Olyan vizsgálatot varrtak a Jobbik nyakába, amiből nincs menekvés. Közel lehet Vona bukása…

MTI - Varga György

Nagyító alatt a Jobbik

Nem lehet  vita tárgya, hogy egy igazi demokráciában a közpénzzel, tehát a MI adónkból gazdálkodó pártoknak egész  egyszerűen kutyakötelességük tisztességesen elszámolni azzal, mire is megy el ez a kamionnyi pénzt. Hallott már olyat, hogy a DK dúlt-fúlt és nem működött együtt az Állami Számvevőszékkel? Vagy hogy az Együtt csakazértis beverte a durcát és nem mutatott be számlákat a törvényi kötelességének megfelelően? Készüljön fel, mert a magyar jobboldali politika új mélységeibe süllyedhettünk: a  Jobbik tövig húzta a kéziféket és akasztja az ellenőrzést!

És nem túlzok! A következőket maga az ÁSZ  írta le: a Jobbik “a gazdálkodás törvényességének ellenőrzésében nem működik együtt  a számvevőszékkel a jogszabályi keretek  szerint, ezáltal

nem biztosítja az átláthatóságot  és az elszámoltathatóságot a gazdálkodásában.”

A Jobbik augusztus 10-én már megkapta a figyelmeztetést  arról, hogy készülhet  az ellenőrzésre. Ehhez képest annyira nem voltak képesek,  hogy  a törvényeket betartsák. Az ÁSZ ezért az Ügyészséget is bevonja  a  vizsgálatba. Ilyenről pedig az elmúlt időből még nem igazán volt példa.

Közeleghet Vona bukása?

A gátlástalan politikai vállalkozó maskaráját magára öltő  egykori faszita gárdistának nem áll túl jól a szénája. Pártját szétfeszítik az ellentétek.  Régi  barátok érzik elárulva magukat  Vona  “cukiság-fordulata” óta, másokat pedig az háborított fel mélységesen, hogy  a pártelnök gátlástalan alkut kötött Orbán Viktor egykori szobatársával és pénzemberével, a ma reggel – feltehetően – ittasan randalírozó Simicska Lajossal. Mindezt figyelembe véve már egy közepes választási  eredmény is  kiránthatja Vona alól a széket, akinek dühös ellenfelei  nem könnyen bocsájtják majd meg a tényt, hogy az “elnök úr” nem csak az elveit árulta el, de ígéretével ellentétben még a győzelem közelébe sem sikerült emelnie a Jobbikot.

Bármelyik legyen is a vége, így vagy úgy, a gyűlölködők bukása Magyarországnak csak jót jelenthet!

66 Comments

 1. én meg követelem a közpénzek elszámolását minden forintról amit a fasisztafiymaszista csürhebandacsorda elköltött .. elszámolást csináljon róla , hiszem nem egyedül én vagyok rá kíváncsi ..

 2. és mi van a fidesz költéseivel??Azokat nem ellenőrizheti senki,igy nem derül ki,hogy micsoda mocsok.

 3. Undorító egy írás! A fideszes ügyészség és számvevőszék egy szinten Jabronka Richárddal. Most, hogy a baloldal beszakadt, hát szakadjon be a jobbik is. Ez annyira szánalmas, hogy Bravo. Ezt az országot, ma olyan hitvány emberek lakják, hogy tolvaj, korrupt szarházi fidesznél nem is érdemlünk jobbat.

 4. A moslék Fidesz maffiával mi van ÁSZ? De mi lesz Pintérrel a maffia belügyminiszterrel,a letelepedési kötvényekkel bizniszelő és ezzel majd 20.000 migránst beengedő Rogánnal,a félanalfabéta milliárdos gázszerelő korcs Mészárossal,a teljesen behatárolhatatlanul hülye rezsi Szilárddal,a matt sötét Kósával,a senkiházi Habonnyal,a vágásra érett Matolcsyval,az ügyészség megvett főemberével Polt Péterrel,és ezzel a mocsok minidiktátor Viktorkával,a sötétség fejedelmével Szíjjártóval????? Hosszú még a lista ezekből a szennyekből! A bűnözőket védő seggnyaló rendőrségről nem beszélve,és a viktor magánseregével a TEK-el egyetemben mikor mentek át egy más bolygóra tetves Fidesz és a benneteket követő zombi birkák?!

 5. Mit hiányolnak, azt, hogy a még szélsőjobbosabb társak sírnak, hogy nem elég bősz és radikális képet mutat Vona és pártja? Viszont nem elég cukinak látszani, annak is kell lenni, választások után is…

 6. Egyszerű a dolog teljesen le akarják járatni, mint annak idején Gyurcsánnyal tették. Félnek, hogy a tőlük és az MSZP-től elpártolt szavazók Vona köré tömörülnek. Ezt nem engedheti meg a FIDESZ, mert akkor súlyos vereséget szenvedne. Pláne úgy, hogy az MSZP-t is sikerült teljes mértékben szétverni, lenullázni. Ekkora sikerre nem számítottak, most pedig vakarhatják a fejüket, milyen módon érjék el, hogy a választóinak többsége maradjon ott és véletlenül se menjenek más párthoz. Ez nekik nem volna túl jó. A végén még a Jobbik leelőzné őket, s hiábavalónak bizonyulna az aknamunka. Ezt a pártot is megfojtották, mint a MDF-et Kisgazdákat, SZDSZ-t. Viszont, azok közül sokat be tudtak cserkészni. Most nem bízhatnak ebben a taktikában. Már minden nagy falatot szétosztottak, elraboltak, íny csiklandozó falat mára igazából nem maradt, kivéve, ha újraosztásra kerülne sor. Tehát nem tudnak csábító falatokat felkínálni az árulásért. .

 7. ????????? ha létezik még ennél a bűnbandánál is károsabb Magyarországnak,az a Jobbik.Persze sokan ezt sem hiszik el,csak majd akkor amikor már késő…..

 8. Jabronka Úr ! Meg kérdezhetem? Esetleg az akció előtt együtt italozott Simicska Úrral ?

 9. Lehet, hogy kezdődő ” kötőhártya gyulladása” van. Szemorvosi ellátásra szorul. Van ebben az országban egyetlen olyan politikai tömörülés, amelyik érdemes az emberek bizalmára? “Mária néni” köszönöm a linket. Békés, nyugodt éjszakát.

 10. Hű-ha beindult a passzát szél, merről is fújdogál? Csak nem Orbánisztán felől? Most Vona a következik a ” soros terv ” szerint? Hülye gyerekek nem únjátok még, nem veszitek észre, hogy akit leakartok járatni az éppen fordítva szerepel, a köztudatban, egyre népszerűbb lesz. úgy hogy hajrá szórjátok csak a mocskot úgyis titeket talál telibe.

 11. Köszi! Tökéletesen ecsetelted a problémát. Ja, és mikor lesznek kiigazítva a Jobbikot támadó koholmányok, amikről bebizonyították, hogy rágalmak?

 12. Gratula.Szuper fotoshop. Ki mutatta meg a davaj gombot büdösszájú öreglány. Mars a pénztárhoz, megdolgoztál érte.

 13. “És nem túlzok! A következőket maga az ÁSZ írta le: a Jobbik “a gazdálkodás törvényességének ellenőrzésében nem működik együtt a számvevőszékkel a jogszabályi keretek szerint, ezáltal

  nem biztosítja az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot a gazdálkodásában.””

  Akkor ez itt mégis mi a büdöslófasz kérekalássan:
  https://youtu.be/4xndgdgGroQ

 14. Nem kellene hazudozni, a vak is látja, hogy az ÁSZ-t a fidesz politikai érdekei vezérlik. Nem várják meg a törvényben előírt 5 napos határidőt (fél napon belül kérnek egy halom iratot).
  Előbb bemondják az MTV híradójában, mint hogy értesítenék a Jobbikot a vizsgálatról.
  Nem engedik elektronikusan feltölteni, majd megtagadják a személyes átvételt is az ÁSZ-nál, így azért elég nehéz együtt működni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.