Folytatódik a leszámolás: Tasnádi Péter olyan bejegyzést tett közzé amely felrobbanthatja a közéletet

Tasnádi Péter a Facebook oldalán tett közzé egy elég kemény bejegyzést. 

Tisztelt Törvényszék !

Fellebbezéssel élek az Elsőfokú bíróság ………… sz. végzése ellen.
Feleslegesen kántálnám a jogi érveket, mert aki nem akarja látni a fától az erdőt, az úgyis előhozakodik olyan indokokkal, amelyek a törvényesség látszatát keltik.

Határozottan kijelentem, hogy nem követtem el azt a bűncselekményt, amivel az T. ügyészség meggyanúsított. Hat hónapja vagyok házi őrizetben, azóta az ügyészség egyszer hallgatott ki és közölték, hogy többet nem fognak kihallgatni, majd a perbíróságon csatázzon a védelem az ügyészség kétes és bizonytalan ” vádjaival ” szemben!!!!!!!!! Még a feltételezés is nevetséges és sértő, miszerint én orgazda lennék.

SOHA NEM VÁDOLTAK LOPÁSSAL VAGY ORGAZDASÁGGAL!!!! Ez nem az én műfajom, szánalmas és megbotránkoztató, hogy a T. bíróság jóslatok és feltételezések alapján már 6 hónapja tart házi őrizetben. Az az indok hogy többször voltam büntetve, nem eredményezhetné azt, hogy előrehozott büntetésként alkalmazzanak bármilyen kényszerintézkedést.

A Tisztelt bíróság már valaha elgondolkodott e azon, hogy egy bűncselekmény elítélésénél hány bőrt húz le egy elkövetőről? Egyszer elítélik, mert elkövet egy bűncselekményt, ha még egy bűncselekményt elkövet az illető, akkor már halmazati büntetést alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a magasabb büntetési tételt a felével emelhetik.

Pártunk és kormányunk beleszólt a bírói függetlenségbe is, mert a törvényhozók megszavazták, hogy a bíróknak a középmértékből kell kiindulni. Amennyiben a T. bíróság úgy ítéli meg, hogy a vádlott bűnszervezetben követte el a bűncselekményeket -és miért ne ítélne így politikai nyomásra?-, akkor már a legmagasabb büntetési tétel duplájára emelhető a büntetés, és mindenféle kedvezményből is kizárják az elkövetőt. Továbbá még több évre eltiltják a közügyek gyakorlásától is.

Szóval sikeres a MEGSEMMISÍTÉSI terv. Velem ez történt. Ha jól számoltam, akkor ez ötszörös büntetés, de ezzel nem elégszenek meg, mert ha jogerősen letölti valaki a büntetését, akkor jön a hatodik csapás, nem kell GYANÚSÍTHATÓVÁ VÁLNI……… Megáll az ész, hogy értelmes emberek miket tudnak kitalálni…. Az ügyészség az indítványában azt írja, hogy még számtalan tanú meghallgatása és szakértői vélemények beszerzése szükséges, valamint újabb gyanúsítások is várhatók, bár azt is hozzáteszi, hogy ezek a cselekmények nem érintenek engem. Ennek ellenére a T. bíróság szerint szükséges a házi őrizet fenntartása, mert csak így biztosítható, hogy újabb bűncselekményeket nem fogok elkövetni. Lenyűgöző ez az érvelés, csak több sebből vérzik, ugyanis a házi őrizet alatt is el tudnék követni orgazdaságot. Feltéve de meg nem engedve, ha olyan hülye lennék 68 évesen, hogy büntetőeljárás alatt bűncselekményt akarnék elkövetni. Akkor viszont nem börtönbe hanem elmegyógyintézetbe kellene engem bezárni.

Most ünnepélyesen a becsületszavamat adom, hogy nem akarok és nincs szándékomban semmilyen bűncselekményt elkövetni. Ez a kijelentésem legalább olyan erős érv, mint az Elsőfokú bíróság ezzel ellentétes érvelése. Írhatnék egy regényt is, de ha nincsenek hozzá fülek, akkor felesleges a józan érv.

Nincs ügyvéd, aki megengedné nekem, hogy elküldjek Önöknek egy ilyen tartalmú fellebbezést. Én mégis megpróbálom, hátha a T. bíróság is meggyőzhető. Ha mégsem, akkor csak az fog történni ismét mint eddig is, hogy logikusnak és törvényesnek látszó indoklással bemásolják az ügyészi indítványt. Konfuciusz azt mondja, ” ha megvan az akarat arra, hogy elítéljenek, akkor el is fognak ítélni”. Semmit sem változott a világ 2500 éve, semmit sem változtak az emberek!!!!!
Kérem Önöket, hogy a házi őrizetemet megszüntetni szíveskedjenek, és semmiféle kényszerintézkedést ne rendeljenek el.

Tisztelettel: Tasnádi Péter

Budapest, 2017. 09. 24.

loading...