A fiatal képviselő kamerával ment a Fidesz-pulthoz: ami ott történt, arra tényleg nincsenek szavak

Forrás: nepszava.hu

“Honnan kéne tudnom, mi van a  Soros-tervben?”

Ma már valahol a teljes eszetlenség erdeje és az elképesztő őrültség sziklái között mozog az összeesküvés-elmélet szintű kormányzati “ideológia”,  ami másból sem áll, minthogy újabb és újabb mumusokkal akarják  megijeszteni a saját választóikat. Azt hittük, ennél már nincs lejjebb. Tévedtünk. Barabás Richárd ma sikeresen bebizonyította, hogy

a Fidesznél mindig van egy még mélyebb szint.

A fiatal képviselő kamerával ment a Fidesz-pulthoz, miközben élő adásban közvetített a Facebook-oldalán. Egészen konkrétan nem találunk szavakat arra, amit ott történt.

Barabás Richárd párbeszédes politikus, aki nem fél a feszült helyzetektől, ha az igazság védelméről van szó. (Ő volt az, aki annak idején megmászta a Sándor palotát, illetve aki gumicsontot vitt Kovács Zoltán kormányszóvivőnek). Mostanában Karácsony Gergely kampányának egyik arca. Mindemellett önkormányzati képviselő a XI. kerületben, Újbudán. Ez utóbbi minőségében járt épp a  Móricz Zsigmond körtéren, amikor fideszes aktivistákba botlott.


A Fidesz napok óta kint áll “Megvédjük Magyarországot” és  “Nem! Soros gonosz terve ellen” feliratú pultokkal, mert állítólag így szeretnék felhívni a figyelmet a nemzeti konzultációra. Barabás pedig úgy határozott, hogy él a felkínált lehetőséggel és felteszi azt az alapvető kérdést, amit ilyen helyzetben elsőként minden értelmes ember feltesz: “De mégis mi az a  Soros-terv?”

Amit a fideszesektől Barabás Richád megtudhatott:

 • megkérdezni egy pultnál ácsorgó aktivistát provokáció
 • rákérdezni, hogy mégis mi az a Soros-terv ostobaság
 • meg kéne tanulnia olvasni az interneten (!)
 • nem szabad egy hölgynek előre nyújtania a kezét (!!)
 • Sorosról szóló nemzeti konzultáció miatt Fidesz-pultnál ácsorogva egy képviselőjelölt szórólapját osztogatni nem politizálás (!!!)

Amit a fideszesektől Barabás Richárd nem tudhatott meg:

Hogy mégis mi az a Soros-terv egészen  pontosan

“Meg kéne tanulnia az illemet!”

Aki egyébként képes heveny dühroham vagy fullasztó nevetőgörcs nélkül végignézni az egész videót, az igen komoly tanulságokat vonhat le a  fideszesek aktuális állapotáról. Az például, hogy a pultnál ácsorgó bácsi képtelen egyetlen szót is mondani arról, miért áll kint az utcán, az egyszerre félelmetes, botrányos és torokszorítóan szomorú. De ugyanilyen riasztó, hogy bármilyen kérdés, ami a legkisebb mértékben is kikezdi a propagandagépezet által sugallt álvalóságot, nemcsak hogy rettenetesen rémítő ezeknek a szerencsétlen embereknek, de a kérdezője számukra minden bizonnyal dezertőr, hazaáruló, a sátán fia és az ellenség ügynöke. Különösen hideglelős, amikor például az egyik felbukkanó járókelő arra a kérdésre, hogy pontosan honnan is ismeri a Soros-tervet, képest a következőt válaszolni a legnagyobb megrökönyödéssel:

“De hát benne volt a hírekben!”

Mondja értetlenül. Hát persze, kéremszépen! Ha benne volt a tévében, akkor biztosan igaz, nincs itt semmi látnivaló! Lehet hazamenni!

Ezeknek az embereknek nulla észlelése arról, hogy ezek a bizonyos hírek esetleg manipulatívak, nulla érzékelésük, hogy ez az egész kamu, nulla érzékelésük, hogy esetleg át vannak verve. Hiába áll mellettük Barabás Richárd érdeklődően és láthatóan nyugodtan, a fideszesek sósavas bácsivá változva kelnek ki magukból.

“Isten tervez, ember végez. Vagy  fordítva”

Ám mindennek a csúcspontja, amikor látva, hogy bizony komoly “provokáció” zajlik, aktivistái védelmére siet Szabó András, fideszes önkormányzati képviselő. Annyi legyen a védelmére szólva, hogy ő legalább hajlandó volt úgy tenni, mint aki beszélget (bár lehet, hogy csak felismerte, hogy most mentenie kell a menthetőt). Ám válasz az ő szájából sem hangzik el. Az ő “rettentően komoly” érvelése szerint ugyanis egy tervnek nem kell tartalmaznia semmi tervszerűt (például azt, hogyan kellene végrehajtani) ahhoz, hogy beszéljünk létezzen. Majd ledobja a verbális atombombát, amikor elhagyja a száját ez az utánozhatatlan gyöngyszem: “Isten tervez, ember végez. Vagy fordítva.”

És ennyi.  Nincs több válasz. Nincs több magyarázat. Például nem tudjuk meg, hogy mégis mi az az ördögi mesterterv, ami miatt már csak idáig 40 milliárd forintot költött a kormányzat (!)  konzultációra és plakátokra.

Barabás Richárdnak viszont érdemes ezúton is  gratulálnunk és megüzennünk: szép volt Ricsi, csak így tovább!

219 Comments

 1. Megvan, hogy mivel töltsem üres perceimet! 😀
  Megyek kérdezősködni a pultokhoz!
  Ha már ennyi pénzt költöttek rá, legalább szórakoztatom magam egy kicsit 😀
  Félretéve a humort, ez, ami itt zajlott a Móricz körtéren a kormány mérhetetlenül szánalmas követőit mutatta be. Szégyen és gyalázat, hogy a társadalmat ilyen mélyre sikerült süllyeszteni…

 2. Na b…meg viktor, fasza rajongóid vannak, érdekes múltkor a fidelitás aktivisták is ilyen faszán felsültek.

 3. A Soros tervben az is benne van ,hogy nincs is terv mert Soros elszabotálta a Brüsszeli bürokratákkal a tervet .

 4. ” Meg kéne tanulni az illemet” Én is ezt gondoltam a Gyurcsány fórumán, amikor Richard tüntetve nem ült le, állva egyfolytában baszakodta a telefonját! Valóban meg kéne, Jabronka úr!

 5. Miért pont a nyugdíjasokat emeled ki? Ebben a kib@szott országban már mindenki megvehető, csak elég pénz kell hozzá. Ezzel a fidesz rendelkezik és él is a lehetőséggel. Gyakorlatilag zsebükben az egész állami média, országos és megyei lapok, főszerkesztőstől, újságíróig, riportertől a takarítónőig. Tisztelet a kivételeknek akiknek volt bátorságuk és fel mertek állni még akár a főszerkesztő székből is. Sokak viszont megalkuvásból tolják orbánék szekerét. Nem a nyugdíjassal van itt a baj elsősorban. Köztük is van bőven idióta, de gondolj csak Balogh Orbán Viktorka apukájára, aki nem éppen nyugdíjas. https://youtu.be/_Dwl9c2HyV0

 6. Ha én is Pesten laknék – mennék én is érdeklődni.
  Valóban jó szórakozás – de az is lehet, hogy ettől a sok, agymosott vén hülyétől szívinfarktust kapnék.
  Talán mégis csak jó, hogy nem Pesten lakom és jelenleg autóm sincs, hogy felutazzak.

 7. Vagy a tiédet – vén seggnyaló!
  Azért nem írtam, hogy seggnyaló majom, mert nem akarom a majmokat megsérteni, hogy ledegradálom őket a te szintedre!

 8. Én láttam és olvastam – CSAK ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE ÁLL BENNE, MINT AMIT ELMEBETEG BELEVERT A SEGGNYALÓI FEJÉBE! Bár tulajdonképpen az sem terv, csak egy tervezet, ami vagy megvalósulhat, vagy nem. DE SEMMIKÉPPEN NEM ARRÓL SZÓL, AMIT ITT AZ ELMEBETEG REKLÁMOZ – AZT IS HIÁNYOSAN!

 9. Vénasszony! Inkább neked kellene kussolni, mikor azt sem tudod miről van szó. De remélem jól megfizetnek a sok ostoba, gonosz, közönséges hozzászólásaidért.
  Ha nem – akkor meg elég sajnálatos, hogy magadtól is ilyen hülye vagy!

 10. Ennyit tudsz te vén hülye!
  Igazi seggnyaló és ostoba fidesznyikes vagy – MERT MIND AZOK VAGYTOK! OSTOBÁK, TANULATLANOK ÉS MÉG ARRA SEM VESZITEK A FÁRADSÁGOT, HOGY MINDENNEK UTÁNA NÉZZETEK – persze nem a qrmánymédiában. Mert ezt a rengeteg hülyeséget ott verik a fejetekbe – így képtelenek vagytok gondolkodni (minek az?) és érvelni sem tudtok!

  Ha annyira mindenki “libsi” itt – a szavaiddal élve – akkor írd le ide légyszi, hogy tudjuk – mi is az a Soros-terv!?

 11. Azon töprengek,hogy az ilyen szép korú agymosott öregasszonyok,vénemberek…burokban élnek??? Nincs ezeknek családjuk,gyermekük,unokájuk??? Nem látják mi zajlik ebben az országban?? Netán az egész család ilyen debilekből áll??? Lehet,hogy családjuk sincs…csak valami fidesz kísérlet ereményeképpen klónozták őket pár igazán sötét fidesz politikus DNS mintáját felhasználva? Az az igazán veszélyes a dologban,hogy a fidesz politikusai pontosan tudják,hogy önös politikai érdekből hazudnak…a megtévesztett,buta köznép viszont meg van róla győződve,hogy a példaképei szájából elhangzó hazugság az igaz. Miért is ne lenne..hisz ezt sulkyolja belé naponta többször is…mint egy mantrázva a hazugságot,hogy bevésődjön…legalább 8 országos le
  fedettségű TV csatorna, 5 országos lefedettségű rádió csatorna és gyakorlatilag az összes megyei napilap…így hát lényegében szinte az össze kommunikációs csatornán a bődületes hazugságok jutnak el a választókhoz akik ezt-gondolkodásra képtelenül- simán elhiszik! Mint ha észak Koreában járnánk…ahol a kedves vezető szava szent..és a buta tömegek a média által manipulálva elhiszik,hogy az övék a követendő út! Szánalmas….

 12. A maga hozzászólása ostoba, gonosz és közönséges. Inkább kussoljon.
  Még csak egy jóindulatú tanács: legközelebb fényképezés előtt tegye be az alsó fogsorát is.

 13. Nagy GRATULÁCIÓ a bátorságodhoz, és a türelmedhez! Sajnos az IQ bajnokokhoz nem lehet mit hozzátenni. A fidesz szavazótábora ez! Ez a Magyarság kisebb rétege, de megjegyezném, hogy az értelmesebb réteg, nagyobb számban, már külföldön van! Sajnálom az otthonmaradottakat! További JÓ EGÉSZSÉGET és KITARTÁST!

 14. Sajnálom a gyerekeit már ha van neki mert az én fiaim szégyelnék magukat ha engem látnának ilyen butának.

 15. Erre mondta az én fiam,hogy egy bizonyos kor után nem kéne az ő sorsáról másnak döntenie.De ki választja ezt?-senki mert diszkriminatív.

 16. Tudod mit jelent az, hogy LIBSI? Te is az vagy csak fityesznyiknek hivatod magad! Te aki a korodnálfogva éltél mind a három rendszerben, Szégyen, hogy nem látsz át, a szitán!, és úgyan azt csinálod amit Rákosi kórban; Kádár kórban; Fidesz kórban! Ez az igazi sütétség! Demagog szónoklatokkal megvezethető vagy! Jobb, ha csendbe lennétek mind! IQ BAJNOKOK

 17. Nem libsi diktatúrában vagyunk, hogy magafajta nácik mondják meg, hogy ki hol- és mit mondhat.
  Szokja meg lelkem. Legközelebb kussoljon!

 18. Áh, azért szerepelni nem szeretnék, maximum ha mondanak valami érdekeset (amit kétlek), akkor megírom itt 🙂

 19. Maga egyébként nagyon primitív sejthalmaz:

  “korodnálfogva” – nem egy szó, te hülye!

  “nem látsz át, a szitán” – nem kell vessző, te ostoba!

  “úgyan” – rövid “U” te marha!

  “Rákosi kórban” – nem betegségről van szó, hanem korszakról, ezért rövid “o”, te retardált!

  “Ez az igazi sütétség! ” – sötétség, te sötét állat!

  “Demagog” – hosszú “ó”, te idióta

  “Jobb, ha csendbe lennétek mind” – csendbeN, te proli.

  …és akkor egy olyan iromány végére, amelyiknek szinte minden szava hibás, mert annyira ostoba bugris vagy, még azt írod, hogy ” IQ BAJNOKOK”.
  Ezek vagytok ti, söpredék.

 20. Lehet, hogy Barabás Richárd vétett az illemszabályok ellen – ezért elnézést kért. De kedves FIDESZ-aktivisták? Nem az a cél, hogy meggyőzzék az embereket, hogy mondjanak nemet erre az “ördögi tervere”? Vagy csak elvtársi találkozó akart lenni a szabad levegőn?

 21. Mert a tiéd nem ostoba és közönséges ugye? Te meg a felső fogsorodat is vedd ki, mielőtt rácuppannál orbánra! Úgy mégis csak kényelmesebb a vezírnek.

 22. Unalmas vagy az egyszavas szókincseddel. Olvass könyveket, az nem árt. Hátha választékosabb leszel.

 23. No…nem szokásom lemenni parttalan vitákba,érdemtelen emberekkel.Nem szokásom koruknál fogva tiszteletre méltó embereket minősíteni.Így ezt most sem teszem! Jó erőt,egészséget kívánok és hosszú ,tartalmas életet!

 24. Milyen libsi diktatúra az, ahol a nácik mondják meg, hogy ki hol és mit mondhat? A hol után nem kell kötőjel kedves nyelvtanár néni!

 25. Csak azért vigyázz a kérdezősködéssel, nehogy tényleg megverjenek, mert provokálod őket!! Képesek rá!

 26. Áh, ugyan. Egyrészt el tudom játszani a lelkes érdeklődőt és nem egy ilyen teljesen átlátszó, mondhatni tisztességes, lényegretörő beszélgetést fogok kezdeményezni, hanem tettetem a hülyét és csak a végén bizonyítomm rájuk, hogy nem tudnak lóf@szt se. Másrészt két évtized karate tapasztalat úgy érzem, hogy elég reflexszel ruházott fel, hogy az esetleges első csapás elől kitérjek és testi sértés kísérlete miatt már mehet is a feljelentés. Én nem fogok leállni verekedni ilyen csőcselékkel, mert még a végén én leszek a rossz fiú. Ha elkezdenek gerjedni, akkor egyszerűen otthagyom őket főni a saját levükben.

 27. Nem kell ennek a maria trogernek valaszolni, ez egy valoszinusithetoen egy igazi oskomcsi munkas-paraszt ivadek, nem no, ez egy taho;
  mivel a fidesz es a tobbi part is mszp dontoen ex komcsi szarjankokbol all, es mar a szuleik is ilyen AVO-s fergek voltak, volt kitol a taho geneket, a mocskolodast, atorokiteni; szegyen hallani a taplo dumajukat a parlamentben, ocska, pitianer senkik, de a rablasaik altal milliardossa tettek magukat, ennek ellenere tudjak ezek magukrol, hogy urak soha nem lesznek, mert ordit roluk a tahosag, a velemenyem szerint.

 28. Tudsz magyarul irni olvasni de a tortenelmet elfeljtetted te idiota fityesznyikes. A szamitogepet tudod hasznalni de hogy hogy mukodik azt nem. Ertelmetlenul valaszolgatsz es bunkozol le masokat mikor a sotetseg az sut neloled. Nesze ezt fejtsd meg ha olyan okos vagy. Magyar billentyuzettel es ekezetes karakterekkel te mindent tudsz. Ugyanezt megtidnad csinalni telefonrol is gyoker.

 29. Nem tudni kivagy!!!De azt bizton látni, hogy lelked sötétsége elborította elmédet.Hitvány vagy, és lelki nyomorult, Sajnálom a körülötted élőket!!!

 30. Mi van mocskos tökösmaris te,hogy sivalkodnál ha valaki pofán vágna? Rohadt fidesz troll egy tucat áll profillal.

  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni,fiktiv.

 31. Sajnos nem “csak agymosott vén hülyék” vannak ott! Ezt már csak azért írom, mert én sem vagyok már tizenéves és nagyon sokan vagyunk akik nem borultak el a mostani néphülyítéstől!

 32. Az a baj igen, hogy a fideszesek szavazni fognak, az ellenzék pedig sajnos ha nem megy el akkor megint úgy járunk mint 2014-ben! Könyörgöm fogjuk már fel mindannyian, hogy csak akkor tehetünk valamit ha elmegyünk szavazni!

 33. Én nemtudok megdöbbenni ezen, mert nagyon sok ilyen ember van szerte az országban. Csak az elszomorító, hogy ennyien engedik megvezetni magukat! Sajnálatos!

 34. A hülye vén fasz akar illemet tanítani,de azt sem tudja,hogy soha nem a bal kezünket nyújtjuk kézfogásra !!!!

 35. Ennek az idióta szarkupacnak az összes szókincse az a kb. 30 mocskolódó, trágár,obszcén magyar szó, amiket rendszeresen ide okád nekünk. Szerintem nem kéne neki válaszolgatni, mert még a végén el- hiszi magáról,hogy “vitaképes”!

 36. Nem akarok csúnyán beszélni,DE KIKÍVÁNKOZIK BELŐLEM !! TEVÉNGECI ! Azért nem írom,hogy vénkQrva mert a képedet elnézve,téged már az áram sem bQsz meg !!Elhiszem ,vágysz a fiatal faxra ,ezért véded ennyire de sajnos neked már azért fizetned kell !!Kedvenc költőm sorai jutnak rólad az eszembe:”luka tágul, csöcse lágyul kibQsszák a kuplejárból “…. !!

 37. mindjárt levettem,hogy paraszt vagy/elnézést,csak messze laksz a várostól / mert olyan szarszagu volt a “böffenésed” !!! Az csak téged minősit,nem tudtál még egy jogsit sem letenni olyan sötét vagy !!Jobb neked ott a baromfiudvarban a tyukok között,neked méltó társasság !hü…e paraszt k…va !!

 38. “A tanú” c. film óta tudjuk, “az a gyanús, ami nem gyanús”!
  A Soros terv annyira titkos, hogy még maga Soros sem ismeri. Ezért nagyon veszélyes!

  Lefordítom magyarra: Elmennek ezek a fidióták a bánatos 3,14***ba!

 39. „GEORGE SOROS: ÍME A TERVEM A MENEKÜLTKÁOSZ MEGOLDÁSÁRA”
  Írta: George Soros
  Az Európai Uniónak vállalnia kell a felelősséget azért, hogy nincs közös menekültpolitikája. Ez az idei növekvő menekültbeáramlást kezelhető problémából egy újabb politikai válsággá alakította át.
  Mindegyik tagország önző módon saját érdekeire összpontosított, gyakran mások érdekeivel ellentétes módon cselekedve. Ez pánikot keltett a menekültkérők, a nagy nyilvánosság, valamint a jog és rend fenntartásáért felelős hatóságok soraiban. A menekültkérők voltak a legnagyobb áldozatok.
  Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk.
  A jelenlegi szíriai válság eredete miatt a szíriai nép sorsának kell az első számú prioritásnak lennie. De más menedékkérőket és migránsokat sem szabad elfelejteni.
  Hasonlóan, egy európai terv mellett egy globális reagálásnak is kell lennie, az ENSZ hatósága alatt és a tagországainak részvételével. Ezzel el lehetne osztani a szíriai válságnak a terheit számos ország között, miközben globális normákat is meg lehetne alkotni ahhoz, hogy nagyobb általánosságban lehessen foglalkozni a kényszerű migráció problémáival.
  Íme egy átfogó terv hat eleme.

 40. Sajnos a társadalomnak sikerült egy ilyen szánalmas, beteg ember csoportot a hatalomhoz engednie. Ne feledjük, a választás igazán szabad, a következmény nem fogható másokra.Minden diktatúra az ostoba, nyomorult és önálló gondolkodásra képtelen emberek diadala. Ők azok, akiknek az agya a hatalom által elvártak szerint forog. Bármilyen kérdés- amire nincs meg a központ által megfogalmazott válasz
  – ellenséges provokációként érzékelik és hülyén reagálnak le. Ja és még valami. Hajlamosak vagyunk ezt a moslékot az öregek számlájára átvezetni, ami nyilvánvalón nem igaz, de jól esik a lelkünknek.

 41. De ugye tudod hogy te sokkal nagyobb paraszt vagy mert azt eszed amit itt a vidéken a parasztok verejtékes,ingyen munkával termelnek te csak szedjed a kutyaszart lecsúszott ” minek nevezzelek”?!!!!! sz….r jankó!!!!

 42. Csak vigyél magaddal egy testőrt is, nehogy pár vehemens fidesznyugger fejedhez vágja a bevásárlókosarát,szatyrát amiért kérdezősködsz !

 43. Sajnos, hogy sehová nem tudok menni, mert eléggé korlátozott vagyok a mozgásomban egy gerincbetegség miatt.
  Nem azért nem megyek sehova autó nélkül, mert Anyám gyerekkoromban az asztal körül kergetett, ha nem volt kocsi a fenekem alatt, hanem, mert nem bírok még jóformán sétálni sem. 🙁

 44. Nem jogsim nincs te seggnyaló, hanem autóm, mert a gyerekem használja munkába járáshoz – festő anélkül nem igazán létezhet.

  Érted? – szarosképűkém.
  Te semmit nem “vettél le”, mert csak elmebeteg viktátorod seggét látod – semmi mást! És pont olyan ostoba, rosszindulatú is vagy, mint vezíred!

  Egyébként “hü…e paraszt k…va” a kedves édesanyád!
  Ezt remélem érted.

 45. Inkább az kellene, hogy senki ne menjen el szavazni – ti. illegitim állam, illegitim miniszterelnöke nem írhatna ki választást, mert az is illegitim.

  Magyarország nem létezik (soha nem engedte meg a NÉP nekik (fidesznyiknek), hogy ezt tegyék) – mi MAGYAR KÖZTÁRSASÁG vagyunk – a többi mind illegitim! 🙁

 46. Még jó, hogy feltetted, mert ezzel mindjárt meg is cáfoltad magad.

  Hol van ebben, hogy 1millió migránst kell Európának befogadnia évente? Sehol!

  Akkor mire is gyűjtik az aláírást? Miért is költik a pénzünket olyanra, ami nem létezik? – millió más és jobb helye lenne annak a rengeteg pénznek, amit ez a rohadék elmebeteg és csürhéje lenyúlt az utóbbi majdnem 8 évben – és akkor még nem beszéltünk a 1998-2002 közötti regnálásuk alatt elsíbolt milliárdokról!

 47. Ez csak egy valahonnan lopott arckép. Ezek nem merik felvállalni a pofájukat, viszont csinálnak egy csomó álprofilt.

 48. Ez nem annak a képe, ami (féreg) írogat – csak egy valahonnan leszedett arckép. Ezek a trollok nem vállalják fel a pofájukat – ahhoz nem elég “tökösek”. 😀
  Vagyis nem tudni, hogy mi az, ami írogat, de valami fiatalabb, vagy középkorosztályú lehet a szövege után ítélve. És nagyon tanulatlan, mert mindig ugyanazt hajtogatja. 🙂

 49. ne erőlködj vénpicsQ ! Téged már az áram sem bQsz meg ! Használd továbbra is ami parasztfalván a házkörül megterem: sárgarépa, uborka….

 50. Persze 100 normális ember között 5 hülye is rengeteg! Minket Orbán eddig mindig átvert, ennek ellenére az agymosottak még mindig hisznek benne, pedig Orbánban a sátán lakozik!

 51. Azt maga mondja aki egy olyan párt elitjét preferálja aminek az anyapártja az szdsz? Azt a miniszterelnököt aki a liberális internacionálé elnöke volt? :D:D:D Istenem ,de nagyon buta maga…. Azt tudja,h 2001-ben Orbán 5 millió bevándorlót akart? Megkeressem a hivatkozást,vagy boldogul egyedül is a keresőn?

 52. Hagyd el. Mari egy transzvesztita a kép alapján. Férfi stílussal nőként..nem semmi 😀 Talán titkon még a Bp.Pride-n is kint van és nyáladzik 😀

 53. Na mi van travimari? Ez mélyütés volt? 😀 Tehát tisztázódott,hogy maga az igazi libsi :D:D:D Ez nagyon gáz….

 54. Te meg egy perverz barom vagy itt baszatod magad nyilvánosan,hogy tudjál maszturbálni. Ugyanis nő még a fajtád közül se érne hozzád.

 55. Az a baj, hogy sok fiatal így gondolkodik és elfelejti, hogy mi a magunk sorsáról is döntünk – és ehhez jogunk van. (A lefizetett nyuggerek és tsa.-i ellen kellene valamit tenni!)
  Visszakérdezhetném: miért döntsön más az én sorsom felett, csak azért, mert nyugdíjas vagyok? – de nem hülye!

 56. Teljesen igazad van.Olvasom a hozzászólásokat,de nem csak itt.mindenhol, több online híroldalon is.Mi idősebbek csak nyuggerek vagyunk,akik csókolgatják a kezét az elmeháborodott csutinak. Mi vagyunk akik beszopjuk a karácsony előtti mézesmadzagok végét,mi vagyunk akiket meglehet vezetni,akik 1000 ft-ért hanyatt vágjuk magunkat az egész FideSSnek. Egész biztos vagyok benne,hogy a nyugdíjasok jó nagy része már rég nem megvezethető.Lehet,hogy 2014-ig sokkal több volt aki még hitt neki,de igaz,hogy öregek vagyunk,de nem hülyék.Sokkal több középkorú nyalonca van mint nyugdíjas.ha csak megnézzük a holdudvarát,azok rokonait, a szomszédok rokonait,barátait,nem sokat kell számolgatni a 2 millió FideSS seggnyalóból 1,7 millió egész biztos,hogy az ő korosztálya,vagy még fiatalabb is.A többi nyugdíjas és cigó.

 57. Nálam is ez a helyzet.62 éves vagyok és a betegségem miatt szinte alig hagyhatom el a házat.Nekünk még autónk sincs,így ha menni kell orvoshoz,betegszállító viszi a párom és engem is.Pedig végig dolgoztuk az életünket,de nem tudhattuk,hogy ilyen öregkor vár ránk.Mikor én fiatal voltam az átkozott Kádár rendszerben,az idős emberek megéltek a nyugdíjukból,mi meg a biztos munkahelyünkön a biztos fizetésünkből.A fiamék már rettegnek,hogy mikor szűnik meg a cég ahol dolgoznak,pedig mind a ketten diplomásak.A menyem retteg,hogy valamelyik gyerek a kettőből úgy lesz beteg,hogy neki otthon kell maradnia,akkor viszont repül,mert a táppénzes hiányzást nem tűri el a cége.

 58. Nálad nagyobb bunkó egész biztos nincs a városban,ha már ennyire kiemeled,hogy a vidék csak parasztokból áll. A vidéki emberek nélkül ehetnéd a külföldről behozott erőszakkal érlelt zöldséget,gyümölcsöt.Igaz,hogy a magadfajtának az étel csak szükséges rossz,mert a pia és a narkó tartják a lelket benned.Kizárt,hogy valaki alapból legyen ennyire gonosz és száklátású. Persze ha genetikailag vagy hulladék,akkor őszinte részvétem az Édesanyádnak.

 59. Igazad van,de azt még hozzá tenném,hogy ez a hatalom olyan törvényeket is gyártott,ami elősegíti a megválasztásukat,arra az esetre,ha a magyar nép még sem annyira megvezethető mint gondolnák. A határon túli Magyarok kettős lakcíme, és a megsegítése,mint ha itthon nem lenne épp elég nyomorult ember és a külföldön dolgozó magyar fiatalok szavazásának ellehetetlenítése.Ez a két törvény amit ők alakítottak a saját szájuk íze szerint,több-százezer szavazatot hoz nekik és ugyan ennyit el is vesz a konkurens pártoktól.

 60. Ez a videó nagyon nagy volt! Főleg a “zárcsökkentő” .Szétröhögtük magunkat a családdal,pedig mostanában nincs sok okunk a nevetgélésre.Köszi a videót,kár hogy nem reggel néztem meg.Persze jó ez így este felé is,hátha jobbat alszom!

 61. Tudod a Kádár rendszerben a mostani nyugdíjasok még túl fiatalok,vagy éppen frissen családot alapított emberekből állt.Akkor kötelező volt bizonyos ünnepségeken részt venni,de hidd el jobban megérte mint most a tüntetések,mert minden ilyen összeröffenésnél legalább együtt voltunk a munkatársakkal,barátokkal.Utána mentünk együtt,ha jó idő volt ki a ligetbe,vagy valamelyik zöld területre és úgy mond piknikeztünk.A gyerekek szaladgáltak,jól elvoltak,mi felnőttek meg szintén jókat beszélgettünk,nevetgéltünk.Nem volt gondunk,mert volt munkánk,volt elég pénzünk,még ha nem is luxusra,de amire kellett arra sosem kellett kunyerálni.Akkor volt is miért tapsolni.A gengszterváltás óta egyre kevesebb olyan dolgot mondanak,amiért tapsikolnánk.

 62. Írj egy kérvényt,hogy 65 év felett tilos szavazni. Demokrácia van,megteheted.Nem tudom mennyi idős vagy,de lehet,hogy a te szüleid,vagy te magad is építetted az országot,hogy ezeknek a mocskoknak legyen mit elkótyavetyélni,legyenek milliárdosok,még azok akik megteremtették azt a világot esetleg nyomorognak és ahogy elfigyelem a nyugdíjasok elleni megszólalásokat,igen csak terhetekre vagyunk.. Remélem leszel még te is nyugdíjas,de ha így halad neked még annyi sem lesz havonta,mint amit tőlünk sajnáltok.

 63. Már pedig ez minden országban így van,hogy mindenki sorsáról mindenki dönthet.Azt,hogy ez a mindenki éppen kinek jó és kinek nem jó,na az nem mindegy,de a fiad nem teheti meg,hogy a saját sorsáról Ő maga döntsön.Épp elég az,hogy Orbán és holdudvara,majd 2 millió ember dönthetett a saját sorsukról és olyan törvényeket gyártottak,hogy még véletlen se legyen lehetősége a változtatni akaróknak őket megszorongatni békés módszerrel.

 64. Szép gondolat,de nem kivitelezhető.2010-ben így döntött a nép,mert elege volt az MSZP-ből. Egész biztos vagyok benne,hogy sokan egész másképp döntöttek volna 2014-ben ha a FideSS addigra nem írja át az egész törvénykönyvet,nem veszi meg kilóra a rendőrséget, az ügyészséget, a bíróságokat. Már 2014-ben is csak a csalásaiknak és az új törvényeiknek köszönhetik,hogy nyertek. Azóta még több dolgot találtak ki,kapóra jöttek nekik a migránsok és Soros György.A Magyar emberek legrosszabb tulajdonságát hozták felszínre, a gyűlöletet és a félelmet.

 65. Megjött Mária néni a bőbeszédű. Szavai főleg a “Kussoljál” “büdös Libsi” idióta”, “hazudsz” “pofád befogod”. Ennyire futja neki.Ha többet ír,azt már diktálják neki.

 66. Ez a büdös életben nem volt nő és még csak nem is öreg. Az ilyen ikunukuk miatt gyűlölik a nyugdíjasokat. Mária néni egy életerős férfi,akit a FideSS pénzel azért,hogy minél több oldalon kavarja a szart.Ne dőljetek be neki,ne válaszoljatok,mert azzal éltetitek,az ad neki erőt,ha látja,hogy felbosszanthat valakit.

 67. Amikor ennyire bőbeszédűen ír,akkor egész biztos valaki diktálja mit írjon,mert egyébként annyira sötét,mint éjszaka hold nélkül. Az meg egész biztos,hogy nem idős és nem nő.

 68. Attól,hogy leloptad a netről,még nem a te fényképed,csak te használod.Saját fényképed rakd föl,de idióta seggnyaló.

 69. Esetleg még Szilike! Német Szilárd is ilyen bő szókinccsel rendelkezik,és az esze is annyi mint ennek a kreatúrának.

 70. Nyugi,ez nem oszt nem szoroz a szavazásnál.Lehet,hogy oda sem engedik.Elképzelhető,hogy valamelyik diliházban kapott egy laptopot és leírtak neki pár szót nyomtatott betűkkel.Azokat másolgatja befele,azért is van,hogy köze nincs a válaszának az előtte írott témához.Ha nagyon megszorul,mert olvasni már nem megy,akkor szól az ápolónak és az leír neki pár mondatot.Úgy van vele,hogy addig sem a farkát rángatja a többi beteg előtt.

 71. Valamit nagyon benéztél ! Nem a nyugdíjasokkal van baj, hanem egy kettő értelmi szintjével, mint lásd a videóban szereplőkkel.. Az ö agyukat lehet manipulálni M1 TV2 és társaival 🙁 Normális ember nem dől be ennek a hazug kormánynak….

 72. Hát ez az! Semmi utalás nincs arra,hogy mennyit és kinek kell befogadni.Egyébként azt sem értem,hogy Soros miért rendezkedik Európában? Ő Amerikában él,Magyarországot már rég elhagyta. A másik,hogy bár elindultak a menekültek Szíriából,de ha Merkel nem ír nekik meghívót,lehet,hogy nem is jöttek volna ennyien.Mi egy kis ország vagyunk,egy tolvaj párt uralja már 8 éve az életünket.Van 4 millió mélyszegény emberünk és majd 1 millió 500 éve integrálhatatlan kisebbségünk,akikkel épp elég együtt élni és eltartani őket.Ezt Soros is tudja.Ő csinált Orbánból és barátaiból ilyen elfuserált véglényeket. Fogadja be őket az,aki a fegyvereket gyártja nekik,akiknek hasznuk származik az országukból. Magyarország egyetlen más országot sem szállt meg,nem gyarmatosított egy népet sem.Várható volt,hogy egyszer ezért még bosszút állnak,de csinálják az Angolok, a Franciák és az Amerikaiak ellen.

 73. Akkor elnézést.Azt hittem,hogy te is a nyugdíjasokat tartod hibásnak,mert ez a féreg még mindig a talapzaton pózol.

 74. Te nem is paraszt vagy,mert azok tudják mi a munka.Hozzászólásod alapján te egy pudvás agyú bunkó vagy.

 75. Az egész ballibsi média, még mindig többségben van. És persze szórja hazugságait, és átkait elsősorban Orbánra. Aki mindezek ellenére Európa egyik vezető politikusává nőtte ki magát. De a balfékek erre nemhogy büszkék lennének, még jobban rugdalják. Korrektség, a teljesítmény elismerése odaát ismeretlen fogalom.

 76. I just want to mention I am just very new to blogging and really savored you’re web blog. Probably I’m going to bookmark your site . You surely come with great stories. Thanks a bunch for revealing your web page.

 77. It constantly is amazing to me how blog writers for example your self can find some time along with the commitment to carry on composing outstanding blogposts. Your blog isterrific and one of my must read blogs. I just had to thank you.

 78. Nice blog right here! Additionally your site a lot up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link in your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

 79. Zune and iPod: Most men and women look at the Zune in direction of the Touch, however when looking at how thin and remarkably minor and light-weight it is, I try out it in the direction of be a alternatively unique hybrid that brings together qualities of the two the Touch and the Nano. It’s fairly colourful and magnificent OLED display is somewhat smaller sized than the touch screen, still the participant itself feels quite a bit lesser and lighter. It weighs pertaining to 2/3 as significantly, and is appreciably more compact inside width and peak, although becoming specifically a hair thicker.

 80. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 81. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 82. Hey very nice site!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also¡KI’m satisfied to find so many useful info here within the put up, we’d like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 83. Sorry for the large overview, however I’m exceptionally loving the contemporary Zune, and count on this, as effectively as the Terrific opinions some other americans include written, will aid yourself make a decision if it’s the instantly final decision for yourself.

 84. I simply needed to thank you so much once more. I do not know the things that I would have achieved without those advice shared by you regarding such a problem. It truly was the fearsome concern for me, however , discovering a new skilled form you dealt with that took me to jump for happiness. I’m thankful for this guidance and then hope you know what an amazing job you happen to be providing educating others using your site. I am certain you’ve never got to know all of us.

 85. Needed to send you that very small word to say thank you as before considering the precious solutions you’ve featured here. It has been so seriously generous with you to grant openly what most of us would have offered for sale as an e book to earn some bucks for themselves, mostly given that you might well have done it if you decided. The secrets additionally served as a good way to be sure that some people have a similar eagerness similar to mine to realize more and more with regard to this matter. I think there are many more fun sessions in the future for people who read carefully your site.

 86. It¡¦s in point of fact a great and useful piece of information. I am happy that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 87. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 88. I simply had to say thanks once again. I am not sure what I might have followed in the absence of these creative ideas revealed by you on such a question. It was actually a very hard case in my opinion, nevertheless witnessing the skilled manner you resolved the issue made me to weep with joy. Extremely happier for your service and then wish you know what a great job that you’re doing teaching people thru a web site. Most likely you’ve never met any of us.

 89. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 90. You have remarked very interesting details ! ps nice website . “Formal education will make you a living self-education will make you a fortune.” by Jim Rohn.

 91. Some genuinely great information, Glad I discovered this. “Leaders must encourage their organizations to dance to forms of music yet to be heard.” by Warren Bennis.

 92. F*ckin’ tremendous issues here. I am very glad to peer your article. Thank you a lot and i’m looking ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

 93. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

 94. Apple presently incorporates Rhapsody as an app, which is a superior start out, still it is already hampered via the incapacity towards retail store domestically on your iPod, and includes a dismal 64kbps bit value. If this alterations, then it will considerably negate this ease for the Zune, still the Ten music for each month will nevertheless be a huge in addition within just Zune Pass’ choose.

 95. A person necessarily lend a hand to make significantly posts I would state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual publish amazing. Fantastic task!

 96. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 97. Just want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just excellent and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

 98. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A great read. I will definitely be back.

 99. If you are still on the fence: get your favored earphones, intellect down in direction of a Best Buy and check with towards plug them into a Zune then an iPod and watch which a single seems much better in direction of on your own, and which interface tends to make oneself smile additional. Then you can expect to know which is directly for by yourself.

 100. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 101. Sorry for the significant evaluation, nonetheless I’m very loving the refreshing Zune, and count on this, as well as the ideal opinions some other us residents incorporate penned, will guidance yourself make a decision if it is the right choice for by yourself.

 102. You are my inspiration , I possess few web logs and occasionally run out from to post .I think this website holds some rattling superb info for everyone. “He is able who thinks he is able.” by Buddha.

 103. You can certainly see your enthusiasm in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 104. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 105. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site 🙂

 106. Thank you, I have just been searching for info approximately this subject for a while and yours is the greatest I have discovered till now. However, what concerning the conclusion? Are you certain concerning the supply?

 107. Aw, this was a really nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get one thing done.

 108. There are certainly plenty of particulars like that to take into consideration. That could be a nice level to convey up. I provide the ideas above as normal inspiration but clearly there are questions like the one you convey up where crucial factor will probably be working in sincere good faith. I don?t know if finest practices have emerged around things like that, however I am sure that your job is clearly identified as a good game. Each girls and boys feel the affect of only a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.

 109. Thank you for any other informative site. The place else may just I am getting that type of information written in such an ideal manner? I have a project that I am simply now operating on, and I have been on the glance out for such information.

 110. Simply want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply nice and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 111. naturally like your web-site however you have to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the truth then again I will surely come again again.

 112. Apple at this time has Rhapsody as an application, which is a Wonderful commence, but it is at this time hampered through the inability in the direction of shop locally upon your iPod, and incorporates a dismal 64kbps bit rate. If this improvements, then it will to some degree negate this benefit for the Zune, however the Ten music for each thirty day period will even now be a substantial plus within Zune Pass’ like.

 113. I got what you intend, thankyou for posting .Woh I am happy to find this website through google. “Money is the most egalitarian force in society. It confers power on whoever holds it.” by Roger Starr.

 114. Thank you, I’ve just been searching for information approximately this subject for a while and yours is the greatest I’ve found out till now. But, what about the conclusion? Are you certain in regards to the source?

 115. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 116. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical issues using this website, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon..

 117. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I’m also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 118. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 119. whoah this blog is magnificent i really like studying your posts. Keep up the good paintings! You realize, many people are hunting round for this info, you could aid them greatly.

 120. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

 121. I want to express my affection for your generosity for folks who actually need help on this one theme. Your personal dedication to passing the solution all over had become pretty informative and has in every case encouraged many people like me to attain their ambitions. Your entire interesting tutorial indicates a lot a person like me and even further to my office colleagues. Thank you; from everyone of us.

 122. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

 123. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything. However just imagine if you added some great images or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this blog could definitely be one of the best in its niche. Awesome blog!

 124. I just could not go away your web site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information an individual provide on your visitors? Is gonna be back ceaselessly in order to inspect new posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.