Betörték Vágó István képét: alakul a forró ősz?

MTI

Ahhoz már eddig is hozzászokhattunk, hogy a választások  felé közeledve fokozódik a hangulat az országban. A politikusok egyre feszültebb arccal állnak a kamerák elé, a  választók napról napra türelmetlenebbek. Az utcákat ellepik az óriásplakátok, kitelepülőpultok,  a híradóban pedig mást sem hallunk, csak politikai csörtét. Sajnos azonban nagyon úgy fest, hogy az idei választás már nem csak szavakban lesz durva: Vágó István Facebook posztjában már erőszakról tudósít és bizony őt személyében is atrocitás érte!

Tegnap betörték a DK Márvány utcai irodájának vitrinjét.

Miután barátaim ezt a tényt bejelentették a rendőrségen, 15-20 percen belül kiérkezett a járőr, majd két nyomozó, akik – igen korrektül – kiemelt ügyként kezelték az esetet. Ők is konstatálták, hogy az üveget éppen ott törték be, ahol a “GYŰLÖLET STOP!” felhívás látható (no meg a DK elnöksége, köztük kinagyítva a párt helyi önkormányzati képviselőjének az arcképe – azaz az enyém)… 
Tanulságos lehet, hogy miután állami hivatali kommandók távolítják el a hatalomnak nem tetsző plakátokat, egyes állampolgárok máris azt gondolják, hogy ők személyesen is támadhatják azokat, akik nem ugyanazt gondolják a mai hazai viszonyokról mint ők.
Alakul a forró ősz?

Vágó István Facebook oldala
Vágó István Facebook oldala

Írja a kvízmester. Tényleg odáig süllyedt a jobboldal, hogy közkedvelt médiaszereplők képét is beveri csak azért, mert más véleményen van bizonyos dolgokról? Tényleg ott tartunk már, hogy az ellentéteinket nem tudjuk párbeszéddel megoldani? Létezik, hogy a másikban már kizárólag az ellenséget látjuk, nem a jóbarátot, rokont, munkatársat vagy sörcimborát? A  válasz -attól tartok – igen. Ide juttatott minket Orbán Viktor napi acsarkodása és folyamatos  hergelése. 2002 óta mérgezi ez az ember hazánkat, márpedig a kútmérgezésnek mindig beérik a  gyümölcse! Ezt látjuk most is. Még szerencse, hogy személyi sérülés nem történt!

Egy dolog nagyon fontos: ilyen időkben muszáj odafigyelnünk egymásra,  vigyáznunk a másikra. Készülnünk kell, mert a romlott jobboldal mindent megtesz majd azért, hogy hatalomban maradjon és  megpróbál majd közénk éket verni,  akár ilyen  manipulálással, akár erőszakkal. Ne engedjük!

65 Comments

 1. Te csak egy név vagy! Egy hülye idióta fityesz segg maradvány! Olyan hgülye buzik vagytok még azt sem tudjátok 1+1 menni!Neketekmég azt is megmondják. Arcnélüli senki bértollnokok!

 2. Idióta orbánc-nyalonc vadbarom! Meddig pénzeli a fajtádat közpénzből az abortuszmar@dék rogántóni propaganda minisztériuma és a vén komcsi gazemberekből álló CÖF ?

 3. A csúti vályogsori suttyó, akit a jobboldali “értelmiség ” választott vezérnek? ……. ő a viktor !

 4. Miert a fidesz tud??? A Te szemedet nem csipi a penzmilliardok eltuntetese?? A fidesz osszess le es felmeno aga milkiardos lett es a szoszoros ertelembe elteszik labalol akik utjukban van!! Hat koszonom ebbol nem kerek es teljesen mindegy, hogy hogyan hivjuk oket!! Ha a baloldal csinalna ezt akkir abbol nem kernek!!! Kommunizmusrol beszeltek ??!! Hatha a fidesz marad meg is kapjatok!! Vagy esetleg nektek ez a demokracia ami jelen pillanatban van az orszagban??? Hat ebbol a demokraciabol sem akarok ahol mindig az tortenik amit Orban akar!!

 5. Te vadparaszt mit trollkodsz, menj már a mamádhoz,hogy tanítson meg helyesen írni te bunkó,amúgy mennyit kapsz a trollkodásért ez a hirdetett otthoni munka?

 6. Orbán Viktor: gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
  Harrach Péter: MSZMP-tag
  Stumpf István: A Hazafias Népfront elnöke MSZMP tag
  Turi-Kovács Béla: MSZMP-tag
  Pintér Sándor: MSZMP titkár
  Martonyi János:MSZMP-tag
  Járai Zsigmond: MSZMP-tag
  Varga Mihály Kisz -titkár
  Matolcsy György: MSZMP-tag
  Boros Imre: MSZMP-titkár
  Mikola István: Hazafias Népfront alelnöke
  Fónagy János : MSZMP-tag
  Deutsch Tamás: Kisz-titkár
  Kövér László :Kisz-titkár az MSZMP Társadalompolitikai intézetének munkatársa
  Kerényi Imre: MSZMP -titkár
  Hoffmann Rózsa: MSZMP-tag
  Pozsgay Imre:MSZMP KB-PB tagja
  Szűrös Mátyás MSZMP KB-titkár

 7. Annyit járt ő is mint a volt álamfőnk.Semmit mert nem ért rá a sportól le doktorálni megcsinálták helyette

 8. 2006-ban is törtek,zúztak a fideszesek,és utólag Orbánék felmentették őket,a rendőröket pedig elítélték.Ez szégyen. Hová lett az igazság?

 9. Hoppá. Eltetszett olvasni? Megtetszett érteni? Az Ön haszna, ha balra szavaz. A férgek helye nem itt van.

 10. Nem csak felmentették, megjutalmazták a garázdákat. Ezek lesznek az őszi zavargások később jutalmazott provokátorai.

 11. A kommunista, III/II-es kurva anyád, azt!!!!!! HOL MARAD A FIDESZED, TE BESÚGÓ, CÖG-ÖS PATKÁNY? Nem áll másból a szaros pártod , mint kommunistából!!!!!!

  A jobbiknak van a legnagyobb fiatal szavazóbázisa, te pártpatkány, hát mi lesz veletek?

 12. Nem bízunk egyetlen pártban sem. Hierarchikus szervezetekre nem lehet demokratikus ügyeket bízni… Paradox…

 13. Azt mondta az ATV Annak idején hogy a Gyurcsány emeli a gáz árát. Azután a Viktor három évig emelte! Az első rezsicsökkentés után a gáz ára visszament arra a szintre ahonnét átvették a “Gyurcsánytól” Azt mondta a Viktor hogy a szuperbruttó kiszúrás a melóssal. 2
  évig megtartotta 3 évben kivezette felét 4 évben kivezette a másik felét és ezután elvette az adójóváírást!!! Akkor!! Növelte a TB járulékot növelte a nyugdíj járulékot csökkentette a betegállományra járó bért . Megalkotta Európa legszigorúbb sztrájk törvényét! A nagyarányú adócsökkentés nevében bevezetett 40 adót EKR stb. A béremelés címén kapott 7,3 óra munkaidő keretet felemelte juttatás nélkül 8 órára. ( ugyanazért a bérért egy hónappal többet megyek ) egy évben dolgozni 27% -os lett az áfa! …. Na mondom ez az ATV tényleg hazudik , hát kikapcsoltam. Szétnézte és amit ott mondtak igaz volt. Nab@zmeg most mit csináljak???

 14. Az állam által lenyúlt és kontrollált TV-kből meg a fekália ömlik. Azt viszont gond nélkül benyalod, benyeled. Ugye? Annak jobb az íze?

 15. Itt vagy retek?
  Remélem, egyszer látlak majd kalimpálni az Andrássy úton, miközben sivalkodsz az életedért!
  A fajtád zavargott 2006-ban is. Provokátor, bértollnok, bérgeci … Pont, mint a gazdád!

 16. elég ótvaros a cikk címe, ahhoz képest, hogy csak egy vitrint törtek be….és ezt egy kicsit túllihegik dk-éknál…

 17. Kedves Pista bácsi! A csecsemő kori képét tetszett kitenni a kirakatba? Mert csak akkor igaz, hogy a betörés a maga képe ellen irányult, netán azt érte! ( no komment, lásd a kiposztolt fotókat!)

 18. Át tudsz menni egyedül is az utca másik oldalára, vagy úgy kísérnek? Mert nálad komoly mentális problémák vannak!

 19. Akinek nincs, az mit tesz? Te mint a probléma által érintett, neked mit mosnak?
  FideSS tolvajainál például kéz kezet mos.

 20. Ezt a szöveget a kényszer gyógykezelésed előtt mondta az anyukád?

  Egyébként elmentem magamtól, már 5 éve, baromarcú! Mert ilyen szar emberek osszák az észt Magyarországon, mint te is vagy. Megvehető, puhatestű férgek hordják szét, teszik tönkre az országot. Ehhez adod a neved, az egyszavas primitív firkálmányaidat! Agymosott barom vagy, a hordáddal egyetemben. Olyan, aki erre még büszke is …

 21. Végre egy jó hír. Örülök, hogy eltakarodtál, féreg. Mosogass a pakiknaknak!
  Innentől kezdve ne ugass a mi dolgunkba.

 22. Tudod travika, nem mosogatok. Az neked és a hasonló csicskáknak való.
  Aztán a másik, te primitív FideSSnyik: A “pakik” az általad vélt és a kormány által sulykolt gyűlölettel szemben ugyan olyan emberek, mint minden más normális nép. Elfogadó, segítőkész, korrekt, az üzleti életben szótartó, megbízható. Ha a megfelelő körökben mozognál, te is tapasztalhatnál hasonlót!
  A hazám, bár az ilyen férgek miatt mint te, az én számomra jelenleg élhetetlen, nem mondtam le arról, hogy alkalmas időben hazatérek. Mert a haza és a becsület nem eladó, de te ezt úgy sem érted a te szinteden!
  A “ti dolgotok”: demoralizálni az embereket, egymás ellen fordítani, dezinformációkat az aktuális pártpropaganda szerint sulykolni a kevésbé iskolázottak számára. Nem vagy annyira buta, mint amennyire aljas, tudod mit teszel! Ez a szomorú és tragikus, hogy ilyen embereknek mint te, ma Magyarországon létjogosultságuk van! Ezért vagy te az én szememben egy mocskos féreg, egy megalkuvó, gerinc nélküli hazaáruló szar!
  Szóval mi más térben mozgunk, te soha nem fogsz megérteni engem, én pedig soha nem fogom elfogadni azt az értékrendet, amihez bár kommentelsz, de sem a valódi neved, sem a valódi arcod nem mered adni, felvállalni. Bekiabálsz, aztán elbújsz. Ja, meg jelentesz, feljelentesz … Ez, ezek vagytok. A magyar nemzet söpredéke!

 23. Szóval ráhibáztam. Egy büdös paki csicskája vagy, azt kell szopkodnod az alamizsnáért. Jó, hogy eltakarodtál innen, csicska.

 24. Mint írtam, nem! De te egy gusztustalan rasszista, fasiszta féreg vagy. Vagyis a szememben te nem vagy ember. Én soha nem adtam el magam sem pénzért, sem más előnyért. A jellem fogalmát sem ismered! Na, EZ a különbség közöttünk! A reakciódból viszont az internet olvasói számára is világossá vállt, hogy mi az ember és a hozzád hasonlók közötti különbség! Ezt dolgozd fel! Az ilyenek miatt, amíg TI vagytok, élhetetlen számomra a hazám! Benneteket kellene eltaposni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.