A Kossuth-díjas művész nemet mondott Orbán vacsorameghívására – ha megtudod, miért, te is büszke leszel rá!

Forrás: szinhaz.hu

Meghökkentő videót tett közzé Veiszer Alinda. Lukáts Andor Kossuth-díjas magyar színész és rendező, egyetemi tanár, színházigazgató, érdemes művész arról beszél, hogy nem fogadta el Orbán Viktor vacsorameghívását.

“Filmetrvei a fióknak íródnak, színházához nem kap támogatást, egyedül él egy erdő közepén. Pedig az Eszkimó asszony fázikért Oscart érdemelne, a Portugál című rendezése 18 éve fut a Katonában. A beszélgetésből kiderült, hogy Nagy Imre rokona, de míg a híres politikus miniszter volt, ők nyomorogtak Kaposváron. Kettősségekkel teli az élete. Kedd 23.05.” – írja bejegyzésében Veiszer Alinda.

Lukáts Andor úgy fogalmaz: akkor ülne le Orbánnal egy asztalhoz, ha körülöttük szegények ülnének. Akkor megnézné, hogy lenne-e kedve a miniszterelnöknek enni, és hogy megmutatkozna-e rajta bármiféle emberi érzelem.

32 Comments

  1. Én nem vagyok büszke Rá. Amiér a Kossuth Díjat kapta arra IGEN.Semmi keresnivalója nincs a politikában.Mit beszélgetne Orbánnal?

  2. Te nyomorult fasz!
    Talán értőn kéne olvasnod! Nem Lukáts Andor szeretne a politika részese lenni, hanem a csútigeczi akar – többek közt – az ő vállára (is) állva nagyobbnak tűnni!

  3. Ha meg kapok támogatást, akkor orbán-hívő leszek, mi?! Vagy orbán prostija – a te szóhasználatoddal élve.

  4. MARHA. Tudod ez a szó régen azt jelentette kincsem. Ha azt kérdezték, hogy mennyi a vagyonod, akkor így szóltak: Oszt mennyi Kendnek a marhája?
    Ma mi magyarok nagyon gazdagok vagyunk, mert sok marhánk van. Légy büszke, hogy te is közéjük tartozol!

Leave a Reply

Your email address will not be published.