Kunhalmi beleállt: bravúros választ adott arra, mit kell tennie most az ellenzéknek

Forrás: Pesti Bulvár

Új igazságot az embereknek

“Ideje felébredni: a valódi maffiahálózat éppen hetedik éve van kormányon Magyarországon. Őket kell leváltani, ez a feladat.” – állítja megdöbbentően kemény hangvételű interjújában Kunhalmi Ágnes. Miután elolvastuk, mi is csak annyit tudtunk mondani, hogy ez már döfi.

Kunhalmi Ágnes a 24.hu-nak adott egy interjút és azt kell mondanom, igen összeszedett, átgondolt és felelős interjút adott az MSZP budapesti elnöke. Ha a baloldali politikusoknak csak a fele gondolkodik úgy, amit ő, akkor kezdhetünk reménykedni. Az az Az évek óta földön fekvő Baloldal, akit durva jobbegyenessel ütött ki a Fidesz a 2010-es “fülkeforradalmi” választáson és amelyikről sokan azt gondolták, végérvényesen a földön marad, most nem csak feltápászkodott, hanem felpattant, letörölte a vért a szája sarkából és így kiáltott: “meccsnek nincs vége. A meccs csak most kezdődik!”

Kunhalmi szavaiból kiérződik, hogy az egész gondolkozása az igazságosság körül forog. Szerinte ugyanis a

“magyarok vagyonát ma egy tucat ember viszi haza ahelyett, hogy milliók kapnának lehetőséget a felemelkedésre.”

Ám a politikus nem áll meg a már sokszor ismételt baloldali paneleknél, ezzel éppen csak hozzáfog a mondanivalójához. Szokatlan modernséggel a tűpontosan nevezi meg a következő évtized leginkább embert próbáló kihívását, a fokozódó robotizációt. Véleménye szerint “szabályozást és törvényeket kell alkotni” és keményen beleszáll a főváros vezetésébe, amelyik “legnagyobb érdeme néhány utca átnevezése”. Később még alaposabban kifejti, hogy mire is gondol pontosan.

“Az automatizáció félmillió munkahelyet veszélyeztet Magyarországon. Ehhez képest a a kormány a gyerekek kezébe csavarkulcsot és kalapácsot ad ahelyett, hogy programozni tanítanák meg őket. Münchenben, az autógyártás fellegvárában láttam, hogy a szakképzésben programozni tanulnak, akik korábban motorok összeszerelését tanulták. A világ itt tart, mi meg megyünk visszafelé. Ilyet nem csinált eddig egyetlen kormány sem Magyarországon.”

Felhívja a figyelmet arra is, hogy a magyaroknak ma “több lehetőség, magasabb fizetés, működő egészségügy, jobb és modernebb iskola kell”.

Kunhalmi már látja az utat

Persze lehet bárkinek bármilyen programja, azonban a Fidesz által kierőszakolt választási rendszerben megkerülhetetlen a kérdés, hogy mégis miként lehet kormányra kerülni és megvalósítani azt. A politikus nem is kerüli a forró kását, hanem nyílegyenesen kijelöli az ellenzéki pártok előtt álló elvégzendő feladatokat. “Ahhoz, hogy változtassunk, el kell érnünk, hogy a 106 egyéni választókerület mindegyikében egy-egy demokratikus jelölt legyen a Jobbikkal és a Fidesszel szemben.” – kezdi, majd igazán bizakodóvá válik.

“A tárgyalások zajlanak, nagyon pozitív hangnemben.”

Politikustól meglepő alázattal azt is elárulja, hogy nem az a lényeg, hogy az MSZP hány választókerületet nyer meg, mert a cél a Fidesz mielőbbi eltakarítása. Csak így lehet “Magyarország újra a magyaroké”. Ebből egyúttal le is vonja a következtetést: “hibázik minden olyan baloldali erő, amely az MSZP meggyengülésére játszik”.

Interjújában arra is kitér, kit látna szívesen miniszterelnöknek.

“Olyan kell, aki le tudja győzni Orbánt. Ez a jelölt lehet civil, politikus, vagy olyan valaki, akiről ma még talán nem is feltételezzük, hogy az élre akar állni.”

Bár elismeri, hogy a miniszterelnök személyénél még nem járnak a tárgyalások, hiszen előbb a 106 egyéni körzetben kell megállapodni. A politikus ezen kívül keményen nekimegy Szél Bernadett LMP-s társelnöknek, akinek a a személyes ambíciói komoly akadályai lehetnek a kormányváltásnak.

Összességében tehát roppant meggyőzős mindaz, amiről Kunhalmi beszél. Pontos, határozott és felkészült. Őszintén reméljük, hogy példáját még sokan követik!

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mária néni

  Sivalkodik a söpredék.

  • Gulyás László

   Megmagyarázná ezt bővebben is Maris néni!

   • Mária néni

    Természetesen. Sőt, a te szellemi színvonaladon teszem: KUSSOLSZ!

    • János Rimóczi

     Érdekes nézet…!

     • Jozsefne Lengyel

      … ennek a Mária néninek – kora ellenére – van egy elítélendő “” STILUSA “”

     • Mária néni

      Ennek fusson neki ismét! Hátha képes lesz értelmes mondatot fogalmazni.

     • Lilyna Myla

      Ruhes kurva balcabitorlo anyad es kussolj riskamaris:))

     • Mária néni

      Nem nézet, hanem bevett gyakorlat. Mindig a fogadó szintjén kell megfogalmazni a választ.

    • Cséplő Éva

     Aztakulturhétszentségit!

     • Mária néni

      Nem tanítottak tisztességesen beszélni?

     • Cséplő Éva

      Mi van???Idézlek- kussolsz??

     • Mária néni

      Ugass tisztességesen, te proli!

   • Balogh László Péter

    Nem Mária és nem néni, lopott kép, hamis adatok. Ilyen a FideSS söpredéke. Ez egy fos troll, aki teleöklendezi a mocskával az oldalt. Egy virtuális transzvesztita csupán.

    • István Frank

     Meglátjuk mennyire van képben a mai számitástechnikában, mivel hamarosan komoly technikai problémái lesznek ennek a vén kriptaszökevénynek

    • velence

     Senkinek nem kell rá reagálni, és egy idő után elunja magát, bárki is ez az idióta!

  • Daróczi László

   Hagyjátok már ezt a vén hülyét,ha mégegyszer ennyi esze lenne,akkor is csak féleszű volna. Nem kell vele foglalkozni,eltelik ez a pár nap ami hátra van neki. Isten nyugosztalja, Ámen!

   • Mária néni

    Nem anyád vagyok, akinek a putrijáa fened a fogad.

  • Line Bearing

   Mária Mária,Te Szűzanya,miért vagy ilyen biztos abban,hogy Te jó vagy?
   Isten majd ítélkezik feletted is!Áldás!

   • Mária néni

    Nem rólam van szó, hanem a liberális söpredékről.

  • Lonewolf O1G

   Ti fogtok sivalkodni jövőre, amikor a Geci és csürhéje megy a levesbe. Majd csak néztek, mint hal a szatyorban.

   • Mária néni

    Mi ünnepelni fogunk. Ismét négy év, ismét 2/3-ad.

 • Károly Bencze

  Mária néni profilja alá az van írva,hogy “Becsületben megőszült,jóravaló nénike vagyok”!Hozzászólása ennek a jóravaló nénikének:Söpredék és kussolsz!Jobb nem is tudni milyen jelzőket mondana ha nem jóravaló nénike lenne!

  • Mária néni

   A hallgatósághoz igazítom a mondandómat, hogy megértsétek.

   • János Schmidt

    Egy jóravaló nénike nem beszél így az embertársaival. Szerintem a nénike elég közönséges.

    • Mária néni

     Akkor kussolj.

 • Lakatos Lászlóné

  ez a márianéni egy ide kinevezett droid…senki ne válaszoljon neki, ez a dolga, hogy ne a cikkre reagáljon bárki is.

 • husqarna

  “magyarok vagyonát ma egy tucat ember viszi haza ahelyett, hogy milliók kapnának lehetőséget a felemelkedésre.”
  Alattatok sem emelkedtek fel milliók Ágnes… A pofátok jár csak, ép úgy ahogy fidesznek… Hiteltelen szar banda vagytok, Viktorékkal együtt, szemét haza és nemzetárulók….Remélem hamarosan eltűntök a történelem süllyesztőjében, a Fidesszel együtt..

 • Balogh László Péter

  Tisztelt olvasótársaim, kommentelők! Az a “Mária néni” NEM Mária, NEM néni, LOPOTT KÉP, HAMIS PROFIL! Egy FideSS-TROLL, egy primitív “virtuális transzvesztita”.
  Szóval egy olyan féreg, aki képtelen felvállalni önmagát, kényszeresen ócsárol másokat, csak hogy kiélje beteg hajlamát, vagy kompenzálja kisebbrendűségi érzését. Olyan, mint a nyelvnyújtogató gazdája, egy pszichiátriai eset. Sajnos az értelmi képességei is több mint hiányosak, az egy szavas, egy “bites kommunikáció” jellemzi. Le kell sz@…ni és magától elsorvad, kihal! Az evolúció mindig teszi a dolgát. Ami hasznos a világunknak az tovább él, ami nem az … Hagyni kell. Még egy kicsit majd “szenved’, aztán kimúlik.

  • velence

   Tejesen egyértelmű!

 • Ibolya Goldner

  Ez borzasztó!!! Már miért kellene tárgyalniuk a miniszter elnök személyéről??? Nem lesz közös lista, legalábbis DK-val nem. Más pártok sem akarnak velük közös listát. Akkor miről is kellene tárgyalni?? Mindenki megcsinálja a saját listáját és kijelöli saját listavezetőjét. Tárgyalni kizárólag a 106 körzet egyéni jelöltjeiről kell! De azt nagyon gyorsan és békésen tető alá kellene végre hozzák!! Nem akarok igazságos programot! Működőképes legyen, állítsa vissza a demokratikus intézményrendszert, az Alkotmányt, a normális közoktatást (tanszabadság), stb. Én egyáltalán nem dobtam hátast Kunhalmi nyilatkozatától.

 • George B. Wagner

  Ha ez az egész netán nem irónia, akkor tragédia. (Ha mégis irónia, akkor sokkal maróbbra kellett volna írni.)