Ilyen még nem volt: levélben kérik Orbánt, hogy legyen ő a legkorruptabb hazánkban

Bandita a népszerű blogger zseniális üzenetet küldött Orbánnak. 

Ez is biztos a Soros terv része! A második vagy! Egy ország zokog, tépi a ruháját, süllyed a föld alá szégyenében. Az oroszok megelőztek, szégyenben hagytak, és mint már annyiszor, ismét lehagytak bennünket. Viktor! Ezt nem hagyhatod! Ez a tündérország erősödik. Ez a föld, amit elloptál magadnak jobban teljesít! Ez egy erős és büszke szittya haza, és nem mindegy ki nevet a végén. És most Putyin nevet. Mit nevet? A képünkbe röhög, kacag rajtunk, táncol a keservünkön. Ezt nem hagyhatjuk:

Építsünk még több kertvégi stadiont, falusi sportcsarnokot, fővárosi felhőkarcolót, kisvasutat, kerékpárutat, hidat a patakon aranyárban. Rendezzünk még több vizes vébét, téli olimpiát, hegymászó kötélbarátot. Árazzuk túl a lehető leg jobban a közbeszerzéseket, egy havernak sincs még magánrepülője, holmi luxus jachtokon cirkálnak a horvát villáik között. Legyen még több alapítvány, Hegedűs Zsuzsa, Lázár feleség módra. Kell még több tárca nélküli miniszter, aki annyira okos mint Kósa Lali hülye, legyen még több miniszteri tanácsadó, gyaloglásárt felelős biztosunk sincs.

Nyomjunk még több pénz a közmédiába, öntsük a reklámokat a Fidesz uralta médiának, a piacon azok ezek nélkül csak éhen halnának. Annak a szivaros faszinak a csatornája amúgy is csak erre jó, hát akkor legyen neki még több aranyevésre való a kedves kis feleségének. Szórjuk tele az utak mentét nagy kék szar plakátokkal, költsünk rá felesleges milliárdokat, hagy legyen a Tóninak még jobban táguló háza, ha már nem folyik hozzá, és hozzád a gazdag migránsoktól a letelepedési kötvényen keresztül pénz.

Vegyünk el még pénzt még az oktatástól. A jövő generáció elég ha azt tudja, hova rakja az ikszet a neved mellé, ha nem lenne elég a választási csalás a törvény átírásával. A tankönyv, az ebéd, a tanári fizetés legyen ingyenes,így sokat spórolunk a rezsim kiadásain.

Az orvosok, meg a nővérek is menjenek a fenébe a követeléseikkel. Az egészségügy is úgy jó, ahogy van, minek is akar beteg lenni akárki ezen a földön. Dolgozzon, sportoljon a választó, akkor majd nem lesz beteg, és nem sír a szájuk a CT meg ilyenek hiánya miatt.

Viktor! Felszólítalak a helyzet megváltoztatására. Állítsd még jobban a saját lábára a családod, adj még több vásárlási lehetőséget annak a hülye gázszerelődnek, aki a nevedben gyűjti a vagyont. Matolcsy most mondta,jön az aranykor, hát akkor szarj még több aranyat magadnak a közpénzből. Jó, jó, Gyuri elmebeteg, ezt látszik is rajta de a Te teremtményed, vedd komolyan a szavait, még ha az egész ország, meg a szakma röhög is rajta. Mégis csak jegybank elnököt csináltál belőle, hát akkor hagy szórja a pénzt feléd a közösből.

Viktor! Ne törődj a melóssal, a letagadott szegénységgel, a közmunkás éhen fagyásával, a négymillió létminimum alatt élővel. Ne törődj a valósággal, arról tereld el a figyelmet a sorosozással, meg a kerítéssel, meg a harccal, amit amúgy is úgy szeretsz, már csak ellenséget kell hozzá találni. De ez neked sikerül, az ország egy része meg bekajálja.

Viktor! Folytasd! Ne állj meg! Törvényes amit csinálsz, erről gondoskodtál, és azok a kormánypárti gerinctelen féreg képviselők meg támogatnak téged ebben, hát akkor ne habozz. Csepegtess ezeknek a véglényeknek is, és akkor neked is csorog majd a manna bőséggel a keservesen összerakott adóforintokból. Ne érdekeljen, hogy ezzel tönkre vágod az országot, azt sem nagyon érdekli ez, mert a lakói mindenkinél okosabbak, mindent jobban tudnak, és inkább hagyjál megdögölni a szomszédot is, csak nekik legyen igazuk. Hát akkor minden adott, hogy Te legyél a legkorruptabb, leghazugabb, a legnagyobb gazember, másban úgy sem vagy jó. A valós életben éhen pusztulnál, de az ország akkor legalább valóban jobban élne.

BANDITA.

http://banditapolitika.blog.hu/2017/09/21/uzenet_orban_viktornak_te_nem_lehetsz_csak_a_masodik_legkorruptabb_huzzon_bele_a_gazszerelo


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • patyuka

  Bárcsak minden vágyunk ilyen gyorsan teljesülne! Avagy pontosabban: Bandita, nyitott kapukat döngetsz…

 • nucular foodball

  Orbán pedig nem kapta meg a zseniális üzenetet. Attól tartok, hogy a valóság általunk észlelhető szféráinak nincsen közös metszete a miniszterelnökúr valóságával. Hiába üvöltesz, nem megy át a hangod. Reggeli gyógyszeradag, mellé Nemzeti Sport, turné a csillogó szemű hívek között, kézcsók, ajnározás, a szokásos egy-két cég a Lőrincnek, haveroknak pár közbeszerzés, rutinból. A keményen átdolgozott nap után elégedetten hazaér, vacsorál kolbászt és sós ringlit babbal, hátradől, büszke magára, és másnap kezdődik minden előlről. Kritikával elvétve találkozik, amikor mégis, azt betudja az ellene összeesküvő háttérhatalom gyenge próbálkozásának.

 • eberti

  Ezt nem merik felolvasni sem a miniszterelnöknek…

  • Mária néni

   Minek neki felolvasni? Elolvassa, amire kiváncsi.

 • Peter Kovacs

  Nem zokogni kell,hanem picsànrùgni ezt a tetves rablòbandàt!

  • Mária néni

   Már megtettük 2010-ben 😆😆😆😆

   • Peter Kovacs

    Hülye vagy fiacskàm!

    • Mária néni

     Megalázlak naponta

     • Peter Kovacs

      Engemet ugyan nem,legfeljebb anyàdat…

     • Mária néni

      Beléd törlöm a lábam, csicska

     • Peter Kovacs

      Törlöd abba a kurva anyàdba aki a vilàgra szart ahelyett, hogy elvetélt volna…

     • Mária néni

      Elvesztetted az önuralmadat, proli?
      😆😆😆😆

     • Peter Kovacs

      Proli az a trollkodò kurva anyàd

     • Mária néni

      Kussolsz proli

 • Martonosi József

  Bejött neki !

 • Mária néni
  • pannika222

   Mari néni,ne trollkodj itt,nem vagy te ilyen ügyes,hogy egy képet fel tudjál tenni.

   • Mária néni

    Akkornem tettem fel. Így nem is láttál semmit. Akkor hiába ugatsz.