Beismerő vallomást tett Tiborcz István: saját magát buktatta le Orbán Viktor veje

Tiborcz István azonban már jó ideje hírhedté vált. Nem csak azért, mert Orbán Viktorral szeret pálinkázni a “saját lábán” megálló vő, hanem azért, mert neve rendszeresen felbukkan ilyen-olyan közbeszerzéseken. Most azonban csúnyán mellényúlt, mert olyan interjút adott az Origo-nak, amiből kiderül, hogy Tiborcz bizony nem csak a itthoni viszonylatban trükközik, de nemzetközi körözés alatt álló személyekkel is üzleti viszonyba került…

Már jó ideje téma volt ugyanis politikusi és újságírói körökben, hogy vajon miért fizetett be 100.000 forintot Orbán Viktor veje egy bizonyos BDPST nevű cég bejegyzésekor, ha semmi köze sem volt hozzá. Hogy világos legyen: ez az a cég, amelyik elég komoly üzleti viszonyba keveredett a jól ismert Gaith Pharaon nevű FBI körözés alatt álló szaudi milliárdossal.

Tiborcz eddig folyton tagadott és igyekezett úgy csinálni, mintha semmi köze sem lenne ahhoz a céghez, aminek az alapításánál csak úgy mellékesen letett 100.000 forintot az asztalra. Ám a mai Origo interjújában végre beismerő vallomást tett. A BDPST-vel kapcsolatban kerek-perec kijelentette:

“Valóban van benne meghatározó tulajdonrészem.”

Bravó, kedves István! Most pedig itt lenne az ideje, hogy végre a nyilvánosság elé állj és bocsánatot kérj például az elrontott dunaújvárosi közvilágítás miatt! Meg azért, hogy az Orbán Viktorral összepálinkázott barátságod nyomán jogosultnak érezted magad tömérdek pénzzel lehúzni a magyar államot! És aztán legvégül pedig talán ezért, mert volt arcod a szemünkbe vágni, hogy a saját lábadon állsz! Pedig pontosan tudtuk már akkor is, hogy a miénken!

Lám, az igazság mindig kiderül. Előbb utóbb pedig a Orbán Viktort is eléri majd a végzet: a szemünk elé kell majd szégyenkezve állnia és mindent bevallania.

loading...