Ez nem tréfa: Orbán Viktor szerepelni fog egy amerikai sikersorozatban

MTI/EPA/Uwe Anspach

Sok mindent kinéztünk Orbán Viktorból, de azt, hogy filmsztár lesz, aligha. A magyar miniszterelnök szerepelni fog egy amerikai sikersorozatban, méghozzá nem is akármilyen kontextusban.

“Nem ezek az emberek tették csodálatossá az országunkat. Ezek az emberek pusztítják az országunkat”. 

Ez az a bűvös mondat, amely elhangzik a Mr. Robot című “lélektani hackerfilm” főszereplőjének szájából, amikor is az alábbi kép látható a filmben:

usa

A képen Orbán Viktor mellett Trump és May is láthatóak, de elgondolkodtató, hogy miért épp ez a montázs került bele a sorozatba, amely 2016 januárjában elnyerte a legjobb drámai tévésorozatnak járó Golden Globe-díjat.

Mindazonáltal egyet tudunk érteni a címszereplő Elliottal. Ezek az emberek csak pusztítani tudnak…

34 Comments

 1. Orbán Viktor tönkretette a liberális paradicsomot, ahol a libsik kedvükre lophattak. Érthető a sivalkodás.

 2. Saját paradicsomot csinált belőlünk, ahol törvényesen kilopja még a szemünket is. Nézd meg a tied megvan-e?

 3. Ez csak a tételes beszerzésre fog vonatkozni. Ott is csak az azonos vonalakra, azonos célzott terápiákra.
  Miről ugatsz, idióta?

 4. Szerintem a K@ mari csak egy fénykép!!!Valaki a sleppek közül válaszolgat akibe annyi gerinc sincs mint egy hernyóba!!!!!!Egy tisztességbe megöregedett “maminak” ettől több esze van!!!!!!Mond szépen hogy tévedek!!!!

 5. Mi a fenéért szóltok egyáltalán hozzá? Ez egy provokátor, aki jókat röhög a markába! Az biztos, hogy nem “Mária néni”!

 6. Kedveskéim, tessék már észrevenni, hogy egy M – mel kezdődő nevű matuzsálem, már nem képes kellő értelemmel felfogni, miről is beszél. Ködös a látása- narancs ködös- ás egyébként sem az eszéért szerették, – ha volt valaha is aki szerette. Kissé demens, elgurult a gyógyszere. és egyébként is gőze sincs a politikáról , csak unalmában butaságokat írogat

 7. Már megint zsebre dugta a kezét! Ő reprezentálja hazánkat, ÍGY, nem semmi!! Eddig nem tanult meg viselkedni, arra a kis időre meg minek?

 8. Balog Emmire is szemet vetett Hollywood: ő a következő Majmok bolygójában szerepel gyalogcsimpánzként. (Állítólag sminkelni sem kellett.)

 9. NE üljetek fel Mária néninek,aki csak egy ellenzéki hangokat provokáló lefúvató szelep. kár a municiót rá pazarolni!!!Értelmes ellenzék szükséges a fidesz megbuktatásához!!!!

 10. Asszonyom.. nem tűnik fel hogy volt kommunisták vannak kormányon és egypártrendszer van ? Kommunista kormányokkal bartelezünk mint a régi szépidőkben ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.