje csak úgy a semmiből összegründol egy pártot??? Nem, őt hozzásegítették!!!! Az ellenzék megbontására!!! A Vonát ki építette fel??? Csak kérdezem!!!—Tudod, a Polgári körök nem volt véletlen alakulat!!!!— Nem láttok ki a fejetekből. A Jobbikot pontosan azért hívták életre, hogy a radikális jobboldaliak ne terheljék a pártjukat. Ilyen egyszerű a politika, csak a magyar mint mindent, túl “spilázzuk”. Őket is egy párt hozta életre, hogy még nagyobb káoszt okozzon az ellen oldalon. A baloldalt meg felejtsétek el, mert az már 20 éve nem létezik. Szép lassan elsorvasztották. Nézd végig, kik ülnek az MSZP parlamenti csoportjában. Ha tüzetesen tanulmányozod, megdöbbensz, hogy eddig erre nem gondoltál. Ők saját magukat fogják elemészteni!!! –Botka, Szanyi, Budai, hogy csak a felszínt említsem, a háttér embereket meg még nem.—Ha visszatekintesz a magyar történelem távlatába, vagy csak az elmúlt évtizedekre, rájössz hogy itt nép képviselet sohasem volt, csak mindig mindenki rájuk hivatkozva rabolta szét a hazát.

 4. T.Somogyi Katalin !
  Nem az eszüknek kellene megjönni,hanem őszintén beszélni !
  Mindenki tudja,hogy hová kell sorolni őket.
  Majd a Fidesz a hónuk alá nyúl,mint a KDNP-nek és az LMP-nek is 🙁 Nem kell aggódni,hiszen ezek mind ilyen fidesznyik szülők csemetéi. Ezeknek nem kell majd soha dolgozniuk,csak a néphülyítésen 🙁 ,azt meg nagyon értik .

 5. Sok igazság van abban, amit leírtál. Ezt el kell ismerni. Csak én nem úgy nézem a világot, ahogyan Te. Én szeretném azt hinni, hogy nem mindenki aljas és gazember, aki valamilyen párthoz hozzácsapódik.
  Az, hogy a vezérek és holdudvaruk lopnak, csalnak és hazudoznak még egymás közt is,az minden előző rendszerben ismerős volt.A széles tömeg szerintem még a pártokban is becsületes, csak így-vígy úgy meg van vezetve. Ezért nem szabad általánosítani. Az ember egyedi jelenség, így is kell megítélni, mindenkit egyénileg, nem kiemelve a környezetéből. Ezért vagyok én örök optimista, mert minden emberben ott van a szikra, csak legyen egy olyan alkalmas egyén, aki ezt lángra tudja bontani.

  2017. november 1. 5:18 Disqus írta, :

 6. Ha ez az Ellenszél az energiáinak a felét a Fidesz és nem a demokratikus erők baszogatására fordítaná ,talán nagyobb lenne az esély a kormányváltásra.

 7. Mi a bánatos faszomnak kell ekkora Majmokkal foglalkozni! ÉN SZOC… vagyok AKKOR JÖHET MINDEN MAJOM PÁRT!

 8. Akkor javaslom, az interneten keress rá a fityesz székház rongálására. Nézd meg a kisnyugdíjasokat, hogy üvöltöznek a hallgatag fiatalok képébe. A savazó-s tatát külön a figyelmedbe ajánlom. Vagy ajánlom még azt a képet, amikor a Parlament előtt a délvidéki magyarság elnökét köpködték ügyvédi segédlettel. Hát csak higgyél, meg szeresd hinni hogy az emberek jók!!! Én reálisan látom a világot, hinni meg a templomban az istennek kell és lehet. Én nem állítottam hogy csalók az emberek, én azt állítottam, hogy a parlamenti pártok hogy működnek, hogy jöttek létre és kik alkotják. Nézd meg a képviselőket, ki mit mond és csinál. Már amelyik megszólal a parlamentben.Ha ebből az jött le, hogy én mindenkit “lecsalóztam” , sajnálom, nem vagyunk egy szinten. Olvass sokat és nézz utána dolgoknak, a hitet meg hagy meg az úrnak. Ja, és azt is javaslom, nézz utána, hogyan tűnt el és mi lett az embereivel az MDF-nek, Kisgazda Pártnak, MIÉP-nek. Érdekes eredményre juthatsz, ha a szövegértésed is rendben lesz. Jó olvasást és majd megtudod mi a valós magyar politikai helyzet.

 9. Ki nem tudta? Az olimpia ellen azért léptek fel, mert már Orbán sem akart olimpiát rendezni és így nem kellett neki magyarázkodni. Ezek a fidesz fiúk előléptek a semmiből és megoldották Orbán problémáját. Most meg a szétforgácsolódott ellenzéknek akar ezekkel a fiúkkal még jobban betartani. Ezt csak a hülye nem látja.

 10. Sajnállak, mert egy maghasonlott pesszimista alak lehetsz. Ebből csak erőszak születhet. Én békepárti vagyok.

  2017. november 1. 19:17 Disqus írta, :

 11. Mariska bácsi parancsot kapott !…..a vályogsori suttyó embere ! FarkasFlóri + Mária “néni ” = megyek hányni a rohadék fajtájuktól !

 12. Idióta agymosott vén gazember! ……… a mocskos maffiózó orbánc mire alkalmas?………….golyóérett a szolnoki parasztleánnyal együtt ! ….dögöljön meg minden hazaáruló fideszes féreg !

 13. Elárultad magad fideszes vénassszony ! Ha véded a Momentumot, akkor fix, hogy a Fidess teremtménye ! ….sok a fideszes kölök, szaporodtak a pökhendi narancsosok, mint a nyulak !

 14. Lesz kapsz Mariska! Elárultad a Fidess titkát ! ……a Momentum valójában a csúti suttyó szüleménye !

 15. Azt nem nagyon hiszem, hogy az olimpiai ‘színház’ egy előre megírt forgatókönyv lett volna – talán inkább csak kapóra jött – a többivel nyilván egyetértek!

 16. Én nagyon megértem az álláspontját – én is szeretek hinni. Csak a tapsztalat azt mutatja, hogy az egész folyamatnak (hatalomszerzés) van egy olyan pszichológiai forgatókönyve, ami akkor is működik, ha nem. Ez az egész nyilván magyar specifikus. Mi már nem tudjuk elképzelni, hogy egy politikus mondjuk a népéért szeretne tenni, mint pl. Macron vagy Merkel, mert egészen egyszerűen megszoktuk, hogy aki politikus, az szükségszerűen köztörvényes bűnöző is egyben. Lehet F-Gy András talán jószándékú és vannak eszméi, de orbánnak is voltak!! Ne legyen igazam…

 17. Engem te ne sajnálj!!!! Mert én azt vallom, inkább legyen 10 ezer sajnálom, mint egy ….. Amíg ilyen lófütyi emberkék vannak kis hazánkban a zsebcézárnak nincs félni valója. A béke pártiak miatt volt mindig háború, és mentetek a hazát megvédeni idegen országban. Pl. Ukrajna, Don-kanyar, vagy akár Isonzó: A halvérű emberkék csak a létszámot növelik, egyébként kuka. Ez meg az én véleményem. Ha van kedved nézd meg a profilom, ami nem a pesszimista emberkét mutatja. Soha sem voltam pesszimista, az a békepártiak jellemzője. Mi nyilasok mindig is harcos , erős emberkék voltunk és vagyunk. További jó melegedést a szottyant pudingban, aztán ha rájöttök megint, hogy hülyék voltatok, ne siránkozz.. Itt a vége fuss el véle.

 18. Thank you so much for giving everyone an extraordinarily marvellous chance to check tips from this blog. It’s always so pleasing and stuffed with fun for me personally and my office acquaintances to search your blog no less than three times weekly to learn the latest issues you will have. And of course, I’m always astounded with your incredible ideas you serve. Certain two facts in this post are honestly the most impressive we’ve had.

 19. I enjoy you because of your own work on this web site. Betty really loves setting aside time for investigation and it’s easy to see why. Most of us know all of the dynamic method you offer priceless solutions by means of your web site and even foster contribution from some other people on this point then our favorite simple princess is discovering so much. Have fun with the remaining portion of the new year. You are always conducting a stunning job.

 20. I must express my appreciation for your generosity for people who should have help on your situation. Your special commitment to passing the solution all around became definitely practical and have constantly permitted those much like me to arrive at their pursuits. This warm and helpful instruction signifies this much a person like me and substantially more to my peers. Thank you; from all of us.

 21. Thanks for your whole hard work on this site. My aunt really loves doing investigations and it is simple to grasp why. We hear all relating to the compelling method you make sensible items on the blog and therefore cause participation from people on this situation then our favorite girl is without question becoming educated a lot of things. Have fun with the remaining portion of the year. Your doing a fantastic job.

 22. I simply desired to thank you so much once again. I do not know the things that I might have accomplished in the absence of the tips and hints revealed by you about such field. It became an absolute traumatic matter in my view, but taking a look at your expert avenue you solved the issue made me to jump with happiness. I’m just thankful for your guidance and hope that you are aware of a powerful job you have been undertaking educating other individuals all through your blog post. Most likely you have never encountered all of us.

 23. I am also commenting to make you be aware of what a excellent encounter my cousin’s princess developed studying your web site. She picked up a good number of things, most notably what it is like to have an awesome teaching mindset to make men and women completely completely grasp specified very confusing topics. You really did more than readers’ desires. Many thanks for delivering the invaluable, safe, revealing and as well as easy tips about the topic to Jane.

 24. I wish to voice my appreciation for your generosity supporting all those that really need help with that field. Your special commitment to passing the solution all through became pretty practical and has continuously allowed workers much like me to realize their aims. Your amazing warm and helpful guidelines denotes so much to me and further more to my mates. Thank you; from all of us.

 25. I would like to show my appreciation for your kindness in support of visitors who really want help with the question. Your special commitment to getting the message all-around had become extremely insightful and has without exception helped guys like me to achieve their endeavors. Your own interesting help means a lot to me and somewhat more to my mates. Regards; from everyone of us.

 26. I would like to show my thanks to you just for rescuing me from this type of predicament. Because of exploring throughout the world-wide-web and coming across basics which were not helpful, I thought my life was done. Living without the solutions to the difficulties you’ve solved through this short article is a critical case, and the ones which may have adversely damaged my career if I had not encountered the website. Your main talents and kindness in dealing with all the stuff was precious. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a point like this. I can also at this time look ahead to my future. Thank you so much for your professional and result oriented guide. I won’t be reluctant to recommend the sites to any person who would like recommendations about this situation.

 27. I definitely wanted to make a small word to be able to thank you for these nice recommendations you are giving out here. My time intensive internet research has at the end been honored with reasonable facts and techniques to talk about with my relatives. I ‘d declare that we visitors actually are extremely endowed to be in a magnificent place with many perfect individuals with useful methods. I feel very much lucky to have come across the webpage and look forward to really more fabulous minutes reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

 28. I simply needed to say thanks all over again. I’m not certain the things that I might have followed without the actual information revealed by you relating to that area. It was before the difficult setting in my circumstances, but taking a look at the very skilled mode you solved it made me to jump for happiness. I’m thankful for this help as well as have high hopes you know what a great job you are carrying out teaching the rest all through your websites. I know that you have never encountered any of us.

 29. Needed to post you the little bit of word to help give many thanks as before considering the awesome solutions you’ve contributed on this website. It’s quite wonderfully generous with people like you to give unhampered all a lot of folks could possibly have distributed as an e book to generate some dough on their own, chiefly seeing that you might have tried it if you ever decided. These inspiring ideas also acted as the fantastic way to fully grasp that someone else have the identical desire much like my very own to understand very much more on the subject of this issue. I’m certain there are a lot more enjoyable sessions ahead for folks who view your site.

 30. I am glad for writing to make you know what a excellent experience my cousin’s princess gained viewing your webblog. She figured out a good number of pieces, which included what it’s like to possess a wonderful helping style to let a number of people effortlessly learn about some grueling subject areas. You actually exceeded our own expected results. I appreciate you for delivering these great, healthy, explanatory and as well as unique guidance on your topic to Kate.

 31. I in addition to my pals were studying the good secrets located on the blog while unexpectedly developed a terrible suspicion I had not thanked the website owner for those tips. All the boys appeared to be thrilled to read all of them and have in effect definitely been tapping into those things. Many thanks for turning out to be very accommodating and then for getting varieties of wonderful things millions of individuals are really eager to discover. Our own honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

 32. I together with my buddies came checking out the good techniques located on your web site and then then developed a horrible feeling I never expressed respect to the site owner for those tips. These people were definitely absolutely glad to read all of them and have in effect undoubtedly been having fun with them. Appreciate your turning out to be considerably helpful and also for pick out variety of beneficial tips most people are really desirous to know about. Our sincere regret for not expressing appreciation to you sooner.

 33. I want to show my thanks to this writer just for bailing me out of this particular incident. Right after searching through the search engines and finding things which were not beneficial, I figured my life was over. Being alive without the presence of strategies to the problems you have fixed as a result of your entire guideline is a critical case, and those which might have badly damaged my entire career if I hadn’t come across the blog. Your own skills and kindness in handling all areas was helpful. I’m not sure what I would’ve done if I had not encountered such a step like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thank you very much for your specialized and amazing help. I will not be reluctant to endorse the website to anyone who should receive guidance on this subject matter.

 34. I am also commenting to let you be aware of what a fine encounter my wife’s daughter obtained browsing your site. She came to find numerous things, with the inclusion of what it’s like to have an incredible coaching mindset to have men and women very easily know precisely a number of impossible issues. You actually surpassed readers’ expected results. Many thanks for imparting the priceless, dependable, informative as well as unique thoughts on that topic to Jane.

 35. I precisely desired to say thanks once again. I am not sure what I would have achieved in the absence of the type of secrets revealed by you concerning such topic. It became an absolute depressing case in my view, nevertheless discovering the very well-written style you resolved the issue took me to leap for contentment. I am just thankful for the information and as well , expect you recognize what a great job that you’re putting in educating people thru your webblog. Most probably you haven’t met all of us.

 36. I intended to write you this little bit of observation just to say thank you yet again over the unique principles you have discussed here. This has been simply shockingly open-handed with you to give without restraint all most of us would’ve supplied as an ebook to make some money for themselves, precisely since you might well have tried it if you desired. Those tricks additionally acted to become fantastic way to understand that the rest have the same dreams much like my personal own to realize many more with respect to this matter. Certainly there are many more enjoyable opportunities in the future for individuals that read your site.

 37. I have to point out my passion for your generosity for individuals who absolutely need help with in this idea. Your personal commitment to passing the message across ended up being wonderfully invaluable and have consistently encouraged associates much like me to get to their dreams. Your interesting instruction entails a lot a person like me and far more to my colleagues. Warm regards; from all of us.

 38. I’m also writing to make you understand what a beneficial discovery my cousin’s girl experienced going through your web page. She figured out some details, which include what it is like to possess an ideal helping spirit to make the rest completely fully grasp a variety of impossible things. You actually surpassed her expected results. Thank you for supplying these precious, safe, explanatory and fun guidance on that topic to Janet.

 39. I in addition to my guys have already been reading the good guides from your web blog then then I had a horrible feeling I had not expressed respect to you for those techniques. The young men came as a consequence very interested to study them and have now in fact been using them. Thanks for being simply kind as well as for deciding on variety of awesome subject areas most people are really desperate to be informed on. Our sincere regret for not expressing gratitude to you sooner.

 40. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break.
  I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.

  I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb site!

 41. Yeezyshttp://www.yeezy.com.co/
  Yeezy Shoeshttp://www.yeezys.us.com/
  Yeezy Shoeshttp://www.yeezysupply.us.com/
  Yeezy Boost 350http://www.yeezy-shoes.us.com/
  Yeezy Boost 350 V2http://www.yeezy-boost350.com/
  Yeezy Boosthttp://www.yeezyboost350.us.com/
  Yeezy Shoeshttp://www.yeezybluetint.com/
  Yeezy 500http://www.yeezy500utilityblack.com/
  Yeezy 500 Utility Blackhttp://www.yeezy500utilityblack.us/
  Nike VaporMaxhttp://www.vapor-max.org.uk/
  Salomon Shoeshttp://www.salomon-shoes.org.uk/
  Salomonhttp://www.salomons.me.uk/
  Salomon Speedcross 4http://www.salomonspeedcross4.org.uk/
  Off White Jordanhttp://www.offwhitejordan1.com/
  Vapor Maxhttp://www.nikevapormax.org.uk/
  Nike React Element 87http://www.nikereactelement87.us.com/
  Nike React Element 87http://www.nikereactelement87.us/
  Nike Vapormax Plushttp://www.nikeplus.us/
  Nike Outlet Onlinehttp://www.nike–outlet.us/
  Nike Outlet Storehttp://www.nikeoutletstoreonlineshopping.us/
  Nike Outlet Storehttp://www.nikeoutletonlineshopping.us/
  Cheap Nike NBA Jerseyshttp://www.nikenbajerseys.us/
  Air Max Nikehttp://www.nikeairmax.us/
  Air Max 2017http://www.max2017.us/
  Air Jordan Shoeshttp://www.jordan-com.com/
  Jordan 11 Concord 2018http://www.jordan11-concord.com/
  Cheap Yeezy Boosthttp://www.cs7boots1.com/
  Cheap NBA Jerseys From Chinahttp://www.cheapnba-jerseys.us/
  Birkenstock Sandalshttp://www.birkenstocksandalsuk.me.uk/
  Basketball Jerseyhttp://www.basketball-jersey.us/
  Balenciaga UKhttp://www.balenciaga.me.uk/
  Balenciaga UKhttp://www.balenciagauk.org.uk/
  Balenciagahttp://www.balenciagatriples.org.uk/
  Balenciagahttp://www.birkenstocks.me.uk/
  Balenciagahttp://www.balenciagatrainers.org.uk/
  Nike Air Max 270http://www.airmax270.org.uk/
  Yeezyhttp://www.adidasyeezyshoes.org.uk/
  Yeezy Shoeshttp://www.adidasyeezyshoes.org.uk/

 42. I am really inspired together with your writing skills as well as with the layout on your weblog.
  Is this a paid topic or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing,
  it is rare to see a nice blog like this one these days..

 43. Yeezyhttp://www.yeezy.com.co/
  Yeezy Shoeshttp://www.yeezys.us.com/
  Yeezyhttp://www.yeezysupply.us.com/
  Yeezys Shoeshttp://www.yeezy-shoes.us.com/
  Yeezy Boost 350 V2http://www.yeezy-boost350.com/
  Yeezy Boosthttp://www.yeezyboost350.us.com/
  Yeezy Shoeshttp://www.yeezybluetint.com/
  Yeezy 500http://www.yeezy500utilityblack.com/
  Yeezy 500 Utility Blackhttp://www.yeezy500utilityblack.us/
  Nike Air VaporMaxhttp://www.vapor-max.org.uk/
  Salomon Shoeshttp://www.salomon-shoes.org.uk/
  Salomon UKhttp://www.salomons.me.uk/
  Salomon UKhttp://www.salomonspeedcross4.org.uk/
  Off White Jordanhttp://www.offwhitejordan1.com/
  Vapor Maxhttp://www.nikevapormax.org.uk/
  React Element 87http://www.nikereactelement87.us.com/
  Nike Element 87http://www.nikereactelement87.us/
  Nike Plushttp://www.nikeplus.us/
  Nike Outlet Onlinehttp://www.nike–outlet.us/
  Nike Outlet Store Online Shoppinghttp://www.nikeoutletstoreonlineshopping.us/
  Nike Outlet Storehttp://www.nikeoutletonlineshopping.us/
  Nike NBA Jerseyshttp://www.nikenbajerseys.us/
  Air Max Nikehttp://www.nikeairmax.us/
  Air Max Nikehttp://www.max2017.us/
  Jordan Shoes 2018http://www.jordan-com.com/
  Jordan 11 Concord 2018http://www.jordan11-concord.com/
  Kanye West Yeezys Boost Shoeshttp://www.cs7boots1.com/
  Cheap NBA Jerseys From Chinahttp://www.cheapnba-jerseys.us/
  Birkenstock UKhttp://www.birkenstocksandalsuk.me.uk/
  Basketball Jerseyhttp://www.basketball-jersey.us/
  Balenciaga UKhttp://www.balenciaga.me.uk/
  Balenciagahttp://www.balenciagauk.org.uk/
  Balenciaga UKhttp://www.balenciagatriples.org.uk/
  Balenciagahttp://www.birkenstocks.me.uk/
  Balenciaga Trainershttp://www.balenciagatrainers.org.uk/
  Nike Air Max 270http://www.airmax270.org.uk/
  Yeezyhttp://www.adidasyeezyshoes.org.uk/
  Adidas Yeezy Shoeshttp://www.adidasyeezyshoes.org.uk/

 44. I blog frequently and I really appreciate your information. This article
  has truly peaked my interest. I’m going to take a note of your blog and keep checking for new information about once per week.
  I subscribed to your Feed too.

 45. Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the
  net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed
  while people think about worries that they plainly do not know
  about. You managed to hit the nail upon the top as
  well as defined out the whole thing without having side
  effect , people could take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

 46. I don’t even understand how I stopped up right here, however I assumed this put up was once
  great. I do not understand who you might be however definitely you are going to a famous blogger if
  you happen to are not already. Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.