A Fidesz egy korábbi nyilatkozata olyan szinten visszaüt rájuk, hogy még egy Orbán rajongó is kitér a hitéből

Forrás: MTI

A nagy Sorosozó Fidesz egy korábbi nyilatkozatához azt hiszem, hogy túl sok kommentárt nem kell fűzni.

A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata – Soros Alapítvány 

1992. szeptember 28., hétfő – Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.

Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen:

Magyar Oxfordi Társaság
Bibó István Szakkollégium
Bibó István Szakkollégisták Egyesülete
Széchenyi Szakkollégium
Rajk László Szakkollégium Diákbizottsága
Századvég Szerkesztősége

8 Comments

 1. Nagy Imre véresszájú komcsi volt világéletében. A végén még az elvtársait is elárulta, ezért azok kivégezték. Ez az ember a libsik példaképe.

 2. Könyörgöm ezt most komoly?Ilyen pitiáner dolgokkal húzza egymást a két szurkoló tábor…,vagy inkább a zombik,agymosottak,bármilyen sértőnek is találják a legmegfelelőbb jelző rájuk.A Soros dolog eleve nem állam titok.Mind ott okosodott,s az oskola padból egyből kezdték mit az oskolában jól meg tanultak Sorosnál.-Na ezért tart itt az ország ahol…A politikusok tőlünk kapják a lehetőséget.Egy gyereket,egy 5-éves gyereket egyszer,maximum kétszer lehet becsapni ugyan azzal a szöveggel.Ezek szerint egy felnőttet negyed,több mint negyed évszázadig lehet az orránál fogva vezetni.Mi a lóf@szt csodálkoznak akkor érintettek?Itt nincs olyan,hogy csak ez,vagy csak amaz…,ezt közösen csinálták könyörgöm.Mellesleg ilyen elszólások mindegyikről találhatók a youtube-on és itt a neten bárhol,csak utánna kel keresni,nem titkosított.~Igaz marinéni,vagy mária? :/ 🙂

 3. Nagy Imre megítélését meghagynám a történészeknek. A komcsi begyűjtésért felelős miniszterből lett a forradalom egyik kiemelkedő alakja.

  Csatolnám vezéred Nagy Imre temetésén elhangzott beszédét:
  https://mno.hu/belfold/orban_viktor_beszede_nagy_imre_es_martirtarsai_ujratemetesen-320290

  Olvasd, és értelmezd. Orbán szavai égetnek, pellengérre állítja az egykori miniszterelnök koporsója mellett nyüzsgő haszonlesőket, akik a Nagy Imre örökségből próbálnak profitálni, úgy hogy korábban megtagadták azt. Ezzel párhuzamosan gondold végig Orbán életrajzát a rendszerváltástól mostanáig. Liberálisként indult, s lett a nemzeti, polgári, konzervatív oldal vezetője. Ez önmagában nem probléma, más is átfestette a zászlóját, de az igen, hogy szembeköpte akkori önmagát.

  Ezek után inkább Nagy Imre, egy “véresszájú komcsi” …

 4. Nagy Imre véresszájú komcsi volt világéletében. A végén még az elvtársait is elárulta, ezért azok kivégezték.
  Te meg kussolsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.