El a kezekkel a Baloldaltól, nácik! Óvakodjunk a báránybőrbe bújt farkastól!

Báránybőrbe bújna a farkas

Ezt most nem tudom szó nélkül megállni, annyira feszít az ideg! Éreztétek már azt a mélyről jövő dühöt és keserűséget, ami akkor támad bennünk, amikor egy hazug ember alakoskodását látjuk? Én pont ezt érzem most, miután elolvastam a korábban gárda-mellényes Jobbik vezér Vona Gábor Facebook posztját. (Elvből nem fogom belinkelni, de akinek erős a gyomra, a részleteket megtalálja a Simicska-ügynök oldalán.)

Ez az kétszínű alak, akinek a pártját nem mellesleg éppen most vonták egy nagyon durva vizsgálat alá, nem átall “Tisztelt baloldali honfitársainak” szólítani minket, miután éveken keresztül libsizett, zsidózott, cigányozott és buzizott bennünket. Botka László visszalépése után most úgy tűnik, vérszagot szimatol. Nagyon úgy fest, hogy ez a senkiházi az Orbánnal folytatott elkeseredett küzdelmében már mindenre képes néhány szavazatért. Mondhatnánk így is: eladta a lelkét. Márpedig ez jóra sohasem vezet.

Óvakodjunk tehát a báránybőrbe bújt farkastól!

“Az országnak elege van Orbán Viktor aljas, szociálisan érzéketlen, antidemokratikus és korrupt uralkodásából” – írja Vona. Hát nem gyomorforgató? Az beszél szociális érzéketlenségről, aki gyerekeket ragadna el a családjuktól, hogy intézetbe zárja őket? Az beszél antidemokráciáról, aki emberek szavazati jogát venné el? És az mer korrupcióról beszélni, akit az orosz titkosszolgálatok és Simicska Lajos pénzel? Úristen, ennyire hülyének néz minket ez az alak?

Köszönjük, de NEM, kedves Gábor, mi bizony nem felejtünk! Nem feledjük a sok gyűlölködést, amit szítottál! Átlátunk rajtad, cukiskodj is bármennyit kiskutyákkal és próbálkozz is akármilyen ármányos bűbájjal. Minket nem kenyerezel le!

A baloldal feladata

Mint látjuk, Vona Gábor vadul csapkod néhány szavazatért. Éppen ezért  nem csak egy lehetősége,  hanem egyenesen kötelessége a baloldali pártoknak, hogy mielőbb megállapodjanak legalább 106 egyéni jelöltben és egy közös miniszterelnök-jelöltben.  Ha ez megvalósul – mondjuk október 23-ig – akkor vissza fogjuk  verni a szélsőjobb álságos beszivárgását és megteremtjük az esélyét egy igazságosabb és békésebb Magyarországnak. Az egymásnak  nyújtott baráti  kéz még sosem volt olyan fontos,  mint ezekben a feszült napokban. Talán nem állítok sokat, ha azt mondom, ez az október történelmi fordulópont lesz hazánk életében. Úgy is kell rá tekintenünk!

57 Comments

 1. az mszp indul egy bagazzsal a jobbik indul az lmp indul meg a fidesz, a 33% már nyerö.egyedül hozható.

 2. Összenő, ami összetartozik. Igazán a szélsőbal, akik ti vagytok, nincs ám messze a szélsőjobbtól, akik meg Vonáék. Gondoljatok csak Hitlerre és Sztálinra. Ugyanaz, csak a két különböző oldalról. Szóval nem kell viszolyogni, egy tőről fakadtok ti.

 3. Tipikus, iskolázatlan, kommunista proli írta ezt a szart is! Fostok ,mert lehet be sem kerültök a parlamentbe! A Jobbik meg a fiatalok pártja, nem véletlenül bír a legnagyobb fiatal szavazóbázissal míg rátok meg a fideszre, csak a suttyó kádár nyuggerek szavaznak! 😀

 4. Azt kifelejtette, hogy a legtöbb MSZMP-s volt nagy vezető állású kommunista káder a fideszben található jelenleg is.

 5. De mi jobbikosok sem felejtünk ! 2002 óta azonban az MSZP és az SZDSZ többször is átlépte az elviselhetőség határait, s olyan dolgokat követett el, amelyek nem egyszerűen kormányzati balfaszkodások vagy lopások, hanem megbocsáthatatlan bűnök.
  A titkosszolgálatok bevonása a belpolitikába
  Az ország eladósítása
  December 5.kettős állampolgárság
  2006. szeptember–október
  Cigánykérdés
  Az állam meggyengítése
  Magyarország kiszolgáltatása és lejáratása
  http://mandiner.blog.hu/2009/06/02/az_mszp_es_az_szdsz_het_fobune

 6. 2017. október 7. 9:32
  Magyar Szocialista Párt Mi kellett ahhoz, hogy egy 1990-ben alig tíz százalékot elérő, erkölcsi, politikai, gazdasági béklyókkal terhelt párt háromszor is választást tudjon nyerni a demokratikus Magyarországon, illetve, hogy így vagy úgy, de csak elvegetáljanak 2017-ig? Nyilván több minden is, mi most négyet említünk meg:

  MARX, TŐKE

  1. Pénz. Ugyanis – mint azt annak idején tréfásan mondták – az MSZMP-től az MSZP örökölte a tőkét, az állampárt eredeti irányvonalához hű Munkáspárt pedig Marxot.

  2. A túléléshez, többszöri hatalomra kerüléshez kellettek jószándékú, hiszékeny baloldali érzelmű választópolgárok, akik magukévá tették azt az alapjaiban hazug tézist, hogy az MSZP baloldali. Elég ha csak arra emlékeztetünk, hogy a Horn-kormány második pénzügyminisztere Bokros Lajos volt.

  3. Az MDF-kormány elmulasztotta azt a történelmi esélyt, hogy a kommunista diktatúra kiszolgálóit és haszonélvezőit felelősségre vonja. Ennek következtében az MSZP és holdudvara a vagyon átmentése után 1994-ben a politikai hatalmat is megszerezte.

  4. Az, hogy ma még egyáltalán beszélhetünk Magyar Szocialista Pártról, nagyban a Fidesz felelőssége is, amelyik kéz-kezet mos alapon soha nem számoltatta el az MSZP-t.

  A következő hónapok kérdése, amire majd 2018 tavaszán kaphatjuk meg a választ, hogy van-e még baloldali kötődésű ember, aki a 2014-es, börleszk-szerű “Összefogást” überelő, úgymond balos pártokra akar szavazni annak reményében, hogy leváltsa az Orbán-kormányt.

 7. Államcsőd…??? :))))))) Bármelyik MSZP-SZDSZ kormány leszopta volna magát örömében, ha az ő idejükben ilyen “közel” álltak volna az ÁLLAMCSŐDHÖZ..!!! :))))))

 8. Mellesleg miért fasisztázzák a kommunisták annyira a Jobbikot/ballikot (nem vagyok Jobbikos, Vonát egy gerinctelen féregnek tartom!) amikor az MSZP-SZDSZ kormány idején a katonai titkosszolgálat tudtával gyilkolták a cigányokat?

 9. A fiatalokat hoztad szóba. Azokat akiknek kevés tapasztalatuk van a fasizmusról,ezért könnyű őket náci ideológiával megfertőzni. ” Mindenki a saját kárán tanul” Előbb vagy utóbb de megfogják ők is tanulni mi a közös a két pártvezető között.Az egyik közülük Szálasi.

 10. Idióta orbánc-nyalonc barom ! …….. nem kérünk a cigány suttyó és a cigány suttyó seggéből előbújt Vonából ! ……a jobboldal vállalhatatlan jelenleg Orbánisztánban !

 11. Orsósból lett Orbánnal nem foglalkozól?….és a Putyin bácsi pincsikutyájával Viktorral? ……nagyon egyoldalú vagy Katócz! …….

 12. Remélem nem felejtettétek el, hogy a jobbik a Fidess szekerét tolta és Vona-Zadriveczka egyfolytában a csúti cigány seggében tanyázott! ………szerencsétlen jobbikosok, megvezetett benneteket a vályogsori, csúti suttyó !

 13. Elfelejtetted, hogy az igazán véresszájú komcsik a Fidess soraiban vannak ! ……. Soros pénzelte a vályogsori cigány suttyót , aki szorgalmasan keveri a sz@rt a mai napig !

 14. Na és ezt most mért nekem írod baszod?? Ja , hogy egy suttyó szaros, ostoba kádár nyugger vagy te is , csak a másik oldalon?

  Élő példája vagy , hogy mért is kell megvonni tőletek a szavazati jogot!

 15. Jajj már emlékszem rád, te szaros vénasszony! 😀 😀 Egyszer annyira megaláztad magad, egy velem való vitában , hogy elmenekültél és letiltottál, te gyáva szar! 😀

  Ne szomorkodj vén komcsi! A JOBBIKNAK van a legnagyobb fiatal szavazóbázisa! 🙂

 16. Írja ezt az akinek a vezére egy cigány KISZ titkár, a pártja meg nem áll másból , mint MSZMP-s emberekből meg besúgókból! 😀

 17. Csak éppen éhen döglesz majd, szaros kommunista nyugger, mert nem marad az országban , aki eltartsa a moslék pofádat! 😀

 18. Beszarás a vén , agyhalott, buta proli szardarab!. 😀 😀 😀 Idejössz, te ostoba szar és bizonyítod, hogy igazam van! 😀

 19. Szánalmas hablaty ez egy jobbikos szájából ! Vona rossz lóra tett ! ………a cigány seggét nyalta miközben a bandája cigányozott, zsidózott egyfolytában ! …….mocskos jobbikos csürhe !

Leave a Reply

Your email address will not be published.