Ceglédi Zoltán vállalja Botka helyett a miniszterelnök-jelöltséget

Forrás: cegledizoltan.hu

Ceglédi Zoltán politikai elemzőt (stand up humoristát) többen is megkeresték ma reggel, hogy érdemes lenne elgondolkodnia a demokratikus ellenzék miniszterelnökjelölti-posztján. Hatottak is az érvek, mert Ceglédi az alábbi fotót posztolta Facebook-oldalára:

ceg

Nyilván Ceglédi mindezt nem gondolta komolyan, így posztját a humorérzékkel megáldottak számára ajánlotta. Az viszont valóban érdekes kérdés, hogy ki lesz az a miniszterelnök-jelölt aki Botka helyett lép majd színre, és viszi el a demokratikus oldalt a választási győzelemig.

Botka László a sajtónak is küldött egy nyilatkozatot, melyben lemondását azzal indokolta, hibázott, mert nem gondolta, hogy a demokratikus pártok nem akarnak nyerni 2018-ban, céljuk csupán annyi, hogy néhány ellenzéki helyet szerezzenek az “Orbán-rezsim” parlamenti padsoraiban. Hozzátette: azt sem tudta, hogy a “politikai maffia” mennyire behálózta a demokratikus ellenzéket és alulértékelte a “Fidesz aljasságát” is.

23 Comments

 1. Ugye arról a Ceglédiről beszélünk aki a faszbukjáról, minősíthetetlen felszólítással zavarja el az egyébként az ő értékét magáénak valló, de egy kérdésben nem vele azonosuló kommentelőt?

 2. igen! és ez a majom még gyurcsányfóbiásabb, mint botka!
  de legalább olyan öntelt, pökhendi!
  remélem, csak viccelt!
  amúgy nincs ennek semmilyen értéke! és a faszbukján is csak a talpnyalókat tűri meg!
  a többit megalázó módon törli, tiltja!
  ez egy faszkalap!

 3. Nem szokásom. Általában érdemben szólalok fel , és elfogadható stílusban. Ha már itt tartunk . Kis hazánkban honnan a komcsik ? Még a régi szép időkben bevándoroltak ?Mert ilyen rendszer nem volt még Magyarországon !

 4. HULYE GYEREKEK.MINDENT KÉSZPÉNZNEK VESZTEK .TI,TI KOMMENTELŐK.EGYEBKÉNT MINDENE MEGVAN HOZZÁ.VAGY RÖVID AZ ÖRRA A GAMOJA ELHANYAGOLHATO?NO AKKOR LENNE MEGFELELŐ.!!

 5. EZ UGYANOLYAN MINT MIKOR A CIGÉÁNYOK MINDENT ELLOPNAK AZ ÖNKORMANYZATUKBAN.HAT A ZSIDO IS EZT CSINALJA AZ ORSZAGGA.NE ALSZENTESKEDJUNK NE BESZÉLJUNK MELLÉ.AZ OSSZES ÖNKORMÁNYZATOT MEG KELL SZUNTETNI ES EGYETLEN ORSZAGOS VALASZTOTT EMBERT AHOGY MONDTAM.Ö TELJES FELELOSSEGGEL KINEVEZESSEL IRANYIT ES FELETTE NINCS PART PARLAMENT MERT MIND EGYKUTYA HANEM A FOLYAMATOS NÉPSZAVI

 6. Mária néni ! Nagyon silány a szókincse, ezt már 1 X tetszett mondani nekem ! Ha valamit sokszor mondunk, attól még nem lesz igaz !

 7. ÚGY TŰNIK MÁRIA NÉNI MENTHETETLEN !Nincs a témához fűződő gondolata . Csak unalomból írogat a maga stílusában.

Leave a Reply

Your email address will not be published.