Szénné alázta Rogánt a fiatal politikus. Ez lehet a kötvény-mutyi vége?

Fennhangon zokogva

„Rogán Antalnak fennhangon zokogva, szőrcsuhában kellene Canossát járnia és a bocsánatunkért esedeznie a  bíróság tegnapi ítélete után.” – Ezt Barabás Richárd párbeszédes politikus mondta a mai sajtótájékoztatóján.

A fiatal politikus nem véletlenül rontott ilyen keményen neki a helikopterezéseiről elhíresült propagandaminiszternek. A Rogán köréhez köthető Letelepedési-kötvények körüli sumákságok ugyanis hamarosan nyilvánosságra kerülhetnek a másodfokú bíróság tegnapi döntése miatt. Ez pedig

könnyen a végét jelentheti Rogán mocskos kis üzletének,

amellyel egy közepes méretű magyar város éves költségvetésével károsította meg a magyar államot.

De még nincs vége! Barabás nem állt meg a politikai szájkaraténál, hanem bevitte a végső döfést Orbán Viktor karikás szemű kis kegyencének. Azt mondta ugyanis, hogy a 2018-ban felálló új,

„baloldali Karácsony-kormány azonnal leállítja a kötvények kifizetését és piszok kemény átvilágítás elé citálja a kötvényekkel seftelő offshore cégek kétes hátterű tulajdonosait.”

Gondoljunk is bármit a baloldali pártok kisebb-nagyobb villongásairól és esélyeiről, abban talán mindannyian egyetértünk, hogy igazán szép lenne a világ, ha mindez tényleg megvalósulna!

Arról nem is beszélve, milyen sokat nevethetnénk a fennhangon ajvékoló, szőrcsuhás Rogán Antalon!

loading...