Olyan videót tettek közzé Orbánról, hogy ha van még becsület a jobboldalon, akkor elkergetik a vezérüket a fenébe

forrás: mti

Orbán Viktortól megszokott, hogy mindig aktuális politikai céljainak megfelelően beszél. Egy olyan embertől aki volt már KISZ-es, liberális, konzervatív, nacionalista meg a jó isten tudja, hogy micsoda még, ez már szinte természetes.

A Fidesz propaganda gépezetének középontjában Soros György a migránsok és az iszlám áll. Ha megnézed ezt a videót nem lesz többé kétséged arról, hogy Orbánnak semmi sem szent. Hiába hergeli saját bázisát évek óta iszlám ellenességgel, idegenyűlölettel, ha a céljai úgy kívánják akkor képes teljesen más módon is nyilatkozni. Őszintén kiváncsi vagyok azokra a fideszes hívőkre akik istenként szeretik és tisztelik az ő vezérüket, hogy mit fognak szólni az alábbi videó láttán.

Ha van még tisztesség a Fidesz táboron belül, akkor most fogják magukat és elzavarják a vezérüket a jó büdös francba. Őket hergeli, mossa az agyukat, erre meg ilyen típusú nyilatkozatokat tesz. Egy normális embert nem érdekel, hogy kinek mi a vallása, származása. De a jobboldalt mára a gyűlölet köti össze. A vezérük itt éppen nem gyűlöl hanem segget nyal. Ha egy ellenzéki tenne ilyen nyilatkozatot akkor a jobboldal véresre fröcsögné magát

loading...

788 Comments

 1. tiszta zsidó.még szerencse hogy nem echte mert a sharia lenne a törvény igy csak vajda szinten rabol de azt igencsak utanozhatatlan tulléphetetlen mértékben…rabol rabol fosztogat eltesz láb alól.majdnem cionzsido kömuves.ha nem lenne ö is kömuves már utilapu lenne a paradicsomba.

 2. Ennél az oldalnál és a hozzászólásoknál már tényleg nem nagyon van lejjebb. Gratulálok kedves honfitársaim.

 3. Fapicsa!! Szopd le a balfasz vezéredet!!

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U&w=576&h=412%5D

  https://uploads.disquscdn.com/images/64328ee8155d5f379fa3f30d3addb0fd789f36ea4429ebd0ef96fb1cbd6d7f4c.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/1de4bc3ecabb8345a57bef6cbe453f4e481fecf6164cc593fc68b66ba33fb3e6.jpg
  https://uploads.disquscdn.com/images/c27dcfceba486f120bd58d82eea749bfb21b31ba644ef15f5fdc701a5fbbadaa.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/f5ede24a6750438974566aa208d81a7e3a2bd89cf80172651c41a0d5ae7fd884.jpg

 4. És ez még nem köpte magát szembe? Még tud a tükörbe nézni? Létezik valami amit ez az ember/?/ tisztel, becsül? Ember ez egyáltalán?

 5. Orbán nem szokott rögtönözni. Minden fellépés előtt alaposan felkészül. Aztán a színpadon mindig az őt néző közönségnek tetsző pávatáncot adja elő.

 6. Mit várjon az ember azoktól, akik szemrebbenés nélkül képesek egy másik nép zászlaját kitűzni a magyar parlamentre?

 7. Most éppen pávatáncol. Vagy szélkakaskodik. Ahogy tetszik. Ha jól emlékszem Szaud Arábiában mondta ezt a magas szellemi töltetű beszédet, arab milliárdosok előtt egy kis baksist remélve. Undorító, gerinctelen féreg aki egy nemzet becsületét árulja. és ez az ember győzni fog 2018-ban is.

 8. :DDD viccesek vagytok, ahogy habzik a szátok egy másfél percben összekockázott videótól. Borzalmasan buták is vagytok mindazonáltal. Azt se tudjátok kiknek mondta, miért mondta.
  Mellesleg a gyengébbek kedvéért megsugom Orbán nem iszlám ellenes. Csak simán azt szeretné, hogy mindenki maradjon a helyén, ahova beleszületett. Nem kell keverni az iszlám és a keresztény kultúrát, még akkor sem, ha a nagy gyarmatországok szeretnék kiszemezgetni maguknak a használható munkaerőt, a selejtet meg átlökni kelet európába.

 9. Tényleg röhej.
  Persze csak akkor, ha úgy nézem, hallgatom, ahogyan az őszödi beszédet anno.
  “Borzalmasan buták is vagytok mindazonáltal” – mondottad anno azoknak, akik belekapaszkodtak.
  Gondolom.
  Nem másfél perc, hanem egy kiragadott mondat kapcsán.
  Persze csak gondolom.ott végzett.
  “Csak simán azt szeretné, hogy mindenki maradjon a helyén, ahova beleszületett.” – na ebben egyetértés van közöttünk.
  Szerintünk a disznóólban van annak a helye, aki tisztességes munkát, amire emlékeznie érdemes, ott végzett utoljára.
  Menjen vissza és maradjon a helyén.

  Alapvető tévedésben vagy, amikor ezt írod:
  “Azt se tudjátok kiknek mondta, miért mondta.” – tudjuk miért pergett a nyelve csontig.
  Azt is tudjuk, hogy mégse gyütt a píz…

 10. Ez a büdös görény az a kategória, aki 10 fillérért megcsinálná az anyját is! Egy jellemtelen gerinctelen köpönyegforgató hazaáruló féreg!

 11. Jajj, de unalmas már ez a libsizés Mária néni! Csak nehogy dalra fakadjon… Nem kell annyira a szívére venni a politikát! Azt a csirkefarhátat nem sajnálja magától senki! Ki is jár a taps a pénzszóró csókkirálynak! Ja várjon, most utalt nekem a Soros Gyuri bácsi! 😀

 12. akkor nem is értem, hogy a családja miért botorkált át a román határon ide…. csak nem volt baj a ló passzusával?

 13. Neubauer József
  Sír a nyomor
  Anya ölében pihen kis feje,
  szomorú kép, anya s gyermeke,
  küszöbön régóta ül a nyomor,
  éhes… s már sír a kis gyomor.

  Az álom mintha kiváltság lenne,
  kerüli, nem jön könnyes szemére,
  vagy az éhes gyomor nem hagyja,
  a sötét éj álomba ringassa.

  Ezer s ezer síró hang hallik,
  fájó érzés jut el tudatomig,
  s te gyarló, vígan élsz, mulatsz,
  szegényeknek semmit sem juttatsz!

  Cinikus a képed, lelked kiégett,
  mit sem értesz szegények fájdalmából,
  gyermekek éjszaka szálló sóhajából,
  álmaid, vágyaid… pénzükön megvetted!

  Könnyes szemmel nézi anya gyermekét,
  kéri… könyörögve kéri Istenét,
  – Ha nekem már jobb nem is lehet,
  Istenem, tedd boldoggá gyermekemet! –

  Ezer s ezer fohász száll minden éjjel,
  ezer s ezer anya sír gyermekével,
  könnyes szemmel mind fohászt mond Istenéhez,
  …én kérlek, Istenem, Térj vissza népedhez!

  Adj ételt minden éhes szájnak,
  sok-sok bilincset a politikának,
  kik elnyomták, kizsigerelték e népet,
  bánják meg minden aljas bűnüket!

 14. Ez egy 2012-es felvétel Budapesten, az I. Arab-magyar gazdasági fórumon, Kétszáz arab üzletember, diplomata és politikus vett részt a fórumon. Nyilván azt kellett volna mondani, hogy takarodjanak haza a tőkéjükkel :DDD

 15. …más..!..ez a kedves, becsületben megőszült drága ” Mária néni”..nos ez a protkos tetves kurva, vette a fáradságot és besompolygott a privát levelezésembe, és triviális módon elkezdett foglalkozni a 21 éve halott anyukámmal!!!…párt provokátor tempó..! úgy szeretnék vele találkozni…

 16. Ha tudod, hogy a videóban arab üzletembereknek és politikusoknak beszél Orbán, akkor mi a szarnak hozod ide az öszödi beszédet, ahol a tolvajok vezére elmondta a tolvajoknak, hogy túllopták magukat, fékezni kell, mert az uniós haverok nem tudják tovább tussolni az ügyet?

 17. Én nem gyülölködöm mert egy szint alá már nem süllyedek. Magát sajnálni kell nem gyűlölni !!

  2017-09-27 18:27 GMT+02:00 Disqus :

 18. Kis fityeszes niemand. 2008 hoz képest 25 % ot esett a GDP. Mi a faszt pofázol ? Egészségül szarban. Oktatás szarban. Hidd el, hogy 2030 ra utólérjük Ausztriát. Ezt mondta a múlt héten a majom . Most olyan 47700 Docsi egy főre. Magyarországé kb 13 ezer. De ezt tanulmányozd inkább, hogy lesz a 13 ezerből 47000 Majom.
  https://hu.tradingeconomics.com/austria/gdp-per-capita

 19. Milyen kedves 😀 Vegülis nincs jogunk mäs valläsok hiveit elitelni, hiszen mi is egynek a reszesei vagyunk. Nyilvän voltak a teremben arabok, de ettöl meg nem feltetlen utälja az iszlämot. De volt, aki jol hatärozta meg ezt a fogalmat, mindenki maradjon a sajät terfelen, a keveredes sosem jo. “Ahogy a mondäs tartja a szomszedot is tävolrol jobban tiszteljük!”

 20. Csak egyet nem ertek a nepemnel: 5000 ezer is keves lenne ahhoz, hogy elfogadd/fogadjuk mäsok velemenyet, hovatartozäsät. Ez nekünk nagyon nem megy. Ha valaki Fideszes legyen az, ha mäs legyen mäs fogadjuk el vegre.

 21. Az iszlámvilág e beszéd idején még nem indított milliós migránsáradatot Európába, még akkor nem derülhetett ki, hogy azt milyen erőszakkal párosul !!!!

 22. Epp ezaz!! A sok sutyerak!! Az Oszodi beszed sem 2 perces volt szepen osszelett vagva!! Ja , hogy az az Oszodi beszed es persze az ugy igaz ahogy van !!! Ezer bocsanat !! Ez a baj a fideszesekkel !! Ha ” öméltosága” csinal valamit, nem baj, hisz az a vezirrrr!!! De ha az ellenzek es 11 evvel ezelott, hat persze, hogy meg 100 ev mulva is pedalozni fognak vele!! Mert azt szabad, azt lehet!! Tenyleg atmostak az agyatokat !!!

 23. Hát persze mert 2015 előtt nem volt Európába több millió iszlám vallású személy. Németeknél a törökök, Angoloknál a pakik is hirtelen csak ott teremtek egyik napról a másikra milliós számba. Iszlám terrorizmus se létezett 2015 előtt? Európa vezetőit már 2012-2013 környékén figyelmezették titkosszolgálatok meg akik ezekkel foglalkoznak hogy pár év és piszok nagy baj lesz. Te komolyan azt hiszed hogy ezek gondoltak egyet 2015-be és megindultak és nem volt ennek semmilyen jele?

 24. Vicces az első 3 mondatod! Gondolom mikkor az öszödi beszéddel csinálták ugyanezt akkor is kiabáltál. Vagy mikkor azt mondják hogy gyurcsány olyant mondott hogy ellehet menni innen ha nem tetszik itt, akkor is kijavítod hogy hát azt nem is az embereknek mondta hanem a munkáltatoknak.

 25. Őszinte volt Orbán amikor azt mondta: ” Ne azt nézzétek mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek! ” Na azóta is mást mond és mást tesz. Hozzá szoktunk a pávatánchoz!

 26. Orbán egy diktátor. Az egész politikai elittel együtt puccsot hajtottak végre a Magyar Köztársaság ellen…

  Lófaszt nem érdekel az iszlám. Az más téma. Ez a forma (és a társai) bűnözők.

  Sok sötét birka meg szimpatizál ezekkel a mocskokkal. Kész 😀

 27. Nem.

  Neki kellett volna már eltakarodnia. Pontosabban eltakarítva lennie.

  Tök mindegy kellene hogy legyen, mit mond az iszlámról. Lópikulát nem számít, az számít, hogy ő (illetve előzőleg más társai, következőkben: politikai elit) irányítják ezt a koszfészket. Nevezzük országnak… bár miért is.. Magyarország, a Magyar Köztársaság területén.. egy korrupt bábállam.

 28. Mária néni, ez a labor eredmény kiakasztott estére, nagyon ott van :))))
  Még életkilátás is mellékelve hozzá, nagyot röhögtem! Köszi! :: )

 29. micsoda őrültség ez? Neem zavarja, hogy pl Gyurcsány már akkor gazdag volt, amikor még eladósitania sem kellett az amúgy eladósodott országot!:-)

 30. Ön a kommunista, vagy hol élnek ma ? Van egy pár veszélyes embertipus, pl aki uszit, aki hazudik, aki lop, aki… és gondolja végig szabadon!

 31. Figyelem, figyelem magyarok! Áll a hirekben! Felszólitanak, hogy véd… Szuper rendkivüli hirek.:-)))) Szégyen! 🙁 És az oktatás szinvonala csak csökken, csak csökken…..

 32. Eszem faszom megáll:D Esküszöm boldogsággal tölt el hogy a nyuggereknek más bajuk sincs mint pár hulladék photoshoppolt képet kirakni és ezen bírkózni ki a nagyobb komcsi. Kezeteket tegyétek össze ha megéritek a 2018as választást. menjetek horgászni meg sütit sütni. Feszt pofáztok bele az országba, ti már megkaptátok a járandóságotok ami a ledolgozott vagy elkummantott évetek után jár. Élvezzétek azt a kis hátralevőt, és ne pofázzatok bele a fiatalok jövőjébe. Hiszen ti ugysem fogjátok már megérni azt mikor a most felnövő generáció a ti elbaszott beleszólásotok végett megszívja. Már most látni hova zülesztettétek az országot, csoportosan hagyják el a fiatalok az országot. nem lesz aki a szart kaparja majd ki alólatok mikor magatehetetlenül fekszetek a saját nyálatokban, Szerencsételn poszt komcsi kádár ivadékai. Ugyan így a fideszes nyuggerek is, még hogy fidesz. Lófasz kütyü estifény. Vén faszok! Nem kifejezetten Gyorgynek szólt hanem zuzammen. Gondolom ezt is értitek.

 33. Eszem faszom megáll:D Esküszöm boldogsággal tölt el hogy a nyuggereknek
  más bajuk sincs mint pár hulladék photoshoppolt képet kirakni és ezen
  bírkózni ki a nagyobb komcsi. Kezeteket tegyétek össze ha megéritek a
  2018as választást. menjetek horgászni meg sütit sütni. Feszt pofáztok
  bele az országba, ti már megkaptátok a járandóságotok ami a ledolgozott
  vagy elkummantott évetek után jár. Élvezzétek azt a kis hátralevőt, és
  ne pofázzatok bele a fiatalok jövőjébe. Hiszen ti ugysem fogjátok már
  megérni azt mikor a most felnövő generáció a ti elbaszott beleszólásotok
  végett megszívja. Már most látni hova zülesztettétek az országot,
  csoportosan hagyják el a fiatalok az országot. nem lesz aki a szart
  kaparja majd ki alólatok mikor magatehetetlenül fekszetek a saját
  nyálatokban, Szerencsételn poszt komcsi kádár ivadékai. Ugyan így a
  fideszes nyuggerek is, még hogy fidesz. Lófasz kütyü estifény. Vén
  faszok! Nem kifejezetten Gyorgynek szólt hanem zuzammen. Gondolom ezt is
  értitek.

 34. Eszem faszom megáll:D Esküszöm boldogsággal tölt el hogy a nyuggereknek
  más bajuk sincs mint pár hulladék photoshoppolt képet kirakni és ezen
  bírkózni ki a nagyobb komcsi. Kezeteket tegyétek össze ha megéritek a
  2018as választást. menjetek horgászni meg sütit sütni. Feszt pofáztok
  bele az országba, ti már megkaptátok a járandóságotok ami a ledolgozott
  vagy elkummantott évetek után jár. Élvezzétek azt a kis hátralevőt, és
  ne pofázzatok bele a fiatalok jövőjébe. Hiszen ti ugysem fogjátok már
  megérni azt mikor a most felnövő generáció a ti elbaszott beleszólásotok
  végett megszívja. Már most látni hova zülesztettétek az országot,
  csoportosan hagyják el a fiatalok az országot. nem lesz aki a szart
  kaparja majd ki alólatok mikor magatehetetlenül fekszetek a saját
  nyálatokban, Szerencsételn poszt komcsi kádár ivadékai. Ugyan így a
  fideszes nyuggerek is, még hogy fidesz. Lófasz kütyü estifény.

 35. Azért illene megkülönböztetni kommunistákat, szocialistákat,szociál demokratákat, ahogy léteznek keresztény demokraták, keresztény szocialisták, és olyanok,akik utálják(miért) azokat, akik az embert helyezik eszméik középpontjába, és nem a gazdagságot, a magántulajdon szerzés kiváltságait, és az abból eredő haszon (tőke) élvezetét. Az egyik legnagyobb tőkés, és textilgyárost, akit Karl Marxnak hívtak dolgozta ki ennek elméletét, és jelentetett meg egy “Kommunista kiáltvány ” megnevezésű röpiratot a közösséget formáló új élet megfogalmazásával. (1848. február 15-én) amikor is elindult Európában egy forradalmi hullám, aminek Magyarország is részese volt, ha ismereteiben ez benne van. Akkor nem volt jobb és baloldal, csak a magyar nép életének jobbítása volt a cél.

 36. El kellene olvasnia-nem csak idézetekben hivatkozni- a demokráciáról írott tanulmányát, ami 1921-ben jelent meg és a Weimar-i Köztársaság sorsáért fejezi ki aggódását, ami a német nép történelmi bukásához fog vezetni.
  Ennek végét nem érhette meg,mert 1925-ben(49 évesen)meghalt és csak a sörpuccsból vont le következtetést a majdani hitleri hatalom német népre gyakorolt hatásárea, és az übermensch elmélet végrehajtásában mutatkozó olyan szélsőségekre, amelyek a nép demokráciájának az ellensége, és csak erőszakkal tartható fenn.

 37. Látod, látod!
  Az őszödi beszédből kiragadtatok 1, azaz egy mondatot, és tekintet nélkül a szövegkörnyezetre, abból építettetek egy rágalomhadjáratot.
  Ezért hoztam ide.
  Amúgy a Papcsák-Budai duó szépen bizonyította igazadat.
  …”tolvajok vezére elmondta a tolvajoknak, hogy túllopták magukat”… – több mint 1400 vizsgálat, és az eredmény a nagy semmi.
  “A 2010-es kormányváltás után 1400 ügyben indítottak vizsgálatot kormányzati szervek, ebből kevesebb mint tíz jutott el a bírósági szakig, és mindössze néhány tucat embert vádoltak meg valamilyen visszaéléssel – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az elszámoltatással kapcsolatban szerdán Karcagon” – ennyit a “tolvajok vezéréről”, a “tolvajokról”.
  Jut eszembe, Polt mikor vizsgálódott, vizsgálódik Fidesz-KDNP lopás végett?
  Farkas Flórián, mond ez a név neked valamit?
  A te pénzed (egy része) nem keresendő?
  Csak úgy kérdem.

  Visszatérve Bonsai Duce, az arabok seggébe csontig hatoló nyelvére.
  Igen, arab üzletemberek (és az iszlám) valagát nyalta, annak reményében, hogy adnak pénzet.
  Igen tudom.

 38. Te majom. Hány bevándorló maradt itt ? Egy sem. Bejött a százötven milliárd a haveroknak a 20 ezer letelepedési kötvényestől. A főnöködet már csak Vietnámban, meg Szingapúrban fogadják. Nyugat Európába már be sem teheti a lábát. Hogy lehet valaki ennyire lebutított, mint te is. A felcsúti főnőköd apja párttitkár volt ez meg KISZ titkár, az apósa komcsi besúgó ügynök, akkor miről is beszélsz ?

 39. Ilyeneket csak egy eszement agyhalott rakhat fel! – érdemi választ nem ad, csak nyomja a fizessmaffia’ által megadott propagandát!

 40. Ide figyelj Te tizenhat karátos b….. ezt a hülye szövegedet láttamoztasd az apáddal, anyáddal, meg a nagyszüleiddel, ha még élnek,az után merd ki tenni az ábrázatodat a nyilvánosság elé, hogy minél többen le köphessenek!

 41. Hogy ne haljál meg teljesen hülyén!

  Mit is mondott Orbán 2010-ben, amikor átvette?

  “az ország, a gazdaság helyzete SOKKAL jobb mint az Unió legtöbb államában”

  Volt mit szétlopni a narancsos sáskahadnak…

 42. Ezt sose mondta, kamu.

  Már ezerszer megcáflták…

  Olvass inkább Márait:

  ” a kommunisták után jönnek a suttyó félmüvelt parasztok”

 43. Hatástalanok vagytok gyerekek! Addig el se olvassák az emberek ezeket a kétségbeesett “feltáró” videóitokat, amíg egyetlen olyan karizmatikus egyéniséget sem vagytok képesek találni, aki akárcsak a cipőjét beköthetné Orbán Viktornak! És akkor még semmit sem szóltam a szokásos hazaáruló tevékenységeitekről…..

 44. Nem tudom, ki lopta el és, hogy igaz e, de: 3 ezer milliárd, mégegyszer mondom, háromezer milliárd magánynyugdíj vagyont herdált el orbán!!!! És ez csak a jéghegy egy darabja!

 45. A Biblában le van írva, hogy “Nincs Isten!”. Az ilyen BJ féle szuperintelligens liberálisok erre építve kerdenek ateista propagandába. Hogy ennek az állításnak mi a szövegkörnyezete, már kívül esik érdeklőpdésükön. Jó szórakozást hozzá.!

 46. Kösz, hogy bemutatkoztál. A Kussolsz a családi neved, a Bugris meg a keresztneved? Ez férfi, vagy női név. Csak azért kérdem, hogy tisztesség ne essék, ezentúl Mária néninek, vagy bácsinak kell szólítanunk?

 47. Na vegre ,hogy ezt már látom pörögni !!!
  Csak fél éve linkelgetem folyamatosan be a kisvideót orbánról mert itthon fogalma sincs senkinek ,hogy mit ugat az arab kongresszuson a hátunk mögött !
  Azért az is megérne egy kérdést orban felé ,hogy milyen okból tért át a fia a muszlim vallásra ????? Ja muszlim országot készít elő apuci ?????????
  Mocskos áruló fidesz -kdnp-mszp-dk-pm-együtt-moment-lmp-kutyaszar ,mind soros finanszírozta apakulat !!! Meddíg tud még orbán és soros-netanjahu VETÍTENI A SOK BÍRKÁNAK ????

 48. Csak egyetérteni lehet ! Még hozzá teszem: a legrosszabb eset :ha a hatalom a prolik kezébe kerül -lásd a kommunizmusban és most a prolikból lett hatalom bitorlókat!! Az ilyenek megérezták -megízlelték a hatalom szagát -illatát és erre vérszemet kaptak!!!!Tűzzel-vérrel megszerezték a hatalmat /2006-tal kezdődően/, azt ezektől -fidesz/kdnp NEMZETI MAFFIA+a sötétek- csak tűz – és vér árán lehet visszavenni

 49. Mióta keresztény a 4000 afrikai benszülött akiket a nyakunkba papírozott most is a 22 000 letelepedési arab után ???? Már 26 000 letelepedési kötvényest papírozott ránk kokszokat !!!! Ezt te támogatod ?????

 50. Ugyan már! El sem hiszik a hívei és a menekültek befogadását ellenzők, hogy ez a humánus mondat Orbán Viktor szájából ered. Ollózva van, mondják majd. És valóban ollózva van, mert ez a két mondat az emberségről szól. Valljuk be, hogy az emberség az empátia nem tartozik a legfőbb erényei közé a miniszterelnöknek.

 51. hááát gecorbánc az igazmondó mi ????
  ááááááááhá-há-há-há-há-há-há-há-há-hááááááááááááennyit az összes többi együtt nem lopott csalt hazudott szélforgolódott mint ez az aljas féreg gecorbánc egyedül ..

 52. Károly Katócz ma agyon keresi magát!A fidesz pénztárába nem győzik majd kifizetni a kommentekért a fizetést,persze a mi adónkból!

 53. Irodalmilag igen választékos vagy. Milyen szakon végeztél? Erőszakon, vagy északon? Szerintem erőszakon. Jobb lenne, ha relaxálnál egy kicsit. Ez a beszűkült tudat időskori demenciára, vagy alzheimer kórra hasonlít. Kezeltesd magad, mert gondolj bele: mi lesz a gyerekeddel, unokáddal, dédunokáddal? Vagy ők megélnek nélküled is, büdös narancslében lögybörögve? Esetleg nem egy húron pendülnek veled? Meg is érteném őket. Ha az én szülém lennél, én is letagadnálak.

 54. Gratula! Bővült a szókincsed. Mit olvastál? L Simont? Ajánlhatnám esetleg Kodolányit, Passuth-ot? Tudod, jó pap holtig tanul!

 55. https://uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/223396c3282756687e85bbef706887dc740d39f1b73a57ca4748734645ff9c56.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/5a08e142585ea9bfb57e1400685832668dc4606dc0c20234367dc647cd8ebae6.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/3d7023cd1e04e1c8fe5e4cf4e7b43c0fb07acc1ff6a6e6d7446661862ba71a30.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/682113a62a7d79495cbec6e5ed5e9f80a64f2c686b58ea11977943b5eff9af5d.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/64328ee8155d5f379fa3f30d3addb0fd789f36ea4429ebd0ef96fb1cbd6d7f4c.jpg

 56. Ez a balf@sz katócz, kussol arról a 25 ezer migránsról akiknek orban, rogan, lázár kötvényeket adott el!! több milliárdot vágtak így zsebre!!

 57. Itt arról van szó, hogy jók vagytok, szépek vagytok, de szükségünk van a pénzbeli támogatásotokra . Ez a beszéd nem egy szegény iszlám országban hangzott el. Ez egy udvariassági beszéd volt. Tudjuk hogy mi mire is értékeljük igazából a 150 éves török elnyomás miatt őket. De a rózsákat és a fürdőket ők hozták nálunk divatba. Igaz az óta elfelejtettek tisztálkodni.

 58. Armoon! Igen! 3 000 milliárd FT magánnyugdíji megtakarítások elríbolása, Quaestor-Quaestor, a la. Budah Óhh Cash fideSSes brókerbotrány, Kishantos Bio Gazdaság felszántása, Nagy Hant létrehozása….! Ez utóbbi a legeklatánsabb példa a fideSS stílusára, módszereire, gerincességére….

 59. Kinek köszőnhetjük ezt a rendkívül színvonalas felvilágosítást? Kik azok a benetek, és miért nyeltek le két vesszőt egyetlen magyar mondatban?

 60. Most akkor az ATV a legalja vagy az RTL vagy a 444! ,?,? Ezt a mondatvégi írásjel-kombinációt a fönti ömlesztvényből tanultam. Teccik. Sajnos, több helyesírási hibát még nem vagyok képes elkövetni ilyen rövid szövegben, de majd olvasgatom szorgalmasan Károly Katóczt.

 61. Ne udvaroljon nekem jó ember😆 inkább horgászgasson. Élvezze ki míg nem jön a kaszás, az már nem hoz bözsi utalványt😏

 62. Aztán te ki a jó szájba baszott, mocskos, kurva anyád által a világra szart tetű geci vagy, hogy itt csak úgy niemandozol? te szardarab, te csak a vérvörös DK-sok között ugasd a hülyeségeidet! Rühes bérkommentelő patkány vagy!

 63. Inkább a videót hallgasd végig és értelmezzed te szerncsétlen Niemand. Ez a német szó főnév, nagy betűvel írjuk, ha még nem tudtad volna. Tanulj egy kicsit rádfér, és ne anyázz. Mocskos fityeszes patkány.

 64. Nagyon erős gyerek vagy parasztkám. Még fogkirugdosást is ígérsz embereknek ? Csak te is nem a kopaszok közül való vagy ? Értelmesen, emberi módon úgy látom, hogy nem tudsz válaszolni senkinek. Téged nem kellett lebutítani. Magadtól is mérhetetlenül az vagy. Fityeszes tahó.

 65. Az a lényege az egésznek, hogy a Vezír odanyal, ahol éppen van. Meg kell nézni, ahol mostanában járt milyen beszédeket mondott. Ő egy igazi megmondóembernek tartja magát. Most épp Szingapurtban nyalt be, előtte Vietnámban. Az a fő probléma, hogy a fejlett Nyugaton már persona non grata. Nem áll már vele szóba senki. Legfeljebb Brüsszelbe engedik be egy kis riportra majd októberben.

 66. Tedd hozzá még azt is, hogy a szociális rendszert 0 ra süllyesztette. 600 ezer ember nyugaton dolgozik. Pártkatonákat ültetett a kórházak iskolák élére. Meg is lett az eredménye. Média a kezében. Nincs demokrácia magyarul. A komcsi rendszerben nagyobb volt pl. az iskolák önállósága, mint most
  .

 67. Ahogy elnézem az elmúlt kommentjeit. Már ha annak lehet nevezni, a rüh meg a patkány elég sokszor megjelenő elem. Szerintem ez egy régebbi trauma kivetülése. A többi se semmi, megy az anyázás orrba,szájba. Elég labilis lehet az idegrendszere, ennyi idősen oda kéne figyelni, könnyen jöhet egy szívroham. A monitor elött a nyálban fuldokolva két anyázás között nem túl férfias ha megmered😆

 68. és mi a helyzet a 20.000.000.000 EUR-ós IMF hitellel? Az mire kellett? Ki és mire herdálta el? Hányszorosa annak amiről te vartyogsz?

 69. Nem kussol, csak ez túl bonyolult az agyának felfogni! Ráadásul arra nem kaptak instrukciót, hogy erre mi a helyes válasz.

 70. Te kis szemét liberálfasiszta geci, nagy a pofád! Anyáddal élj nemi életet a ravatalán! Megtalálni téged nem tart tovább déltől harangszóig, aztán elbeszélgethetünk egy-két dologról…Téged és a hozzád hasonló szemét, aljas árulókat gondosan ki kéne belezni, aztán kutyákkal felzabáltatni, másra úgy sem vagytok alkalmasak..

 71. Te végtelenül szerencsétlen szarkupac, ha német főnevet használsz idegen szövegkörnyezetben, nem kell nagybetűvel írni. Csak egyszer találjalak meg, kirugdosom az összes fogad, mérget vehetsz rá, rohadt áruló! Mennyit fizetnek neked ezért a sok szemét kommentért? Futja a drogra meg a piára a romkocsmában? Mi lenne ebből az országból ha te meg a hozzád hasonló mocskok egyáltalán valamilyen tisztséghez jutnának?

 72. Kemény mint a kád széle. Mi ez a bolsevik tempó Hídvégi elvtárs. Pufajkát vegye elő jönnek a hidegek meg a reuma😆

 73. Utána néztem a nevének elvtárs. Már rég alijáznia kellett volna. Ne rontsa tovább a levegőt, tábori szökevény😆

 74. A komcsi libsik mind
  miliárdosok lettek a rendszerváltáskor ! Minden gyárat minden bányát eladtak a saját zsebükre !

 75. Mária ! Igazad van ! Gyurcsány meg Dobrev olyan gazdag ,hogy az összes fideszes együttvéve nincs mint Ő egyedűl !

 76. Kinek a kezébe van a média ? A T V- ét bárhova kapcsolom a kormány gyalázása folyik ! Akkor kinek a kezében vannak a TV- ék?

 77. Miért, Ön a vagyonőr a Fideszben? Micsoda tudomány birtokosa, csak nehogy valami egyéb derüljön majd ki! Csak a nemzet gázszerelője gazdagabb ma, mint Gyurcsányék – igy gondolom. És még mi minden jöhet össze! 🙁 Pont olyan ez is, mint a migráncsok megerőszakolják a nőket Őcsényben főleg! 🙁 Az M1 hatásosan működik! 🙁

 78. Egyem is meg az ártatlanságát, vagy a tájékozatlanságát? Vajon a kölcsönbe kapott letelepedési kötvényekről hallott már, amit 100%-ban a magyar emberek adójából kell visszafizetni és kamatostól, de kiváló munkadijakat már lecsapolták – külföldön a mieink ! És mit is vásároltak rajta? Miért idióta, aki erről szólt? Ön az, aki nem akar tudni tényekről!

 79. Haladsz. Már emberi hangot is megütsz! Jól olvastam? Azt írtad köszönöm. Vagy félreértés volt, vagy félreírás? =D

 80. Mi a fasz van fityeszeském. Nekem napközben dolgom is van. Nem úgy, mint a fityeszes seggnyalóknak, aki lopják az EU-s pénzt. Oszt közben meg támadják Brüsszelt. Itt vagyok egy köpésre Brüsszeltől, ha akrjátok lerohanom, de ennek ára van.

 81. Mi vagy te tanár, hogy itt osztályozgatsz ? 3 ast nem adsz, csak egyest megötöst. ? 🙂 Hol képeztek ki ? Milyen szakon ? Tán csak nem Északon, Erőszakon végeztél ? Mint a Kósa. Ő is hasonló. Lenézi simán az érettségizetteket, oszt neki is annyi van.Meg annyi is marad.

 82. Nyanyus, vagy tatus! Aggódom az elmeállapotod miatt! A szókincsed fejlődött. Vissza. Rajtad már a lobotómia sem segít. Köszönd orbánnak! Ne köss bele, direkt írtam kis bötűvel! A bötűt is. És, ebbe se köss bele, nem vagyok szögedi. Hogy, ki a proli, azon lehetne vitát nyitni, de minek? Mert, ha valakinek Kodolányi, vagy Passuth perverzió, az már Taigetosz pozitív. Sajnálatra méltó vagy, de nem az enyémre.

 83. Nocsak, nocsak!Te is tak faty? Mié is nem csodákszom rajta-e? Magyeri tanár-e vagy? Akkor nincs min csodálkozni, hogy a Pisa teszten ilyen szarul végeztek a tanulók. Csak így tovább! Előre a zorbáni úton! Van még a Mariana ároknál is lejjebb. Sebaj, a föld úgyis lapos, de nem laposabb nálad.

 84. Pont is illik a mondat végére, esetleg felkiáltójel. Vagy talán nem fejezted be? Akkor vessző dukál.Mit is hazudtam?

 85. Az IMF hitelt senki nem használta fel, azt vissza kellett fizetni amikor viktorék /a kisbetű direkt/ felmondták a szerződést. A hitel kamat feltételei sokkal kedvezőbbek voltak, mint a mostani Paksi atomerőműhöz igényelt Orosz hitelé, amit még unokáink is nyögni fognak. Igaz kemény feltételei voltak, de szó sem volt az általuk /fidesz/ által sulykolt rémhírnek, hogy a nyugdíjakat kellett volna csökkenteni.

 86. Aki ismer, az tudja, hogy ha valakitől, hát tőlem igen távol áll az orbanizmus dicsőítése, de azt tudomásul kellene venni, hogy itt az arab kultúráról és az iszlám vallásról beszél, nem az iszlamista terrorizmusról és nem az arab mélyigénytelenségről. A magyar kultúrát sem keveri össze senki a pesti dzsumbuj szlengjével, mert noha sajnos tagadhatatlanul eleme, mégsem vállaljuk fel szívesen és okkal találhatjuk sértőnek, ha valaki ez alapján igyekezne beazonosítani minket. A keresztény vallás története és a történelem során betöltött szerepe élesen ellentmond önmaga deklarált elveinek, amely utóbbiak a meghatározóan fehérek kultúrák, államok társadalmi berendezkedéseinek hivatkozott morális alapjaiul szolgálnak. Elvi szinten gyakran, de a gyakorlatban nem érezzük feloldhatatlan ellentmondásnak ezt és együtt tudunk élni vele.
  Orbánba rúgjunk bele bátran minden okunk és morális jogunk megvan rá, de ha korekten vizsgáljuk ezt a témát, akkor ebben ne rugdossuk, mert csak luftot rúgunk. Legfeljebb azokkal az esetekkel szembesítsük, amikor a fenti szösszeneteivel ellentétesen nyilatkozgat, szokás szerint szembeköpve magát.
  Veszélyesebb vetülete a témának, hogy a cionista zsidók globalista stratégiájának része az iszlámot a kereszténységgel, az arabot az európai fehérrel konfrontálni, kölcsönösen gyengítve egymást, kiszolgáltatva magukat, magunkat neki. Ennek a stratégiának Orbán is tudatos eleme, mozgatórugója a folyamatoknak, noha egészen mást igyekszik -nem kevés sikerrel- verbálisan előadni. Rúgni kell, megérdemli, csak pont nem ebben az esetben. Nem őt sajnálom, Isten mentsen, hanem magunkat, mert mi megyünk félre, ha felülünk a globalista manipulációnak!

 87. Muhaha, debilke! És még én vagyok proli, meg prosztó. A te választékos szókincsed meg kifejezetten úriembert takar. Vagy egy tisztességben megőszült matrónát. Ez volt a hét legjobb vicce.

 88. A szarotokat megennétek, hogy fogást találjatok Orbánon- de csak félsiker az, ami garantált így, amigos. Szarevés ugyan biztosan lesz, csak éppen fogás nem.

 89. De ugye útlevelet se sdtak, hogy menj ki dolgozni, ha meg kimentél, elitélte 2.212 évre. Vagy erre nem emlékszel? Most az a baj, hogy oda mész dolgozni, ahol több pénz van? 1920ig másfél millió magyar ment Amerikába, mert ott aranyat lehetett mosni! Vagy ezt is rosszul tudom?

 90. Te aki azt a jó kurva édesanyádat baszogatod, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos disznó.! https://uploads.disquscdn.com/images/dddfa2384ce0364bef808560718a9a97ee5a7d12588328819cfb854b764389c9.jpg

 91. Te repedt sarkú büdös kurva, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos szájbabaszott büdösszájú bárcás kurva.! https://uploads.disquscdn.com/images/1cae99b586ca5aec2dd02a80393ed419ecf89a259a2a0e895068337b5f4cfafd.jpg

 92. látom beszálltál a faluszéli bögrecsárdában a kannásboros buliba, lévén szombat este és kitört belőled a családban megszokott igazi polgári kommunikációs színvonal. 🙂
  hát, jobbulást. két aspirin, liternyi víz, és hétfőre talán jobban leszel.

 93. akkor viszont magyar szövegkörnyezetben miért írjátok folyton nagybetűvel a jelzőnek és nem tulajdonnévnek minősülő “magyar” szót?

 94. Te aki azt a jó kurva édesanyádat baszogatod, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos disznó.!

  https://uploads.disquscdn.com/images/4566feff83455a5290a67657f7f078441ad7dcb13c6b460b7463cb4ca18e13d7.jpg

 95. Ahogy el nézem a megnyilatkozásaidat ifjú “titán”… Neked nem az ész-érvek az erősek, hanem a muszklid! Kíváncsi lennék arra, hogy a TE szüleid vajon milyen rendszer alatt hoztak össze…. Megérzésem szerint annak a rendszernek voltak ők is és TE is a haszonélvezői, melyet oly vehemensen szid ,. ócsárol és tagad meg a fajtád. Hogy tudd…. én nem vagyok sem vörös, sem ballibsi, sem komcsi…. de nem vagyok szélső jobbos sem. Nem vagyok templomkő-koptató sem mint oly sok magát kereszténynek mondó ájtatos manó, aki a bibliát csak ágyláb-pótlónak használja Viszont becsülettel felneveltek a nagyszüleim, akiknek még a lába nyomát sem szagolhatnád meg, bár ők már jó ideje a fenti világból bámulják ezt a cirkuszt amit ide lent rendeztetek. Csak egy egyszerű kétkezi munkás vagyok, aki örült annak , hogy a munkáját megbecsülték, és szerény körülmények közt tudta felnevelni a családját – bár hogy el e érik azt amit én, az erősen kétséges. Remélem, hogy nem fogják majd azon százezrek sorát szaporítani, akik külföldön keresik boldogulásukat, hogy nem legyenek kiszolgáltatva olcsó munkaerőként cselédnek vagy egyéb formának. Csak annyit kívánok NEKED, hogy kóstolj bele a kisemmizettek, elszegényedettek/eladósodottak sorsába… hogy TE is ott állj valamely ingyen étel-osztásnál, és tudd megszámolni kicsiny jövedelmedet, hogy vajon mire is lesz elég. Láttam/látok köröttem nagyon sok ilyen embert, családot.

  Tapasztald meg TE is ezt a sorsot. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy milyen is az a liberál-fasiszta? Ez valami magyar nyelv-újitás? Mert azt már hallottam: Ballibsi… azt is hogy szélső jobbos fasiszta… Akkor most a liberál-fasiszta a kettő keveréke lenne? Azt hiszem, hogy némi fogalom-zavar tapasztalható nálad . Nem gondolod?

 96. Valóban Konyec… Az EU meg vonja a támogatásokat, nem ad több lóvét Orbán kedvenc játékaira… így a rolót le lehet húzni … Ennyi volt Orbánia… Nem lesz több pénz… mert az ország nem fog áldozni vietnami kórházra , szlovák-albán stadionokra…. de a vezér gyógykezeltetésére sem.

 97. Ezt biztosan valamelyik bolsi szopta ki az ujjából egy szörnyű, álomtalan éjszakán.De minek ezt megosztani? az összes statisztika az ellenkezőjét bizonyítja. (amit nem elvtársi intézetek állítottak össze.

 98. Nem kell a papírozott bevándorlóknál elfeledni, hogy azoknak is van családjuk, akik szintén jönnének 😀

 99. Nos, jól figyelj te patkány! Nagyszüleidet nem ismervén, véleményt nem mondhatok, azért annyit elöljáróban, hogy a cipőm sarkáig sem érnének fel, ha életben lennének…Semmi bajom a kétkezi munkásokkal, sőt! nagyon is tisztelem őket! De te, honnan veszed a bátorságot, hogy oktatgass bárkit is? Állj a satupadod vagy az esztergagéped mellett, végezd el a rád kirótt munkát és ne ugass bele olyan dolgokba, amiről halvány lila fingod sincs és akkor boldogan élhetsz.Szerény képességű gyermekeid lehetnek, ha már most biztos vagy, hogy annyira sem viszik az életben, mint te, maradnak senkiházik…

 100. Nem megy ez még neked… Tanulj “márianénitől”… Ő már haladó szintet ért el ebben. Ez nem kitaláció, ez valóság. Úgy hogy le ülhetsz te is 1-es alá … 🙂

 101. Ahogy látom, Te Nem tanultál semmit az iskoláidban – már ha jártál egyáltalán.Nem becsülsz senkit magadon kívül, nem hogy a kétkezi munkásokat 😀 Hogy honnan veszem a bátorságot? Onnan, ahonnan te sosem fogsz . Nagy szád van kis senkiházi tróger. Nem érsz annyit sem mint a nagyszüleim körme alatt a piszok, ami nem nagyon fordult elő náluk . Hogy nem érnének fel a cipőd sarkáig? Nos figyelj kis patkány… Ezerszer többet értek életükben mint amennyit te elérnél valaha is.A te kommunikációd is csak a trágárságban merül ki , képtelen vagy arra hogy egyenes kérdésekre egyenes választ adj. Egy kis korrekció rád férne a becsület és a tisztesség terén .A gyermekeim? Lehet, hogy már most többre vitték mint te. A tisztességben minden bizonnyal ! Mielött TE kritizálsz bárkit, talán választ adhatsz a feltett kérdésekre 😀 Akkor talán hitelesebb lehetnél. Addig viszont csak egy senki vagy .

 102. Végtelenül primitív, unintelligens szarkupac vagy, te frusztrált faszszopó vérvörös geci! Rohadj el ahol vagy! Erőlködsz gyengeségedben, amúgy a véleményed annyit sem számít, mint 1936-os falinaptáron a légyszar… Az ilyen kis hülye liberálfasisztácskák mint te vagy a magyarság szégyene..Téged ki kéne belezni, aztán a kutyákkal felzabáltatni…Te beszélsz egyenes kérdésekről és válaszokról gyáva, sunyi geci? Rohadtál volna bele a tetves kurva anyádba, aki a világra szart! Amúgy a senkiháziságot a tiszta körmű nagyszüleidtől örökölted? Szemét, aljas, rohadt hazaáruló vagy, rohadj szét a családoddal együtt, egyenek meg a férgek, akik már felzabálták a nagyszüleidet..És merd felvállalni a valódi nevedet, mert hiteltelen te vagy rohadt kis buzi!

 103. Csak ennyire telik belőled? Nos erősen sajnálom szüleidet te kis klinikai abortuszmaradvány, hogy gyereknemzési igyekezetük ilyen genetikai zsákutcába futottak bele. Egyszerűen értelmezési zavarba estél bele 🙂 Talán elkerülte a figyelmedet: fentebb már mondtam, nem vagyok se kereszt vetegető ál-keresztény, sem komcsi… de még szélső jobbos sem 😀 Hatalmas elme-zavarban szenvedsz! Az ilyen trágyarakások mint te, csak a trágyaszóróba valók… de még oda sem mert létezéseddel csak fertőzöd ezt a világot, mely jobbat érdemelne tőled és fajtádtól… Bandika… a nevem valódi, sajnállak hogy nem tudsz értelmezni valamit. A stílusod csak azt mutatja , hogy szeretnél megfelelni “mesterednek” Bayer Zsoltnak, aki még ahhoz is gyenge, hogy a “megszerzett” lovagrendjét – melyet érdemtelenül kapott – vissza adja a gazdának . Szégyene vagy ennek a földnek minden formában. Vélhetőleg anyádék már megbánták erőlködésük ilyen eredményes tévedésüket, és azóta sorba jár4ják a templomokat , kegyhelyeket bűnbánatért esedezve.Anyámat ócsárolod? A te családodhoz képest ő egy Szűz Mária…. akinek még a szellentése is különb mint a te böfögésed … Úgy hogy keresd meg Anyucit és kérjed meg, engedjen vissza oda ahonnan kiszakadtál erre a világra .

 104. 2008-ban a GDP 10400 volt, kormányváltáskor 2010-ben 9800 most meg 11200. Egészségügy a szocik alatt sem volt jobb, sőt rosszabb. Egy rakás kórházat privatizáltak, amik aztán csődbe mentek. Vizitdíjat akartak bevezetni, meg kórházi széfeket az ágyak mellé – ezektől biztos meggyógyult volna a beteg.
  Ha Brüsszel mellett dolgozik, akkor maradjon is ott még vagy 20 évig, mert itt addig Orbán lesz hatalmon.
  GDP:
  https://www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

 105. Változatlan a véleményem veled szemben te genetikai hulladék: baszd szájba a ravatalon a mocskos kurva anyádat! Pá kicsinyem, erőlkődj máshol, szarok a pofádra és a véleményedre.

 106. Te meg a te anyádat elégítsd ki, ha már apádnak csak egy ilyen hulladékra tellett . Értelmi fogyatékos trágya-rakás vagy, melyet a sivatagban kellene csak szétszórni… Akkor lenne a világnak némi haszna belőled, hiszem a gondolkodás NEM az erősséged 🙂 Menj vissza az iskolapadba, hátha egy kis kultúrát műveltséget tudsz még felszívni.

 107. Na … ez egy nagyon pici előre lépés… már nem az előre megírt szöveget nyomod …. Ugye , nem is olyan nehéz ?

 108. Alpáriasság, ocsmányság minden oldalról … kombinálva a tudatlansággal és az előre megírt hozzászólásokkal, melyek egyáltalán nem a valódi hozzászólásokkal van összhangban… sokszor nem is a témával kapcsolatban, mert ahhoz NINCS mit mondani. Még az is bele esik, aki nem akar, mert egyenesen bicska-nyitogató, ahogy a forgató-könyv szerint ki kezdenek mindenkit.

 109. Te agymosott rohadt fideszes,A te vezéred már annyi hülyeséget mondott.hogy nem is kell oda figyelni.Ha valaki mégis figyelne,kérdezem:mit keres az a sok magyar ki elhagyni kényszerült a hazáját, mert különben éhen döglik.A sok öreg akiket halálra ítélnek nem tud menni sehova.Ha a világ is azt mondaná, amit ti,mocskok, mi lenne a külföldön jól megélő honfitársainkkal???

 110. tE SZERENCSÉTLEN P..NYALÓ.Ha nem lennél ilyen hülye, tudhatnád,hogy mi közben talicskával tolta be az EU.a pénzt, az adósságunk nőt.

 111. Persze! Mâr akkor gazdag volt, amikor a KISZ Központi bizottsâgânak titkára volt.😃No meg milliomos csalâfbòl származott! No, ne mâr!!! 😃😃

 112. Te repedt sarkú büdös kurva, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos szájbabaszott büdösszájú bárcás kurva.! https://uploads.disquscdn.com/images/d5486957f7e64b87bfe3efafd6c2b5016873feba62f79434939239928bf5e87e.jpg

 113. Ez nagyon súlyos, hát még ha tudnál a budija mögé épített satadionjáról és a kisvasútjáról is, eldurranna az agyad.

 114. A quaestor már k.b. az ezredforduló előtt is üzemelt. Sajnos kuncsaftjuk voltam, ám még a a bróker ügy előtt is. Benne iss ragadtam.

 115. Te aki azt a jó kurva édesanyádat baszogatod, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos disznó.!
  https://uploads.disquscdn.com/images/dddfa2384ce0364bef808560718a9a97ee5a7d12588328819cfb854b764389c9.jpg

 116. Demokráciában szólásszabadság van, de ez a fogalom nem azonos a mocskolódással. Mellesleg érdeklődöm, tudjátok, hogy a “szegény menekültek” valós száma mennyi. 1235 fő!!! A többi gazdasági menekült. Elakarjátok tartani azokat, akik elpusztítják Európát??????Itt nem jobb és baloldalról van szó, hanem az ép eszű gondolkodásról!!!!!

 117. Libatolvaj miatti kártérítés, a vasutasokGyőr/ elmaradt túlórájának kifizetése, a tűzoltók elmaradt bérének kifizetése, az Önkormányzatok adósságának kifizetése, az ország külső adósságának rendezése, a közüzemek külföldi kézből való visszavásárlása,vörösiszap károsultak házainak újjáépítése, a családok támogatása, a GYES visszaállítása, adócsökkentés, a tanárok és orvosok, valamint a közalkalmazottak bérének 50 %-os emelése, mondjam tovább. 2002 és 23010 között a balliberális kormány nemcsak szétlopta az országot, hanem csőközeli állapotban voltunk. 16 alkalommal volt gázáremelés, már nem emlékszel????? Ami pedig a “kötelező” önkéntes magánnyugdíj pénztárakat illeti, nos jó zsíros állásokat kaptak ott az elvtársak és elvtársnők.A felosztó-kirovó rendszer szerint, a mostani nyugdíjasok nyugdíját a most dolgozók befizetéséből finanszírozzák.! Számolj egy kicsit, ha a levont járulékból be kellett “kötelezően” fizetni a magánnyugdíj pénztárba, akkor a mindenkori nyugdíjak kifizetését csak kölcsönök felvételével lehetett megoldani.Persze, ha nem lettek volna az elvtársak elvtársak, a magánnyugdíj pénztárba befizetett összegeket nem a tőzsdére viszik, hanem magyar államkötvényeket vásárolnak!Lásd Japán szóval hagyjuk a fröcsögést és a Veletek egyet nem értők lenézését. Ha pedig ezek után is szerintetek a Fideszesek lopnak, akkor el kell menni tanulni Tőlük kedves elvtársak, mert az ország a bóvli kategóriából a befektetésre ajánlott kategóriába került, és végre a MNB nem veszteséges, mint Simor András alatt volt. 93 milliárd Ft-ot kellett a “független” MNB rossz gazdálkodása miatt a magyar államnak befizetni., nem beszélve arról, hogy Surányi György eladta az arany artalékunk nagy részét. Elképesztő hogy a fától nem látjátok az erdőt!!!!!

 118. Ott dolgozok, ott dolgoztam, meg ott is fogok dolgozni. Gondolom, Te még nem dolgoztál arrafelé. Vegyél magadnak rózsafűzért, oszt imádkozzál a vezíredért. Ha tudnád, mit is jelent a rózsafűzér, meg hogy is kell imádkozni.

 119. Ezeket nézd már meg te kis hülyegyerek. Magyarország most került az S&P nél ugyanabba a BBB+ ba, ahol már 2008 ban is volt. Ha valamihez teljesen hülye vagy ne ugassál bele. 2008-ban gazdasági világválság volt. Az olajárak 150 dollár/ hordó. Most meg 50 dollár /hordó. https://hu.tradingeconomics.com/hungary/rating Olyanokról böfögsz itt, amiről halvány lila fingod nincs.

 120. A németeknél él vagy 4 millió muszlim, abból vagy 3 millió török. Menjál már ki Németországba oszt nézzél szét, hogy milyen piszok szarul élnek. Meg menjél el a nyírségbe egy kis faluba, oszt nézd meg a különbséget. Egy kis német faluban laktam tavaj München mellett. Átlag 3 4 kocsi egy családban. Napelemek a házon. Csend rend nyugalom gazdagság. Te még a faludból ki sem mozdultál, mióta élsz. Hallgatod az állami propaganda TV-t, ami az ilyen fityeszes agymosottaknak készít direkt hírműsorokat.

 121. Na és nem vagy bérkommentelő, mi? A mocskos kurva anyádat!!!!!!!!!!!! Elég volt a szutykos profilodra felnéznem, te propagandista szardarab!!!!!! Te ne nagyon merjél senkit sem disznózni, te kibaszott moslék, CÖF-ös pártpatkány!!!!

 122. Még is menekülnek a fiatalok , te szardara, CÖF-ös korcs! Na, de legalább a szaros pofád éhen döglik hamarosan!!! HAZUG PATKÁNY VAGY!!!! Remélem a mocskos, kommunista kurva anyád büszke rád, de mivel egy vén szar vagy valószínűleg anyád már a föld alatt szörnyülködik rajtad!

 123. Meg is lett! A fiatalok külföldön dolgoznak, a szaros fajtád meg itt fog éhen dögleni! 😀 Ez jár neked, te kommunista, besúgó , bűnöző patkány!

 124. Anyád kurvázd, azt a mocskos kurva kommunistát , aki a világszart egy ilyen mocskos patkányt, mint te! Tetves, kommunista besúgó!

 125. Tényeket közlök én is veled, te bérkommentelő szardarab! remélem nem baj! Amúgy is mit háborogsz , te szardarab, hát nem te választottad a bérkommentelő életet?

 126. Puszér , mint kommunista??? Elmebeteg vén szardarab! 😀 Mi van szaros megbolondultál anno az ÁVO-ban baszod? Te is Tasnádinak jelentettél, mint a Viktorod?

 127. vén cigány vagy te? Inkább tedd össze a két kezed , hogy 90-ben nem lettél a beleidre felkötve, te vén III/II-es kommunista!

 128. Komolyan lemertél primitívezni másokat, te bolond, vén kommunista?

  Hál isten a szaros, beteg kádár proli fajtád hamarosan kipusztul , ebből a világból!

  Hogy szidod te másnak az anyját, miközben a szaros szüleid, ilyen szar komcsit hoztak a világra, mint te! 🙂

 129. Szarszagú komcsi nyugger, Vonát ,ért is baszogatjátok a mai napig???? Mesélj nekem erről egy kicsit, te suttyó kádár proli!

 130. Amit össze tudtatok vágni, az nagyon kevés a gyűlölethez, mert annyira ócska vágás, hogy nemcsak a vájtfülüek értik az ollót, hanem a kisemberek is!

 131. te szerencsétlen fasz! az egy főre jutó gdp az nem 13000 hanem 25381 usd és ez tavalyi adat! és ausztriáé nem 47700 hanem 44ezer usd! legalább ne hazudoznátok folyton…

 132. Te fasz. Ezt nézd már meg. Számokban lehet, hogy tévedtem de a 15000 soha nem lesz 25000. Mi a kurva anyádért jár ki a magyar Burgenlandba dolgozni ?https://hu.tradingeconomics.com/hungary/gdp-per-capita

  Meg ezt is nézd meg te piszkos senkiházi fityeszes majom.

  https://hu.tradingeconomics.com/austria/gdp-per-capita

  Te piszkos fityeszes senki. Hányszorosa is ? Több, mint háromszorosa te piszok fityeszes majom. Menjél már ki Ausztriába, oszt nézzél szét.

 133. Te aki azt a jó kurva édesanyádat baszogatod, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos disznó.!

  https://uploads.disquscdn.com/images/d890300710691631c3d3d4ca218df1ce39f2789de6b65c719d9d3baf8fac372f.jpg

 134. Nézd az arcát! Látszik, hogy nem jószántából mondja! Akinek eladta az országot, az mondatja vele! Annyira még nem lehet “magán kívül”, hogy ilyet mondjon saját akaratából! De ez is, most egyik HAZAÁRULÁSA!

 135. Nem nagyon zavar a hülye veszekedésetek, de ezért feljelenthetnétek egymást a bíróságon és biztos szép összeget fizetnétek be az álamkasszába ! Miért nem személyesen, vagy privátban intézitek a személyes ügyeket ?

 136. Lacuka! Látom neked csak az olló jutott eszedbe, azt meg sem akarod hallani amit itt a vezéred mond. Ezt nevezik szelektiv hallásnak. Tényleg nem érted a lényeget. El sem hiszed hogy Orbán mondja ami a száján kijön. Csak azt hiszed el, amikor uszit. Amikor segget nyal azt már nem. Sikeres agymosáson estél át. Gratulálok!! Felveheted a Júdás pénzt.

 137. Milyen náci duma ez te perverz tetű………a selejtet meg át………!!!!!! Én nagyon ritkán…de most figyelj…..az ilyen büdös rohadt szemétnek egy mozdulattal elvágnám a torkát az arctalan fején!!! Egy szar vagy, mint azok is, akiket istenítessz!!!!

 138. Ammoon: Nem nekünk magyaroknak mondta az biztos, ennyi szerintem mindenkinek lejött, ezt akkor és olyanoknak mondta, akik ezt szeretnék, szeretik hallani. Az viszont már más tészta, hogy mit mond nekünk- többek között, hogy” maradjon mindenki ott, ahol és ahová megszületett és hogy eszünk ágában sincs befogadni itt nálunk és Európában az iszlámot és e vallás tömeges gyakorlóit- . Ő valóban nem iszlámellenes, csak éppen nem egy egyenes jellemű ember/kormányfő, mert ahány korszak és ahány hely annyiféle arc és annyiféle nyilatkozat, ugyanakkor teljesen mást csinál.!! “A gyengébbek kedvéért” ez a videó és az ezt bevezető szöveg ennek a bemutatására szolgált, habzó száj nélkül.!!Amit itt Orbán mond teljesen elfogadható úgy önmagában, ha nem ismerjük cselekedeteit. Feltételezem, akiknek mondta, azok sem hülyék, de az üzlet az üzlet alapon tudomásul veszik.

 139. ha azt szeretné hogy ott maradjanak akkor mért engedett be sok sok sok pénzért amit zsebre tettek offshor számlákra tettek 21 ezer azaz HÚSZERZER MIBRÁNSOT ??? HMM ??

 140. attól mégis SOKKAL JOBBAN ÉLTÜNK , MIN T MOST A GECORBÁNCI ÉRÁBAN .. most csak a fasisztafitymaszista csürhebandacsorda létezik a nép pedig éldöglődik napról napra él .. az ország 2/3-ának nincs tartaléka .. fizetéstől fizetésig él .. ez a mocskos tolvaj csaló herdáló harácsoló aljas férgek meg mérhetetlen luxusban élnek miközben többet spórolnak mint amennyit keresnek .. annyit lopnak amennyi a cipőtalp vastagságú pofájukra ráfér .. hogy sűljön ki a szemük a szemét aljas féreg tolvajoknak . úgy bánnak a köz pénzével mintha apucitól kapták volna fagyira ..

 141. ezt te komolyan mondod ??? :O :O :O
  ezt senki normális ember nem hiheti csak az agyalágyult vagy hülye .. ezt mindenki tudja hogy nincs semmilyen média az ellenzék kezében .. méjszaros és gyerehazafiatalvajna kezében van ..

 142. Talan te is a fideszes fosztogatok csaladtagjai koze tartozol, mert azok veszettul szeretnenek meg a vissza nem teritendo EU-s segelybol rabolgatni, vagy tan jogasz szelhamosokkal van osszefonodasod, mert ok azok akik a szaros
  ugyeiket vakarjak le, akar jogalkotassal, de lehetsz vallalkozasi terulet leosztoja, vagy a rendori szervek besugoja, a velemenyem szerint, utodott nyugdijast mar nem is emlitem, mered bevallalni a reszesedesedet, persze tevedhetek.

 143. Az pedig, ahogy ti forgatjátok a szavakat, éppen attól függővé téve, hogy kinek mondjátok cseppet sem vicces, hanem gyomorforgató. Arcnélküli patkányok!!!

 144. Te fideSS-es kurva! Nem tévéét és nem tévéék, hanem tv-t, és tv-k! Előbb tanulj meg magyarul, aztán pofázz, ringyó!

 145. Úgy látom, ennek a szar geci orbánnak sikerült összeugrasztani a népet! Ebben az országban most már magyar magyar ellen van. Gyűlölik egymást a magyarok. Ezt akarta ez a csúti féreg. Sikerült is neki, hogy dögölne már meg!

 146. Hogy ez milyen igaz Katócz kár, hogy a fityiszbe több a posztbolsevik mint az mszp-be. Gondolj bele (bár tudom agy nélkül neked nehéz lesz) hogy mi a szarért nyalizik az imádott viktorod egy ex-KGB-s-nek.

 147. Éppen azért húznak el a fiatalok. Legalábbis akinek van esze. Viszont te is eltiplizhetnél a nyugger haverjaiddal meg viktorkával siránkozni a 27 millió álruszki miatt

 148. Nem a M1-M5 , duna, tv2, echo tv, és a többi kormánytv-t akartad? Mert az általad felsoroltakban legalább van nyomokban igazság 🙂

 149. Jaj, de jó a Humora tisztelt Idegen! Talán Ön is letelepedési kötvénnyel érkezett hazánkba? Le a kalappal ön előtt Armoon, nagyon szépen elsajátította anyanyelvünket, de nem lett volna szerencsésebb, ha ott marad a helyén ahová született? Nem sok keresnivalója ebben az országban. MAGYARORSZÁG a MI HAZÁNK! A tisztességes, becsületes, dolgos MAGYAR EMBEREKÉ.

 150. Az objektivitást még fogalomként sem ismered. A modorod sem oxfordi, a lelked … arról ne is beszéljünk.

 151. Húúúú most nagyon megaszontad te szerencsétlen nyugger. Szerencsére a fajtádnak hamarosan lefő a kávéja. És az, hogy kinek nem mérvadó a véleménye az pont te vagy nyugger. És miért is? Nos pont azért mert előtted már nincs semmi te gumicella-szökevény

 152. A lelkem? Azokétól tisztább, mint akik be álltak bégetni Orbán Viktor fara mögé. Objektivitás… Ha Orbánról van szó meg szűnik mint az igazság és a jogegyenlőség. A modorom? Legalább annyira szalonképes, mint annak a sok cöffös bégetőnek, akik agapét szeretnének csináltatni maguknak az ÁLLAM pénzén … Orbán fizetett tapsikolói…. … Hol van az a beígért 13.havi nyugdíj? Kiknek adták oda??? Úgyhogy Bede Béláné lelkecském… Nézz magadba nagyon mélyen, hogy miért és kiért árulod el honfitársaidat.

 153. Flórián Szekeres— du bist eine große schit.!— you are a very big sit have you understood ? Te aki azt a jó kurva édesanyádat baszogatod, én nem sértegettelek te aljas disznó én csak tényeket közöltem veled meg a sok hozzád hasonló fanatikus PÁRT RABSZOLGÁK-nak, én nem vagyok semmilyen pártnak az elkötelezett SZOLGÁJA én mindig ara a pártra szavaztam aki SOKAT TET az ORSZÁGÉRT és a NEMZETÉRT remélem kielégítettem a kíváncsiságodat te mocskos disznó.!
  https://uploads.disquscdn.com/images/6e831ceb900212b1c223ea3a8f89d75a697e5e5d6ec4fb71c6910b1714511133.jpg

 154. Hogy te mekkora barom vagy! 😊
  Leírtad mit tettek aiberálbolsevik elvtársaid a 12 évnyi regnálásuk alatt. 😉

 155. Anyáfd hozta lendületbe. Mi a faszomért van itt 27 % ÁFA ? Mi a faszomért 2017 ben 28500 a minimál nyugdíj ? Ezt olvasd el fityeszes majom. Ez Szlovákiában 85 ezer te paraszt. Ráadásul 62 év a nugdíjkorhatár. Te hülye fasz. Ezek szétlopják az országot, te meg a hozzád hasonlók seggnyalók ehhez asszisztálnak. 600 ezer magyar már kinn van, nem lesz lassan kitől lopni. Itt döglötök éhen majom. http://reflektor.blog.hu/2017/05/20/minimalnyugdij_es_letminimum_magyarorszagon

 156. ostobaságodat felvilágosítom 8 év az a 12 .. sajnos most van ez a gecorbánci 12 (!) év alatt .. ezek az aljas férgek mondták és mondják 47 ezerből meg lehet élni .. nos mutassák meg .. na de ha annyiból meg lehet élni akkor ők mééé lopnak milliárdokat ???? csak a hülyék nem látják a mérhetetlen lopásokat .. és a nép rabszolgasorba taszítását .. ami ezeknek a gecorbánci aljas férgeknek a pofájára ráfér az bicskanyitogató ..

 157. Sajnos, az ellenzék egy “iskolába” járt. nem lát nem hall, csak beszél,….Nem baj, ha nem igaz,ismeretlenül nyugodtan lebirkáznak, lelibáznak bárkit, aki nincsen egy véleménnyel Velük. 2010-ben az ország a csőd szélén állt. Besorolásunk a bóvli kategória volt, most befektetésre ajánlott. 2002-2010 között 16 alkalommal emelték a közműveket, most 7 éve nem, és a kormány visszavásárolta a külföldi tulajdonosoktól. A “független” MNB Simor András vezetése alatt 93 milliárd hiányt “gyártott” amit szintén ennek a kormánynak kellett kipótolni. A vállalkozók a magas hitelkamat miatt nagyon meggondolták vesznek-e fel hitelt, most a vállalkozói hitel 2.5 %! A BKV közel 100 milliárdos adósságot hagyott a kormányra, minden le volt robbanva. A 4-es metró szerződéseit, már amit lehetett újra kellett tárgyalni, és kényszerűségből befejezni. 167 milliárdos sikkasztás, nem éri el az ingerküszöbötöket. 53 milliárdos bírság már csak hab a tortán. A minimálbért és a szakmunkás minimálbért csak a FIDESZ kormány emelte. A szoclib kormány azt mondta, hogyha emelik a béreket, akkor nem lesz versenyképes a gazdaság. Közben ajvékolnak, mennyien dolgoznak külföldön. Ami az egészségügyet illeti, csak kórházbezárásokról, felesleges széfvásárlásról, vizitdíjról tudok beszélni. A gyermekes családokat nem segítették, megvonták a 3 éves GYES-t, ezzel szemben, most ismét három éves a GYES, sőt van “extra GYES-s is azoknak akik felsőfokú intézményben tanulnak. 10 millió vissza nem téritendő lakáshitel, a diákhitel elengedése illetve csökkentése a gyermekek számának függvényében az is semmi!!!Napjaink újabb felderített bűnesete dr. Czeglédy és társai 3 milliárdos sikkasztása, a diákok és nyugdíjasok bérének “lenyelése”Ezek ismeretében még Ti beszéltek, mit beszéltek, rágalmaztok! Szégyen, hogy ilyen honfitársaim vannak.

 158. Ez mind szép és jó. De talán értelmezni is kellene ezeket az orbáni szólamokat. MNB : Vezére elérte, hogy még kormányzati szinten se lehessen elszámoltatni, hogy milyen magán-alapítványokba fekteti a Jegybank pénzét. ( Pallas-alapítványok) A Jegybank által felvásárolt ingatlanok kiknek is a kezén landoltak. 4-es metró??? Akkor vegyük figyelembe a 3-as metrót… Mennyibe is fáj ez? A régiből az oroszok által felújított szerelvények maholnap többe kerülnek a fővárosnak és az országnak, mintha új kocsikat vásároltak volna. Megérte? Azok akik felsőfokú intézményekben tanulnak mennyivel is különbek azoktól akik az egyszerű pórnéphez tartoznak???? Mivel is szolgálnak rá a kiemelt megkülönböztetésnek? Ez a szegregáció egy fajtája. Emelt bérek… épp nem is olyan régen még Rogán is azt merte hangoztatni, hogy felesleges a magyar dolgozók bérének felemelése, mert a magyar MEGELÉGSZIK az alacsonyabb bérekkel is! Ő pedig NEM szoclib !!! Vagy igen???( Nos én nem vagyok ilyen igénytelen! ) Meg hogy ha magasabb bért akarnának, akkor a külföldi összeszereltetők elmennek az országból! Na és? A kormány építtessen gyárakat helyettük, olyan gyárakat melyekben versenyképes termékeket lehet elő állítani! Hiszen VAN ebben az országban erre kapacitás, hiszen gazdag és erős nemzet vagyunk. Nem sajnálom a dolgozni akaró nyugdíjasoktól a plusz jövedelmet. de ne dolgoztassák őket a koporsóig. Hiszen megfáradt emberekről van szó . Most kapkodnak a szakképzett munkaerőért? Eddig miért nem foglalkoztak ezzel a témával is? BKV…. BKK …. egyik sem szoclib… mindegyik élén Orbán bizalmasai álltak/állnak! Ők hogy tudnának elszámolni sáfárkodásukkal? Lehet szépíteni… mosdatni…. de a csúnya és születésénél fogva koszos nem lesz sem szebb sem tisztább. Hol is van az a manyupos pénz? Orbánék megvédték … Ugye? Nagyon sokan keresik azt a pénzt… várják, hogy megjelenjen a nyugdíjukban. Várhatják! Valóban szégyen, hogy az embernek ennyire megvezethető süket és vak honfitársai vannak. De aki vak és sükat akar lenni, az továbbra is az marad.

 159. Hát akkor a keresztapa őseinek bizony Indiában, Pandzsab államban kellett volna maradni! A selejtet nem kell átlökni, mert ön már itt van .

 160. Fogd vissza magad és ne sértegess te mocskos pitbool fasz, ha meg igy sem sikerül vedd elő azt a jó kurva anyádat és addig baszogasd míg lecsillapszol, ha meg igy sem sikerül nehogy a sok sperma az agyadra menyen kapd elő azt a repedt sarkú büdös ribanc anyádat és kezd újra meg újra MEG ÉRTETED MEG ÉRTETED te kis fasz szopó.! https://uploads.disquscdn.com/images/1cae99b586ca5aec2dd02a80393ed419ecf89a259a2a0e895068337b5f4cfafd.jpg

  https://uploads.disquscdn.com/images/29990d5e9c38ea61ec920eef59f924bfdf6de833227137cfbf69a6a6b2604e06.jpg

 161. Csak egy kicsit rosszul… Nem 1920-ra, hanem hanem a 30-as évek eleji gazdasági válság idején… és NEM aranyat mosni . Ja… és volt útlevél 😀 Igaz, hogy dolgozni csak állami vállalatok kereteiben lehetett . Én is voltam az egykori Jugoszláviában, ami akkoriban már nyugatnak számított.

 162. Na de most komolyan – mi a baj ezzel – minden kultúrát tisztelünk és elvárjuk hogy a mienket is tiszteljék mások – teljesen jogos

 163. Ahhoz képest, hogy gyurcsány még mínusz -10% körüli állam háztartási hiánnyal adta át önmagának a kormányzást, bajnai nagyon kemény és fájdalmas megszorítások után már “csak” mínusz -54% hiányal és tele adóssággal adta át a FIDESZ-nek.
  Emlékszik talán mindenki, hogy mennyit kellett küszködni az elején, hogy leszorítsuk a hiányt. Akkor mínusz 3% volt a hiány cél, de nagyon sok munkába került, mire sikerült alá menni.
  Azóta viszont már olyan mértékben erősödik a magyar gazdaság, hogy egymás után kapja a magyar gazdaság a felminősítések újabb és újabb lépcsőit. Közben jut pénz a jövedelmek emelésére, a fizetések lépcsőzetes növelésére és az építkezésekre is, miközben alacsony marad az infláció, sőt még szépen marad pénz az állam kasszában is, mert a vállalkozóink (közöttük a sokak által agyon irigykedett Mészárossal). Ők a magyar gazdaságban forgatják a vagyonukat, szóval nem tőlük kell félteni, mert ők sokasítják nekünk a saját vagyonuk forgatásával a nemzeti vagyont is! Ezeknek a megforgatott vagyona működik a hazai gazdaságban! Még sokkal több hazai vállakozót kellene így megerősíteni, mert ha ők itthon tartják a kitermelt vagyont, azt már nem viszi el a nyugat és az a pénz a gazdaságban nekünk, magyaroknak működik és munkahelyeket is ad.
  Amíg nincs elég hazai nagyvállalkozó, addig még szükség van a nyugati cégekre a munkahelyek miatt, de ők elviszik a hasznot a munkahely teremtésért cserébe.
  Ezt csak a tőkeerős hazai vállakozók tudnák megoldani.
  Vagyis nem irigykedni kell Mészárosra és a hasonló volumenű hazai munkaadókra, hanem gyarapítani kell őket, ha jót akarunk önmagunknak és a hazi gazdaságnak !

 164. Egy agyhalott megnyilvánulását láthatták Fórumtársak!

  это конец! нет пути назад!!!

 165. te is egy nagy barom vagy csuti valag nyalo ha te is olyanvagy mint a csuti törpe akkor egy nagy szemétlád vagy ki mondta hogy ruszkik hazza és most nyalja PUTYIN SEGÉT

 166. Az öszödi beszéd sem volt hülyeség, sőt lehetett volna egy valódi tisztalap….csakhogy a FIDESZ “összekockázta” Na ennek isszuk a levét..

 167. csak zárójelben az államadósság 27,5 milliárd, most, úgy hogy az aranytartalékot is eladták ……. Tehát…. mentek az oroszokhoz és a kínához…. ezt még a dédunokáink is nyögik majd, ja és a letelepedési kötvényt is , majd a jövő nemzedéke kell , hogy visszafizesse…. Konkrétan mi hátrébb állunk Romániánál is , valahogy Bulgáriával hasonló szinten… na erre lehet mellet duzzasztani

 168. Akkor válts szolgáltatót, mert konkrétan mai napig uszkve 2, mondom kettő csatorna van , akik nem Orbán leckéjét szajkózzák! 😞

 169. Mekkora emeletes libsi, gyurcsányista demagógia! Az, hogy hajdanán különböző vezetők, arab világ elitjéből származó VENDÉGEK ellátogattak különböző politikai, vagy gazdasági okból ide, vagy a mi vezetőink oda, az egy, s az, hogy egy csürhe, munkakerülő, ingyenélő, bűnöző banda áttöri illegálisan a határainkat, és még elvárja, hogy tartsuk is el őket, az teljesen más! Valahogy nem esik bele a “tisztelet kultúrájába”, amit említ a teljesen más kontextusból idézett szövegben.
  Már nem tudják, mit találjanak ki, hogy puccsot csináljanak ezek?!

 170. Bocs csaxolók Orbán nem akar semmit a saját pecsnyéjének sütögetésén kívül. SEMMIT TE ÉRTED!

 171. Csak akkor kell a muszlim ha van pénze! Akkor ne maradjon ott ahova született hanem hozza a fönöködnek?

 172. Ez így hülyeség…. NEM aranyat mentek mosni és nem másfél millió 1920-ig. hanem 13 évvel az után….. Mentek ki a 30 -as évek eleji gazdasági válsága miatt. Fel ültették őket , hogy ott arany úszik a folyókon és kolbászból van a kerítés. Mivel mindenüket felemésztette a kiutazás, már vissza nem volt út. Mikorra meg már jöhettek volna, sokan inkább maradtak ott, mert már jobban éltek mint ide haza. Ennyit illő lenne tudni. Ők igazi gazdasági menekültek voltak.Amerikának akkor nagyon kellett az olcsó európai munkaerő.

 173. Amit mond ma is igaz. Nèmetre ,Magyarra,budhistàra ,katolikusra,zsidòra,De NEM rablókra,bűnözőkre,illegális hatàrsèrtő névtelenekre(ès teroristàkra sem)…………..tiszteltre méltó a becsületes egyszerű bàrmilyen bèkès felekezeti ,vallású.embercsoport………….. NEM a radikális, háborús ès gyilkos elveket vallò szèlsősègesek .!!………………………………Mind tisztelendő a bèkès nèpek.hitüket tisztetben kell tartani.Ez nem vàltozott!!!ennek senki nem mondott ellen!! Tiszteljük, becsüljük ,tanulunk,ahol lehet ,azt ami minket is többè tesz!! A helytelent, embertelent nem kell feltétlen meg tanulnunk.

 174. Figyelj Titán! Ha ezek a “fotel-forradalmárok” nem itt okádnák egymásra a tegnap esti alkoholizálás eredményeit, akkor nem indulna ilyen vidáman a napom :-). Egyébként, a hozzászólás mennyisége !!! is intelligencia kérdése, a minőségről nem is beszélve. Aki mostanában, csak a rosszat látja,…olyan mint a szemellenzős ló. És a Fletó, már milyen régen megmondta, ha nem tetszik valami, el lehet menni!

 175. Te hülye troll! Fordítva ültél a lóra! Amit leírtál az az orbánodra igaz. Legalább magadnak ne hazudj!

 176. Így igaz! És kik is a legnagyobb ma élő kommunisták Magyarországon? Hát persze, hogy a fidesz vezérkar! Annyi KISZ titkár, párttitkár és munkásőr máshol ma már nincs az országban , mint amennyi a fideszben van. Ettől olyan mocskos társaság, hogy az ember elhányja magát, ha rájuk gondol.

 177. Viták elkerülésére előre bocsájtom sem narancsos , sem vörös ködös liberális hibbant nem vagyok !
  Vallásom se nincs a természet rendjében hiszek s a világunk fölötti Teremtőben !
  A fogalmakat fogom tisztázni előbb .
  Nacionalizmus = Hazafias Nemzeti értékrend !
  Konzervatív = Tradicionális = Hagyományos értékrend / Magyarul !
  Liberális = Szabadelvű = mára a neoliberalizmus a szabadosság fertőjében dagonyázik ! Politikusaik kiszolgálnak minden idegen érdeket , gátlástalanul hazudozva a megtévesztett támogatóiknak ,védelmezik a bűnözőket a ferde hajlamú deviánsokat …idióta módon az egyenlőség elvét sulykolva !
  Ezzel szemben nem vagyunk egyenlőek az határozza meg az embert amit tud a különbségek itt már óriásiak !
  A kultúrák közötti különbözőség ma összeegyeztethetetlen szakadékot von a Keresztény Európai ember és az Iszlám hívő fanatikusok közzé , tiszteletet tanúsítani csak kölcsönösen lehet ! Eddig ennyi .
  Gazdasági kérdések : Egyformán lop rabol itt minden pártos gazember ,nincs különbség köztük ! Eladtak mindent ,magánvagyonokká privatizáltak = szétraboltak egy országot ! Idegenek gyarmati éhbéres rabszolgájává taposva a népet !
  A buta pártoskodó népség pedig tapsolva óbégatva élteti saját hóhérait , miközben tapossa a mókuskereket körbe körbe s nem jut előre !
  Vissza Orbánhoz , árnyalatnyi a különbség közte és a balfék politikusok között , hangemberként mantrázzák ” Nem fogadunk be senkit ! ” Ezzel szemben naponta buszokkal szállítják ide az olcsó munkaerőt egyenlőre Szerbiából Ukrajnából ! Migráció Afrikából és az Arab világból érkezőket pedig átengedik s aki bejutott az EU területére az bizony bárhol is kapott letelepedési engedélyt szabadon mozoghat kedve szerint ,tehát a kvótázás egy félrevezető baromság !
  No akkor a bérkérdése : Minek hozzák ide a sok képzetlen embert …hogy letörjék a béremelés szükségszerűségét …a multi gyárosoknak kell az olcsón termelő biorobot tömeg !
  Kis történelem végül : 200 éve Erdélybe beengedték az Oláh munkaerőt olcsó és sok volt …ma ők bitorolják lassan száz éve a magyarok életterét !
  Ezt szeretnéd a maradék országgal is tenni ? Avagy világkormányt szeretnél a fejed fölé ? Azokat kik fogják megválasztani ? Mit fognak tenni a bolygóval ? Hogyan fog élni a következő nemzedék ? Hová vezet mindez ? Még meddig pártoskodtok agyatlanul ?
  Ne azon veszekedjetek melyik politikus hazudik éppen nagyobbat , de gondolkodjatok el a kérdéseimen !
  A Te gondolkodásod határozza meg a jövőt ,avagy annak a hiánya !

 178. György Bartok-Csato ! Te egy vakbuzgó balfasz vagy , aki hazudik mint a vízfolyás ! A 2008 -as csődközeli állapottal foglalkozzál barom ! Szarban vagyunk ,de a balfékek keze is benne van ezen állapot létrejöttében ! Véleményem kemény mint a kő , kötelet kéne adjunk az összesnek válogatás nélkül hazaárulásért !

 179. Kedves Ági. Nem szoktam össze-vissza beszélni. 2008-ban világgazdasági válság volt. Legtöbb ország gazdaságát megviselte. Nyilván a gyengébbeket jobban. 2010 2017 között egy csomó plusz adó, szociális ellátások megnyirbálása. ÁFA emelés stb. Minimál nyugdíj egy forintot nem változott. A családi pótlék egy forintot nem emelkedett. 3000 millárd nyugdíjvagyon lenyúlása. Államadósság tételesen ennek ellenére alig csökkent. Korrupció, hazudozás riogatás megy. Ezt azért nézd meg. https://tradingeconomics.com/hungary/gdp

 180. Csak a rend kedvéért. Rogán 2006-2014 egy milliárd forintról 16 milliárd forintra tornázta fel az V.ker adósságát, miközben eladott 800 ingatlant. Lázár/Lézer János eltőzsdézte a Hódmezővásárhely önkormányzatának a pénzé. Debrecenben minden 20%al többe került a városnak köszönhetően a korrupt kupak Lalának.

 181. 19 900 Mrd Ft volt a az államadósság 2010-ben. Tehát gyakorlatilag Orbán évente ezer milliárddal növelte. Plusz 3000 milliárd manyup, 4000 Mrd orosz hitel/Paks/, 750 Mrd Belgráéd Budapest vasút.

 182. György ! Az volt ? Na igen ezt hazudják , ami az USA-ból indult válság pénzügyi mahináció ! Már megint az Európai keleti blokk kivéreztetésével kellett megmenteni az amerikai álomfényes világot . Jól bele is rángatták a banki adós csapdába a sok naiv buta szerencsétlent , seviza hitel bárkinek bármire ,miközben a PSZÁF gazemberei hallgattak mint szar a fűben… viktátorka meg eltüntette a bűnösöket ,nekem ne mondja senki ,hogy nem játszanak össze ! Meg IMF hitel nyakló nélkül a neoliberális csürhének ,könnyű máséval verni a csalánt ! __
  A CSP meg nem emelném ,mindenki menjen dolgozni és tartsa el magát és a gyerekeit és a nyugdíjas réteg sem érdekel ,pont elégszer adták el a jövőnket marék baksisért ! …Adó áfa csökkentés az viszont kéne feltétlenül ,ma drágábban veszünk alapvető cikkeket mint a nyugati társadalmak ötszörösét kereső népei ! Nem vagyok egyszerű eset ,tehát ne etess baromságokkal ! Pontosan tudom ki mekkora gazember Washingtontól Brüsszelig ! A Budapesti parlamentet meg csak majomháznak minősítem okkal ! Nincs ott a magyaroknak képviselete , megvásárolt bábok ülnek sorban a bábos meg föntről rángatja a madzagot ! ui : TV nincs rádiót ritkán hallgatok idegesít a sok hazug duma ,így nem mantrázzák a fejembe a sok félrevezető szart ! Olvasni viszont igyekszem amennyit csak lehetséges .

 183. Én nem vitatkozok magával, de nézze meg a fejletteb országok, akár —–svác akár Ausztria GDP je hogy zuhant 2009 ben 2008 hoz képest. Maga szerint nem volt világválság, akkor maga egy zseni-. Befejeztem-. Épp Angliában voltam Az egész világ erről rettegett, meg beszélt. Hogy mi okozta az egy megint másik kérdés. Én biztos nem . Amiket leírtam, azok meg ügy vannak. Utólom, ha valaki pártmeggyőződésből hülye. Csá .

 184. 😀 😀 😀 Ideges lett az Úr ? Mellébeszélésből doktoráltál ? Pártos libant hibbant Te vagy , hazudsz mint az összes elvtársad ! Svájc ? Ki nyert a S frank hiteleken tripla pénzt ? Ami mögött nem is volt valuta ,csak virtuális deviza elszámolás ! Az egész világ megszívta …de sehol ennyire nem a polgárság mint Magyarországon ! Jellemtelen vezetésünk kimentette az önkormányzatokat átvállalva közpénzre kifizették a hiteleiket ,no meg a cimboráik vég-törleszthetek ,csak az egyszerű népet hagyták benne a szarban ! ( Én nem voltam naiv föl sem vettem ,összegyűrtem aláíratlanul a dupla fedezetű szerződést , óriási mázli volt e tett ! 😀 ) Nekem elég volt 90 -töl 98 -ig a bokros idejében 40 % -ra emelt építési hitel kamat tanulságnak ,hogy gazemberektől ne vegyek föl hitelt ! A magam részéről teszek az összes pártos köcsög fejére egy nagyot az én szavazatom ezeknek KÖTÉL !

 185. Te vagy az ész aki bégetve megy a vágóhidra a barom vezéred után.
  Gratulálok. Neked alanyi jogon jár a birkamenetes barom megtisztelő cim.

 186. Velemenyem szerint Orban nem beteg es nem is pitizik a Moslemoknak, valoban volt egy igen jelentös hosszu idöszak, ahol a Moszlemeok kulturaja torony magasan meg elözte az Europait.Hogy mast ne is emlitsek, Roman – kivül Europa meg nem ismerte a v izet sem, mert ez is egy nagy oka volt a pestis elterjedesenek. Szegyen, vagy nem, a Török – Muzulmanok ” – Moszlemok vezettek be nalunk is a közfürdöket. Europa csak a nagy felfedezesek utan jött fel, mert a hoditasok következteben megnött az igeny az ipari termelesre, egyre több gepeket, es sorozat gyartast vezettek be, es ezzel gyakorlatilag joval meg elözte Europa a Moslem vilagot. — Orban azt is jol tudja hogy a ket kultura sohasem fert meg egymassal- egymas mellett szorosan , es ezert sem küld nekik meghivot. De egy ” Lapu-levelet ra köt a talpukra…… es ezert dijazom öt …. 🙂

 187. Most hol vannak a “bolsevikok” bolond ? 8 év alatt csodákat lehetett volna tenni, ha magyar kormányunk lehetne! Egyebet sem mantráztok, csak kommunistáztok- holott az egész fideszes brancs az volt. Kullogtok az ökörszekér agyagos keréknyomában, mint az a 2 szarvas kérődző..

 188. Minden csapat eldönti, hogy a főnöke kell-e neki valamilyen érdek miatt vagy sem. Ha 29 éve kitartottak mellette, sőt újak szegődtek hozzá, akkor nem fogják egy ilyen semmiség miatt leváltani, és ő nem is egyedül volt dolgokban.

 189. … A VALÓDI POLITIKAI TÖRÉSVONAL … NEM A … ‘BAL” ÉS “JOBB” OLDAL … HANEM A GLOBALISTÁK … ÉS A NEMZETBEN GONDOLKODÓK KÖZÖTT VAN..

 190. Nem 1920 ig ment, hanem a két világháború között. 1929 1933 között volt a gazdasági világválság. 2007 és 2010 között is volt egy ilyen gazdasági világválság. Nálunk gazdaságilag sokkal erősebb országok gazdaságát is visszavetette. Gyurcsányék nem csinálták jól, de ezeknél ezerszer jobban. https://countryeconomy.com/gdp/hungary Ha ezt megnézed 2016 ban kevesebb a GDP, mint 2010 ben volt. 2008 ban meg csúcson volt. 27 % os világrekord ÁFA. Egykulcsos adórendszer, ami egy baromság. Sehol nincs Európában. Igazságtalan, antiszociális. Szociális rendszer leépítve. pl. 10 ledolgozott napra jár egy nap munkanélküli segély. De lehetne sorolni. Minimál nyugdíj 2010 óta nem emelkedett egy forinttal sem. 28500 forint. Pl Románia 46000 forint. Szlovákia 85000 forint. Hazudnak össze vissza. 2017 ben a visegrádi négyek mindegyike nagyobb GDP növekedést ért el , mint Magyarország. Nem beszélve Romániáról, ahol már 8.8 % os volt a növekedés. Vagy a balti államok. Egészségügy romokban. Oktatás romlik. Nyugdíjkorhatár 61 évről 65 évre növelve. Le lehetne még írni sok mindent. Elvándorlás az egekben. Korrupció az egekben. Több pilléres nyugdíjrendszer leépítve. Kis és középvállalkozások adóterhei nem csökkentek . Demokrácia leépítve diktatúra kiépítve. Állami média = Kormánypropaganda.

 191. Pontosan kell, hogy idézzed, mert ez dezinformáció. Olyan vállalkozásoknak mondta, akik nem voltak megelégedve a vállalkozásuk adóterheivel. Ne terjesszél rémhíreket, mert még fideszesnek néznek. 🙂
  )
  https://24.hu/belfold/2006/06/15/gyurcsany_el_lehet_menni_magyarorszagrol/
  Most viszont nem kell mondani, mert már 700 ezer ember nyugaton dolgozik. Nem Magyarországnak termel, és nem ide fizeti a nyugdíj járulékot. Hosszú távon csőd felé vezeti az országot.

 192. Ez sem teljesen így van. Én sem vagyok globalista. Olyan nemzetben viszon t hülyeség gondolkodni, ahol a pár százezer kisebbség ellopja a 10 millió Magyar pénzét, és sajátjaként kezeli. 460 milliárd állami pénz a focira, oszt mégis szarban vagyunk. Kisvasút, stadionok egy szaros faluban. Ilyet még Rákosi sem csinált.

 193. orbánvigyor valóban nem iszlám ellenes. Sőt. 26 000 ukrán nyugdíjcsaló, kb 20 000 letelepedési kötvényes ázsiai, arab, orosz, ukrán stb, és kb 2300 “oltalmazott” státuszú migráncsot szabadított eddig országunkra és európára, miközben a te meg az én adó milliárdjainkból dübörög a gyűlöletkampány és épül egy látszat propaganda kerítés amin bárki átjöhet ha megegyezik vele. Köszönöm orbánvoigyornak és neked is aki hatalomban tartja, ezt a példátlan migráncsáradatot.

 194. Jól összevágott videó.. nem vagyok senki ellen sem mellette.de ez már ocsmányság.amivel hülyítitek az amugyis elcsigázott embereket.nem a gyűlöletet kellene szítani. Inkább valami élhető magyarország terveiről kellene beszélni. Ahol a szegény is eldegelhetne.egyre ocsmányabb amit politika címszóval tesztek.

 195. Mit ígért még az a kis szarházi !!! 13. havi nyugdíj mellé még 14. havi nyugdíjat is . Igaz ?! És mit adott !! Semmit !! A nyugdíjemelési számítást átkalkulálta úgy ,hogy most már kevesebb a nyugdíj emelés !!! Megérdemli a póznát !!!!! Petőfi után : Lamberg szívében kés , Latour nyakán kötél . Nos ezt érdemlik !!

 196. Akkor nem lehetett nyíltan politizálni, viszont megéltél. Most lehet ugatni, de nem élsz meg. Bár ha valaki fidesses seggnyaló!?

 197. Nem a kormány gyalázása folyik, hanem a gyalázkodásuk. Mármint a kormány részéről. Soha nem volt ilyen idegen gyűlöletkeltés mint most. Minden és mindenki ellenség, aki a fidess ellen mer dzólni. Még jó, hogy a vándormadarakat nem tíltják ki, vagy húznak nekik is kerítést.

 198. Figyelj, Castro! Talán azoknak, akik MÁR AKKOR vasszorgalommal TANULTAK!Nyelveket, stb…Akkor a járműveken OLVASÓ emberek ültek és VOLT tanulmányi szabadság, például! Olvass talán te is!

 199. Meg sem néztem a videót, mert a kommentárja marhaság. Ha Viktort valami csoda folytán elvesztené a holdudvar, mehetnének kapálni. Ha egyszer olyan öreg lesz, hogy tartani kell a tribünön, mint Brezsnyevet valami vicces filmen, hát akkor tartják majd, és mozgatják a száját.

 200. Az arany tartalék nem is volt az országban mert nincs egy hónapja, hogy minden országnak hazaadták külföldön megőrzött helyről. Gondoltam miután ez megtörtént már nem hazudoznak erről, hogy eladta a FIDESZ.

 201. Hagyjad István! Feledékenyek, meg keresztények, mag amik akarnak lenni 🙁 észérvekkel, csak értelmes embereket lehet meggyőzni! Az sem zavarja őket, hogy a kövérlacika is csillagos játszóruhát hordott sokáig és nincs egyedül azok közt, akik átugrottak a nagyobb jobb homokozóba 🙁 ahol, még a saját szabályaikat sem tartják be, de mindenki másnak kötelező 🙁

 202. Magyar 1 Magyar 2 M 4 Duna 1-2-3 Tv 2 és annak összes leányvállalata 🙁 de Orbán az RTL klubot is célba vette, mint ellenséget Ha az ATV olyan idegesítő, miért azt nézi? A fentiek mindegyike, színvonalas, állami propagandával látja el, az arra kíváncsiakat. Én maradok a Spectrum, Nat Geo, Animal Planet, és egyéb még nézhetőnél. Lehet ezt a megoldást is választani!

 203. Van aki korrekt, pontos és tájékoztató, jelleggel ír. személyeskedést kerülve. Mint ön is. Van stílusa és tiszteli a vitapartnereit. Ennyit várnék el, minden komentelőtől. Szerintem, nem olyan nagy elvárás. Üdvözlettel!

 204. Szövegkörnyezetükből kivágott részek vannak összerakva a videóban. A mai migránsok nagyon messze állnak az arab kultúrától: az arabok is, a nem arab afrikaiak meg pláne. Ha annyira jó volt az előző kormány, miért nem választották újra 2010-ben?

 205. Kapni kap a magyar útlevelet, de vízum kell majd Erdélybe, meg a Felvidékre is. Ha kilépünk az EU – ból, vagy kibasznak bennünket. A Szlovák, (népszerűbb nevükön tótok) már sínen van . Náluk már EURO van. A Román (bocskorosok népszerű nevükön) már be is jelentette, hogy 2024 re bevezeti az EURO-t. Most is az USA körül sertepertélnek. Mi Putyin seggét nyaljuk jó hitelért. Egy variáció van még, hogy visszafoglaljuk Erdélyt, meg a felvidéket. Ehhez nem kéne más, mint kilépni a NATO ból, meg a katonai költségvetést 50 ezerszeresre emelni. Meg egy két tökös gyerek. Mondjuk a fradi kemény mag. Az a baj, hogy ez a faszomjankó Merkel sem csíp már bennünket.

 206. Nem nagyon. Nekem volt német munkavállalási engedélyem, meg Aufenthalt Erlebis is, nem mentem ki, de a német nagykövetségen kellett kérni. Meg 100 Márka. Nem adták meg mindenkinek egyébként.

 207. Rossz TV-re kapcsolsz. Állami független média (vagy nyolc csatorna) Duna, ECHO soroljam. Sport TV még ott is láthatod óránként Vityát. Vagy valami jó hírt vele kapcsolatban. Én is mindig ezeket nézem. Milyen igazakat mondanak. Pláne a migránsokról, meg erről a piszok Sorosról.

 208. Azért én is bepipulok néha 🙂 Pláne ha látom, hogy a Nagytiszteletű Vezérünket gyalázza itt egy két tudatlan antifocista geci. Csak a Felcsút. Meg a Kisvasút. Tegnap is vagy 4 ezren utaztak rajta. A Felcsúti kisvasút jobban teljesít. Meg a focicsapat is. Lőrinc meg akkora tehetség, igaz későn érő típus. 2010 után érett meg. Addig nem ment neki semmilyen vállalkozás, de azóta zseniális.

 209. Nem az iszlámmal van a baj,hanem azzal hogy ide jönnek! Ha azt várjuk el,hogy tiszteljék a
  kultúránkat,nekünk is tisztelni kell az Övékét! Ennyi!

 210. Aufenthaltserlaubnis lehetett neked maximum. Ha szerencséd lett volna, ebből fejlődhetett volna ki az “Erlebnis”, ami “élményt” jelent. De ez sajnos nem jött össze neked, úgy látom. (az “Erlebis”-t még nem találták fel a németek!)

 211. Pici lány! Most nagy ostobaságot írtál, de nem akarom kifejteni, hogy miért. Maradj abban a hitben, hogy okos vagy!

 212. Jogos. Nagyon kened a németet. Tényleg az volt, amit leírtál. Aufenthaltstitel nek volt írva. 1988 as dátum. Kék útlevelem volt, meg bebasztak egy VISUM ot is, de 100 márkába került az biztos. Nyugatnémet márkába. Megvan még az útlevelem. Most néztem meg. Az Andrássy úton volt a nagykövetség oda kellett felmennem a 100 márkával. Budapesten. Tán a 64 ben. Sajnos , hogy az Erlaubnis szót összekevertem az Erlebnis főnévvel. Öregszem.

 213. Ja még annyit, hogy az Erlaubnis került 100 márkába nem a Vízum. Nem mentem ki, mert akkor még párttag voltam, meg munkásőr, meg besúgó, mint a Boros elftárs.

 214. Nem vagyok csatlós majom. engem még az USA ban is ismernek. Tőled még csajágaröcsögén is hányingert kapnak. Piszkos senkiházi, még a falusi kocsmába sem engednek be. Hallottam ire költotted most is a pénzt, amit kaptál a járási hivataltól. -Nem szégyelled magad. A gyerekeid éheznek, te meg itt össze vissza röfögsz, meg böfögsz.

 215. Akkor vajon Vonát miért is támadjátok egy szintén másfél percben összetákolt videóért!!Borzalmasan buták vagytok,azt sem tudjátok milyen szövegkörnyezetből ragadták ki!!Na látod így is lehet értelmezni!A többi szöveged,csak a szokásos fidesz blabla!!

 216. Mártikapicilány! Nekem ne magyarázz te picsa, hogy olvassak! Te meg tájékozódj! Én kint voltam a 80-as években, de mint disszidens! 80 ezres svájci városban SENKI nem volt magyar, aki kint dolgozott volna engedéllyel. ’89-ben jöhettem haza először, miután megkaptam az állampolgárságot. Ezeknek a faszkalap hozzászólóknak (a többség itt az) beadhatod ezt, de aki emlékezni tud és nem csak az Orbán-köpködésre futja az intelligenciája, az tudja, hogy mi volt itt még a 80-as években IS!

 217. neem a kretén az aki értelmes választ nem tud adni az nem csak kretén hülye is .. ..értelmes vita beszélgetés csak 2 vagy több ember közötti érvek eszmecserék megvitatása alapján alakulhat ki .. az vita , beszélgetés ..de ami te csinálsz az a hülyékre jellemző . bocs de ez van sajna a fasisztafitymaszista csürhebandacsordahorda csak ennyire képes .. ne írj ilyenekkel nincs miről beszélgetni ..

 218. ha neked csak ennyi jön le az egészből, ostobább vagy mint egy ötödikes…………….hogy a pitsában tudtak ennyi agyatlan bircát kinevelni mint te ? erre azért kíváncsi lennék…………bár tudod mit? lexarom

 219. Tudod a mocskos beszeded is mutatja ki voltal, vagy es leszel amig a letezel. Te semmit nem valtozol, mert atneveltek es semmi onnalo gondolatod sincs. 😀

 220. Jo is lenne, hogy a komcsi maradvanyok es az oket koveto utodaik ne tudjanak elmenni vilagot latni, mert az sem segit rajtuk, raadasul kepesek az elmebeteg eszmeikkel lassan megfertozni a vilagot. Minden idoben ok hoztak a romlast a nyomort a vilagra.

 221. Mert minden hulye az EUR bevezeteset akarja. Nem latjak, hogy a pillanatnyi elony, az osszeomlassal fog vegzodni, amit a kelet Europai orszagok akik bevezetik nem fogja kiheverni 50 evig, legalabb.

 222. dehogy nincs te fityeszista picsanyaló .. dehogy nincs !! azt látom hogy itt az eu-s pénzek csak fidesz pénzzé változnak , a befolyó pénzek az államkasszába csak fityesz pénzzé változnak.. kandzsiszemnél is a közpénz elveszti közpénz jellegét** idézet tőle .. uraskodnak a mi pénzünkből egy fasisztafitymaszista dzsentri réteget hoztak létre a mi érted-e ? – a MI PÉNZÜNKBŐL – akik előtte egy senkiházi vagyontalan lények voltak .. mára milliárdos a1 éves gyereke is (!) vajh hol dolgozik az a gyerek hogy 1 éves korára ilyen vagyonnal bír oda akarok menni dolgozni én is !! a sok ezer hold föld állami tulajdonú most mind a fasisztafitymaszista csürhebandacsorda kezén van és “rejtélyes kastélyok a föld közepén ami ” NEM AZ ÖVÉ** HÁ-HÁ-HÁÁÁÁH-HÁ.. DE A NÖVEKVŐ LAKÁSOK A MÉRHETETLEN GAZDAGODÁS ..ezeket kéne megmagyarázni hogy lettek .. az olajszőkítést is (!)egy egész ország lakosságával játszadoznak kényük kedvük szerint hogy a saját zsebükbe a milliárdok bekerüljenek ..
  jaaa és az hogy más is lopott nem mentesíti ezeket a lopás csalás korrupció korrumpálás alól .. na meg amíg az egyik talicskával lopott addig ezek

  VASÚTI VAGONOKKAL ÍGY TÖBBES SZÁMBAN LOPTAK LOPNAK ÉS HA EZEK MARADNAK LOPNI IS FOGNAK MI TÖBB LÁTJÁK A VÉGÜKET MEGVAGULNAK ÉS SE ISTENT SE EMBERT NEM NÉZVE MINDENT ELLOPNAK MERT ÉRZIK KIFELÉ ÁLL A SZEKERÜK RÚDJA ..

  de ezért ne rám haragudj . haragudj arra aki lop csal hazudik és korrupt .. na meg ha nem lopnának akkor nekem nem lenne mit felhozni ellenük (!) HOPPÁÁÁÁÁ erre a nagy eszeddel még nem gondoltál ??? hmm??? há csak kérdezem !!
  gondold el , ha nem lopnak nincs mivel támadnom ezeket a tolvaj csaló lopó háááát lényeket ..
  azontúl hagyd a személyemet én akármi és akárki lehetek , attól ezek tolvajok csalók korruptak maradnak !! és ez a nagyobb baj .. bezony áááám !!!

 223. mondtam már sokszor a személyemet hagyd békén ..anyázhatnék is meg egyyebek de …….. nem teszem teveled szemben, aki okos* értelmes* fiatal* illedelmes* tiszteletteljes* !! (MESSZE NEEEM )
  de attól hogy engem bárminek is lemondasz ezek a rohadakmak nem lesznek TISZESSÉGESEK SOHA ! A TOLVAJ TOLVAJ MARAD .. A LOPÓ LOPÓS MARAD .. HA TETSZIK NEKED HA NEM !! ATTÓL EZEKET MINDENKI MEGVETI .. TALÁN NE LOPJANAK NE CSALJANAK ÉS AKKOR NÉMI TISZTELET IS ÖVEZNÉ ŐKET ..ÍGY CSAK LENÉZÉS ÉS HA NEM ELŐBB UTÓBB HA NEM SZÉPEN AKKOR CSÚNYÁN DE MENNIE KELL ..
  CSAUCSESZKU RÉMLIK MÉG ??? NEKEM “ÖREGNEK” IGEN !!4

 224. DE MÉGIS IGAZ MINDEN SZAVAM ELLENTÉTBEN A TIÉDDEL .. TE AKI OKOS ÉRTELMES TISZTASZÍVŰ TISZTESSÉGES ILLEDELMES ÉS TISZTESSÉGTUDÓ****** (NEEEEEEEEM )

 225. egyébként te honnan firkálmányozol ??? hmm ??? izraelből ?? vagy londonból ??? onnan szoktál .. ide MAGYARORSZÁGRA !! nem kéne .. ott izraelben nyalj lehet ott ez a módi ..

 226. Te sem fiatalodsz fityeszes majomka. Szlovákiában évek óta EURO van és lassan fényéveekkel előttünk vannak. 62 év Nyugdíjkorhatár 85 ezer a MINIMÁL NYUGDÍJ, A MAGYAROK MÁR ÁTJÁRNAK DOLGOZNI, MERT MEGÉRI.

 227. I simply want to tell you that I am all new to blogging and site-building and seriously loved you’re blog site. Probably I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with perfect articles. Thanks for sharing your website.

 228. Apple previously consists of Rhapsody as an app, which is a suitable start off, nonetheless it is previously hampered by way of the inability towards shop regionally upon your iPod, and incorporates a dismal 64kbps bit price tag. If this adjustments, then it will rather negate this usefulness for the Zune, yet the Ten new music for each month will nonetheless be a huge in addition within Zune Pass’ choose.

 229. I’m just writing to let you know of the amazing discovery my wife’s child encountered reading your web page. She noticed numerous issues, most notably how it is like to have a wonderful teaching style to get many others with no trouble fully grasp selected advanced issues. You undoubtedly surpassed my expectations. Thank you for presenting the beneficial, trustworthy, edifying and easy tips on this topic to Gloria.

 230. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is just spectacular and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 231. you are actually a just right webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent process in this subject!

 232. If you might be continue to on the fence: get your beloved earphones, head down in direction of a Most straightforward Obtain and check with in the direction of plug them into a Zune then an iPod and check out which 1 sounds better towards yourself, and which interface would make your self smile excess. Then you can expect to comprehend which is right for yourself.

 233. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 234. of course like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the reality on the other hand I¡¦ll certainly come back again.

 235. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

 236. I will gear this review to 2 patterns of These: recent Zune householders who are taking into consideration an upgrade, and us residents hoping towards make a decision concerning a Zune and an iPod. (There are other gamers worth taking into consideration out there, which include the Sony Walkman X, however I hope this offers oneself adequate details toward make an knowledgeable determination of the Zune vs avid gamers other than the iPod line as nicely.)

 237. Terrific paintings! This is the kind of information that are meant to be shared across the internet. Disgrace on Google for not positioning this put up higher! Come on over and visit my site . Thank you =)

 238. Hi! I’ve been reading your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to tell you keep up the fantastic work!

 239. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A great read. I’ll certainly be back.

 240. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today..

 241. Very interesting subject , regards for putting up. “What passes for optimism is most often the effect of an intellectual error.” by Raymond Claud Ferdinan Aron.

 242. magnificent points altogether, you just won a brand new reader. What would you recommend about your publish that you just made some days in the past? Any certain?

 243. I do agree with all the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are too short for novices. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 244. I was just seeking this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 245. In the grand design of things you’ll receive an A+ just for effort. Exactly where you actually misplaced us ended up being on the facts. As as the maxim goes, details make or break the argument.. And it could not be much more correct here. Having said that, let me say to you exactly what did deliver the results. Your article (parts of it) is actually quite convincing and this is probably the reason why I am taking an effort in order to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Secondly, whilst I can certainly notice the leaps in logic you come up with, I am not really certain of exactly how you seem to connect your details which inturn help to make the actual final result. For right now I will subscribe to your issue but wish in the near future you connect the dots much better.

 246. What i do not understood is in reality how you’re not really a lot more smartly-favored than you may be right now. You’re very intelligent. You realize thus considerably in terms of this matter, made me in my opinion imagine it from so many varied angles. Its like men and women aren’t interested except it is something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs nice. All the time take care of it up!

 247. You have noted very interesting points ! ps decent website . “Loneliness seems to have become the great American disease.” by John Corry.

 248. You can certainly see your enthusiasm in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.

 249. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 250. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 251. I carry on listening to the newscast lecture about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

 252. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

 253. Sorry for the large review, however I am truly loving the contemporary Zune, and anticipate this, as properly as the Fantastic testimonials some other people today include penned, will support yourself decide if it truly is the immediately selection for you.

 254. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I’m also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 255. I believe this is among the so much vital info for me. And i’m glad reading your article. But should commentary on few normal things, The web site taste is wonderful, the articles is truly nice : D. Excellent job, cheers

 256. I have learn several good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to make such a magnificent informative web site.

 257. My spouse and i have been now satisfied when Albert could deal with his investigations by way of the ideas he was given from your own weblog. It’s not at all simplistic to simply choose to be giving out tips and hints men and women might have been selling. So we realize we need the writer to be grateful to for that. These explanations you have made, the straightforward web site navigation, the relationships you aid to instill – it’s everything remarkable, and it’s letting our son in addition to us know that that matter is excellent, and that’s unbelievably serious. Many thanks for the whole thing!

 258. I am just commenting to let you understand what a fine experience my wife’s child obtained visiting your web site. She noticed plenty of issues, which included how it is like to have an incredible helping mindset to get the mediocre ones smoothly know just exactly selected hard to do subject areas. You actually surpassed people’s expectations. Many thanks for producing these priceless, dependable, educational and in addition easy thoughts on this topic to Tanya.

 259. I am only writing to make you understand of the remarkable discovery my cousin’s girl experienced using your web site. She came to find a lot of pieces, which include what it’s like to possess an incredible coaching mindset to make the rest really easily comprehend specified impossible things. You really exceeded her expectations. Thank you for coming up with such insightful, trusted, revealing as well as fun tips on the topic to Sandra.

 260. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 261. Attractive part of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim that I acquire actually loved account your blog posts. Any way I will be subscribing in your feeds and even I success you access consistently quickly.

 262. You are my inspiration, I possess few blogs and often run out from post :). “Yet do I fear thy nature It is too full o’ the milk of human kindness.” by William Shakespeare.

 263. I wish to voice my respect for your kindness supporting those who actually need help with this one subject. Your very own dedication to getting the message all-around appears to be exceptionally functional and has in every case enabled guys much like me to arrive at their targets. Your personal informative tutorial signifies much to me and especially to my mates. Best wishes; from each one of us.

 264. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this information for my mission.

 265. I discovered your blog web site on google and examine a few of your early posts. Proceed to keep up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying extra from you in a while!…

 266. You really make it seem so easy along with your presentation but I find this topic to be really one thing which I think I would by no means understand. It sort of feels too complex and very vast for me. I am taking a look forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 267. obviously like your web site but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality however I’ll definitely come again again.

 268. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great web site.

 269. Palms down, Apple’s app retail outlet wins by way of a mile. It is a huge alternative of all styles of applications vs a alternatively disappointed choice of a handful for Zune. Microsoft consists of applications, particularly in the realm of games, however I’m not sure I might want to guess upon the long term if this section is crucial in direction of you. The iPod is a a great deal better conclusion within just that scenario.

 270. Between me and my husband we have owned much more MP3 avid gamers above the yrs than I can rely, like Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the previous couple of years I have resolved down towards a single line of players. Why? Because I was delighted toward explore how well-designed and enjoyable toward retain the services of the underappreciated (and broadly mocked) Zunes are.

 271. I am not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 272. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 273. Thanks, I have recently been looking for info approximately this topic for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what in regards to the bottom line? Are you certain concerning the supply?

 274. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & aid other users like its aided me. Good job.

 275. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

 276. Wonderful paintings! That is the kind of information that are meant to be shared across the net. Shame on Google for now not positioning this post higher! Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)

 277. I do believe all the concepts you have introduced on your post. They’re really convincing and will certainly work. Still, the posts are too quick for novices. May just you please lengthen them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 278. I’ve recently started a blog, the info you offer on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “A physicist is an atom’s way of knowing about atoms.” by George Wald.

 279. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful information particularly the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

 280. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

 281. I got what you intend, thanks for putting up.Woh I am pleased to find this website through google. “The test and use of a man’s education is that he finds pleasure in the exercise of his mind.” by Carl Barzun.

 282. I’ll products this review towards Two versions of human beings: recent Zune owners who are considering an improve, and us residents seeking in the direction of determine between a Zune and an iPod. (There are other players relevance contemplating out there, including the Sony Walkman X, nonetheless I hope this offers your self enough information to make an conscious alternative of the Zune vs gamers other than the iPod line as properly.)

 283. I do agree with all of the ideas you’ve offered to your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too short for newbies. Could you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 284. If you are continue to upon the fence: grab your favorite earphones, brain down towards a Simplest Obtain and check with to plug them into a Zune then an iPod and watch which one particular sounds improved toward by yourself, and which interface generates your self smile extra. Then you can expect to know which is straight for oneself.

 285. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 286. The contemporary Zune browser is incredibly optimistic, nonetheless not as optimistic as the iPod’s. It will work well, but just isn’t as instantaneous as Safari, and is made up of a clunkier interface. If oneself often application upon using the web browser which is not an issue, nevertheless if you might be designing in direction of browse the internet alot towards your PMP then the iPod’s larger exhibit and far better browser may well be important.

 287. Only wanna remark on few general things, The website style is perfect, the subject material is very good. “All movements go too far.” by Bertrand Russell.

 288. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 289. It’s in reality a nice and useful piece of information. I’m satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 290. Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal web site.

 291. Sorry for the enormous evaluate, still I’m exceptionally loving the clean Zune, and assume this, as effectively as the Wonderful critiques some other Those contain composed, will guidance you choose if it can be the directly option for your self.

 292. I just couldn’t leave your website before suggesting that I really enjoyed the usual information an individual provide to your visitors? Is going to be back incessantly in order to check out new posts.

 293. I simply could not depart your web site prior to suggesting that I actually loved the standard info a person provide for your guests? Is going to be back frequently in order to inspect new posts

 294. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is fantastic blog. A fantastic read. I will definitely be back.

 295. Apple now has Rhapsody as an app, which is a exceptional start, nonetheless it is currently hampered as a result of the inability to keep domestically upon your iPod, and incorporates a dismal 64kbps bit price tag. If this improvements, then it will considerably negate this convenience for the Zune, nevertheless the Ten music for each thirty day period will still be a substantial furthermore in just Zune Pass’ choose.

 296. I precisely wished to thank you so much yet again. I am not sure what I might have worked on in the absence of the hints discussed by you regarding this problem. It previously was an absolute challenging crisis in my view, however , encountering a well-written tactic you solved the issue made me to leap for delight. Now i am happy for the guidance as well as trust you find out what a great job you are always accomplishing teaching other individuals thru your blog. I am certain you have never got to know any of us.

 297. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 298. Keep up the fantastic work , I read few blog posts on this internet site and I think that your site is rattling interesting and holds circles of excellent info .

 299. I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

 300. excellent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not understand this. You should continue your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!

 301. Good – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 302. I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

 303. You really make it seem so easy along with your presentation but I to find this topic to be really one thing that I believe I’d never understand. It sort of feels too complex and extremely broad for me. I am looking forward to your subsequent submit, I¡¦ll try to get the hang of it!

 304. Somebody necessarily help to make seriously articles I would state. That is the very first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to make this particular post extraordinary. Magnificent activity!

 305. Nice weblog here! Additionally your website a lot up very fast! What web host are you using? Can I am getting your associate hyperlink on your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

 306. You really make it appear so easy with your presentation however I to find this topic to be actually something which I believe I’d never understand. It sort of feels too complex and very extensive for me. I am taking a look ahead for your subsequent submit, I¡¦ll attempt to get the hold of it!

 307. I enjoy you because of all your effort on this website. My mother enjoys getting into internet research and it’s easy to see why. My partner and i notice all concerning the compelling method you provide informative techniques via the web site and even boost participation from website visitors about this matter while our own princess is actually being taught a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You’re doing a pretty cool job.

 308. Spot on with this write-up, I genuinely assume this site wants way a lot more consideration. IaаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТžll probably be once far more to read far much more, thanks for that info.

 309. You can definitely see your skills within the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart. “A simple fact that is hard to learn is that the time to save money is when you have some.” by Joe Moore.

 310. I’ve been browsing online greater than three hours these days, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made excellent content material as you did, the web will probably be a lot more useful than ever before.

 311. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

 312. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent information being shared freely out there.

 313. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

 314. A person essentially assist to make critically posts I would state. That is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to make this particular publish extraordinary. Excellent process!

 315. wonderful issues altogether, you just won a new reader. What might you suggest in regards to your submit that you just made some days in the past? Any sure?

 316. Excellent blog right here! Also your website quite a bit up very fast! What web host are you the usage of? Can I get your affiliate hyperlink in your host? I want my site loaded up as quickly as yours lol

 317. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 318. I am going to products this analyze in direction of Two models of individuals: latest Zune homeowners who are thinking of an update, and humans seeking in the direction of choose involving a Zune and an iPod. (There are other gamers great importance taking into consideration out there, which includes the Sony Walkman X, still I anticipate this delivers yourself more than enough info in the direction of crank out an conscious conclusion of the Zune vs gamers other than the iPod line as very well.)

 319. This is getting to be a bit extra subjective, yet I significantly favor the Zune Marketplace. The interface is colorful, includes even more aptitude, and some amazing attributes which includes ‘Mixview’ that allow oneself instantly watch very similar albums, audio, or other consumers related toward what you might be listening towards. Clicking on 1 of those people will heart upon that product or service, and an additional fastened of “neighbors” will arrive into opinion, enabling yourself toward navigate more than researching through comparable artists, songs, or end users. Conversing of people, the Zune “Social” is much too ideal fun, allowing you track down other individuals with shared preferences and starting to be mates with them. By yourself then can pay attention in direction of a playlist designed based upon an amalgamation of what all your good friends are listening to, which is in addition enjoyable. Those apprehensive with privateness will be relieved to understand by yourself can keep away from the public towards observing your person listening habits if by yourself so choose.

 320. You really make it seem really easy together with your presentation however I find this matter to be actually one thing that I feel I’d by no means understand. It seems too complicated and very vast for me. I am taking a look forward in your subsequent post, I¡¦ll attempt to get the hang of it!

 321. I wanted to send you that little observation in order to say thanks a lot once again with the beautiful ideas you’ve contributed in this case. This is quite shockingly open-handed with you to deliver unhampered precisely what many individuals would’ve supplied as an ebook to earn some cash for their own end, particularly considering the fact that you might well have tried it in case you desired. Those guidelines also served to be the fantastic way to know that other people online have similar fervor just as my very own to learn a lot more around this condition. Certainly there are thousands of more enjoyable periods ahead for those who scan through your blog post.

 322. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 323. Good day! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Cheers

 324. What i don’t understood is if truth be told how you’re now not really much more neatly-preferred than you might be right now. You are very intelligent. You recognize therefore considerably in the case of this matter, made me in my view imagine it from so many numerous angles. Its like men and women aren’t involved until it’s something to do with Lady gaga! Your individual stuffs great. All the time maintain it up!

 325. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 326. I am just commenting to make you understand what a extraordinary encounter our child experienced reading your web site. She even learned such a lot of pieces, which include what it is like to possess a wonderful teaching nature to make others with no trouble learn specified tortuous subject areas. You undoubtedly did more than my expectations. Many thanks for rendering those good, safe, edifying and unique guidance on the topic to Lizeth.

 327. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

 328. I just want to tell you that I’m very new to blogging and honestly liked you’re website. Most likely I’m want to bookmark your site . You really have exceptional article content. Regards for sharing with us your blog.

 329. Great awesome issues here. I¡¦m very satisfied to see your article. Thank you so much and i am taking a look forward to contact you. Will you please drop me a mail?

 330. Thanks a lot for giving everyone a very breathtaking possiblity to read critical reviews from this site. It’s always so cool and also jam-packed with amusement for me and my office acquaintances to search your web site really thrice in a week to study the latest tips you have got. Not to mention, I’m so always fascinated for the awesome suggestions served by you. Certain two areas in this post are really the finest I have ever had.

 331. Thanks , I have recently been searching for information about this topic for a while and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

 332. If you might be still on the fence: get your beloved earphones, thoughts down towards a Ideal Get and inquire to plug them into a Zune then an iPod and check out which just one seems greater toward you, and which interface tends to make your self smile a lot more. Then you can expect to notice which is straight for your self.

 333. Howdy! I realize this is sort of off-topic however I had to ask. Does managing a well-established website like yours take a lot of work? I’m completely new to running a blog but I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers. Thankyou!

 334. I am glad for commenting to let you understand what a fantastic experience my cousin’s child had going through your site. She noticed too many things, most notably how it is like to have an awesome coaching heart to let folks without hassle know precisely a number of hard to do issues. You truly surpassed our own desires. Many thanks for displaying these insightful, healthy, revealing not to mention easy guidance on your topic to Lizeth.

 335. I¡¦m not sure the place you’re getting your info, but good topic. I must spend a while studying more or understanding more. Thank you for great information I was on the lookout for this info for my mission.

 336. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 337. I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and fantastic user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

 338. Hello there, I found your blog by means of Google whilst searching for a related topic, your web site got here up, it seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 339. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 340. Thank you so much for providing individuals with a very wonderful opportunity to read from this web site. It really is so great and jam-packed with amusement for me and my office acquaintances to visit your site at a minimum three times per week to find out the latest things you have. And indeed, we are always amazed considering the great secrets served by you. Some 3 tips in this post are basically the best we’ve had.

 341. A person necessarily assist to make severely posts I might state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the analysis you made to create this actual put up incredible. Fantastic job!

 342. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 343. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really realize what you are speaking about! Bookmarked. Kindly also seek advice from my website =). We may have a hyperlink exchange arrangement between us!