A börtönből üzent a kisbabát cigiztető Brandon – ilyen jó dolga lenne a börtönben?

Nem kellett sokáig várni a Brendon néven elhíresült L. Gusztáv rajongóinak, ugyanis – annak ellenére, hogy börtönbe való bevonulása előtt könnyes búcsút vett – a Venyige utcai Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet falai mögül üzent a „követőinek”. írja a bors.hu

A youtube-ra felkerült videón jól látható, hogy az út szemközti oldalán várakozó barátai kérésére a nemrég újra lecsukott férfi jellegzetes rekedtes hangján azt ordítja: „itt a Károly, csórók!” Az esettel kapcsolatban a Bors megkereste a Büntetés Végrehajtási intézetet, aminek a szóvivőjétől megtudták, hogy ezekben az esetekben akár fegyelmi eljárásra is sor kerülhet.

– A befogadási eljárás során a bekerülő fogvatartottak tájékoztatást kapnak arról, hogy amennyiben a bv. intézeten belülről próbálnak meg közterületen lévő személyekkel kapcsolatot tartani, és ez akár tetten éréssel, vagy egyéb módon bizonyíthatóvá válik, úgy velük szemben fegyelmi eljárás lefolytatására kerül sor. Annak lefolytatása során a vétkes fogvatartott hozzátartozóival folytatható kapcsolattartás lehetőségeit korlátozzák, továbbá szigorúbb elhelyezési szabályokat léptetnek életbe. A közterületen lévő hozzátartozók hasonló magatartása szabálysértésnek minősül. Amennyiben a bv. intézet személyi állománya észleli a jogsértést, abban az esetben haladéktalanul értesítik a rendőrséget, akik megteszik a szükséges intézkedéseket – közölte a Borssal Orosz Zoltán bv. őrnagy. Brendon egyébként azzal vált igazán „híressé”, hogy májusban egy élő videóban nyomott égő cigarettát az alig kétéves unokahúga szájába.

forrás: bors.hu


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mária néni

  Ezeket szaporítják a libsik.

  • Kati Helt

   Hülye.

   • Mária néni

    Te is szaporítod, büdöslibsi?

  • Kempi1

   Szia, drága Mária néni!

 • Kempi1

  De jó, hogy találkozunk,kedves Mária néni! Már nagyon vártam ám!

 • Mária néni

  Ilyenkor persze kussolnak a libsik.