“Vigyen el titeket az ördög, kedves KDNP!” – amit olvasói levélben kaptunk, még minket is meglepett

Fekete nap a parlamentben

Az Orbán-kormány őrjöngéséhez azt hinnénk, hogy már hozzászoktunk, de úgy tűnik, mindig képesek újabb mélységekbe süllyedni. Ma a parlamentben  egy bizonyos  Aradszki András, aki nem csak  parlamenti képviselő, hanem egyenesen államtitkár, akkora sötétségről tett bizonyságot,  hogy az még a  Fidesz-KDNP padsoraiban is meghökkenést kelthetett. Ez az “úriember” ugyanis nem átallotta azt mondani, hogy  a kormány-propagandából hetek óta ömlő “Soros-terv” mögött valójában maga a sátán áll, aki ellen “keresztény kötelességünk” küzdeni. Ez a felszólalás aztán elég sok ember idegeit borzolhatta fel, felrobbant a Facebook és mindenki le van döbbenve: hát itt tartunk?

Azon nem csodálkoztunk, hogy egy ilyen botrány után olvasói levél  érkezik a szerkesztőségünkbe. Amit azonban K. Imréné küldött el nekünk, azt érdemesnek gondoltuk változtatás nélkül közölni, mert elég sok ember véleményét fejezheti ki a maga… szókimondó stílusában. (A trágár szavak élét csillagozással igyekeztünk tompítani.)

Kedves Ellenszél!  Kedves Jabronka úr!

Ne  haragudjon,  hogy írok Önnek! Biztos  ezer meg egy ehhez hasonló levelet kap minden nap, de amit ma olvastam, attól annyira felment bennem a pumpa, hogy MUSZÁJ volt írnom valakinek! Hát mi történik ebben az országban?!!! Hogy lehetséges az, hogy a magyar parlamentben sátánról, ördögről meg rózsafüzérekről beszélünk? Az hagyján, hogy mást sem látunk hónapok óta a köztereinken és kedves  utcáinkon, mint az Orbánék gyűlölködését, amivel hülyítik a népet! De most még a középkort is visszacsinálnák? Mi jön még? Inkvizíció? Lefejezés? Vagy talán az első éjszaka joga???!! Ismerve egy-két fideszes pártfunkcionáriust, még ezen sem lepődnék meg!

De tudja, mi dühít fel igazán? Ez a KDNP nevű nem létező oldalkocsi párt! Mit párt? Ez egy pártocska! Egy pártkezdemény-csírácska! Hát  volt olyan, hogy ezek hozzányúltak valamihez és aztán nem tették teljesen tönkre? Balog miniszter, Semjén és a többiek!  Mind-mind ájtatoskodó, sz*rháziak, akik a kamera előtt erkölcsösködnek és úgy tesznek, mintha jobbak lennének nálunk! Dehát hogy merik ezt? Ezek utolsó s*ggnyalók, alávaló  g*nnyládák , akik csak arra jók, hogy hülyeségeket beszéljenek! EGYSZERŰEN NEM LENNE SZABAD ILYEN EMBEREKET A POLITIKA KÖZELÉBE ENGEDNI!

Sátánnal ijesztgetnek a  21. században? Hahó kretének, hallottatok már a Holdutazásról? A számítógépről? A Wikipédiáról? Vagy egyáltalán olvastatok az életben egyetlen könyvet és volt akár csak egyetlen önálló gondolatotokvalamiről? Mivel véleményem szerint nem, így csak  azt tudom mondani: vigyen el  titeket az ördög, kedves  KDNP! És  ne szennyezzétek itt nekünk tovább a  levegőt!

Kedves Jabronka úr, elnézést az indulatért, de ezt már ép ésszel alig  lehet kibírni! És higgye el, sokan vagyunk még így ezzel!

Mély tisztelettel:

K. Imréné

Eddig a levél. A stílussal talán itt-ott vitába szállhatunk, de a felháborodással nagyon együtt lehet érezni. És egyébként is: vigyen el az ördög, kedves KDNP!

33 Comments

 1. Kedves K.Imréné, én is egy vagyok a sokból. Úgy gondolom, kezd már önmaga paródiájába fordulni ez a ” keresztényi” riogatás, nincs már annyi bigott ember, aki komolyan veszi, bár ezekre számít pártunk és kormányunk. Sajnos, Aradszki úr nem egyeztetett Matolcsyval, akinek – mint jó kereszténynek – , a föld minden lakója rokona (ő maga mondta), így aztán a célközönség kapkodhatja a fejét, hogy kinek higgyen.

 2. Kedves Bánvölgyi Alexander!
  Ezúton kérem a legmélyebb tisztelettel, hogy az ilyen provokátorok hozzászólásait ne kommentálja. Álnéven, pénzért hergelik a népet. Minél több választ csikar ki, annál többet kap. Tegyünk róla, hogy éhen haljon!
  Előre is köszönöm együttműködését!

 3. Megjöttél csibém! Nahát összejött egy összetett mondat!? A”pofád be fogod” és a “kuss” libsi” helyett? Hatalmas fejlődés! Csak így tovább! Már okosodsz!

 4. Ha úri kedvem úgy tartja elszórakoztatok vele, mert nem idegesít, hanem szánom a fajtáját! Mivel annál butább, hogy érvei lennének! Ha meg van is véleménye, az soha nem saját kútfőből fakad, hanem a szájába adják!

 5. Megfigyelte már, hogy Maris nenő első böffentése összetett mondat? Aztán jönnek az egyszavas felszólító mondatok. Kábé olyan szánalmas, mint a csuti hímivarsejt.

 6. Nem kívánok beleszólni, csupán jelezni szerettem volna, hogy egyeseket (köztük engem is, amíg le nem tiltottam) zavar, hogy ilyen paraziták itt nyüzsögnek. Itt jegyzem meg, hogy az ilyen gerincteleneket is a mi pénzünkből tartják el…

 7. Nektek onnan van pénzetek, hogy annyit loptatok az SZDSZ alatt, amennyit bírtatok. De vége a lopásnak, csalásnak, már mi vagyunk hatalmon és vigyázunk a közpénzre.

 8. A hit olyan nektek, mint a vörös posztó a bikának. Sivalkodjatok libsik, keresztény kormányunk van és az is marad!

 9. Érdemes elgondolkodni azon, hogy miközben az önkormányzatok kezéből kivették az iskolákat (ahol még volna esély a világnézetileg semleges nevelésre!), ma már az 5800 iskolából, több mint ezret az egyház működtet. (Állami pénzből.) És óriási tempóban megy a “kiszervezés”! A kollaboráns ellenzék meg csak a műsort csinálja…Jól fizető állás az ellenzéki is!

 10. te vagy egy hülye vén szatyor ha meg nem a te pofád van ki rakva, akkor meg egy szemét,bunkó, vagy!!!!!!

 11. Nagyon helyes, hogy szűkülnek a liberális hazaárulók esélyei, hogy “világnézetileg semleges” iskolákban tovább zülesszék a fiatalságot.

 12. Egyet tanuljon meg marisnéni,vagy akárki is maga:a hit sohasem volt vörös posztó senkinek,a vörös posztó az,amit a hittel ez az aljas fidesz-kdnp csinál!Az én gyerekkoromban is volt hit,nem is akármilyen,csak akkor nem telepedtek rá aljas,képmutató megélhetési politikusok,meg divatmajom újgazdagok,mint ma,és nem tolták mások képébe erőszakkal,mint ma.Kádár idején csak az járt templomba,aki valóban hívő volt,és senki nem zavarta őket.A rendszerváltás után felkapott divat lett a vallás,és összefonódott a politikával,meg az állammal.Ebből erednek azok a visszásságok,melyek “vörös posztók”,a szabadon,polgári módon gondolkodó ember számára.A világnézetileg semleges iskolák pedig nem züllesztenek le senkit,lezülleni annak a gyereke szokott,aki beszari bigott,és állandóan a züllés ellen prédikál,meg az a gyerek,aki magára van hagyva,és nincs aki törődjön vele.Ha valami valóban hozzájárul a züllesztéshez,az a mai gyerekek túlzott szabadsága,igen ám!Csakhogy:a gyerekjogokat be kell tartania az egyházi iskola tanárának is!Ott se lehet megverni,büntetni,bezárni a gyereket,mint régen!Hát akkor meg mi értelme van?!Semmi értelme,csak az,hogy Pénzt akarnak a papok,meg a velük egy követ fújó,tetü politikusok!És mindennek a tetejébe:ez az elmebeteg sátánozás még akkor is sok volna nekem,ha vallásos volnék!DE csak sátánozzanak tovább,maga meg az elvtársai,ha azon vannak,hogy hülyéket,kreténeket csináljanak a vallásos emberekből,és még az is megutálja a vallást,meg az egyházat,aki eddig azt se tudta,mi az,akkor afelé a legjobb úton vannak.Nekem megvan a magam hite,de azon ugyan senki nem fog meggazdagodni!

 13. Hihetetlen ami ebben az Országban zajlik,ami a Parlamentben,az meg egyenesen vérlázító!,a Miniszterelnök egyre többször ragadtatja el magát,értelmes válasz helyett,handabandázik,alázza az ellenzéki képviselőket,olyan kijelentésekkel ragadtatja magát,ami nem méltó egy felelős Államférfihoz,de ezek a vagdalkozások,őt minősítik!

 14. Milyen keresztény ez áll kereszténység,amikor a Vezéred beszólt annak idején hogy csuhások térdre,az mi volt! a keresztények nem így viselkednek,nem gyűlölködnek,nem uszítják az Embereket,nem keltenek félelmet,nézzél utánna te vén idióta,hogy a Fidesz pártban van a legtöbb volt,MSZMP-és KISZ-tag! Sivalkodj! jól át mosták a hangyányi agyadat! amit a Fidesz művel,az oktatással,lebutított,irányítható,buta Embereket akar kikerülni az iskolapadokból!

 15. Aki azt mondja magáról, hogy becsületben megőszült nénike, szerintem nem beszél ilyen csúnyán! Te nem az vagy akinek mutatod magad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.