Soha nem látott dologra készül Farkas Flórián, szigorú titoktartás mellett – ez egész Magyarországot megrengetheti

Forrás: nol.hu

Farkas Flórián talán megunta a bujkálást, és hogy megrendült felé a bizalom a Fideszen belül is, ezért most arra készül, hogy kimutassa foga fehérjét a kormánypárt felé is. Olyasmire készül, amit a rendszerváltás óta nem láttunk.

Országos szintű mozgósításba kezdett Farkas Flórián, hogy jövő szombaton egy ötezer fős erődemonstrációval a cigányok nevében beszálljon a kormánypárt melletti választási kampányba – tudta meg a RomNet.

Szigorú titoktartás mellett szervezik Farkas Flórián utasítására a Lungo Drom minden eddiginél nagyobb rendezvényét – értesült több forrásból is a portál.  A cigány szervezet vezetője legalább ötezer főt szeretne erődemonstrációként felsorakoztatni október 28-án Szolnokon, a városi sportcsarnokban, hogy a kormánypárt felé azt mutassa, a cigányok körében bizalma töretlen, és még mindig ő bír a legnagyobb befolyással a cigányságra.

A RomNet Tolna, Baranya, Szolnok és Bács-Kiskun megye több lungo dromos tagjától, vezetőjétől is úgy értesült, Farkas „tisztújító kongresszusként” szervezteti a rendezvényt, és a kiadott „utasítás” szerint az ország összes megyéjéből a helyi funkcionáriusoknak legalább 3-4 autóbusszal kell szállítani jövő szombatra a romákat, míg Szolnok melletti településekről szinte valamennyi romát kivezényelnék a tanácskozásra, az sem számít, hogy esetleg nem tagjai a Lungo Dromnak, mert akkor a belépéskor kitöltetik vele a belépési nyilatkozatot.

A Romnet információi szerint Orbán Viktor mondott volna beszédet az arénában, de az elharapózó konfliktusok miatt, amelyekről az Ellenszél is beszámolt korábban, Balog Zoltán helyettesíti majd a kormányfőt. Vele együtt Banó Margit és Bódi Guszti is jelen lesz a színpadon, de ők a politikai beszédek helyett az egybegyűltek jó hangulatáról gondoskodnak majd.

17 Comments

  1. Ezek már odáig pofátlankodtak,hogy négy megyényi területet követelnek maguknak Magyarországtól. Nagyon oda kellene figyelni rájuk a nemzetbiztonsági szerveknek. De ezt csak a JOBBIKtól várhatjuk.

  2. Te mocskos tróger,ki az aki hisz neked? Nem ég le a pofádról a bőr te alávaló tolvaj.Akasztófán kellene lógnod ahonnan a dögkeselyűk szét szedik undoriíó tetemedet.

  3. Tyűűűűhhhhaaaa lesz ám — haddelhadd és színvonalmegminden meg dörgölődzés felfelé……. hurkakolbász tyúk színejavaaa hajjaaaaj……….

  4. Természetesen csak azok vehetnek részt ezen a rendezvényen akik az előző egy hónapban nem voltak fenyítve !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.