„Vigyen el titeket az ördög, kedves KDNP!” – amit olvasói levélben kaptunk, még minket is meglepett

Fekete nap a parlamentben

Az Orbán-kormány őrjöngéséhez azt hinnénk, hogy már hozzászoktunk, de úgy tűnik, mindig képesek újabb mélységekbe süllyedni. Ma a parlamentben  egy bizonyos  Aradszki András, aki nem csak  parlamenti képviselő, hanem egyenesen államtitkár, akkora sötétségről tett bizonyságot,  hogy az még a  Fidesz-KDNP padsoraiban is meghökkenést kelthetett. Ez az „úriember” ugyanis nem átallotta azt mondani, hogy  a kormány-propagandából hetek óta ömlő „Soros-terv” mögött valójában maga a sátán áll, aki ellen „keresztény kötelességünk” küzdeni. Ez a felszólalás aztán elég sok ember idegeit borzolhatta fel, felrobbant a Facebook és mindenki le van döbbenve: hát itt tartunk?

Azon nem csodálkoztunk, hogy egy ilyen botrány után olvasói levél  érkezik a szerkesztőségünkbe. Amit azonban K. Imréné küldött el nekünk, azt érdemesnek gondoltuk változtatás nélkül közölni, mert elég sok ember véleményét fejezheti ki a maga… szókimondó stílusában. (A trágár szavak élét csillagozással igyekeztünk tompítani.)

Kedves Ellenszél!  Kedves Jabronka úr!

Ne  haragudjon,  hogy írok Önnek! Biztos  ezer meg egy ehhez hasonló levelet kap minden nap, de amit ma olvastam, attól annyira felment bennem a pumpa, hogy MUSZÁJ volt írnom valakinek! Hát mi történik ebben az országban?!!! Hogy lehetséges az, hogy a magyar parlamentben sátánról, ördögről meg rózsafüzérekről beszélünk? Az hagyján, hogy mást sem látunk hónapok óta a köztereinken és kedves  utcáinkon, mint az Orbánék gyűlölködését, amivel hülyítik a népet! De most még a középkort is visszacsinálnák? Mi jön még? Inkvizíció? Lefejezés? Vagy talán az első éjszaka joga???!! Ismerve egy-két fideszes pártfunkcionáriust, még ezen sem lepődnék meg!

De tudja, mi dühít fel igazán? Ez a KDNP nevű nem létező oldalkocsi párt! Mit párt? Ez egy pártocska! Egy pártkezdemény-csírácska! Hát  volt olyan, hogy ezek hozzányúltak valamihez és aztán nem tették teljesen tönkre? Balog miniszter, Semjén és a többiek!  Mind-mind ájtatoskodó, sz*rháziak, akik a kamera előtt erkölcsösködnek és úgy tesznek, mintha jobbak lennének nálunk! Dehát hogy merik ezt? Ezek utolsó s*ggnyalók, alávaló  g*nnyládák , akik csak arra jók, hogy hülyeségeket beszéljenek! EGYSZERŰEN NEM LENNE SZABAD ILYEN EMBEREKET A POLITIKA KÖZELÉBE ENGEDNI!

Sátánnal ijesztgetnek a  21. században? Hahó kretének, hallottatok már a Holdutazásról? A számítógépről? A Wikipédiáról? Vagy egyáltalán olvastatok az életben egyetlen könyvet és volt akár csak egyetlen önálló gondolatotokvalamiről? Mivel véleményem szerint nem, így csak  azt tudom mondani: vigyen el  titeket az ördög, kedves  KDNP! És  ne szennyezzétek itt nekünk tovább a  levegőt!

Kedves Jabronka úr, elnézést az indulatért, de ezt már ép ésszel alig  lehet kibírni! És higgye el, sokan vagyunk még így ezzel!

Mély tisztelettel:

K. Imréné

Eddig a levél. A stílussal talán itt-ott vitába szállhatunk, de a felháborodással nagyon együtt lehet érezni. És egyébként is: vigyen el az ördög, kedves KDNP!

loading...