Hosszú Katinka olyasmit írt ki Facebookra, ami nem teljesen egyértelmű, de félelmetes dolgokat sejtet

Tudva lévő, hogy Wladár Sándort választották meg a Magyar Úszó Szövetség elnökének. Hosszú Katinka erről konkrétan nem fejtette ki a véleményét, a mai Facebook-kíirása és a mellé társított szomorú arc azonban mégis ezt sejteti.

A rejtélyes üzenet, amit az úszónő csatolt, így hangzott:

“Nincs mit aggódnom, ez az oroszlán nem a cirkusz része!” A külföldi rajongói kedvéért angolul is leírta: “I have no worries, this lion is not part of the circus!”

Hosszú Katinkának talán nem is kell többet írnia ennél ahhoz, hogy kifejezze a véleményét. Elég egy arckifejezés, amiről mindenki tudja, hogy mit gondol. Kicsit emlékeztet az Ördög Pradát visel főszereplőjére, aki csak egy arcrándulásból éreztette, hogy tetszik-e a kollekció, amit bemutattak neki.

Úgy tűnik, Katinkának nem tetszik…

19 Comments

  1. Katinka nem nyugszik, míg megint valami skandalumot nem csinál.? Egyenlőre, amíg aktív, foglalkozzon az úszással, abban jó, a többihez nem biztos hogy ő ért a legjobban.. A férje biztatja, hogy avatkozzon abba is amihez nem ért? Amerikában nem ugrálhatnának, még Pelps sem engedheti meg magának a huszon- akárhány olimpiai aranyával, de nem is akarja!

  2. Az a baj nem gondolkodik gondolkodas nelkul megkeverte a dolgogat az olimpia elott latuk is az eredmenyeket biztos beigertek neki valamit most meg koppant vissza nyalt a fagyi

  3. Kavartatok már eleget!Az a baj hogy nem ti vezetitek a MUSZ-t?Sajnálatos hogy ilyenné váltál,hála és köszönet az amerikai bankárfiúnak,aki megtanított lenézni és letiporni embereket!

    Ez az elnökség teljesen szakmai,hozzáértő és tiszta!Magyarország megbecsült,régi eredményes sportolói!Jó munkát kívánok nekik!

  4. Ígéretet kapott, hogy ő használhatja szinte kizárólagosan az új uszodát, oly formában, hogy mindenki más ki lesz onnan tiltva. Nyilatkozott is ezzel kapcsolatban,hogy nem az ő kérésére történt ez a megállapodás. A diákok, a nagyközönség nem használhatta volna, csak kizárólagosan ő, magas honoráriumért taníthatta volna azokat a gyerekeket, akik magán tanulóként jártak volna hozzá. Most viszont, nem jött be a számítása, mert nincs üzemeltetője az uszodának, és nincs aki finanszírozza ezáltal számára a lehetőséget a haszonszerzésre. Tehát nagy a csalódás. Azt hiszem eddig is szép rendesen megfizették a VB arcaként kapott 60millió forinttal. Ezek szerint ez is kevés volt számára. A keveréshez ért.

  5. Nem itta meg a lábvizemet, hogy megengedhetném, hogy letegezzen. Azon kívül, mindenki magából indul ki. Amit leírtam igaz, saját szájából hallottam, ő nyilatkozta egy interjú alkalmával. Sok boldogságot a kötözködő magatartáshoz, hisz ezek szerint ebben éli ki magát. Ez, az egyetlen éltető eleme életének. Elég sekélyes, de ez legyen a maga öröme. Szép estét, jó forgolódást, és agytornát, a holnapi sértegetések kigondolásához.

Leave a Reply

Your email address will not be published.