Soha nem gondoltuk volna: olyasmit neveznek el Orbán Viktorról, amit ez idáig egyik királyunkról sem

Forrás: MTI

Ha az ingerküszöbünket nem lépte át, hogy a Debreceni Egyetem Putyint “díszpolgárává” fogadta, talán azon azért meglepődünk, hogy mit neveznek el Orbán Viktorról a tiszteletére.

Hallottunk már Mátyás-virágról? Esetleg Szent István tölgyről? Ha nem, Orbán-orchideát még szagolgathatunk, ugyanis szeretett miniszterelnökünkről, kedves gesztusként virágot neveznek el!

Tárt karokkal várják Orbán Viktort Szingapúrban – derül ki a helyi sajtó tudósításából. A magyar miniszterelnököt fogadja az ország államfője és miniszterelnöke, és részt vesz egy üzleti fórumon. Van azonban programjának egy olyan pontja, amely még ezeknél is emlékezetesebb lehet – számol be az esetről a napi.hu.

Orbán látogatást tesz a Singapore Botenic Gardens botanikuskertben, ahol a tiszteletére el fognak keresztelni egy orchideát.

A fogadtatásról a kormányfő a Facebook-oldalán is beszámol ezen a videón:

 

15 Comments

  1. A stilus alapján egy kamuprofil. Tehát aki egy hazug profil mögé bujik annak minden kommentje hazugság… hiszen a lépte is az. De ha te tényleg egy idös nénike vagy akkor van egy rossz hírem. Bár nem tartom magam libsinek azért sokat köszönhet nekik europa. Ha nincsenek libsik akkor hitler nyer leigáz mindenkit, te meg egy gázkamrában megpörkölödtél volna…

Leave a Reply

Your email address will not be published.