Szénné alázta Rogánt a fiatal politikus. Ez lehet a kötvény-mutyi vége?

Fennhangon zokogva

„Rogán Antalnak fennhangon zokogva, szőrcsuhában kellene Canossát járnia és a bocsánatunkért esedeznie a  bíróság tegnapi ítélete után.” – Ezt Barabás Richárd párbeszédes politikus mondta a mai sajtótájékoztatóján.

A fiatal politikus nem véletlenül rontott ilyen keményen neki a helikopterezéseiről elhíresült propagandaminiszternek. A Rogán köréhez köthető Letelepedési-kötvények körüli sumákságok ugyanis hamarosan nyilvánosságra kerülhetnek a másodfokú bíróság tegnapi döntése miatt. Ez pedig

könnyen a végét jelentheti Rogán mocskos kis üzletének,

amellyel egy közepes méretű magyar város éves költségvetésével károsította meg a magyar államot.

De még nincs vége! Barabás nem állt meg a politikai szájkaraténál, hanem bevitte a végső döfést Orbán Viktor karikás szemű kis kegyencének. Azt mondta ugyanis, hogy a 2018-ban felálló új,

„baloldali Karácsony-kormány azonnal leállítja a kötvények kifizetését és piszok kemény átvilágítás elé citálja a kötvényekkel seftelő offshore cégek kétes hátterű tulajdonosait.”

Gondoljunk is bármit a baloldali pártok kisebb-nagyobb villongásairól és esélyeiről, abban talán mindannyian egyetértünk, hogy igazán szép lenne a világ, ha mindez tényleg megvalósulna!

Arról nem is beszélve, milyen sokat nevethetnénk a fennhangon ajvékoló, szőrcsuhás Rogán Antalon!

18 Comments

 1. Rogán nem várná meg a bírósági tárgyalást, hanem menedékjogot kérne Putyintól, vagy Erdogántól. Még az Azeriuek is szóba jönnének .

 2. Ha közelegne a vég Rogán gyerek helikopterbe pattanna és csak Moszkvában szállnale a vörös téren. 😎

 3. Ugyan, az AntiLOP nem ennyire tökös gyerek, hogy szegény nyomorult patkányt meg kellene sérteni az esetleges összehasonlítással!

 4. A gülüszemünek, azért kellett megszerveznie az önbetörést, hogy a lényeget, és nem utolsó sorban azt a nem kevés mennyiségű készpénzt is, eltüntessék.

 5. Rogán melyik Vár kormánynegyedébe fog menekülni: a Bpestibe vagy a Kremlbe ? – utóbbi a Moszkvai v á r – ban található -. Tehát Putyinnak már van Orosz főváros várában kormány székhelye,Orbánnak készül a Magyar fővárosban kormánynegyede.

 6. Hogy ki áll egy offshore cég mögött a valóságban azt nehéz kideríteni. Pont ezért létezik ez a cégforma. (No meg az adómentesség miatt. ) Viszont így lehet, hogy pont ő és Habony a tulajdonos, de egy xy van bejegyezve!

 7. De, le ám, nem is kicsit.
  A gülüszeműék, azt állítják, hogy, hogy nem, de ők bizony betörés áldozatai lettek és mit ad isten, minden terhelő iratot elvittek…A rendőrségen pedig, megsemmisül egy cd lemez, melyen 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség.
  Minő véletlen…

 8. Izrael nem jó. Mert cak bütetlen elöéletü léphet be.Nemzetkőzi bönöző mégart is kockáztatja hogy hatoség félre vezetése miatt ott is csücsül ,majd kiadják,a kereső országnak .Még alijázni sem tud mert ahoz kell ollyanerkőlcsi

Leave a Reply

Your email address will not be published.