Húsba maró bejegyzést tett közzé Konok Péter arról a szörnyűségről, amiről senki nem mer beszélni…

Konok Péter a napokban elindított “me too” – vagyis kontextusba emelve: én is érintett vagyok kampány részeként emlékeztetett minket, hogy nemcsak a közelmúltban kibukott nők elleni erőszak, szexuális megaláztatás kísér minket fekete felhőként.

Szó szerint idézzük Konok Péter történész bejegyzését.

“Mikor másfél éve a híres úszóedző nemi erőszaktevésétől volt hangos az ország, felidéződött egy kulcsmondat. A későbbi remek sportember mondta a megerőszakolt lánynak: “Innen nem mész el, mindjárt jönnek a többiek.”

Ez a mondat szimbolikus, jelszó is lehetne akár, a hatalom ordas mottója, házfalakon, emeletnyi betűkkel, kék óriásplakátokon, vagy pirosakon, tökmindegy. Ugyanazt jelenti:

Innen nem mész el, mert mi mondjuk meg, ki jöhet, ki mehet; innen nem mész el, mert itt kell élned, halnod, tetszésünk szerint. Senki vagy nekünk. Egy húsdarab vagy; vonzó húsdarab, de azért ne bízd el magad! Emberi erőforrás vagy nekünk, látunk benned fantáziát. A saját fantáziáinkat látjuk beléd. Alattvaló vagy, akit magunk alá gyűrünk, egyszer, kétszer, ahányszor éppen kedvünk tartja. Ismerős, bejáratott sebhelyek a nyakadon. A szemfogaink tépték. Most már aludj, hadd szóljon a kakas. Ne félj, holnap is kelleni fogsz. Vagyunk egy páran.
Tesztoszterontól, izomerőtől huhogó, uszodányi hatalomtól megittasodott hatalmaskodó kicsinyek. Országnyi hatalomtól dölyfülő aljas hatalmasok. Minden színben és méretben: mi vagyunk. 

Szocializmusról szónokoló régi szatírok, ott integetve fölötted a dísztribünökön. Istenről, hazáról, családról papoló új perverzek. Földeket lekerítők, gyárakat síbolók, pártokat gründolók, Duna-partra hajtók, fákat kivágók, hajléktalanokat rugdosók, menekülteket hajkurászók, palotákat építtetők, kunyhókat dózerolók. Állami kamerákon kukkolók. Vagy éppen a másfélszoba-félkomfort nyomorában esténként sörösen pofozkodók. 

A szemünket nézd! Ugyanaz a szem. Elfelhősíti a vágy, amit utánad érzünk. 

Mert szeretünk.

Magunkat szeretjük benned. Felizgat minket a kiszolgáltatottságod. Számunkra ez a szeretet. Szeretünk beszélni a szeretetről.
Mindig itt vagyunk. Itt voltunk. Parádés erekció feszíti nadrágunkat. Feküdj hanyatt. Szerintünk élvezni fogod. Szerintünk pont ezt akarod. Amúgy meg, mindegy is. Jönnek a többiek. A fehérvári huszárok. Énekelj velünk. Jobb, ha énekelsz. 

Jönnek a többiek. És utána is, csak jönnek. Elmagyarázzák, hogy jó volt. Elmesélik, hogy te akartad. Felmentenek minket. Mert ők is mi vagyunk. Nem lehet igazad, mert az igazság mi vagyunk. Egy fülledt uszoda, ez az igazság. Egy fülledt ország, olyan klórszagú. Nedves, penészesedő törülközők. Túlfeszített víztükrök. Innen nem mész el. Ha kell, lúggal locsolunk. Csakis a te érdekedben. Kiabálj csak, ha fáj. Senki sem hallja meg. Csak a senkik hallják meg. Mi azt halljuk úgyis, hogy örvendezel. Elmondjuk, hogy jó neked. 

És szégyelld magad. Nézz ránk, és szégyenkezz. Ha bűn van itt, az csak a te bűnöd. Belőled táplálkozunk. Jönnek a többiek.
Mondd nekik, helló!”

40 Comments

 1. Undorító mentalitás, ami szárba szökkent ebben a qrva, becstelenné tett országban. Prostituáltak, és stricik uralják, mint az alant író “néni”. Tökéletes látlelet Konok Pétertől.

 2. Konok Péter, a leírhatatlanul ostoba és humortalan fasz, a geci Simicska tévéjében kijelentette, hogy “egyébként, ha már itt tartunk, inkább lennék koncsíta mint Bayer Zsolt!”
  Írta róla Bayer Zsolt

 3. Mária néni szerintem valójában bajerzsolt, és maga az emberi lényben mélyen rejtező lelki bélsár felokádásának élharcosa. Büdös és gusztustalan, szerintem senki ne foglalkozzon vele többet, csak kerülje ki, mint egy szarkupacot az utcasarkon.

 4. már megint itt vagy Mári néni ! Neked mindenhol ott kell lenni , ahol a mocskot szórjátok fideszesesk !?

 5. Tudja asszonyom kinek a szenny így dől a szájából az sok minden lehet csak becsületben megőszült nem:( Hogy fog elszámolni életéről majd ,/nem is olyan sokára,/ az igazi,nagy bírónk előtt?

 6. Arról miért hallgatnak itt, hogy Botka László 18 napja bujkál, 18 napja nem látta senki Szegeden, a munkahelyére nem jár be, a nyilvánosság előtt nem mutatkozik, eseményeken és rendezvényeken nem vesz részt, egyes hírek szerint nincs is Szegeden?

  Botka László egy bukott, korrupt szocialista politikus, aki a szegedi korrupciós ügyeibe bukott bele. A Szeviép-ügyben szétlopták az elmúlt évtizedben a helyi nagyberuházásokat; 10 milliárd forint tűnt el, nincsen kifizetve 500 kisvállalkozó, veszélybe került 5000 munkahely; a cégcsoport egykori vezetői és tulajdonosai ma már a vádlottak padján ülnek, vagyonukat zár alá vették.

 7. Kevés szó esik a reverse esetekről, amikor férfiak az áldozatok. Mindkét nem áldozatai.
  Ugyanez a papi pedofília, mert a gyökerek viszont egyidősek az emberiséggel. Csak régen nyíltan folyt mindez. A keresztény álszemérmesség fátylat font ezek elé, és tabu témává konvertálta. Csak a tanulatlan hülyék vannak megdöbbenve és felháborodva.

 8. Csak azért nincs még tízszer, százszor annyi fideszes a vádlottak padján, mert Polt Péter a főügyész….

 9. Mi van vén agymosott ?……. írjál inkább arról, mi van az elmebeteg csúti vezéreddel! ……. a pocakos cigány egyre rosszabb állapotban van !

 10. “Szocializmusról szónokoló régi szatírok, … Istenről, hazáról, családról papoló új perverzek.” Nem akarom azt hinni, hogy az ember eleve gonosz, hitvány. Akkor viszont vannak rendszerek (meg helyzetek), amelyek akarva-akaratlanul a hitványt hozzák ki a résztvevőkből. Ez közös vonása a szocializmusnak (nem feltétlenül az eszmének, hanem az eddig megvalósult változatainak) és az orbánizmusnak. A rossz mindannyiunkban megvan, akárcsak eltemetve, lehetőségként is. De ekkora erőbedobással azon is dolgozhatnánk, hogy a szintén mindannyiunkban meglévő jó – azaz teremtő, előrevivő, építő – energiáink jussanak felszínre.

 11. Hazudni CSAK a narancsos fajtád szokott, de egyfolytában ! ……lementetek a csúti suttyó szintjére, ahová már a vakondok sem merészkedik le !

 12. Szerintem az ilyen “mária néni”-ktől csak úgy lehetne megszabadulni–egyszerűen nem kell reagálni mit ír–szerintünk nem létezik–hiszen ne is létezzen !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.