Totális zűrzavar: Erdő Péter úgy rohant el a kamerától, mint ördög a szentelt víztől

Forrás: nol.hu

A kereszténység és a KDNP két külön fogalom. Lehet, hogy Harrach- és Semjén urak Jézus hitvallásában merítkeznek meg minden reggel, de a gyakorlatban ez egészen másként jelenik meg. Nem is érdemes erről beszélni, azonban külön kérdést vet fel, hogy a politikai szereplők mellett a magyarországi legfőbb katolikus méltóság miért is fut el egy “kényes kérdés” elől.

Erdő Péter egy bíboros. A bíborosokból a fehér füst felszállta után akár még Isten földi helytartói, vagyis pápák lehetnek. Nyilvánvaló, hogy a katolikus egyház legfőbb szereplője példát mutat az általa és a felekezete által vallott hitvallás tekintetében. Ferenc pápa pontosan ezt csinálja. Kétlem, hogy egy menekültekkel kapcsolatos kérdésnél a szentatya felállna és faképnél hagyná a riportert. Erdő Péterrel azonban éppen ez történt.

Erdő Péter az emberi felelősségről beszélt, de amikor Őcsényről kérdezték, faképnél hagyta a riporter. Annyit azért mondott: „azt nem tudom” – számolt be az esetről a HVG.

Az esztergom-budapesti érsek egy budapesti konferencián a természetvédelem fontosságát hangsúlyozva arról beszélt, hogy az ember nem önkényura, hanem gondozója a világnak. Amikor azonban külön interjúban a Hír TV riportere arról kérdezte, hogy nem tartja-e szükségesnek az egyházi figyelemfelhívást a menekültek ügyében is, az egyházi vezető nem válaszolt, elment a kamera elől.

Mindenki döntse el maga, hogy mit gondol Erdő kirohanásáról, azonban érdemes feltennünk ezzel kapcsolatban néhány kérdést:

1, A Fidesz-KDNP propagandája vajon valóban annyira erős, hogy a legfőbb magyarországi katolikus méltóságot arra késztesse, hogy egy menekültekkel kapcsolatos kérdés során elhagyja a helyszínt?

2, Orbán Viktor vajon mit mondana, ha őszintén a szemébe néznénk, és megkérdeznénk arról, hogy Erdő Péter helyesen cselekedett-e? Tényleg a szívére tenné a kezét, és azt mondaná, hogy igen? Akkor Orbán Viktor milyen keresztény?

Egy biztos: ezeknek az embereknek nem csak a választók, de hitük szerint a Legnagyobb bíró előtt is el kell számolniuk.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Schneider József

  Ha kiállt volna a migráns gyerekek mellett, Orbán abban a pillanatban megvonja a támogatást és a papok számolgathatták volna hétvégén mennyi aprópénz meg kabátgomb gyűlt össze a perselybe

  • Mária néni

   A 25 éves migráns gyerekek melleztt, akik megerőszakolnak minden kislányt, öregasszonyt, kisfiút és szamarat, ami a közelükbe kerül?

   • Zoltan Horvath

    Az öregasszonyt csak szeretné Mária néni!

    • Klára Kabai-tóth

     Mári néninek hagyjuk meg a reménységet!

     • Mária néni

      Majd ha anyádon mennek át, akkor örömködj!

     • Klára Kabai-tóth

      Az anyám már nem él. Neked se kellene!

     • Mária néni

      Akkor rajtad

   • Peter Kovacs

    Mi van?Irigykedsz,hogy tégedet nem eröszakolnak meg higagyvelejü FIDSS csicska…

    • Mária néni

     Ha neked ez jött le abból,amit mondtam, kopasz, akkor te beteg vagy. Apád megerőszakolt gyerekkorodban?

  • Mária néni
 • Daróczi László

  Ezt a vén ronda,banyát, mária nénit,ki kellene ültetni az észak afrikai partokhoz,és ha meglátják a migránsok,akkor biztosan a déli sarkra fognak költözni!🐴

  • Mária néni

   Én voltam ott a hetvenes években. Remek strandok voltak.
   Olyan kis büdös csicskák szolgáltak, amilyen te vagy. Ha lustálkodtak, nyakonvágtam őket, ahogy téged is kellene.

 • Janos Cadik Menyus Tuza

  nahiszen… de tényleg ördög van benne 🙂 szakszerüen mondva tisztátalan lélek.. egy ördögűzés nagyon ráférne akárcsak a pápára.. :/