“Orbánnal nem az lenne a legnagyobb baj, hogy cigány” – így reagáltak Orbán mai buziására

Kép forrása: Europress

Ennyit tud a magyar jobboldal. Hol “csicskasággal” hol pedig kocsmai “buzizással” szórakoztatják egymást a parlamentben. A Jobbik és a Fidesz cicaharca soha nem látott mélységbe került a mai parlamenti ülésen.

“Kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz.” Ezt Orbán Viktor ironizálta oda Vona Gábornak ma a parlamentben. Mi volt ez? Megint egy buzizás? És mit tenne Orbánnal a Jobbik? A 24. hu készített egy villáminterjút az esetről Vona Gáborral.

Mikor volt utoljára szemöldökcsipesz a kezében?

Sose.

Úgy rémlik, korábban komoly kerítés viselt a homloka alatt.

Mindig is erős szemöldököm volt.

De most ott a hiátus a jobb és a bal szőrív között. Hová lett az átkötés?

A fodrászom nyírja, ahányszor beülök a székébe. Havonta járok hozzá.

Ki ő?

Tizenegyedik kerületi mester, közelebbit nem árulhatok el. Legföljebb annyit, hogy mióta volt az óriásplakátom, egyre több jobbikos vendége van.

Értelmezné ezt az orbáni szemöldökcsipesezés?

Nincs rajta mit értelmezni.

bővebben itt olvashatja a villáminterjút

Mi lesz a következő?
Érdekes látni ahogy Orbán Viktor és egykori szövetségese Vona Gábor. (Vona korábban a polgári körök tagja volt) ilyen mélyre süllyedtek. Csak elképzelni tudom, hogy mi várható még a jobboldalon a választási kampányban. Kíváncsi vagyok, hogy Vona mikor áll elő azzal, hogy Orbán Viktor bizony Soros György eltitkolt gyermeke.
Attól is forog a gyomrom amikor Orbánt azzal próbálják meg lejáratni, hogy cigány. Orbánnal nem az lenne a legnagyobb baj, hogy cigány. A legnagyobb gond vele amit az hazánkkal tett és amit még tenni fog.

19 Comments

 1. Ha jól értem, Orbán Viktort lecigányozta az a gyűlöletkeltő portál.

  Micsoda mocskos rasszisták ezek a libsik! De most túllőttek a célon, ezt nem ússza meg per nélkül Jabronka Richárd
  , gyűlölet-karmester.

 2. A miniszterelnök azzal kezdte viszontválaszát, hogy láthatóan „a nyár során elszaporodtak a miniszterelnök-jelöltek”, akik azzal a problémával küzdenek, hogy az emberek nem veszik őket komolyan, sőt lassan már láthatósági problémákkal is szembe kell nézniük.

  Orbán arra hívta fel az ellenzéki politikusok figyelmét, hogy a magyar emberek jól tudják, személyes hatalmi vágyakból és ambíciókból nem lehet országot építeni. Az identitásválságban szenvedő Jobbik elnökének siralmai kapcsán Orbán Viktor megjegyezte, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz.”

  Az MSZP-hez fordulva Orbán kijelentette, hogy nem lehet egészségügyben, oktatásban vagy a nyugdíjasoknak „hetet-havat” megígérni, és amikor kormányoznak, az ellenkezőjét cselekedni. A miniszterelnök emlékeztette a bukott szocialistákat, hogy az emberek sem felejtették el, hogy az MSZP elvett egyhavi bért a pedagógusoktól, a kórházi ápolóktól és a nyugdíjasoktól.

  Orbán Viktor az LMP-s Szél Bernadettnek válaszolva elmondta, mindent megtesznek azért, hogy komolyan tudják a pártot venni. Ez azonban komoly erőfeszítést igényel – mondta a kormányfő.

  A miniszterelnök azt sem hagyta szó nélkül, hogy Meszerics Tamás, az LMP európai parlamenti képviselője azt nyilatkozta, hogy az LMP nem tudja máshogy elképzelni a válság megoldását, mint a kötelező kvótarendszer bevezetésével.

  Orbán Viktor szerint nem csoda, hogy az emberek nem veszik komolyan az ellenzéki pártokat, amikor az MSZP-s Kunhalmi Ágnes és Horváth Csaba is álproblémának nevezte a bevándorlást; Botka László pedig arról beszélt, hogy a szegedieket egyáltalán nem zavarták a menekültek, majd később a kerítés lebontását is megígérte.

  .

 3. Te szerencsétlen vén satrafa, azt se felejtik el -legalábbis a normálisak- , hogy abban az időben világváltság volt! Persze az se mellékes, hogy amit elvettek azt ők is adták és minő csoda a Fidesz bagázs ezen sopánkodik már évek óta, de azóta se adta vissza azt az egyhavi nyugdíjat! Sőt amit adott “rezsicsökkentést” az is kamu volt! Mostanra már sokkal olcsóbb az energia világpiaci ára, de mi ennek közel a dupláját fizetjük, mert kell az Orbán maffiának!

 4. Orbán maga mondta egy francia lapban,hogy apai részről zsidó. Hát akkor semmin sem kell csodálkozni vele kapcsolatban,mert ez a legrosszabb keveredés. Egyébként egy gépkocsivezetőnek,vagy daruvezetőnek alkalmassági vizsgát kell tenni.Egy országvezetői poszthoz óriási követelményt kellene állítani.

 5. El lehetne azon gondolkodni,hogy ki okoz nagyobb kárt az országnak,a magyar népnek:a hivatalosan /regisztrált,stb. / beengedett mígráns avagy Orbán és csapata /vője,apja,rokonsága,barátai,ismerősei,stb. / akik csendben a “háttérből” is pl. újabb és újabb vagyonhoz jutnak a közből /kastélyok,stb. / .Emberek:meddig mehet még ez az ország kirablás ,van még kastély,palota,irodaház,gyermekváros,tetszetős és bezárható Turai “szegény gyerekek otthona”,szőlőbirtok,stb. amit még ezek megszerezhetnek ? Kitől is kell igazán félteni ezt az országot és vagyonát:a migránstól vagy Orbán és MNB.alapítványok,Lázárné féle alapítvány,stb. csapatától ?

 6. Maria neni, ha maga valakit hallgatasra buzdit alpari modon, akkor ugy fogalmazzon, hogy “kussolj”, nem pedig, hogy “kussolsz”, ami ugyebar jelen idoben torteno cselekmenynek szamit es nem akadalyozza meg az elkovetot abban, hogy tovabbra is velemenyt nyilvanitson a maga inteligens hozzaszolasaival kapcsolatban.

 7. A ZSIDOZAS BELEFER MERT ANNAK VAN ALAPJA ILYEN IS MEG OLYAN IS.DE A CIGANYOZAS CSAK MEREGBÖL JOHET.NEM POTENCIAL A CIGANYSAG DE A ZSIDOSAG MAR AZ UNIVERZUMRA VAGYVA ANNAL INKÁBB.PONT MIKOR BUKORA ALLNAK AKKOR JÖTT ELÖRE A KIS CIGANYCSAVO.MEGFOGJA MUTATNI HOGY KICSI A BORS DE ERÖSAZT HISZEM MINDENKI BÁNATARA.ZSIDOK CIGANYOK MINDENKI BANATARA AKI NEM UZSORAS HORDAI SE INNEN SE ONNAN HANEM TISZTESSEGES MUNKABOL AKARNA MEGÉLNI

Leave a Reply

Your email address will not be published.