Lendvai Ildikó kiállt a Szabadkőművesség mellett: Semjén Zsolt már megint megszégyenült

A különös titkok társasága

A Szabadkőművességről sok dolog kering az internet sötétebb bugyraiban. Az évszázados szervezetet ugyanis körbelengi a titokzatosság: szimbólumok, különös rítusok, beavatási ceremóniák és mindenféle kézjelek… már-már természetesnek tűnik, hogy egy kívülálló számára különösnek hatnak az efféle dolgok. De vajon tényleg egy világméretű összeesküvést szőnek a kőművesek?

Akármennyire is szeretjük a misztikumot és szeretnénk úgy képzelni, hogy minden rosszért, ami megesik velünk az életünkben, valaki más a hibás, a valóság sokkal inkább úgy fest, hogy a Szabadkőművesség nem több, mint aminek látszik: világért tenni akaró emberek egy szűk csoportja, akik őszinte meggyőződésből tesznek azért, hogy a világon megerősödjenek a Szabadság, Egyenlőség és Testvériség magasztos eszméi. A rítusaik és szimbólumaik persze furák, de istenem, melyik ceremónia nem tűnik annak az avatatlan szemében?

Hogy magunk is meggyőződhessünk a kőművesek jószándékáról, elég ha vetünk egy gyors pillantást arra, milyen embereket is fogadtak a soraik közé az elmúlt évszázadokban: Goethe, Lessing, Tolsztoj, Kipling vagy Sir Arthur Conan Doyle mind híres írók és költők voltak, akik sokat tettek a művészetek felvirágoztatásáért. George Washingont, az USA egyik alapító atyját sem kell sokaknak bemutatnunk, márpedig köztudott, hogy ő is a Szabadkőművesek sorát erősítette.

Lendvai keményen megszégyenítette Semjént

Semjén Zsolt, aki ma Magyarország miniszterelnök-helyettese (!) szombaton ugyanis teljes magabiztossággal jelentette ki, hogy a migrációs válság mögött a szabadkőművesség baljós machinációja rejlik, melynek “sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog”, mely “szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat”. Ha nagyon akarnánk, egy laza kis doktori disszertációt (Na nem a Schmitt Pál félét!) is összerittyenthetnénk, hány helyen téved, ferdít, csúsztat és hazudik a kormányfő nagytekintélyű (haha) helyettese, érdemes lehet elolvasnunk Lendvai Ildikó legújabb Facebook posztját, amiben a tőle megszokhatott élességgel csap szét a hazugságok között és vág rendet a rosszindulat mezején:

“Semjén Zsolt szeme elől a legmélyebb összefüggések sem maradnak rejtve. Vasárnap reggel a Kossuth Rádióból megtudtuk tőle, hogy “a migrációs válság kiindulópontja a szabadkőművesség”. Megvan tehát az új ellenség. Mivel egy nemzeti kormány tagjáról nem képzelhetem, hogy történelmünk olyan szabadkőműves nagyjait akarta besározni, mint Kazinczy, Kossuth, Ady vagy Kosztolányi (kiemelés a szerk.), feltételezem, maga a szó taszítja. Valamiért úgy érzem, nem a “kőműves”-sel van baja.”

A kormány a szabadság ellensége

Nagyon úgy fest tehát, hogy már megint a régi nótát halljuk. A feudális alapokon működő orbáni maffiaállamban, ahol egymás piszkos kezét mossák az enyveskezű fideszesek, nem bírják elviselni, ha valaki nem áll be a sorba, nem hajt fejet előttük vagy éppen nem lehet egy kis közbeszerzéssel elhallgattatni. Ilyenkor mindig számíthatunk a szokásos ricsajozásra, huhogásra és ijesztgetésre. Most éppen a szabadkőművesek vannak soron, de ne legyenek kétségeink, holnap-holnapután sorra jönnek majd az újabb és újabb emberek és csoportok.

A mi nagy szerencsénk, hogy van egy Lendvai Ildikónk. Talán a tisztelt kormánytagoknak is érdemes volna végre figyelniük rá!

19 Comments

  1. Szerintem a fityisz ezzel mellényúlt,mert szerintem az ország lakosságának nagy százaléka azt sem tudja mi fán terem a szabadkőműves eszme

  2. A szabad kőművesek azok az építőipari szakmunkások, akik leléptek Orbániából és Nyugat-Európában háromszoros bérért dolgoznak, mint hazai társaik.

  3. a vilagot sarcolo folyamatosan haboruzó usat megszallo pénzet ellopo eladosito világhordat dicsöiteni benyalintva azt hiszem orbanékat mértéken felül erösiti.ezek tudják mit miert dobnak be.a vilag minden orszagaban a megszállokat a hamisan jatszokat a köznép gyülöli.30 évig legyözhetetlenek iyen mindenre raharapo vadbarmok magamutogato kibukott picsak miatt is.meg amugy se felejt a nép.hogy most szinten lopnak futoszalagon az csak azt bizonyitja hogy kéz kezet mos.kulonben nem mernék .

  4. MINDENKI TUDJA MÉG A RÉGI IDÖKBÖL FOLYAMATOSAN APÁROL GYERMEKRE SZÁLLVA.TÖBB EZER ÉVES HORDA AKIKNEK MUKÖDESE AZ AKKORI LEGNAGYOBBAK A MAGYAROK ELLEN IRANYULT.MINDEN MAGYAR TUDJA,ZSIDO IS CSAK ELLENDRUKKER MERT A FAJTAJA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.