Tarlós olyat mondott, ami nem teszi lehetővé a továbbiakban, hogy politikus legyen

Fotó: Reviczky Zsolt / Népszabadság

A magánélet nem tartozik a politikára, szokták mondani. A politikusok magánjellegű, személyeskedő megnyilvánulásai esetén azonban ez már hagy némi kivetnivalót maga után. Azok az emberek ugyanis, akik a közéletre adják a fejüket, példát is mutatnak ezáltal. Sajnos Tarlós Istvánra ez nem igaz, ugyanis ő a nettó bunkóságával maximum a vele egy szellemi szinten lévő tavikagylók számára mutathat példát.

Kimondhatjuk nyugodtan, hogy egy ilyen ember nem való politikusnak, de még csak olyan munkahelyen sem biztos, hogy szívesen látnák, ahol egyáltalán emberekkel kellene foglalkoznia. Teljesen független ugyanis a politikai oldaltól, hogy ki mennyire képes arra a kölcsönös tiszteletre és példamutatásra, ami mára kikopott a politikai elvárások listájából.

Képzeljük el, hogy Tarlós István felveszi reggel szép öltönyét, sugározva ezzel komolyságát, majd a választók felhatalmazásával nem azon munkálkodik, hogy miként lehet jobb a köznek, hanem pökhendi stílusban azt mondja egy hölgynek (Gy. Németh Erzsébetről van szó, aki ráadásul a főpolgármester DK-s képviselőtársa is):

“hiába mosolyog most úgy mint egy hód.”

Valakit külsősége alapján megsérteni, női mivoltját ignorálni, mindezt politikusként, legalább akkora genyóság, mintha a bolti eladó hozzánk vágna egy romlott árut, felpofozna és még ki is fizettetné. Ahogy vásárlóként sem a rohadt parizert, választóként sem a minőségében ugyanilyen Tarlóst kértük.

Szóval nem hiába mosolyog úgy az a hölgy, mint egy hód, Tarlós úr! Mi mindannyian hódként mosolygunk Önre, csak nehogy összetévesszük egy fatuskóval…

77 Comments

 1. Mióta látjuk, látjátok … mégis hatalmon van, hazudik, pöffeszkedik, egy jól-táplált óvodás szintjén! Budapest haldoklik, autóközlekedésben, levegő-minőségben, tömegközlekedésben stb. Gáz ez egy “világváros” főpolgármesterétől! De hiszen, más “vezető politikusok” miatt is szégyellhetjük magunkat! Bosszantó a szájából minden szó!

 2. Te anyád szégyene.Te vén koporsó szökevény.Viktorkád ülepének fáradhatatlan tisztogatója.Megint itt tör a nyavalya.A bőr hidegedjen rád.

 3. De jó neked te vén idióta,mert nincs eszed,és nem tudsz gondolkodni!!!Mikor gyerek voltál,anyád minden nap elküldött a vasút állomásra.Hogy kérdezd meg a vasutas bácsit,megjött -e már az eszed???Amint látni egész jól elvagy ész nélkül is!!!

 4. Miért is? ……….a fideszeseknél és a fidess-nyaloncoknál nagyobb bunkók nincsenek ! ……TarlóSityú is már túlfeszítette a húrt!

 5. ..láttam a tévében, egyenesen elképesztő stílus , lekezelő, megalázó, ilyet nem engedhet meg magának senki főleg egy nővel szemben !!!…Tarlós Úr !! …még tanuljon !!!!!!

 6. Mária néni egyáltalán nem nő, csajk egy arctalan orbánista troll kamu profillal, 20 szavas szókinccsel és a tőle elvárható bolsevik gyűlölködéssel. Időnként a szája is habzik.

 7. Képzeljük el, hogy: Magyarországon a politikus nem hazudik, nem lop! Az újság író meg rádöbbenne, hogy a vélemény nyilvánítás nem szakma. A társadalom meg felébredne végre és kitalálna a rózsaszínű ködből, és felismerné, azt, hogy ha anyáznak és nyalnak az ideológiának, és a dogmáknak, attól még semmi sem fog megváltozni. De lehet az egyén önös érdekét arra kérni, hogy a többség érdekébe, mondjon le a saját érdekéről? Amikor egy kanál vízben képesek egymást megfojtani, csupán azért mert nem az van amit az érdekista kitalált? Mikor lesznek már hajlandóak megtanulni, hogy : ” csak annyi rosszat okozz másoknak amennyi rosszat magad is elfogadsz másoktól ” ! Ameddig ide nem nő fel a társadalom agyilag, addig nem is lesz semmilyen változás. TENGERPICI 2017.09.28.

 8. Ön egy fiatal férfi ember. Szégyelheti magát, hogy ebből él. A hozzászólóknak javaslom ne vegyék észre, mert két célja van, sértegeti a hozzászólókat másrészt pedig ezzel eléri, hogy ne a témáról mondják el a véleményüket. Ne reagáljanak a hozzászólására!

 9. Nem az a legnagyobb baja, hogy úgy vigyorog, mint egy hód. A baj vele az, hogy hazudik, csúsztat, vádaskodik, csak azt nem teszi ki az ablakba, hogy ő is vastagon benne van a metrobotrányban…

 10. Kedves olvasók!
  Több iromány nem fog megjelenni ezen a uszító, gyűlöletkeltő oldalon, mert Jabronka nevűt elvitettek az ÁVÓ-val.

Leave a Reply

Your email address will not be published.