Felfedték magukat: Juhász Péter közhírré tette, melyik híres színésznővel létesített párkapcsolatot

Forrás: nol.hu

Már is sok pletykát lehetett hallani egy ismert politikus és egy népszerű színésznő  románcáról! Azonban ma végleg megerősítést nyert, amiről eddig csak suttogtunk: a Rogán Antal kétes ügyei miatt rendre felszólaló Együtt-elnök Juhász Péter végre kiállt a nyilvánosság elé és Facebookon átállította a családi állapotát. A politikus immáron hivatalosan is kapcsolatban van, mégpedig nem is akárkivel: a szerencsés választott Hámori Gabriella, az elismert színésznő!

Juhász Péter, Facebook
Juhász Péter, Facebook

Juhász lépése egyébként már csak azért is tekinthető különösnek (és kicsit  megkésettnek), mert néhány pletykalap már hónapokkal  ezelőtt arról  számolt be, hogy Hámori terhes és a politikus gyermekét hordja a szíve alatt. Igaz, akkor erre még semmilyen bizonyíték nem volt.  A politikus mai  “bejelentése” éppen  ennek  tükrében számít  különösen komoly  elköteleződésnek.  Az  Állítsátok meg Terézanyut! és a Kaméleon című romantikus vígjátékok sztár-színésznője, Hámori Gabriella egyelőre nem nyilatkozott.

Nagyon érdekes, hogy mostanában egy a Facebook-státusz megváltoztatása legalább akkora horderejű  bejelentésnek számít,  mint akkoriban odaállni a család elé, és bemutatni a  jövendőbelit. Furcsa világot élünk, annyit szent.

Ami viszont minden kétségen felül áll, hogy a szerelmeseknek sok boldogságot, Hámori Gabinak és a babának pedig jó egészséget kívánunk!

13 Comments

  1. MOCSKOS ROHADT KÚRVA AZ A NŐ , HA EGYEDÜLI PALI LENNE A VILÁGON AZ A GÜLÜSZEMŰ , UNDORÍTÓ ROGÁN , AKKOR SE ENGEDNÉM MAGAMHOZ AZT SÖPREDÉKET , OLYAN MOCSKOS FEJE VAN, HOGY MÁR ÁLLATNAK NÉZ KI !!!!! UNDORÍTÓAK MINDKETTEN !!!!!!! ROHADJATOK MEG SÖPREDÉKEK !

Leave a Reply

Your email address will not be published.