Csúnyán elszólta magát a HírTV-n Pörzse Sándor: véletlenül elmondta, mit tett volna a Jobbik Gyurcsánnyal

Forrás: nol.hu

Pörzse Sándor a Jobbik jeles alakjaként ténykedett. A párt országgyűlési képviselője is volt, emellett pedig a Barikád főszerkesztője. A napokban a Hír TV Szabadfogás című műsorába hívták meg, ahol a heves szónoklat közepette olyasmit mondott, amivel rávilágított a Jobbik igazi, manapság előszeretettel takargatott arcára.

Wanhorn András épp arról értekezett, hogy ha a Jobbik anno EU zászlót is égetett, és azóta annyi dolog történt, akkor még lehet Gyurcsánnyal együttműködő Jobbik is.

Erre Pörzséből előjött a véresszájú jobbikos, és eleresztette az alábbi mondatot:

„Kizárt”, „soha nem lesz ilyen” és „a Jobbik aztán tényleg börtönbe zárta volna a Gyurcsányt.”

Úgy tűnik tehát, hogy Pörzse filozófiája szerint ha a Jobbik hatalomra kerül, átveszi a bíróság szerepét is, és börtönbe zárja, aki nem tetszik neki. Gyurcsány Ferenc ellen ugyanis nem emeltek vádat és el sem ítélték, a szélsőjobboldali párt tehát nem az igazságszolgáltatás eszközeiben és működésében bízik kormányra kerülése esetén, hanem abban, hogy ő maga, a Jobbik zár majd börtönbe politikusokat.

Érdemes talán ezeket is figyelembe venni, mielőtt bárki rájuk szavaz…


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Hegyi Miklós

  Ma kiderült az is, hogy Pörzse Sándor, a Barikád című Jobbik-lap főszerkesztője és képviselőjelöltje 1998-ban még Horn Gyuláék újraválasztásáért kampányolt. Pörzse először: „Én? Soha!” felkiáltással reagált az Index ezt firtató kérdésére, de a képekről tudomást szerezve azt mondta: akkoriban apolitikus volt, de egy rendezvényszervező irodán keresztül gázsiért elvállalt ezt-azt. Így lépett fel a Soproni Sörfesztiválon, a Fidesz 1994-es kampányzáró buliján a BS-ben. És csakis így kerülhetett négy évvel később egy színpadra a Liszt Ferenc téren Bársony Andrással, Terézváros szocialista képviselőjelöltjével.

  • Zoltánné Somogyi

   Gázsiért ezt-azt…..vagy bármit? No, ez aztán a jellem.

  • Zlatan Bako

   Politikai hímrinqyó.

  • para-fa

   Ez hülyeség.
   Ő műsorvezető, ott dolgozik ő is, ahol megfizetik.
   Hol volt még a jobbik 98-ban? Sehol.
   Mi köze ennek a jellemhez?
   Gondolkodjatok már emberek

   • Vinczéné Ili

    Ha az emberek gondolkodnának nagyon gyorsan rájönnének, hogy nem más mint egy hitvány ember. Nagyon az.

 • Alex bércesi

  Gyalázat amit ez a Pörzse mondott,itt mutatta meg a Jobbik álarca mögött vérszomjas gyalázatos söpredék huzodik meg,kezdett tetszeni de ezek után egy voksot sem a jobbikra mert mocskosabb mint a fidesz.Ezért vannak a feketeruhás bocskoros vonulo és verö bandái….

 • Veronika Szabó

  Pörzse egy söpredék ! …….és ilyen szemetet szerepeltetnek. A másik söpredék a Csintalan !

  • Mária néni

   Maga a söpredék, elfelejtette?

   • Veronika Szabó

    Maris ! Te nem tudod, hogy a jobbikosok már nem orbánc barátai?………a narancsos férgeknek a csúti törpe megparancsolta, hogy a jobbikosokat utálni kell .

  • bankár

   Gyurcsányt ki felejtsd a söpredékek közül!
   Gyurcsánynál senki nem tett többet Orbán Viktor 2010-es kétharmadáért!

   • Veronika Szabó

    Idióta gyurcsányozó agymosott birka! …….Soros Gyuri bácsi tette a legtöbbet a csúti suttyó 2/3 -dáért! Soros kivakarta a vályogsorról a cigógyereket, megtanította késsel, villával enni és diplomát is vett neki az Ecserin….és ne felejtsük ki a kurvahajcsár bozgor ex-püspököt a Tőkés Ladislaust , aki most a luvnyájával Brüsszelben dőzsöl ! ……….Tőkés többszáz milliót kapott , hogy a bozgor csürhét mozgósítsa ……egy gyenge pillanatában elárulta, hogy a Fidess 2/3 -os hatalmát az erdélyi csürhének köszönheti !

    • Kovács Annamária

     Osztom a velemenyem,en is így gondolom mert a cigány nem integrálódik csak átöltözik.

     • Klara M. Szabo

      👍👍👍👍

    • bankár

     Te nem tudod mit beszélsz!!!
     2010-ben szavaztak az erdélyiek???
     Csak szerinted volt így, te agysérült. :(((

 • Illés János

  Helyes börtönbe az összes még ha elévült is — Gyurcsány esetében “Az ügyészség szerint elévült Gyurcsány bűncselekménye” — ne évüljön el semmilyen politikusi bűn ami megkárosította az állam háztartási bevételeit .

  • Tamaska

   Akkor nagyon gyorsan kezdjetek el foglalkozni a fidesz bűneivel, amíg még nem évül el!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Illés János

  Az ügyészség szerint elévült Gyurcsány bűncselekménye
  Az indoklás szerint az elévülés, mint büntethetőségi akadály fennállását megalapozzák a megjelölt elkövetési idők (1993-1995, illetve 1996-2002). A közokirat-hamisítás tekintetében a bűncselekmény büntethetőségének elévülése legkésőbb 2005-ben bekövetkezhetett – fejti ki az ügyészség a Gyurcsány Ferenc által jegyzett Nomentana Kft. vonatkozásában.

  • Béla Kovács

   Ne felejtsük, hogy bűncselekményt senki sem állapított meg. Csak azt, hogy az adott bűncselekmény elévülési ideje annyi, amennyi, ha ezen túl van az amit valaki állít, felesleges foglalkozni vele, hisz ha be is bizonyosodna, akkor is elévült volna. A történetben a biztos pont a ha és a volna. 😀

 • para-fa

  na, ki szeretné, ha ov börtönbe menne?
  az szavazzon a jobbikra 🙂 -ezek szerint…..

 • para-fa

  Egyébként amit ezek a politikusok 30 év alatt csináltak ezzel az országgal, minden már valaha kormányzó párt prominenseinek egy kicsit be kellene vonulniuk a börtönbe.
  Az lett volna a dolguk, hogy felzárkóztassák az országot a nyugatiakhoz – ehelyett más érdekeket néztek /persze csak a saját önös érdekeket.
  Ehelyett nem jutottunk hozzájuk közelebb életszínvonalban.

  • para-fa

   Ehelyett = Ezért

 • bankár

  Azért mekkora hülye vagy te Jabronka!
  Gyurcsányt csak azért nem záratta börtönbe Orbán, mert Gyurcsány, Orbán Viktor csodafegyvere. Gyurcsány Ferenc küldetése az, hogy szart csináljon a szociáldemokráciából!
  Erre a célra Gyurcsánynál jobb mocskot nem lehet találni, mert a nép nagyobb része még most is baloldalinak hiszi Gyurcsányt, így Gyurcsány minden gaztettét a baloldal gaztettének tekinti!
  Ezt mikor írod meg öregem? Vagy te is a DK-szektát szolgálod???

 • Daróczi László

  pörzse! Te is a hatalom megszállotja lennél,mint a fidesz! Bizonyos IQ szintet elkell érni ahhoz,hogy aki hatalmon van, él, és nem visszaél vele!

 • Levi GrámpyKet Jr.

  a Wahorn mi a faszt keres a HírTV-ben??? 😀 ez b+, mindennek a teteje…

 • Piller Imréné Piri

  Pörzse a köpönyegforgató!!!!!

 • Józsi

  Hmmm
  Érdekes hozzá szólások vannak
  Most mindenki a Jobbikot támadja egy nyilatkozatért. Csak azt nem értem ha már Gyurcsányt védik sokan támadják a Jobbikot,hogy amikor voltak a választások,akkor Orbán azt “igérte” hogy mindenkit el számoltat akkor valahogy senki se volt fel “lázadva ”
  És igen Gyurcsánynak más miatt is börtönbe kéne rohadni hogy csak egyet emeljek ki a szem kilővések miatt pl.
  Orbánéknak is ahogy “rendbe “rakták az országot
  Mindenki csak sarló kalapácsot és narancsot látt
  Egyik embereket félelmít meg kopaszokal másik lövet beléjük hol van a különbség???
  Miért ne rohadhatna meg mind 2 a sitten az egész csatlósaival együtt,kinek hiányoznak???
  Volt olyan hozzá szólás is hogy Pörzse köpönyeg forgató hmmm. miért is???és a többi??? Fideszből senki se volt benne anno a korai MSZP-be???
  Ha valakin nem narancs vagy sarló kalapács színekben van és ki mondja a véleményét,amibe igaza van azt miért támadja mindenki???
  Én szívből remélem hogy most a Jobbik jut 2/3-dal be és ezzek a tolvajok,emberekbe lövetők bent fognak el rohadni egy 3×3-as cellában.