Orbán Viktornak nevezte el gyermekét, de olyasmi történt a fiával, amiért ezt ezerszer megbánja

Orbán Viktor legnagyobb rajongója, aki fiát is a miniszterelnökről nevezte el, többet járt Fidesz-gyűlésekre, mint haza, ezért felesége elhagyta a családot, a kis Orbán Viktor pedig intézetbe került.

 

Sajnos addig ameddig Orbánék nyomatják a nagy polgári szöveget, sajnos ilyen állapotok uralkodnak a fideszes aktivisták között.

Mennyire kell ilyen beteg rajongónak lenni, hogy az ember a saját családját is elhanyagolja. Orbánt sajnos az ilyen agymosott elmebetegek tartják hatalomban. Köszönjük polgári oldal.

49 Comments

 1. Sík hülye birka – és ha hagyjuk ilyen birkákká nevelik a következő generációt is. Ne hagyjuk!!!!!!

 2. Elne menjenek tudjatok hogy en mindenkinek irok arrow van szo hogy ORBAN elnok kampanyanem jol adta le a papirokat ket kulombozo Keres van a hatalom mogott de ha most ti is elmentek AHOGY eletemet ki szart ORBAN elnok ugy fogod a hazamat rombolni hogy em igaz Es komoly gyulolet lehet belole hagyatok egy magara nektek sem adott egy fillers sem ti tudjatok mi igaz de en helyetekbe nem mennek a bulira hozajarultok hogy a kormanyal maradjon nem hiszem szeretettel ti is oket ha becsuletes magyarnak erzed magadat akkor ne vegyel reset rajta

 3. Szerintem a pasi eleve egészségtelen személyiség lehetett, a vitya iránti rajongása csak az egyik tünet. Ha vitya nem létezne (hatalmas, vágyakozó sóhaj…), másban manifesztálódott volna a probléma, de a vége nagy valószínűséggel ugyanez lett volna. Szegény gyerek…

 4. Hány Orbán Viktorka van még ezen felül intézetben ? Ki tudja ? Talán elég lenne azt az egyet bezárni, s nem lenne több probléma.

 5. A képen Dajcstompi és a fideszes férgek drog hatása alatt?…….vagy sok páleszt ittak az orbánc-nyaloncok?

 6. A “kipucoljuk” a “libsit” semmivel sem kulturáltabb.. A tankönyvekben szereplő furcsaságok, amelyeket mutattak, nem éppen értelmiségivel iratásról tanúskodnak.. Vagy csak a bizonyítványát vásárló álértelmiségikkel készítették?

 7. Már nem fizetnek annyit a felvonulásokra? Dolgozni kéne menni nem gyűlésekre te bunkó! Plakátokkal akarod a gyereked etetni?

 8. Feltennem a kerdest az ellenszel.hu szerkesztoinek, hogy miert egy olyan hozzaszolasi modult epitettek be az oldalba amire teljesen anonim modon fel lehet jelentkezni, es minden adatok teljesen le lehet tiltani, de meg az illeto hozzaszolasait is? az egyetlen dolog amit lehet latni ha valaki titkossa teszi a profiljat, az a kepe ( lasd “Maria neni” https://tineye.com/search/1c566fb04f15281ad3d065c43dc732bb03ff78fd/) ami egyertelmuen kamu, netrol letoltott kep, es a hozzaszolasainak szamat. Vagy megsem annyira ellenszel az ellenszel?

 9. Meg ha nem is hasznalok ekezeteket, akkor is magyarabb vagyok mint te, mert en az osszetartast, a magyarsag vallalasat, az ertekeink megtartasat, es nem a gyulolkodest erositem! Szegyelld magad, te hazaarulo! Lehuzas, beszolas, ehhez nem kell se tudas, se figyelem, semmi jo tulajdonsag nem kapcsolodik a beszolasaidhoz! Megkapod a sorstol a jutalmadat!

 10. Te hülye picsa. Magyarországnak tíz nobel díjasa van oszt képzeld el, hogy mind libsi .Még a fán lennél te szerencétlen tudatlan hazaáruló. Ülvehugyozós vén tudatlan kurva.

 11. A kurva anyád mari. Sose voltam tirpák. Azt sem tudod, hogy a tirpákok honnan jöttek be Nyregyházára. Szégyeld magad te büdös piszkos senkiházi fityeszes kurva.

 12. Tapló vidéki bugris, neked kuss a neved. Leküldöm Debrecenbe az unokámat és megtanít arra, hogy hova tartozol. Takarodj, moslékolni a disznóknak.

 13. โกงไลค์, แฟนเพจพร้อมยอดไลค์, รับปั้มไลค์รูป, รับไลค์แฟนเพจ, ไลค์คนไทย 100%, เพิ่มไลค์เพจ, ปั้มไลค์เพจ, ปั้มไลค์เพจ Facebook, ปั้มไลค์ทั่วไป, ไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, จ้างเพิ่มไลค์, ไลค์แฟนเพจได้สูงสุดหนึ่งล้านไลค์, จ้างกดไลค์, บริการปั้มไลค์ฟรี, ปั้มรูป, ปั้มไลค์ Facebook, ไลค์เพจ, บริการเพิ่มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มเพจเฟสบุ๊ค, รับปั้มไลค์เพจ, กด Like, Pump Like, จ้างไลค์รูป, ปั้มไลค์รูป, ไลค์แฟนเพจ, ซื้อไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์มือถือ, Add Like Fanpage, ปั้มไลค์แฟนเพจ, กดไลค์รูป, ปั้มเพจ, รับทำเพจสินค้าพร้อมยอดไลค์, รับทำไลค์ครบวงจร, Like Fanpage, ปั้มไลค์รูปเฟส, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, Up Like Fanpage, ปั้มเพจ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการยอดไลค์เพจเพจเยอะๆ, เพิ่มไลค์, ปั้มไลค์สถานะ, ปั้มไลค์รูป Facebook, กดไลค์แฟนเพจ, ปั้ม Like ฟรี, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, เพิ่ม Like, รับ Like Fanpage, รับทำไลค์แฟนเพจจำนวนมาก, รับจ้างกดไลค์, บริการเพิ่มไลค์เฟสบุ๊คให้แฟนเพจ, จ้างไลค์, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เป็นการโปรโมทแฟนเพจ เพื่อเพิ่มยอดขายสินค้าได้, เพิ่มไลค์ฟรี, ปั่นไลค์, Auto Like, จ้างปั้มไลค์, บริการเพิ่ม Like ให้แฟนเพจของคุณ โดยทีมงานระดับมืออาชีพ ในระยะเวลาอันสั้นและราคาถูก รับประกันไลค์จากคนไทย 100%, ปั้มไลค์, รับจ้างปั้มไลค์, ปั้มไลค์ ในโทรศัพท์, รับไลค์ครบวงจรทั่วไทย, กดไลค์, รับจ้างเพิ่มไลค์, ปั้มไลค์ครบวงจร, ปั้มไลค์ง่ายๆ, ปั้มยอดไลค์เป็นคนไทย 100%, รับสร้างแฟนเพจพร้อมยอดไลค์, ไลค์แฟนเพจราคาถูก, ปั้มไลค์เพจฟรี, เพิ่มไลค์คนไทย, รับทำเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มไลค์ฟรี, การเพิ่ม Like เป็นการเพิ่มโอกาสทางการขายสินค้าของคุณนั่นเอง ด้วยงานบริการเพิ่มไลค์แฟนเพจระดับมืออาชีพ ประสบการณ์การทำงานหลายปี, รับเพิ่มไลค์, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มโพสต์, บริการปั้มไลค์แฟนเพจฟรี, เพิ่มไลค์แฟนเพจ ราคาถูก, ปั้มไลค์เพจคนไทย, ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค, รับเพิ่ม Like Fanpage Facebook ราคาพิเศษ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการเพิ่ม Like Fanpage ให้ดูเป็นความน่าเชื่อถือของร้าน, ปั้มไลค์ราคาถูก

 14. ปั้มไลค์.com เว็บบริการปั้มไลค์ สถานะ คอมเม้น รูปภาพ และระบบต่างๆอีกมากมายไม่ว่าจะเป็น เชคคนไลค์โพส โพสลงกลุ่ม ต่างๆในทีเดียว เว็บปั้มไลค์ เพิ่มไลค์ฟรี ปั๊มไลค์ เพิ่มไลค์ facebook ฟรี เพิ่มไลค์ สถานะ เพจ รูปภาพ คอมเม้น วิดีโอ ปั๊มไลค์ โกงรูปไลค์ ปั้มlike ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค ปั๊มไลค์ สอนfacebookฟรี วิธีแฮคไลค์ โปรเฟสบุ๊ค ออโต้ไลค์ โกงไลค์ ใช้งานง่ายและฟรี

 15. Facebook Auto Liker, Photo Liker, facebook auto liker, Status Auto Liker, Fb Autoliker, auto liker, Photo Auto Liker, Autoliker, Autoliker Facebook, Facebook Liker, Working Auto Liker, Autoliker, autoliker, Auto Liker, Auto Like, Status Liker, Facebook Autoliker, Increase Facebook Likes, autolike, auto like

 16. เพิ่มไลค์แฟนเพจ, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, ปั้มเพจ, ปั๊มไลค์เพจ facebook, ปั้มไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์แฟนเพจ, เพิ่มไลค์เพจ, ไลค์เพจ

Leave a Reply

Your email address will not be published.