A fiatal képviselő kamerával ment a Fidesz-pulthoz: ami ott történt, arra tényleg nincsenek szavak

Forrás: nepszava.hu

“Honnan kéne tudnom, mi van a  Soros-tervben?”

Ma már valahol a teljes eszetlenség erdeje és az elképesztő őrültség sziklái között mozog az összeesküvés-elmélet szintű kormányzati “ideológia”,  ami másból sem áll, minthogy újabb és újabb mumusokkal akarják  megijeszteni a saját választóikat. Azt hittük, ennél már nincs lejjebb. Tévedtünk. Barabás Richárd ma sikeresen bebizonyította, hogy

a Fidesznél mindig van egy még mélyebb szint.

A fiatal képviselő kamerával ment a Fidesz-pulthoz, miközben élő adásban közvetített a Facebook-oldalán. Egészen konkrétan nem találunk szavakat arra, amit ott történt.

Barabás Richárd párbeszédes politikus, aki nem fél a feszült helyzetektől, ha az igazság védelméről van szó. (Ő volt az, aki annak idején megmászta a Sándor palotát, illetve aki gumicsontot vitt Kovács Zoltán kormányszóvivőnek). Mostanában Karácsony Gergely kampányának egyik arca. Mindemellett önkormányzati képviselő a XI. kerületben, Újbudán. Ez utóbbi minőségében járt épp a  Móricz Zsigmond körtéren, amikor fideszes aktivistákba botlott.


A Fidesz napok óta kint áll “Megvédjük Magyarországot” és  “Nem! Soros gonosz terve ellen” feliratú pultokkal, mert állítólag így szeretnék felhívni a figyelmet a nemzeti konzultációra. Barabás pedig úgy határozott, hogy él a felkínált lehetőséggel és felteszi azt az alapvető kérdést, amit ilyen helyzetben elsőként minden értelmes ember feltesz: “De mégis mi az a  Soros-terv?”

Amit a fideszesektől Barabás Richád megtudhatott:

 • megkérdezni egy pultnál ácsorgó aktivistát provokáció
 • rákérdezni, hogy mégis mi az a Soros-terv ostobaság
 • meg kéne tanulnia olvasni az interneten (!)
 • nem szabad egy hölgynek előre nyújtania a kezét (!!)
 • Sorosról szóló nemzeti konzultáció miatt Fidesz-pultnál ácsorogva egy képviselőjelölt szórólapját osztogatni nem politizálás (!!!)

Amit a fideszesektől Barabás Richárd nem tudhatott meg:

Hogy mégis mi az a Soros-terv egészen  pontosan

“Meg kéne tanulnia az illemet!”

Aki egyébként képes heveny dühroham vagy fullasztó nevetőgörcs nélkül végignézni az egész videót, az igen komoly tanulságokat vonhat le a  fideszesek aktuális állapotáról. Az például, hogy a pultnál ácsorgó bácsi képtelen egyetlen szót is mondani arról, miért áll kint az utcán, az egyszerre félelmetes, botrányos és torokszorítóan szomorú. De ugyanilyen riasztó, hogy bármilyen kérdés, ami a legkisebb mértékben is kikezdi a propagandagépezet által sugallt álvalóságot, nemcsak hogy rettenetesen rémítő ezeknek a szerencsétlen embereknek, de a kérdezője számukra minden bizonnyal dezertőr, hazaáruló, a sátán fia és az ellenség ügynöke. Különösen hideglelős, amikor például az egyik felbukkanó járókelő arra a kérdésre, hogy pontosan honnan is ismeri a Soros-tervet, képest a következőt válaszolni a legnagyobb megrökönyödéssel:

“De hát benne volt a hírekben!”

Mondja értetlenül. Hát persze, kéremszépen! Ha benne volt a tévében, akkor biztosan igaz, nincs itt semmi látnivaló! Lehet hazamenni!

Ezeknek az embereknek nulla észlelése arról, hogy ezek a bizonyos hírek esetleg manipulatívak, nulla érzékelésük, hogy ez az egész kamu, nulla érzékelésük, hogy esetleg át vannak verve. Hiába áll mellettük Barabás Richárd érdeklődően és láthatóan nyugodtan, a fideszesek sósavas bácsivá változva kelnek ki magukból.

“Isten tervez, ember végez. Vagy  fordítva”

Ám mindennek a csúcspontja, amikor látva, hogy bizony komoly “provokáció” zajlik, aktivistái védelmére siet Szabó András, fideszes önkormányzati képviselő. Annyi legyen a védelmére szólva, hogy ő legalább hajlandó volt úgy tenni, mint aki beszélget (bár lehet, hogy csak felismerte, hogy most mentenie kell a menthetőt). Ám válasz az ő szájából sem hangzik el. Az ő “rettentően komoly” érvelése szerint ugyanis egy tervnek nem kell tartalmaznia semmi tervszerűt (például azt, hogyan kellene végrehajtani) ahhoz, hogy beszéljünk létezzen. Majd ledobja a verbális atombombát, amikor elhagyja a száját ez az utánozhatatlan gyöngyszem: “Isten tervez, ember végez. Vagy fordítva.”

És ennyi.  Nincs több válasz. Nincs több magyarázat. Például nem tudjuk meg, hogy mégis mi az az ördögi mesterterv, ami miatt már csak idáig 40 milliárd forintot költött a kormányzat (!)  konzultációra és plakátokra.

Barabás Richárdnak viszont érdemes ezúton is  gratulálnunk és megüzennünk: szép volt Ricsi, csak így tovább!


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Tamás Oláh

  Megvan, hogy mivel töltsem üres perceimet! 😀
  Megyek kérdezősködni a pultokhoz!
  Ha már ennyi pénzt költöttek rá, legalább szórakoztatom magam egy kicsit 😀
  Félretéve a humort, ez, ami itt zajlott a Móricz körtéren a kormány mérhetetlenül szánalmas követőit mutatta be. Szégyen és gyalázat, hogy a társadalmat ilyen mélyre sikerült süllyeszteni…

  • Marcsi

   Ha én is Pesten laknék – mennék én is érdeklődni.
   Valóban jó szórakozás – de az is lehet, hogy ettől a sok, agymosott vén hülyétől szívinfarktust kapnék.
   Talán mégis csak jó, hogy nem Pesten lakom és jelenleg autóm sincs, hogy felutazzak.

   • Kormányosné Maria

    Sajnos nem “csak agymosott vén hülyék” vannak ott! Ezt már csak azért írom, mert én sem vagyok már tizenéves és nagyon sokan vagyunk akik nem borultak el a mostani néphülyítéstől!

    • Karcsibá!

     Persze 100 normális ember között 5 hülye is rengeteg! Minket Orbán eddig mindig átvert, ennek ellenére az agymosottak még mindig hisznek benne, pedig Orbánban a sátán lakozik!

    • Maja Rátfai

     Teljesen igazad van.Olvasom a hozzászólásokat,de nem csak itt.mindenhol, több online híroldalon is.Mi idősebbek csak nyuggerek vagyunk,akik csókolgatják a kezét az elmeháborodott csutinak. Mi vagyunk akik beszopjuk a karácsony előtti mézesmadzagok végét,mi vagyunk akiket meglehet vezetni,akik 1000 ft-ért hanyatt vágjuk magunkat az egész FideSSnek. Egész biztos vagyok benne,hogy a nyugdíjasok jó nagy része már rég nem megvezethető.Lehet,hogy 2014-ig sokkal több volt aki még hitt neki,de igaz,hogy öregek vagyunk,de nem hülyék.Sokkal több középkorú nyalonca van mint nyugdíjas.ha csak megnézzük a holdudvarát,azok rokonait, a szomszédok rokonait,barátait,nem sokat kell számolgatni a 2 millió FideSS seggnyalóból 1,7 millió egész biztos,hogy az ő korosztálya,vagy még fiatalabb is.A többi nyugdíjas és cigó.

   • Gubicsek József

    Szerintem van a te közeledben is belölük,ugyan úgy ahogy erre is!

    • Marcsi

     Sajnos, hogy sehová nem tudok menni, mert eléggé korlátozott vagyok a mozgásomban egy gerincbetegség miatt.
     Nem azért nem megyek sehova autó nélkül, mert Anyám gyerekkoromban az asztal körül kergetett, ha nem volt kocsi a fenekem alatt, hanem, mert nem bírok még jóformán sétálni sem. 🙁

     • Maja Rátfai

      Nálam is ez a helyzet.62 éves vagyok és a betegségem miatt szinte alig hagyhatom el a házat.Nekünk még autónk sincs,így ha menni kell orvoshoz,betegszállító viszi a párom és engem is.Pedig végig dolgoztuk az életünket,de nem tudhattuk,hogy ilyen öregkor vár ránk.Mikor én fiatal voltam az átkozott Kádár rendszerben,az idős emberek megéltek a nyugdíjukból,mi meg a biztos munkahelyünkön a biztos fizetésünkből.A fiamék már rettegnek,hogy mikor szűnik meg a cég ahol dolgoznak,pedig mind a ketten diplomásak.A menyem retteg,hogy valamelyik gyerek a kettőből úgy lesz beteg,hogy neki otthon kell maradnia,akkor viszont repül,mert a táppénzes hiányzást nem tűri el a cége.

   • Tibor László Pócza

    mindjárt levettem,hogy paraszt vagy/elnézést,csak messze laksz a várostól / mert olyan szarszagu volt a “böffenésed” !!! Az csak téged minősit,nem tudtál még egy jogsit sem letenni olyan sötét vagy !!Jobb neked ott a baromfiudvarban a tyukok között,neked méltó társasság !hü…e paraszt k…va !!

    • Józsefné Kruzsicz

     De ugye tudod hogy te sokkal nagyobb paraszt vagy mert azt eszed amit itt a vidéken a parasztok verejtékes,ingyen munkával termelnek te csak szedjed a kutyaszart lecsúszott ” minek nevezzelek”?!!!!! sz….r jankó!!!!

    • Marcsi

     Nem jogsim nincs te seggnyaló, hanem autóm, mert a gyerekem használja munkába járáshoz – festő anélkül nem igazán létezhet.

     Érted? – szarosképűkém.
     Te semmit nem “vettél le”, mert csak elmebeteg viktátorod seggét látod – semmi mást! És pont olyan ostoba, rosszindulatú is vagy, mint vezíred!

     Egyébként “hü…e paraszt k…va” a kedves édesanyád!
     Ezt remélem érted.

    • Maja Rátfai

     Nálad nagyobb bunkó egész biztos nincs a városban,ha már ennyire kiemeled,hogy a vidék csak parasztokból áll. A vidéki emberek nélkül ehetnéd a külföldről behozott erőszakkal érlelt zöldséget,gyümölcsöt.Igaz,hogy a magadfajtának az étel csak szükséges rossz,mert a pia és a narkó tartják a lelket benned.Kizárt,hogy valaki alapból legyen ennyire gonosz és száklátású. Persze ha genetikailag vagy hulladék,akkor őszinte részvétem az Édesanyádnak.

    • Zalavári Andrásné

     Te nem is paraszt vagy,mert azok tudják mi a munka.Hozzászólásod alapján te egy pudvás agyú bunkó vagy.

  • Bodnár Eszter

   Jó szórakozást. Sajnos nem csatlakozhatok csak lélekben! Ha készít videót, szívesen megnézem.

   • Tamás Oláh

    Áh, azért szerepelni nem szeretnék, maximum ha mondanak valami érdekeset (amit kétlek), akkor megírom itt 🙂

  • Varga Istvánné Joli

   Csak azért vigyázz a kérdezősködéssel, nehogy tényleg megverjenek, mert provokálod őket!! Képesek rá!

   • Tamás Oláh

    Áh, ugyan. Egyrészt el tudom játszani a lelkes érdeklődőt és nem egy ilyen teljesen átlátszó, mondhatni tisztességes, lényegretörő beszélgetést fogok kezdeményezni, hanem tettetem a hülyét és csak a végén bizonyítomm rájuk, hogy nem tudnak lóf@szt se. Másrészt két évtized karate tapasztalat úgy érzem, hogy elég reflexszel ruházott fel, hogy az esetleges első csapás elől kitérjek és testi sértés kísérlete miatt már mehet is a feljelentés. Én nem fogok leállni verekedni ilyen csőcselékkel, mert még a végén én leszek a rossz fiú. Ha elkezdenek gerjedni, akkor egyszerűen otthagyom őket főni a saját levükben.

  • Pedro15

   Sajnos a társadalomnak sikerült egy ilyen szánalmas, beteg ember csoportot a hatalomhoz engednie. Ne feledjük, a választás igazán szabad, a következmény nem fogható másokra.Minden diktatúra az ostoba, nyomorult és önálló gondolkodásra képtelen emberek diadala. Ők azok, akiknek az agya a hatalom által elvártak szerint forog. Bármilyen kérdés- amire nincs meg a központ által megfogalmazott válasz
   – ellenséges provokációként érzékelik és hülyén reagálnak le. Ja és még valami. Hajlamosak vagyunk ezt a moslékot az öregek számlájára átvezetni, ami nyilvánvalón nem igaz, de jól esik a lelkünknek.

   • Marcsi

    Valóban kár általánosítani – lévén én is már nyugdíjas. 🙂

   • Maja Rátfai

    Igazad van,de azt még hozzá tenném,hogy ez a hatalom olyan törvényeket is gyártott,ami elősegíti a megválasztásukat,arra az esetre,ha a magyar nép még sem annyira megvezethető mint gondolnák. A határon túli Magyarok kettős lakcíme, és a megsegítése,mint ha itthon nem lenne épp elég nyomorult ember és a külföldön dolgozó magyar fiatalok szavazásának ellehetetlenítése.Ez a két törvény amit ők alakítottak a saját szájuk íze szerint,több-százezer szavazatot hoz nekik és ugyan ennyit el is vesz a konkurens pártoktól.

  • Tokom Telea

   Csak vigyél magaddal egy testőrt is, nehogy pár vehemens fidesznyugger fejedhez vágja a bevásárlókosarát,szatyrát amiért kérdezősködsz !

   • Maja Rátfai

    A jóindulatodat még lájkolnám is,ha nem tetted volna hozzá,hogy a nyugdíjasoktól félted.

 • Gabó

  Elmebeteg vén demens idióták. Sajnos bezárt a Lipót.

 • Géza Domoszlai

  Gabó figyi,nem a kor számit hanem az ÉSZ,a fiatal ha “hivő” pont olyan elmebeteg mint a vén.

 • Kovács János

  Na b…meg viktor, fasza rajongóid vannak, érdekes múltkor a fidelitás aktivisták is ilyen faszán felsültek.

 • Balassa Janosne

  Gratulálok Richard sajnos sok nyugdíjas megvehető kilóra.

  • alterego

   Miért pont a nyugdíjasokat emeled ki? Ebben a kib@szott országban már mindenki megvehető, csak elég pénz kell hozzá. Ezzel a fidesz rendelkezik és él is a lehetőséggel. Gyakorlatilag zsebükben az egész állami média, országos és megyei lapok, főszerkesztőstől, újságíróig, riportertől a takarítónőig. Tisztelet a kivételeknek akiknek volt bátorságuk és fel mertek állni még akár a főszerkesztő székből is. Sokak viszont megalkuvásból tolják orbánék szekerét. Nem a nyugdíjassal van itt a baj elsősorban. Köztük is van bőven idióta, de gondolj csak Balogh Orbán Viktorka apukájára, aki nem éppen nyugdíjas. https://youtu.be/_Dwl9c2HyV0

   • Maja Rátfai

    Ez a videó nagyon nagy volt! Főleg a “zárcsökkentő” .Szétröhögtük magunkat a családdal,pedig mostanában nincs sok okunk a nevetgélésre.Köszi a videót,kár hogy nem reggel néztem meg.Persze jó ez így este felé is,hátha jobbat alszom!

  • Erzsébet Kovács

   Engem még a 13. 14.havi nyugdíjj https://uploads.disquscdn.com/images/f39fb58107c1d0cb581b4fd0a86a8e1d8aa488124d406446febcf6023e155098.jpg al sem tudna megvenni. ( de még a 3o. havival sem !!)

  • abulafia

   Épp most nyugdíjasok, de valószínűleg pont így tapsikoltak a Kádár rendszerben is…

   • Maja Rátfai

    Tudod a Kádár rendszerben a mostani nyugdíjasok még túl fiatalok,vagy éppen frissen családot alapított emberekből állt.Akkor kötelező volt bizonyos ünnepségeken részt venni,de hidd el jobban megérte mint most a tüntetések,mert minden ilyen összeröffenésnél legalább együtt voltunk a munkatársakkal,barátokkal.Utána mentünk együtt,ha jó idő volt ki a ligetbe,vagy valamelyik zöld területre és úgy mond piknikeztünk.A gyerekek szaladgáltak,jól elvoltak,mi felnőttek meg szintén jókat beszélgettünk,nevetgéltünk.Nem volt gondunk,mert volt munkánk,volt elég pénzünk,még ha nem is luxusra,de amire kellett arra sosem kellett kunyerálni.Akkor volt is miért tapsolni.A gengszterváltás óta egyre kevesebb olyan dolgot mondanak,amiért tapsikolnánk.

 • Gudman Gábor

  Az a legnagyobb baj, hogy ezek szavazni fognak 🙁

  • Kati Helt

   Erre mondta az én fiam,hogy egy bizonyos kor után nem kéne az ő sorsáról másnak döntenie.De ki választja ezt?-senki mert diszkriminatív.

   • Marcsi

    Az a baj, hogy sok fiatal így gondolkodik és elfelejti, hogy mi a magunk sorsáról is döntünk – és ehhez jogunk van. (A lefizetett nyuggerek és tsa.-i ellen kellene valamit tenni!)
    Visszakérdezhetném: miért döntsön más az én sorsom felett, csak azért, mert nyugdíjas vagyok? – de nem hülye!

   • Maja Rátfai

    Már pedig ez minden országban így van,hogy mindenki sorsáról mindenki dönthet.Azt,hogy ez a mindenki éppen kinek jó és kinek nem jó,na az nem mindegy,de a fiad nem teheti meg,hogy a saját sorsáról Ő maga döntsön.Épp elég az,hogy Orbán és holdudvara,majd 2 millió ember dönthetett a saját sorsukról és olyan törvényeket gyártottak,hogy még véletlen se legyen lehetősége a változtatni akaróknak őket megszorongatni békés módszerrel.

  • Kormányosné Maria

   Az a baj igen, hogy a fideszesek szavazni fognak, az ellenzék pedig sajnos ha nem megy el akkor megint úgy járunk mint 2014-ben! Könyörgöm fogjuk már fel mindannyian, hogy csak akkor tehetünk valamit ha elmegyünk szavazni!

   • Hugó Schreitter

    Biztos? Csak azért kérdem, mert a szavazatszámlálók között aligha lesz “ellenzéki”…

   • Marcsi

    Inkább az kellene, hogy senki ne menjen el szavazni – ti. illegitim állam, illegitim miniszterelnöke nem írhatna ki választást, mert az is illegitim.

    Magyarország nem létezik (soha nem engedte meg a NÉP nekik (fidesznyiknek), hogy ezt tegyék) – mi MAGYAR KÖZTÁRSASÁG vagyunk – a többi mind illegitim! 🙁

    • Kormányosné Maria

     Az meg lehetetlen megoldani mert a hívők mennek és nekik az már elég!

    • Maja Rátfai

     Szép gondolat,de nem kivitelezhető.2010-ben így döntött a nép,mert elege volt az MSZP-ből. Egész biztos vagyok benne,hogy sokan egész másképp döntöttek volna 2014-ben ha a FideSS addigra nem írja át az egész törvénykönyvet,nem veszi meg kilóra a rendőrséget, az ügyészséget, a bíróságokat. Már 2014-ben is csak a csalásaiknak és az új törvényeiknek köszönhetik,hogy nyertek. Azóta még több dolgot találtak ki,kapóra jöttek nekik a migránsok és Soros György.A Magyar emberek legrosszabb tulajdonságát hozták felszínre, a gyűlöletet és a félelmet.

  • Maja Rátfai

   Írj egy kérvényt,hogy 65 év felett tilos szavazni. Demokrácia van,megteheted.Nem tudom mennyi idős vagy,de lehet,hogy a te szüleid,vagy te magad is építetted az országot,hogy ezeknek a mocskoknak legyen mit elkótyavetyélni,legyenek milliárdosok,még azok akik megteremtették azt a világot esetleg nyomorognak és ahogy elfigyelem a nyugdíjasok elleni megszólalásokat,igen csak terhetekre vagyunk.. Remélem leszel még te is nyugdíjas,de ha így halad neked még annyi sem lesz havonta,mint amit tőlünk sajnáltok.

   • Gudman Gábor

    Valamit nagyon benéztél ! Nem a nyugdíjasokkal van baj, hanem egy kettő értelmi szintjével, mint lásd a videóban szereplőkkel.. Az ö agyukat lehet manipulálni M1 TV2 és társaival 🙁 Normális ember nem dől be ennek a hazug kormánynak….

    • Maja Rátfai

     Akkor elnézést.Azt hittem,hogy te is a nyugdíjasokat tartod hibásnak,mert ez a féreg még mindig a talapzaton pózol.

 • Solt Zoltán

  “G” pult!

 • hederíts

  Mélymagyar

 • Ákos Kertész

  A Soros tervben az is benne van ,hogy nincs is terv mert Soros elszabotálta a Brüsszeli bürokratákkal a tervet .

 • Futrinka

  ” Meg kéne tanulni az illemet” Én is ezt gondoltam a Gyurcsány fórumán, amikor Richard tüntetve nem ült le, állva egyfolytában baszakodta a telefonját! Valóban meg kéne, Jabronka úr!

  • Mária

   Aki ülve “baszakodta a telefonját” az már illemtudó?

 • Mária néni

  Mocskos libsi provokátorok. A taknyukon fognak csúszni.

  • Lajos Szamkó

   KUSSOLJ MÁR TE IDIÓTA VÉNKURVA. AKKOR SOROLD A TERVET TE ELMEBAJOS BIRKA

   • Mária néni

    Hátrébb az agarakkal, véd pedofil.

    • Peter Kovacs

     Mi az ,hogy véd pedofil te analfabéta…

     • Mária néni

      Például maga.

     • minyon

      Te meg egy perverz barom vagy itt baszatod magad nyilvánosan,hogy tudjál maszturbálni. Ugyanis nő még a fajtád közül se érne hozzád.

    • minyon

     Mi van Lőrince Lajos négy szót se tudsz hibátlanul leírni?

   • Mária néni

    Kussolsz, büdöslibsi.

    • Marcsi

     Ennyit tudsz te vén hülye!
     Igazi seggnyaló és ostoba fidesznyikes vagy – MERT MIND AZOK VAGYTOK! OSTOBÁK, TANULATLANOK ÉS MÉG ARRA SEM VESZITEK A FÁRADSÁGOT, HOGY MINDENNEK UTÁNA NÉZZETEK – persze nem a qrmánymédiában. Mert ezt a rengeteg hülyeséget ott verik a fejetekbe – így képtelenek vagytok gondolkodni (minek az?) és érvelni sem tudtok!

     Ha annyira mindenki “libsi” itt – a szavaiddal élve – akkor írd le ide légyszi, hogy tudjuk – mi is az a Soros-terv!?

     • Mária néni

      Te idióta, ha nem tudod mi a Soros-terv, akkor olvasd el.

     • creativehun

      No…nem szokásom lemenni parttalan vitákba,érdemtelen emberekkel.Nem szokásom koruknál fogva tiszteletre méltó embereket minősíteni.Így ezt most sem teszem! Jó erőt,egészséget kívánok és hosszú ,tartalmas életet!

     • Palfi Ibolya

      Tevedesben vagy, 🙂 ez egy ocska troger ferfi, nem no. 🙂

     • Maja Rátfai

      Ez a büdös életben nem volt nő és még csak nem is öreg. Az ilyen ikunukuk miatt gyűlölik a nyugdíjasokat. Mária néni egy életerős férfi,akit a FideSS pénzel azért,hogy minél több oldalon kavarja a szart.Ne dőljetek be neki,ne válaszoljatok,mert azzal éltetitek,az ad neki erőt,ha látja,hogy felbosszanthat valakit.

     • Marcsi

      Te idióta! – NINCS SOROS-TERV!!!

     • Mária néni

      Hazudsz

     • Palfi Ibolya

      Nem kell ennek a maria trogernek valaszolni, ez egy valoszinusithetoen egy igazi oskomcsi munkas-paraszt ivadek, nem no, ez egy taho;
      mivel a fidesz es a tobbi part is mszp dontoen ex komcsi szarjankokbol all, es mar a szuleik is ilyen AVO-s fergek voltak, volt kitol a taho geneket, a mocskolodast, atorokiteni; szegyen hallani a taplo dumajukat a parlamentben, ocska, pitianer senkik, de a rablasaik altal milliardossa tettek magukat, ennek ellenere tudjak ezek magukrol, hogy urak soha nem lesznek, mert ordit roluk a tahosag, a velemenyem szerint.

    • פרנץ קרקו

     Tudod mit jelent az, hogy LIBSI? Te is az vagy csak fityesznyiknek hivatod magad! Te aki a korodnálfogva éltél mind a három rendszerben, Szégyen, hogy nem látsz át, a szitán!, és úgyan azt csinálod amit Rákosi kórban; Kádár kórban; Fidesz kórban! Ez az igazi sütétség! Demagog szónoklatokkal megvezethető vagy! Jobb, ha csendbe lennétek mind! IQ BAJNOKOK

     • Mária néni

      A fényképen maga a kövér nő, vagy a meredező falloszú öregember?

     • minyon

      Tökösmaris megtaláltalak Itt sivalkodsz csíkos sapkába.

      https://youtu.be/gkFQptqO1dk

     • Mária néni

      Maga egyébként nagyon primitív sejthalmaz:

      “korodnálfogva” – nem egy szó, te hülye!

      “nem látsz át, a szitán” – nem kell vessző, te ostoba!

      “úgyan” – rövid “U” te marha!

      “Rákosi kórban” – nem betegségről van szó, hanem korszakról, ezért rövid “o”, te retardált!

      “Ez az igazi sütétség! ” – sötétség, te sötét állat!

      “Demagog” – hosszú “ó”, te idióta

      “Jobb, ha csendbe lennétek mind” – csendbeN, te proli.

      …és akkor egy olyan iromány végére, amelyiknek szinte minden szava hibás, mert annyira ostoba bugris vagy, még azt írod, hogy ” IQ BAJNOKOK”.
      Ezek vagytok ti, söpredék.

     • Peter Kovacs

      A sötétség a te két füled között van…

     • Marcsi

      Ez nem annak a képe, ami (féreg) írogat – csak egy valahonnan leszedett arckép. Ezek a trollok nem vállalják fel a pofájukat – ahhoz nem elég “tökösek”. 😀
      Vagyis nem tudni, hogy mi az, ami írogat, de valami fiatalabb, vagy középkorosztályú lehet a szövege után ítélve. És nagyon tanulatlan, mert mindig ugyanazt hajtogatja. 🙂

     • Maja Rátfai

      Amikor ennyire bőbeszédűen ír,akkor egész biztos valaki diktálja mit írjon,mert egyébként annyira sötét,mint éjszaka hold nélkül. Az meg egész biztos,hogy nem idős és nem nő.

   • creativehun

    Azon töprengek,hogy az ilyen szép korú agymosott öregasszonyok,vénemberek…burokban élnek??? Nincs ezeknek családjuk,gyermekük,unokájuk??? Nem látják mi zajlik ebben az országban?? Netán az egész család ilyen debilekből áll??? Lehet,hogy családjuk sincs…csak valami fidesz kísérlet ereményeképpen klónozták őket pár igazán sötét fidesz politikus DNS mintáját felhasználva? Az az igazán veszélyes a dologban,hogy a fidesz politikusai pontosan tudják,hogy önös politikai érdekből hazudnak…a megtévesztett,buta köznép viszont meg van róla győződve,hogy a példaképei szájából elhangzó hazugság az igaz. Miért is ne lenne..hisz ezt sulkyolja belé naponta többször is…mint egy mantrázva a hazugságot,hogy bevésődjön…legalább 8 országos le
    fedettségű TV csatorna, 5 országos lefedettségű rádió csatorna és gyakorlatilag az összes megyei napilap…így hát lényegében szinte az össze kommunikációs csatornán a bődületes hazugságok jutnak el a választókhoz akik ezt-gondolkodásra képtelenül- simán elhiszik! Mint ha észak Koreában járnánk…ahol a kedves vezető szava szent..és a buta tömegek a média által manipulálva elhiszik,hogy az övék a követendő út! Szánalmas….

    • Mária néni

     Sivalkodj, ostoba libsi!

    • Marcsi

     Ez csak egy valahonnan lopott arckép. Ezek nem merik felvállalni a pofájukat, viszont csinálnak egy csomó álprofilt.

    • Csaba Tóth

     Az egész ballibsi média, még mindig többségben van. És persze szórja hazugságait, és átkait elsősorban Orbánra. Aki mindezek ellenére Európa egyik vezető politikusává nőtte ki magát. De a balfékek erre nemhogy büszkék lennének, még jobban rugdalják. Korrektség, a teljesítmény elismerése odaát ismeretlen fogalom.

   • Maja Rátfai

    Megjött Mária néni a bőbeszédű. Szavai főleg a “Kussoljál” “büdös Libsi” idióta”, “hazudsz” “pofád befogod”. Ennyire futja neki.Ha többet ír,azt már diktálják neki.

  • Kata Kata

   Ejnye már,ilyen öreg nénike ezzel a csúnya beszéddel 😀

   • Mária néni

    Kussolsz

    • Marcsi

     Vénasszony! Inkább neked kellene kussolni, mikor azt sem tudod miről van szó. De remélem jól megfizetnek a sok ostoba, gonosz, közönséges hozzászólásaidért.
     Ha nem – akkor meg elég sajnálatos, hogy magadtól is ilyen hülye vagy!

     • Mária néni

      A maga hozzászólása ostoba, gonosz és közönséges. Inkább kussoljon.
      Még csak egy jóindulatú tanács: legközelebb fényképezés előtt tegye be az alsó fogsorát is.

     • Rózsika Hatházi

      Mert a tiéd nem ostoba és közönséges ugye? Te meg a felső fogsorodat is vedd ki, mielőtt rácuppannál orbánra! Úgy mégis csak kényelmesebb a vezírnek.

     • Mária néni

      Inkább kussoljon, szodomita.

     • Rózsika Hatházi

      Unalmas vagy az egyszavas szókincseddel. Olvass könyveket, az nem árt. Hátha választékosabb leszel.

     • kenaf

      Ugyan má’! Gondolod,hogy tud olvasni ez az idióta szarkupac?

     • Mária

      Végre még egy igaz polgári-keresztény hang ebben a lipcsi fertőben!

    • minyon

     Mi van tökösmaris megint megszöktél?Remélem már vissza vittek a zárt osztályra.
     https://uploads.disquscdn.com/images/30b199e237a6db5c23c9d46aa3284115ab8f2997178b7b70af80cf626e9a4d14.jpg

     • Maja Rátfai

      Attól,hogy leloptad a netről,még nem a te fényképed,csak te használod.Saját fényképed rakd föl,de idióta seggnyaló.

    • Stomi61

     Innen lopta a profilképet a nyomorult:
     https://richtopia.com/effective-leadership/5-attitude-lessons-92-year-old
     Egyébként mindenhova odasz@rik, ha kell, ha nem.

     • Mária néni

      Sivalkodj, idióta. Ez az én képem. Vak vagy?

   • Marcsi

    …és még az elméje is elborult már! 😀

   • Damon Hunter

    Hagyd el. Mari egy transzvesztita a kép alapján. Férfi stílussal nőként..nem semmi 😀 Talán titkon még a Bp.Pride-n is kint van és nyáladzik 😀

  • Erzsébet Kovács

   Marcsa néni, te mindenhol ott vagy, ahol nem kellene.?

   • Mária néni

    Nem libsi diktatúrában vagyunk, hogy magafajta nácik mondják meg, hogy ki hol- és mit mondhat.
    Szokja meg lelkem. Legközelebb kussoljon!

    • Kiss Béla

     Milyen libsi diktatúra az, ahol a nácik mondják meg, hogy ki hol és mit mondhat? A hol után nem kell kötőjel kedves nyelvtanár néni!

    • Mária

     Mi van nyanya frusztrált van, a papa nem dobott fel a konyhaasztalra ma reggel?

  • PD

   Ez a Mária néni sem nem Mária, sem nem néni.
   Én Zsótira tippelek, a valagrendesre.
   Pont az a stílus.

   • Anikó Benkő

    …az bizony…

   • Maja Rátfai

    Esetleg még Szilike! Német Szilárd is ilyen bő szókinccsel rendelkezik,és az esze is annyi mint ennek a kreatúrának.

  • פרנץ קרקו

   Tudsz magyarul irni olvasni de a tortenelmet elfeljtetted te idiota fityesznyikes. A szamitogepet tudod hasznalni de hogy hogy mukodik azt nem. Ertelmetlenul valaszolgatsz es bunkozol le masokat mikor a sotetseg az sut neloled. Nesze ezt fejtsd meg ha olyan okos vagy. Magyar billentyuzettel es ekezetes karakterekkel te mindent tudsz. Ugyanezt megtidnad csinalni telefonrol is gyoker.

   • Mária néni

    Részeg maga?

    • minyon

     Tökösmaris te részegség nélkül vagy ilyen barom. Ezért ilyen hülyén fogsz sírba szállni.

  • minyon

   Tökösmaris. bajerzsoti utánzat.

  • Peter Kovacs

   Nagyon szegényes a “szòkincsed”

   • kenaf

    Ennek az idióta szarkupacnak az összes szókincse az a kb. 30 mocskolódó, trágár,obszcén magyar szó, amiket rendszeresen ide okád nekünk. Szerintem nem kéne neki válaszolgatni, mert még a végén el- hiszi magáról,hogy “vitaképes”!

    • Marcsi

     Igazad van! De már késő bánat… 😀

  • Damon Hunter

   Azt maga mondja aki egy olyan párt elitjét preferálja aminek az anyapártja az szdsz? Azt a miniszterelnököt aki a liberális internacionálé elnöke volt? :D:D:D Istenem ,de nagyon buta maga…. Azt tudja,h 2001-ben Orbán 5 millió bevándorlót akart? Megkeressem a hivatkozást,vagy boldogul egyedül is a keresőn?

   • Mária néni

    Sivalkodj, gender!

    • Damon Hunter

     Na mi van travimari? Ez mélyütés volt? 😀 Tehát tisztázódott,hogy maga az igazi libsi :D:D:D Ez nagyon gáz….

     • Mária néni

      Sivalkodj!

 • Nagy László

  Ilyen emberek szavaznak! Borzadály!

  • Maja Rátfai

   Nyugi,ez nem oszt nem szoroz a szavazásnál.Lehet,hogy oda sem engedik.Elképzelhető,hogy valamelyik diliházban kapott egy laptopot és leírtak neki pár szót nyomtatott betűkkel.Azokat másolgatja befele,azért is van,hogy köze nincs a válaszának az előtte írott témához.Ha nagyon megszorul,mert olvasni már nem megy,akkor szól az ápolónak és az leír neki pár mondatot.Úgy van vele,hogy addig sem a farkát rángatja a többi beteg előtt.

 • Nagy László

  Ennyit a SOROS tervről, amit még senki sem olvasott, látott%!

  • Marcsi

   Én láttam és olvastam – CSAK ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE ÁLL BENNE, MINT AMIT ELMEBETEG BELEVERT A SEGGNYALÓI FEJÉBE! Bár tulajdonképpen az sem terv, csak egy tervezet, ami vagy megvalósulhat, vagy nem. DE SEMMIKÉPPEN NEM ARRÓL SZÓL, AMIT ITT AZ ELMEBETEG REKLÁMOZ – AZT IS HIÁNYOSAN!

 • Tibor László Pócza

  addig míg be nem verik a pofádat kismajom!!

  • Marcsi

   Vagy a tiédet – vén seggnyaló!
   Azért nem írtam, hogy seggnyaló majom, mert nem akarom a majmokat megsérteni, hogy ledegradálom őket a te szintedre!

   • Tibor László Pócza

    Nem akarok csúnyán beszélni,DE KIKÍVÁNKOZIK BELŐLEM !! TEVÉNGECI ! Azért nem írom,hogy vénkQrva mert a képedet elnézve,téged már az áram sem bQsz meg !!Elhiszem ,vágysz a fiatal faxra ,ezért véded ennyire de sajnos neked már azért fizetned kell !!Kedvenc költőm sorai jutnak rólad az eszembe:”luka tágul, csöcse lágyul kibQsszák a kuplejárból “…. !!

   • Tibor László Pócza

    azt nem írom,hogy kapd be,mert te megteszed és drékig összenyálazol !!

  • Mária

   Próbálkozzál öreg!

  • minyon

   Vén büdösbogár és mi van ha a tiedet verik be?

  • minyon

   Vén büdös pondró és mi van ha a tiedet verik be?

 • פרנץ קרקו

  Nagy GRATULÁCIÓ a bátorságodhoz, és a türelmedhez! Sajnos az IQ bajnokokhoz nem lehet mit hozzátenni. A fidesz szavazótábora ez! Ez a Magyarság kisebb rétege, de megjegyezném, hogy az értelmesebb réteg, nagyobb számban, már külföldön van! Sajnálom az otthonmaradottakat! További JÓ EGÉSZSÉGET és KITARTÁST!

 • Erzsébet Kovács

  ……..még hogy Isten tervez ! ? Nagyon remélem nem orbán “istenre ” célzott !!!!!??????? https://uploads.disquscdn.com/images/d8de5adff3757d5eafe4582b878782452dce3bd7c5fa86d5963712db8e8c8d27.jpg

 • Kati Helt

  Sajnálom a gyerekeit már ha van neki mert az én fiaim szégyelnék magukat ha engem látnának ilyen butának.

 • Végh Gábor

  Lehet, hogy Barabás Richárd vétett az illemszabályok ellen – ezért elnézést kért. De kedves FIDESZ-aktivisták? Nem az a cél, hogy meggyőzzék az embereket, hogy mondjanak nemet erre az “ördögi tervere”? Vagy csak elvtársi találkozó akart lenni a szabad levegőn?

 • Mária néni

  Az ilyen mocskos libsi provokátorok sivalkodnak a legjobban, amikor pofán vágják őket.

  • Kovács Károly

   Nem tudni kivagy!!!De azt bizton látni, hogy lelked sötétsége elborította elmédet.Hitvány vagy, és lelki nyomorult, Sajnálom a körülötted élőket!!!

   • Mária néni

    Inkább kussolj!

  • minyon

   Mi van mocskos tökösmaris te,hogy sivalkodnál ha valaki pofán vágna? Rohadt fidesz troll egy tucat áll profillal.

   Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni,fiktiv.

 • Horváth Ágnes Marinkóné

  😀

 • harrach péter mosolya

  hát ez rohadtul hátborzongató…

 • Gubicsek József

  Én nemtudok megdöbbenni ezen, mert nagyon sok ilyen ember van szerte az országban. Csak az elszomorító, hogy ennyien engedik megvezetni magukat! Sajnálatos!

 • Hoffmann Béla

  Szerencsétlen megtévesztett emberek. Sajnálom őket.

 • Mária néni

  Egy pofon és kussol.

 • Léber Károly

  A hülye vén fasz akar illemet tanítani,de azt sem tudja,hogy soha nem a bal kezünket nyújtjuk kézfogásra !!!!

 • Emir Ehment

  Richárd, most alulmúlta magát.

 • Ernőné Pál

  borzasztó,hogy milyen észbeli képességekkel rendelkeznek ezek az emberek.

 • Balogh László Péter

  “A tanú” c. film óta tudjuk, “az a gyanús, ami nem gyanús”!
  A Soros terv annyira titkos, hogy még maga Soros sem ismeri. Ezért nagyon veszélyes!

  Lefordítom magyarra: Elmennek ezek a fidióták a bánatos 3,14***ba!

  • Mária néni

   „GEORGE SOROS: ÍME A TERVEM A MENEKÜLTKÁOSZ MEGOLDÁSÁRA”
   Írta: George Soros
   Az Európai Uniónak vállalnia kell a felelősséget azért, hogy nincs közös menekültpolitikája. Ez az idei növekvő menekültbeáramlást kezelhető problémából egy újabb politikai válsággá alakította át.
   Mindegyik tagország önző módon saját érdekeire összpontosított, gyakran mások érdekeivel ellentétes módon cselekedve. Ez pánikot keltett a menekültkérők, a nagy nyilvánosság, valamint a jog és rend fenntartásáért felelős hatóságok soraiban. A menekültkérők voltak a legnagyobb áldozatok.
   Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk.
   A jelenlegi szíriai válság eredete miatt a szíriai nép sorsának kell az első számú prioritásnak lennie. De más menedékkérőket és migránsokat sem szabad elfelejteni.
   Hasonlóan, egy európai terv mellett egy globális reagálásnak is kell lennie, az ENSZ hatósága alatt és a tagországainak részvételével. Ezzel el lehetne osztani a szíriai válságnak a terheit számos ország között, miközben globális normákat is meg lehetne alkotni ahhoz, hogy nagyobb általánosságban lehessen foglalkozni a kényszerű migráció problémáival.
   Íme egy átfogó terv hat eleme.

   • Marcsi

    Még jó, hogy feltetted, mert ezzel mindjárt meg is cáfoltad magad.

    Hol van ebben, hogy 1millió migránst kell Európának befogadnia évente? Sehol!

    Akkor mire is gyűjtik az aláírást? Miért is költik a pénzünket olyanra, ami nem létezik? – millió más és jobb helye lenne annak a rengeteg pénznek, amit ez a rohadék elmebeteg és csürhéje lenyúlt az utóbbi majdnem 8 évben – és akkor még nem beszéltünk a 1998-2002 közötti regnálásuk alatt elsíbolt milliárdokról!

    • Mária néni

     Kussolsz

    • Maja Rátfai

     Hát ez az! Semmi utalás nincs arra,hogy mennyit és kinek kell befogadni.Egyébként azt sem értem,hogy Soros miért rendezkedik Európában? Ő Amerikában él,Magyarországot már rég elhagyta. A másik,hogy bár elindultak a menekültek Szíriából,de ha Merkel nem ír nekik meghívót,lehet,hogy nem is jöttek volna ennyien.Mi egy kis ország vagyunk,egy tolvaj párt uralja már 8 éve az életünket.Van 4 millió mélyszegény emberünk és majd 1 millió 500 éve integrálhatatlan kisebbségünk,akikkel épp elég együtt élni és eltartani őket.Ezt Soros is tudja.Ő csinált Orbánból és barátaiból ilyen elfuserált véglényeket. Fogadja be őket az,aki a fegyvereket gyártja nekik,akiknek hasznuk származik az országukból. Magyarország egyetlen más országot sem szállt meg,nem gyarmatosított egy népet sem.Várható volt,hogy egyszer ezért még bosszút állnak,de csinálják az Angolok, a Franciák és az Amerikaiak ellen.

   • minyon