A pestisrácok megint lement kutyába: a Las Vegasban történt tömegmészárlásból akartak politikát csinálni

Las Vegas, 2017. október 2.

A pestisrácoktól láttunk már kemény dolgokat. De amit most műveltek arra nincsen se mentség, se magyarázat.

Persze én értek mindent, hogy “politikát” kell csinálni. Teljesíteni kell a migránsozó, sorosozó kvótát, mert különben nem kapják meg a jussukat az adóforintokból.

Legalább 59-en meghaltak és 527-en megsebesültek a Route 91 countryfesztiválon Las Vegasban, amikor egy szállodai szobából egy férfi tüzet nyitott a fesztivál közönségére. A lövöldözés az egyik legnagyobb tömegmészárlás Amerika történetében.

Egy elmebeteg ártatlan emberek gyilkolt halálra. A pestisrácoknak meg mi az első dolga ilyenkor? Ágoston Zsolt egy zseniális posztban mutatja be:

Tényleg ez a legfontosabb, hogy tovább kell a gyűlöletet szítani még ilyenkor is. Az Iszlám Állam bigott terror szervezet. Emberek millióit tették tönkre a közel keleten. A fehér (direkt hangsúlyozom) amerikai nyugdíjas aki ártatlan embereket ölt meg semmiben sem különbözik egy ISIS terroristától.

Csak van egy apró különbség, azzal megint nem lehet utalni, célozgatni, gyűlöletet szítani. Ha véletlen az amerikai mészárlás elkövetője egy nem fehér ember lett volna, akkor sajnos a jobboldalon szerintem sokan még pezsgőt is bontottak volna. Ezek vagytok ti.

loading...