“Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna” – Törőcsik Mariért hív imára Varnus Xavér

Forrás: nol.hu

Most kell vele lennünk

Törőcsik Marira egy ország lehet büszke. Évtizedek óta hazánk legnépszerűbb és legismertebb színésznője. Sajnos a művésznő néhány héttel ezelőtt ismét kórházba került. Mindannyian bíztunk abban, hogy hamarosan újra egészségesen köztünk lehet. Talán titkon még abban is  reménykedtünk, hogy egyszer-egyszer színpadon is láthatjuk. A szomorú helyzet azonban az, hogy

Törőcsik Mari állapota nem javul.

Igencsak elkeserítő híreket kaptunk…

Varnus Xavér, az elismert orgonaművész megindítóan baráti hangon írt posztolta ugyanis Facebook oldalán az alábbiakat:

Most írt nekem lánya: Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor.

Csak egyetérteni tudunk Varnus  Xavérral. Nincs rendjén, hogy Törőcsik Mari, ez a fantasztikus színésznő és csodálatos ember itt hagyjon bennünket! Bármit is gondoljunk tehát az ima és gondolat erejéből, ártani bizonyára nem árt, ha csatlakozunk azokhoz, akik mielőbbi gyógyulást kívánnak a művésznőnek. Varnus Xavérnak igaza van: később is megy majd az a bizonyos vonat oda, ahonnan már egyikünk sem jöhet vissza.

Drága művésznő, kedves Mari! Gyógyulj fel mielőbb! Légy erős, gondolunk rád, veled vagyunk! Nem jött még el az ideje a búcsúnak…

11 Comments

  1. Nagyon kedvelem a művésznőt! Remélem felgyógyul, és élvezhetjük még színházban művészetét! Mielőbbi gyógyulás kívánok!

  2. Elmondtam,egy imát,a cikk,elolvasása után! Bánat ki mondhatatlan,de az van szívembe!Szeretem,maradj még,Művésznő!

  3. Nagyon elszomorít a hír a művésznő állapotáról.Miután a játszótársai csendesen az égi társulathoz szerződtek,nagy űrt hagytak maguk után és ez lelkileg nagyon megviselte a művésznőt.Mielőbbi gyógyulást kívánok szeretettel!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.