Durva: Orbán Viktor visszament Bözsi nénihez, és hihetetlen dolgot mondott neki

Breyer Gábor kiváló párbeszéddel szemléltette Facebook-oldalán Orbán Viktor újbóli látogatását Bözsi nénihez.

Noha a miniszterelnök úr csak fiktív látogatást tett, minden egyes sor passzol a Bözsi néninél beharangozott, ajtófélfához támaszkodó nyugdíjemeléshez. Íme:

– Halló! Jó reggelt Bözsi néni, itt Viktor.
– Adj isten Viktor fiam. Mi járatban?
– Emlékszik mit ígértem?
– Emlékszem hát, de nem mindre, annyi mindent ígértél már Viktorom.
– Apropó, hogy van Rőfi?
– Ki?
– Hát a koca ott az ólban.
– Ja az! Azt elvitték.
– Ne mondja már! Látja, ezek a komcsik mindent elvisznek, ezt már apám is megmondta.
– Nem tudom, hogy komcsik voltak-e. Amikor maga idelátogatott, előtte jött két ilyen kommandós külsejű egyed és berakott egy disznót az ólba, merthogy az üres volt már évek óta. Aztán, amikor elmentél Viktor fiam, még aznap este el is vitték. Mondták, hogy az kincstári, hiányozna a leltárból, bár, hogy a kakasomat is miért vitték el, azt nem értettem, de mindegy, legalább nem a migránsok tették rá a gonosz kezüket.
– Jól van, ezt akkor felejtsük el, de nem ezért hívtam, hanem megvan a pénz.
– Milyen pénz?
– Amit ígértem, ha jó lesz az évvége, mimagyarok adok egy kis pénzt a magafajta nyugdíjasoknak.
– Mennyit?
– Úgy 25 ezer forintot. Na, mit szól Bözsi néni, hogy a magyarok vezére, Európa megmentője mennyire érzékeny így szociálisan?
– Épp ideje volt fiam, hogy a 60 ezres nyugdíjamat megemeljék, így most lesz akkor 85 ezer, abból már egy hónapban kétszer is vehetek csirkefarhátat.
– Nem úgy van az Bözsi néni! Ezt a pénzt csak decemberben adom, ennyit tudtak megspórolni a magyarok, mert nagy ütemben fejlődünk!
– Ja, értem! Ez olyan 13. havi nyugdíjféle, bár annak nem túl sok.
– Azt a gonosz Gyurcsány-Bajnai kettős elvette maguktól, mert a komcsik mindent csak elvesznek!
– Ez mikor volt?
– 2009-ben.
– Akkor most te meg visszaadod, nem?
– Beszéljünk másról Bözsi néni!
– Rendben. Mondd Viktor, ez a sokszáz Soros plakát a falunk főutcájában, ez mennyibe kerül?
– Az mindegy. Elenyésző pár milliárdba. Ebben az évben még alig értük el a 20 milliárd forintot, hogy így is tájékoztassuk a lakosságot, hogy mi minden és ki minden fenyegeti az országunkat, de ne féljen Bözsi néni, amíg én vagyok vezér, ez a Soros nem fog rajtam nevetgélni! Ezért is költözök fel a Várba 21 milliárdért, oda már nem tud felnevetni.
– Láttam a tévében tegnap, hogy az a Soros 18 milliárd dollárt adományozott valami Nyílt Társadalom Alapítványnak. Ez testvérek között is majd 5000 milliárd forint. Hol itt a gonoszság?
– Hol, hol? Mert ő született gonosz, folyton csak adományozik, az a szemét nekünk is adott egy csomó lóvét annak idején, hogy tanulhassunk, sokkal korrektebb lett volna, ha azt a 18 milliárdot az én számlámra utalja, csinálok én olyan nyílt társadalmat, hogy attól koldul a világ!
– Lehetek őszinte Viktor?
– Persze Bözsi néni! Én mindig is nyitott voltam a bírálatokra.
– Azt az egyszeri 25 ezret feldughatjátok magatoknak.
– Na, csak lassan a testtel Bözsi néni! Azért az sok pénz, én csak tudom, együtt nélkülözök a népemmel!, dehogy lássák, milyen jó szívem van, jövőre a falu kap egy háromezres stadiont is. Mit szól ehhez?
– Na, az nagyon kell nekünk. A Béla, mert már csak ő maradt 60 év alatti a faluban, eldekázhat a friss gyepen.
– Naugye Bözsi néni. Tudom én mi kell a magyar népnek!

25 Comments

 1. Azért az jó dolog,hogy Magyarország nem “Mária néni ” országa! Gondolom otthon van egy kis vagy nagy Orbán szobor,vagy kép ,a Horthy Miklós oltár mellett.Imádkozzon Mária néni mert az a gonosz dempkrácia nem nyugszik ,akármilyen szépen bégetnek Ov bárányai vagy birkái.De nézze a köztévét,vagy az Echo tv-t és attól is megerősödik a hite és jobban tudja gyűlölni az ellenségnek mondott ellenzéket.A sötétség legyen Önnel!

 2. Arról miért nem írnak, hogy ma ítélhetik el a Gyurcsány-kormány titkosszolgáit?

  A Kaposvári Törvényszék ma hirdet elsőfokú ítéletet a folytatólagosan elkövetett hivatali helyzettel való visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolt Jakubinyi Róbert és két társa ellen kezdődött perben.

  Az alapítványt irányító Jakubinyi megszökött, ám a hatóságoknak 2011-ben Bécsben sikerült elfogniuk. Az osztrák hatóságok nem sokkal ezután át is adták a magyar rendőröknek. A Központi Nyomozó Főügyészség 2013 októberében emelt vádat Jakubinyi, valamint Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatója és Gyarmati György, a hivatal volt osztályvezetője ellen.

  Galambos Lajos mintegy 150 millió forintot, Gyarmati György százmillió forintot, Simon Ibolya, a hivatal akkori jogásza pedig több hónapon keresztül havi 1-1,5 millió forintot kapott

 3. Mariska nyanya!Ne öregedjen tovább , mert minden perccel hülyébb lesz.(átvettem a kedvenc stílusát).Maga a fityiszes agymosástól olyan sötét,hogy a korom maga mellett egy atomvillanás.Egyébként nem várok választ, “kussolsz ” vén trotty!

 4. Mariska nyanya!Remélem , hogy a fejfájára is kedvenc tőmondatát írják:kussolsz libsi.Azt természetesen nem várom el , hogy az értelmi szintjén a tahó modorán kívüli észérveket is tudna leírni.Kussolsz,vén trotty!

 5. Ezek a Mária nénik, csak bosszantani akarnak bennünket. Hadjátok őket a francban, .Egy szó választ nem érdemelnek ezek a hülye Mária nénik !!!. Én Mária néni 3-rom , azaz három felkiáltó jelet használtam. Mit szól hozz
  á ???

 6. Riska nyanya!A ráncok, meg a szemkarikák annyira ketrecbe zárták a maradék eszét, hogy csak ennyire telik?Az 1 hónapos unokájának sokkal több esze, meg szókincse van!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.