Forrnak az indulatok Orbán legújabb pofátlansága miatt: ez nem játék, a magyar emberek életével játszik

forrás: mti

Hanoiban a magyar miniszterelnök megállapodást írt alá arról, hogy Magyarország kórházat épít Vietnamban.

 Különleges kapcsolatot szeretne kiépíteni a kormány Magyarország és Vietnam között – az MTI tudósítása szerint ezt mondta Orbán Viktor hétfőn Hanoiban, a Nguyen Xuan Phuc vietnami miniszterelnökkel folytatott tárgyalását követő közös sajtótájékoztatón.

Magyarország azért választotta Vietnamot térségi stratégiai partnerének, mert hosszú ideje jó a diplomáciai együttműködés a két ország között, továbbá mert mintegy háromezer olyan vietnami állampolgár van, aki az iskolai képzettségét Magyarországon szerezte, Magyarországon pedig él egy becsületes és szorgalmas családokból álló többezres vietnami kolónia – áradozott a magyar miniszterelnök, aki azt is hozzátette: stratégiai elemzők (?)  szerint a következő harminc évben Vietnam lesz a világ egyik leggyorsabban fejlődő országa.

Orbán Viktor  elmondta: az általa vezetett politikai-üzleti delegáció azzal a céllal érkezett Hanoiba, hogy kifejezze Magyarország tiszteletét Vietnam iránt és elismerését a gazdasági fejlődéséért. Emellett célul tűzte egy új fejezet nyitását a két ország kapcsolatában.Végül hivatalos budapesti látogatásra hívta vietnami kollégáját.

forrás: nepszava/mti

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Tudom, hogy az ön életében nagyon fontos, hogy keleti barátokat szerezzen magának. Bizonyára a felcsúti aréna magaslataiból nem tudja, hogy mi megy ebben az országban ezért egy kicsit segítek Önnek. Hónapokat kell várni a magyar egészségügyben egy komolyabb orvosi beavatkozásra. A betegeket olyan típusú étellel etetik, hogy ha Önnek ezt kellene ennie akkor bizony nem röhögne tovább magán a fél internet, hogy milyen helyes pocakot növesztett. Fogalmam sincs róla, hogy mikor gondolta azt, hogy Önnek bárki felhatalmazást adott arra, hogy a magyar adófizetők pénzéből Vietnámban építsen kórházat.

Kicsit nézzen utána, hogy hány ember hal meg ma a hazánkban a magyar egészségügyben a kórházi fertőzések miatt. Ez már nem játék Viktor, álljon le, a magyar emberek életével játszik!

 

78 Comments

 1. Orbánon nem lehet mit csodálkozni,- és most csak tippelek – hiszen ő már a 2018-as választások utáni időszakra gondol, amikor már tervei szerit bárhol tartózkodhat már a világban, csak „szeretett hazájában” nem. Így kívánja, biztosítja a jövőre nézve, természetesen mindannyiunk kontójára családja és saját maga betegellátását. Ő már csak remélheti, hogy nem csúszik hiba a számításaiba, de persze, mint mindig a szavazók döntenek a sorsáról. Hajrá DK!

 2. A hetvenes években Vietnámban,Kambodzsában építettünk több kórházat és talán még iskolát is!Utána kellene nézni mi lett a sorsuk.

 3. Orbán sajnos nagyon beteg, és külföldön gyógyítatja magát csak az a baj hogy elgurult a gyogyszere amit ott felirtak neki

 4. Orbán fingik egy rendeset a Hanoi hotelben,

  Vietnámban.

  Az asszony ..csendesebben..meghallják.

  – Nyílik az ajtó, mi ez a durranás?

  -Viktorunk ..kivágja magát…eddig nyugatról fújt a passzát szél…de ezentúl keletről fog.

  -Köszönjük mister..is úgy elkezdenek szelelni,

  hogy beleremeg a szálloda. 40 éve tartogattuk…köszönjük…mi megváltónk..

  – Orbán az asszonyhoz…látod falusi gyerek úgy fingik, hogy másnak is öröme legyen..

  …oszt jó napot.

 5. A hétvégén kórházban feküdtem. A nővérkét megkérdeztük honnan ez a vérnyomásmérő? Ugyanis a legrégebbi OMRON modell , töredezett műanyaggal. — Hát kérem ez van -mondja a nővér- de a mandzsettát úgy kaptuk az egyik betegtől. Egyébiránt egy ilyen vérnyomásmérő 15.000.- Ft- ba kerül “mandzsettástul”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És akkor mi Vietnámban építünk kórházba?Hát nekünk egy kicsit messze van. De szerintem se Vietnam se Gratz, mi meghalunk
  .

 6. Fogalmazzunk ugy, hogy Orban is ertse! (Mer’ o szereti a roved, tomor, lenyegre toro kifejezeseket)
  Kabbeafaszomteretkesgeci!!!

 7. Itt vagy ,megint Te retkes, retardált, humanoid, meddig trollkodsz még mi?? Változtasd már meg az avatárod, mert szégyent hozol a nyugdíjasok fejére!!

 8. miért nem maradt vietnámba? menjen és legyen vietnamba migráns!!! Az való neki. Ja és vihetné a familiáját is.

 9. úgy legyen, mármint a szöveg első fele, a második meg majdnem mindegy, (a jobbik-ot kivéve) csak az első jöjjön össze!

 10. Aki Gyurcsány hívő ,már sokan írták nekem ,hogy ő megcsinálta a kórházakat ,Én persze válaszként :Igen !Hát éppen ezért nem csinálja az Orbán ,mert tudja ,hogy egy épület 40-50 évig nem igényel felújítást és még csak 8 év telt el ,az már más téma ,hogy mi folyik benne

 11. Bocs, de látta valaki valahol, hogy ingyen építjük? Az is ép úgy épül, mint az erőmű, sokba lesz majd Hanoinak.

 12. Nem az a kérdés, hogy adomány vagy sem…hanem az, hogy miért ott épít? Miért nem itthon? Miért vannak elképesztően fos állapotban a magyar kórházak. Az Exim bank hitelezi, ha ennyi pénz van a kasszában, miért nem használja fel most és teszi rendbe az egészségügyet? Hullanak a magyarok mint a legyek.. 🙁

 13. Ennyire hülye vagy? Ha a vietnami kormány a saját pénzén megrendel egy kórházat vietnamba, akkor miért ide kell építeni?

 14. ” Hétfőn az Eximbank aláírta az erről szóló finanszírozási szerződést. A miniszter közölte: a vietnami gazdaság bővülését, igényeit, valamint a nemzetközi szinten is versenyképes magyar iparágakat látva most az a döntés született, hogy egy minden eddiginél nagyobb és átfogóbb kötött segélyhitelprogramot indít Magyarország, immár 440 millió euró értékben. ”

  Te valami kis hülye proli lehetsz aki nem tud olvasni, csak személyeskedni. Hol van itt a vietnami pénz?

 15. Ki beszélt adományról faszfej?
  Azt böfögted hogy a vietnami kormány a saját pénzén megrendel kórházat, mert olvasni, értelmezni nem tudsz, csak rögtön személyeskedni.
  Olvassál, tanuljál és főleg ha hülye vagy kussoljál.
  A továbbiakban primitív trollt nem etetek.

 16. Maga meg egy kivénhedt picsa,de ezek szerint szopkodni szeret még. Az öné lehet az egész fityesz vezérkar. Lelje benne örömét.

 17. Mit képzel ez az ember? Úgy költi a pénzt mintha a sajátja lenne!! Ide kórház oda ajándék amoda stadion építése! Itthon már nem kell semmire? Mondjuk oktatás egészségügy stb. Remélem ezt sokan fogják honorálni áprilisban4!

 18. Gondolom, nem jótékonysági alapon építik, nyilván valamilyen ellentételezése is lesz. Bár ha ez az onnan ideszállított pangasius formájában jelenik meg, akkor nem biztos, hogy jó buli!

 19. Csak a jó ég tudja (meg talán ő) hogy mit akarhat ezzel Viet-Konggal jelenlegi miniszterelnökünk elérni? Talán…egy totális ellenzéki összefogás kellene és előrehozott választásokat kierőszakolni. Ezek a 8 hónap alatt még rengeteg kárt tudnak okozni az országnak !

 20. …miért is kellene ismét a baloldalt kormányra juttatni? Hogy ott folytassák ahol 2002 – 2010-ben abbahagyták ??? Jöjjön csak a JOBBIK !

 21. A böngészőmmel ezeket találtam:


  http://www.minalunk.hu/mor/index.php?n=5&tartalom_id=34973&area=511
  http://www.szon.hu/elkeszult-a-mateszalkai-korhaz-a-rendelot-is-atadtak/2970367
  http://nyitraizsolt.hu/munkam/atadtak-a-felujitott-egri-korhazat/
  http://bacsmegye.hu/kiskunfelegyhaza/2017/02/atadtak-a-kiskunfelegyhazi-korhaz-uj-epuletszarnyat-
  http://www.bugatpal.hu/index.php/unnepel-a-bugat-pal-korhaz-atadtak-az-uj-korhazi-szarnyat
  http://www.beol.hu/bekes/kozelet/atadtak-a-gyulai-korhaz-uj-sebeszeti-tombjet-643177/
  http://www.origo.hu/itthon/20161215-egeszsegugy-korhazak-atadtak-a-felujitott-kormendi-korhazat.html
  Meg ezt a szöveget; felsorolok pár kórházat, amelyeket ez a kormány tett rendbe:
  1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP,
  2) Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítás,
  3) Heves megye, Markhot Ferenc kórház. 6 milliárd,
  4) Szombathely Markusovszky kórház.
  5) Hatvani Albert Schweitzer kórház 3.5 milliárd,
  6) Bethesda gyerek kórház. BP.
  7) Debreceni kórház,
  8) Cool Kőrmendi kórház. épülőben 1.4 milliárd,
  9) Kaposvári kórház. 1.5 milliárd,
  10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház.
  11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva,
  12) KARCAGI KÓRH. 13) Várpalotai,
  14) Uzsoki Kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
  15) Nyíregyházi kórház.
  16) Dombovári Szent Lukács Kórház,
  17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió,
  18) Siófoki kórház,
  19) Pécsi kórház,
  20) Mohácsi kórház,
  21) Szigetvári kórház, 2 milliárdnál több, helikopter leszállóval,
  22) Dunaújváros,Szent Pantaleon kórház., 300KW napelemes,
  23) Kiskunfélegyházi kórh. 24) Kalocsa, Szent Kereszt kórház,
  25) Szolnoki, Hetényi Géza kórház,
  26) Makói kórház,
  27) GYŐRI Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA

 22. Nem olyan bonyolult dolog ez. Ismerve orbán menetrendjét, talált ott néhány mutyipajtást, akikkel fele, harmada áron megépítik a kórházat, a többin osztoznak. Azért üzletel többnyire ott,ahol filléres a munkaerő és lehetőleg nagyon messze van !

 23. Öcsi nekem már készen áll az utazótáskám mehetek bármikor,de te előttem fogsz menni mint Lehel vezér előtt l.Ottó császár.

 24. Kedves kommentelők. Először szólok és az lenne a kérésem, hogy ezt az elmebeteg öregasszonyt hagyjuk magára.Írjon akármit ne foglalkozzunk vele. Tegye a megjegyzéseit amiket hagyjunk válasz nélkül. Nem méltó arra sem, hogy egy betüt írjunk a klaviatúrán.

 25. Az biztos! De annyit sem, amennyit tönkre tettek!!! Hol vannak az orvosok? Osztályokat zárnak be, mert nincs személyzet? Uram! Olvassa el a lentebbi hozzászólásokat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.