Vágó István úgy lealázta Szijjártó Pétert, hogy azt is megbánja, hogy belépett a Fideszbe

Forrás: nol.hu

Vágó István Facebook-oldalán egy zseniális bejegyzést tett közzé.

“Magyarország az Európai Unióban blokkolni és vétózni fog minden olyan lépést, amely a keleti partnerség program jegyében Ukrajnának újabb előrelépést jelenthetne az európai integrációs folyamatban” – mondta Szijjártó miniszter.
http://24.hu/belf…/…/09/26/szijjarto-megfenyegette-ukrajnat/
Az ukránok tényleg disznóságot csináltak, amikor megalkották – ma meg az elnökük aláírta – az új oktatási törvényt. Azzal is egyetértek, hogy a magyar parlament egyhangúlag elítélte azt.

De látni kell, hogy az ukrán döntés fókuszában az Ukrajnában nagy számban élő orosz (anya)nyelvű lakosság áll (az EU-nyelvek, köztük a magyar, más elbírálás alá esnek), ami persze nem menti az amúgy valóban elítélendő diszkriminációt.
Viszont nem hagy békén a gondolat, hogy a mi Szijjártónk úgy táncol, ahogy Putyinék fütyülnek. Ilyen ukránellenes kirohanásokra talán mégsem kellene ragadtatnia magát, mert a kárpátaljai magyarok fogják meginni a levét.
Azért ennyire mégsem kellene pápábbaknak lenni Putyin pápánál. Ehhez lenne jó egy tehetséges külügyi vezetés, amelyik megtalálja a megoldást a jogos tiltakozás, illetve Ukrajnának az EU előtti teljes ellehetetlenítése között.

39 Comments

 1. Filmnézés (hd) – 2017
  Azt tanácsolom, ha a legjobb minőségű filmeket szeretné látni, ezen a webhelyen másolhat itt 1MOVIESHD2017.BLOGSPOT.COM
  Itt kezdtem meg És érezni fogod

 2. En attol tartok, hogy Szijjarto urnak fogalma sincs ki az a Vago, melynek kovetkezteben –
  termeszetesen – soha az eletben nem fogja ezt elolvasni. Ezeket a “cikk” cimeket valami bullshit generator irja?

 3. Epeszu ember ilyen cimeket nem tud kitalalni. Semmi osszhang a cim es a valosag kozott. Ettol valik valaki hiteltelenne… Istenem, ki az a vago?
  🙁
  Szomoru.

 4. Mári néni! Örülj, hogy még tudsz írni és van mivel! A komcsi világ maradéka már csak a te emlékeidben és a fityiSSz soraiban motoszkál…

 5. Ebben mi a “zseniális”,? Szkeptikus Úr, vissza Martonyit a külügy élére! Az volt az igazi. És ha az Orosz kisebbség ellen szól a törvény? Attól még a magyarokra is ugyanúgy áll és egyébként az Oroszok ellen se szóljon. Ez a Porosenko a Nyugat bérence, tehát az ihletet is az Atlanti országoknál kell keresni ehhez a törvényhez. Az ukránokat minden józan ész szerinti érdeke az Oroszokhoz köti és ez a polgárháború is nyugati segítséggel robbant ki. Jankovics pazar dácsájának képei bejárták a világsajtót, Porosenko milliárdjairól szó nem esik.

 6. Ejnye ejnye, Mária néni! Milyen könnyű a neten mocskolódni. Ugye? Szégyellheti magát a maga korában!!!!!!!

 7. Egy utolsó kis suttyó vagy barátom minden meggyőződés nélkül, aki csak arra képes, hogy benyögje 0 szókinccsel a bunkóbbnál bunkóbb beszólásokat, aki azt sem tudja mit jelent az amiről beszél. Ha netán nem tud érveket, akkor van a tarsolyban egy “kussolsz”

 8. Igen erre gondoltam az előző postban amikor arra engedtem következtetni, hogy primitív vagy. Amúgy meg próbálj meg meggyőzni az ellenkezőjéről. 🙂 Vedd kihívásnak! Nyuszi! De csak ha többet tudsz írni annál, hogy “kussolsz” Ez így ebben az összefüggésben amúgy magyartalan és értelmezhetetlen, Persze az alvilági és primitív alakok szótárában már találkoztam ezzel a kifejezéssel. Üdv: Laci PS: várom szellemes riposztodat 🙂

 9. Látom csak ennyire futja. Összegezzük pártállástól függetlenül: Egy kis suttyó vagy aki kb annyira képes mint egy 5 éves kislány, akinek anya nemet mondott. Viszont ezzel mivel egyértelmű a többi hozzászólásodból, hogy merre húz a kis szíved azt minősíted amit képviselsz. Egyébként otthon is így kommunikálsz? Sajnálom a családodat. Ja valószínűleg Neked olyan nincs. Rossz hír: Nem is lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.