Egész Európa értetlenül áll Orbán szavai előtt: Háborúra készülne a Miniszterelnök?

Nem túlzás azt mondani, hogy az Európai Parlament megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását a képviselőtestület belügyi, állampolgári és igazságügyi bizottsága (LIBE) által a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini rendelet módosításáról elfogadott jelentéssel – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozója után.

Nem kevesebb van a puskacsőben, mint az a golyóbis, amely szerint ezentúl létrejönne Európában egy állandó, kötelező és felső határ nélküli szétosztási mechanizmus, vagyis egy kötelező betelepítési kvóta

– mondta Orbán Viktor a közmédiának.

A szakbizottsági jelentés negligálja azt a veszélyt, hogy kapcsolat áll fenn a migráció, illetve a terrorizmus és a közbiztonság romlása között, és el is venne jogköröket a tagállamoktól – tette hozzá a miniszterelnök.

Orbán fenti mondataiból látszik, hogy egyáltalán nem a békés együttélésre törekszik. Már az EU-ban is teljes mellszélességgel hirdeti zavaros látomásait. Aki ismeri a történelmet az tudja, hogy ilyen mondatoknak, milyen súlyos következményei lesznek.

Navracsics Tibor, fideszes politikus, uniós biztos szerint egyébként csak kampányfogás a Soros-terv.

Én ezt a készülődő választási kampány retorikai elemének tartom. Az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről és az európai bizottság munkatervében sem szerepel ilyen feladat

– nyilatkozta nemrég, majd egy későbbi fórumon megismételte, hogy

a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében.

Orbán Viktor erre úgy reagált: ő tudja jobban, igenis van ilyen terv.

 

 

141 Comments

 1. Jobb félni mint…
  Úgy látszik, ti a “megijedni”-t választjátok. Magánügyetek, csak ne rinyáljatok majd, ha helyzet lesz. Mert lesz. Ez nem pánikkeltés, hanem józan ész. Pártállástól függetlenül. Ja, ti attól nem tudtok elvonatkoztatni.

 2. Tudjátok mit nem érte (többek közt) sajnos én nem tudok angolul, régebben más ország politikusának beszámolóját is hallhattuk az ilyen nagy kaliberű ülésről, tanácskozásról, most miért csak orbán nyilatkozatát közlik, ollóztak külföldi újságokból,(volt lapszemle), most miért nem hallok ilyet a tévékben-híradókban???!!!

 3. Egy ilyen aki embernek nevezi magát hogyan lehet ilyen agyilag alacsony szintü:Én Istenem jo Istenem orbánt varárázsold el nekem.

 4. Ha van Soros terv könyörgöm á-tól b-ig hozzák már nyilvánóságra és ha az rossz az országra nézve akkor mellette leszek ha nem zárják már az elme gyógyintézetbe ezt az embert!

 5. Tényleg létezik még olyan ember aki bezabálja ennek a felcsúti agybeteg fasznak a hülye dumáját úgy, hogy közben a fél világ röhög rajta, meg rajtunk, hogy miért nem rúgjuk már picsán ezt az agybeteget, a hozzá hasonló hiveivel együtt…De had kérdezzem már meg a tisztelt szekta tagokat láttak már valahol hiteles iratot aminek az volt a cime, hogy soros terv? Elárulom, senki nem látott ilyet, és nem is fog természetesen mivel nincs, és nem is volt, de rettegjetek bátran tovább, de fogadjátok el, nem a migránsok fogják kitörni a nyakatokat, mert nem nekik, hanem nekünk van tele a tökünk a vezéretekkel, a hülyeségeivel, meg az őt támogató önálló gondolkodásra képtelen hibbantakból…

 6. ENNEK A GECINEK A DILIHÁZBAN A HELYE. BAJBA SODORJA AZ ORSZÁGOT. MINÉL ELŐBB EL KELL TÁVOLÍTANI. KEDVES ELLENZÉK, ÖSSZEFOGNI, DE ADDIG IS ÁRNYÉKKORMÁNY KELL SZAKÉRTŐKKEL. EZ A BANDA MEGÉRETT A KILÖVÉSRE.

 7. A Bözsi nénit, Gizit, Mariskát, meg még sorolhatnám, hogy ezzel az egyszeri kiegészitéssel a nyugdijasokat már megvette ! / Én, mint Gyula nem vagyok benne és nem is leszek / A fityesz most is 45 %-on áll, a legujabb kutatások szerint. Valamit mégis tud ez az ember ! Magyarok ! El kell menni szavazni és majd meglátjuk, mi sül ki belőle !

 8. Sajnos az emberek többsége “beszopja” azt a hülyeséget, hogy van Soros terv. Ha a Nemzeti Konzultáció az eredeti és a hiteles fordítását közölné, akkor világos lehetne mindenki számára, hogy a feltett kérdéseknek semmi köze nincs a Soros által felvázolt elképzeléshez-és nem tervhez,- hiszen az embereket annyira megfertőzte a kormány médiája, hogy elhiszik ezt a hülyeséget is, a nélkül, hogy ismernének a Soros elképzelést.

 9. hol fáj!!!??ha nem egyezik meg a nézetem a másik Magyarral akkor sem engedek meg magamnak ilyen hangnemet!!!

 10. Amennyiben más a nézeted, azzal semmi baj. Legyen, így van rendben. Az sem baj, ha a kedves vezetőnek vannak nézetei. Nagyon jó. De nézetet tényként közölni, az minimum félrevezetés.

 11. Miért nem lehet megérteni hogy nem akar arabokat négereket .mint ahogy én sem . Ha otthon veszekedés van én sem az 5 k szomszédba megyek hanem az első nyugott helyre menjenek vissza a francba. Ez nem Orbánról szól nem értem miert kell személyeskedni sokmindenben nem értek eggyet vele de ebben teljessen .

 12. De hulye vagy koma ! A “simogassd” szot egy s-sel irjak, legalabbis nalunk Magyarorszagon. Csak a miheztartas vegett mondom ! Egyebkent meg , amennyiben van kedved, simogasd te a “menekulteket”, akik igen csekely szazalekban arabok !

 13. 1. Jó lenne, ha a turbómagyarok tudnának magyarul. Legalább írni. Mielőtt itt megszólalnak. Mert így vérciki.
  2. A Csuti Csótány talicskáját tolni, ugyancsak vérciki és gigagáz. Bemászott a turbómagyarok hátán a hatalomba és azóta minden intézkedése veletek …..k ki. Ezt nem felfogni lehetetlen. Aki mégse, az menthetetlen.

 14. Itt nem az arabokról van szó, hanem ez egy elterelő hadművelet az ország rombadöntéséről, kifosztásáról. Mással nem tud kampányolni a következő választásokon, minthogy igyekszik minél jobban megfélemlíteni azokat, akik nem látnak át a fondorlatos tervein… 🙁

 15. Navracsics Tibor – a fidesz Európai Parlamenti képviselője saját maga fordult szemben a pártjával és megmondta, – nincs Soros terv, – az egész kampányfogás!

 16. Amíg ilyen nagy a sötétség a fejekben, addig ő marad nektek az “isten” , mert minden buta embert manipulálni tud! De csak a buta, tájékozatlanokat! Fel kellene végre fogni, hogy nincs egyéb kampányfogása, mint a félelemkeltés. 🙁

 17. Abban a nyakkitörősdibe én is beszállnék! Azelőtt sosem voltam valami rettenetesen “vérengző” tipus, mindig azon az elven gondolkodtam, hogy meg kell beszélni a dolgokat és meggyőzni őket, de mára már annyira elpofátlanodtak, annyira nyilvánvalóvá tették, hogy ezekkel – “ezek” alatt értem nem csak a pár száz vezetőjüket, hanem a bő másfél milliós birkatömegüket is – nem lehetséges semmiféle beszélgetés, vita. Most már én is azt gondolom, hogy “New-leninfiúk” = edzzetek, mert nemsokára szükség lesz rátok (is)!

 18. Nézz már tükörbe, birka! Mit látsz? Ha kitörlöd a szemedből a csipát, akkor egy seggnyaló, végtelenségig agymosott szemetet látsz! Érted te ezt, vaze?

 19. Az hát, na meg a dilivezérünk rémálmai. Csak az ő agymosott birkanépe eszi meg ezt a xart, a többség nem!

 20. Hanem mik afganok pakistaniak negerek .? Felszólitás volt !
  Egyébként nincs bajom velük csak ne jöjjenek ide.

 21. Frédi úgylatom nincs eleg ismereted nézz utánna kicsit vedd kérlek a faradtságot mert én negtettem olvass utánna mik milyen különbségek vannak a vallásban és kúltúraban .
  Továbbra is azt mondom hogy ha veszekedés van otthon nem az 5 k szomszédba megyek hanem az első nyugott helyre .

 22. Ne írj mobilról. Vagy ha mégis, akkor olvasd át mielőtt elküldöd és nem lesz ilyen kusza maszlag belőle. Egy jó tanács, egy libsitől.

 23. Tudd meg, Orbán símogatta az arabokat, amikor ellátta őket eu-s vízummal párszázezer euróért… És veszi ki a pénzt a magadfajta rajongóiból is, ha öt év múlva vissza kell adni a pénzüket.

  Olyan nehéz ezt felfogni?

 24. Ez mind a választás miatt van! Azért rémisztgeti az embereket ,hogy rájuk szavazzanak, és nagyon sokan bedőlnek neki!

 25. Én ébren vagyok a történelemben 2 világháború lezajlott 4-6 év alatt most egy isis-el szórakoznak évekig miért . Válaszolok is mert érdeke valakinek . Hogy kinek ? Nem kell sok fantázia hozzá.

 26. Egyem az érzékeny lelkedet. A szart hiába nevezed fekáliának , akkor is szar marad. Nem a stílus a lényeg, hanem a mondanivaló. Próbálj meg arra koncentrálni.

 27. A balliberálisoknak a hazaárulás, azaz az ország népének kiszolgáltatása az idegeneknek, olyan természetes, mint nekem a reggeli kávé.

 28. Tudod, ha a baloldal a magyar alulfizetett dolgozók tömegeinek érdekeivel foglalkozna annyit, mint amennyi energiát elfecsérel a négerek, meg az arabok gondjaira, talán lenne esélyük.

 29. Meg kell állítani már valakinek ezt az örültet !!! Az emberek nagy többsége békés egymás mellett élést szeretne ,főleg nyugalmat ,nem állandó gyűlölködést !!!

 30. „GEORGE SOROS: ÍME A TERVEM A MENEKÜLTKÁOSZ MEGOLDÁSÁRA”
  Írta: George Soros
  Az Európai Uniónak vállalnia kell a felelősséget azért, hogy nincs közös menekültpolitikája. Ez az idei növekvő menekültbeáramlást kezelhető problémából egy újabb politikai válsággá alakította át.
  Mindegyik tagország önző módon saját érdekeire összpontosított, gyakran mások érdekeivel ellentétes módon cselekedve. Ez pánikot keltett a menekültkérők, a nagy nyilvánosság, valamint a jog és rend fenntartásáért felelős hatóságok soraiban. A menekültkérők voltak a legnagyobb áldozatok.
  Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk.
  A jelenlegi szíriai válság eredete miatt a szíriai nép sorsának kell az első számú prioritásnak lennie. De más menedékkérőket és migránsokat sem szabad elfelejteni.
  Hasonlóan, egy európai terv mellett egy globális reagálásnak is kell lennie, az ENSZ hatósága alatt és a tagországainak részvételével. Ezzel el lehetne osztani a szíriai válságnak a terheit számos ország között, miközben globális normákat is meg lehetne alkotni ahhoz, hogy nagyobb általánosságban lehessen foglalkozni a kényszerű migráció problémáival.
  Íme egy átfogó terv hat eleme.

 31. Aztán mit csináljátok, mind a huszan? Lerajzoltok és széttéptek? Marharépa! De a demokrácia felfogásotokra, meg mindenetekre jellemző, a lenin fiúi titulA többségi akart ellen, erőszakkal,hatalmat átvenni, és mindenkit aki nem áll be a sorotokba, koncepciós eljárásban, statáriálisan likvidálni! Na ebből mi nem kérünk, elég volt 1919-ben! ezért mentek a demokratikus levesbe! 2018-ban! És tényleg ez lesz a végső harc…nektek!

 32. Nem az, ideológus! De a manijával irányítja ezeket a soha meg nem választott tetveket! A puniósokat!

 33. Kata! Hogy a migrik bizonyítsák neked, hogy van terv! Legalább tízen! Aztán majd beszéljünk, jó? Már ha tudsz az elvágott torkod miatt! 🤦🤦

 34. Fordítás? Amit tudok régen volt valami írása és az javítva lett !!! De úgy látszik már Navracsis már Soros bérenc!

 35. Te valami hivatásos rettegő vagy gondolom, csak ebbe hogyan fért bele a lerajzolsz és összetépsz szöveg…Vicces pali vagy az biztos

 36. Ettől sokkal többet is megengednék és nem csak én…Tudod ha nekem nem egyezik a véleményem első körben azt mondom beszéljünk, de amikor a sok fogyatékos minden bizonyiték ellenére csak tolja az i love viktort, na ott redőny van és nem csak nálam!

 37. Mitől önállóbb az aki a libsi szarok nótáját fújja,mint az aki Orbánék? Eddig tagadták a balos szarok azt is ,hogy lenne kötelező kvóta,most meg amiatt perelnek minket. Nehogy így legyen a sorostervvel is! Most tagadják,hogy létezne,később majd perelnek mert nem hajtjuk végre.

 38. Szerintem ezek pont arra játsszanak,hogy elkapja őket 10 beduinokkal és erőszakolja meg őket. Ez a libsifajta azt élvezi.

 39. Nem megbánta téged,de olvasva a hozzászólásaidat,nem piti pali vagy.lehet más a véleménye az embereknek,nem kell mindenkinek egyetértenie veled.Ha valaki mást mer gondolni az bunkó?vagy vén ku..a????A hangnemed bicskanyitogató.nézz egy picit magadba.

 40. az ilyen terveket soha nem foglalják írásba, de attól még létezhet, mert nincs leírva, az is lehet nem soros terv, de vmi van**

 41. Meg arabok faszfejkém! Személyesen ismerek vagy 12 ilyet. Ők a munkaadóim vagy 4 éve. Mocskos geci arabok, akik azt sem tudják, hol van Magyarország, de mindegyiknek EU-s (magyar) útlevele van…

 42. tök mindegy ki kinek a nótáját fújja, libsizhetsz is kedvedre sőt komcsizhatsz is de egy valami tény, ilyen rövid idő alatt ennyire soha senki nem rabolta szét ezt az országot orbánékhoz képest az elödök gyenge ministráns fiúk

 43. Hogy ti mekkora ökrök vagytok ! látom titeket is migránsok csináltak ,ha ennyire értitek tudjátok mit akarnak !

 44. Én csak annyit mondok hogy Orbán Viktor az istenem és Szíjgyártó az istennőm.
  Remélem ezzel mindent elárultam magamról.

 45. Még ez a cikk sem kell bizonyítéknak, hisz egyértelmű milyen szervezeteket pénzel, és azok milyen politikát folytatnak.

 46. Nem szoktál rtl-t, atv-t nézni? Ujságnak ott a népszava, hvg, mno. Internet: index.hu, hvg.hu, 24.hu, stb, stb, stb…
  Millió ellenzéki média van magyarországon. Ennyire tájékozatlan vagy? Sajtószabadságban magyarország a legszabadabb európában. Ny-európában azért is eljárást indítanak, ha lenyomoznak hogy egy kicsit is rossz színben tünteted fel a migránsokat. Magyarországon bárkit lehet ócsárolni bűntetlenül. A legszabadabb ország európában.

 47. erőszakkal,hatalmat átvenni,
  Szerinted 2006 őszén orbán mi a jó édes apja péniszét akart ha nem erőszakkal megszerezni a hatalmat?

 48. hány arabot láttál magad körül te beteg agymosott ember ? nem veszed észre , hogy a sorosozás , migránsozás tartja fenn orbán viktor hatalmát, ami már olyan veszélyes , hogy lassan belepusztul az ország.

 49. A gazdag migránsok pénze tömi őket ! nem veszitek észre ? Ja ti azt a HAZUG orbán TÉVÉKET NÉZITEK, AKIK EGYFOLYTÁBAN HAZUDNAK, HAZUDNAK.

 50. I just want to tell you that I am very new to blogging and site-building and actually liked you’re website. Likely I’m going to bookmark your site . You definitely come with fantastic stories. With thanks for revealing your blog.

 51. Sorry for the huge overview, but I am incredibly loving the contemporary Zune, and anticipate this, as effectively as the Fantastic evaluations some other humans include composed, will guidance on your own make your mind up if it truly is the right selection for your self.

 52. I wish to show my gratitude for your kindness supporting those individuals that need assistance with your subject. Your very own dedication to getting the solution along ended up being astonishingly interesting and have frequently made professionals just like me to achieve their pursuits. Your new valuable hints and tips entails a whole lot to me and far more to my fellow workers. Thank you; from each one of us.

 53. I’ll gear this research towards Two patterns of These: existing Zune homeowners who are looking at an up grade, and persons trying in direction of make your mind up involving a Zune and an iPod. (There are other avid gamers truly worth looking at out there, which include the Sony Walkman X, nonetheless I be expecting this presents by yourself plenty of facts in direction of generate an informed selection of the Zune vs gamers other than the iPod line as properly.)

 54. I think this is among the most important info for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 55. Hiya very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also¡KI am satisfied to find a lot of helpful information right here in the submit, we need work out more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 56. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 57. Simply desire to say your article is as astounding. The clearness in your post is just spectacular and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 58. I was just looking for this information for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top sites are full of garbage.

 59. Hello, Neat post. There’s an issue together with your website in internet explorer, would test this… IE nonetheless is the marketplace chief and a big element of other people will miss your great writing due to this problem.

 60. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 61. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 62. The heart of your writing while appearing reasonable in the beginning, did not settle properly with me after some time. Someplace within the paragraphs you were able to make me a believer but only for a while. I however have got a problem with your leaps in logic and one might do well to fill in those breaks. In the event you actually can accomplish that, I could certainly be impressed.

 63. The Zune concentrates upon currently being a Transportable Media Player. Not a web browser. Not a recreation machine. Quite possibly in just the upcoming it’s going to do even much better in those areas, nevertheless for now it really is a Great course towards organize and pay attention in direction of your audio and videos, and is without having peer within that respect. The iPod’s strengths are its world wide web viewing and programs. If those people strong far more powerful, perhaps it is your perfect conclusion.

 64. I think that is among the so much significant information for me. And i am glad studying your article. But want to remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is truly excellent : D. Just right process, cheers

 65. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.

 66. If you happen to be even now upon the fence: seize your favourite earphones, thoughts down to a Perfect Acquire and check with towards plug them into a Zune then an iPod and look at which 1 sounds better to by yourself, and which interface produces you smile a lot more. Then you may notice which is straight for oneself.

 67. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 68. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 69. What i do not understood is if truth be told how you are now not actually a lot more well-liked than you may be right now. You’re very intelligent. You understand thus significantly in the case of this subject, made me in my view consider it from so many varied angles. Its like women and men are not interested except it¡¦s something to do with Girl gaga! Your own stuffs nice. At all times take care of it up!

 70. whoah this blog is magnificent i love reading your articles. Keep up the great paintings! You already know, lots of people are hunting around for this information, you could help them greatly.

 71. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 72. I am now not positive where you’re getting your information, but good topic. I must spend a while studying more or figuring out more. Thank you for fantastic info I was in search of this information for my mission.

 73. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 74. I was recommended this website by way of my cousin. I am now not sure whether or not this post is written by him as nobody else recognise such distinctive about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 75. Aw, this was a very nice post. In thought I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way seem to get something done.

 76. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you’re talking about! Bookmarked. Please also visit my web site =). We could have a link exchange contract between us!

 77. I¡¦ll right away grasp your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

 78. you’re in point of fact a just right webmaster. The website loading speed is amazing. It kind of feels that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a fantastic activity on this topic!

 79. I’m writing to let you understand of the exceptional experience my wife’s child obtained browsing your web page. She came to understand lots of pieces, with the inclusion of what it is like to have an ideal helping spirit to have other folks easily learn selected tortuous subject areas. You truly surpassed visitors’ expectations. I appreciate you for producing the helpful, healthy, educational and also unique thoughts on your topic to Janet.

 80. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this web site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

 81. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 82. I¡¦m not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend a while finding out much more or working out more. Thank you for excellent info I was in search of this info for my mission.

Leave a Reply

Your email address will not be published.