Vágó István totál hülyét csinált Semjénből: “És mindezt a zsidó Soros kottájából”

MTI

Navrasics és a Fidesz között napok óta izzik a levegő, Semjén Zsolt keményen be is szólt EU biztosnak.

A miniszterelnök-helyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját.

Az a helyzet, hogy Soros György kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van.

– fogalmazott Semjén, hangsúlyozva azt is, hogy a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális. Ennek értelmében arra kérte Navracsicsot, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között. Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása csupán egy újságírói félremagyarázás következménye.

index.hu

Semjén ámokfutást, kitért arra, hogy a baloldali liberális pártok nem képesek legyőzni a nemzeti erőket, így csak a sehova sem kötődő bevándorló iszlám tömegekre számíthatnak, majd azt is kifejtette, hogy a magyar kultúra

az iszlámmal szemben definiálja önmagát mint a keresztény Európa védőpajzsa.

Vágó István Zseniális bejegyzéssel csinált totál hülyét Semjénből.

60 Comments

 1. “Az a helyzet, hogy Soros György kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van.” – így látja a világot aki Bonsai Duce seggéből kitekintve nézi.

 2. Mari néni ! Szóljon már valaki okosnak , hogy fordítsa le kegyednek mit is írt Vágó ! Mert így , agyatlanul soha nem fogja megemészteni !

 3. Pallérozott elméje eszt a választ szülte ? Csak gratulálni tudok ! Csak így tovább Mária néni ! Nagy szükség van az Önhöz hasonló zsenikre !

 4. Mari néni! Magának pofázik ez az álkeresztény senkiházi (másképpen. Semlyén), meg a magához hasonló agyatlan , mínuszos IQ-jú – vén trotyliknak. Kizárólag maguk nyalják ki neki szárazra, normális ember nem vesz be ilyesmit.

 5. Ha már tegeződünk ! Miért nem viselkedsz a korodnak megfelelően ? Tudod , ahogy a többi múmia . Bár a gazdádnak a fajtádból áll a derékhada ! Azért Te nyugodtan balzsmosztasd be magad ! Nem is lesz nagy a költség , mivel agyad nincs így az egyszerűbb a művelet olcsóbb ! Amennyiben mégis tovább szeretnéd rontani a levegőt, ne add fel ! Gondolj arra hogy az amőbák is milliónyi éve élnek agy nélkül ! Neked is van remény !

 6. Kérem a linket, szeretném látni azt az ön által már bizonyára áttanulmányozott tervet és annak nyomát, hogy az az Európai Unióban mikor, ki által, milyen következményeket okozott. Szórakozol, Spongyabob? Mert ha szivatsz, feldugom a valagadba az összes plakátot, nem két fillérünkbe került.

 7. Ez qrvajó 😀 Nem is mocsári troll, hanem vérengző szuperbaktérium vagy. De ezt csak egyszer lehet eljátszani, a gazdatest magával ragad a sírba. Meg hát végtelenül unalmas leszel és átugornak.

 8. Hölgyem ! Bár láthatóan Önnek az is nehézséget okoz , hogy eldöntse tegez – e valakit vagy magáz valakit , zsenialitása felsejlik mikor egy fénykép alapján jellem rajzot tud készíteni !Ennek ellenére fogadjon el tőlem egy tanácsot ! Kérje meg valamelyik ápolóját , diktáljon le Önnek egy értelmes mondatot ! Már csak a diskurzus szintjének fenntartása érdekében is ! Addig majd rajongva nézegetem értelmet sugárzó fotóját !

 9. Bár Ön és az Önhöz hasonló demenciában szenvedő egyedeknek gondot okoz az összetett mondat értelmezése , szóljon egy másik ápolójának , hogy diktáljon le valami értelmes mondatot ! Kétségtelen , hogy a szófordulatokban bővelkedő írásai ( kussolsz , libsi vagy , kussolsz alkoholista !) magas szellemi képességekre utal , vegye fontolóra javaslatomat !

 10. Hölgyem ! Ön aki itt toporog a Kazinczy-díj előtt , ne is figyeljen azokra az oktalan emberekre akik Önt Vén hülye ribanc , meg agyatlan múmia és még számtalan hasonló kifejezéssel illetik ! Ön csak haladjon a jól bevált magas szintű úton ahogy eddig is ! Az ön által képviselt táborban ez elvárás !

 11. Ez az úgynevezett “Mária néni ” egy szarzsák amiből az értelem nem fog csorogni ,egy fizetett provokátor csupán.

 12. No látjátok? A Mária névre keresztelt vk. egy fidss-es troll, a dolga hogy a kellemetlen téma helyett vele foglalkozzon mindenki. Nem kell tudomásul venni, hogy itt van. Sajnos bezárt a OPNI.

 13. ez a mária néni egy faszarc vénasszony álarca mögé bújva .. egy fizetett troll aki csak szidalmazásra képes ha nincs érve .. az a dolga hogy figyelje a fasisztafitymaszista csürhebandacsorda elleneseket ..

 14. Remélem Navracsics is rájött már hogy az elvtársai nem tűrik a kritikát,és az igazságot,sem viselik el! még tőle sem,főleg azért mert ő értelmesebb,a Kósa és a Rezsibunkótól.az pedig nem jó ennek a csürhének!

 15. Nem nő, nem is idős, csupán egy troll, kamu profillal. Az internet transzvesztitája. Egy háborodott, személyiségzavaros, magát fontosnak hívő senki a nemzet “G.” Viktorának fizetett, vagy önkéntes (ami még cikibb) szolgálatában. Ez az oldal Mariskája …

 16. “Vágó István Zseniális bejegyzéssel csinált totál hülyét Semjénből.”

  LOL es mar legalabb 110-en olvastak es 15-en kommenteltek is! Ez oriasi! :DDDDDDDDDDD

 17. Minek vett szintetikus anyagot? Attól először beszűkül a szókincs, aztán meg jön az eszméletvesztés a Zách utcában, vagy az 1-es villamos megállójában…

 18. Miért kell értelmet, összefüggést keresni Semjén szavaiban? Fölösleges vállalkozás! Azt kell csak számolni, hányszor szerepel a Soros, Brüsszel, migráns, kommunista a mondataiban, s ettől több nem várható tőle.

 19. Semjén egy eszement félkegyelmü országfosztogato senkiházi.Üljön a lovára és vágtason a pokolba….

Leave a Reply

Your email address will not be published.