Elképesztő dolog történik Demcsák Zsuzsa üzenőfalán – innen már nincs visszaút

Demcsák Zsuzsa a botrányos ATV-s interjúja után először csak arra hivatkozott, hogy mindössze két órát aludt a műsor előtt, ezért beszélt összefüggéstelenül, nyelvbotlásokkal. Nemrégiben azonban a Facebookon kezdte el mentegetni magát. A kommentelők reakciója viszont durvább volt, mint amire számított.

A kiírás így szólt: (a gépelési hibákat nem javítottuk)

“Sziasztok!

Azt gondolom, most jött el az ideje annak, hogy beszéljünk egy kicsit az ATV pénteki adásáról. Nem volt olyan médium, ami ne foglakozott volna a témával. Ma is számomra új, velem kapcsolatos mocskos hírekre ébredtem…

Ezt szomorúnak tartom, hisz nem pénteken vezettem először az adást, de nyilván annak nincs hírértéke. Nincsenek illúzióim, egy jó ideje már a médiában dolgozom, de ilyenkor mégis mindig meglepődöm az emberek rosszindulatán. Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nezőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem
szamítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam. További részletekbe jelenleg nem szeretnék belemenni, így kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben és fejezze be a mocskolódó pletykákat. Köszönöm!”

Szemezgettünk a kommentek közül néhányat:

d1

d2

d3

d4

d5

d6

d7

d8

143 Comments

 1. Dolgoztam24órátavasutnál,egyhuzamban,addignemvoltbaj,migeggyfeles,ésegyűvegsörlenemment.enisigyjartam.sajnaezthiábapróbáljamegmagyarázni!

 2. Hallgatni arany! A dolgokat- nem kell agyon magyarázni- senki sem süket és vak. Ha, meg túlterhelt vagy- nem szabad kiállni a plénum elé. Magadat járattad le még a magyarázkodással is. Kár Zsuzsi!

 3. Teljesen korrekt amit a Zsuzsa leírt. Mindenkinek van jobb, rosszabb napja csak mások el tudnak bújni a kíváncsi szemek elől olyankor, Ő nem. Utálom hogy mindenki jogot formál mások magánéletében turkálni. Ne egy adás alapján hozzunk ítéletet! Évek óta a képernyőn van és amit csinál azt professzionálisan teszi. Ez az utóbbi most így sikerült, biztos vagyok benne hogy nem lesz több ilyen. Várom vissza a képernyőre kedves Zsuzsa!

 4. Eddig jó volt Demcsák nektek, komcsiknak. Gyurcsótány még kormányszóvivőt is akart belőle csinálni. Most már nekiestek, hiénák, mert beszólt a részeg Szanyinak.

 5. Ne haragudjon, de az arcáról, koráról azt olvasom le, hogy ön is komcsi volt, mint mindenki 40 éve.Miről beszél? Most még rosszabb körülmények között élünk, mint akkor. Teli vagyunk földesurakkal, akik megalázzák a gyerekeinket, akik kimenekülnek az országból! Olyan öregasszony maga is, mint én! Szégyellje magát, ha fiatal korában nem ment el, ha annyira nem tetszett. Én legalább megmondtam mindig az igazat, ha valami nem tetszett, és tiszteltek is érte.

 6. Maga szenilis? Akkor minek irogat ide?
  Én nem maga vagyok. Én régen is boldogultam, most is boldogulok. Soha nem akartam elmenni, mert jól érzem itt magam.

 7. Ki ez a Mária néni ?

  ,egy agy HALOTT szenilis vén szipirtyó, mi a Qrva anyjának keveri a Demcsák ügybe a politikát…??? Mert olyan mint a ” MÓRICKA ” MINDENRŐL A p..na jut
  eszébe….!!!..Figyelj mumia nyanya.. komcsik már nincsenek csak nálad állt meg az idő….!!

 8. Kedves Kommentelők!

  A Mária néni néven, egy elmebeteg agresszivitásával egy fidss-es bérnyalonc irogat. Ne vegyenek róla tudomást, é s főleg ne válaszoljanak neki. Álprofil mögül ugat a drága.

 9. Akkor miért szidja a komcsikat? (nem is volt kommunizmus nálunk, csak szocializmus). Én is boldogultam régen (ezért nem is szidom), most is elvagyok. A fiataljainkat féltem, akik megkeseredve elmennek, és az országunkat, mert csak a szerencsétlenek és a buták maradnak itt. Nyugdíja nem lesz itt senkinek. Mi már hálistennek ezt nem érjük meg! 10-15 év és az ország cselédek és alulképzett emberek országa lesz!

 10. 1.Demcsák volt piás!
  2.Mivel nem volt kommunizmus,meg nem éltem még a régi időkben,nem lehettem komcsi!!!! Kikérem magamnak!
  3. Nemcsak sárga ködben úszik,hanem úgy gondolom,már az agyát is teljesen elborította! Ön egy agymosott ember! A normálistól messze van!
  Itt a pont és befejeztem!

 11. Komcsik már csak a Fideszben, meg Orbán mögöt a színpadon..

  Demcsák kormányszóvivösége miatt mit hörgött a jobber csürhe.

  Persze most már jó nekik, amióta Lázár kurvája lett..
  🙂

 12. Minden területen vannak követelmények az élet területén! Amit illik betartani, akár aludt valaki akár nem. Emberekkel bánni a legnehezebb dolog! Ha hibázol el kell ismerni, nem felháborodni, vagy megmagyarázni. Aki meg akarja magyarázni a dolgait olyankor a XX. század legtermékenyebb írója jut az eszembe, aki órákat képes beszélni arról amit két szóban is el lehet mondani az egyéb aljasságra is képes! Ha felvállaljuk a hibáinkat attól nem leszünk kisebbek, sőt! TENGERPICI 2017.09.19.

 13. Ez az elmebeteg mindenbe beleüti az orrát, már többen szóvá tettük az “ellenszél” moderátorainak ,de kezdem azt gondolni ,hogy ők maguk generálják “mária bácsi hozzászólásait …ne foglalkozzon vele mintha itt sem lenne…..:) Még akkor sem amikor bedurvul és obszcén képeket és írásokat tesz közzé. A facebookon már lekapcsolták csak itt élősködik az öreg ÁVO ügynök…..!

 14. Tévedsz, egy kondomból dezertált! Már várja egy remek filmszerep is, igaz csak a hamvasztása után. Az “Elfújta a szél” c. film remake-jében fog játszani, mint homokóra “töltelék”.

 15. Jól érzi magát?! naná hisz le lopták az országot, Igaz nyanya?! Nyaljon csak vénasszony lógassa jó mélyre a nyelvét maga söpredék!!! Remélhetőleg a Kolera fogja sirba vinni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. Jó, hogy fölbukkant, kedves László. Mindig szerettem volna megkérdezni a magafajta bunkóktól, hogy miért van magukra írva, hogy tahók? Miért olyan ostoba a magafajtának az arckifejezése? És miért járnak atlétában?

 17. Most röfögsz, hogy hiába spicliskedtél. Mocskos söpredék, szertne megszabadulni attól, akinek más a véleménye. A legalantasabb komcsi.
  Nem is vagyok a facebookon, az nektek, proliknak való.

 18. Maguk komcsik azért mérgesek Demcsákra, mert kellemetlen kérdéseket tett fel a mocskos komcsi hazudozó alkoholistának. Az ATV-ben csak nyalni lehet a komcsiknak, úgy mint Kálmán Szolga szokta volt.

 19. már bocsánat ,de a Demcsák ügy kapcsán egy apróságról mindenki megfeledkezik :
  van műsor szerkesztő,felvétel vezető ,gyártásvezető és a jó ég tudja mi
  egyik baromnak sem jutott eszébe,hogy ilyen állapotban ne engedje képernyőre?
  akkor nekik is menni kell a francba a tévéből Zsuzsával együtt !!!!!!!
  és erre semmilyen magyarázat nem ad felmentést !!!!!!!!!!!!!!!!
  jövőre nézve mindegyik tévére vonatkozóan álljon itt a tanácsom ……
  valaki odaül és ezt mondja:
  -technikai okok miatt zenét sugárzunk !!!!
  egyszerű…nem ?
  nagyokosok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 20. nem volt mindenki komcsi!!!!! kikérem magamnak
  egyik pártnak sem voltam vagyok és leszek tagja…SOHA !!!!!
  nincs is olyan párt,mely megérdemli a kormányzást!!!!!!!!!!!!!!

 21. Te akárki vagy szopd le a fidesz fa………át bő nyállal Mária banya a saját pofádat sem mered kitenni te beszélsz itt dolgokról

 22. Nem értem minek vitatkoztok ezzel….Csak egy kis görény,aki ide jár kötekedni! Tiszta para! 🙂
  Röhögjétek ki a csába..Jelentéktelen!

 23. Demcsak egy alkesz!!! Sajnalom!! Nem jokedveben iszik, es akkor sem lesz jokedve, ha iszik!! Betegseg!!! Az alkohol emberere talalt benne is!!!

 24. Én csak azon csodálkozom, hogy miért nem vették észre a stúdióban, hogy milyen állapotban van! Senki nem nézett rá, nem beszélt vele előtte egy szót sem??? Hiszi a piszi.

 25. Demcsák most csinálta élete legjobb interjúját. Sikerült leereszkednie a riportalany szintjére. Ezeket a komcsikat józanul nem lehet kibírni.

 26. Remekül érzem magam Magyarországon. Az én országom, az én kormányom. Miénk a hatalom, ti hazaárulók meg sivalkodtok.

 27. Kedves kommentelők!
  Mária néni egy troll.
  Troll-t nem etetünk!!!
  Bármit ír, ne reagáljanak rá.
  Hagyjuk őt légüres térben.

 28. Én se voltam sose egy pártnak tagja, de mivel a mi fiatalságunkban csak 1 párt volt, így a szocializmus szekerét toltuk, így akarva-akaratlanul komcsik voltunk.(Mari néni is).

 29. ja és blokkoltalak, hat kisegítő osztályt végzettekkel nem vitázom ugyanis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. Hogy a picsába fizetel amikor az írod, hogy békés öreg nyugdíjas vagy. B..zg meg már hazudni sem tudsz. A helikopteres Tóni levált.

 31. Ez a kép gusztusos, de anyádé, akit minenhol megfarkaltak s téged meg kipottyantitott. Azt hitte érelmes lény leszel, de egy szülő is tévedhet.

 32. Már mutattam máshol is .

  https://www.google.hu/search?tbs=sbi:AMhZZivgDSbQgkzFYgHfIFp3yNJz8-7twzHTonPmkOOGjMoYZzNdBezNMJ1SI_1klO15aHwKlN7zfc8VzAXWymoAB6vxinMqJzC50pcDbRyCTkb0AY80MPY1cx7-B8yjMzQ3aR_1GbmIeOsYB0Kbhb0k5ut0DwlpL7d8wX62NGhROW3w6EiHkdUy00fkwlVB2UP70ehvTb4lRPvDHQVx7QOB7eS8Wl19WxyqPj_1LTMnG4KtSrSXok5NN2e_12iq_19lIpar_1CDKkK0_1ZMENid2X-nhROICkctWoVhNCMQU3lFtEaghXmlI7llquFD5mzct-CjGL6WMK8Ih8PK1UFr2oWEuOwUf3UY0p0kQ&gws_rd=cr,ssl&dcr=0&ei=2NrDWaqSOqag6ASa84OoAQ

 33. Mariska! Mi az a balpári? Mert van olyan, ha nem tudnád, hogy alpári, mint amilyen te is vagy, meg van olyan bal párti, meg jobb párti, meg kificamodott párti, mint amilyen te is vagy. Ne izgulj, tudjuk, hogy te nem is létezel, csak egy fantom vagy, egy kitaláció, akit a fidelitas, ifjoncok találtak ki, kisebb, nagyobb ? sikerrel. Marcsika további szép napot.

 34. Jahh az ilyen Máriáké….Smith….meg az a másik aki 56-s ellenforradalmár volt…..hiába a Máriák országa lettünk!!!

 35. Mert csak lopni tudtok..
  ..mi az a munka affektáljátok!!!!!!
  És most te kussolsz amig a vezíred farka a szádban, magyarember evés közben nem beszél!!!! Tanulj egy kis etikettet….aztán jöhet az erkölcstan; NE LOPJ, FELEBARÀTODAT TISZTELD….stb tudod mélymagyar’ európai kúltúra ez a tied meg a lófasz a seggetekbe!!!! Büdös gyökerek!!!!

 36. Tehát te úgy működsz, mint egy vakcina? Ehhez képest nagyon szar a hatóanyagod! Nem lehetne, hogy te megdöglesz és akkor a paraziták is veled pusztulnak? Én benne lennék egy, ilyen kísérletben! Végre kiderülne, hogy ki is a gazdatest és ki a parazita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.