Orbán Viktornak nevezte el gyermekét, de olyasmi történt a fiával, amiért ezt ezerszer megbánja

Orbán Viktor legnagyobb rajongója, aki fiát is a miniszterelnökről nevezte el, többet járt Fidesz-gyűlésekre, mint haza, ezért felesége elhagyta a családot, a kis Orbán Viktor pedig intézetbe került.

 

Sajnos addig ameddig Orbánék nyomatják a nagy polgári szöveget, sajnos ilyen állapotok uralkodnak a fideszes aktivisták között.

Mennyire kell ilyen beteg rajongónak lenni, hogy az ember a saját családját is elhanyagolja. Orbánt sajnos az ilyen agymosott elmebetegek tartják hatalomban. Köszönjük polgári oldal.

42 Comments

 1. Sík hülye birka – és ha hagyjuk ilyen birkákká nevelik a következő generációt is. Ne hagyjuk!!!!!!

 2. Elne menjenek tudjatok hogy en mindenkinek irok arrow van szo hogy ORBAN elnok kampanyanem jol adta le a papirokat ket kulombozo Keres van a hatalom mogott de ha most ti is elmentek AHOGY eletemet ki szart ORBAN elnok ugy fogod a hazamat rombolni hogy em igaz Es komoly gyulolet lehet belole hagyatok egy magara nektek sem adott egy fillers sem ti tudjatok mi igaz de en helyetekbe nem mennek a bulira hozajarultok hogy a kormanyal maradjon nem hiszem szeretettel ti is oket ha becsuletes magyarnak erzed magadat akkor ne vegyel reset rajta

 3. Szerintem a pasi eleve egészségtelen személyiség lehetett, a vitya iránti rajongása csak az egyik tünet. Ha vitya nem létezne (hatalmas, vágyakozó sóhaj…), másban manifesztálódott volna a probléma, de a vége nagy valószínűséggel ugyanez lett volna. Szegény gyerek…

 4. Hány Orbán Viktorka van még ezen felül intézetben ? Ki tudja ? Talán elég lenne azt az egyet bezárni, s nem lenne több probléma.

 5. A képen Dajcstompi és a fideszes férgek drog hatása alatt?…….vagy sok páleszt ittak az orbánc-nyaloncok?

 6. A “kipucoljuk” a “libsit” semmivel sem kulturáltabb.. A tankönyvekben szereplő furcsaságok, amelyeket mutattak, nem éppen értelmiségivel iratásról tanúskodnak.. Vagy csak a bizonyítványát vásárló álértelmiségikkel készítették?

 7. Már nem fizetnek annyit a felvonulásokra? Dolgozni kéne menni nem gyűlésekre te bunkó! Plakátokkal akarod a gyereked etetni?

 8. Feltennem a kerdest az ellenszel.hu szerkesztoinek, hogy miert egy olyan hozzaszolasi modult epitettek be az oldalba amire teljesen anonim modon fel lehet jelentkezni, es minden adatok teljesen le lehet tiltani, de meg az illeto hozzaszolasait is? az egyetlen dolog amit lehet latni ha valaki titkossa teszi a profiljat, az a kepe ( lasd “Maria neni” https://tineye.com/search/1c566fb04f15281ad3d065c43dc732bb03ff78fd/) ami egyertelmuen kamu, netrol letoltott kep, es a hozzaszolasainak szamat. Vagy megsem annyira ellenszel az ellenszel?

 9. Meg ha nem is hasznalok ekezeteket, akkor is magyarabb vagyok mint te, mert en az osszetartast, a magyarsag vallalasat, az ertekeink megtartasat, es nem a gyulolkodest erositem! Szegyelld magad, te hazaarulo! Lehuzas, beszolas, ehhez nem kell se tudas, se figyelem, semmi jo tulajdonsag nem kapcsolodik a beszolasaidhoz! Megkapod a sorstol a jutalmadat!

 10. Te hülye picsa. Magyarországnak tíz nobel díjasa van oszt képzeld el, hogy mind libsi .Még a fán lennél te szerencétlen tudatlan hazaáruló. Ülvehugyozós vén tudatlan kurva.

 11. A kurva anyád mari. Sose voltam tirpák. Azt sem tudod, hogy a tirpákok honnan jöttek be Nyregyházára. Szégyeld magad te büdös piszkos senkiházi fityeszes kurva.

 12. Tapló vidéki bugris, neked kuss a neved. Leküldöm Debrecenbe az unokámat és megtanít arra, hogy hova tartozol. Takarodj, moslékolni a disznóknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.