A fiatal képviselő kamerával ment a Fidesz-pulthoz: ami ott történt, arra tényleg nincsenek szavak

Forrás: nepszava.hu

“Honnan kéne tudnom, mi van a  Soros-tervben?”

Ma már valahol a teljes eszetlenség erdeje és az elképesztő őrültség sziklái között mozog az összeesküvés-elmélet szintű kormányzati “ideológia”,  ami másból sem áll, minthogy újabb és újabb mumusokkal akarják  megijeszteni a saját választóikat. Azt hittük, ennél már nincs lejjebb. Tévedtünk. Barabás Richárd ma sikeresen bebizonyította, hogy

a Fidesznél mindig van egy még mélyebb szint.

A fiatal képviselő kamerával ment a Fidesz-pulthoz, miközben élő adásban közvetített a Facebook-oldalán. Egészen konkrétan nem találunk szavakat arra, amit ott történt.

Barabás Richárd párbeszédes politikus, aki nem fél a feszült helyzetektől, ha az igazság védelméről van szó. (Ő volt az, aki annak idején megmászta a Sándor palotát, illetve aki gumicsontot vitt Kovács Zoltán kormányszóvivőnek). Mostanában Karácsony Gergely kampányának egyik arca. Mindemellett önkormányzati képviselő a XI. kerületben, Újbudán. Ez utóbbi minőségében járt épp a  Móricz Zsigmond körtéren, amikor fideszes aktivistákba botlott.


A Fidesz napok óta kint áll “Megvédjük Magyarországot” és  “Nem! Soros gonosz terve ellen” feliratú pultokkal, mert állítólag így szeretnék felhívni a figyelmet a nemzeti konzultációra. Barabás pedig úgy határozott, hogy él a felkínált lehetőséggel és felteszi azt az alapvető kérdést, amit ilyen helyzetben elsőként minden értelmes ember feltesz: “De mégis mi az a  Soros-terv?”

Amit a fideszesektől Barabás Richád megtudhatott:

 • megkérdezni egy pultnál ácsorgó aktivistát provokáció
 • rákérdezni, hogy mégis mi az a Soros-terv ostobaság
 • meg kéne tanulnia olvasni az interneten (!)
 • nem szabad egy hölgynek előre nyújtania a kezét (!!)
 • Sorosról szóló nemzeti konzultáció miatt Fidesz-pultnál ácsorogva egy képviselőjelölt szórólapját osztogatni nem politizálás (!!!)

Amit a fideszesektől Barabás Richárd nem tudhatott meg:

Hogy mégis mi az a Soros-terv egészen  pontosan

“Meg kéne tanulnia az illemet!”

Aki egyébként képes heveny dühroham vagy fullasztó nevetőgörcs nélkül végignézni az egész videót, az igen komoly tanulságokat vonhat le a  fideszesek aktuális állapotáról. Az például, hogy a pultnál ácsorgó bácsi képtelen egyetlen szót is mondani arról, miért áll kint az utcán, az egyszerre félelmetes, botrányos és torokszorítóan szomorú. De ugyanilyen riasztó, hogy bármilyen kérdés, ami a legkisebb mértékben is kikezdi a propagandagépezet által sugallt álvalóságot, nemcsak hogy rettenetesen rémítő ezeknek a szerencsétlen embereknek, de a kérdezője számukra minden bizonnyal dezertőr, hazaáruló, a sátán fia és az ellenség ügynöke. Különösen hideglelős, amikor például az egyik felbukkanó járókelő arra a kérdésre, hogy pontosan honnan is ismeri a Soros-tervet, képest a következőt válaszolni a legnagyobb megrökönyödéssel:

“De hát benne volt a hírekben!”

Mondja értetlenül. Hát persze, kéremszépen! Ha benne volt a tévében, akkor biztosan igaz, nincs itt semmi látnivaló! Lehet hazamenni!

Ezeknek az embereknek nulla észlelése arról, hogy ezek a bizonyos hírek esetleg manipulatívak, nulla érzékelésük, hogy ez az egész kamu, nulla érzékelésük, hogy esetleg át vannak verve. Hiába áll mellettük Barabás Richárd érdeklődően és láthatóan nyugodtan, a fideszesek sósavas bácsivá változva kelnek ki magukból.

“Isten tervez, ember végez. Vagy  fordítva”

Ám mindennek a csúcspontja, amikor látva, hogy bizony komoly “provokáció” zajlik, aktivistái védelmére siet Szabó András, fideszes önkormányzati képviselő. Annyi legyen a védelmére szólva, hogy ő legalább hajlandó volt úgy tenni, mint aki beszélget (bár lehet, hogy csak felismerte, hogy most mentenie kell a menthetőt). Ám válasz az ő szájából sem hangzik el. Az ő “rettentően komoly” érvelése szerint ugyanis egy tervnek nem kell tartalmaznia semmi tervszerűt (például azt, hogyan kellene végrehajtani) ahhoz, hogy beszéljünk létezzen. Majd ledobja a verbális atombombát, amikor elhagyja a száját ez az utánozhatatlan gyöngyszem: “Isten tervez, ember végez. Vagy fordítva.”

És ennyi.  Nincs több válasz. Nincs több magyarázat. Például nem tudjuk meg, hogy mégis mi az az ördögi mesterterv, ami miatt már csak idáig 40 milliárd forintot költött a kormányzat (!)  konzultációra és plakátokra.

Barabás Richárdnak viszont érdemes ezúton is  gratulálnunk és megüzennünk: szép volt Ricsi, csak így tovább!

147 Comments

 1. Megvan, hogy mivel töltsem üres perceimet! 😀
  Megyek kérdezősködni a pultokhoz!
  Ha már ennyi pénzt költöttek rá, legalább szórakoztatom magam egy kicsit 😀
  Félretéve a humort, ez, ami itt zajlott a Móricz körtéren a kormány mérhetetlenül szánalmas követőit mutatta be. Szégyen és gyalázat, hogy a társadalmat ilyen mélyre sikerült süllyeszteni…

 2. Na b…meg viktor, fasza rajongóid vannak, érdekes múltkor a fidelitás aktivisták is ilyen faszán felsültek.

 3. A Soros tervben az is benne van ,hogy nincs is terv mert Soros elszabotálta a Brüsszeli bürokratákkal a tervet .

 4. ” Meg kéne tanulni az illemet” Én is ezt gondoltam a Gyurcsány fórumán, amikor Richard tüntetve nem ült le, állva egyfolytában baszakodta a telefonját! Valóban meg kéne, Jabronka úr!

 5. Miért pont a nyugdíjasokat emeled ki? Ebben a kib@szott országban már mindenki megvehető, csak elég pénz kell hozzá. Ezzel a fidesz rendelkezik és él is a lehetőséggel. Gyakorlatilag zsebükben az egész állami média, országos és megyei lapok, főszerkesztőstől, újságíróig, riportertől a takarítónőig. Tisztelet a kivételeknek akiknek volt bátorságuk és fel mertek állni még akár a főszerkesztő székből is. Sokak viszont megalkuvásból tolják orbánék szekerét. Nem a nyugdíjassal van itt a baj elsősorban. Köztük is van bőven idióta, de gondolj csak Balogh Orbán Viktorka apukájára, aki nem éppen nyugdíjas. https://youtu.be/_Dwl9c2HyV0

 6. Ha én is Pesten laknék – mennék én is érdeklődni.
  Valóban jó szórakozás – de az is lehet, hogy ettől a sok, agymosott vén hülyétől szívinfarktust kapnék.
  Talán mégis csak jó, hogy nem Pesten lakom és jelenleg autóm sincs, hogy felutazzak.

 7. Vagy a tiédet – vén seggnyaló!
  Azért nem írtam, hogy seggnyaló majom, mert nem akarom a majmokat megsérteni, hogy ledegradálom őket a te szintedre!

 8. Én láttam és olvastam – CSAK ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE ÁLL BENNE, MINT AMIT ELMEBETEG BELEVERT A SEGGNYALÓI FEJÉBE! Bár tulajdonképpen az sem terv, csak egy tervezet, ami vagy megvalósulhat, vagy nem. DE SEMMIKÉPPEN NEM ARRÓL SZÓL, AMIT ITT AZ ELMEBETEG REKLÁMOZ – AZT IS HIÁNYOSAN!

 9. Vénasszony! Inkább neked kellene kussolni, mikor azt sem tudod miről van szó. De remélem jól megfizetnek a sok ostoba, gonosz, közönséges hozzászólásaidért.
  Ha nem – akkor meg elég sajnálatos, hogy magadtól is ilyen hülye vagy!

 10. Ennyit tudsz te vén hülye!
  Igazi seggnyaló és ostoba fidesznyikes vagy – MERT MIND AZOK VAGYTOK! OSTOBÁK, TANULATLANOK ÉS MÉG ARRA SEM VESZITEK A FÁRADSÁGOT, HOGY MINDENNEK UTÁNA NÉZZETEK – persze nem a qrmánymédiában. Mert ezt a rengeteg hülyeséget ott verik a fejetekbe – így képtelenek vagytok gondolkodni (minek az?) és érvelni sem tudtok!

  Ha annyira mindenki “libsi” itt – a szavaiddal élve – akkor írd le ide légyszi, hogy tudjuk – mi is az a Soros-terv!?

 11. Azon töprengek,hogy az ilyen szép korú agymosott öregasszonyok,vénemberek…burokban élnek??? Nincs ezeknek családjuk,gyermekük,unokájuk??? Nem látják mi zajlik ebben az országban?? Netán az egész család ilyen debilekből áll??? Lehet,hogy családjuk sincs…csak valami fidesz kísérlet ereményeképpen klónozták őket pár igazán sötét fidesz politikus DNS mintáját felhasználva? Az az igazán veszélyes a dologban,hogy a fidesz politikusai pontosan tudják,hogy önös politikai érdekből hazudnak…a megtévesztett,buta köznép viszont meg van róla győződve,hogy a példaképei szájából elhangzó hazugság az igaz. Miért is ne lenne..hisz ezt sulkyolja belé naponta többször is…mint egy mantrázva a hazugságot,hogy bevésődjön…legalább 8 országos le
  fedettségű TV csatorna, 5 országos lefedettségű rádió csatorna és gyakorlatilag az összes megyei napilap…így hát lényegében szinte az össze kommunikációs csatornán a bődületes hazugságok jutnak el a választókhoz akik ezt-gondolkodásra képtelenül- simán elhiszik! Mint ha észak Koreában járnánk…ahol a kedves vezető szava szent..és a buta tömegek a média által manipulálva elhiszik,hogy az övék a követendő út! Szánalmas….

 12. A maga hozzászólása ostoba, gonosz és közönséges. Inkább kussoljon.
  Még csak egy jóindulatú tanács: legközelebb fényképezés előtt tegye be az alsó fogsorát is.

 13. Nagy GRATULÁCIÓ a bátorságodhoz, és a türelmedhez! Sajnos az IQ bajnokokhoz nem lehet mit hozzátenni. A fidesz szavazótábora ez! Ez a Magyarság kisebb rétege, de megjegyezném, hogy az értelmesebb réteg, nagyobb számban, már külföldön van! Sajnálom az otthonmaradottakat! További JÓ EGÉSZSÉGET és KITARTÁST!

 14. Sajnálom a gyerekeit már ha van neki mert az én fiaim szégyelnék magukat ha engem látnának ilyen butának.

 15. Erre mondta az én fiam,hogy egy bizonyos kor után nem kéne az ő sorsáról másnak döntenie.De ki választja ezt?-senki mert diszkriminatív.

 16. Tudod mit jelent az, hogy LIBSI? Te is az vagy csak fityesznyiknek hivatod magad! Te aki a korodnálfogva éltél mind a három rendszerben, Szégyen, hogy nem látsz át, a szitán!, és úgyan azt csinálod amit Rákosi kórban; Kádár kórban; Fidesz kórban! Ez az igazi sütétség! Demagog szónoklatokkal megvezethető vagy! Jobb, ha csendbe lennétek mind! IQ BAJNOKOK

 17. Nem libsi diktatúrában vagyunk, hogy magafajta nácik mondják meg, hogy ki hol- és mit mondhat.
  Szokja meg lelkem. Legközelebb kussoljon!

 18. Áh, azért szerepelni nem szeretnék, maximum ha mondanak valami érdekeset (amit kétlek), akkor megírom itt 🙂

 19. Maga egyébként nagyon primitív sejthalmaz:

  “korodnálfogva” – nem egy szó, te hülye!

  “nem látsz át, a szitán” – nem kell vessző, te ostoba!

  “úgyan” – rövid “U” te marha!

  “Rákosi kórban” – nem betegségről van szó, hanem korszakról, ezért rövid “o”, te retardált!

  “Ez az igazi sütétség! ” – sötétség, te sötét állat!

  “Demagog” – hosszú “ó”, te idióta

  “Jobb, ha csendbe lennétek mind” – csendbeN, te proli.

  …és akkor egy olyan iromány végére, amelyiknek szinte minden szava hibás, mert annyira ostoba bugris vagy, még azt írod, hogy ” IQ BAJNOKOK”.
  Ezek vagytok ti, söpredék.

 20. Lehet, hogy Barabás Richárd vétett az illemszabályok ellen – ezért elnézést kért. De kedves FIDESZ-aktivisták? Nem az a cél, hogy meggyőzzék az embereket, hogy mondjanak nemet erre az “ördögi tervere”? Vagy csak elvtársi találkozó akart lenni a szabad levegőn?

 21. Mert a tiéd nem ostoba és közönséges ugye? Te meg a felső fogsorodat is vedd ki, mielőtt rácuppannál orbánra! Úgy mégis csak kényelmesebb a vezírnek.

 22. Unalmas vagy az egyszavas szókincseddel. Olvass könyveket, az nem árt. Hátha választékosabb leszel.

 23. No…nem szokásom lemenni parttalan vitákba,érdemtelen emberekkel.Nem szokásom koruknál fogva tiszteletre méltó embereket minősíteni.Így ezt most sem teszem! Jó erőt,egészséget kívánok és hosszú ,tartalmas életet!

 24. Milyen libsi diktatúra az, ahol a nácik mondják meg, hogy ki hol és mit mondhat? A hol után nem kell kötőjel kedves nyelvtanár néni!

 25. Csak azért vigyázz a kérdezősködéssel, nehogy tényleg megverjenek, mert provokálod őket!! Képesek rá!

 26. Áh, ugyan. Egyrészt el tudom játszani a lelkes érdeklődőt és nem egy ilyen teljesen átlátszó, mondhatni tisztességes, lényegretörő beszélgetést fogok kezdeményezni, hanem tettetem a hülyét és csak a végén bizonyítomm rájuk, hogy nem tudnak lóf@szt se. Másrészt két évtized karate tapasztalat úgy érzem, hogy elég reflexszel ruházott fel, hogy az esetleges első csapás elől kitérjek és testi sértés kísérlete miatt már mehet is a feljelentés. Én nem fogok leállni verekedni ilyen csőcselékkel, mert még a végén én leszek a rossz fiú. Ha elkezdenek gerjedni, akkor egyszerűen otthagyom őket főni a saját levükben.

 27. Nem kell ennek a maria trogernek valaszolni, ez egy valoszinusithetoen egy igazi oskomcsi munkas-paraszt ivadek, nem no, ez egy taho;
  mivel a fidesz es a tobbi part is mszp dontoen ex komcsi szarjankokbol all, es mar a szuleik is ilyen AVO-s fergek voltak, volt kitol a taho geneket, a mocskolodast, atorokiteni; szegyen hallani a taplo dumajukat a parlamentben, ocska, pitianer senkik, de a rablasaik altal milliardossa tettek magukat, ennek ellenere tudjak ezek magukrol, hogy urak soha nem lesznek, mert ordit roluk a tahosag, a velemenyem szerint.

 28. Tudsz magyarul irni olvasni de a tortenelmet elfeljtetted te idiota fityesznyikes. A szamitogepet tudod hasznalni de hogy hogy mukodik azt nem. Ertelmetlenul valaszolgatsz es bunkozol le masokat mikor a sotetseg az sut neloled. Nesze ezt fejtsd meg ha olyan okos vagy. Magyar billentyuzettel es ekezetes karakterekkel te mindent tudsz. Ugyanezt megtidnad csinalni telefonrol is gyoker.

 29. Nem tudni kivagy!!!De azt bizton látni, hogy lelked sötétsége elborította elmédet.Hitvány vagy, és lelki nyomorult, Sajnálom a körülötted élőket!!!

 30. Mi van mocskos tökösmaris te,hogy sivalkodnál ha valaki pofán vágna? Rohadt fidesz troll egy tucat áll profillal.

  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni,fiktiv.

 31. Sajnos nem “csak agymosott vén hülyék” vannak ott! Ezt már csak azért írom, mert én sem vagyok már tizenéves és nagyon sokan vagyunk akik nem borultak el a mostani néphülyítéstől!

 32. Az a baj igen, hogy a fideszesek szavazni fognak, az ellenzék pedig sajnos ha nem megy el akkor megint úgy járunk mint 2014-ben! Könyörgöm fogjuk már fel mindannyian, hogy csak akkor tehetünk valamit ha elmegyünk szavazni!

 33. Én nemtudok megdöbbenni ezen, mert nagyon sok ilyen ember van szerte az országban. Csak az elszomorító, hogy ennyien engedik megvezetni magukat! Sajnálatos!

 34. A hülye vén fasz akar illemet tanítani,de azt sem tudja,hogy soha nem a bal kezünket nyújtjuk kézfogásra !!!!

 35. Ennek az idióta szarkupacnak az összes szókincse az a kb. 30 mocskolódó, trágár,obszcén magyar szó, amiket rendszeresen ide okád nekünk. Szerintem nem kéne neki válaszolgatni, mert még a végén el- hiszi magáról,hogy “vitaképes”!

 36. Nem akarok csúnyán beszélni,DE KIKÍVÁNKOZIK BELŐLEM !! TEVÉNGECI ! Azért nem írom,hogy vénkQrva mert a képedet elnézve,téged már az áram sem bQsz meg !!Elhiszem ,vágysz a fiatal faxra ,ezért véded ennyire de sajnos neked már azért fizetned kell !!Kedvenc költőm sorai jutnak rólad az eszembe:”luka tágul, csöcse lágyul kibQsszák a kuplejárból “…. !!

 37. mindjárt levettem,hogy paraszt vagy/elnézést,csak messze laksz a várostól / mert olyan szarszagu volt a “böffenésed” !!! Az csak téged minősit,nem tudtál még egy jogsit sem letenni olyan sötét vagy !!Jobb neked ott a baromfiudvarban a tyukok között,neked méltó társasság !hü…e paraszt k…va !!

 38. “A tanú” c. film óta tudjuk, “az a gyanús, ami nem gyanús”!
  A Soros terv annyira titkos, hogy még maga Soros sem ismeri. Ezért nagyon veszélyes!

  Lefordítom magyarra: Elmennek ezek a fidióták a bánatos 3,14***ba!

 39. „GEORGE SOROS: ÍME A TERVEM A MENEKÜLTKÁOSZ MEGOLDÁSÁRA”
  Írta: George Soros
  Az Európai Uniónak vállalnia kell a felelősséget azért, hogy nincs közös menekültpolitikája. Ez az idei növekvő menekültbeáramlást kezelhető problémából egy újabb politikai válsággá alakította át.
  Mindegyik tagország önző módon saját érdekeire összpontosított, gyakran mások érdekeivel ellentétes módon cselekedve. Ez pánikot keltett a menekültkérők, a nagy nyilvánosság, valamint a jog és rend fenntartásáért felelős hatóságok soraiban. A menekültkérők voltak a legnagyobb áldozatok.
  Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk.
  A jelenlegi szíriai válság eredete miatt a szíriai nép sorsának kell az első számú prioritásnak lennie. De más menedékkérőket és migránsokat sem szabad elfelejteni.
  Hasonlóan, egy európai terv mellett egy globális reagálásnak is kell lennie, az ENSZ hatósága alatt és a tagországainak részvételével. Ezzel el lehetne osztani a szíriai válságnak a terheit számos ország között, miközben globális normákat is meg lehetne alkotni ahhoz, hogy nagyobb általánosságban lehessen foglalkozni a kényszerű migráció problémáival.
  Íme egy átfogó terv hat eleme.

 40. Sajnos a társadalomnak sikerült egy ilyen szánalmas, beteg ember csoportot a hatalomhoz engednie. Ne feledjük, a választás igazán szabad, a következmény nem fogható másokra.Minden diktatúra az ostoba, nyomorult és önálló gondolkodásra képtelen emberek diadala. Ők azok, akiknek az agya a hatalom által elvártak szerint forog. Bármilyen kérdés- amire nincs meg a központ által megfogalmazott válasz
  – ellenséges provokációként érzékelik és hülyén reagálnak le. Ja és még valami. Hajlamosak vagyunk ezt a moslékot az öregek számlájára átvezetni, ami nyilvánvalón nem igaz, de jól esik a lelkünknek.

 41. De ugye tudod hogy te sokkal nagyobb paraszt vagy mert azt eszed amit itt a vidéken a parasztok verejtékes,ingyen munkával termelnek te csak szedjed a kutyaszart lecsúszott ” minek nevezzelek”?!!!!! sz….r jankó!!!!

 42. Csak vigyél magaddal egy testőrt is, nehogy pár vehemens fidesznyugger fejedhez vágja a bevásárlókosarát,szatyrát amiért kérdezősködsz !

 43. Sajnos, hogy sehová nem tudok menni, mert eléggé korlátozott vagyok a mozgásomban egy gerincbetegség miatt.
  Nem azért nem megyek sehova autó nélkül, mert Anyám gyerekkoromban az asztal körül kergetett, ha nem volt kocsi a fenekem alatt, hanem, mert nem bírok még jóformán sétálni sem. 🙁

 44. Nem jogsim nincs te seggnyaló, hanem autóm, mert a gyerekem használja munkába járáshoz – festő anélkül nem igazán létezhet.

  Érted? – szarosképűkém.
  Te semmit nem “vettél le”, mert csak elmebeteg viktátorod seggét látod – semmi mást! És pont olyan ostoba, rosszindulatú is vagy, mint vezíred!

  Egyébként “hü…e paraszt k…va” a kedves édesanyád!
  Ezt remélem érted.

 45. Inkább az kellene, hogy senki ne menjen el szavazni – ti. illegitim állam, illegitim miniszterelnöke nem írhatna ki választást, mert az is illegitim.

  Magyarország nem létezik (soha nem engedte meg a NÉP nekik (fidesznyiknek), hogy ezt tegyék) – mi MAGYAR KÖZTÁRSASÁG vagyunk – a többi mind illegitim! 🙁

 46. Még jó, hogy feltetted, mert ezzel mindjárt meg is cáfoltad magad.

  Hol van ebben, hogy 1millió migránst kell Európának befogadnia évente? Sehol!

  Akkor mire is gyűjtik az aláírást? Miért is költik a pénzünket olyanra, ami nem létezik? – millió más és jobb helye lenne annak a rengeteg pénznek, amit ez a rohadék elmebeteg és csürhéje lenyúlt az utóbbi majdnem 8 évben – és akkor még nem beszéltünk a 1998-2002 közötti regnálásuk alatt elsíbolt milliárdokról!

 47. Ez csak egy valahonnan lopott arckép. Ezek nem merik felvállalni a pofájukat, viszont csinálnak egy csomó álprofilt.

 48. Ez nem annak a képe, ami (féreg) írogat – csak egy valahonnan leszedett arckép. Ezek a trollok nem vállalják fel a pofájukat – ahhoz nem elég “tökösek”. 😀
  Vagyis nem tudni, hogy mi az, ami írogat, de valami fiatalabb, vagy középkorosztályú lehet a szövege után ítélve. És nagyon tanulatlan, mert mindig ugyanazt hajtogatja. 🙂

 49. ne erőlködj vénpicsQ ! Téged már az áram sem bQsz meg ! Használd továbbra is ami parasztfalván a házkörül megterem: sárgarépa, uborka….

 50. Persze 100 normális ember között 5 hülye is rengeteg! Minket Orbán eddig mindig átvert, ennek ellenére az agymosottak még mindig hisznek benne, pedig Orbánban a sátán lakozik!

 51. Azt maga mondja aki egy olyan párt elitjét preferálja aminek az anyapártja az szdsz? Azt a miniszterelnököt aki a liberális internacionálé elnöke volt? :D:D:D Istenem ,de nagyon buta maga…. Azt tudja,h 2001-ben Orbán 5 millió bevándorlót akart? Megkeressem a hivatkozást,vagy boldogul egyedül is a keresőn?

 52. Hagyd el. Mari egy transzvesztita a kép alapján. Férfi stílussal nőként..nem semmi 😀 Talán titkon még a Bp.Pride-n is kint van és nyáladzik 😀

 53. Na mi van travimari? Ez mélyütés volt? 😀 Tehát tisztázódott,hogy maga az igazi libsi :D:D:D Ez nagyon gáz….

 54. Te meg egy perverz barom vagy itt baszatod magad nyilvánosan,hogy tudjál maszturbálni. Ugyanis nő még a fajtád közül se érne hozzád.

 55. Az a baj, hogy sok fiatal így gondolkodik és elfelejti, hogy mi a magunk sorsáról is döntünk – és ehhez jogunk van. (A lefizetett nyuggerek és tsa.-i ellen kellene valamit tenni!)
  Visszakérdezhetném: miért döntsön más az én sorsom felett, csak azért, mert nyugdíjas vagyok? – de nem hülye!

 56. Teljesen igazad van.Olvasom a hozzászólásokat,de nem csak itt.mindenhol, több online híroldalon is.Mi idősebbek csak nyuggerek vagyunk,akik csókolgatják a kezét az elmeháborodott csutinak. Mi vagyunk akik beszopjuk a karácsony előtti mézesmadzagok végét,mi vagyunk akiket meglehet vezetni,akik 1000 ft-ért hanyatt vágjuk magunkat az egész FideSSnek. Egész biztos vagyok benne,hogy a nyugdíjasok jó nagy része már rég nem megvezethető.Lehet,hogy 2014-ig sokkal több volt aki még hitt neki,de igaz,hogy öregek vagyunk,de nem hülyék.Sokkal több középkorú nyalonca van mint nyugdíjas.ha csak megnézzük a holdudvarát,azok rokonait, a szomszédok rokonait,barátait,nem sokat kell számolgatni a 2 millió FideSS seggnyalóból 1,7 millió egész biztos,hogy az ő korosztálya,vagy még fiatalabb is.A többi nyugdíjas és cigó.

 57. Nálam is ez a helyzet.62 éves vagyok és a betegségem miatt szinte alig hagyhatom el a házat.Nekünk még autónk sincs,így ha menni kell orvoshoz,betegszállító viszi a párom és engem is.Pedig végig dolgoztuk az életünket,de nem tudhattuk,hogy ilyen öregkor vár ránk.Mikor én fiatal voltam az átkozott Kádár rendszerben,az idős emberek megéltek a nyugdíjukból,mi meg a biztos munkahelyünkön a biztos fizetésünkből.A fiamék már rettegnek,hogy mikor szűnik meg a cég ahol dolgoznak,pedig mind a ketten diplomásak.A menyem retteg,hogy valamelyik gyerek a kettőből úgy lesz beteg,hogy neki otthon kell maradnia,akkor viszont repül,mert a táppénzes hiányzást nem tűri el a cége.

 58. Nálad nagyobb bunkó egész biztos nincs a városban,ha már ennyire kiemeled,hogy a vidék csak parasztokból áll. A vidéki emberek nélkül ehetnéd a külföldről behozott erőszakkal érlelt zöldséget,gyümölcsöt.Igaz,hogy a magadfajtának az étel csak szükséges rossz,mert a pia és a narkó tartják a lelket benned.Kizárt,hogy valaki alapból legyen ennyire gonosz és száklátású. Persze ha genetikailag vagy hulladék,akkor őszinte részvétem az Édesanyádnak.

 59. Igazad van,de azt még hozzá tenném,hogy ez a hatalom olyan törvényeket is gyártott,ami elősegíti a megválasztásukat,arra az esetre,ha a magyar nép még sem annyira megvezethető mint gondolnák. A határon túli Magyarok kettős lakcíme, és a megsegítése,mint ha itthon nem lenne épp elég nyomorult ember és a külföldön dolgozó magyar fiatalok szavazásának ellehetetlenítése.Ez a két törvény amit ők alakítottak a saját szájuk íze szerint,több-százezer szavazatot hoz nekik és ugyan ennyit el is vesz a konkurens pártoktól.

 60. Ez a videó nagyon nagy volt! Főleg a “zárcsökkentő” .Szétröhögtük magunkat a családdal,pedig mostanában nincs sok okunk a nevetgélésre.Köszi a videót,kár hogy nem reggel néztem meg.Persze jó ez így este felé is,hátha jobbat alszom!

 61. Tudod a Kádár rendszerben a mostani nyugdíjasok még túl fiatalok,vagy éppen frissen családot alapított emberekből állt.Akkor kötelező volt bizonyos ünnepségeken részt venni,de hidd el jobban megérte mint most a tüntetések,mert minden ilyen összeröffenésnél legalább együtt voltunk a munkatársakkal,barátokkal.Utána mentünk együtt,ha jó idő volt ki a ligetbe,vagy valamelyik zöld területre és úgy mond piknikeztünk.A gyerekek szaladgáltak,jól elvoltak,mi felnőttek meg szintén jókat beszélgettünk,nevetgéltünk.Nem volt gondunk,mert volt munkánk,volt elég pénzünk,még ha nem is luxusra,de amire kellett arra sosem kellett kunyerálni.Akkor volt is miért tapsolni.A gengszterváltás óta egyre kevesebb olyan dolgot mondanak,amiért tapsikolnánk.

 62. Írj egy kérvényt,hogy 65 év felett tilos szavazni. Demokrácia van,megteheted.Nem tudom mennyi idős vagy,de lehet,hogy a te szüleid,vagy te magad is építetted az országot,hogy ezeknek a mocskoknak legyen mit elkótyavetyélni,legyenek milliárdosok,még azok akik megteremtették azt a világot esetleg nyomorognak és ahogy elfigyelem a nyugdíjasok elleni megszólalásokat,igen csak terhetekre vagyunk.. Remélem leszel még te is nyugdíjas,de ha így halad neked még annyi sem lesz havonta,mint amit tőlünk sajnáltok.

 63. Már pedig ez minden országban így van,hogy mindenki sorsáról mindenki dönthet.Azt,hogy ez a mindenki éppen kinek jó és kinek nem jó,na az nem mindegy,de a fiad nem teheti meg,hogy a saját sorsáról Ő maga döntsön.Épp elég az,hogy Orbán és holdudvara,majd 2 millió ember dönthetett a saját sorsukról és olyan törvényeket gyártottak,hogy még véletlen se legyen lehetősége a változtatni akaróknak őket megszorongatni békés módszerrel.

 64. Szép gondolat,de nem kivitelezhető.2010-ben így döntött a nép,mert elege volt az MSZP-ből. Egész biztos vagyok benne,hogy sokan egész másképp döntöttek volna 2014-ben ha a FideSS addigra nem írja át az egész törvénykönyvet,nem veszi meg kilóra a rendőrséget, az ügyészséget, a bíróságokat. Már 2014-ben is csak a csalásaiknak és az új törvényeiknek köszönhetik,hogy nyertek. Azóta még több dolgot találtak ki,kapóra jöttek nekik a migránsok és Soros György.A Magyar emberek legrosszabb tulajdonságát hozták felszínre, a gyűlöletet és a félelmet.

 65. Megjött Mária néni a bőbeszédű. Szavai főleg a “Kussoljál” “büdös Libsi” idióta”, “hazudsz” “pofád befogod”. Ennyire futja neki.Ha többet ír,azt már diktálják neki.

 66. Ez a büdös életben nem volt nő és még csak nem is öreg. Az ilyen ikunukuk miatt gyűlölik a nyugdíjasokat. Mária néni egy életerős férfi,akit a FideSS pénzel azért,hogy minél több oldalon kavarja a szart.Ne dőljetek be neki,ne válaszoljatok,mert azzal éltetitek,az ad neki erőt,ha látja,hogy felbosszanthat valakit.

 67. Amikor ennyire bőbeszédűen ír,akkor egész biztos valaki diktálja mit írjon,mert egyébként annyira sötét,mint éjszaka hold nélkül. Az meg egész biztos,hogy nem idős és nem nő.

 68. Attól,hogy leloptad a netről,még nem a te fényképed,csak te használod.Saját fényképed rakd föl,de idióta seggnyaló.

 69. Esetleg még Szilike! Német Szilárd is ilyen bő szókinccsel rendelkezik,és az esze is annyi mint ennek a kreatúrának.

 70. Nyugi,ez nem oszt nem szoroz a szavazásnál.Lehet,hogy oda sem engedik.Elképzelhető,hogy valamelyik diliházban kapott egy laptopot és leírtak neki pár szót nyomtatott betűkkel.Azokat másolgatja befele,azért is van,hogy köze nincs a válaszának az előtte írott témához.Ha nagyon megszorul,mert olvasni már nem megy,akkor szól az ápolónak és az leír neki pár mondatot.Úgy van vele,hogy addig sem a farkát rángatja a többi beteg előtt.

 71. Valamit nagyon benéztél ! Nem a nyugdíjasokkal van baj, hanem egy kettő értelmi szintjével, mint lásd a videóban szereplőkkel.. Az ö agyukat lehet manipulálni M1 TV2 és társaival 🙁 Normális ember nem dől be ennek a hazug kormánynak….

 72. Hát ez az! Semmi utalás nincs arra,hogy mennyit és kinek kell befogadni.Egyébként azt sem értem,hogy Soros miért rendezkedik Európában? Ő Amerikában él,Magyarországot már rég elhagyta. A másik,hogy bár elindultak a menekültek Szíriából,de ha Merkel nem ír nekik meghívót,lehet,hogy nem is jöttek volna ennyien.Mi egy kis ország vagyunk,egy tolvaj párt uralja már 8 éve az életünket.Van 4 millió mélyszegény emberünk és majd 1 millió 500 éve integrálhatatlan kisebbségünk,akikkel épp elég együtt élni és eltartani őket.Ezt Soros is tudja.Ő csinált Orbánból és barátaiból ilyen elfuserált véglényeket. Fogadja be őket az,aki a fegyvereket gyártja nekik,akiknek hasznuk származik az országukból. Magyarország egyetlen más országot sem szállt meg,nem gyarmatosított egy népet sem.Várható volt,hogy egyszer ezért még bosszút állnak,de csinálják az Angolok, a Franciák és az Amerikaiak ellen.

 73. Akkor elnézést.Azt hittem,hogy te is a nyugdíjasokat tartod hibásnak,mert ez a féreg még mindig a talapzaton pózol.

 74. Te nem is paraszt vagy,mert azok tudják mi a munka.Hozzászólásod alapján te egy pudvás agyú bunkó vagy.

 75. Az egész ballibsi média, még mindig többségben van. És persze szórja hazugságait, és átkait elsősorban Orbánra. Aki mindezek ellenére Európa egyik vezető politikusává nőtte ki magát. De a balfékek erre nemhogy büszkék lennének, még jobban rugdalják. Korrektség, a teljesítmény elismerése odaát ismeretlen fogalom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.