A Népszabadság újra az utcákon: amit a Magyar Idők ezután tett arra nincs bocsánat

A kép illusztráció

A mai napon megjelent a Fedél nélkül egy “Népszabadság melléklettel” amit természetesen a Fidesz média egyik ékköve a Magyar Idők nem tudott szó nélkül hagyni.

Visszatért a népszabadság címmel tettek közzé egy írást

Ismét a hajléktalanok által készített és terjesztett Fedél Nélkül jelent megNépszabadság melléklettel.A lapot 12+12 oldallal, 18 ezer példányban nyomtatták. A Népszabadság egykori szerzői írtak bele: Révész Sándor, Uj Péter, Tamás Ervin, Tóth Ákos, Pető Péter. Hogy ki lehetett a nagylelkű mecénás, aki a megjelenést finanszírozta? Még nem tudni.Az minden esetre beszédes, hogy a Hír TV „sztárriporterével” Veiszer Alindával készült interjú kiajánlójával a címlapon jelent meg a lap.

Erre mondják: Összenő, ami összetartozik.

Pető Péter , a Népszabadság egykori főszerkesztő-helyettese keményen helyre tette egy Facebook bejegyzésben a gyalázkodó Magyar Időket.

Ezután a Magyar Idők “updatelte” a cikket, mindösszesen ennyire telt tőlük:

UPDATE:

A cikk megjelenését követően a Népszabadság Zrt. Dolgozóinak Kulturális, Szociális és Segélyező Egyesületének elnöke, Kelen Károly elküldte számunkra, hogy összesen 178000 forinttal támogatták a Fedél Nélkül-t kiadó Menhely Alapítványt adomány formájában.

Őszintén nem értem, hogy mi történhet ezeknek az embereknek az agyában. Ennyire félnek attól, hogy egy alkalommal megjelent a népszabadság egy mellékletként. Most már értem, hogy miért kellett tönkre tenni a népszabadságot.

19 Comments

  1. Ha ettől kapsz láncorgazmust, told fel a végbeledbe. Fingodat is be tudod gyújtani? Viríts valamit a blogodra.

  2. Tévedsz “banya”te készülsz fel már kinyitották a ravatalozót. Viszem a kecskét,hogy a sírodon legeljen.

  3. Ötegem, maga jobban tenné, ha a vastagbélrákjával foglalkozna. Karácsonyra már csak sztómazsákot fog kapni.

  4. Ez mar komoly kit is tart el Marineni, kerjen bocsanatot, maga az eleteben nem dolgozott annyit hogy sajat magat eltartsa, szoval maga kussoljon maga egy artatlan oregaszony kepeben csinalja a feszultseget, Menjen haza es vakarodzon mint ruhes diszno a fertotlenitobe, es oruljon hogy a meg dolgozok eltartjak, egyszer mar lerendeztuk, Orban berenc, kussoljon mert egyszer valaki bevery a leves fuvolyat.

  5. Most aztán zavarba hoztál tökös maris, melyik is vagy te? Az öltönybe bújtatott down kóros kis buzi, vagy az alzheimeres agylágyult öreg, vagy ez egy olyasmi bemutatkozás részedről, hogy ilyen volt – és ilyen lett. Hát sokat nem változtál az idők folyamán nagy ínyenc voltál már fiatalon is, csak idővel bővítetted a menüt egy kis szaftosabb segnyalással, egészségedre maris. További jóétvágyat maris a tökéletes troll kajádhoz.

  6. Ejnye-ejnye Rózsa szálam, ez igen nagy tett volt ezt az ocsmányságot kipréselni magadból–szerintem szégyen !!!!!!

  7. A nép szabadsága. Táncsics Mihály kreálta szó, csak úgy, mint az “elvtárs”. Egyébként ’90 után a legszínvonalasabb magyar sajtótermék volt. A legjobb újságírók és szerkesztők készítették, mint például Bayer Zsolt.

  8. Biztos megtalalod, kedves elftars, az internetet bongeszve a nepszabadsag archivumat es boldogan revedezve olvasgathatod a remek hireket videkrol, mikor meg Gyurcsany Oszodi Ferenc naponta alkotott kormanyprogramokat (amik termeszetesen el sem kezdodtek), amikor meg Magyar Balint szalitott digitalis tablakat az osszedulo iskolakba („Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel”) es amikor meg Horvath Agnes tette kotelzove a korhazi szefeket, szimplan azert mert a baratja eppen szefeket epito kft-t vett.
    Fel-fel proletar, vedd elo a legszinvolasabb magyar sajtotermeket (sic!) es olvasgasd! Aztan vidd magaddal a wc-re es hasznald rendeltetes szerint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.